!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, August 20, 2015

Obama vil møde Putin, efter annektering af Krim

Obama vil møde Putin, efter annektering af Krim


(VOA) - russiske præsident Vladimir Putin blev enige om at mødes med den amerikanske præsident Barack Obama, da den russiske leder til at besøge USA for at deltage i FNs generalforsamling i næste måned, russiske udenrigsminister sagde onsdag.

Tale til journalister i Sevastopol, Krim, russiske udenrigsminister Sergei Lavrov gentog, at præsident Putin vil deltage den 70. samling i FN Generalforsamling, som åbnede i New York den 15. september.

Sergei Lavrov sagde, at præsident Putin for at mødes med præsident Obama, da USA signalerede ønsker at holde et møde.

Ifølge den foreløbige liste udgivet af De Forenede Nationer, vil præsident Putin tale i Generalforsamlingen den 28. september, i de første dage af den generelle debat.

Onsdag var den anden dag i et besøg af præsident Putin og andre russiske højtstående embedsmænd til Krim, blev Sortehavet halvøen er knyttet til Rusland fra Ukraine sidste år.

Taler i Sevastopol, hovedkvarteret for Sortehavet flåde af Rusland, præsident Putin sagde, at "udenlandske magter" truede med at forstyrre situationen på halvøen.

Tidligere i denne uge, den ukrainske præsident Petro Poroshenko kaldte besøget af præsident Putin og andre russiske højtstående embedsmænd til Krim en "udfordring for den civiliserede verden".

Selv om der er konflikter, kunne Rusland og USA finde løsninger på internationale problemer er de mest vanskelige og står globale udfordringer sammen.Pin Det


Ruslands præsident, Vladimir Putin sagde, forholdet mellem Moskva og Washington er stadig en meget vigtig faktor for at sikre stabilitet og sikkerhed i verden.

I sine lykønskninger til den amerikanske præsident Barack Obama på amerikanske uafhængighedsdag, lørdag (4/7), Putin sagde, at på trods af uenigheder, kunne Rusland og USA finde løsninger på internationale problemer er de mest vanskelige og står globale udfordringer sammen, hvis de to lande indgå i dialog baseret på lighed og gensidig respekt andre parters interesser.

Obama-administrationen, Putin tilbød også samarbejde om bekæmpelse terrortruslen militante gruppe Islamisk stat (ISIS). Ifølge Kreml, har Putin bestilt udenrigsminister Sergei Lavrov for at diskutere strategier til bekæmpelse af terrorisme sammen med amerikanske udenrigsminister John Kerry.

US-russiske forhold har nået sit laveste punkt siden efter Den Kolde Krig på grund af konflikten i det østlige Ukraine og Den Russiske annektering af Krim-halvøen i 2014.

Rusland i stigende grad fjendtligt i sine udsagn om USA siden påpeget, at de vestlige sanktioner mod Moskva er et resultat af amerikansk pres mod landene i Den Europæiske Union.

West beskyldte Rusland støtter oprøret i det østlige Ukraine, en erklæring benægtet af Rusland. Rusland sagde russerne hjalp separatister i Donbas regionen til at kæmpe på deres egen vilje.

Det amerikanske militær Joint Chiefs of Staff sagde militæret skal være mere robust, innovativ, integreret og permanent dialog med andre lande.

Den øverste amerikanske militær officer sagde, at selv om de amerikanske væbnede styrker er stadig de stærkeste i verden, har andre lande begyndt at lukke hullet.

I øjeblikket, National Militær strategi 2015 annoncerede onsdag (1/7), leder af det amerikanske Joint militære stab, general Martin Dempsey sagde andre lande investerer meget store til deres militære kapacitet.

Den generelle sagde, at siden det amerikanske forsvarsministerium eller Pentagon offentliggjorde sin seneste militære strategi i 2011, har det kaos i verden steget, og nogle af fordelene ved Amerika end andre lande er begyndt at erodere. Dempsey sagde det amerikanske militær skal være mere robust, innovativt og integreret og permanent dialog med andre lande.

Strategi 2015 viser, at Rusland har "gentagne gange vist, at det ikke respekterer suverænitet sine naboer", og er villige til at bruge militær magt for at nå sine mål.

Strategien hedder "russiske militære aktion undergraver den regionale sikkerhed ved direkte og gennem andre tropper diperalatnya", som henviser til den russiske støtte til separatister i det østlige Ukraine.

Dokumentet siger også Irans atomprogram bekymrende amerikanske allierede i Mellemøsten, og at Iran aktivt sponsorere terrorgrupper i Irak, Libanon, Syrien og Yemen.

Strategien hedder Nordkorea "et land, der ikke respekterer loven", der har atomvåben, og gør et missil stand til at nå USA.

Men det sagde Kinas strategi var i "et andet niveau", og at tilskynde Kina til at "blive en partner for øget international sikkerhed."

Men den strategi blev yderligere foreslået, at Kina kunne være en trussel mod USA, og at hans handlinger i Det Sydkinesiske Hav - hvor Kina fremvist sin militære magt i territoriale stridigheder med nabolande - er "bekymrende".
US forsvarsminister: Ingen Desire Tilbage til Den Kolde Krig
Carter sagde, at selv om Vesten er ikke at gøre fjender med Rusland, ville Vesten forsvare sig selv, hvis det er nødvendigt.
Amerikanske forsvarsminister Ashton Carter sagde, at USA havde noget ønske om at vende tilbage til den kolde krig, og udføre en ny konflikt med Rusland, og at de økonomiske sanktioner er begyndt at give resultater i kampen mod russiske aggression i Ukraine.

Han sagde, at det forum i Berlin før de går på tirsdag (23/6) til Estland for at mødes med forsvarsministrene i Estland, Letland og Litauen, som havde tvunget ind i Sovjetunionen.

Desuden forsvarsministeren Ashton Carter sagde, at USA vil basere sig på en kombination af militære og ikke-militære midler i lyset af den russiske aggression i Ukraine.

Carter sagde, at USA vil bidrage Special Operations Forces, intelligens og militært udstyr i Quick udrykningsstyrke af den nyligt dannede NATO, dels for at hjælpe Europa konfrontere hver russisk aggression.

Carter vil mødes med NATO forsvarsministre onsdag og torsdag i Bruxelles for at drøfte planen mod Rusland efter annektering af Krim-halvøen i Ukraine af den russiske og ukrainske militær støtte til separatister.

Carter har til hensigt at diskutere den amerikanske forslag om at sende nok kampvogne og andet militært udstyr til at udstyre en brigade for uddannelse og andre uddannelsesprogrammer i Østeuropa.

Amerikanske forsvar ledere er ikke blevet officielt godkendt ideen, og embedsmænd har ikke sagt, hvor udstyret vil blive sendt, men der er tegn på, at Polen, der grænser Rusland, måske ét sted.

Carter sagde mandag, at selv om Vesten er ikke at gøre fjender med Rusland, ville Vesten forsvare sig selv, hvis det er nødvendigt.

"Ukraine er blot en del af vores større bekymring i dag om Rusland. Som svar, vil vi tage en strategisk tilgang, der er stærk, men afbalanceret, tilgang, som søger at sikre Rusland kan ikke tvinge nogen til at vende tilbage til fortiden, mens velkommen og opmuntret Rusland til at flytte ind i fremtiden, "sagde Carter.

No comments:

Post a Comment