!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, August 22, 2015

Zorgvuldig slimme duivel bedriegen mensen.

De rit was nog niet klaar (352)

(Deel 352), Depok, West-Java, Indonnesia, 21 augustus 2015, 07:00).

Zorgvuldig slimme duivel bedriegen mensen.

God in Zijn Woord in de verzen 5-6 Fatir brief waarschuwt mensen die de duivel is de vijand van de mens is zeer gevaarlijk.
Duivel, zei God, heel goed in bedriegen menselijk leven wikkel de wereld.
Met verpakkingen van dit leven Satan blijft om mensen te verleiden, zodat mensen blijven overspel, zodat de duivel heeft volgelingen om de bewoners van de hel met eeuwige Yag.
Er zijn zoveel leugens van de duivel aan de mens, uit zucht naar macht, rijkdom en politiek, kijk maar naar de oorlog die gebeurde in de dagen van het rijk in het verleden, oorlogen die zich in deze eeuw uit de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog 2, de bezettingsmacht Hitler ( Duitsland) in Europa en Afrika, de troepen van Mussolini (Italië) in Afrika, koloniale troepen Hirohito (Japan) in Azië, de Koreaanse oorlog, de Vietnam-oorlog, de oorlog in de Falklands, de oorlog in Oost-Oekraïne, de oorlog in Afghanistan, de oorlog in Noord-Afrika, het Midden-Oosten , Irak, Syrië en de oorlog in Jemen waarbij vele doden en gewonden onder zowel burgers en soldaten veroorzaakt, veel mensen lijden honger verloren hun huizen en de verwoesting van landbouwgronden / plantage, waardoor het uitbreken van de ziekte en honger, evenals grote verplaatsing stroom de omvang van het vasteland van Afrika voor Europa (vooral vluchtelingen uit Syrië, Irak en Afrika), niet naar de mensen die ontheemd Rohingya moslims uit Myanmar naar de Zuidoost-Aziatische landen te noemen.
Een trucje dat de duivel ook bezeten man geniet van een dodelijke drug, ook roken (tabak) die ook maar langzaam ook uitschakelen van de (zelfmoord). Fatwa uitgevaardigd Muhammadiyah Indonesië en Ulema van Saoedi-Arabië, dat tabak is gebaseerd op de stelling dat er in de Koran en de Sunnah (hadith) is haram en zei Ustad Abu Yahya Badrussalam, een expert sunnah afgestudeerd aan de Islamitische Universiteit van Medina, Saoedi-Arabië, verklaarde het roken tot een factor ballast gewichten zonde in het hiernamaals. De duivel wraps ook man met de hemel op aarde in de vorm van plezier dronkenschap in Nightclub, zelfs steken in drugs, is ook dol op ontucht (seksuele omgang met de vrouw of man is niet bij).
Er zijn duizenden andere immorele hetzij onbewust, of onbewust door de mens, als gevolg van een truc van de duivel in het leven van de wereld.
Hoewel woord van de profeet Mohammed, in de wereld leven de moeite waard in de ogen van Allah is niet meer dan de vleugel van een mug, nog meer verachtelijk dan het karkas van een gehandicapt kind oren.
Profeet Mohammed waarschuwde de man dat de wereld is een paradijs voor ongelovigen (overspel / drinken bedwelmende middelen), en een gevangenis voor hen die geloven (patiënt in aanbidding te zijn en wees geduldig in het vermijden van immorele daden), om te kunnen overleven in het echte leven in het hiernamaals (onsterfelijke ).

Koran Surat al-Fatir, vers 5-6 ..
"O, man! Het is de belofte van Allah waar is, doen het leven van de wereld bedriegen en te houden (duivel / Satan) dat slimme truc, bedriegen je over Allah.
Inderdaad, de duivel een vijand van u, dan behandel hem als een vijand, want de echte demonen die alleen factie die zij werden bewoners yagg vurige hel nam. "

Jihad tegen syaithan

Door
Ustadz Ismail Abu Muslim al-AtsariWe beseffen dat elk van deze heeft een grote vijand? Vijanden die ons echt willen dwalen en pijn. De vijand is niet zichtbaar, maar het heeft veel van bedrog en de manier om haar doelstellingen te bereiken. Dat syaithan (demonen).

Allah swt heeft mensen niet verleiden door deze gewaarschuwd. Allah de Almachtige zegt:

يا بني آدم لا يفتننكم الشيطان كما أخرج أبويكم من الجنة

O zoon van Adam, niet je ooit worden misleid door Satan, want hij is er in geslaagd het verwijderen van zowel de moeder als de vader van de hemel. [al-A'raf / 7: 27]

Daarom, door Zijn genade, Allah de Almachtige beval de man om syaithan maken als vijanden. want in feite is de vijand van de mens syaithan. Allah de Almachtige zegt:

إن الشيطان لكم عدو فاتخذوه عدوا إنما يدعو حزبه ليكونوا من أصحاب السعير

Voorwaar, Satan is om u een duidelijke vijand, dus zorg dat hij een vijand (mu), want voorwaar duivel-duivel nodigt alleen zijn partij opdat zij bewoners van het brandende vuur. [Fatir / 35: 6]

Hoe longe naar zijn vijanden? Iedereen weet het antwoord al dat hard probeert te overschreven worden elke tegenstander, ongeacht alle slechtheid en goedheid.

Imam Ibn al-Qayyim rahimahullah commentaar op het bovenstaande vers, "Allah gebiedt om een ​​vijand syaithan dit te maken als een waarschuwing dat de (menselijke) uit te oefenen elke mogelijkheid om te vechten en te bestrijden. Syaithan dus het was alsof er een vijand die nooit stopt en nooit gefaald ". [Zadul Ma'ad, III / 6]

Bij de uitvoering van de actie misleiden en volk te vernietigen, syaithan heeft twee armen, dat is twijfelachtig en lust. Daarom degenen die willen overleven, moeten jihad tegen syaithan gewapend met wetenschap en mentazkiyah (schoonmaak) ziel. Nafi Sciences '(wat handig is) zal produceren zelfverzekerd, die twijfelachtig zou verwerpen. Terwijl tazkiyatun nafs zal bevallen van vroomheid en geduld, waardoor het in staat zijn om lust te controleren maakt.

Imam Ibn al-Qayyim rahimahullah zei: "Jihad tegen syaithan heeft twee niveaus: ten eerste, verwerpen twijfelachtig en twijfel wordt geworpen syaithan dienaar; Ten tweede, het weigeren lust en verlangens lelijk gegooid syaithan bedienden. De eerste jihad die zal eindigen met een veroordeling, terwijl de tweede jihad zal eindigen met geduld. Allah de Almachtige zegt:

وجعلنا منهم أئمة يهدون بأمرنا لما صبروا وكانوا بآياتنا يوقنون

En Wij maakten tussen hen, die de leiders die leiden door Ons bevel toen zij geduldig waren. En het is zij geloven in Onze tekenen. [as-Sajdah / 32: 24]

Allah de Almachtige religies prediken dat leiderschap kan alleen worden bereikt met geduld (en keyakinaan), geduld zal lust weerstaan ​​en verlangens lelijk, en het geloof zal twijfels en twijfelachtig verwerpen. "[Zadul Ma'ad III / 10]

Dus mensen tegen syaithan wapen is de kennis en geduld. Wetenschap afkomstig uit de Koran en de Soennah van Zijn. Dan is de wetenschap dat de ziel schoon en zuiver, en het ontwikkelen van geduld.

Dat is de manier om het bedrog van Satan wereldwijd geconfronteerd, terwijl in de details zijn als volgt:

1. Geloof En Allah Mentauhidkan Goed
Inderdaad de hele kracht, macht, perfectie behoort alleen aan Allah de Almachtige. Daarom is een dienaar die geholpen en beschermd door Allah, zal er niets in staat zijn om haar te schaden. Dit is de eerste en belangrijkste wapen van een gelovige in het gezicht syaithan die trouw is aan trouw aan Allah, Hem aanbidden met oprechtheid, tong vertrouwen alleen in Hem en goede daden volgens de regels van zijn. Allah de Almachtige te prediken dat syaithan de macht om dienaren die Allah en Zijn mentauhidkan gelooft niet. Allah zegt.

إنه ليس له سلطان على الذين آمنوا وعلى ربهم يتوكلون

"Inderdaad, de duivel bezit geen macht over degenen die geloven en enige vertrouwen op zijn Heer. [an-Nahl / 16: 99]

Ibn al-Qayyim rahimahullah zei: "Toen de duivel weet dat hij op geen enkele manier (met master) de mensen zijn oprecht, ze sluit hij uit een voorwaardelijke eed te misleiden en te vernietigen (menselijke). De duivel zei:

قال فبعزتك لأغوينهم أجمعين) 82 (إلا عبادك منهم المخلصين

"Omwille van de macht, zal ik ze allemaal te misleiden, behalve Uw dienaren die Ikhlash [Shad / 38: 82-83]

Allah de Almachtige zegt:

إن عبادي ليس لك عليهم سلطان إلا من اتبعك من الغاوين

Ziet, Mijn dienaren geen bevoegdheid om u (Satan) tegen hen, behalve de mensen die je volgt, de mensen op een dwaalspoor. [al-Hijr / 15: 42]

Zo oprecht is de weg van de vrijheid, de islam is het voertuig van het heil, en het geloof is een zekerheid. [al-'Ilmu, Fadhluhu Wa Syarafuhu, p. 72-74, tansiq: Sjeik Ali bin Hasan Al-Halabi]

2. vasthouden aan het Boek en de Soennah Met het begrip van As-Salih Salafush
Toen Allah de Almachtige degraderen de mens op aarde, zeker Hij bevat instructies voor hen. Zodat de mensen die in deze wereld is niet alleen gelaten, zonder begeleiding, geboden en verboden. Allah de Almachtige te verlagen de Schriften en stuurde de apostelen, die een waarschuwing, uitleg en bewijzen te dragen. Wie zich afkeren van God, dan zal hij ten prooi vallen en syaithan geworpen in de eeuwige crash. Allah swt zegt.

ومن يعش عن ذكر الرحمن نقيض له شيطانا فهو له قرين

"Degenen die zich afkeren van de leer van de Heer van de Barmhartige (al-Qur'an), hielden we hem satan (misleidende), dan de duivel, dat is de vriend die altijd gepaard gaat. [az-Zukhruf / 43: 36]

Daarom is de overlevenden van bedrog syaithan is om het pad van Allah te volgen, volgen het Boek en de Soennah met dien verstande salafush as-Salih. Allah de Almachtige zegt:

ومن يشاقق الرسول من بعد ما تبين له الهدى ويتبع غير سبيل المؤمنين نوله ما تولى ونصله جهنم وساءت مصيرا

"En wie verzet zich tegen de boodschapper na de voor de hand liggende waarheid voor hem, en volg het pad dat is niet de manier waarop de gelovigen (de metgezellen), We laten hem vrij om het afval dat het onder de knie heeft en we voegen in Jahannam en Jahannam zo slecht -buruknya plaats terug. [An-Nisa '/ 4: 115]

3. toevlucht bij Allah tegen syaithan Disorders.
Dit is de beste van de manier om jezelf te redden van syaithan en soldaten, hun toevlucht zoeken tot Allah de Almachtige, want Hij is de Alhorende, Alwetende en almachtig.

Imam Ibn Kathir rahimahullah zei: "wat" Ik zoek mijn toevlucht bij Allah tegen syaithan vervloekte "Ik vraag voor de bescherming van Allah tegen syaithan vervloekt die mij dwars op mijn religie, of in mijn wereld, of stop me uit om iets te doen die wordt geboden (de Almachtige God) mij , of moedigde me aan om te doen wat verboden is voor mij. Omdat niemand kan syaithan van de mens te voorkomen, behalve Allah.

Daarom Allah de Almachtige bevolen ter harte te nemen en te zacht voor mens syaithan, door goed te doen voor hem, dus tabi'atnya (goed) te verwerpen interferentie (die hij deed).

Allah beval de (menselijke) toevlucht in Hem uit syaithan djinn, omdat hij steekpenningen had aanvaard en doet goedertierenheid zal niet van invloed op het, want hij heeft tabi'at kwaad, en zal niet voorkomen dat u, tenzij Yang heeft geschapen. "[Tafsir Ibn Kathir, 14/01, uitgever: Darul Jiil, Beiroet, ongedateerde]

Een beroep op de bescherming wordt uitgevoerd in het algemeen, op elk moment, op elke geplaagd door syaithan, en ook uitgevoerd op bepaalde tijden dituntunkan door Allah en Zijn boodschapper.

Allah de Almachtige zegt:

وإما ينزغنك من الشيطان نزغ فاستعذ بالله إنه سميع عليم

En als je iets overschreven verleidingen van Satan, zoek dan toevlucht tot Allah. Inderdaad, Hij is de Alhorende, de Alwetende. [al-A'raf / 7: 200]

Als bepaalde tijden dituntunkan om beristi'adzah oa bij storing syaithan; het gefluister van het kwaad; verstoringen in het gebed; toen boos; nachtmerries; zal de Koran te lezen; zal de moskee te gaan; zal een mest- te voeren; toen hij hoorde het gehuil van de honden en de balken van een ezel; wanneer zal berjima '; 's morgens en' s avonds; isti'adzah voor kinderen en gezinnen; wanneer ergens gestopt; wanneer gaan slapen; en anderen. Details van de argumenten zijn allemaal opgenomen in de authentieke hadiths.

4. Het lezen van de Koran
Inderdaad syaithan weg zou met, omdat het lezen van de Koran, zoals in de hadith als volgt uitvoeren:

عن أبي هريرة أن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال لا تجعلوا بيوتكم مقابر إن الشيطان ينفر من البيت الذي تقرأ فيه سورة البقرة

Van Abu Hurayrah dat de Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd: Laat uw huizen niet zo graven, syaithan eigenlijk liep weg van huis, die Surah Al-Baqarah daarin "werd gelezen. [HR. Muslim, no: 780]

Syaithan heeft een geheim geopend naar Abu Hurairah, dat het gerechtvaardigd was door de Profeet 'alayhi wa salaam. Syaithan zei:

إذا أويت إلى فراشك فاقرأ آية الكرسي (الله لا إله إلا هو الحي القيوم) حتى تختم الآية فإنك لن يزال عليك من الله حافظ ولا يقربنك شيطان حتى تصبح فخليت سبيله فأصبحت

"Als je je bed te bezetten, lees dan paragraaf zetels (laa ilaha illa Allohu huwal hayyul qayyuum) tot u het vers af te maken, dan is het zeker zul je altijd een bewaker van Allah, en syaithan zult u niet naderen tot je in de ochtend." [HR. Bukhari]

5. Verhoog Dzikrulloh.
Dzikrullah is een zeer sterke vesting om zich te beschermen tegen inmenging syaithan. Het is bekend uit de prediking van Allah Subhanahu wa Ta'alaewat zijn apostelen, onder andere door middel van verbale profeet Yahya Alaihissallam, zoals de hadith hieronder:

عن الحارث الأشعري أن النبي صلى الله عليه وسلم قال إن الله أمر يحيى بن زكريا بخمس كلمات أن يعمل بها ويأمر بني إسرائيل أن يعملوا بها ... وآمركم أن تذكروا الله فإن مثل ذلك كمثل رجل خرج العدو في أثره سراعا حتى إذا أتى على حصن حصين فأحرز نفسه منهم كذلك العبد لا يحرز نفسه من الشيطان إلا بذكر الله

Al-Harith al-Asj'ari, dat de Profeet 'alayhi wa sallam zei: "Voorwaar, Allah bevolen Yahya bin Zakaria q met vijf zinnen, om het te oefenen en hij beval de kinderen van Israël, dat doen zij het (onder andere) ..." Ik u voor dhikrullah (herinner / Allah te noemen). Inderdaad gelijkenis als de gelijkenis van een man wordt snel door zijn vijanden nagestreefd, dus als hij een sterke vesting was gekomen, en hij zichzelf gered van hen (met onderdak in het kasteel). Zo'n dienaar zou niet in staat zijn om zichzelf te beschermen tegen syaithan behalve met de herinnering van God ". [HR.Ahmad]

Dus als je wilt naar de misleiding en verstoring syaithan overleven, laat altijd natte tong met een concentratie in de lever vergezeld dhikrullah.

6. Stay Together de mensen van de Moslim Jamat
Word lid van de congregatie van de moslims in het uitvoeren van een verscheidenheid van aanbidding met de congregatie dituntunkan, is een manier om zichzelf te redden van het doel syaithan. Omdat de echte syaithan is een wolf die zal storten zich op de mens, zoals wolven schapen menyempal van de groep zullen aanvallen.

عن أبي الدرداء قال سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول ما من ثلاثة في قرية ولا بدو لا تقام فيهم الصلاة إلا قد استحوذ عليهم الشيطان فعليك بالجماعة فإنما يأكل الذئب القاصية قال زائدة قال السائب يعني بالجماعة الصلاة في الجماعة

Van Abu Darda ', zei hij: "Ik heb gehoord dat de Profeet' alayhi wa salaam heeft gezegd:" Er zijn drie mensen in een dorp of de velden, niet stichtte de congregatie in hun gebed, tenzij syaithan ze beheersen. Dus lid worden van de gemeente, omdat de echte wolf de geit alleen zal opeten ". [HR. Abu Dawud, nee: 547]

7. Het kennen van de kracht syaithan Tipu-Dus pas.
Syaithan was zeer enthousiast misleidend mensen, bracht hij zijn tijd en al zijn vermogen ingezet om de mens te ondermijnen. Allah de Almachtige waarschuwt Zijn dienaren die geloven van de doodsvijand van het woord:

ياأيها الذين ءامنوا لاتتبعوا خطوات الشيطان ومن يتبع خطوات الشيطان فإنه يأمر بالفحشآء والمنكر

O, gij die gelooft, niet volgen de stappen van satan. Wie volgt de stappen van Satan, de duivel werd verteld inderdaad afschuwelijke daad en wat verkeerd is. [An-Nuur / 24: 21]

Een manier om bedrog syaithan voorkomen is te weten en te ontmantelen de misleiding het zo kan worden vermeden. Omdat mensen die niet het kwade niet kennen, zal hij gemakkelijk in dergelijke diskrediet vallen onopgemerkt.

8. menyelisihi syaithan en het vermijden van Misleidende Middelen-ingrediënten voor de mens.
Syaithan is de vijand van de mens. Daarom moeten we ze positioneren als de vijand. Allah de Almachtige zegt:

يآأيها الناس إن وعد الله حق فلا تغرنكم الحياة الدنيا ولايغرنكم بالله الغرور

O mensheid, inderdaad de belofte van Allah waar is, dan nooit laat het leven van de wereld misleiden u, en een keer laat de duivel die slimme truc, bedriegen je over Allah. [Fatir: 5]

Bij de realisatie van het bovenstaande voor menyelisihi syaithan handelen. Bijvoorbeeld:

• syaithan eten en drinken met zijn linkerhand, dan selisihi hem te eten en te drinken met de rechterhand.
• syaithan deed qoilulah (pauze 's middags), dan selisihi we door qoilulah.
• Doe niet verspillende (tabdziir) omdat mensen die tabdziir doen is saudarasyaithan.
• iets doen rustig en voorzichtig, omdat de houding van de haast van syaithan.
• Laten we er alles aan doen om niet te verdampen, want het is van syaithan.

De argumenten die we dit genoemd, opgenomen in de authentieke hadiths.

Onder de realisatie van vijandigheid tegenover syaithan is is weg van de middelen die worden gebruikt door syaithan aan mensen, zoals misleiden: muziek, zang en khamer.

9. Zeker Dat Deception syaithan Dat Zwakke
Allah swt zegt:

إن كيد الشيطان كان ضعيفا

Voorzeker, de list van Satan is zwak. [An-Nisa ': 76]

Echter behendig verspreid syaithan de val-val, moeten we er zeker van dat de werkelijke bedrog syaithan was zwak. Mits we altijd gehoorzamen Allah de Almachtige. Onder de tekortkomingen syaithan namelijk:

• Hij kan een gesloten deur, begeleid door het gebed (de naam van Allah) niet openen.
• Hij kan ook niet eten met mensen die Bismillah zeggen wanneer ze wilden eten.
• Ook kan de nacht doorbrengen in het huis ingevoerd door de inzittenden tijdens het lezen van een gebed

10. Taubat En Istighfar.
Hoewel nog steeds in leven, mensen altijd nodig hebben om zich te bekeren en om vergeving vragen aan God de Almachtige, verteld in een hadith:

عن أبي سعيد الخدري قال سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول إن إبليس قال لربه بعزتك وجلالك لا أبرح أغوي بني آدم ما دامت الأرواح فيهم فقال الله فبعزتي وجلالي لا أبرح أغفر لهم ما استغفروني

Van Abu Sa'id Al-Khudri, zei hij: Ik hoorde de Boodschapper sallAllahu 'alayhi wa sallam zei: "De duivel zei tegen Robbnya:" Omwille van de heerlijkheid en majesteit, zal ik altijd Adams kinderen te misleiden, zolang de geest is er nog steeds in hen ". Dan zegt Allah: "Omwille van de heerlijkheid en majesteit, ik zal altijd hen vergeven dat ze smeken om genade voor mij". [HR. Ahmad]

Hier is een weinig informatie over syaithan en hokey-opgeladen, kan nuttig zijn voor ons allemaal. Aamiin. Wallahul Musta'an.

[Overgenomen uit het tijdschrift editie van As-Soennah 02 / Jaar XV / 1432H / 2011. Gepubliceerd Lajnah Stichting Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment