!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, August 19, 2015

Trigana Air fly styrtede ned i Papua blev 54 passagerer dræbt

Trigana Air fly styrtede ned i Papua blev 54 passagerer dræbt

Indonesien - (BBC) - Fire organer ofre Trigana Air fly ATR-42-300 twin turboprop styrtede ned i bjergene i Papua New Star er ankommet til Sentani Lufthavn i Jayapura og blev identificeret af et team af Disaster Victims Identification (DVI) i RS Bhayangkara, Jayapura, onsdag ( 19/8) eftermiddag.
Ifølge journalister i Papua, Angel Bertha Sinaga, fire organer var ankommet til lufthavnen Sentani, Jayapura, ca. 17.15 East Indonesia Time (WIT) efter at være fløjet fra lufthavnen Oksibil.
"Fire organer, der er blevet indsendt formelt af Basarnas team til Papua Politi DVI team," siger Bertha fortalte BBC Indonesien, Heyder Affan, via telefon, onsdag (19/8) eftermiddag.
Papua politimester Brig citerede Paul Waterpauw, fire organer er blevet evakueret i forvejen på grund af hans tilstand "stadig god", siger Bertha.
Fire organer er en del af de 16 organer lykkedes evakueret af et team Basarna fra nedstyrtningsstedet i bjergene i Papua stjerne med over land.
"Så i RS Oksibil er der stadig 12 resterende organer forventes at blive fløjet til Jayapura. Men det er meget afhængigt af vejrforholdene. Måske i morgen," sagde Bertha, der citerer Chief Bambang Soelistyo Basarnas.
Evakuering af jord
Imidlertid har Bambang Soelistyo beordret Basarnas team til at vende tilbage til nedstyrtningsstedet for at indsamle og bringe 38 andre organer.
Evakuering af jord på grund af dårligt vejr forårsaget af luft evakuering planen kan ikke lade sig gøre.
På grundlag af de indsamlede oplysninger Bertha, evakueringen af ​​de organer fra scenen til et område drivable køretøj tager omkring fire timer.
"Fra placeringen af ​​såkaldte" Kampung 3 ', blev kroppen derefter taget med lastbil til hospitalet Oksibil som tager omkring to timer, "siger Bertha.
Trigana Air fly af typen ATR 42 transporterer 44 voksne, to børn, tre børn og fem besætningsmedlemmer, herunder Kaptajn Pilot Hasanuddin.
Sentani-flyrute det mistet kontakten Oksibil søndag eftermiddag (16/08).
Årsagen til ulykken, vil ikke være kendt med sikkerhed gennem hitamyang kasse blev fundet på tirsdag (18/08).

SAR teams har fundet 54 organer på nedstyrtningsstedet af twin-turboprop ATR 42-300 tilhører Air Trigana flyselskab i Star Mountains i Papua, Papua-provinsen.
Imidlertid har redningsholdet ikke fundet flyets sorte boks.
"Lige nu fundet 54 organer i en tilstand af intakt og delvist forkullet," sagde lederen af ​​det nationale SAR Agency, Bambang Soelistyo fortalte reportere i Sentani, Jayapura, Papua, tirsdag (18/08) morgen.
Nu, ifølge Bambang, var det at forberede evakuering af alle ligene blev fundet, men har ikke besluttet, hvor at blive evakueret.
"Afhængigt af resultaterne af vores forhandlinger med ofrets familie, uanset om hans krop vil blive truffet for at Oksibil eller Jayapura. Vi skal først lytte til ofrets familie ønsker," sagde Bambang.
Hertil kommer, "Vi forbereder også en mulighed for at invitere Politigården DVI teams til den scene," sagde han.
Tre alternative
Adspurgt om, hvordan at evakuere ligene af ofrene fra nedstyrtningsstedet, Bambang sagde hans side har udarbejdet tre alternativer.
"Der er tre alternativer Først vil vi bruge nettet (netto). For det andet, ad vej, eller tredje, bygge en helikopterlandingsplads," forklarede Bambang.

SAR team vil højst sandsynligt bruge nettet til at evakuere.
Ifølge ham, den mest fornuftige måde er at bruge et net. "Hvis du bygger en helikopterlandingsplads, det er svært, fordi denne tætte skove og skrånende placering," forklarede han.
Tidligere, i mandags (17/08), det nationale SAR agenturet har memastikanlokasi fund ejede fly vragrester Trigana vand, der falder på en flyvning fra Jayapura til Oksibil i Papua Bintang Mountains.
Placeringen er i en højde af 8.500 fod (2590 meter) og er omkring 7 nautiske miles fra lufthavnen Oksibil.
Vished placering opnået efter, at luftfartøjet er indsat i søgningen indsatsen er i stand til at tage billedet flyet vragrester og røg i skoven.

Derfor sagde Gerry, kan piloten i Papua blive en pålidelig flyveinstruktør. "De er en kilde til stor oplevelse."
Ifølge ham, Papua-regionen i modsætning til andre regioner i Indonesien. Ud til vejr forskellige bevægelser, konturerne af bjergene i Papua komplicere piloten.
"Hvis disse dage med kraftig regn, for eksempel, den næste morgen tåge hele dagen. Imidlertid kunne det fly ikke annulleres, fordi mange mennesker er afhængige af det materielle plan bragte mad, "sagde han.
Søg
Trigana Air fly af typen ATR 42 transporterer 44 voksne, to børn, tre børn og fem besætningsmedlemmer, herunder Kaptajn Pilot Hasanuddin.
Flyet rute Sentani-Oksibil det mistede kontakten på søndag (16/08) eftermiddag.
Air ruten passerer gennem den bjergrige region, Oksibil er bydelen hovedstad Papua Bintang Mountains.
Leder af Information Cenderawasih, Teguh Pujiharjo, sagde Basarnas, militær og politi i øjeblikket udstationeret 260 medarbejdere fra Oksibil at finde skrog.
Så mange som otte fly, herunder tre helikoptere, fløjet fra Jayapura til Tangok Mountain-regionen.
Den kombinerede eftersøgning og redning team har fundet den "sorte boks" ATR 42-300 twin-turboprop ejet af luftfartsselskaber i Star Mountains vand Trigana Papua, Papua-provinsen.
"Den sorte boks er sikret til senere overdraget til NTSC," sagde formand for det nationale SAR Agency, Bambang Soelistyo, med henvisning til National Transportation Safety Commission.
Den sorte boks består af to enheder. Den første del er flyvedatarekorder, som registrerer alle data i flyvning, herunder fly hastighed, højde af jordens overflade, styrke, og så videre.
Den anden del er den cockpit voice rekorder, som registrerer hele samtalen i cockpittet.
Ikke kun piloten og co-pilot stemme samtale optaget, men også en lang række vigtige spor, såsom motorlyd, alarmlyd, blev selv lyden af ​​stole flyttet, hvis besætningen bevæger sig.
Når forelagt for NTSC, vil agenturet foretage en foreløbig rapport om indholdet af den "sorte boks".
NTSC den vil forelægge en foreløbig rapport til Organisationen for International Civil Luftfart (ICAO), i overensstemmelse med bestemmelserne i 30-dages frist for den oprindelige rapport af ICAO luftfart ulykker.
Men ny komplet rapport kan være afsluttet inden for seks måneder til et år frem.

Familier af ofrene venter nyheder på Jayapura.
Evakuering
Spørgsmål om evakueringen proces, Bambang sagde, at det vil søge at gennemføre overdragelsen af ​​ligene af ofrene for flystyrtet i dag.
"Men hvis ikke, vil vi gå videre i morgen. Fordi kun en hindring her, vejret er uvenlige, "sagde han.
Tidligere Bambang hævdede at have tre muligheder hvordan at evakuere ligene af ofrene fra nedstyrtningsstedet.
Den første mulighed er at fjerne liget med garn at ophæve med helikopter. Den anden er på vej. Endelig opbygge en helikopterlandingsplads, så helikopteren kunne lande.
Af de tre muligheder, ifølge ham, den bedste løsning er at bruge et net.
"Ikke effektive ad landevej, skære gennem den tætte skov og kræver fire til fem timer. For ikke at nævne den vejrliget. I mellemtiden, hvis bygge en helikopterlandingsplads, det er svært, fordi det er tætte skove og skrånende placering, "forklarede han.
Bambang nævnte ikke de penge Rp6.5 milliarder, som bragte de fire officerer af PT Pos Indonesien, der skal forelægges de fattige i Oksibil. Den fjerde officer ombord også flyet, der styrtede ned.
Trigana Air fly af typen ATR 42 transporterer 44 voksne, to børn, tre børn og fem besætningsmedlemmer, herunder Kaptajn Pilot Hasanuddin.
Flyet rute Sentani-Oksibil det mistede kontakten på søndag (16/08) eftermiddag.

No comments:

Post a Comment