!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, August 20, 2015

Obama vil møte Putin, etter anneksjonen av Crimea

Obama vil møte Putin, etter anneksjonen av Crimea


(VOA) - Russlands president Vladimir Putin enige om å møte med USAs president Barack Obama da den russiske lederen til å besøke USA for å delta på FNs generalforsamling neste måned, russiske utenriksministeren onsdag.

Uttaler til journalister i Sevastopol, Crimea, Russlands utenriksminister Sergei Lavrov gjentok at president Putin vil møte den 70. sesjon av FNs generalforsamling, som åpnet i New York den 15. september.

Sergei Lavrov sa at president Putin for å møte president Obama da USA signalisert ønsker å holde et møte.

Ifølge den foreløpige listen utgitt av FN, vil president Putin tale i FNs generalforsamling 28. september, i de første dagene av den generelle debatten.

Onsdag var den andre dagen av et besøk av president Putin og andre russiske høytstående tjenestemenn til Crimea, ble Svartehavet halvøya annektert til Russland fra Ukraina i fjor.

Snakker i Sevastopol, hovedkvarteret til Svartehavet flåte av Russland, president Putin sa at «utenlandske krefter" truet med å forstyrre situasjonen på halvøya.

Tidligere denne uken, kalt president i Ukraina Petro Poroshenko besøket av president Putin og andre russiske høytstående tjenestemenn i Crimea en "utfordring til den siviliserte verden".

Selv om det er konflikter, kan Russland og USA finne løsninger på internasjonale problemer er de vanskeligste og møte de globale utfordringene sammen.Pin It


Russlands president Vladimir Putin sa, forholdet mellom Moskva og Washington er fortsatt en svært viktig faktor for å sikre stabilitet og sikkerhet i verden.

I sine gratulasjoner til USAs president Barack Obama på amerikanske uavhengighetsdagen, lørdag (4/7), Putin sa at til tross for uenigheter, kan Russland og USA finne løsninger på internasjonale problemer er de vanskeligste og møte de globale utfordringene sammen hvis de to landene i dialog basert på likeverd og gjensidig respekt interessene til andre partier.

Obama-administrasjonen, Putin også tilbudt samarbeid for å bekjempe trusselen om terrorisme militant gruppe Islamic State (ISIS). Ifølge Kreml har Putin oppdrag utenriksminister Sergei Lavrov å diskutere anti-terrorstrategier sammen med USAs utenriksminister John Kerry.

US-russiske forholdet har nådd sitt laveste punkt siden den kalde krigen på grunn av konflikten i Øst-Ukraina og det russiske annektering av Krim-halvøya i 2014.

Russland stadig mer fiendtlig i sine uttalelser om USA siden påpekte at vestlige sanksjoner mot Moskva er et resultat av amerikansk press mot de landene i Den europeiske union.

West anklaget Russland støtter opprøret i det østlige Ukraina, en uttalelse avvist av Russland. Russland sa russerne hjalp separatister i Donbas regionen for å kjempe på deres egen vilje.

De amerikanske militære Joint Chiefs of Staff sa den militære må være mer spenstig, innovative, integrert og permanent dialog med andre land.

Den øverste amerikanske offiseren sa at selv om de amerikanske væpnede styrkene er fortsatt den sterkeste i verden, har andre land begynt å lukke gapet.

Foreløpig National Military Strategy 2 015 annonsert på onsdag (1/7), leder av det amerikanske Joint Military Staff, sa general Martin Dempsey andre land investerer veldig stort for sine militære kapasiteter.

Den generelle sa at siden det amerikanske forsvarsdepartementet eller Pentagon offentliggjorde sin siste militær strategi i 2011, har det kaos i verden økt og noen av fordelene med Amerika fremfor andre land har begynt å erodere. Dempsey sa det amerikanske militæret må være mer robust, nyskapende og integrert og permanent dialog med andre land.

Strategi 2015 viser at Russland har "gjentatte ganger vist at det ikke respekterer suvereniteten til sine naboer" og villig til å bruke militær makt for å nå sine mål.

Strategien sier "Russian militær aksjon undergraver regional sikkerhet ved direkte og gjennom andre tropper diperalatnya", som refererer til den russiske støtten til separatister i det østlige Ukraina.

Dokumentet sier også Irans atomprogram bekymringsfulle amerikanske allierte i Midtøsten, og at Iran aktivt sponse terrorgrupper i Irak, Libanon, Syria og Jemen.

Strategien kalles Nord-Korea "et land som ikke respekterer loven" som har atomvåpen, og gjør en rakett som kan nå USA.

Men det sa Kinas strategi var i "et annet nivå", og for å oppmuntre Kina for å "bli en partner for økt internasjonal sikkerhet."

Men strategien ble videre foreslått at Kina kan være en trussel mot USA og at hans handlinger i Sør-Kinahavet - hvor Kina vist frem sin militære makt i territorielle konflikter med nabolandene - er "urovekkende".
USAs forsvarsminister: Ingen Desire Tilbake til den kalde krigen
Carter sa at selv om Vesten er ikke å gjøre fiender med Russland, ville Vesten forsvare seg om nødvendig.
USAs forsvarsminister Ashton Carter sa at USA hadde ikke noe ønske om å gå tilbake til den kalde krigen, og utføre en ny konflikt med Russland, og at de økonomiske sanksjonene har begynt å gi resultater i kampen mot russisk aggresjon i Ukraina.

Han sa at forumet i Berlin før du går på tirsdag (23/6) til Estland for å møte med forsvarsministrene i Estland, Latvia og Litauen, som hadde tvunget inn i Sovjetunionen.

Videre forsvarsminister Ashton Carter sa at USA vil stole på en kombinasjon av militære og ikke-militære midler i møte med russisk aggresjon i Ukraina.

Carter sa at USA vil bidra Special Operations Forces, intelligens og militært utstyr til Quick Reaction Force av den nydannede NATO, dels for å hjelpe Europa konfrontere hverandre russisk aggresjon.

Carter vil møte med NATOs forsvarsministere på onsdag og torsdag i Brussel for å diskutere planen mot Russland etter anneksjonen av Krim-halvøya i Ukraina ved det russiske og ukrainske militær støtte til separatistene.

Carter har til hensikt å diskutere det amerikanske forslaget om å sende nok stridsvogner og annet militært utstyr for å utstyre en brigade for trening og andre treningsprogrammer i Øst-Europa.

Amerikanske forsvars ledere har ikke blitt offisielt godkjent ideen, og tjenestemenn har ikke sagt hvor utstyret vil bli sendt, men mye tyder på at Polen, som grenser Russland, kanskje ett sted.

Carter sa mandag at selv om Vesten er ikke å gjøre fiender med Russland, ville Vesten forsvare seg om nødvendig.

"Ukraina er bare en del av våre større bekymring i dag om Russland. Som svar, vil vi ta en strategisk tilnærming som er sterk men balansert, tilnærming som søker å sikre Russland ikke kan tvinge noen til å gå tilbake til fortiden, mens velkommen og oppfordret Russland til å flytte inn i fremtiden ", sier Carter.

No comments:

Post a Comment