!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, August 19, 2015

TRIGANA Air gép lezuhant Pápua, 54 utas vesztette életét

TRIGANA Air gép lezuhant Pápua, 54 utas vesztette életét

Indonézia - (BBC) - Négy áldozatok holttestéből TRIGANA Air repülőgép ATR-42-300 twin turbólégcsavaros lezuhant a hegyekben Pápua Új Star megérkezett Sentani Airport Jayapura és azonosítottak egy csapat katasztrófa áldozatainak azonosítása (DVI) az RS Bhayangkara, Jayapura, szerdán ( 19/8) délután.
Szerint újságírók Pápua, Angel Bertha Sinaga, négy holttest érkezett a repülőtérre Sentani, Jayapura, kb 17.15-keleti Indonézia idő (WIT) után repült a repülőtér Oksibil.
"Négy szervezetek nyújtottak be hivatalosan a Basarnas csapat Pápua Police DVI csapat," mondta Bertha mondta a BBC Indonézia, Heyder Affan, telefonon, szerdán (19/8) délután.
Pápua rendőrfőkapitány dandártábornok idézte Paul Waterpauw, négy testet kellett kitelepíteni előre, mert az állapota "még mindig jó", mondja Bertha.
Négy szervek része a 16 testületek sikeresen evakuálták egy csapat Basarna a roncshoz, a hegyekben Pápua csillag szárazföldön.
"Tehát RS Oksibil még mindig 12 fennmaradó szervek várhatóan repült Jayapura. De ez nagyon időjárási viszonyoktól függően. Talán holnap reggel," mondta Bertha idézve Chief Bambang Soelistyo Basarnas.
Evakuálási szárazföldön
Azonban Bambang Soelistyo elrendelte Basarnas csapat, hogy visszatérjen a roncshoz gyűjteni, és hogy 38 egyéb szervek.
Evakuálási szárazföldön, mert a rossz időjárás okozta légi kiürítési tervét nem lehet megtenni.
Ennek alapján összegyűjtött információk Bertha, a kiürítést a testeket a jelenetet, hogy egy terület vezethető jármű körülbelül négy óra.
"A helyszín az úgynevezett" Kampung 3 ", a szervezet ekkor vette tehergépkocsival kórházba Oksibil amely körülbelül két óráig tart," mondta Bertha.
TRIGANA Air típusú légi jármű ATR 42 könyv 44 felnőtt, két gyerek, három gyermek és öt legénység, beleértve a kapitányt Pilot Hasanuddin.
Sentani-levegő elvezetése megszakadt a kapcsolat Oksibil vasárnap délután (16/08).
Mert a baleset nem ismert teljes bizonyossággal keresztül hitamyang box találtak kedden (18/08).

SAR csapatok találtuk 54 testületek a roncshoz iker-turbólégcsavaros ATR 42-300 tartozó Air TRIGANA légitársaság a Star hegység Pápua Pápua tartományban.
Ugyanakkor a mentőcsapat nem talált a gép fekete doboz.
"Most találtam 54 szerveket állapotban ép és részben elszenesedett," mondta a fejét a Nemzeti SAR Ügynökség, Bambang Soelistyo mondta újságíróknak Sentani, Jayapura, Pápua, kedden (18/08) reggel.
Most szerint Bambang, hogy előkészítette a kiürítési összes holttestet találtak, de még nem döntötte el, hol kell üríteni.
"Attól függően, hogy milyen eredménnyel jártak a tárgyalásokat az áldozat családja, hogy a teste kell venni, hogy Oksibil vagy Jayapura. Először is meg kell hallgatni az áldozat családja kívánságait," mondta Bambang.
Ezen kívül "Mi készül is egy lehetőség, hogy meghívják a Rendőr-főkapitányság DVI csapat a helyszínre," mondta.
Három alternatív
Arra a kérdésre, hogyan kell evakuálni áldozatok holttestén a roncshoz, Bambang mondta, az ő oldalán elkészítette három alternatíva.
"Három alternatíva. Először is, mi lesz a net (net), másrészt a közúti, vagy harmadik, az épület egy helikopter-leszállóhely," magyarázta Bambang.

SAR csapat valószínűleg a net evakuálni.
Elmondása szerint a legésszerűbb módja az, hogy a net. "Ha létrejönne egy helikopter-leszállóhely, hogy nehéz, mert ez a sűrű erdők, lankás helyen," magyarázta.
Korábban, hétfőn (17/08), a Nemzeti SAR Ügynökség memastikanlokasi megállapításait tulajdonú repülőgép törmeléket TRIGANA vizet, hogy esik a járatot Jayapura hogy Oksibil Pápua Bintang hegység.
A helyszín egy magasságban 8500 láb (2590 méter) és mintegy 7 tengeri mérföldre a repülőtértől Oksibil.
Bizonyosság helye után nyert a repülőgép telepítettek a keresési erőfeszítés képes megragadni a képsík törmeléket és a füst az erdőben.

Következésképpen, mondta Gerry, a pilóta Pápua válhat megbízható repülés oktató. "Ezek forrása a nagy élmény."
Elmondása szerint, a Pápua régió más részeivel szemben Indonéziában. Ezen kívül az időjárás különböző mozgalmak, a kontúrok a hegyek Pápua bonyolítja a pilóta.
"Ha ezekben a napokban a zuhogó esőben, például a másnap reggel köd a nap folyamán. Azonban a járat nem lehetett törölni, mert sok ember függ az anyagi síkon ételt hozott, "mondta.
Keresés
TRIGANA Air típusú légi jármű ATR 42 könyv 44 felnőtt, két gyerek, három gyermek és öt legénység, beleértve a kapitányt Pilot Hasanuddin.
A repülőgép útvonal Sentani-Oksibil hogy elvesztette a kapcsolatot, vasárnap (16/08) délután.
Air útvonalon áthaladó, a hegyvidéken, Oksibil a kerület fővárosa Pápua Bintang hegység.
Head of Information Cenderawasih, Teguh Pujiharjo, mondta a Basarnas, katonai és rendőrségi jelenleg telepített 260 személyi Oksibil találni a törzs.
Nem kevesebb, mint nyolc repülőgép, köztük három helikopter, repült Jayapura hogy Tangok Mountain régióban.
Az egyesített kutatási és mentési csapat megtalálta a "fekete doboz" ATR 42-300 iker-turbólégcsavaros tulajdonában légitársaságot tömörítő Star-hegység víz TRIGANA Pápua Pápua tartományban.
"A fekete doboz már felrakták a későbbi átadták NTSC," mondta elnöke a Nemzeti SAR Ügynökség, Bambang Soelistyo, utalva a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Bizottság.
A fekete doboz két eszköz. Az első rész a fedélzeti adatrögzítő, amely rögzíti az összes adatot, amely repülés repülőgép sebessége, magassága a Föld felszínét, ereje, és így tovább.
A második rész a pilótafülke hangrögzítő, amely rögzíti az egész beszélgetést a pilótafülkében.
Nem csak a pilóta és a másodpilóta hangja beszélgetés rögzítésre, hanem a különböző fontos nyomokat, mint a motor hang, riasztó hang, még a hangja székeket tolódott, amennyiben a személyzet mozog.
Miután benyújtották a NTSC, az ügynökség egy előzetes jelentést a tartalma a "fekete doboz".
NTSC hogy benyújtja előzetes jelentését a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet (ICAO), az rendelkezéseivel összhangban a 30 napos határidő az első jelentés az ICAO légiközlekedési balesetek.
Azonban az új jelentés teljes szövege számított hat hónapon belül egy évvel korábban.

Áldozatok családjainak várja a híreket Jayapura.
Evakuálás
Matter of a kiürítés folyamatát, Bambang azt mondta, hogy kérni fogja az átadás végrehajtására, az áldozatok holttestén a légikatasztrófa ma.
"De ha nem, akkor folytassa a holnap. Mivel csak egy akadálya van, az időjárás barátságtalan, "mondta.
Korábban Bambang azt állította, hogy a három lehetőség közül, hogyan kell evakuálni áldozatok holttestén a roncshoz.
Az első lehetőség, hogy távolítsa el a holttestet háló használatával meg kell szüntetni helikopterrel. A második a közúton. Végül, az épület egy helikopter-leszállóhely, hogy a helikopter tudott leszállni.
A három lehetőség szerint neki, a legjobb megoldás az, hogy egy net.
"Nem hatékony a közúti, átvágta a sűrű erdőben, és előírja, 04:56 óra. Nem is beszélve a zord időjárás. Közben, ha az épület egy helikopter-leszállóhely, hogy nehéz, mert a sűrű erdők, lankás helyen, "magyarázta.
Bambang nem beszélve a pénzt Rp6.5 milliárd, amelynek eredményeként a négy tiszt a PT Pos Indonesia kell benyújtani a szegények Oksibil. A negyedik tiszt is felszállt a gép lezuhant.
TRIGANA Air típusú légi jármű ATR 42 könyv 44 felnőtt, két gyerek, három gyermek és öt legénység, beleértve a kapitányt Pilot Hasanuddin.
A repülőgép útvonal Sentani-Oksibil hogy elvesztette a kapcsolatot, vasárnap (16/08) délután.

No comments:

Post a Comment