!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, August 25, 2015

Amerikanska och europeiska aktier minskade belopp för att uppnå den lägsta punkten genomskinliga Rp 14.000 / US1

Amerikanska och europeiska aktier minskade belopp för att uppnå den lägsta punkten genomskinliga Rp 14.000 / US1

(BBC) - Dow Jones hade sjunkit till 1000 punkter på måndagen 24/8 handel.
Wall Street i New York föll under fem dagar i följd efter nedgången på aktiemarknaderna i Europa och Asien som rädslan för att sakta kinesiska ekonomin.
På dagen för handeln förändras snabbt, måndag den 24 augusti hade Dow Jones sjönk till 1.000 poäng innan den återhämtar sig på 15.871,35, ned 3,6%.
Medan S & P 500 stängde med penurunan3,9% till 1893,21 och Nasdaq föll 3,8% genom att stänga på 4.038.6.
Nedgången i USA: s lager drivs av oro för hälsan hos den kinesiska ekonomin.
Fabrik i Kina
Rädslan för en avmattning i den kinesiska ekonomin är värre än man tidigare trott
För två veckor sedan, Central Bank of China för att ta en devalvering av yuanen, vilket ökar oron för den ekonomiska nedgången i landet är värre än man tidigare trott.
Det viktigaste av investerarna är företag och länder som är beroende av hög efterfrågan från Kina kommer att påverkas av den ekonomiska nedgången.
Men analytiker tror investerare i USA agerade något överdriven.
"Påståenden om att den kinesiska ekonomin kommer att leda den amerikanska ekonomin i recession är orimligt, eftersom (den amerikanska ekonomin) två gånger större än ekonomierna i Kina och bygger på konsumenten", säger Philip Blancato, vd på Ladenberg Thalmann Asset Management.
Kina är för närvarande den största ekonomin i världen och även den näst största importlandet, både för varor och tjänster.
Aktiemarknaden London, Paris och Frankfurt sjönk oro över Kinas ekonomiska avmattningen har fortsatt att spöka investerare.
London FTSE 100 index föll 2,6% i handel måndag morgon (24/08), medan de viktigaste marknaderna i Frankrike och Tyskland förlorat nästan 3%.
Asiatiska börser påverkade också, med Shanghai Composite i Kina sjönk 8,5%, den värsta sedan 2007.
Den kinesiska regeringen anses inte lugna investerarna.
Dessutom oljepriset föll till den lägsta nivån på sex år, som handlare orolig avtagande tillväxt i världens näst största ekonomi.
"Ser ut som vi flyttade ner så snabbt", säger David Madden, marknadsanalytiker på IG.
Rädslan för utbredd investerare relaterade nedgången i asiatiska börserna förvärrades tunn handel i Europa eftersom de flesta investerare är på semester.
"Jag tror att osäkerheten kommer att öka i framtiden", sade Madden.
Investerare kan få vänta veckor innan de kommer in i knallar att öka aktieindex.

Asiatiska börserna föll igen på måndag (24/08) på investerarnas oro för avtagande ekonomisk tillväxt i Kina.
Nikkei 225 i Japan, som är den största börsen i Asien, en minskning med 2,4% vid 18963.53 poäng - den lägsta nivån på fem månader.
Investerare tror inte på möjligheten för Kina att stabilisera marknaden, trots fortsatta ansträngningar i Peking.
I helgen planerar Kina att låta pensionsfonder att investera första gången på aktiemarknaden.
I den nya förordningen, kan pensionsfonderna investera upp till maximalt 30% av sina nettotillgångar aktier som är noterade på den inhemska marknaden.
Flytten är den senaste försök av den kinesiska regeringen för att hejda förlusten av landets börser.
Fonden kan investera inte bara i aktier men också i en rad marknadsinstrument inklusive derivat. Med den ökade efterfrågan på dessa produkter, regeringen hoppas att priset kommer att öka.
Ont om tricks
Simon Littlewood, VD för affärsutveckling konsultföretag ACG Global sade till BBC att det fanns oro över världens näst största ekonomi "har slut på tricks eftersom under de senaste månaderna som de har försökt att göra sina ekonomier mer vätska", men ändå misslyckats med att lugna marknaderna.
Under de senaste veckorna, föll den kinesiska joint-aktieindex 12%, så den totala har minskat 30% sedan juni.
Det orsakar en kraftig nedgång i försäljningen av globala aktier, med Dow Jones i USA drabbats av en förlust på 6%, och FTSE 100 i Storbritannien registrerades den största förlusten i en vecka för att nå 5% i år.

Avtagande ekonomisk tillväxt i Kina och kollapsen av lagervärden är inte en kris utan en justering "som behöver"
Tidigare denna månad, devalverat Kinas centralbank yuanen som ett sätt att öka exporten.
I Australien, S & P / ASX ned 2,2% på 5098,80 på rea måndag morgon.
I Sydkorea följer KOSPI index den regionala utvecklingen, öppnade 0,4% lägre vid 1869.13 nivåer.
Och måndag (24/8), aktiemarknaderna i Mellanöstern föll också kraftigt.
IMF: "Ingen kris"
I helgen, Internationella valutafonden (IMF) ett uttalande om globala aktieförsäljning i ett försök att undvika överdriven panik på marknaden.
Avtagande ekonomisk tillväxt i Kina och kollapsen av lagervärden är inte en kris, men en justering på ett "behov" för ekonomin, sade en högt uppsatt IMF tjänsteman på söndag (23/8).
"Det är för tidigt att tala det finns en kris i Kina", sade Carlo Cottarelli IMF verkställande direktör som företräder länder som Italien och Grekland, genom en presskonferens.
Han upprepade förutsägelser om internationella gäldenärer som förutspådde den kinesiska ekonomin ökar med 6,8%, 7,4% lägre än de uppnådde 2014.
På fredag ​​(21/08), siffrorna visade fabriksaktivitet i Kina i augusti krympte under de senaste sex åren den snabbaste skala.
Denna siffra kommer efter officiella data visade Kinas pågående ekonomiska nedgången. Under de tre månaderna fram till slutet av juli, för att landets ekonomi växer med 7% jämfört med föregående år, den lägsta sedan 2009.

Den rupier växelkurs mot dollarn, som nådde Rp14.050 per US $ 1 är inte skild från fenomenet i den globala ekonomin och devalveringen av yuanen, men regeringen bör också titta på lagets prestation i den inhemska ekonomin.
Devalvering av yuanen, enligt ekonomen David Sumual som Bank Central Asia, vilket resulterar i strukturförändringar (tektonisk skift) på de globala finansmarknaderna. Rupiah har påverkats av denna förändring.
"Sedan två veckor sedan försvagades global valuta gentemot den amerikanska dollarn allt", säger David BBC Indonesien, Isyana Artharini.
Från den inhemska sektorn, är också på grund av försvagningen av de ekonomiska frågorna är relativt lika, det vill säga hur de offentliga utgifterna i syfte att påskynda infrastruktur byggdes och övertyga investerare att investera direkt.
Tyvärr, insatser för att göra denna direkta investeringar hämmas av marknadens sentiment är fortfarande negativ gentemot Indonesien.
David såg också potentialen i den indonesiska ekonomin är fortfarande bra, men det bygger på förmågan hos regeringen att upprätthålla livsmedels prisstabilitet och eliminera problem som stör stabiliteten.
"Nu priset på kött steg oväntat frågan ibland vill importera ibland inte, ibland säga tillräckligt utbud, ibland säger vi en brist på utbudssidan. Tillgången till uppgifter ibland vi älskar ya förvirrade, vilket är rätt", tillade David.
Trots detta, enligt David, är den ekonomiska tillväxten i Indonesien fortfarande en av de högsta i Asien efter Kina, Filippinerna och Indien. Det finns andra länder som upplevt allvarligare situation Indonesien, men de länder som genomför strukturreformer, förutsättningarna är relativt bättre.
"Indien framgångsrikt genomföra strukturreformer, så att även om valutan är fortfarande svag, men inte lika drastiskt pelemahannya annan valuta", säger David.
Regeringsombildning är ett försök att göra de strukturella förändringar även om det tar tid att se resultat.
Å andra sidan, enligt David, regeringar och myndigheter bör också inrätta en katastrofplan för att möta det värsta, särskilt när det gäller livsmedels prisstabilitet, påskynda utgifterna infrastruktur och lugna investerarna.
"Det är inte nya förslag, har länge varit begärts men osynliga regeringen måste fortfarande öka igen", säger David.
Regeringen bör också ange vilka åtgärder som skall vidtas för att växelkursen är mer stabil framtid.
I sitt tal vid ordinarie möte i MPR / DPR, VD Jokowi inriktning Rp13.400 rupier växelkurs mot dollarn i början av 2016. Som svar på detta mål, David säger, är denna siffra fortfarande svårt att uppnå eftersom förhållandena är fortfarande svaga fundamenta.
"Bank Indonesien politik redan finns, men hur är det med regeringen?" sade David.
Nödsituationer
Samtidigt Anwar Farial valuta watchers säga att trots yttre faktorer som spelar sådana spekulationer om amerikanska räntehöjningar och devalveringen av yuanen, men växelkursen har nått Rp14.050 bör ses som en nödsituation.
"Denna nivå av rupiah har översåld, målprisunderskridande. Det har inget berättigande att nämna växelkursen är bra för ekonomin i Indonesien. Det finns inget mer att göra med fundamenta. Det har varit mer skakad av spelet spekulanter. Har nedgången av beståndet är fortfarande kommer att sluta eller fortsätta Det här är så den stora frågan ", sade Farial på BBC Indonesien.

Bank Indonesien måste fortsätta att göra politiken stram kontroll över dollar transaktioner på valutamarknaden
Vad hände i dag tycker han är heta pengar i Indonesien tvingades sälja den aktieindex föll kraftigt, från en hög av 5523 i april 4300 att penetrera.
Rupiah erhållits från försäljningen åtgärden är att köpa dollar, så att det finns en stor efterfrågan på dollarn och växelkursen att penetrera Rp14.050.
Även om banken Indonesien har redan genomfört regler som kräver inhemska transaktioner för att använda rupier, men reglerna har inte varit effektiva.
Sedan finns det en dollar transaktioner som inte är relaterade till utlandet, till exempel inom olje- och gasindustrin, el, gruvdrift, leasing gallerior, kontor och konsultarvoden som lägger till efterfrågan på dollar.
Farial berömde också Bank Indonesia sänkte restriktioner för dollar inköp, från maximalt US $ 100.000 per månad till maximalt US $ 25.000 per månad i hopp om att trycka efterfrågan på dollarn.
Men enligt honom, måste Bank Indonesia fortsätta att göra politiken bättre kontroll över transaktioner dollar på valutamarknaderna samt kontroller genom ingripande med hjälp av valutareserven.
"Aldrig ansåg att det var en vanlig sak som bör tillåtas att fortsätta att hända", sade Farial.
Han hoppas regeringen att arbeta tillsammans med Bank Indonesien för att synkronisera mellan skattesektorn, särskilt i avlägsna penningpolitiken för att öka den ekonomiska tillväxten.
"Beyond the line"
Joko Widodo ordförande vid presidentpalatset i Bogor, måndag (24/8) sade den ekonomiska nedgången inte bara i Indonesien utan också grannländerna.
Enligt honom, en del av orsakerna till ekonomiska nedgången är deprecieringen av yuanen och så om den planerade ökningen av de amerikanska styrräntorna eller inte.
"Vi räknar tillsammans. De måste ha trott samma sak, och anslutning till den linje som vi senare kommer att förmedla vad vi måste göra. Inte vi redan ger dig en översikt, sedan finns utanför linjerna", sade han till reportrar.
Finansminister Bambang Brodjonegoro även tidigare sagt att det skulle hindra flödet av medel från statliga värdepappers certifikat för att uppmuntra andrahandsmarknaden.
När det gäller den fria rörligheten för lager och rupier, Bambang ser det som en irrationell handling att söka tillfällig fristad, och den amerikanska dollarn ses som det säkraste alternativet.

Kina devalverat yuan med nästan 2% gentemot den amerikanska dollarn, som är den lägsta punkten i nästan tre år.
Kinesiska centralbanken devalvering motiverade tas som en korrigering som bättre återspeglar marknadskrafterna.
Enligt analytiker skulle en devalvering av yuanen öka den kinesiska exporten som föll kraftigt under juli månad.
Hittills myndigheterna att upprätthålla politiken för att hålla valutan förbli stark för att stimulera den inhemska efterfrågan och uppmuntra inhemska företag att låna pengar och sedan investera utomlands.
Men Kinas senaste politik, BBC Theo Legget, kommer sannolikt att komma under eld från USA. Anledningen till detta producenterna i landet påstår sig ha lidit illojal konkurrens från tillverkare av bambu gardin.
Sattes av Legget, kommer sannolikt att påverka centralbanker i andra länder, däribland USA, att höja räntorna på grund av billigare varor från Kina kan vara inflationen Kinas beslut.

No comments:

Post a Comment