!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, August 25, 2015

Amerikai és európai készletek csökkentek, mennyiségben, hogy a legalacsonyabb pont áttetsző Rp 14.000 / US1

Amerikai és európai készletek csökkentek, mennyiségben, hogy a legalacsonyabb pont áttetsző Rp 14.000 / US1

(BBC) - A Dow Jones esett vissza 1000 pont hétfőn, 24/8 kereskedés.
Wall Street New York csökkent öt egymást követő napon belül a csökkenés a tőzsdék Európában és Ázsiában félelmek lassuló kínai gazdaság.
Azon a napon, a kereskedelem gyorsan változnak, hétfő, augusztus 24-én a Dow Jones esett vissza 1000 pontot, mielőtt beszedik a 15871,35, lefelé 3,6%.
Míg az S & P 500 zárt penurunan3,9% a 1893,21 és a Nasdaq esett 3,8% bezárásával a 4.038.6.
A csökkenés az amerikai indexek hajtja állapotára vonatkozó aggodalmakat a kínai gazdaság.
Gyár Kínában
Lassulásával kapcsolatos félelmek a kínai gazdaság rosszabb, mint azt korábban gondolták
Két héttel ezelőtt, a Central Bank of China, hogy a leértékelés a jüan, ami növeli a félelmek a gazdasági visszaesés az ország rosszabb, mint azt korábban gondolták.
A fő szempont az a befektetők a vállalatok és országok, amelyek függenek a magas kínai kereslet hatással lesz a gazdasági visszaesés.
Ugyanakkor elemzők úgy vélik, a befektetők az Egyesült Államokban járt kissé túlzott.
"Állításokat, hogy a kínai gazdaság vezet az amerikai gazdaság recesszióba ésszerűtlen, mert (az amerikai gazdaság) kétszer nagyobb, mint a gazdaságát Kína és ennek alapján a fogyasztó," mondta Philip Blancato, vezérigazgatója a Ladenberg Thalmann Asset Management.
Kína jelenleg a legnagyobb gazdaság a világ, és egyúttal a második legnagyobb importáló ország, mind az árukra és szolgáltatásokra.
Tőzsdei London, Párizs és Frankfurt esett, mint aggodalmak a kínai gazdasági lassulás tovább kísérteni a befektetők.
London FTSE 100 index esett 2,6% -os kereskedelmi hétfő reggel (24/08), míg a fő piacok Franciaország és Németország elvesztette közel 3%.
Ázsiai készletek is érintette, a Shanghai Composite Kínában esett 8,5%, a legrosszabb 2007 óta.
A kínai kormány tekinteni sikerült megnyugtatni a befektetőket.
Ezen felül, az olaj ára csökkent a legalacsonyabb szintre hat év alatt, mivel a kereskedők aggódnak lassuló növekedés a világ második legnagyobb gazdasága.
"Úgy néz ki költözött le olyan gyorsan," mondta David Madden, a piaci elemzője IG.
Félelmek elterjedt befektetői kapcsolatos visszaesés az ázsiai állományok romlott vékony kereskedés Európában, mert a legtöbb befektető nyaralni.
"Azt hiszem, a bizonytalanság növeli a jövőben," mondta Madden.
A befektetők kell várni hetet, mielőtt újra belépne a piaci kereskedők, hogy növeljék tőzsdeindex.

Ázsiai tőzsdék ismét csökkent hétfőn (24/08) a befektetői aggodalmak lassuló gazdasági növekedés Kínában.
Nikkei 225 Japánban, amely a legnagyobb tőzsdén Ázsiában, lefelé 2,4% -kal 18.963,53 pont - a legalacsonyabb szintet öt hónap.
A befektetők nem hisznek a képességét, Kína a piac stabilizálása ellenére folyamatos erőfeszítéseinek, Pekingben.
A hétvégén, Kína azt tervezi, hogy a nyugdíjalapok befektetni először a tőzsdén.
Az új szabályozás szerint a nyugdíjpénztárak is befektethet maximum 30% -át fektetheti a jegyzett részvények belföldön.
A lépés a legújabb erőfeszítés a kínai kormányt, hogy csökkenésének megállítása, az ország tőzsdéken.
Az alap befektethet nem csak a készletek, hanem egy sor piaci eszközök valós értéken. A növekedés kereslet ezekre a termékekre, a kormány azt reméli, az ár növekedni fog.
Futás ki trükkök
Simon Littlewood elnöke, üzleti tanácsadó cég ACG Global mondta a BBC, hogy aggályok merültek fel a világ második legnagyobb gazdasága "kifogyott a trükköt, mert az elmúlt hónapokban, hogy már arra törekedjünk, hogy gazdaságuk több folyadékot", de még mindig nem sikerült megnyugtatni a piacokat.
Az elmúlt hetekben a kínai részvénytársaság index 12% -kal csökkent, így a teljes csökkent 30% júniusa óta.
Ez okozza a drasztikus visszaesését értékesítése a globális készletek, a Dow Jones az USA-ban elszenvedett veszteség 6%, és a FTSE 100, az Egyesült Királyságban könyvelhette el a legnagyobb veszteséget egy hét alatt éri el az 5% ebben az évben.

Lassuló gazdasági növekedés Kínában és az összeomlás tőzsdei értékek nem a válság, hanem egy kiigazítás ", hogy szükség"
A hónap elején, a kínai központi bank leértékelte a jüan, mert így az export fellendülése.
Ausztráliában, az S & P / ASX le 2,2% -kal 5.098,80 eladó hétfő reggel.
Dél-Koreában, a Kospi index követi a regionális trend, kinyitotta 0,4% -kal csökkent 1869,13 szinten.
És hétfőn (24/8), a tőzsdék a Közel-Keleten is drasztikusan csökkent.
IMF: "nincs válság"
A hétvégén, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) nyilatkozatot adott ki a globális részvénypiaci eladások annak érdekében, hogy elkerüljék a túlzott pánik a piacon.
Lassuló gazdasági növekedés Kínában és az összeomlás tőzsdei értékek nem egy válság, de a kiigazítás a "szükség" a gazdaság, a magas rangú IMF hivatalos mondta vasárnap (23/8).
"Még túl korai beszélni válság van Kínában," mondta Carlo Cottarelli IMF ügyvezető igazgatója képviselő országok, mint Olaszország és Görögország, egy sajtótájékoztatón.
Megismételte előrejelzések a nemzetközi adósok, aki megjósolta a kínai gazdaság növekedése 6,8%, 7,4% szint alá értek el 2014-ben.
Pénteken (21/08), a számok azt mutatták gyári tevékenységet Kínában augusztusban csökkent az elmúlt hat évben a leggyorsabb léptékű.
Ez a szám után jön a hivatalos adatok azt mutatták, Kína jelenlegi gazdasági lassulás. A három hónap a július végén, az ország gazdaságának növekedését 7% -kal az előző évhez képest, a legalacsonyabb 2009 óta.

A rúpia árfolyama a dollárral szemben, amely elérte Rp14.050 per US $ 1 nem választható el a jelenség a globális gazdaság és a leértékelés a jüan, de a kormány is meg kell nézni a csapat teljesítményét a hazai gazdaságban.
Leértékelődése a jüan szerint közgazdász David Sumual például a Bank közép-ázsiai, így a strukturális változások (tektonikus elmozdulás) a globális pénzügyi piacokon. Rúpia volt érinti ez a változás.
"Mivel két héttel ezelőtt, a globális valuta gyengült az amerikai dollárral szemben is," mondta David azt mondta a BBC Indonézia, Isyana Artharini.
A hazai szektorban is köszönhető, hogy a gyengülő gazdasági kérdések viszonylag azonos, azaz milyen kormányzati kiadások felgyorsítása érdekében az infrastruktúra épült, és meggyőzni a befektetőket, hogy közvetlen befektetéseket.
Sajnos, erőfeszítéseket, hogy ez közvetlen befektetések hátráltatja a piaci hangulat továbbra is negatív felé Indonéziában.
David is látta ezt a lehetőséget az indonéz gazdaság még mindig jó, de azon a képességén alapul a kormány fenntartani az élelmiszer-árstabilitás és problémák kiküszöbölésére, hogy zavarja a stabilitást.
"Most a hús árának emelkedett váratlanul, a kérdés néha szeretne importálni, néha nem, néha azt mondják elegendő kínálat, néha azt mondjuk, az ellátás hiányát. A rendelkezésre álló adatok néha szeretjük ya zavaros, ami helyes," tette hozzá David.
Még így is, szerint David, a gazdasági növekedés Indonéziában még mindig az egyik legmagasabb az ázsiai Kína után, a Fülöp-szigeteken és Indiában. Vannak más országokban tapasztalt súlyosabb helyzetet Indonézia, de az országok, amelyek a strukturális reformok bevezetésére, a feltételek viszonylag jobb.
"India sikeresen a strukturális reformok bevezetésére, hogy bár a deviza továbbra is gyenge, de nem olyan drasztikus pelemahannya más pénznemben," mondta David.
Kormányátalakítás egy kísérlet arra, hogy a strukturális változások, még ha ez időt vesz igénybe, hogy eredményeket.
Másrészt szerint Dávid, a kormányok és hatóságok is létrehozott vészhelyzeti tervet, hogy szembenézzen a legrosszabb, különösen az élelmiszer-árstabilitás, felgyorsítja infrastrukturális kiadások, és megnyugtatni a befektetőket.
"Ez nem új javaslatokat, már régóta kért, de láthatatlan kormány még fel kell gyorsítania újra," mondta David.
A kormány meg kell határoznia, hogy milyen lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy az árfolyam sokkal stabilabb jövőben.
Beszédében az általános ülésen a MPR / DPR elnök Jokowi célzó Rp13.400 rúpia árfolyama a dollárral szemben elején 2016 Válaszul ezt a célt, David azt mondja, ez a szám még mindig nehéz elérni, mert a feltételek továbbra is gyenge fundamentumok.
"Bank Indonesia politika már léteznek, de mi a helyzet a kormány?" mondta David.
Vészhelyzetek
Eközben Anwar Farial valuta nézők azt mondják, hogy annak ellenére, hogy a külső tényezők játszanak az ilyen spekuláció amerikai kamatemelések és a leértékelés a jüan, de az árfolyam elérte Rp14.050 kell tekinteni vészhelyzet.
"Ez a szint a rúpia lett oversold, áron alul. Ez nem indokolt megemlíteni az árfolyam jó a gazdaságnak, Indonézia. Nincs több köze van a fundamentumok. Ez már több, megrendült a játék a spekulánsok. Vajon a bukása az állomány még mindig tart, hogy hagyja abba, vagy folytassa ? Ez annyira a nagy kérdés, "mondta Farial a BBC Indonéziában.

Bank Indonesia kell folytatni, hogy a politikai szoros ellenőrzése alatt dollár tranzakciók a devizapiacon
Mi történt ma gondol a forró pénzt Indonézia kénytelen volt eladni, hogy tőzsdeindex meredeken zuhant, a magas, 5523 áprilisában, 4300 behatolni.
Rúpia nyert az értékesítési tevékenység vásárolni dollárt, hogy van egy nagy a kereslet a dollár és az árfolyam behatolni Rp14.050.
Emellett, bár a Bank Indonesia már érvényű szabályozást igénylő belföldi ügyletek használni a rúpia, de a szabályok nem voltak eredményesek.
Aztán ott van a dollár ügyleteket, amelyek nem kapcsolódnak a tengerentúlon, mint például az olaj- és gáziparban, elektromos áram, a bányászat, a bérleti bevásárlóközpontok, irodák, és tanácsadói díjak, hogy adjunk a kereslet a dollár.
Farial is dicsérte a Bank Indonesia csökkentette korlátozások dollár vásárlások, egy maximum US $ 100.000 havonta maximum US $ 25 ezer forint havonta, abban a reményben megnyomásával kereslet a dollár.
Ugyanakkor szerinte, Bank Indonesia kell folytatni, hogy a politikai szigorúbb ellenőrzést ügyletek dollárt a devizapiacon, egyben a beavatkozás révén használatával devizatartalékok.
"Soha tartotta rendszeres dolog, hogy lehetővé kell tenni, hogy továbbra is történni," mondta Farial.
Reméli, hogy a kormány együttműködik a Bank Indonesia között szinkronizálni a költségvetési szektorban, különösen eltávolítása a monetáris politika a gazdasági növekedés.
"Túl a sorban"
Joko Widodo elnök az elnöki palota bogori, hétfő (24/8) szerint a gazdasági lassulás nem csak Indonéziában, hanem a szomszédos országokban.
Elmondása szerint az okok a gazdasági lassulás az értékcsökkenés a jüan és így e vagy sem a tervezett növekedés az amerikai kamatlábak.
"Várakozásaink együtt. Biztosan ugyanezt gondolták, és kitartás a vonalon, amit később közvetíteni, mit kell tennünk. Ne már kapsz egy vázlatot, akkor ott vannak kívüli tételek," mondta újságíróknak.
Pénzügyminiszter Bambang Brodjonegoro korábban is azt mondta, hogy megakadályozzák a tőkeáramlás a Állami Értékpapír tanúsítások ösztönző másodlagos piacon.
Ami a mozgalom a készletek és a rúpia, Bambang jelenik meg, mint egy irracionális cselekmény kérni ideiglenes menedéket, és a dollár tekintik a legbiztonságosabb megoldás.

Kína leértékelte a jüan közel 2% -kal az amerikai dollárral szemben, ami a legalacsonyabb pontja csaknem három éve.
Kínai központi bank leértékelődése indokolással ellátott venni, mint a korrekció, hogy jobban tükrözze a piaci erők.
Elemzők szerint a leértékelés a jüan emelné a kínai export, amely jelentősen csökkent a hónap során július.
Eddig a hatóságokat, hogy tartsák fenn a politikai tartani a valuta erős marad annak érdekében, hogy ösztönözze a hazai kereslet és ösztönözze a hazai vállalatok pénzt kölcsönkérni, majd külföldön befektető.
De Kína legújabb politika, a BBC Theo Legget, valószínűleg tűz alá az Egyesült Államokban. Ennek az az oka az ország gyártói azt állítják, hogy szenvedett a tisztességtelen verseny a gyártók bambusz függöny.
Felvette Legget, hogy Kína úgy döntött valószínűleg érinti a központi bankok más országok, köztük az Egyesült Államok, a kamatemelésre, mert az olcsóbb árut Kínából lehet az infláció.

No comments:

Post a Comment