!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, August 20, 2015

Obama találkozik Putyin, miután az annexió a Krím-félszigeten

Obama találkozik Putyin, miután az annexió a Krím-félszigeten


(VOA) - Vlagyimir Putyin orosz elnök beleegyezett, hogy találkozzon Barack Obama amerikai elnök, amikor az orosz vezető, hogy látogassa meg az Egyesült Államokban, hogy részt vegyen az ENSZ Közgyűlés jövő hónapban, az orosz külügyminiszter szerdán.

Beszélt újságíróknak Szevasztopolban, Krím-félszigeten, az orosz külügyminiszter, Szergej Lavrov megismételte, hogy Putyin elnök is részt vesz a 70. ülésszakán az ENSZ Közgyűlése, amely megnyitotta a New York-i szeptember 15-én.

, Szergej Lavrov azt mondta, hogy Putyin elnök találkozni Obama elnök, amikor az USA-ban jelezte, azt akarja, hogy egy ülés.

Az ideiglenes listán megjelent az Egyesült Nemzetek, Putyin elnök fog beszélni a közgyűlés szeptember 28-án, az első napokban az általános vitát.

Szerda volt, a második napon a látogatás Putyin elnök és más orosz magas rangú hivatalnokok a Krím-félszigeten, a Fekete-tenger félsziget csatolták Oroszország Ukrajna tavaly.

Apropó Szevasztopolban, a székhelye a fekete-tengeri flotta Oroszország, Putyin elnök azt mondta, hogy "idegen hatalmak" azzal fenyegetőzött, hogy megzavarják a helyzetet a félszigeten.

A hét elején, az ukrán elnök Petro Poroshenko úgynevezett látogatása Putyin elnök és más orosz magas rangú hivatalnokok a Krím-félszigetre egy "kihívás, hogy a civilizált világ".

Bár vannak viták, Oroszország és az Egyesült Államok is, hogy megoldást találjanak a nemzetközi problémák jelentik a legnehezebb, és szembenézni a globális kihívásokkal együtt.Pin It


Vlagyimir Putyin orosz elnök azt mondta, kapcsolatok Moszkva és Washington között van még egy nagyon fontos tényezője a stabilitását és biztonságát a világ.

Az ő gratulálok Barack Obama amerikai elnök az amerikai függetlenség napja, szombat (4/7), Putyin azt mondta, hogy annak ellenére, hogy a nézeteltéréseket, Oroszország és az Egyesült Államok is, hogy megoldást találjanak a nemzetközi problémák jelentik a legnehezebb, és szembenézni a globális kihívásokkal együtt, ha A két ország kezdjenek párbeszédet alapuló egyenlőség és a kölcsönös tisztelet más felek részesedését.

Az Obama-adminisztráció, Putyin azt is felajánlotta az együttműködés elleni küzdelem a terrorizmus fenyegetése militáns csoport Iszlám Állam (ISIS). Szerint a Kreml, Putyin megbízta külügyminiszter, Szergej Lavrov, hogy megvitassák a terrorizmus elleni stratégiák mellett amerikai külügyminiszter John Kerry.

Amerikai-orosz viszony elérte mélypontját, mivel a hidegháború utáni korszakban, mert a konfliktus Kelet-Ukrajnában és az Orosz annexió a Krím-félsziget 2014-ben.

Oroszország egyre inkább ellenséges kijelentéseket tett arról az Egyesült Államokban, mivel rámutatott, hogy a nyugati szankciók ellen Moszkvában az eredménye, amerikai nyomás ellen országok az Európai Unió.

Nyugat azzal vádolta Oroszországot támogatja a lázadást Kelet-Ukrajnában, egy nyilatkozatot tagadta Oroszországban. Oroszország mondta az oroszok segítettek szeparatisták a donyeci régióban a harcot a saját akaratát.

Az amerikai hadsereg vezérkari mondta, a katonai kell lennie rugalmasabb, innovatív, integrált és állandó párbeszédet más országokkal.

A vezető amerikai katonatiszt elmondta, hogy bár az amerikai fegyveres erők még mindig a legerősebb a világon, más országok is kezdtek felzárkózik.

Jelenleg a Nemzeti Katonai Stratégia 2015 bejelentette szerdán (1/7) vezetője, az Egyesült Államok közös katonai személyzete, tábornok Martin Dempsey azt mondta más országokban fektetnek nagyon nagy a katonai képességeiket.

A tábornok azt mondta, hogy mivel a Védelmi Minisztérium vagy a Pentagon nyilvánosságra hozta az utolsó katonai stratégia 2011-ben, a káosz a világban nőtt, és néhány előnye az Amerikában több más országban elkezdték rontja. Dempsey azt mondta az amerikai hadsereg kell lennie rugalmasabb, innovatív és integrált és állandó párbeszédet más országokban.

Stratégia 2015 azt mutatja, hogy Oroszország "többször bizonyította, hogy nem tartja tiszteletben a szuverenitását szomszédai", és hajlandó katonai erő elérje célját.

A stratégia kimondja, hogy "az orosz katonai akció aláássa a regionális biztonság útján, valamint közvetlenül más csapatok diperalatnya," arra utal, hogy az orosz támogatás szeparatisták Kelet-Ukrajnában.

A dokumentum azt is mondja, hogy Irán nukleáris programja aggasztó amerikai szövetségesei a Közel-Keleten, és hogy Irán aktívan támogató terrorista csoportok Irakban, Libanonban, Szíriában és Jemenben.

A stratégia az úgynevezett Észak-Korea "egy ország, amely nem tartja tiszteletben a törvényt", amely a nukleáris fegyverek és van, hogy egy rakéta képes elérni az Egyesült Államokban.

De azt mondta, Kína stratégiája volt "egy másik szinten", és hogy ösztönözze Kínát, hogy "legyen partner a nagyobb nemzetközi biztonságot."

Ugyanakkor a stratégia továbbá azt, hogy Kína lehet a veszélyt az Egyesült Államok, és hogy tettei a Dél-kínai-tengeren - ahol Kína bemutatta a katonai erő a területi viták a szomszédos országokkal - az "aggasztó".
Amerikai védelmi miniszter: Nem Desire Vissza a hidegháború
Carter elmondta, hogy bár a Nyugat nem, hogy ellenségei az Oroszországgal, a Nyugat meg fogja védeni magát, ha szükséges.
Amerikai védelmi miniszter Ashton Carter szerint az USA nem volt a vágy, hogy visszatérjen a hidegháború, és végre egy új konfliktus Oroszországgal, és hogy a gazdasági szankciók kezdtek adni eredmények a terrorizmus elleni orosz agresszió Ukrajnában.

Azt mondta, hogy a fórum Berlinben, mielőtt kedden (23/6), hogy Észtország, hogy találkozzon a védelmi miniszterek Észtország, Lettország és Litvánia, amely arra kényszerítette a Szovjetuniót.

Továbbá, a honvédelmi miniszter Ashton Carter szerint az Egyesült Államok fog támaszkodni kombinációja katonai és nem katonai eszközökkel szemben az orosz agresszióval Ukrajnában.

Carter szerint az amerikai hozzájárul Különleges Műveleti Erők, hírszerzési és katonai felszerelés a Quick Reaction Force, az újonnan létrejött a NATO, részben azért, hogy segítse Európát összeütközendik orosz agressziót.

Carter találkozik a NATO védelmi miniszterei szerdán és csütörtökön Brüsszelben, hogy megvitassák a tervet Oroszország ellen, miután az annexió a Krím-félszigeten, Ukrajna az orosz és az ukrán katonai támogatást szeparatisták.

Carter kívánja megvitatni az amerikai javaslat, hogy küldjön elég tartályok és egyéb katonai felszerelések felszerelni egy brigád képzési és egyéb képzési programok Kelet-Európában.

USA védelmi vezetői nem hivatalosan jóváhagyta azt az elképzelést, és a tisztviselők nem mondta, ahol a berendezést küldjük, de vannak arra utaló jelek, hogy Lengyelország, amely határos Oroszországgal, talán egy helyen.

Carter azt mondta hétfőn, hogy bár a Nyugat nem, hogy ellenségei az Oroszországgal, a Nyugat meg fogja védeni magát, ha szükséges.

"Ukrajna csak egy része a nagyobb aggodalommal ma Oroszországgal kapcsolatban. Válaszul, mi lesz egy stratégiai megközelítést, amely erős, de kiegyensúlyozott, megközelítés, amely azt hivatott biztosítani, Oroszország senkit sem kényszerít, hogy visszatérjen a múltban, míg üdvözölte, és arra ösztönözte Oroszországot, hogy beköltözik a jövőben, "mondta Carter.

No comments:

Post a Comment