!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, August 19, 2015

Trigana Air самолет се разби в Папуа, 54 пътници са загинали

Trigana Air самолет се разби в Папуа, 54 пътници са загинали

Индонезия - (BBC) - Четири телата на жертвите Trigana самолет ATR-42-300 близнак турбовитлов разби в планините на Папуа Нова Star е пристигнал на летище Sentani в Jayapura и бяха идентифицирани от екип от пострадали от бедствия Идентификация (DVI) в RS Bhayangkara, Jayapura, в сряда ( 19/8) следобед.
Според журналисти в Папуа, Angel Берта Sinaga, четири тела са пристигнали на летището Sentani, Jayapura, около 17.15 Източна Индонезия Time (WIT), след като е летял от Oksibil летището.
"Четири тела, които са им били представени официално от екипа Basarnas да Папуа Полиция DVI отбор", каза Берта каза BBC Индонезия, Хайдер Affan, по телефон, в сряда (19/8) следобед.
Папуа шеф на полицията бригаден цитиран Paul Waterpauw, четири тела са били евакуирани по-рано, защото на неговото състояние "все още е добро", казва Берта.
Четири тела са част от 16-те тела бяха успешно евакуирани от екип Basarna от мястото на катастрофата в планините на Папуа-звезда с по суша.
"Така че в RS Oksibil все още има 12 останалите органи се очаква да бъдат транспортирани в Jayapura. Но това е много в зависимост от метеорологичните условия. Може би утре сутринта", каза Берта, цитирайки главния Бамбанг Soelistyo Basarnas.
Евакуация по суша
Въпреки това, Бамбанг Soelistyo разпореди екип Basarnas да се върнете към мястото на катастрофата, за да се съберат и да донесе 38 други органи.
Евакуация по суша поради лоши метеорологични условия, причинени от план за изтегляне на въздуха не може да се направи.
Въз основа на информацията, събрана Берта, евакуацията на телата от сцената към област, движещо автомобил отнема около четири часа.
"От мястото на така наречената" Kampung 3 ", тялото е било тогава, взето от камион в болница Oksibil което отнема около два часа", каза Берта.
Trigana Air самолета от тип ATR 42 балансовата 44 възрастни, две деца, три деца и пет екипажа, включително капитана Pilot Hasanuddin.
Sentani-въздушно трасе е загубил контакт Oksibil в неделя следобед (16/08).
Причина за аварията няма да се знае със сигурност, чрез hitamyang кутия е намерено във вторник (18/08).

Екипи на SAR са открили 54 тела на площадката в катастрофа на двумоторен турбовитлов ATR 42-300 принадлежност към Air Trigana авиокомпания в Star Mountains на Папуа, провинция Папуа.
Въпреки това, спасителния екип не е намерил черна кутия на самолета.
"Точно сега бе открита 54 тела в състояние на непокътнати и частично обгорени," каза ръководителят на Националната агенция за SAR, Бамбанг Soelistyo пред репортери в Sentani, Jayapura, Папуа, във вторник (18/08) сутрин.
Сега, според Бамбанг, че се готви за евакуация на всички органи са открити, но не сме решили къде да бъдат евакуирани.
"В зависимост от резултатите от преговорите ни с семейството на жертвата, дали тялото му ще бъдат взети, за да Oksibil или Jayapura. Ние трябва първо да слушате семейни желанията на жертвата", каза Бамбанг.
В допълнение, "Ние се подготвяме и опция да покани главното управление на полицията DVI Отборите на сцената", каза той.
Три алтернативни
Запитан за това как да се евакуират телата на жертвите от мястото на катастрофата, Бамбанг каза, неговата страна е подготвила три алтернативи.
"Има три алтернативи На първо място, ние ще използваме мрежата (нето). На второ място, по шосе, или на трето място, изграждане на хеликоптерна площадка", обясни Бамбанг.

Екипът SAR най-вероятно ще използва мрежата да се евакуират.
Според него, най-разумният начин е да използвате мрежа. "Ако се построи хеликоптерна площадка, това е трудно, тъй като тази гъсти гори и наклонени населено място", обясни той.
По-рано в понеделник (17/08), Националната агенция за SAR има memastikanlokasi констатации собственост отломки самолети Trigana вода, която пада с полет от Jayapura да Oksibil в Папуа Бинтанг Mountains.
Мястото е на надморска височина от 8500 фута (2590 метра) и е на около 7 морски мили от Oksibil летището.
Местоположение Сигурност получен след въздухоплавателното средство, са разположени в усилията за търсене е в състояние да улови изображения самолетните останки и дима на в гората.

Следователно, каза Гери, пилотът в Папуа може да се превърне в надежден инструктор. "Те са източник на голямо преживяване."
Според него, региона Папуа за разлика от други региони в Индонезия. В допълнение да устоят на различни движения, контурите на планините в Папуа усложняват пилотът.
"Ако тези дни на проливни дъждове, например, на следващата сутрин мъглата през целия ден. Въпреки това, полетът не може да бъде отменено, тъй като много хора зависят от материалния самолет донесе храната ", каза той.
Търсене
Trigana Air самолета от тип ATR 42 балансовата 44 възрастни, две деца, три деца и пет екипажа, включително капитана Pilot Hasanuddin.
The маршрут самолети Sentani-Oksibil го загубили контакт в неделя (16/08) следобед.
Air маршрут минава през планински район, Oksibil е районният столицата на Папуа Бинтанг Mountains.
Ръководител на информация Cenderawasih, Teguh Pujiharjo, каза Basarnas, военните и полицията в момента, разположени на 260 персонал от Oksibil да открие тялото на самолета.
Около осем въздухоплавателни средства, включително и три хеликоптера, прелетени от Jayapura до регион Tangok планината.
Комбинираното търсене и спасяване екипът е намерил "черна кутия" ATR 42-300 двумоторен турбовитлов собственост на авиокомпании във водата Звезда Mountains Trigana Папуа, провинция Папуа.
"Черната кутия е била запазена за по-късно предаден на NTSC", заяви председателят на Националната агенция за SAR, Бамбанг Soelistyo, позовавайки се на Националната комисия за безопасност на транспорта.
Черната кутия се състои от две устройства. Първата част е рекордера на полетни данни, която записва всички данни по време на полет, включително скоростта на самолети, височина на земната повърхност, здравина, и така нататък.
Втората част е гласово записващо устройство, което записва целия разговор в пилотската кабина.
Не само пилота и втория пилот гласови разговори записани, но също така и най-различни важни улики, като звук на двигателя, аларма, дори и под звуците на стола бяха прехвърлени, ако се движи на екипажа.
След като представи на NTSC, агенцията ще направи предварителен доклад относно съдържанието на "черната кутия".
NTSC тя ще представя предварителен доклад на Международната организация за гражданска авиация (ICAO), в съответствие с разпоредбите на срок от 30 дни за първоначалния доклад на авиационни произшествия ИКАО.
Въпреки това новата пълен отчет може да бъде завършена в срок от шест месеца до една година напред.

Семействата на жертвите чакат за новините в Jayapura.
Евакуация
Материята на процеса на евакуация, Бамбанг заяви, че ще се стреми към изпълнението на преместването на телата на жертвите на самолетната катастрофа днес.
"Но ако не, ние ще се процедира утре. Защото само една пречка тук, времето е недружелюбен, "каза той.
Преди това Бамбанг твърди, че има три варианта как да се евакуират телата на жертвите от мястото на катастрофата.
Първият вариант е да се премахне трупа, използващи мрежи трябва да се вдигат с хеликоптер. Вторият е по шосе. И накрая, изграждане на хеликоптерна площадка, така че хеликоптерът може да кацне.
От трите варианта, според него, най-добрият вариант е да се използва с нетно.
"Не е ефективна по шосе, пробив през гъстата гора и изисква 4-5 часа. Да не говорим за лошо време. В същото време, ако изграждане на хеликоптерна площадка, това е трудно, защото това е гъсти гори и наклонени населено място ", обясни той.
Бамбанг не спомена пари Rp6.5 милиарда, което донесе на четирите служителите на PT Поз Индонезия, който се представя на бедните в Oksibil. Четвъртият офицер също се качи на самолета, който се разби.
Trigana Air самолета от тип ATR 42 балансовата 44 възрастни, две деца, три деца и пет екипажа, включително капитана Pilot Hasanuddin.
The маршрут самолети Sentani-Oksibil го загубили контакт в неделя (16/08) следобед.

No comments:

Post a Comment