!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, August 19, 2015

Тригана ваздуха авион се срушио у Папуи, убијено 54 путника

Тригана ваздуха авион се срушио у Папуи, убијено 54 путника

Индонезија - (ББЦ) - Четири тела жртава Тригана Клима авион АТР-42-300 близанац турбовинт срушио у планинама Папуа Нова звезда је стигла у Сентани аеродрому у Јаиапура а идентификовани су тим жртвама катастрофе Идентификација (ДВИ) у РС Бхаиангкара, Јаиапура, у среду ( 19/8) поподне.
Према ријечима новинара у Папуа Ангел Берта Синага, четири тела су стигли на аеродром Сентани, Џајапура, око 17.15 Ист Индонезија Време (ВИТ) након што лети од аеродрома Оксибил.
"Четири тела који су формално поднеле Басарнас тим да полиција Папуа-ДВИ тима", рекао Берта, рекао је ББЦ Индонезија, Хеидер Аффан, преко телефона, у среду (19/8) поподне.
Папуа Шеф полиције бригадни цитирао Пол Ватерпаув, четири тела су евакуисана унапред због његовог стања "и даље добро", каже Берта.
Четири тела су део од 16 тела су успешно евакуисани тим Басарна са места пада у планинама Папуа звезде са Оверланд.
"Дакле, у РС Оксибил постоје још 12 преосталих тијела се очекује да буду пребачена у Јаиапура. Али то је веома зависно од временских услова. Можда сутра ујутру", рекао је Берта, цитирајући шефа Бамбанг Соелистио Басарнас.
Евакуација копном
Међутим, Бамбанг Соелистио је наредио Басарнас тим да се врате у места пада за прикупљање и доведе 38 друге органе.
Евакуација копном због невремена узрокованог ваздуха за евакуацију плану не може да се уради.
На основу прикупљених информација Берта, евакуацију тела са сцене на простору возном стању возило траје око четири сата.
"Од локацији такозваног 'Кампунг 3', тело је одведен камионом до болнице Оксибил која траје око два сата", рекао је Берта.
Тригана ваздуха авион типа АТР 42 који је превозио 44 одраслих, двоје деце, троје деце и пет чланова посаде, укључујући капетана Пилот Хасануддин.
Сентани-ваздушна линија је изгубила контакт Оксибил у недељу поподне (16/08).
Узрок несреће се неће знати са сигурношћу кроз хитамианг кутији пронађен је у уторак (18/08).

САР тимови су пронашли 54 тела на месту пада дво-турбовинт АТР 42-300 припада ваздуха Тригана авиокомпаније у Стар планинама Папуа Папуа покрајини.
Међутим, спасилачки тим није нашао црну кутију авиона.
"Сада се 54 тела у стању нетакнуте и делимично спаљена", рекао је шеф Националне агенције за САР, Бамбанг Соелистио рекао је новинарима у Сентани, Јаиапура, Папуа, у уторак (18/08) ујутру.
Сада, према Бамбанг, је припрема евакуацију свих тела су пронађена, али нису одлучили где да буду евакуисани.
"У зависности од резултата наших преговора са породицом жртве, да ли ће његово тело бити предузете да Оксибил или Јаиапура. Прво морамо да слушамо породице жељама жртве", рекао је Бамбанг.
Поред тога, "Ми се припремамо и опцију да позове полицијску станицу ДВИ тимове на сцени", рекао је он.
Три алтернатива
На питање о томе како да евакуишу тијела жртава из несреце, Бамбанг рекао, његова страна је припремила три алтернативе.
"Постоје три алтернативе Прво, ми ћемо користити мрежу (нето);. Друго, треће или путем;, гради хелиодром", објаснио је Бамбанг.

САР тим ће највероватније користити мрежу за евакуацију.
Према његовим речима, највише разуман начин је да користите мрежу. "Ако изгради хелиодром, то је тешко, јер је ово густе шуме и косо локација", објаснио је он.
Раније, у понедељак (17/08), Агенција за Национални САР има мемастиканлокаси налаза у власништву крхотина авиона Тригана воду која пада на лету из Јаиапура до Оксибил у Папуа Бинтанг планинама.
Локација је на висини од 8.500 метара (2.590 метара) и око 7 наутичких миља од аеродрома Оксибил.
Сигурност локација добија након ваздухоплова су распоређени у поље за претрагу напор је у стању да се ухвати слика авион крш и дим у шуми.

Сходно томе, рекао је Гери, пилот у Папуа може да постане поуздан лет инструктор. "Они су извор великог искуства."
Према његовим речима, Папуа-регион у супротности са другим регионима у Индонезији. Поред веатхер различите покрете, контуре планинама у Папуа компликују пилота.
"Ако ових дана јаке кише, на пример, следећег јутра магла током дана. Међутим, лет није могао бити отказан, јер многи људи зависе на материјалном плану доносио храну ", рекао је он.
Претраживање
Тригана ваздуха авион типа АТР 42 који је превозио 44 одраслих, двоје деце, троје деце и пет чланова посаде, укључујући капетана Пилот Хасануддин.
Траса авиона Сентани-Оксибил је изгубио контакт у недељу (16/08) поподневним сатима.
Клима пут пролази кроз планинском региону, Оксибил је област главни град Папуа Бинтанг планине.
Шеф информационо Цендеравасих, Тегух Пујихарјо, рекао је Басарнас, војска и полиција тренутно распоређени 260 особље из Оксибил да пронађу труп.
Чак осам авиона, укључујући и три хеликоптера, летео из Јаиапура да Тангок Моунтаин региону.
Комбиновани трагање и спасавање тим је пронашао "црне кутије" АТР 42-300 Твин-турбовинт власништву авио-компанија у Стар Моунтаинс воде Тригана Папуа Папуа покрајине.
"Црна кутија је обезбедјена за касније предао НТСЦ", рекао је председник Националне агенције за САР, Бамбанг Соелистио, позивајући се на Националној комисији Транспорт Сафети.
Црна кутија се састоји од два уређаја. Први део је података лета који снима све податке у лету, укључујући и брзину авиона, висини од Земљине површине, снаге, и тако даље.
Други део је кокпит диктафон који снима цео разговор у кокпиту.
Не само пилот и копилот глас разговор снимљен, али и низ важних трагова, као што је звук мотора, аларм звук, чак и звук столице су померена ако се посаде потеза.
Када подноси НТСЦ, Агенција ће направити прелиминарни извештај о садржају "црне кутије".
НТСЦ да ће поднети прелиминарни извештај Међународне организације за цивилно ваздухопловство (ИЦАО), у складу са одредбама 30 дана рока за иницијални извештај ИЦАО ваздухопловних удеса.
Међутим нова комплетан извештај може да се заврши у року од шест месеци до годину дана унапред.

Породице жртава чекају вести у Јаиапура.
Евакуација
Материја процеса евакуације, Бамбанг је рекао да ће тражити спровођење преноса тела жртава авионске несреће данас.
"Али ако не, ми ћемо наставити сутра. Зато што само једна препрека овде, време је непријатељски ", рекао је он.
Раније, Бамбанг је тврдио да има три опције како да се евакуишу тела жртава са места пада.
Прва опција је да уклони леш помоћу мреже да се укине хеликоптером. Други је по путу. Коначно, изградња хелиодром, тако да хеликоптер може да слети.
Од три опције, по његовим речима, најбоља опција је да користите мрежу.
"Не ефикасна у друмском саобраћају, прошао кроз густу шуму и захтева четири до пет сати. Да не помињемо лошег времена. У међувремену, ако изградња хелиодром, то је тешко, јер је густе шуме и косе локације ", објаснио је он.
Бамбанг није помињао новац Рп6.5 милијарди долара, што је довело четири службеника ПТ Поз Индонезије подноси се сиромашнима у Оксибил. Четврти официр такође се укрцао у авион који се срушио.
Тригана ваздуха авион типа АТР 42 који је превозио 44 одраслих, двоје деце, троје деце и пет чланова посаде, укључујући капетана Пилот Хасануддин.
Траса авиона Сентани-Оксибил је изгубио контакт у недељу (16/08) поподневним сатима.

No comments:

Post a Comment