!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, July 7, 2015

Одружитися тільки одна жінка, якщо ви боїтеся, що ви не можете бути справедливим

Поїздка не була закінчена (307)

(Частина триста сім), Депок, Західна Ява, Індонезія, 7 липня 2015, 19:59. WIB)

Одружитися тільки одна жінка, якщо ви боїтеся, що ви не можете бути справедливим

Багато чоловіків в Індонезії, які мають багатий багатство небагато, то не в змозі стримувати пристрасті syahwatnya одружитися з іншою жінкою (друга дружина / полігамії).
Коли його бізнес більш гладко, це не може бути проблемою, він може прикрити свої дії, одружившись на іншій жінці (ніках Siri) мовчать-diam.i
Кожен день завжди додому в нічний час або не приходять додому, більше підстав є зустріч за межами міста чи ні бізнесу. Але коли бізнес знову заклинило, або банкрутом, і його коханка (господиня) почав попастися), почав сварку з першою дружиною і дітьми першої дружини, спочатку питання поставок стали тягти вітальні скарб, перша дружина ревнує і не може отримати її чоловік був ще дружина (полігамії), починають їх шлюб супроводжується конфліктами і росте роз'єднаності навіть tuntutn розлучення з першою дружиною, якщо у вас є це, як фруктовий simalakama, розлучилися другу дружину (молодий), кошти будуть menzolimi дітей і другу дружину відмовилися, і зберігаючи другу дружину холодної війни завжди відбувається в сім'ї.
Якщо це важко для чоловік буде справедливо як його дружина, в той час як Пророк у своїй висловлюванні сказав чоловік, який не є справедливим для його дружини буде ходити боком, як людину, яка перенесла інсульт в потойбічному світі.
Ø чоловічий DN майбутній чоловік, одне із завдань диявола, є розтягнути пару, і це, здається, чоловіків інші жінки (крім його дружини) і зустрілися в офісі, в торговому центрі, на вулиці, як красивий ангел перевищує красу його дружини. Це брехня диявола, тому ми заманили жінку ми бачимо його, що ми стали послідовниками диявола, таким чином, ми підійшли і просто дотримуйтесь наша сексуальна жага занурюється. Будьте обережні брехня диявола, бо Слово Боже, диявол ворогом номер один реальна людина.
Тепер, чому більшість з пророків і апостолів є більш ніж одну дружину, пророки і посланці є непогрішимими, яка підтримується безпосередньо Богом від гріха, і завжди в змозі зробити правосуддя.

Hidayatullah.com в його розповідь, один раз в Шейх, в одній з країн, чиї уряди заборонити полігамію, одружився вдруге. Новина була terendus шлюб інтелектом країни. Вночі, коли Шейх був не виходячи з дому зі своєю другою дружиною, він був розгромлений групою членів інтелекту. Він був допитаний жорстко.
"Чому ви знову вийти заміж?" С, що шейх заспокоїти обороні. "Як ви знаєте, якщо ця жінка моя дружина. Ця жінка моя господиня ".
Нарешті Intel був вибачитися за дії їх самовпевнено. Здавалося, світ з ніг на голову. Одружені люди хороші, щоб бути заарештований, але коли поодинці в цивільному шлюбі пари основ, навіть шанували. Іншими словами, люди блудити за межами шлюбу повагою і захистом, у той час як у шлюбі також порушують закон.
У нашій країні, говорить про полігамії завжди теплою у слуханнях, особливо після відомого проповідника Х. Абдулла Gymnastiar одружився на своїй другою дружиною. Ті, хто відкидає закон полігамії також намагався знайти виправдання з Корану і хадисів, що підтримує їх анти. Як правило, вони постулюють до пункту 3 Сурат-Ніса ', що людина може бути полігамні, якщо в стані beruat справедливим.
ولن تستطيعوا أن تعدلوا بين النساء ولو حرصتم فلا تميلوا كل الميل فتذروها كالمعلقة وإن تصلحوا وتتقوا فإن الله كان غفورا رحيما
"І ви ніколи не зможете зробити правосуддя між дружинами (мю), хоча ви дійсно хочете зробити це, тому що це не дуже схильні (до якого ви любите), так що ви дозволити іншим в підвішеному стані. І якщо ви тримаєте ремонт і підтримувати себе (шахрайство), то Аллах прощає, милосердний ".
Але пункт 129 ж лист, що пояснює хто не зможе зробити справедливість між дружинами його. Це означає, що насправді полігамія не допускається, оскільки це залежить від стану допустимості "справедливої" повинні бути реалізовані неможливо.
Якщо ми розглянемо роз'яснення вчених про другому пункті вище, немає ніякого протиріччя взагалі між ними. Тому що ярмарок покликана в пункті 3, не є справедливим, що мається на увазі під пунктом 129. Дійсно, перший фрагмент пункті 129 говориться: "І саме в той час, ви не будете в змозі зробити справедливості між дружинами вас, навіть якщо ви дійсно хочете його ..." Але коли І далі, тобто в наступному фрагмент, в якому говориться, "... так що не дуже схильний (дружині більше ви любите), так що ви можете дозволити іншим у підвішеному стані ...."
Очевидно, що зрозуміти mukhâlafah (що означає протилежне) другого фрагмента вище: "обов'язки чесно ти між ними, так що вони не знаходяться в підвішеному стані", на відміну від "Не так схильні (неупереджено)" є "Відноситься luruslah (бути справедливим ) ".
Якщо це так, то ясно, що сенс «справедливою» у першому фрагменті, не сенс «справедливою» у другому фрагменті. Бо, якщо інтерпретувати разом, викликало б суперечливі значення, тому що вірш прочитав: "І ви ніколи не буде berkalu справедливість ваших жінок, навіть якщо ви дійсно хочете зробити це так, то справедливо ..."
Це було пояснено, що було нікого, хто міг би зробити правосуддя, то чому не зробити правосуддя виключено? Це називається обтяжуючи людей з чимось, що вона не може зробити, і Аллах слава Йому йдеться в сурі Аль-Бакара вірш 284; "Бог не обтяжує людини з чимось, що він не може виконати".
Так справедливо перша фраза означає, ярмарок в печінці (наприклад, почуття любові більше з дружиною іншого). Ярмарок в цьому випадку не може бути зроблено людьми, щоб вони не командував, щоб бути справедливим в цьому випадку. Пророк нехай благословить його Wassalam сам сказав: "О Аллах, це pembagianku в тому, що в мене є (в змозі зробити, а саме живої матерії і перебування), а не критикувати мене на те, що у вас є, і я (в центрі)." [HR. Абу Дауд]
Так сенс «Не застосовувати перекіс (робити чесно) .." у другому пункті фрагмента означає ярмарок в muamalah (таких, як надання засобів до існування, включіть залишитися, надання приміщень, дитячого освіти і т.д.). Тільки у випадку, якщо це те, що може бути зроблено за допомогою людини.
Таким чином, розуміючи, що пункт не суперечать один одному. Тому що інтерпретація буде гласить: "Ви ніколи не будете в змозі зробити справедливості в разі печінки, тому що печінка є бізнес Бога. Він міг би просто зробити вас більш любити один серед ваших жінок. Але серце цієї тенденції не повинні тебе не застосовується у ярмарку з ними. Нехай ваша любов більше з merkea не чинить ніякої уваги на одного так, що вони знаходяться в підвішеному стані. "Таким чином, не буде жодних суперечливих смислів.
Там також постулюється хадисі Пророка нехай благословить його Wassalam. Пророк сказав з кафедри: "Сімейство Лазні Хашим ібн Mughirah просити дозволу одружитися на їх дочки Алі бен Аби Таліба, то я не дозволю, я не дозволю, я не дозволю, якщо Алі НЕ розлучиться з моєю дочкою і одружитися їхні діти perempaun. Дійсно Фатіма частина мене, сумніваючись, що сумнівається в тому, те, що мені боляче йому боляче. "[HR. Бухарі і Муслім].
Як правило, ті, хто відкидає основний poligigami робить цей хадис, щоб підтримати його проти багатоженства.
Тим не менш, при розгляді назад, припущення відкидається слова Божої слави Йому в Сурат ан-Ніса ': 3:
وإن خفتم ألا تقسطوا في اليتامى فانكحوا ما طاب لكم من النساء مثنى وثلاث ورباع فإن خفتم ألا تعدلوا فواحدة أو ما ملكت أيمانكم ذلك أدنى ألا تعولوا
"Таким чином, ці жінки виходять заміж (за), що вам подобається; два, три або чотири. Тоді, якщо ви боїтеся, ви не зможете зробити правосуддя, то (одружуватися) тільки один. "[QS. -Ніса ': 3].
Цей вірш пояснює, що Аллах субханаху Wata'a дозволяють чоловікові одружитися більш, ніж одну жінку, а також наказав, щоб одружитися на одну дружину, тільки якщо вона хвилювалася не в змозі зробити правосуддя. Сам Пророк мав дев'ять дружин. Тоді, як кажуть, він є "аргументи, а також його дії.
Причина Пророк заборонив багатоженство, бо Алі боляче Фатіма і вчинки Пророка, то це дійсно так. Але питання в тому, який шкоди? Якщо "боляче" Леді Фатіми ра почуття образив, бо со-дружини, це, звичайно, не в питанні, тому що сам багатоженців, і почуття Пророк непростий і ревнувати буде завжди в серцях його дружиною. Його дружини і жінки, як Фатіма РА. Сподвижники Пророка ще дуже багато полігамія, заборонені вони багатоженство, бо їхні дружини ревнивий? Або їхні дружини не існує, що є ревнивий характер? Але якщо це означало, що "боляче" це тому, що Алі хотів одружитися з донькою Абу Джал, так що це буде боляче славу пророка до Нього.
Пророк нехай благословить його Wassalam пояснити це словами свого:
وإنى لست أحرم حلالا ولا أحل حراما, ولكن والله لا تجتمع بنت رسول الله وبنت عدو الله أبدا
"Насправді я не забороняти або заборонити кошерний кашрут, але заради Аллаха, не збиратиме дочка Аллаха апостола і дівчаток ворога Божого в людині назавжди." [HR. Бухарі і Муслім]
Коментуючи вище хадисі Ібн Ат-Тін сказав: "Найбільш відповідні думки в інтерпретації цієї історії в тому, що Пророк нехай благословить його Wassalam заборонити Алі збирати свою дочку з дочкою Абу Джал тому що він буде завдавати йому болю, і біль пророка харам, засновані на иджма ' ,
Пророк нехай благословить його Wassalam: "Я не заборонити законний випадок", тобто, вона (дочка Абу Джал) був законним шлюб Алі, якщо тільки не його дружина Фатіма. Що стосується збору та зашкодить Пророка нехай благословить його Wassalam тому що вони відчувають tersakitinya Фатіму, то це не допустимо.
"Заборона не тому, що" tersakitinya "Фатіма ра, але tersakitinya Пророк нехай благословить його Wassalam тому tersakitinya Фатіми, і люди погоджуються на заборону боляче пророк нехай благословить його Wassalam.
Про це Імам Ібн аль-Каййім сказав: "У цьому хадисі є опис заборона боляче пророк нехай благословить його Wassalam в будь-якому випадку, навіть якщо дії були неприпустимі. Якщо Пророк нехай благословить його Wassalam ображатися їм тоді не повинно бути зроблено на основі слова Аллаха Йому славу: "Це не підходить для вас боляче пророка [QS. Аль-Ахзаб: 53] ".
Регулювати, не забороняти
Іслам є релігією природи, звичайно, приходять, щоб зустрітися і організувати гуманітарні інстинкти. Він не прийшов, щоб запобігти багатоженство, але установка, як полігамні правильно. Тому що полігамія є загальним і природним явищем в історії людства.
Багатоженство соціально допустимий варіант, може бути, і невинні люди, які не зробили. Не обов'язково і не має для чоловіків, які вважають, що не в змозі зробити правосуддя.
Але головне, ми не повинні ненавидіти допустимість цього закону, не кажучи вже кажуть, що багатоженство НЕ ісламський шаріат. Коли є люди, які роблять це, звичайно, не ненавидіти чи звинувачують, бо він пройшов те, що припустимо для неї, може бути навіть заохочується хадисів, які заохочують людей помножити пророк нехай благословить його Wassalam.
Коли є випадок полігамних сімей, постраждалих від пара акторів, які не в змозі зробити правосуддя, не обов'язково винен poligaminya. Тому що багато домогосподарства моногамні брудно. Таким чином, це не через руйнування, які не є полігамних сімей ми винні monogaminya. (Hidayatullah.com)

No comments:

Post a Comment