!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, August 19, 2015

Bomber riste Bangkok, 108 døde, inkludert statsborger

Bomber riste Bangkok, 108 døde, inkludert statsborger


BBC - Utenriksdepartementet i Indonesia for å sikre en person statsborger (indonesisk statsborger) døde i en bombeeksplosjon i Bangkok, mens de andre fikk alvorlige skader.
"De er mann og kone. Den omkomne var hans kone, mens hennes mann var fortsatt i akuttmottaket i mål (ICU) ved et sykehus i Bangkok," sa en talsmann for utenriksdepartementet, Arrmanatha Nasir, fortalte BBCs Indonesia, Heyder Affan, tirsdag (18 / 07) ettermiddag.
De er mann og kone. Som døde var hans kone, mens hennes mann var fortsatt i akuttmottaket i mål (ICU) ved et sykehus i Bangkok.
En talsmann for den indonesiske utenriksdepartementet, Arrmanatha Nasir.
Ifølge ham, de var ikke langt fra stedet av en bombeeksplosjon i en helligdom i distriktet Ratchaprasong, Bangkok, mandag (17/08) natt.
"Paret var på besøk Bangkok," sa han, avtagende å nevne sin identitet.
Embassy of Indonesia til Thailand, la han til, så langt fortsatt koordinere med lokale sikkerhetsstyrker om det finnes andre indonesiske borgere som blir ofre.
I mellomtiden, Ministry of Foreign Affairs i Malaysia for å sørge for at det er to malaysiske statsborgere som er ofre drept av en bombe ved en helligdom i distriktet Ratchaprasong, Bangkok, mandag (17/08) natt.
Likene av ofrene, Saw Lim Gek og hans sønn, Jai Neoh Jun, strømmen har blitt plassert i politiet generelt sykehus i Bangkok. To andre malaysiske personer skadet i denne hendelsen.
Politimesteren i Thailand sier eksplosjonen kom fra Erawan Shrine rør bombe. Bomben var plassert inne i tempelet. En rekke medieoppslag i Thailand sa en bombe ved hjelp av ingredienser så mye som tre kilo TNT.
Noen med en svart ryggsekk
Separat, statsminister i Thailand, Prayuth Chan-o-cha beskriver bombeangrepene som drepte minst 21, er dette den verste hendelsen noen gang skjedd i det landet.

Prime Minister of Thailand, Prayuth Chan-o-cha beskrive bombeangrep som drepte minst tjue mennesker dette er den verste hendelsen noen gang skjedd i det landet.
Han sa sikkerhetsstyrkene hadde identifisert noen som ser ut fra CCTV opptakene som ser mistenkelig.
En BBC-korrespondent i Bangkok sier personen sett inn i templet med en svart ryggsekk og forlot den i templet.
Thailandske myndigheter sier så langt at de ikke har utelukket en rekke grupper bak disse hendelsene, inkludert motstandere av de militære myndighetene og de etniske uigurer.
Tidligere, den thailandske regjeringens beslutning om å sende hjem 109 personer fra etniske uigurer til Kina i juli protesterer ulike parter.
Thailand defensive løpet sitt vedtak om å tilbakeføre 109 personer fra etniske uigurer til Kina denne uken etter at politikken ble kritisert av ulike parter.
En talsmann for regjeringen sa hjemsendelse er i samsvar med folkeretten. Lagt den thailandske regjeringen ikke tvangs repatriere uigurer holdes over hele landet til tross for å bli spurt av kineserne og bare delvis utladet.
I fjor Thailand uigurer pågrepet nesten 400 mennesker. Frakte 172 personer ble sendt til Tyrkia, særlig kvinner og barn. Fortalt av Utenriksdepartementet i Thailand, de er borgere av Tyrkia til tross for at stammer fra Kina.
Som for å bli sendt tilbake til Kina er mann. Uigurene vanligvis bor i Xinjiang-provinsen.
En rekke menneskerettighetsgrupper sier de ble sendt hjem til Kina i fare for tortur.
Tyrkisk politi
Tyrkisk opprørspoliti stasjonert ved ambassaden i Thailand i hovedstaden.
Thailand policy repatriere uigurene utløste voldsomme protester i Tyrkia. Rallyet selv farget med vold da demonstranter stormet den thailandske konsulatet i Istanbul onsdag kveld (08/07) og protester fortsatte dagen etter.
Som et resultat av dette fredag ​​(10/07) Thailand midlertidig stengt sin ambassade i Ankara og konsulatet i Istanbul.
Mens anti-kinesisk sentiment i Tyrkia relaterte rapporter av senere tids økning i fastende restriksjoner Xinjiang-provinsen.
Etnisk Uighur fra vestlige regioner i Kina har en kulturell og religiøs tilknytning sterke med Tyrkia.

Demonstrantene brente kinesiske flagg, angrep en rekke kinesiske restauranter, selv de anklaget for å angripe turister er mistenkt for å ha opprinnelse fra Kina.
Protester begynte etter rapporter om at etniske Uighur muslimer i Kina, har lov til å faste under Ramadan.
Etniske uigurer fra det vestlige Kina regionen er avledet fra en klump av etniske og kulturelle og religiøse bånd sterke med Tyrkia.

Demonstrantene provosert Tyrkia ved rapporten om Kinas sikkerhetstiltak mot etniske Uighur muslimer under Ramadan i Xinjiang.
"Våre borgere er trist å høre nyheten om at de Uighur tyrkerne er forbudt fasting eller andre diverse oppgaver i Xinjiang-regionen", sier tyrkiske utenriksdepartementet uttalelse forrige uke.
Til gjengjeld sa den kinesiske regjeringen de respekterer den religiøse friheten til muslimer og påstander om at en rekke religiøse aktiviteter i Xinjiang utestengt under Ramadan er "helt i strid med fakta" og overdrevet av vestlige medier.
"Det er ingen statlige institusjoner, private organisasjoner eller enkeltpersoner som kan tvinge andre til å tro eller ikke tro på noen religion. De må ikke diskriminere mellom beboere og ikke-religiøs religion, »sa den kinesiske regjeringen uttalelse.
Men disse forklaringene ikke dempe sinne av tyrkere.
Happy Chinese restaurant eid Cihan Yavuz ble angrepet av en rasende mobb i Istanbul forrige uke.
"Folk er redde her, redd for å bli angrepet igjen," sa Yavuz.
"Hvis de ønsker å protestere mot den kinesiske regjeringen, de kunne marsjere foran ambassaden. Egentlig ikke bruke vold for å få til protest, "sa han.

Turister synes ikke redd reiste i Tyrkia, selv om den kinesiske regjeringen utstedt en reise advarsel.

Happy Chinese restaurant eid Cihan Yavuz, ble angrepet av en rekke personer.
I tillegg til å angripe den kinesiske restauranten, demonstrantene angrepet turister som mistenkt oppsto i Kina.
En guide som heter Miray Hamit sa fire eller fem menn en kniv angrep en turist i gruppen.
Angrepene sammenfalt med en marsj matte Grey Wolves gruppe - onderbouw høyre ving MHP.
"De spør hvor vi var. Når vi sier at vi er fra Kina de begynte å slå en av oss. En tyrkisk guide og jeg bryte opp angrepet. Vi var alle redd. En av oss ble skadet, men ikke altfor alvorlig. Jeg ble også slått, "sier Hamit.
Miray angriper Hamit ikke sikker på at det kom fra en parade Grey Wolves og kan være en vanlig fotgjenger.
Tyrkiske medier rapporterte angrepene på en rekke koreanske turister er mistenkt for Kina på marsj Grey Wolves.
Påstandene direkte motsagt lederen Grey Wolves i Istabul, Ahmet Yigit Yildirim. Han sier det er en kamp som skjedde mellom demonstranter og politi stemmen og det er ingen fare for turistene. Han sa som ikke har fått klager mot dem.
"Sikkerheten til alle turister som kommer til landet vårt er vårt ansvar. Vi tolererer ikke vold, "sa han.

Grey Wolves formann sa turister trygt fra skade, så lenge de holder en demonstrasjon.
Politikilder kunne ikke snakke til BBC. Men det sørkoreanske konsulatet i Istanbul sa det har ikke mottatt klager eller rapporter om angrep mot dem der.
Som for kinesiske turister synes ikke avskrekket av økt anti-kinesisk sentiment i Tyrkia.
"Vi vet hva som foregikk. Men vi opplever ikke noen problemer. Vi tror Tyrkia. Tyrkere er veldig vennlige med oss, "sa Zhang turister som heter Lucky.
Denne uken utstedte den kinesiske regjeringen en appell for sine borgere som reiser til Tyrkia og advarte dem om å holde seg unna demonstrasjonen, og ikke ta det opp.
Den kinesiske regjeringen har forsøkt å kontrollere religiøse uttrykk i Xinjiang for å håndheve en rekke forskrifter for uigurene.

Mural propaganda i Kashgar i Xinjiang, som indikerer forbud mot ekteskap av prester.
Noen regler er inneholdt i en rekke deler av Xinjiang, inkludert:
Utestengte tilslørte kvinner
Uigurene er heller ikke lov til å kjøpe en kniv i enkelte områder
Aktiviteter ber med strengt regulert. Barn under 18 år er forbudt å moské
Ektepar må gjelde for regjeringen og skal ikke gifte seg i hemmelighet av en prest
Kun voksne har lov Uighur mann skjegg
En rekke strenge regelverk og tilsyn med kinesiske myndigheter mot muslimer delte en etnisk Uighur. BBC, ble han innrømmet å flytte til Tyrkia fra Xinjiang i desember 2014.
Han sa kinesiske myndigheter avhørt hans familie når de bryter fasten under ramadan.
"Hvorfor vokser du skjegg? Hvorfor leser du Koranen? Hvorfor tilslørte kvinner?", Sa den personen som vil være anonym, ikke nevner det, etterligne spørsmål apparat.
Etter avhøret soldatene deretter arresterte ham og hans familie i fengsel. "De holder barnet mitt 10 år gammel og hans fire venner."
Når fri, mannen deretter gikk med sin familie til Tyrkia passerer gjennom Vietnam, Kambodsja, Thailand og Malaysia.
Nå bor hun i Istanbul med sin kone og fire barn.

No comments:

Post a Comment