!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, August 19, 2015

Bomber ryster Bangkok, 108 døde, herunder borger

Bomber ryster Bangkok, 108 døde, herunder borger


BBC - The Udenrigsministeriet i Indonesien for at sikre en person borger (indonesisk statsborger) døde i en bombe blast i Bangkok, mens de andre har lidt alvorlige skader.
"De er mand og kone. Den afdøde var hans hustru, mens hendes mand stadig var i skadestuen af ​​målet (ICU) på et hospital i Bangkok," sagde en talsmand for Udenrigsministeriet, Arrmanatha Nasir, fortalte BBC Indonesien, Heyder Affan, tirsdag (18 / 07) eftermiddag.
De er mand og kone. Der døde var hans hustru, mens hendes mand stadig var i skadestuen af ​​målet (ICU) på et hospital i Bangkok.
En talsmand for den indonesiske udenrigsministerium, Arrmanatha Nasir.
Ifølge ham, var de ikke langt fra placeringen af ​​en bombe blast på en helligdom i bydelen Ratchaprasong, Bangkok, mandag (17/08) nat.
"Parret var på besøg Bangkok," sagde han, faldende til at nævne deres identitet.
Ambassade Indonesien til Thailand, tilføjede han, hidtil stadig koordinering med lokale sikkerhedsstyrker, hvis der er andre indonesiske borgere, der bliver ofre.
I mellemtiden, Udenrigsministeriet i Malaysia for at sikre, at der er to malaysiske statsborgere, der er ofre dræbt af en bombe ved en helligdom i bydelen Ratchaprasong, Bangkok, mandag (17/08) nat.
Ligene af ofrene, Saw Lim GEK og hans søn, Jai Neoh Jun, den nuværende er blevet placeret i politiet hospital i Bangkok. To andre malaysiske sårede i denne hændelse.
Politimesteren i Thailand sagde eksplosionen kom fra Erawan Helligdom rør bombe. Bomben var placeret inde i templet. En række medier rapporter i Thailand sagde en bombe ved hjælp af ingredienser så meget som tre kilo TNT.
En person med en sort rygsæk
Særskilt, premierminister Thailand, Prayuth Chan-o-cha beskriver bombeangrebene, der dræbte mindst 21, det er den værste hændelse nogensinde fandt sted i det pågældende land.

Premierminister Thailand, Prayuth Chan-o-cha beskriver bombeangreb, der dræbte mindst tyve mennesker dette er den værste hændelse nogensinde fandt sted i det pågældende land.
Han sagde sikkerhedsstyrker havde identificeret en person, der ser ud fra CCTV-optagelser, der ser mistænkelige.
En BBC-korrespondent i Bangkok siger personen set ind i templet med en sort rygsæk og forlod det i templet.
Thailandske myndigheder siger hidtil har de ikke udelukket en række grupper bag disse hændelser, herunder modstandere af den militære regering og de etniske uighurer.
Tidligere den thailandske regerings beslutning om at hjemsende 109 personer fra etniske uighurer til Kina i juli protesterer forskellige parter.
Thailand defensiv over dens beslutning om at hjemsende 109 personer fra etniske uighurer til Kina i denne uge, efter at politikken blev kritiseret af forskellige parter.
En talsmand for regeringen sagde hjemsendelsen er i overensstemmelse med folkeretten. Tilføjet den thailandske regering ikke med magt hjemsende uighurer afholdt i hele landet trods bliver spurgt af kineserne og kun delvist afladet.
Sidste år Thailand uighurer tilbageholdt næsten 400 mennesker. Regnskabsmæssig 172 mennesker blev sendt til Tyrkiet, især kvinder og børn. Fortalt af Udenrigsministeriet i Thailand, de er borgere i Tyrkiet til trods for, der stammer fra Kina.
Som for at blive sendt tilbage til Kina er mand. Uighurer generelt bor i Xinjiang-provinsen.
En række menneskerettighedsgrupper sagde, at de blev sendt tilbage til Kina i fare for tortur.
Tyrkiske politi
Tyrkisk uropoliti stationeret på ambassaden i Thailand i hovedstaden.
Thailand politik repatriere uighurer udløste voldsomme protester i Tyrkiet. Rallyet selv blandet med vold, når demonstranter stormede den thailandske konsulat i Istanbul onsdag aften (08/07), og protesterne fortsatte den følgende dag.
Som et resultat, denne fredag ​​(10/07) Thailand midlertidigt lukket sin ambassade i Ankara og konsulatet i Istanbul.
Mens anti-kinesisk stemning i Tyrkiet tilhørende beretninger for de seneste stigninger i fastende restriktioner Xinjiang provinsen.
Etniske Uighur fra vestlige regioner i Kina har en kulturel og religiøs tilknytning stærk med Tyrkiet.

Demonstranterne brændte kinesiske flag, angreb en række kinesiske restauranter, selv dem anklaget for at angribe turister, der mistænkes for oprindelse fra Kina.
Protester begyndte efter rapporter om, at etniske Uighur muslimer i Kina er forbudt at faste under ramadanen.
Etniske uighurer fra det vestlige Kina region stammer fra en klump af etniske og kulturelle og religiøse bånd stærke med Tyrkiet.

Demonstranterne ophidsede Tyrkiet af beretningen om Kinas sikkerhedsforanstaltninger mod etniske Uighur muslimer under ramadanen i Xinjiang.
"Vores borgere er ked af at høre nyheden om, at de Uighur tyrkerne er forbudt at faste eller andre forskellige ansvarsområder i Xinjiang-regionen," sagde tyrkiske udenrigsministeriums erklæring i sidste uge.
Til gengæld den kinesiske regering sagde, at de respekterer den religiøse frihed muslimer og påstande om, at en række religiøse aktiviteter i Xinjiang forbudt under ramadanen er "helt i strid med de faktiske forhold", og overdrevet af de vestlige medier.
"Der er ingen statslige institutioner, private organisationer eller enkeltpersoner, der kan tvinge andre til at tro eller ikke tro på nogen religion. De må ikke diskriminere mellem hjemmehørende og ikke-religiøse religion, "sagde den kinesiske regering erklæring.
Imidlertid kan disse forklaringer ikke dæmpe vrede tyrkere.
Lykkelig kinesisk restaurant ejet Cihan Yavuz blev angrebet af en vred pøbel i Istanbul i sidste uge.
"Folk er bange her, bange for at blive overfaldet igen," sagde Yavuz.
"Hvis de ønsker at protestere mod den kinesiske regering, kunne de marchere foran ambassaden. Ikke rigtig bruge vold af hensyn til protest, "sagde han.

Turister synes ikke bange rejste i Tyrkiet, selv om den kinesiske regering udsendte en rejse advarsel.

Lykkelig kinesisk restaurant ejet Cihan Yavuz, blev angrebet af en række mennesker.
Ud over at angribe den kinesiske restaurant, demonstranterne angreb de turister, der mistænkt stammer i Kina.
En tour guide navngivet Miray Hamit sagde fire eller fem mænd en kniv angreb en turist i gruppen.
Angrebene faldt sammen med en march mat grå Wolves gruppe - onderbouw højrefløj MHP.
"De spørger, hvor vi var. Når vi siger, at vi er fra Kina, de begyndte at slå en af ​​os. En tyrkisk tour guide og jeg bryde op angrebet. Vi var alle bange. En af os blev såret, men ikke alt for alvorligt. Jeg blev også slået, "sagde Hamit.
Miray hacker Hamit ikke sikker på det kom fra en parade Grå Ulve og kan være en almindelig fodgænger.
Tyrkiske medier rapporterede angrebene på en række koreanske turister, der mistænkes for Kina på march de Grå Ulve.
Påstandene direkte modsagt formanden for Grå Ulve i Istabul, Ahmet Yigit Yildirim. Han siger, det er en kamp, ​​der fandt sted mellem demonstranter og politi stemme, og der er ingen fare for turisterne. Han sagde, at ikke har modtaget klager mod dem.
"Sikkerheden af ​​alle turister, der kommer til vores land er vores ansvar. Vi tolererer ikke nogen vold, "sagde han.

Grå Ulve formanden sagde turister sikkert fra skader, så længe de holder en demonstration.
Politi kilder kunne ikke tale til BBC. Den sydkoreanske konsulat i Istanbul sagde dog, det har ikke modtaget klager eller indberetninger om angreb mod dem der.
Med hensyn til de kinesiske turister ikke synes afskrækket af øget anti-kinesisk stemning i Tyrkiet.
"Vi har virkelig ved, hvad der foregik. Men vi oplever ikke nogen problemer. Vi tror Tyrkiet. Tyrkerne er meget venlige med os, "sagde Zhang turister navngivet Lucky.
I denne uge udsendte den kinesiske regering en appel for sine borgere, der rejser til Tyrkiet og advarede dem om at holde sig væk fra demonstrationen og ikke optage det.
Den kinesiske regering har forsøgt at kontrollere religiøse udtryk i Xinjiang at håndhæve en række regler for uighurerne.

Vægmaleri propaganda i Kashgar, Xinjiang, med angivelse af forbud mod ægteskab af præster.
Nogle bestemmelser findes i en række dele af Xinjiang, herunder:
Forbudte tilslørede kvinder
Uighurerne er heller ikke tilladt at købe en kniv i nogle områder
Aktiviteter beder strengt reguleret. Børn under 18 år er forbudt at moskeen
Ægtepar skal gælde for regeringen og bør ikke være gift i hemmelighed af en præst
Kun voksne er tilladt Uighur mand skæg
En række strenge regler og tilsyn med de kinesiske myndigheder mod muslimer delte en etnisk uighur. BBC, blev han optaget til at flytte til Tyrkiet fra Xinjiang i december 2014.
Han sagde kinesiske myndigheder afhørt sin familie, når de bryder deres faste under ramadanen.
"Hvorfor vokser skæg? Hvorfor læser Koranen? Hvorfor tilslørede kvinder?", Sagde den person, der ønsker at være anonym, ikke nævne det, efterligne spørgsmål apparatet.
Efter afhøring, soldaterne derefter anholdt ham og hans familie i fængslet. "De holder endda mit barn 10 år gammel, og hans fire venner."
Når fri, manden gik med sin familie til Tyrkiet passerer gennem Vietnam, Cambodja, Thailand og Malaysia.
Nu bor hun i Istanbul med sin kone og fire børn.

No comments:

Post a Comment