!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, August 25, 2015

САЩ и европейските запаси намаляха, количество за постигане на най-ниската точка полупрозрачни Rp 14000 / US1

САЩ и европейските запаси намаляха, количество за постигане на най-ниската точка полупрозрачни Rp 14000 / US1

(BBC) - The Dow Jones спада до 1000 пункта в понеделник, 24/8 търговия.
Wall Street в Ню Йорк спадна в продължение на пет последователни дни, след спада на фондовите пазари в Европа и Азия, както страховете от забавяне китайската икономика.
В деня на търговията се променя бързо, от понеделник, 24 август, Дау Джоунс е спаднало до 1000 пункта преди да се възстанови най-15,871.35, надолу с 3.6%.
Докато S & P 500 затвори с penurunan3,9% до 1,893.21, а Nasdaq падна с 3,8% затваряйки на 4.038.6.
Спадът на американските акции задвижва от загриженост за здравето на китайската икономика.
Фабрика в Китай
Опасенията за забавяне на китайската икономика е по-лошо, отколкото се смяташе досега
Преди две седмици, на Централната банка на Китай да предприеме девалвацията на юана, което увеличава страховете от забавяне на икономическия растеж в страната е по-лошо, отколкото се смяташе досега.
Основното опасение на инвеститорите са фирми и държави, които зависят от високото търсене от страна на Китай ще бъдат засегнати от забавянето на икономическия растеж.
Анализатори обаче смятат, че инвеститорите в САЩ са действали малко прекалени.
"Твърденията, че китайската икономика ще доведе икономиката на САЩ в рецесия е неразумно, защото (американската икономика) два пъти по-голям, отколкото икономиките на Китай и се основава на потребителя", каза Филип Blancato, главен изпълнителен директор на Ladenberg Thalmann Asset Management.
В момента Китай е най-голямата икономика на света, а също и на страната вносител вторият по големина, както за стоки и услуги.
Фондовият пазар в Лондон, Париж и Франкфурт падна като загриженост за забавяне на икономическия растеж в Китай продължават да витаят инвеститори.
Лондон FTSE 100 индекс падна с 2.6% в търговията в понеделник сутринта (24/08), а основните пазари във Франция и Германия загубиха близо 3%.
Азиатските акции също са засегнати, с Shanghai Composite в Китай са намалели с 8,5%, най-лошото от 2007 г. насам.
Китайското правителство се счита за не успя да успокои инвеститорите.
В допълнение, цените на петрола падна до най-ниското ниво от шест години насам, като търговци притеснен за забавяне растежа на втората по големина икономика в света.
"Изглежда, че се преместихме надолу толкова бързо", каза Дейвид Мадън, пазарен анализатор в IG.
Страховете на инвеститорите, свързани с широкото спад в азиатските акции се влошиха тънка търговия в Европа, защото повечето инвеститори са на почивка.
"Мисля, че несигурността ще се увеличава в бъдеще," каза Madden.
Инвеститорите могат да се налага да чакат седмици преди завръщането си на търговците на пазара да се повиши борсовия индекс.

Азиатските фондови пазари отново се понижиха в понеделник (24/08) относно опасенията на инвеститорите за забавяне на икономическия растеж в Китай.
Nikkei 225 в Япония, която е най-големият пазар на ценни книжа в Азия, което е спад с 2.4% в 18963.53 пункта - най-ниското си ниво за последните пет месеца.
Инвеститорите не вярват в способността на Китай за стабилизиране на пазара, въпреки непрекъснатите усилия на Пекин.
В почивните дни, Китай планира да позволи на пенсионните фондове да инвестират първи път на фондовата борса.
В новия регламент, пенсионните фондове могат да инвестират до максимум от 30% от нетните си активи към акции, регистрирани в страната.
Този ход е най-новата усилията на китайското правителство за спиране на упадъка на фондовите борси в страната.
Фондът може да инвестира не само в акции, но и в редица пазарни инструменти, включително деривативи. С търсенето на нарастване на тези продукти, правителството се надява цената ще се увеличи.
Изчерпване на трикове
Simon Littlewood, президент на бизнес консултантска фирма ACG Global пред Би Би Си, че са налице опасения за втората по големина икономика в света "е свършила трикове, защото през последните месеци те се опитвам да направят своите икономики по-голяма гъвкавост", но все пак не успя да успокои пазарите.
През последните седмици, китайски индекс на акционерно падна с 12%, така че общата сума е намалял с 30% от юни насам.
Той причинява рязък спад в продажбите на световните запаси, с Дау Джоунс в САЩ претърпя загуба от 6%, а FTSE 100 във Великобритания записва най-голямата загуба за една седмица, за да достигне 5% през тази година.

Забавянето на икономическия растеж в Китай и срива на фондовите ценности не е криза, но корекция ", които се нуждаят"
По-рано този месец, Китайската централна банка девалвира юана, като начин за стимулиране на износа.
В Австралия, S & P / ASX надолу с 2.2% при 5098.80 в продажба в понеделник сутринта.
В Южна Корея Kospi на индекса следва регионалната тенденция, отвори 0,4% по-ниско на 1869.13 нива.
И в понеделник (24/8), фондовите пазари в Близкия изток също са намалели драстично.
МВФ: "Не на кризи"
В почивните дни, Международния валутен фонд (МВФ) публикува изявление на продажбите глобалните фондови в опит да се избегне прекомерното паника на пазара.
Забавянето на икономическия растеж в Китай и срива на фондовите ценности не е криза, но корекция на база "необходимо" за икономиката, заяви високопоставен представител на МВФ в неделя (23/8).
"Това е твърде рано да се говори има криза в Китай", каза Карло Cottarelli МВФ изпълнителен директор, представляващ страни като Италия и Гърция, през време на пресконференция.
Той повтори прогнози на международни длъжници, които прогнозираха Chinese увеличението на икономиката от 6,8%, 7,4% под равнището им през 2014 г. постига.
В петък (21/08), цифрите показват активността във фабричния Китай през август се сви през последните шест години най-бързо скалата.
Тази цифра идва след официалните данни показаха, текущо забавяне на икономическия растеж на Китай. През трите месеца до края на юли, икономиката на страната да нарасне със 7% в сравнение с предходната година, най-ниското от 2009 г. насам.

Обменният курс рупия спрямо долара, който достигна Rp14.050 за US $ 1 не се отделя от феномена на глобалната икономика и девалвацията на юана, но правителството трябва да разгледаме представянето на отбора в местната икономика.
Девалвация на юана, според икономист Дейвид Sumual като Bank Централна Азия, в резултат на структурните промени (тектонско отместване) в световните финансови пазари. Рупия е била засегната от тази промяна.
"Тъй като преди две седмици, на световна валута отслабна спрямо щатския долар на всички", каза Дейвид казал BBC Индонезия, Isyana Artharini.
От битовия сектор, също се дължи на отслабването на икономическите въпроси са сравнително еднакви, това е начинът, правителствените разходи, за да се ускори инфраструктурата е изградена и да убеди инвеститорите да инвестират директно.
За съжаление, усилията си да направят това на преките инвестиции е затруднена от нагласите на пазара все още е отрицателна посока Индонезия.
Дейвид също видях потенциала на индонезийската икономика все още е добра, но тя разчита на способността на правителството да поддържа ценова стабилност храна и премахване на въпроси, които нарушават стабилността.
"Сега цената на месото нарасна неочаквано, въпросът понякога искате да импортирате, понякога не, понякога се каже достатъчно доставки, понякога казваме недостиг в предлагането. Наличието на данни понякога обичаме те объркани, което е правилно", добави Дейвид.
Дори и така, според Дейвид, икономическия растеж в Индонезия все още е един от най-високите в Азия след Китай, Филипините, и Индия. Има и други страни, които са имали по тежки ситуации на Индонезия, но страните, които предприемат структурни реформи, условията са сравнително добри.
"Индия успешно предприеме структурни реформи, така че въпреки че валутата е все още слаба, но не толкова драстично pelemahannya друга валута", каза Дейвид.
Кабинета рокади е опит да се направи структурните промени, дори ако е необходимо време, за да видите резултатите.
От друга страна, според Дейвид, правителства и органи следва също така да създадат план за извънредни ситуации, за да се изправи пред най-лошото, най-вече по отношение на ценовата стабилност храна, ускоряване на разходи за инфраструктура, и успокои инвеститорите.
"Това не е нови предложения, отдавна е заявен, но невидимо правителство все още трябва да се ускори отново", каза Дейвид.
Правителството трябва да посочите и стъпките, които се предприемат, така че обменният курс е по-стабилно бъдеще.
В речта си на обща сесия на MPR / DPR, председател Jokowi насочване Rp13.400 рупия обменен курс спрямо долара в началото на 2016 г. В отговор на тази цел, Давид казва, тази цифра все още е трудно да се постигне, защото условията са все още слаби основи.
"Политики Bank Индонезия вече съществуват, но какво да кажем за правителството?" каза Дейвид.
Извънредните ситуации
В същото време, Ануар Farial валутни наблюдатели казват, че въпреки външни фактори, които играят като спекулациите на походи в лихвените проценти в САЩ и девалвацията на юана, но обменният курс достигна Rp14.050 трябва да се разглежда като авариен.
"Това ниво на рупия е свръхпродаден, евтино от. Той има никакво оправдание да се спомене, обменният курс е добра за икономиката на Индонезия. Няма по-общо с основи. Това е било по-потресен от срещата на спекулантите. Дали падането на акциите все още продължава да спрете или да продължите ? Това е така, големият въпрос ", каза Farial на BBC Индонезия.

Bank Индонезия трябва да продължат да правят политика на строг контрол върху доларовите сделки в валутния пазар
Какво се е случило днес той мисли, че е горещо пари в Индонезия е бил принуден да продаде, че борсов индекс спадна рязко, от високо от 5523 през април, 4300, за да проникне.
Рупия получена от действието на продажбите е да купуват долари, така че е налице висока търсенето на долара и обменния курс, за да проникнат Rp14.050.
В допълнение, въпреки че Bank Индонезия вече е изпълнена изискващи вътрешни сделки, за да използвате рупия, но наредбите не са били ефективни.
Тогава там е един долар сделки, които не са свързани с чужбина, като например в нефтената и газовата промишленост, електроенергия, минното дело, лизингови молове, офиси и консултантска такси, които се добавят към търсенето на долари.
Farial също даде висока оценка на Bank Индонезия понижава ограничения върху доларови покупки, от максимум US $ 100 000 на месец до максимум US $ 25 хиляди на месец с надеждата да натискате търсенето на долара.
Въпреки това, според него, Bank Индонезия трябва да продължат да правят политика по-строг контрол върху сделките долари в областта на валутните пазари, както и контрола чрез намеса с помощта на валутните резерви.
"Никога не го счита за редовно нещо, което трябва да бъде позволено да продължи да се случи", каза Farial.
Той се надява правителството да работи съвместно с Bank Indonesia да се синхронизира между фискалния сектор, особено при отстраняване на паричната политика за стимулиране на икономическия растеж.
"Отвъд линията"
Joko Widodo председател на президентския дворец в Богор, в понеделник (24/8) заяви, че забавянето на икономическия растеж, не само в Индонезия, но и съседните страни.
Според него, някои от причините за забавяне на икономическия растеж е обезценяването на юана и така дали планираното увеличение на лихвените проценти на САЩ или не.
"Очакваме заедно. Те трябва да си помисли една и съща, и спазването на реда, които ние по-късно ще се предадат, това, което ние трябва да направим. Не сме вече ви дават план, тогава там са извън линии", каза той пред репортери.
Финансовият министър Бамбанг Brodjonegoro също по-рано заяви, че ще попречи на притока на средства от държавни сертификати на ценни книжа, за да се насърчи вторичен пазар.
По отношение на движението на акции и на рупия, Бамбанг го виждам като един ирационален акт да потърси временно убежище, и щатския долар се разглежда като най-безопасният вариант.

Китай обезцени юана с близо 2% спрямо щатския долар, което е най-ниската точка на почти три години.
Chinese банкова девалвация централната Мотивираното взети като корекция, която отразява по-добре на пазарните сили.
Според анализатори, девалвацията на юана ще увеличи износа от Китай, които паднаха рязко през месец юли.
Досега властите да подкрепят политиката да запазите валутата да остане силна, за да се стимулира търсенето на вътрешния пазар и да насърчи местните компании да заемат пари и след това инвестират в чужбина.
Но най-новата политика на Китай, на BBC Тео Legget, има вероятност да попадна под атака от страна на САЩ. Причината за това производителите в страната твърдят, че са претърпели нелоялна конкуренция от страна на производителите на бамбук завеса.
Добавен от Legget, решението на Китай вероятно ще повлияе на централните банки на други страни, включително Съединените щати, за да повиши лихвените проценти, тъй като на по-евтини стоки от Китай може да е инфлацията.

No comments:

Post a Comment