!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, August 12, 2015

Joko Widodo President gereorganiseerd zijn kabinet, bevestig de Indonesische economie ingestort

Joko Widodo President gereorganiseerd zijn kabinet, bevestig de Indonesische economie ingestort

Jakarta - BBC - Joko Widodo President zwoer in zes nieuwe ministers in een kast herschikking bij de staat Palace, Jakarta, woensdag (12/08).
De ministers werden beëdigd, met inbegrip van stafchef van de presidentiële Luhut Binsar Pandjaitan die de coördinerend minister vervangt voor Politiek en Purdijatno Edhy Tedjo Nasution als minister van Economische Zaken dat Djalil vervangen.
Rizal Ramli dan coördinerend minister maritieme vervangen Indroyono Susilo.
inauguratie zes ministers
Thomas Lembong, voormalige ambtenaren van de Indonesische Bank Restructuring Agency (IBRA), diende als minister van Handel te vervangen Rachmat Gobel.
Pramono Anung, PDI-P politieke elite, ter vervanging van Andi Widjajanto als kabinetschef.
Djalil, die eerder diende als minister van Economische Zaken, werd beëdigd als minister van Nationale Ontwikkeling Planning / Hoofd van Bappenas vervangen Andrinof Chaniago.
Kabinet herschikking probleem circuleerden in de afgelopen maanden en in toenemende mate versterkt midden van verzwakking rupiah.
De nieuwe ministers
De nieuwe minister feliciteerde na zijn inauguratie.
In een interview met TVOne, Luhut zei een van zijn prioriteiten is dat iedereen in de bediening 'heeft dezelfde taal, zodat er geen verklaring is anders. "
Afgelopen januari, de voormalige coördinerend minister voor Politiek Tedjo Edhy Purdijatno in social media gesprek na het aanroepen van de aanhangers van de Corruptie Uitroeiing Commissie (KPK) als "mensen die zijn niet duidelijk."
Economische dynamiek
Staatssecretaris Pratikno, zei de herschikking werd uitgevoerd President Joko Widodo na een evaluatie over meerdere maanden met inachtneming van de economische dynamiek en de versnelling van het kabinet werk.
"Dus de president zag de noodzaak voor de juiste personeel en in overeenstemming met de behoeften," zei hij.
Voorzitter, verder Praktino, wil een effectieve, efficiënte, meer robuuste geconsolideerd peemerintahan, snel te verplaatsen, en krijgen brede steun van de internationale markt.
Zes ministers werden beëdigd:
Luhut Binsar Pandjaitan- coördinerend minister voor Politiek
Nasution - CMEA
Djalil - Minister van Nationale Ontwikkeling Planning / Hoofd van Bappenas
Rizal Ramli - coördinerend minister voor maritieme
Thomas Lembong - minister van Handel
Pramono Agung - Cabinet Secretary

Discours of herschikken de kast herschikking midden sterker de dalende waarde van de rupiah en de "politieke guerrilla".
Discussies begin van de minister is veranderd dan alleen roddels achter de schermen in een open gesprek, zelfs van leden van het kabinet en de politici, evenals het Huis van Afgevaardigden.
Echter, sommige mensen werden voorbij in de straat niet al te lastig.
"Ja, is niet onverschillig, maar de boro-boro na te denken over de herschikking, maken alleen keuken halfdood," zei Kholid, een motorfiets taxichauffeur die in Tanah Abang opgehangen.
Een ander zei een motorfiets taxichauffeur had dit probleem niet volgen, een nadrukkelijker zei: "Nee, denk ik, voor mij een belangrijke leven kan zijn gemakkelijker schreef. De situatie is hier moeilijk nu."
Er zijn twee of drie mensen, ofwel de minister of die in het presidentiële paleis geserveerd.
Masinton Pasaribu
Inderdaad, de situatie lijkt heel moeilijk voor gewone burgers.
Prijzen stijgen vooruit Lebaran, de roepia stortte de economie in de plaats, maar de belangrijkste praten politici in de regering, in het parlement en in de kantoren van de partij is een kast herschikking.
De meest uitgesproken over dit is PDIP politici, waaronder minister van Binnenlandse Zaken Tjahjo Kumolo, die ooit zei voorzitter Jokowi als minister van de partij die goed werkte.
Tjahjo vertelde verslaggevers, zijn er ministers die woorden die niet de president niet respecteren gooide. Hij liet doorschemeren dat de minister was degene die moest worden vervangen.
'Verraders'

De meeste ministers tijdens de inhuldiging: de coalitie zal worden uitgebreid in de kast?
In Senayan, leden van het Huis van PDIP, Masinton Pasaribu eens.
"Er zijn twee of drie mensen, ofwel de minister of die in het presidentiële paleis gediend," zei de voormalige student activist.
"Ze mendegredasi president, belasteren van de president, het aanroepen van de president niet begrijpen niets. Ze beweren professioneel te zijn, maar de prestaties is niet professioneel. Ze hebben die wij verwijzen als Brutus-Brutus."
Brutus was een verrader figuur in het verhaal van Caligula de Romeinse tijd.
En Masinton sinds enige tijd geleden, eist het ontslag van een aantal ministers en hovelingen werden beoordeeld verraden PDIP, door de toegang tot de president Jokowi PDIP blokkeren.
Als gevolg daarvan, aan de ene kant, voorzitter Jokowi worden gegijzeld door de twee grote partijen in KIH, PDIP en Nasdem, aan de andere kant de moeilijkheid kreeg ook steun in het parlement.
Burhanuddin Muhtadi
PDI-P plaatsvervangend secretaris-generaal, Ahmad Basarah nog verder.
Om de media zei hij, PDIP wil in het kabinet herschikking resultaten later, ministeriële posities PDIP plus vijf ministers opnieuw, maximaal 10 personen.
Verlies tweemaal
Dit is van belang politieke waarnemer van de instelling Politieke Indicators Indonesië, Burhanuddin Muhtadi.
Volgens hem, president Jokowi, door het instellen van een slanke coalitie die niet gecontroleerd wordt het parlement, worden te afhankelijk van de PDIP. Hij stelde daarom voor dat de president het kabinet herschikking Jokowi gebruiken momentum aan zijn draagvlak te verbreden.
"Coalitie President Jokowi strak maken moeilijkheden, omdat het berust op een vier-party politieke steun Indonesië Grote Coalitie, die niet wordt gecontroleerd kast. Onderhandelingspositie tegen Megawati's PDIP en zo klein," zei Burhan.
"Als gevolg daarvan, aan de ene kant, voorzitter Jokowi worden gegijzeld door de twee grote partijen in KIH, PDIP en Nasdem, aan de andere kant de moeilijkheid kreeg ook steun in het parlement."

President, vice-president, de ministers: Hoeveel langer de leden van het kabinet Working overleven in deze samenstelling?
"Jokowi moet profiteren van deze kast herschikking om ministers te werven uit de twee partijen in de coalitie rood en wit, zodat de onderhandelingspositie Jokowi tegen Megawati's PDIP en zo hoog," zei Burhanuddin.
Erkend Burhanuddin Muhtadi, kan dit idee niet in overeenstemming zijn met de stemming of gevoel in de gemeenschap, die, volgens een enquête wil gewoon de minister en de minister van de partij verminderd professionele gereproduceerd.
"Maar President Jokowi kon ministeriële kandidaten die een professionele achtergrond van de partij te zoeken."
"Met de huidige situatie, het inhuren van een professional als het minder goed presteert, de president verlies tweemaal:.. Slechte prestaties en ondersteuning ongeëvenaard Als de professionals van de partij, op zijn minst politieke steun te verkrijgen"
Tot dusver zijn de partij van de coalitie Rood en Wit op grote schaal geworven te worden betrokken bij het nieuwe kabinet herschikking resultaten, is het Nationaal Mandaat Partij en de Democratische Partij.
Golkar Party wordt ook veel genoemd, maar het leiderschap crisis van de partij ooit synoniem met de voormalige president Soeharto, waardoor het vooruitzicht van betrokkenheid bij een zeer kleine kast.

No comments:

Post a Comment