!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, August 20, 2015

Обама ще се срещне с Путин, след анексията на Крим

Обама ще се срещне с Путин, след анексията на Крим


(VOA) - Руският президент Владимир Путин се съгласи да се срещне с американския президент Барак Обама, когато руският лидер да посети САЩ, за да присъства на Общото събрание на ООН следващия месец, руският външен министър каза в сряда.

Пред журналисти в Севастопол, Крим, руският външен министър Сергей Лавров подчерта, че президентът Путин ще присъства на 70-ата сесия на Общото събрание на ООН, която бе открита в Ню Йорк на 15 септември.

Сергей Лавров заяви, че президентът Путин ще се срещне с президента Обама, когато САЩ сигнализира иска да проведе заседание.

Според временния списък издаден от Организацията на обединените нации, президентът Путин ще говори в Общото събрание на 28 септември, в първите дни на общия дебат.

Сряда беше на втория ден от посещението на президента Путин и други руски високопоставени служители на Крим, Sea полуостров на Черно бяха приложени към Русия от Украйна през миналата година.

Говорейки в Севастопол, централата на Българския черноморски флот на Русия, президентът Путин заяви, че "чужди сили" заплашиха да наруши функционирането на ситуацията на полуострова.

По-рано тази седмица, президентът на Украйна Петро Порошенко нарече посещението на президента Путин и други руски високопоставени длъжностни лица да Крим с "предизвикателство към цивилизования свят".

Въпреки че има спорове, Русия и САЩ биха могли да се намерят решения на международни проблеми са най-трудни и са изправени пред глобални предизвикателства заедно.Тя Pin


Руският президент Владимир Путин заяви, отношенията между Москва и Вашингтон все още е много важен фактор за гарантиране на стабилността и сигурността на света.

В поздравленията си към американския президент Барак Обама за Деня на независимостта на САЩ, в събота (04.07), Путин заяви, че въпреки разногласията, Русия и САЩ биха могли да се намерят решения на международни проблеми са най-трудни и са изправени пред глобални предизвикателства заедно, ако двете страни се ангажират в диалог, основан на половете и взаимно уважение на интересите на други страни.

Администрацията на Обама, Путин предложи също сътрудничество в борбата срещу заплахата от тероризъм групировка Ислямска държава (ISIS). Според Кремъл, Путин възложи външен министър Сергей Лавров, за да обсъдят стратегии за борба с тероризма, заедно с държавния секретар на САЩ Джон Кери.

US-руски отношения достигна най-ниската си точка от началото на войната ерата заради конфликта в източната част на Украйна и Руската анексирането на Кримския полуостров през 2014 г. след края на Студената.

Русия все враждебна в изявленията си за Съединените щати, тъй като изтъкна, че западните санкции, наложени срещу Москва е в резултат на американския натиск срещу страните от Европейския съюз.

West обвини Русия в подкрепа на бунта в източната част на Украйна, изявление отрича от Русия. Русия заяви, че руснаците помагаха сепаратисти в региона Донбас да се бори по своя собствена воля.

Американските военни началник-щабовете на военните заявиха, трябва да бъде по-устойчиви, иновативни, интегрирани и постоянен диалог с други страни.

Топ военна Отговорникът по US каза, че въпреки че въоръжените сили на САЩ все още са най-силните в света, други държави са започнали намаляване на разликата.

В момента, в Националната стратегия Военна 2,015 съобщи в сряда (1/7), ръководител на Съвместния военен секретариат на САЩ, генерал Мартин Демпси заяви други страни инвестират много големи за своите военни способности.

Генералът каза, че от Министерството на отбраната или на Пентагона публикува последния си военна стратегия през 2011 г., от хаоса в света се е увеличил, а някои от предимствата на Америка в сравнение с други страни са започнали да ерозира. Демпси заяви, че американската армия трябва да бъде по-устойчива, иновативна и интегрирана и постоянен диалог с други страни.

Стратегия 2015 показва, че Русия е "многократно показа, че не уважава суверенитета на своите съседи" и са готови да се използва военна сила, за да постигне целите си.

Стратегията гласи "Руски военни действия подкопават регионалната сигурност чрез пряко и чрез други войски diperalatnya", който се позовава на руската помощ за сепаратистите в източната част на Украйна.

В документа се казва също ядрена програма притеснителните американските съюзници на Иран в Близкия изток и че Иран активно спонсорират терористични групировки в Ирак, Ливан, Сирия и Йемен.

Стратегията призова Северна Корея "една държава, която не спазва закона", която има ядрени оръжия и прави ракета способна да достигне до САЩ.

Но тя каза стратегия на Китай е бил в "различно ниво" и да насърчи Китай да "стане партньор за по-голяма международна сигурност."

Въпреки това, стратегията беше допълнително предполага, че Китай може да бъде заплаха за Съединените щати и че действията му в Южнокитайско море - когато Китай демонстрирани своята военна мощ в териториални спорове със съседните страни - е "тревожно".
US министър на отбраната: No Desire Обратно към Студената война
Картър каза, че въпреки че Западът не е да се направи врагове с Русия, Западът ще се защитава, ако е необходимо.
Секретар по отбраната на САЩ Аштън Картър заяви, че САЩ не е имал желание да се върне в края на Студената война, и изпълнява нов конфликт с Русия, и че икономическите санкции са започнали да дават резултати в борбата срещу руската агресия в Украйна.

Той каза, че на форума в Берлин, преди да отиде във вторник (23/6) за Естония да се срещне с министрите на отбраната на Естония, Латвия и Литва, които бяха принудени в Съветския съюз.

Освен това, министърът на отбраната Аштън Картър заяви, че САЩ ще разчита на комбинация от военни и невоенни средства в лицето на руската агресия в Украйна.

Картър заяви, че САЩ ще допринесе силите за специални операции, разузнаване и военно оборудване в Quick сила на реакция на новосформираната НАТО, отчасти за да се помогне на Европа да се изправи срещу всеки руската агресия.

Картър ще се срещне с министри от НАТО за отбрана в сряда и четвъртък в Брюксел, за да обсъдят плана срещу Русия след анексирането на Кримския полуостров на Украйна от руския и украинския военна подкрепа на сепаратистите.

Картър възнамерява да обсъди предложението на САЩ да изпратят достатъчно танкове и друга военна техника за оборудване на бригада за обучение и други програми за обучение в Източна Европа.

Лидерите на отбраната на САЩ не са били официално одобрени идеята и длъжностни лица не са казали, където ще бъдат изпратени на оборудването, но има индикации, че в Полша, която граничи с Русия, може би едно място.

Картър заяви в понеделник, че въпреки че Западът не е да се направи врагове с Русия, Западът ще се защитава, ако е необходимо.

"Украйна е само една част от нашия голям безпокойство днес за Русия. В отговор, ние ще погледнем по-стратегически подход, който е силен, но балансирано, подход, който се стреми да осигури на Русия не може да принуди някой да се върне в миналото, докато приветства и насърчава Русия да се движи в бъдеще ", каза Картър.

No comments:

Post a Comment