!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, August 19, 2015

Βόμβες ταρακουνήσει Μπανγκόκ, 108 έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτών

Βόμβες ταρακουνήσει Μπανγκόκ, 108 έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτώνBBC - Το υπουργείο Εξωτερικών της Ινδονησίας να εξασφαλίσει έναν πολίτη πρόσωπο (Ινδονησίας πολίτη) έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη βόμβας στην Μπανγκόκ, ενώ οι άλλοι υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς.
"Είναι σύζυγος και η σύζυγος. Ο νεκρός ήταν η σύζυγός του, ενώ ο σύζυγός της ήταν ακόμα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του στόχου (ΜΕΘ) σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Arrmanatha Nasir, δήλωσε στο BBC η Ινδονησία, Heyder Affan, την Τρίτη (18 / 07) το απόγευμα.
Είναι σύζυγος και η σύζυγος. Ποιος πέθανε ήταν η σύζυγός του, ενώ ο σύζυγός της ήταν ακόμα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του στόχου (ΜΕΘ) σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ.
Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ινδονησίας, Arrmanatha Nasir.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν μακριά από την θέση του από έκρηξη βόμβας σε τέμενος στην περιοχή του Ratchaprasong, Μπανγκόκ, τη Δευτέρα (17/08) το βράδυ.
"Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί Μπανγκόκ», είπε, αρνούμενος να αναφέρουμε την ταυτότητά τους.
Πρεσβεία της Ινδονησίας στην Ταϊλάνδη, πρόσθεσε, μέχρι στιγμής ακόμα σε συντονισμό με τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας, εάν υπάρχουν και άλλες Ινδονησίας πολίτες που πέφτουν θύματα.
Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Εξωτερικών της Μαλαισίας για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν δύο Μαλαισίας πολίτες που είναι θύματα σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας σε τέμενος στην περιοχή του Ratchaprasong, Μπανγκόκ, τη Δευτέρα (17/08) το βράδυ.
Οι σοροί των θυμάτων, Saw Lim ΓΕΚ και ο γιος του, Jai Neoh Ιούνιο, η σημερινή έχει τοποθετηθεί σε αστυνομικά γενικό νοσοκομείο της Μπανγκόκ. Δύο άλλες Μαλαισίας άτομα τραυματίστηκαν σε αυτό το περιστατικό.
Αρχηγός της Αστυνομίας στην Ταϊλάνδη, δήλωσε ότι η έκρηξη προήλθε από τη βόμβα σωλήνα Erawan Shrine. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό του ναού. Μια σειρά από αναφορές των μέσων ενημέρωσης στην Ταϊλάνδη, δήλωσε μια βόμβα με υλικά όσο τρία κιλά ΤΝΤ.
Κάποιος με ένα μαύρο σακίδιο
Ξεχωριστά, ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Prayuth Chan-o-τσα περιγράφει τις βομβιστικές επιθέσεις που σκότωσαν τουλάχιστον 21, αυτό είναι το χειρότερο περιστατικό συνέβη ποτέ σε αυτή τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Prayuth Chan-o-τσα περιγράφουν βομβιστικές επιθέσεις που σκότωσαν τουλάχιστον είκοσι ανθρώπους αυτό είναι το χειρότερο περιστατικό που έχει γίνει ποτέ στη χώρα αυτή.
Είπε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν εντοπίσει κάποιον που φαίνεται από το βίντεο CCTV που φαίνεται ύποπτο.
Ο ανταποκριτής του BBC στην Μπανγκόκ, λέει το πρόσωπο που φαίνεται εισερχόμενη στο ναό με ένα μαύρο σακίδιο και το άφησε στο ναό.
Ταϊλανδικές αρχές λένε μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκλείσει μια σειρά από ομάδες πίσω από αυτά τα περιστατικά, συμπεριλαμβανομένων των αντιπάλων της στρατιωτικής κυβέρνησης και των εθνικά Ουιγούρων.
Νωρίτερα, η απόφαση της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης να επαναπατρίσει 109 άτομα που προέρχονται από εθνοτικές Ουιγούρων στην Κίνα τον Ιούλιο διαμαρτύρονται διάφορα μέρη.
Ταϊλάνδη αμυντική πάνω από την απόφασή της να επαναπατρίσει 109 άτομα από εθνικά Ουιγούρων στην Κίνα αυτή την εβδομάδα μετά την πολιτική επικρίθηκε από διάφορα μέρη.
Ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ο επαναπατρισμός είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο. Προστέθηκε η ταϊλανδική κυβέρνηση δεν επαναπατρίσει διά της βίας Ουιγούροι που πραγματοποιήθηκε σε όλη τη χώρα παρά το γεγονός ότι ζήτησε από τους Κινέζους και μόνο μερικώς αποφορτισμένη.
Πέρυσι Ταϊλάνδη Ουιγούρους που κρατούνται περίπου 400 άτομα. Μεταφέρουν 172 άνθρωποι στάλθηκαν στην Τουρκία, ιδίως των γυναικών και των παιδιών. Είπε από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης, που είναι πολίτες της Τουρκίας, παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από την Κίνα.
Όσο για το που στέλνονται πίσω στην Κίνα είναι αρσενικό. Ουιγούροι γενικά ζουν στην επαρχία Xinjiang.
Μια σειρά από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρουν ότι επαναπατρίστηκαν στην Κίνα κινδυνεύουν να υποστούν βασανιστήρια.
Η τουρκική αστυνομία
Τα τουρκικά ΜΑΤ που σταθμεύουν στην Πρεσβεία της Ταϊλάνδης στην πρωτεύουσα.
Ταϊλάνδη πολιτική παλιννοστούντων Ουιγούροι πυροδότησε βίαιες διαδηλώσεις στην Τουρκία. Το ράλι ακόμη χρωματισμένης με τη βία κατά των διαδηλωτών εισέβαλαν της Ταϊλάνδης προξενείο στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Τετάρτης (08/07) και οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν την επόμενη μέρα.
Ως εκ τούτου, αυτή την Παρασκευή (10/07) Ταϊλάνδη έκλεισε προσωρινά την πρεσβεία της στην Άγκυρα και το προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.
Ενώ η αντι-κινεζική κλίμα στην Τουρκία σχετικά με τις εκθέσεις των πρόσφατων αυξήσεων των περιορισμών νηστείας επαρχία Σινγιάνγκ.
Ethnic Ουιγούρων από τις δυτικές περιοχές της Κίνας έχει μια πολιτιστική και θρησκευτικούς δεσμούς ισχυρή με την Τουρκία.

Οι διαδηλωτές έκαψαν κινεζικές σημαίες, επιτέθηκαν σε μια σειρά από κινέζικα εστιατόρια, ακόμη και εκείνοι που κατηγορούνται για την επίθεση τουριστών υπάρχουν υποψίες ότι προέρχονται από την Κίνα.
Διαμαρτυρίες ξεκίνησε μετά από αναφορές ότι οι εθνοτικές Ουιγούρων μουσουλμάνων στην Κίνα απαγορεύεται από νηστεία κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.
Ethnic Ουιγούροι από τη δυτική περιοχή της Κίνας προέρχεται από μια συστάδα των εθνοτικών και πολιτισμικών και θρησκευτικών δεσμών ισχυρή με την Τουρκία.

Οι διαδηλωτές εξόργισε την Τουρκία από την έκθεση σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας της Κίνας κατά των εθνοτικών Ουιγούρων μουσουλμάνων κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού στο Xinjiang.
"Οι πολίτες μας λύπη ακούσει την είδηση ​​ότι οι Ουιγούρων Τούρκων απαγορεύεται από νηστεία ή άλλες ποικίλες ευθύνες στην περιοχή Xinjiang,", δήλωσε ο Τούρκος ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών την περασμένη εβδομάδα.
Σε αντάλλαγμα, η κινεζική κυβέρνηση είπε ότι σέβεται την θρησκευτική ελευθερία των Μουσουλμάνων και καταγγελίες ότι ένας αριθμός των θρησκευτικών δραστηριοτήτων στο Xinjiang απαγορεύονται κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού είναι "εντελώς αντίθετο προς τα πραγματικά περιστατικά" και μεγεθύνονται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.
"Δεν υπάρχουν κρατικά ιδρύματα, ιδιωτικές οργανώσεις ή τα άτομα που μπορούν να αναγκάσουν τους άλλους να πιστεύουν ή δεν πιστεύουν σε καμία θρησκεία. Δεν πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ κατοίκων και μη θρησκευτικών θρησκεία ", δήλωσε η κινεζική κυβερνητική ανακοίνωση.
Ωστόσο, οι εξηγήσεις αυτές δεν μπορούν να αμβλύνουν την οργή των Τούρκων.
Ευτυχισμένο το κινέζικο εστιατόριο που ανήκει Cihan Yavuz δέχθηκε επίθεση από έναν εξαγριωμένο όχλο στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα.
«Οι άνθρωποι φοβούνται εδώ, φοβάται να επιτεθεί και πάλι», είπε ο Yavuz.
«Αν θέλουν να διαμαρτυρηθούν εναντίον της κινεζικής κυβέρνησης, θα μπορούσαν να παρελαύνουν μπροστά από την πρεσβεία. Δεν χρησιμοποιούν πραγματικά τη βία για χάρη της διαμαρτυρίας », είπε.

Οι τουρίστες φαίνεται να μην φοβάται ταξίδεψε στην Τουρκία, αν και η κινεζική κυβέρνηση εξέδωσε προειδοποίηση ταξίδια.

Ευτυχής κινέζικο εστιατόριο που ανήκει Cihan Yavuz, δέχθηκε επίθεση από έναν αριθμό ανθρώπων.
Εκτός από την επίθεση κατά της κινέζικο εστιατόριο, οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στους τουρίστες που υποψιαζόταν προέρχονταν από την Κίνα.
Ένας ξεναγός που ονομάζεται Miray Χαμίτ, δήλωσε τέσσερις ή πέντε άνδρες και ένα μαχαίρι επιτέθηκε ένας τουρίστας στην ομάδα.
Οι επιθέσεις συνέπεσαν με μια πορεία ματ γκρι ομάδα Γούλβς - onderbouw δεξιά πτέρυγα MHP.
"Ζητούν όπου ήμασταν. Όταν λέμε ότι είμαστε από την Κίνα άρχισαν να νικήσει ένας από εμάς. Ένας Τούρκος ξεναγός και να σπάσει την επίθεση. Ήμασταν όλοι φοβισμένοι. Ένας από εμάς δεν τραυματίστηκε, αν και δεν είναι πάρα πολύ σοβαρό. Ήμουν επίσης ηττηθεί », δήλωσε ο Χαμίτ.
Miray εισβολέας Χαμίτ δεν είναι σίγουρος ότι προήλθε από μια παρέλαση Γκρίζοι Λύκοι και μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο πεζών.
Τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τις επιθέσεις σε ορισμένα κορεατικά τουριστών υποψία της Κίνας σχετικά με την πορεία Γκρίζοι Λύκοι.
Οι ισχυρισμοί αντικρούονται άμεσα ο πρόεδρος της Γκρίζων Λύκων στην Κωνσταντινούπολη, Αχμέτ Yigit Yildirim. Ο ίδιος λέει ότι είναι ένας αγώνας που σημειώθηκε μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας φωνή και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους τουρίστες. Είπε ότι δεν έχει λάβει καταγγελίες εναντίον τους.
«Η ασφάλεια του συνόλου των τουριστών που έρχονται στην χώρα μας είναι η ευθύνη μας. Δεν ανεχόμαστε καμία βία », είπε.

Γκρίζοι Λύκοι πρόεδρος είπε τουρίστες ασφαλή από βλάβες εφ 'όσον κατέχουν μια επίδειξη.
Αστυνομικές πηγές δεν μπορούσε να μιλήσει στο BBC. Ωστόσο, το προξενείο της Νότιας Κορέας στην Κωνσταντινούπολη είπε ότι δεν έχει λάβει καταγγελίες ή αναφορές για επιθέσεις εναντίον τους εκεί.
Όσο για τους Κινέζους τουρίστες δεν φαίνεται να αποθαρρύνονται από αυξημένη αντι-κινεζική κλίμα στην Τουρκία.
"Εμείς γνωρίζουμε πραγματικά τι συνέβαινε. Αλλά εμείς δεν αντιμετώπισαν προβλήματα. Πιστεύουμε ότι η Τουρκία. Τούρκοι είναι πολύ φιλικοί μαζί μας », δήλωσε ο Ζανγκ τουρίστες που ονομάζεται τυχερός.
Αυτή την εβδομάδα, η κινεζική κυβέρνηση εξέδωσε μια έκκληση για τους πολίτες της που ταξιδεύουν προς την Τουρκία και τους προειδοποίησε να μείνει μακριά από τη διαδήλωση και δεν το καταγράφει.
Η κινεζική κυβέρνηση προσπάθησε να ελέγξει θρησκευτικής έκφρασης στο Xinjiang για να επιβάλει μια σειρά από κανονισμούς για τις Ουιγούρους.

Τοιχογραφία προπαγάνδα στο Kashgar, Xinjiang, υποδεικνύοντας την απαγόρευση του γάμου των ιερέων.
Ορισμένοι κανόνες που περιέχονται σε μια σειρά τμημάτων Xinjiang, συμπεριλαμβανομένων:
Αποκλεισμένο πέπλο γυναίκες
Οι Ουιγούροι είναι επίσης δεν επιτρέπεται να αγοράσει ένα μαχαίρι σε ορισμένες περιοχές
Δραστηριότητες προσεύχονται σε αυστηρή ρύθμιση. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να τζαμί
Τα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να ισχύει για την κυβέρνηση και δεν θα πρέπει να παντρευτεί κρυφά από έναν ιερέα
Μόνο ενήλικες επιτρέπονται Ουιγούρους άνθρωπος γένια
Μια σειρά από αυστηρές ρυθμίσεις και εποπτεία των κινεζικών αρχών κατά των μουσουλμάνων είχαν μια κοινή εθνοτική Ουιγούρων. Το BBC, έγινε δεκτός να κινηθεί προς την Τουρκία από το Xinjiang στη Δεκέμβριο του 2014.
Είπε ότι οι κινεζικές αρχές ανέκριναν την οικογένειά του όταν σπάσει γρήγορα τους κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.
"Γιατί μεγαλώνουν γενειάδες; Γιατί διαβάζουν το Κοράνι; Γιατί πέπλο γυναίκες;", δήλωσε ο άνθρωπος που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος, δεν το αναφέρω, μιμούμενη τη συσκευή ερωτήματα.
Μετά την ανάκριση, οι στρατιώτες, στη συνέχεια, τον ίδιο και την οικογένειά του στη φυλακή συνελήφθη. "Κρατούν ακόμα και το παιδί μου 10 ετών και τέσσερις φίλους του."
Μόλις δωρεάν, ο άνθρωπος στη συνέχεια πήγε με την οικογένειά του στην Τουρκία διέρχεται από το Βιετνάμ, την Καμπότζη, την Ταϊλάνδη, και τη Μαλαισία.
Τώρα ζει στην Κωνσταντινούπολη με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά.

No comments:

Post a Comment