!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, August 18, 2015

Toorn van God tegen het volk van de Geschiedenis, komt ook bij de mens van vandaag.

De rit was nog niet klaar (349)

(Deel 349), Depok, West-Java, Indonnesia, 18 augustus 2015, 13:38 pm).

Toorn van God tegen het volk van de Geschiedenis, komt ook bij de mens van vandaag.

Toorn van God tegen de vorige ummah zoals verteld in de Al-Koran, als de straf die het volk van Noach, de profeet Shoaib, stedelijke Sodom, de mensen van Lut en Farao overkwam, als een les voor de mens wanneer tegengestelde God niet wil geloven, associëren partners met God (aanbidding naast Allah), het maken van onheil op aarde als broeders te doden hun medemoslims, of maak onheil op aarde, dan is de straf in de vorm van aardbevingen, tsunami's en andere rampen zullen de mensen van vandaag overkomen, de ummah periode na de profeet Mohammed werd gestuurd als een boodschapper van God.

Geopenbaard, Mystery tekenen van God op 25-4-2015 Nepal Earthquake

lokasi_gempa_dan_candi_25_4_2015Sebuah verwoestende aardbeving plaatsvindt, zaterdag 25-4-2015 datum, Aardbeving Nepal, 1000 Europeanen en 6621 verklaard Ontbrekende aardbeving gedood in Nepal, Kleine Mogelijke Survivor Er temidden van het optimisme toeneemt, Nepal Aardbeving Death Toll Reaches 7365

Het dodental van de aardbeving die Nepal wiegde op 25 april is verhoogd tot 7365 personen en een aantal gewonden opgenomen 14 366 mensen, terwijl de staat autoriteiten begonnen met de reconstructie regeling voor te bereiden.

Speculatie spread als een natuurlijke zaak, Story 'huis Bead Goddess' Gefeliciteerd Earthquake Nepalsimbol_99_pada_gempa_nepal_25_4_2015

Liputan6.com, Kathmandu - Wanneer een verwoestende aardbeving Nepal vorige week, niet alleen verwoeste huizen. Historische gebouwen zoals tempels en standbeelden in de belangrijkste Darbar plein in Kathmandu ingestort. Maar vreemd, het huis van een 9-jarige meisje die werd vereerd als de godin staat nog overeind. "Hij beschermt ons," zei Durga Shakya, een bewaker huis of godin Kumari Samita Bajracharya, die net als alle toegewijden komen uit de inheemse Newar gemeenschap in de vallei van Kathmandu, geciteerd door VOA News, zondag (2015/05/03). "Kijk om je heen, thuis Kumari blijven overeind. Slechts een geringe spleet aan de ene kant, maar verder niets. Zelfs in het, zijn er geen goederen vallen, alles is prima, "zei Durga.

Let op de gegevens die iedereen het kan lezen, en onthoud dit verwoestende aardbeving gebeurt recht mengapat datum 25-4-2015? waarom geen andere data? ... Tot een aardbeving voordoet Nepal werkelijkheid, Ground Level Rise One Meter

Wie is de incarnatie van Godin Kumari dit? volgens wikipedia, Kumari (kinderen) kumari_nepal

Kumari, of Kumari Devi of de Levende Godin - Nepal is een traditie van het aanbidden van jonge pre-puberende meisjes als manifestaties van de goddelijke vrouwelijke energie of devi in de hindoe-religieuze traditie. Kumari gezegd, komt uit het Sanskriet betekent Kaumarya "maagd", betekent jonge ongehuwde vrouwen in Nepal en enkele Indiase talen en is de naam van de godin Durga als een kind ...... Aanvrager bezoeken Kumari in de kamer waar hij zat op een gouden leeuw troon. Veel van degenen die te bezoeken zijn mensen die lijden aan bloedziekten of menstruele sinds Kumari wordt verondersteld om speciale krachten over de ziekte. Hij werd ook bezocht door bureaucraten en andere overheidsfunctionarissen. Aanvrager heersende brengen geschenken en voedsel offers aan de Kumari, die ze ontvangen in stilte. Bij aankomst, bood hij hen aan te raken of te kussen zijn voeten als een daad van devotie. Tijdens deze doelgroep, is Kumari nauwlettend gevolgd en acties worden als volgt geïnterpreteerd als een voorspelling van de aanvrager het leven ', bijvoorbeeld:

Huilen of lachen luid: ernstige ziekte of overlijden
Huilen of wrijf je ogen: Onmiddellijke dood
Trembling: Detentie
Handgeklap: Reden vrezen Koning
Het kiezen van voedsel aanbod: financieel verlies

Als Kumari zweeg en passieve in het hele publiek, zijn mensen vertrekken tevreden. Dit is een teken dat hun wens is verleend.

Dit incident had ook in de praktijk in Indonesië in een andere schaal, namelijk de magische steen Ponari met duizenden bezoekers in 2009 tahubn geleden

Ponari-en-stone-ajaibnya_sctvpengunung ponariPonariEntah als een toeval of niet, dan Ponari totaal P = 16, etc. dus bedroeg 73, dan Kumari ook K = 11 en dergelijke zijn ook genummerd 73situ_gintung_27_maret_2009_dan_kak_seto_ponari_kehadiranNya

Na overmatig verering, door dompelen de magische steen in het water en het drinken van water, plotseling Datum 27-3-2009, er gintung gebroken de hoofdstad overschrijven, en niet over Ponari. Dit heeft in warningkan voordat rampen zich voordoen wanneer een oneven uitgevoerde activiteiten, de waarschuwing onder iniponari_dan_batu_ajaibnya

Opmerking Ponari de nationale-me-up cijfers bezoek Ponari

ponari_kak_setoDan thuis kak Seto werden getroffen door de ramp vloed er gintung, en na een zware aardbeving voorgedaan in een tijdsspanne van 99 als een symbool van easy-to-ingatgempa_cina_12_5_2008_tsunami_jakarta_27_3_2009_gempa_padang_30_9_2009Bagaimana nepal aardbeving met Indonesië? let op de foto hierboven, als er gintung vond plaats op 27 maart 2009, de 99 + 88 dagen opgetreden Padang Aardbeving 30-9-2009, ...... Na Nepal, Grote Aardbeving 'Schaduwen' Padang?

Zonnige middag in de winter, van maandag 15 januari 1934. Het merendeel van de Kathmandu bestaan in de velden of op het terras op het dak van hun huis, genieten van het uitzicht op de blauwe lucht en een koele bries uit het westen.

Plotseling gebeurde er iets vreemds. Mensen keek op en was verbijsterd om honderden te zien - zelfs duizenden - van vogels vliegen in alle richtingen tegelijk. Honden blaffen bouwen onhandige, onrustige dieren. Om ongeveer 14:28 lokale tijd, de aarde schudde, de grond leek te bewegen, golvend als golven in de oceaan.

Even later, alles wat overblijft is de vernietiging. De huizen zijn verwoest, tempels ingestort, lange scheuren splitsen van de straten. Dikke stofwolken stijgen in de hemel. Alleen in een kwestie van minuten, 17.000 mensen omgekomen in Nepal en het noorden van Bihar, India. De meeste slachtoffers zijn degenen die in de Kathmandu-vallei ... .. geen aardbeving in 1255, een derde van de bevolking stierf Kathmandu vallei. "Koning van Nepal, Abhaya Mallajuga gedood door dezelfde aardbeving", zei Laurent Bollinger, seismotectonician Commissariat op Atoomenergie van Frankrijk, zoals geciteerd door de wetenschap website LiveScience. ... Kunnen we aardbevingen voorspellen? Het antwoord is nee, "zei Peggy Hellweg, operations manager Seismologie Laboratory University of California, Berkeley ... .. Tijdens een bezoek aan de staat Bihar, een van de gebieden ergste aardbeving in 1934, Mahatma Gandhi zei dat de aardbeving was het lot 'vergelding' voor het falen van India afgeschaft het kastenstelsel ... ..

Echter, noch Gandhi noch wetenschappers in de jaren 1930 niet wist, de regen die de grote rivieren vult in de Himalaya en mondt uit in de Zee van Bengalen is een cruciaal onderdeel van het proces.

Dr. Pierre Bettinelli was de eerste wetenschapper, die in 2007, toont een grote stromende regen - de grootste na het Amazonegebied - invloed van de aardbeving in de Himalaya.

Van de woestijnen van Algerije, waar hij onderzoek aardolieboring - een van de oorzaken van aardbevingen worden veroorzaakt door menselijke activiteiten - de wetenschapper sprak op Newsweek. "Stel je een stuk hout op het water - dat is de Indiase plaat - Injaklah met je voeten. Zo creëren druk verstoring van het omringende water. Dat was de verbetering van de seismische gebeurtenissen aan de rand van de fout. "Mount Everest op de grens van Nepal is het resultaat van de eindeloze gedrang tussen de Euraziatische en Indiase tektonische platen, een natuurlijk fenomeen dat kan leiden tot een ramp. "Het effect maakt Nepal de snellere komst van de aardbeving," zei Professor Roland Burgmann van het ministerie van Earth and Planetary Science, University of California, Berkeley. Echter, niemand kan vaststellen, het segment stortte in een kwestie van dagen, maanden, jaren of decennia ....

Bedreigingen 8.9 magnitude aardbeving in Padang

Rustige nacht omgetoverd tot een rel, zondag 25 november, 1833 om ongeveer 22:00 uur. Op dat moment, aardbeving met een kracht van 8,8-9,2 op de schaal van Richter, het centrum gelegen langs de westkust van Andalas. De oorzaak is de breuk van de trog segment Sumatra langs 1.000 km. Sterke aardbeving gevoeld in Padang, West Sumatra. Aanvankelijk wordt trillen als normaal beschouwd. Echter, sterke schokken gevolgd ....

mensen paniek voelde de aarde trillen onder hun voeten. "Verlicht door de maan, niets te zien gebouwen en bomen schudde, uitbarstingen van water tussen de scheuren verschenen in de grond met grote kracht, overvolle rivieren, oceanen borrelen."

Dr. A.F.W. Stumpff opgemerkt, in augustus, september en oktober werd waargenomen op te treden hitte en vochtigheid extremen. "Terwijl op de dag van de aardbeving (hij schreef het op 24 november) wordt gekenmerkt door een diepe stilte het hele universum. Veel mensen realiseren zich niet. "Het incident deed zich slechts drie minuten, maar de impact was enorm. De aardbeving veroorzaakte een tsunami die de westkust van Sumatra getroffen, met het gebied het dichtst bij het epicentrum was Pariaman Bengkulu.

"Als je vraagt, waar is de volgende grote aardbeving zal voordoen, de meest krachtige bewijs leidt tot de offshore-Sumatra," zei hij.

Heeft de mogelijke aardbeving in Padang in verband met de aardbeving in Nepal?

Afzonderlijk geïnterviewd, seismologen van het Indonesische Instituut van Wetenschappen (LIPI) Dr Danny Hilman zei, nee. "Het is regionaal verbonden, is er een cirkel van energie turnaround. Maar het is ver weg. Scheiding tot duizenden kilometers. Terwijl de beweging (plaat) gisteren slechts een paar meter verderop. Dus niet echt een grote aardbeving (in Nepal) zou een aardbeving in Indonesië leiden, "zei hij toen geïnterviewd Liputan6.com.

"Als er een aardbeving in Padang, is het omdat het is de cyclus," voegde hij eraan toe. Danny toegevoegd, in megathrust Mentawai aardbevingen voorspellen - die naar schatting 8,8-8,9 magnitude sterkte te bereiken - niet gebeurt. "Megathrust liggen aan de westkust van Sumatra, begon Andaman, Atjeh, Nias, tot aan de Straat van Soenda, Java, Bali, Lombok," zei Danny. "In Sumatra, Atjeh is gescheiden (aka aardbeving opgehoopte energie), Nias al af, Bengkulu al uit. Mentawai niet uit, "zei hij.

7.6-magnitude aardbeving die West Sumatra wiegde en doodde 1117 mensen op 30 september 2009, zei Danny, gebeurt in andere segmenten. Niet Mentawai. "Het energieniveau in de Mentawai al vol, reeds aan het einde van de cyclus. Theoretisch zou vandaag of morgen gebeuren ... "

Opmerking Aardbeving Nepal, de 99 + 88 dagen van tevoren is een belangrijke en historische dag voor Indonesië

jokowi_dilantik_gi_disambar_petir_membentuk_88kode_aneh_cincin_raksasa_gunung_slamet_88_11_sep_2014


Nepal aardbeving 25-4-2015 Loading Message 99 ook
Opmerking aardbeving dit Nepal, werd toen controversieel, huis meisje als symbool van de Hindoe godin Durga Stay Upright Wanneer Aardbeving Nepal Opmerking symbool 99 hieronder makkelijk te onthouden

fakta_gempa_nepal_25_4_2015Secara feiten en tastbaar symbool 99 is een universeel feit dat wanneer een aardbeving gebeurt synchroon 2014/11/22 in Japan en China, te overspannen 99 + 55 aardbeving Nepal

gempa_nepal_25_4_2015_154_hari_gempa_jepang_cina_22_11_2014Sebuah werkelijkheid toen NEPAL, waarbij N = 14, E = 5 ff = 48, dan 99 re-verscheen symbool

simbol_99_pada_gempa_nepal_25_4_2015

Een vreemd feit dat Inviting Marabahaya

Een echte twin symbolen en uitgebreid door middel van Hercules vliegtuigen Fall, opgenomen Jokowi 20-10-2014 gezworen om president te worden, dan is 99 + 99 + 55 dagen is 30-6-2015, Hercules vliegtuigen Fatalities Fell aan heel veel,


Vergeet niet de donkere periode waarin de Herkules vielen 30-juni-2015 en bevat een tweeling overspanning, totdat de verwoestende aardbeving die Nepal 25-april-2015 plaatsgevonden

Range 33 Day After Inhuldiging 20-10-2014 Japan en China aardbeving in de Twin Date 22-11-2014
Zullen twee van de grootste mysteries van deze aardbeving gebeurde, als deel van het geheugen van een gebeurtenis in Indonesië, die net is gebeurd, rekening met de volgende beelden in de reeks twee, lees Strange Mysterie van twee aardbevingen in Japan en China

misteri_dua_gempa_22_11_2014_jepang_dan_cina

Aardbeving rammelaars Nepal 25-april-2015, 187 (99 + 88) dagen na Jokowi ingehuldigd
Een donkere geschiedenis rentetang aardbeving in Nepal 25-april-2015 als een tweeling overspanning van president Jokowi,

lees Magisch, 25-4-2015 Nepal Aardbeving Opgenomen in Al-Quran

gempa_nepal_25_4_2015_154_hari_gempa_jepang_cina_22_11_2014

Herkules vliegtuig Fall 30-Jun-2015 Range 253 (99 + 99 + 55) dagen na Jokowi ingehuldigd
Dark gebeurtenissen van Herkules vielen 30-juni-2015 (zie Magic, Hercules vliegtuigen Fall 30 juni 2015 in Medan hebben geschreven over Al-Koran)

pesawat_herkules_jatuh_30_juni_2015Rentetan gebeurtenissen Herkules daling opgetekend in de afbeelding hieronder

rentetan_sebelum_hercules_jatuh

Plane-by-plane Fall / problematisch zoals hieronder weergegeven waarin staat dat het vliegtuig Herkules Fall 30-Jun-2015 Range 253 (99 + 99 + 55) dagen na Jokowi ingehuldigd 20-10-2014

rentetang_pesawat_jatuh_sebelum_hercules_jatuh_30_juni_2015

F-16 F-16 omwille van vallen of uitglijden een symbool F-16 F = 5, maximaal 5 + 1 + 6 = 22, net op tijd voor de inauguratie van Jokowi, Mystery Strange Aircraft F-16 Burn & Fall Fall Fall van TNI Satgultor verdiepingen tellend gebouw De openingsceremonie Jokowi ... andere verhalen een val van TNI Satgultor leden tellend gebouw aan de Inaugurele Ceremony Jokowisimbol_kembar_aneh_tanda_dari_langit

Naast Ponari dat heeft bewezen een vreemde en uitnodigende nood, in Indonesië ook iets vreemds gebeurd, toen in 2006 een aardbeving yogya 27-mei-2006.


Op dat moment de hoofdpersoon is het verhaal van Marijan kampioen bekend als Labuhan trim, lees Genesis Odd-Odd Voordat Mbah Marijan Overleden

Bagus Kurniawan - AFP
Sleman - verzorger van Mount Merapi, RP Suraksohargo beter bekend als Mbah Marijan leidde de stoet haven alit bij Gate Srimanganti of Pos 2 Merapi. Alit haven ceremonie die jaarlijks valt op 30 Rejeb Javaanse kalender 1939 werd gedaan om te herdenken jumenengan paleis of om de troon van Sri Sultan HB X als koning Kraton Ngayogyakarto Sultanaat. Merapi Labuhan traditionele ceremonie vandaag, zaterdag (26/08/2006), in het gehucht Kinahrejo, Cangkringan Sleman Umbulharjo dorp dat is ook de woonplaats van conciërge Merapi, Mbah Marijan. De processie wordt de dag gehouden na de ceremonie Parangkusumo haven in Bantul. Voordat de processie, op vrijdag is gedaan ubarampe haven overdracht ceremonie van de koninklijke gezant voor ambtenaren in Cangkringan Sleman. Uit het district, zullen de goederen deze dilabuh in de middag zal worden overhandigd aan de vertegenwoordiger Merapi, om begraven te worden. Nieuw op zaterdagochtend, begint de processie leidde Mbah Marijan haven, samen met een aantal andere koninklijke hovelingen. Honderden mensen woonden verpakt het huis Mbah Marijan om deze jaarlijkse processie getuige.

mbah_marijan_tv_one_2Sebelum processie processie begint, burgers die ngalap willen zegen bestaande eerste klim door het zuidelijk deel van de klim. Dawn heeft veel inwoners die in het paviljoen Srimanganti haven begint de processie plaats in de Post 2 in de regio die de grens Kendhit Merapi bosvegetatie verzameld. Van 's ochtends tot het evenement plaatsvond een heldere hemel met temperaturen rond de 20 graden Celsius. Vooruitlopend op de ceremonie gehouden haven sinds vrijdagmiddag tot zaterdagochtend, Merapi was duidelijk, hoewel een paar dagen voor de berg altijd was bedekt met mist. Enkele van de items dilabuh liefst acht soorten covers, stof Sinjang cangkring, semekan gadhung jasmijn, semekan bango afgewezen, peningset yudharaga, cindhe sjaal, sjaal doek Poleng, parfum, wierook honderd, Kepeng en diverse aanbod met volledige ingkung rijst danlain andere.

mbah_marijan_minta_sesuatu

Alle ubarampe haven door hovelingen uitgevoerd. Mbah Marijan zich direct leiden de processie als gangmaker. Begeleidend hem tijdens de processie duurde tot in de richting van de zaal in pos 2 sommige DIY leden Rescue team en andere vrijwilligers. Na het lopen wandeling voor ongeveer 2 uur, de groep aangekomen op de plaats van de ceremonie. Honderden mensen die voor het eerst kwamen en die samen kwamen Mbah Marijan groep zaten rond een processie. Na wilangan of controleren één voor één de items te zijn dilabuh. Eenmaal volledig verklaard alle ubarampe haven later in de daarvoor bestemde ruimte. Samen met wierook gebrand door te bidden voor de veiligheid. Eindigde door te bidden goederen dilabuh vervolgens aangevochten burgers die ngalap berkah.murid_mbah_marijan_bawa_keris_benderaUbarampe willen dat het dilabuh als een vorm van toepassing op het welzijn en de veiligheid te verkrijgen, in het bijzonder aan de Sultan, de staat van Indonesië, Yogyakarta Kraton Yogyakarta en haar burgers werden helemaal weg van de veiligheid in diverse ramp vooral gezien dit jaar na de uitbarsting van de Merapi of diverse rampen en andere calamiteiten. De haven is ook een eerbetoon aan de heerser van de Merapi, wat leidde Grootmoeder Kyai Sweep Jagad, Professor Rama, hoogleraar Ramadi, Krincing Wesi, Branjang Wire, Sapu Angin, Mbah Lembang Sari, Nyai Gadhung Mlati en Kyai Megantoro waarvan als heerser van de Merapi. (Jon)

In die tijd (2006) Mbah Marijan Have Merapi exacte datum ontsnapte 14 juni 2006, tot het symbool 99 op de rampage deze merapi


merapi_meletus_14_juni_2006_dan_tanda_kiamat_55Perhatikan overspanning van unieke en makkelijk te onthouden na, onder Awan Hot Merapi 14 juni 2006, toen 33 de volgende dag gebeurt Aardbeving & Tsunami Pangandaran 17/7 / 2006.awan_panas_merapi_14_6_2006_33_hari_tsunami_pangandaran_17_7_2006Labuhan het is ook een eerbetoon aan de heerser van de Merapi, die Grootmoeder geleid Kyai Sweep Jagad, Professor Rama, hoogleraar Ramadi, Krincing Wesi, Branjang Wire, Sapu Angin, Mbah Lembang Sari, Nyai Gadhung Mlati en Kyai Megantoro waarvan als heerser van de Merapi.

Een 33 die berichten te 66 dragen voor het vormen van 99, die is 66 dit?

14/06/2006 marijan_dan_kode_66Rentang tijd, naast, Mbah Marijan niet overleven als de razende warmte wolken Merapi tweede 26-oktober-2010, dat wil zeggen 1595 dagen in stappen van 99 × 16 + 11 dagen, en verrassend een spanwijdte van 99 in twee gebeurtenissen iniawan_panas_merapi_14_6_2006_dan_26_10_2010Sesungguhnya Wij zorgt voor u dan degenen die bespotten, die het bestaan van andere goden naast God te overwegen; dan zullen ze binnenkort weten (soera 15: 95-96)

Een symbool 99, die in twee gebeurtenissen razende warmte wolken Merapi lijkt

merapi_meletus_26_oktober_2010_sebagai_tanda_KekuasaanNya

Als de aardbeving 25-4-2015 Nepal niet heel verstandig te nemen om het symbool te begrijpen 99 (zoals de Ponari en Mbah Marijan), dan op een dag zal het weer gebeuren om de betekenis van een 99 ie, Strange realiseren, Is God tekens verschijnen over de aardbeving 25-4-2015 Nepal Stakingen?

"Hij is Allah, er is geen God / god (waardig aanbidding), maar Hij, Hij heeft asmaa'ul Attributes (namen van goed)." - (Surah Ta-Haa: 8) Zeg: "Roept Allah of oproepen Ar Rahman. Door welke naam bellen u op, Hij heeft al asmaa'ul Husna (de namen van de beste) en niet uw stem niet te harden in salatmu en ook niet zakken en vinden van een middenweg tussen de "- (Surah Al-Israa ': 110) "Allah heeft Asmaa 'ulHusna, dan memohonlah Hem door de naam van het goed dat ..." - (Koran, Al-A'raaf: 180)

5. Iran

Onbekend magnitude aardbeving 200 mijl ten noordoosten van Iran, met zijn epicentrum direct onder Demghan stad, die op dat moment werd de hoofdstad van dit land Ayatollah Khomaeni.

De gebeurtenissen die zich op 22 december 1856 dat het grootste deel van de stad Demghan en naburige regio's vernietigd. Ongeveer 200.000 mensen zijn omgekomen bij de ramp.

Daarnaast is nog in dezelfde staat, een soortgelijk incident deed zich ook in Ardabil, op 23 maart 1893. De omvang van de aardbeving is onbekend was het doden van 150.000 mensen.

6. Japan

7.9-magnitude aardbeving overschrijven Kanto, Japan op 1 september 1923. Die gebeurtenis bracht extreme vernietiging in de Tokio-Yokohama gebied. 142 800 mensen zijn omgekomen in de aardbeving.

Hoewel het best bekend als de Grote Tokyo Earthquake (of de Grote Tokyo Fire), de meest ernstige schade is ontstaan in Yokohama.

7. Turkmenistan

De magnitude 7.3 aardbeving bracht extreme schade in Ashgabat (Ashkhabad) en nabijgelegen dorpen. Bijna alle gebouwen ingestort, betonconstructies zwaar beschadigd, en goederentreinen ontspoord.

Duizenden mensen werden gedood in de 5 oktober 1948 incident. Schade en slachtoffers ook opgetreden in Darreh Gaz gebied in buurland Iran.

Een persbericht van de nieuwe onafhankelijke regering op 9 december 1988 stelt dat het dodental bereikt 110.000. (Ali)

3. Indonesië

9.1 magnitude aardbeving wiegde Aceh, Indonesië, op 26 december 2014. Dit Lindu is de derde grootste ramp in de wereld sinds 1900 en de grootste sinds 1964. In totaal 227 898 mensen dood of vermist in het incident.

Daarnaast, ongeveer 1,7 miljoen mensen ontheemd door de aardbeving. De aardbeving veroorzaakte ook een tsunami in de 14 landen van Zuid-Azië en Oost-Afrika.

4. Haïti

De aardbeving die Haïti getroffen bereikte 7 SR. In het incident dat plaatsvond op 12 januari 2010 dat 222 570 mensen gedood.

Volgens officiële schattingen, 300.000 werden ook gewond, 1,3 miljoen werd vluchtelingen en 97 294 huizen werden verwoest en 188 383 beschadigd in de omgeving van Port-au-Prince en in veel zuidelijke Haïti.

Minstens 4 mensen werden gedood nadat een lokale tsunami in het gebied Petit Paradis buurt Leogane. Tsunami golven werden ook gemeld in Jacmel, Les Cayes, Petit Goave, Leogane, Luly en Anse a Galets.

1. China

8 magnitude aardbeving in de provincie Shaanxi (voorheen Shensi), China, ongeveer 50 mijl oost-noordoosten van Xi'an, de hoofdstad van Shaanxi, in 1556. Meer dan 830.000 mensen zijn naar schatting zijn gedood.

Geologische gevolgen van de aardbeving werd gemeld om de grond is gebarsten. Het merendeel van de steden in dat gebied liep ernstige schade. De stadsmuur stortte in, de meeste van de huizen ingestort en veel steden waar het land wordt gekraakt door de afgifte van een stromende water.

Daarnaast is er een 7,5 magnitude aardbeving in Tangshan, China op 27 Juli, is 1976. Het dodental in het incident geschat op 655.000 mensen.

Ernstige schade is ontstaan in heel Beijing. Het dodental van de aardbeving werd de grootste in de afgelopen vier eeuwen en de tweede grootste in de geschiedenis.

2. Syrië

Andere verwoestende aardbeving ook getroffen Aleppo, Syrië op 9 augustus 1138. Ongeveer 230.000 mensen werden gedood in het incident.

Veroorzaakt door de aardbeving, werd Syrië tweede grootste stad muren vernield en rotsen verspreid over de straten. Aleppo citadel ingestort, het doden van honderden mensen.

Hoewel Aleppo is de grootste gemeenschappen die getroffen zijn door de aardbeving, is het waarschijnlijk niet het ergste van de schade lijden.

De beving werd ook gevoeld in Damascus, ongeveer 220 mijl naar het zuiden. Aleppo aardbeving is het eerste optreden van verschillende evenementen tussen de jaren 1138 en 1139, die de Syrische gebied van de noordelijke en westelijke Turkije vernietigd.


Aardbeving en tsunami meest dodelijke Gedurende History

Tsunami is een reeks van water als gevolg van de verplaatsing van wateren in grote hoeveelheden. Het komt meestal in de zee, en wordt veroorzaakt door aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en andere onderwater explosies, aardverschuivingen, onderwater stoornissen zelfs in potentieel genereren tsunami.

Tsunami niet alleen sterk, maar ook zeer snel. Met snelheden als een straaljager, tsunami kunnen vernietigen alles wat lag voor hem. Hier zijn 10 van de meest zware aardbeving en tsunami in de menselijke geschiedenis gemeld door de listabuzz.com

10. 1964 Alaska aardbeving en tsunami

Ook vaak aangeduid als de Goede Vrijdag aardbeving, gempad die plaatsvond op 27 maart 1964 in Alaska heeft 131 mensen gedood. Negen mensen uit de aardbeving, 106 mensen in de tsunami in Alaska en 16 mensen in de tsunami in Oregon en Californië. Schade veroorzaakt door de aardbeving en tsunami wordt geschat op US bereiken $ 2000000000 meer.

9. Samoa aardbeving en tsunami 2009

Op 29 september 2009, Samoa-eilanden ervaren een aardbeving van 8.1 op de Schaal van Richter (SR). De aardbeving en de tsunami eiste het leven van maximaal 189 personen. Had Pacific Tsunami Warning Center heeft een waarschuwing zou doden meer doden niet meer afgeven. Dit evenement wordt aangeprezen als de meest krachtige aardbeving in 2009.


8. aardbeving en tsunami Hokkaido 1993

Hoewel de Japanse regering snel is in te spelen op de tsunami-waarschuwing, maar een klein eiland Okushiri in Hokkaido werd zwaar beschadigd tijdens de aardbeving en tsunami op 12 juli 1993. Een aardbeving gevolgd door een tsunami, die 80 mijl gebeurde voor de kust van Hokkaido met een groot 7.8 SR. Een totaal van 230 levens verloren gingen en honderden mensen gewond en dakloos.

7. aardbeving en Tsunamo Tumaco 1979

Op 12 december 1979, een aardbeving van 7,9 schaal van Richter trof de kust van Colombia en Ecuador. De tsunami vernietigde alle woningen in San Juan de la Costa. Het totale dodental wordt geschat op maximaal 600 personen. Terwijl 4.000 mensen raakten gewond.

6. Java aardbeving en tsunami 2006

7.7 magnitude aardbeving het eiland Java op 17 juli 2006. De aardbeving deed zich voor op de ondiepe plaat grens, wat leidde tot een tsunami. Ongeveer 668 mensen zijn omgekomen, 65 mensen vermist werden, en 9299 behandeld voor verwondingen.

5. aardbeving en tsunami Moro 1976

Mindanao Island in de Filippijnen werd getroffen door een aardbeving van magnitude 8,0 op 16 augustus 1979 dat 5.000-8.000 mensen gedood met meer dan 2.200 mensen werden vermist, werden 9.500 mensen gewond en meer dan 90.000 daklozen. Het dodental van de aardbeving en tsunami kan meer zijn als de aardbeving in de nacht.

4. Papoea-Nieuw-Guinea aardbeving en tsunami 1998

7,0 magnitude aardbeving de noordelijke kust van Papoea-Nieuw-Guinea op vrijdag 17 juli 1998. De aardbeving veroorzaakt aardverschuivingen beneden de 49 meter hoge tsunami. Een totaal van 2.200 mensen werden gedood en duizenden raakten gewond. Een interessant feit, maar niet te grote aardbeving een tsunami dat bleek zo slecht zou kunnen leiden.

Zondag 22 mei, 1960 wordt herinnerd als de meest verschrikkelijke dag voor de mensen van Chili. Vulkaanuitbarstingen en aardbevingen veroorzaakte een tsunami die 6.000 mensen gedood. Voorzover de actuele inflatie komt door de grote schade optreedt.


2. Tohoku aardbeving en tsunami 2011

Japan werd getroffen door een krachtige 9.0 aardbeving op 11 maart, 2011. De aardbeving veroorzaakte een tsunami zo hoog als 23 voet. 125.000 meer de bouw van beschadigde en vernietigd. Maar de meest gevaarlijke verlaten als gevolg van de aardbeving en de tsunami-ramp was een nucleair lek, dat een oppervlakte van 200 mijl van een nucleaire installatie macht verontreinigd met straling te maken. De aardbeving doodde tot 15 839 levens, 5950 raakten gewond en 3462 mensen vermist.


1. aardbeving en tsunami 2004

De aardbeving en de tsunami die sloeg voor de kust van de Stille Oceaan op 24 december 2004 was de meest verwoestende natuurrampen en de meest destructieve in de menselijke geschiedenis. De aardbeving op een diepte van 30 km is veroorzaakt tsunamigolven zo hoog als 15 meter. Reach tsunami bereikt 5.000 km naar Afrika. De tsunami doodde meer dan 150.000 mensen en miljoenen mensen dakloos in 11 landen. Schade als gevolg van de aardbeving en de tsunami hebben ons bereikt 10000000000000 $, de zogenaamde de dodelijkste tsunami in de geschiedenis.

Soera Al Ankabut 31-40
Surah Al 'Ankabuut 31
ولما جاءت رسلنا إبراهيم بالبشرى قالوا إنا مهلكو أهل هذه القرية إن أهلها كانوا ظالمين (31) En toen Onze boodschappers (engelen) kwam tot Abraham brengt goed nieuws, zeiden ze: `Inderdaad, zullen we de bevolking van het land (Sodom) te vernietigen dit; de echte bewoners zijn degenen die zalim`. (QS. 29:31)
In dit vers Allah vertelt over de komst van de engel die kwam tot de profeet Ibrahim gaf het goede nieuws dat God hem een zoon zal geven genaamd Isaac. Later zal de zoon benoemd profeet en boodschapper vervangt Ibrahim taken en posities. Dan meegedeeld aan hem dat Sodom vernietigd zou worden aan mensen die LUT ontkennen straffen.

Surah Al 'Ankabuut 32
قال إن فيها لوطا قالوا نحن أعلم بمن فيها لننجينه وأهله إلا امرأته كانت من الغابرين (32) Hij zei: 'Zeker in die stad er Luth`. De engelen zeiden: 'We weten wie in de stad. We zouden oprecht hem en zijn volgelingen te redden, behalve zijn vrouw. Hij was een van degenen die achterbleven (vernietigd). (QS. 29:32)
Ibrahim was bezorgd en ongerust over het lot van Lot, omdat LUT kan ook worden vernietigd met hen. Hij herinnerde er ook aan degenen die van God de opdracht. Hi engel, is er een boodschapper van God genoemd Lut, was hij niet onder degenen die hem vervolgden zelfs hij is een apostel die geloven en Hem gehoorzamen. De engel antwoordde: "Ja We hebben al memakluminya en Lut niet opgenomen in de klasse op het kwaad van het. Alleen zijn vrouw waren onder degenen die overblijven zullen worden gemarteld, want het hielp de LUT op ontrouw en tirannie evenals zijn slechte daden te rechtvaardigen.

Surah Al 'Ankabuut 33-34
ولما أن جاءت رسلنا لوطا سيء بهم وضاق بهم ذرعا وقالوا لا تخف ولا تحزن إنا منجوك وأهلك إلا امرأتك كانت من الغابرين (33) إنا منزلون على أهل هذه القرية رجزا من السماء بما كانوا يفسقون (34) En toen Onze boodschappers (de engel) zei tegen Lut, hij werd bedroefd, omdat van (de komst van) hen en (gevoel) niet de macht om hen te beschermen en ze zeggen: 'Wees niet bang en niet (te) hard. Inderdaad, zullen we besparen u en uw volgelingen volgelingen, met uitzondering van je vrouw, ze was onder degenen die achterbleven (vernietigd) `. (QS. 29:33)
Dus, als de engelen tot Lot kwamen, en brengen het doel van zijn komst, LUT paniek en buiten adem, omdat hij zich zorgen maakt over de mensen van Sodom was, zou het hem later last van wanneer de adellijke gasten weten dat. Vandaar de komst van de engel werd bewust geheim gehouden. LUT kunnen hun komst niet weigeren.
Angel na het zien van de angst en ongerustheid over de komst van zijn volk Lut, in tentramkan werd hij door de engelen met de groet, "Hi Lut laat je rustig, niet te verstoren". U hoeft geen zorgen te maken over onze veiligheid en wat werd gedaan door uw volk tegen ons. Door hun slechte daden de piek en advies hebben bereikt u genoeg om te zeggen om hen te hebben.
Om de gevoelens te pacificeren LUT, de engel zei ook: "Wij zullen u redden van de kwelling die zullen worden doorgegeven aan uw volk in de nabije toekomst, evenals de volgelingen zijn trouw en loyaal. Er kan niet, ze zijn zeker van plan om een ​​zware straf ervaren. En je vrouw inbegrip van die groepen die zullen worden gestraft ". Lots vrouw weet van een man stop (verblijf) in huis, hij dan de direct zijn collega's op de hoogte dat roem verspreidde zich snel dat er een gast in het huis LUT onbekend. Onmiddellijk ontstond boosheid in hun hart aan de gasten te storen. Bermufakatlah raad en maakten ze een plan, hoe uit te voeren die intentie. Het is dus duidelijk dat de vrouw van Lut met inbegrip van die vereniging in het schema. Opmerkingen engel op de top, rustgevende gevoel van angst LUT. Om hem weer worden herinnerd, "We zijn de engelen zal zeker brengen kwelling om hen met onze eigen handen, vanwege de boosheid die is diepgeworteld in hen".
Meningen illustere vermelding, eerste harde schok, gemalen woonplaats van de zonde de mens salto. Het land was ooit aangevallen hagel en uitgegroeid tot grote aardbeving verbrijzeld en zijn flush met de aarde. Tenslotte Sodom mensen van de Profeet Lut voormalige residentie in een zee van dood (Al Bahr Mayit).

Zeker zullen we de straf van de hemel te verminderen op de mensen van deze stad, omdat ze goddeloos hebben gedaan. (QS. 29:34)

Surah Al 'Ankabuut 35
ولقد تركنا منها آية بينة لقوم يعقلون (35) En inderdaad hebben we daarvan een duidelijk teken voor mensen die zin hebben. (QS. 29:35) vertrokken
Vervolgens legde uit dat de kommer en versterkingen werden verlaagd in aanvulling op het straffen van de fouten die zijn gedaan door mensen van de Profeet Lut, zal naar verwachting ook een levend monument voor de generaties daarna zijn. dwz mensen die verstand te gebruiken en wil dat de lessen uit wat er is gebeurd.

Surah Al 'Ankabuut 36
وإلى مدين أخاهم شعيبا فقال يا قوم اعبدوا الله وارجوا اليوم الآخر ولا تعثوا في الأرض مفسدين (36) en (Wij zonden) aan de bewoners van Mad-yan, hun broeder Shoaib, dus hij zei: "O mijn volk, aanbidt Allah door u, verwacht ( belonen) het einde van de dag, en je hoeft niet zwerven de aarde `onheil. (QS. 29:36)
God gezonden profeet Shoaib aan een volk die wonen in het land van Midian, die zij aanbidden Almachtige God met oprechtheid (Hem niet associëren met anderen). De eredienst zal gunstig zijn voor het geluk van het leven in de wereld en in het hiernamaals zijn. "In dit vers wordt verwacht", verwacht je naar het hiernamaals ", wat betekent dat laat je bang door de komst van die dag te voelen en omgorden jezelf met goede daden zo veel mogelijk om te gaan met het. Daarnaast De oproep om God te aanbidden de Almachtige, en vermenigvuldig liefdadigheid voor leveringen in het hiernamaals, Shoaib ook gesuggereerd dat alle werken die destructief zijn en te vernietigen vertrekken.
Elkaar niet tussen medemensen kwetsen. Bijvoorbeeld het verminderen van maten en gewichten, en beroven de caravan die toen was. Perbanyaklah daarna berouw naar God als hij terugkeert naar Hem door middel van het doen van Zijn geboden en Zijn verboden te vermijden.
Surah Al 'Ankabuut 37
فكذبوه فأخذتهم الرجفة فأصبحوا في دارهم جاثمين (37) Maar zij verloochenden hem, en ze sloeg een krachtige aardbeving, en zijn hun dode lichamen liggen in de plaatsen waar ze wonen. (QS. 29:37)
Maar als de mensen van de Profeet Lut, de mensen van de profeet Shoaib was ongehoorzaam en niet bereid om het advies van de profeet Shoaib accepteren. Ze hebben zelfs geweigerd hem. Daarom is de operator van de soenna van God. Wanneer ze schaamteloos liegen om Shoaib nadat hij herhaaldelijk gewaarschuwd, dan is het tijd God hen straffen. Aarde om hun huizen geschokt door de aardbeving die de grond en het vernietigen van hun huizen schudde. Ze stierven salto's en verzwolgen door de aarde, zonder weer in beweging. Een meer complete verhaal van de profeet Shoaib werd ook genoemd door God in andere passages, de brief Al A'raf vers 88 s / d 93, een brief Hud vers 87 s / d 94, en de brief Ash Shu'ara 'paragraaf 176 s / d 190.

Surah Al 'Ankabuut 38
وعادا وثمود وقد تبين لكم من مساكنهم وزين لهم الشيطان أعمالهم فصدهم عن السبيل وكانوا مستبصرين (38) en (ook) de 'Ad en Thamoed, en het is duidelijk geweest om u (de vernietiging) van de puinhopen van hun huizen. En de duivel maakt ze er goede daden, dan voorkomen dat hij ze van de weg (Allah), terwijl ze scherp ziende mensen, (QS. 29:38)
Dit vers noemt omdat ze niet gehoorzaamden de Profeet Hud en niet willen hun voorouderlijke goden te verlaten. Dat veroorzaakt een vicieuze overtuiging ook. Naast andere dan Allah de Almachtige te aanbidden ze ook blij verstoren hun passerende karavanen met goederen, voor het geval ze genoeg vermogen om te denken en te beoordelen hoe slecht wat ze deden. Ze zijn vaak sceptisch en te wachten op de komst van de straf die God beloofde het, toen, maar ze had nooit gedacht dat de straf God beloofde het, ze nooit denken en na te denken onheil dat het zal overkomen. Terwijl ze zijn druk met werk, totdat terlengah aandacht te besteden aan iets dat de eenheid van God toont.

Surah Al 'Ankabuut 39
وقارون وفرعون وهامان ولقد جاءهم موسى بالبينات فاستكبروا في الأرض وما كانوا سابقين (39) en (ook) Korah, Pharao en Haman. En er kwam tot hen Mozes met (bewijs brengen) gegevens echt. Maar ze passen arrogant in de (face) van de aarde, en ze geen mensen die ontsnappen (van vernietiging) zou hebben. (QS. 29:39)
Mozes heeft verteld Karun, Pharao en Haman, tekenen vers van God als basis voor het versterken van de verhandeling droeg. Toch blijven ze arrogant (hooghartige) en niet willen geloven. De arrogantie van Farao werkelijk onbegrensd, dacht hij van zichzelf als een god aanbeden te worden. Daarom zijn zij niet allemaal kan worden gescheiden van de straf van God in diverse martelingen.
Surah Al 'Ankabuut 40
فكلا أخذنا بذنبه فمنهم من أرسلنا عليه حاصبا ومنهم من أخذته الصيحة ومنهم من خسفنا به الأرض ومنهم من أغرقنا وما كان الله ليظلمهم ولكن كانوا أنفسهم يظلمون (40) Daarna elk (ze waren) We beslag genomen vanwege zijn zonde, dan onder hen zijn er We werpt hem regen gravel en onder hen is er een luide stem die donderde overschreven, en onder hen zijn er we ondergedompeld in de aarde, en onder hen waren verdronken, en Allah is niet van plan om hen te vervolgen, zal maar zij die zelf vervolgen. (QS. 29:40)
Gods volk worden vernietigd omdat ze afgewezen apostelen, overgeleverd aan hun noodlot assortiment, namelijk:
een. Sterke wind met rotsen, die aan de mensen van de Profeet Hud (`Ad) gebracht. Ze daagde Hud, "wie dat is sterker en machtiger dan wij?". God beloonde hun arrogantie met de wind, zodat zij lagen uitgestrekt op de grond. Allah zegt in een ander vers, dat de marteling, namelijk beschrijft:

وأما عاد فأهلكوا بريح صرصر عاتيه سخرها عليهم سبع ليال وثمانية أيام حسوما فترى القوم فيها صرعى كأنهم أعجاز نخل خاوية فهل ترى لهم من باقية
Dit betekent:
Zoals voor de `Ad, werden ze vernietigd door de wind zo hevig gebrul, dat God de wind toeschrijven aan hen voor zeven nachten en acht dagen continu; dan zie je de `Ad op dat moment lag uitgestrekt op de grond alsof ze stompen van palmbomen die leeg was geweest (verweerd). Dan hoeft u niet iemand die onder hen woonden zien (Surah Al Haqqah: 6-8)
b. Het geluid van de donder die het oor van het kind lost deze marteling werd geopenbaard aan de mensen van de profeet Saleh (de Thamud). Ze nog steeds niet willen de gelovigen ongehoorzaam. Plotseling werden zij bedwelmd en vervolgens gedood door schok krachtige stem donderde keer. Allah legt nogmaals:

فأما ثمود فأهلكوا بالطاغية
Dit betekent:
"Als voor de Thamoed, werden ze vernietigd door buitengewone gebeurtenissen". (Q.S. Al Haqqah: 5)
c. Verzwolgen door de aarde, dit is marteling voor Karun rijk. Hij was aanvankelijk een trouw en gehoorzaam aan Mozes. Dan na de rijk geworden arrogant en ongehoorzaam. Hij deed kemungkaran daarbuiten. Meer dan dat hij niet wilde om aalmoezen te geven als een verplichting van de rijkdom voor de rijken. Door deze verwaandheid God gekweld hem. Bodem rond Karun rust schudde, ingestort en geleidelijk slikken up Korah lichaam verdween helemaal uit permukaann aarde.
d. Verdronken in het water. Dit is marteling bunt race van Noach. Afgezien van het volk van Noach, Farao, Haman en zijn leger verdronk in de Rode Zee als vergelding voor de ijdelheid en de marteling ze deden aan Mozes en zijn volgelingen. Al is het als de straf voor fouten die ze deden, niet de tirannie van Allah SWT. God heeft nooit iemand gemarteld, maar toen hij werkte aan een schandelijke daad, omdat de straffen een persoon zonder fouten is geen geldige Sunna God. In plaats daarvan worden ze genoemd in de verzen en gemarteld vanwege hun zonden en ontrouw aan God, ook omdat ze aanbidden afgoden en zij de gunst aan hem te weigeren.

6 Mensen die God Omdat Onrecht vernietigd
De Koran vertelt het aantal mensen vernietigd door God voor het doen van onrecht en goddeloosheid op aarde, zoals het ontkennen van de Ene God zelfs vijandig tegenover de profeet die werd verzonden naar hen. Vernietiging en dood als vergelding voor kemungkaran en goddeloosheid ze zelf doen.

"En Wij hebben hen geen onrecht aangedaan, maar zij die zich benadeeld, omdat het nuttig tiadalah helemaal niet, om hun goden, die zij naast Allah aanroepen, uw Heer komt onheil in de tijd. En de goden waren ze niet te verhogen, behalve pure vernietiging "(Soera Hoed: 100-101)

De overblijfselen van de vernietiging ze kunnen nog steeds worden gezien. Onderzoekers hebben veel historische en archeologische vondst, waar steden ontbreekt. Deze steden hebben kenmerken zoals vermeld in de Heilige Koran en de oude manuscripten van de mensen die omkwamen.

De vernietiging van de families van de Koran wordt verteld om nuttig te clans die leefde tijdens de latere en deed hetzelfde onrecht en de immoraliteit te zijn. Er zijn veel verhalen van mensen die God vanwege kemungkarannya gestraft.De ark van Noah

1.Kaum Noah

Noah preekte voor 950 jaar, maar die de oproep van de prediking te geloven in Allah heel weinig antwoorden. De meeste van zijn mensen daadwerkelijk ontkende zelfs het maken van plezier van Noach. Kemungkaran gedaan onrecht en Noah nodigt de straf van God. God beval Noach en zijn volgelingen aan de ark (schip) te maken. Ze weten ook niet wat de ark werd gemaakt. Terwijl zijn mensen werden gebroken, mencomooh acties maken van de ark die Noach beschouwd dom.

Toen de afgesproken tijd kwam, beval God dat Noach en zijn familie en de dieren in paren om de ark. God bracht toen een grote overstroming. Al het huis is gebroken toen het verdronken. Inclusief zijn vrouw en zoon Noah.

"En Wij zonden Noach tot zijn volk, zodat hij bleef onder hen duizend jaar op vijftig jaar. . Zo sloeg ze een grote overstroming, en zij zijn degenen die kwaad doen "(Soera Al-Ankabut: 14)

Noah met de mensen die overlevenden gehoorzamen na het zeil met behulp van een houten ark. Na het zeilen voor een lange tijd, is de ark van Noach verankerd vertelde op een top vasteland op dat moment.

"Dus We openden de poorten van de hemel met (verlagen) van het stromende water. En Wij maakten de aarde zendt een veer-waterbronnen, de Meet-het water was voor een zaak inderdaad vastgesteld. . En Wij droegen hem naar de top (Ark), gemaakt van planken en nagels "(Soera al-Qamar: 11-13)

In de geschiedenis wordt genoemd, de zondvloed dat de mensen van de Profeet Nuh verdronken wanneer het deksel is ook bijna tweederde van de aarde. Noah samen met trouwe volgelingen die de ondergang toestemming van Allah overleefd. Maar tot nu toe, is het niet zeker waar de locatie van afmeren schepen die Noach en zijn volgelingen te brengen.de bouw van de profeet hud

2.Kaum Hud als

Hud werd naar 'Ad. Zij ontkennen het profeetschap van de Profeet Hud. Hud riep zijn volk in orde Eenheid van Allah en laat ongehoorzaamheid uitgevoerd. Echter, alle call en uitnodiging Hud vruchtbare spot, hoon en ontkenning van Ad volkeren '.

'Ad bekend als een intelligent volk en heeft de technologie om hoogbouw te bouwen. Maar betrouwbaarheid en hun grootheid maakt ze arrogant, meedogenloos geweld, onrechtvaardig, en het gesprek propaganda geleverd Hud als ontkennen.

Als gevolg van leugens-leugens die de natie 'Ad doen, Allah openbaarde de azabnya zeer aangrijpend. De Koran verklaart dit heel duidelijk uitgedaagd.

"Zoals voor 'Ad, werden ze vernietigd door een wind zo hevig gebrul, de wind van God toebrengen hen voor zeven nachten en acht dagen continu; dan zie je de 'Ad op dat moment lag uitgestrekt op de grond alsof ze stompen van palmbomen die leeg was geweest (verweerd). . Dan zie je niet wie onder hen woonde "(Soera al Haaqqah, 69: 6-8)

Bewijs ruïnes van de beschaving Ad onderzoekers vonden het Westen in de jaren 1990 in een gebied dat bekend 'Ubar, in de regio van Jemen. Interessant is wat ze precies gevonden zoals verteld in de Koran.

Dr. Zarins, een lid van het onderzoeksteam leidt de opgraving gezegd, omdat de torens bedoeld als een vorm van typische 'Ubar, en omdat Iram genoemd met torens of masten, dan is dat het sterkste bewijs tot nu toe dat de site zij hadden opgegraven was Iram, de stad 'in de koran genoemd Ad:

"Heb je niet gezien hoe uw Heer deed naar de 'Ad, (ie) Iram bevolking die hoge gebouwen die nooit zijn gebouwd (een stad), zoals dat in andere landen heeft." (Surah Al-Fajr, 89: 6-8)de bouw van de vrome profeet

3.Kaum Nabi Saleh als

Nabi Saleh diutuskan God Thamoed. Missie van de Profeet Saleh als hetzelfde als de andere profeten, namelijk een beroep op mensen om tawheed (Eenheid van Allah). Maar de oproep van de profeet Saleh als daadwerkelijk ontvangen een uitdaging en spot van zijn volk, een natie Thamud. In feite zijn ze nog steeds de verering van het idool wordt verondersteld om voorouderverering zijn.

Thamud ook bekend als intelligente natie. Als de 'Ad staat om hoge gebouwen, een ander geval met een natie Thamud bouwen. Ze zijn in staat om te veranderen kliffen en grote stenen in prachtige paleizen en mooi. Ze waren in staat om de rotsen te boetseren, zodat het een plek om te verblijven. Nogmaals, grootheid bezeten ze, maak ze kapot en onrechtvaardig voor God.

Deze mensen wonen in de vlakte genaamd "Al Hijr" gelegen tussen Hijaz en Sham werden voorheen opgenomen gekoloniseerd en geregeerd door Aad stam die als gevolg van getroffen door tyfoon door God gezonden als een vergelding voor ongehoorzaamheid en hun ontkenning van de propaganda zijn omgekomen en verhandelingen Hud.

Een vrouwelijke kameel die uit de gleuf steen als een wonder van de profeet Saleh zo komt was niet genoeg om hen te overtuigen om te geloven in Allah. Thamudic eigenlijk dood de kameel.

Nabi Saleh vertelde zijn mensen die de straf van God zal overkomen op hen zal worden voorafgegaan door tekenen, dat wil zeggen op de eerste dag, toen ze wakker worden, hun gezichten geel en wordt rood op zwart op de tweede dag en de derde dag en op de dag De vierde viel een pijnlijke straf van God.

Het horen van de dreiging van ondergang die waren gemaakt door Nabi Saleh, zijn familie zelfs gepland de moord voordat de straf was gedaald. Ze hield een geheime ontmoeting en zwoer samen zullen de moord plot uit te voeren 's nachts, wanneer de mensen zijn nog steeds gezond slapen. Het ontwerp is geheim om niet gekend en gehoord door iedereen.

Toen zij naar de plaats van Nabi Saleh in de donkere nacht-Gelita en stilte-stilte viel over hun hoofden grote rotsen die uit de hemel kwam en dat als ze eenmaal waren op de grond liggen in een levenloze toestand. Dus God heeft Zijn apostelen beschermd tegen slechte mensen die niet geloven.

Eén dag voor de daling van het onheil dat is vastgesteld dat, met Gods toestemming Nabi Saleh vertrok met zijn volgelingen in de richting van Ramallah, een plaats in Palestina, waardoor Hijr. Thamudic vergaan krachtige bliksem sloeg in combinatie met de verschrikkelijke aardbeving.

Het wordt verteld in de Koran in een vers.

'. En inderdaad de inwoners van de stad Hidjr verloochend de apostelen "(Soera al-Hijr: 80)

"En (Wij zonden) naar Thamoed hun broeder Saleh. Hij zei. "O mijn volk, aanbidt Allah, je hebt geen andere keuze dan hem godheid. Nu is gekomen tot u een duidelijk bewijs van uw Heer. . Kameel van Allah is een teken voor u, laat hem dan te eten in Gods aarde, en hem niet de moeite, met enige stoornis, (daardoor) vindt u een pijnlijke straf komen "(Soera al-Araf: 73)

"En vergeet niet om je op het moment dat de Heer maakte je opvolgers (macht) na de 'Aad en een plaats voor u op aarde. Je bouwt paleizen in het land-land, dat is vlak en je carve bergen om thuis te zijn; . vergeet dan de gunsten van Allah en niet ongebreideld in de aarde, het maken van onheil "(Soera al-Araf: 74)

"Chieftains die pochen onder zijn volk zei tegen degenen die zwak worden beschouwd, die in hen geloven:" Weet u dat Saleh werd gestuurd (apostelen) van zijn Heer? ". Zij antwoordden: 'Wij geloven in de openbaring, die Saleh werd gestuurd om het te leveren ". (Surat al-Araf: 75)

"Mensen die opscheppen zeggen: 'Wij zijn de mensen die niet geloven in wat je gelooft erin." (Surat al-Araf: 76)

"Toen verlamden zij de zij-kameel, en ze arrogant toe te passen tegen het bevel van de Heer. En zij zeiden: "O Salih, breng ons wat je ancamkan voor ons, als (ja), u bent van degenen die worden gestuurd (Allah)". (Surat al-Araf: 77)

". Door de aardbeving overviel hen, dan moet ze overleden-overleden in hun plaats lagen" (Soera al-Araf: 78)

"Dus Salih liet hen, zeggende:" O mijn volk, ik heb tot het mandaat van de Heer geleverd, en ik heb advies aan u gegeven, maar je hoeft niet van mensen die advies geven! ". (Surat al-Araf: 79).de profeet luth

4.Kaum Profeet Lut

Beroemde mensen van de Profeet Lut perversiteit, die alleen willen koppels van hetzelfde geslacht (homo's en lesbiennes) trouwen. Hoewel een waarschuwing al opgegeven, ze niet willen bekeren. God gaf uiteindelijk de straf voor hen in de vorm van een grote aardbeving, sterke wind en hagel die hun huizen verwoest. En het volk van de profeet Lut werd uiteindelijk begraven onder het puin van hun eigen huis.

"De Luth heeft gelogenstraft zijn apostelen, toen hun broer Lut, zeide tot hen:" Waarom ben je voorzichtig tiidak? ". Eigenlijk was ik een boodschapper van vertrouwen (die wordt verzonden) voor je, dus vreest Allah en gehoorzaamt mij. En als ik vragen mag er geen beloning voor; Mijn beloning is slechts bij de Heer der heerscharen. Waarom ben je gekomen om soort mens onder de mensen, en je de vrouwen van uw Heer, die u hebt gemaakt, zelfs als u zijn degenen die de grenzen overschrijden vertrekken. Ze antwoordde: "O Lot, in feite als je niet stoppen, je echt bent van degenen die werden verdreven". Lut zei: "Ik ben erg verafschuwen om daden." (Surat ash-Shu'ara 160-168).

"Dus ze werden vernietigd door het lawaai van de donder, als de zon zal stijgen. Dus hebben we een deel van de stad ondersteboven en Wij deden hen met stenen van harde zwavel. Voorwaar, dat zijn tekenen (van grootheid ons) voor mensen die aandacht te tekenen te betalen. En inderdaad de stad was eigenlijk gelegen straten die nog steeds (voorbij de mens). "(Surah Al-Hijr 73-76)de profeet Shoaib

5.Kaum profeet Shoaib als

Profeet Shoaib diutuskan aan de Midian. De Madyan werd vernietigd door God, omdat ze graag fraude en bedrog in de handel. Bij het kopen, vroegen ze overschreden en wanneer te verkopen wordt altijd verminderen. God hen ook straffen in de vorm van extreme hitte. Ondanks hun toevlucht in de schaduw, het was niet in staat om warmte vrij te geven. Tenslotte zij omkomen.

"Heeft niet gekomen om hen belangrijk nieuws over de mensen die vóór hen waren, (dat) het volk van Noach, 'Aad, Thamoed, de Ibrahim, een inwoner van Midian en de landen die zijn vernietigd? . Heeft tot hen komen apostelen met een echte verklaring, dan Allah is niet ooit hen onrecht aangedaan, maar zij die hen vervolgen "(QS Attaubah: 70)

"(Het is) wanneer een vrouw lopen broer, en hij zei tegen de (familie van Farao):" Mag ik u de persoon die zal handhaven "Dan moet je gaan we terug naar je moeder, zo opgewonden zijn hart en niet verdriet?. En je nooit een man gedood, dan redden Wij je uit de problemen en we hebben proberen u met een aantal van de proeven; . vervolgens een aantal jaren onder de bewoners van Midian geleefd, dan kom je bij de ingestelde tijd O Mozes "(QS Thaaha: 40)

'. En de inwoners van Midian, en heeft gelogenstraft Mozes, vervolgens gesuspendeerd I (Mijn straf) voor de ongelovigen, dan greep Ik hen, dan (zie) hoe groot mijn haat (voor hen) "(Soera Alhajj: 44 )

In aanvulling op de Midian, profeet Shoaib ook naar de bewoners Struikgewas. Zij aanbidden een stuk woestijnland dat de bomen zijn zeer dicht. Deze mensen, volgens sommige commentatoren noemde ook aanbidders dichte bossen (Struikgewas)

"En inderdaad het is resident Struikgewas het echt de onrechtvaardigen." (QS AlHijr: 78). Dit Struikgewas bevolking is de Shoaib. Struikgewas is een bosrijk gebied van Madyan.

"En Thamoed, het volk van Lut en bewoners struikgewas. Zij zijn de facties die geallieerde (tegen de apostelen) "(Soera Sad: 13).

'. En de bevolking, evenals de Tobba Struikgewas' zijn allemaal gelogenstraft apostelen al semestinyalah kregen ze een boete die is bedreigd "(Soera Qaf: 14)Farao

6. Pharaoh

De kinderen van Israël worden vaak onderdrukt door de farao. God zond Mozes en Aäron te waarschuwen farao over het onrecht gedaan. Mozes en Aaron, farao riep de gelovigen tot Allah en eerlijk om mensen. Maar de oproep van de profeet Musa bad voorbij wind. Zelfs Farao met trots verzetten oproepen Mozes en toegelaten als een god.

Momenteel ditentukam dag aanbreekt, Allah besteld profeet Mozes en zijn volk uit Egypte door het oversteken van de Rode Zee. Het wonder dat God in de vorm van stokken die de zee kan verdelen in een manier voor Mozes en zijn volk te komen en te migreren gaf. Mozes en zijn volk uit Egypte 's nachts om de dreiging van Farao te voorkomen. Maar het vertrek van Mozes en zijn mensen werden bekend door de farao. Farao dan met duizenden troepen nastreven van Mozes.

Mozes en zijn mensen over de zee via een pad dat is gevormd. Toen Mozes en zijn volk hebben over te komen, de farao en zijn legers bereikte halverwege. Onmiddellijk zee split meteen weer dicht. Farao en zijn leger werd verdronken in de Rode zee.

God is groot, en het lichaam van Farao's strijdwagens onderhouden en beheerd afgegeven na duizenden jaren begraven in de diepten van de oceanen. Tot nu de farao's lichaam nog steeds te zien in het museum mummies in Egypte.

"En (herinner) toen Wij belahkan zee voor u, zodat we je gered en verdronk de farao als je jezelf ziet." (Al Baqarah: 50)

"Dus op deze dag dat we gered je lichaam, zodat je een les voor degenen die sesudahmu komen en inderdaad de meeste mensen zich niet bewust van de tekenen van ons kan zijn." (Yunus: 92)

"En Farao zeide tot degenen om hem heen; "O mijn volk hoogwaardigheidsbekleder, ik weet het niet God voor u naast mij." (Soera al-Qasas: 38).

No comments:

Post a Comment