!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 2, 2015

Asean talousyhteisö, onko se valmis kilpailemaan Kiinan ja Intian?

Asean talousyhteisö, onko se valmis kilpailemaan Kiinan ja Intian?

Työntekijät Indonesian joutuu kilpailemaan muiden työntekijöiden Kaakkois-Aasiassa.
Kilpailu työmarkkinoilla kasvaa kohti täytäntöönpanoa ASEAN Free markkinoille vuoden 2015 loppuun mennessä.
Tämä vaikuttaa monet ihmiset, erityisesti työntekijöiden mukana alan erityisasiantuntemusta.
Seuraavassa on viisi asiaa sinun tarvitsee tietää ja ennakointia edessä vapaiden markkinoiden Kaakkois-Aasiassa tunnetaan ASEAN talousyhteisön (AEC).
Mitä Asean talousyhteisön?
Yli kymmenen vuotta sitten, ASEAN: in johtajat päättivät perustaa sisämarkkinat Kaakkois-Aasiassa loppuvuodesta 2015.
Tämä tehdään, jotta voidaan lisätä kilpailukykyä ASEAN sekä Kiina ja Intia voisivat kilpailla ulkomaisten investointien houkuttelemiseksi. Ulkomaiset investoinnit alueella tarvitaan työllisyyden ja parantaa hyvinvointia.
Perustaminen yhtenäismarkkinoiden joka kutsutaan Asean talousyhteisön (AEC) Näin maa myydä tavaroita ja palveluja helposti muihin maihin eri puolilla Kaakkois-Aasian joten kilpailu on kovaa.
Miten se vaikuttaa sinuun?
Eri ammattien kuten hoitohenkilökunnan voidaan täyttää ulkomaalaisten työntekijöiden vuonna 2015.
ASEANin talousyhteisö ei ole vain avata virtaus tavaroiden tai palvelujen, mutta myös työmarkkinoilla ammattilaiset, kuten lääkärit, lakimiehet, kirjanpitäjät ja muut.
Erityinen henkilökunta ministeri Manpower ja Sielunvaellus, Dita Indah Sari, kertoi BBC selittää että MEA velvoitetaan poistamaan sääntöjä, jotka ovat vaivanneet ulkomaalaisen työvoiman rekrytointia.
"Rajoitukset, erityisesti työvoiman alalla ammattilaiset, kannustetaan poistettava", hän sanoi.
"Joten pohjimmiltaan, MEA on enemmän mahdollisuuksia ulkomaisille työntekijöitä täyttämään eri tehtävissä ja ammattien Indonesiassa suljettiin tai minimaalinen vieraan vallan."
On Indonesian työntekijät voivat kilpailla muiden Kaakkois-Aasian maissa?
Useat johtajat ammattijärjestöt myönsi varsin optimistinen, että ammattitaitoisen työvoiman Indonesiassa on varsin kilpailukykyinen.
Puheenjohtaja Indonesian kannattaa Association, Otto Hasibuan, esimerkiksi kertoo, että suuntaus on käytössä ulkomaisten asianajajien Indonesiassa todella vähentynyt.
Okei kannat avasi, sektori laajeni, mutta vaatimuksia kiristetään. Joten avoimen lähdekoodin ei avoin, vapaa ei vapaa alkuperää.
Dita Indah Sari
"Asianajajat meistä, erityisesti nuoret, on aivan ylivoimainen. Tänä aikana olemme vain kielimuurit. Mutta nyt paljon jäsenistämme jotka opiskelevat ulkomailla", hän sanoi.
Kirjanpidossa alalla, puheenjohtaja Indonesian Institute of KHT, Tarko Sunaryo, myöntää on huolenaihe, koska monet nuoret työntekijät, jotka eivät ole olleet tietoisia kiristyvässä kilpailussa.
"Sen lisäksi, ettei Englanti kielitaito, valmius ne ovat myös hyvin riippuvaisia ​​henkistä. Monet eivät ole valmiita, kun ne kilpailevat ulkomaisten kirjanpitäjät."
Miten Indonesia ennakoida virtaus ulkomaisen työvoiman?
Erityinen henkilökunta ministeri Manpower ja Sielunvaellus, Dita Indah Sari, valtiot eivät halua "huijattu" ja väitti valmistellut strategia edessä vapaiden markkinoiden työvoiman.
"Okei kantoja avattiin, sektori laajeni, mutta vaatimukset kiristettiin. Joten avoimen lähdekoodin ei avoin, riippumaton alkuperää ei ole vapaa", hän sanoi.
"Emme halua paikallisen työvoiman ovat todella pätevä ja kykenevä, mutta koska on olemassa ulkomaalaisia ​​työntekijöitä siirtymään.
Useita määritelmiä, kuten maksamisen Indonesian kielen ja sertifikaatit liittyvät ammattiala maassa.
Työvoiman kysyntä ennen MEA on suurempi, ILO sanoi.
Mitä etuja monoetanoliamiinin osalta Kaakkois-Aasian maissa?
Viimeaikaiset tutkimukset World työjärjestön, tai ILO mainitsee avaaminen työmarkkinoiden tuoda suuria etuja.
Sen lisäksi, että voi luoda miljoonia uusia työpaikkoja, nämä järjestelmät voivat myös parantaa hyvinvointia 600 miljoonaa ihmistä elää Kaakkois-Aasiassa.
Vuonna 2015 ILO: täsmennetään, että kysyntä ammattitaitoisen työvoiman kasvaa 41% eli noin 14 milj.
Vaikka työvoiman kysyntä keskiluokka on jopa 22% eli 38 miljoonaa euroa, kun työvoima kasvoi 24% alhainen, tai 12 miljoonaa euroa.
Mutta raportti ennustaa, että monet yritykset löytävät vähemmän koulutettujen työntekijöiden tai jopa vääriä työharjoittelua puutteen vuoksi koulutusta ja ammatillista koulutusta.

Mahdollisuudet, haasteet, JA RISKIENHALLINTA MISTÄÄN TALOUSYHTEISÖN Indonesiassa ASEANin

Kirjoittanut: Arya Baskoro (Associate tutkija)


Oletko valmis kohtaamaan kilpailun vuonna 2015? Meidän pitäisi olla valmiita kohtaamaan voimakkaan kilpailun vuonna 2015. Indonesiassa ja muissa maissa Kaakkois-Aasian alueen muodostavat integroitu alueella, joka tunnetaan ASEANin talousyhteisön (AEC). MEA on eräänlaista toteutumista perimmäisenä tavoitteena taloudellisen yhdentymisen Kaakkois-Aasiassa.

On neljä asiaa, jotka tulee keskittyä AEC vuonna 2015, jota voidaan käyttää hyvää vauhtia Indonesialle. Ensinnäkin, Kaakkois-Aasian maissa tullaan käyttämään alueen yhtenäiset markkinat ja tuotannon perusta. Perustamalla yhtenäisyyden markkinoiden ja tuotannon perusta tekee tavaravirrat, palvelut, investoinnit, suuria pääomia, ja ammattitaitoisen työvoiman tulee ole este yhdestä maasta muihin Kaakkois-Aasian maissa.

Toiseksi, MEA muodostetaan taloudellisena alueen kova kilpailu, joka edellyttää politiikkaa, johon kuuluu kilpailupolitiikka, kuluttajansuoja, tekijänoikeuksien (IPR), verotus, ja E-Commerce. Siten se voi luoda vilpitön kilpailu; on suoja muodossa verkko-järjestelmän kuluttajansuojan virastot; estää tekijänoikeusrikkomus; luodaan liikenneverkon joka on tehokas, turvallinen, ja integroitu; poistaa kaksinkertaisen verotuksen järjestelmä, ja; lisätä kauppaa verkossa-pohjainen sähköisen median.

Kolmanneksi MEA toimii alueella on oikeudenmukainen kehitys, jossa ensisijaisesti pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritykset). Kilpailukyky ja dynaamisuus pk parannetaan helpottamalla niiden pääsyä Viimeisimmät tiedot markkinatilanne, inhimillisten voimavarojen kehittäminen kannalta valmiuksien, rahoitus, ja tekniikka.

Neljänneksi, MEA on täysin integroitu maailmantalouteen. Rakentamalla järjestelmä parantaa koordinointia jäsenvaltioissa. Lisäksi ne lisäävät osallistumista Kaakkois-Aasian globaalien toimitusketjujen kautta pengembangkan paketti teknistä apua maille vähemmän kehittyneille ASEANin jäsen. Tämä tehdään parantaa kykyä teollisuuden ja tuottavuuden niin, että ei vain lisätä osallistumista alueellisella tasolla, mutta johti myös aloitteen maailmanlaajuisesti yhdistyneitä.

Perustuu ASEANin talousyhteisö Blueprint, MEA tulee hyvin tarpeen minimoida kuilu ASEAN-maiden taloudellisen kasvun yhä enemmän riippuvaisia ​​jäseniä siinä. MEA voivat kehittää käsitettä meta-kansalaisen elintarvikeketjussa, ja tuottavat yhden kaupparyhmittymä, joka pystyy käsittelemään ja neuvotella viejien ja tuojien ei-ASEAN.

Indonesian yksin, MEA on hyvä tilaisuus, koska kaupan esteet on taipumus vähentää jopa olematon. Tämä johtaa viennin kasvun, mikä puolestaan ​​lisää Indonesian bruttokansantuotteesta. Toisaalta, ilmestyy uusi haaste Indonesian muodossa hyödykkeiden kauppaa homogeenisuus ongelmia, esimerkiksi maataloushyödykkeiden, kumi, puu, tekstiilit, ja elektroniikka (Santoso 2008). Tällöin riski kilpailu syntyy määrä tuontitavaroiden virtaa suuria määriä Indonesiaan joka uhkaa paikallista teollisuutta kilpailemaan ulkomaisten tuotteiden paljon laadukkaampia. Tämä puolestaan ​​lisää kauppavaje valtion Indonesian yksin.

Sijoitukselle puolella, tämä ehto voi luoda ilmapiirin, joka tukee tulo ulkomaiset suorat sijoitukset (FDI), joka voi edistää talouskasvua kehittämällä teknologiaa, työpaikkojen luomiseen, inhimillisten voimavarojen kehittäminen (inhimillisen pääoman) ja helpommin maailmanmarkkinoille. Kuitenkin nämä olosuhteet voivat tuoda riski hyväksikäytön. Indonesiassa on vielä sääntely, joka on yhtä sitova, joka voi aiheuttaa laajaa teko hyväksikäyttöä luonnonvarojen saatavuudessa ulkomaisten yritysten osaksi Indonesia maana runsaat luonnonvarat verrattuna muihin maihin. On mahdollista myös hyväksikäyttö ulkomaisten yritysten voi vahingoittaa ekosysteemiä Indonesiassa, kun taas sääntely investointeja Indonesiaan ei ole ollut tarpeeksi vahva pitämään luonnon olosuhteet, muun muassa asettamalla luonnonvarojen sisälsi.

Näkökulmasta työllisyyden, on valtava mahdollisuus työnhakijoille, koska se voi olla paljon avoimia työpaikkoja kanssa eri tarpeisiin monipuolista kokoonpanoa. Lisäksi pääsy lähteä ulkomaille, jotta löydettäisiin työstä helpompaa jopa voisi olla ilman erityistä esteitä. MEA myös olla hyvä tilaisuus yrittäjille löytää parhaat työntekijät mukaisesti halutut kriteerit. Tällöin saattaa riski ketenagakarejaan Indonesialle. Koulutuksen osalta ja tuottavuuden Indonesia ei edelleenkään pysty kilpailemaan työntekijöiden Malesiasta, Singaporesta ja Thaimaasta sekä teollisen perustan Indonesia yksin tekee Indonesia on neljäntenä ASEANin (Republika Online, 2013).

Kanssa esiintyminen monoetanoliamiinin tapahtuman, Indonesiassa on mahdollisuus hyödyntää mittakaavaetuja maan pohja voitto. Kuitenkin, Indonesia on vielä monia haasteita ja riskejä, joita syntyisi, jos MEA on pantu täytäntöön. Siksi ammatillinen riski odotetaan olevan herkempiä vaihteluista tapahtuu, jotta voidaan ennakoida tulevia riskejä asianmukaisesti. Lisäksi liukas yhteistyötä valtion viranomaisten ja yritysten on tarpeen, sekä fyysistä infrastruktuuria ja sosiaalisia (lait ja politiikat) on puututtava, sekä tarvetta lisätä kapasiteettia ja kilpailukykyä työvoiman ja yritykset Indonesia. Älä anna Indonesiassa vain katsoja omassa maassaan vuonna 2015.

Määritelmä ja ominaisuudet ASEANin talousyhteisön (AEC)
Sankaritar Rahayu 7 Kommentit Asean, Järjestöt
Määritelmä ja ominaisuudet ASEANin talousyhteisön (AEC). MEA on eräänlaista taloudellista yhdentymistä ASEAN kannalta järjestelmän perdagaangan vapaasti maiden välillä ASEAN. Indonesiassa ja yhdeksän muuta ASEAN-maat ovat sopineet sopimuksen ASEANin talousyhteisön (AEC) tai ASEANin talousyhteisön (AEC).

Määritelmä ja ominaisuudet ASEANin talousyhteisön (AEC)
Määritelmä ja ominaisuudet ASEANin talousyhteisön (AEC)

Huippukokouksessa Kuala Lumpur joulukuussa 1997 ASEAN johtajat päättivät muuttaa ASEAN osaksi alueelle, joka on vakaa, vauras ja erittäin kilpailukykyisiä oikeudenmukainen kehitys, ja vähentää köyhyyttä ja sosioekonomisia eroja (ASEAN Vision 2020).

Balin huippukokouksessa lokakuussa 2003, ASEAN johtajat totesivat, että ASEANin talousyhteisön (AEC) on tavoitteena alueellisen taloudellisen yhdentymisen vuonna 2020, ASEANin Security yhteisön ja ASEANin Sosiokulttuurinen yhteisön kaksi erottamattomia pilaria ASEANin yhteisön. Kaikki osapuolet odotetaan toimivan ovat vahvoja rakentaa ASEANin yhteisön vuoteen 2020 mennessä.


Lisäksi ASEANin talousministerien kokouksessa järjestetään elokuussa 2006 Kuala Lumpur, Malesia, suostui edistää ASEANin talousyhteisön (AEC) selkeät tavoitteet ja aikataulut täytäntöönpanoa.

Klo ASEANin huippukokouksessa 12. tammikuussa 2007, johtajat toistivat vahva sitoutuminen nopeuttaa perustamista ASEANin yhteisön vuonna 2015 ehdotettu ASEAN Vision 2020 ja ASEANin Concord II, ja allekirjoittivat Cebu julistuksen Kiihtyvyys perustamisen ASEANin yhteisön vuoteen 2015 mennessä Erityisesti johtajat sopivat nopeuttaa perustamista ASEANin talousyhteisön vuonna 2015 ja muuttaa ASEAN osaksi alueen vapaakauppa tavaroiden, palvelujen, investointien, ammattitaitoisen työvoiman ja vapaampaa pääomavirtoja.

Ja merkittävänä osana ASEANin talousyhteisön (AEC)
ASEANin talousyhteisön (AEC) on toteutumista perimmäisenä tavoitteena taloudellisen yhdentymisen hyväksytyn Visio 2020, joka perustuu lähentymiseen etujen ASEANin jäsenmaiden syventää ja laajentaa taloudellista yhdentymistä nykyisten ja uusien aloitteiden selkeä aikaraja. perustamisesta ASEANin talousyhteisön (AEC), ASEAN on toimittava periaatteiden mukaisesti avoimen, ulospäin suuntautunut, osallistava ja markkinatalouteen sopusoinnussa monenkeskisten sääntöjen ja noudattamisen järjestelmän noudattamista ja tehokasta täytäntöönpanoa sitoutuminen sääntöihin perustuvaa taloutta.

ASEANin talousyhteisön (AEC) perustaa ASEANin yhtenäismarkkinoina ja tuotannon perusta tehdä ASEAN dynaamisempaa ja kilpailukykyisiä järjestelmiä ja toimenpiteitä, joilla vahvistetaan täytäntöönpanoa nykyisten ja uusien taloudellisten aloitteiden; nopeuttaa alueellista yhdentymistä ensisijaisilla aloilla; liikkuvuuden helpottamista liiketoiminnan, ammattitaitoisen työvoiman ja kykyjä; ja institutionaalisten mekanismien ASEAN. Ensimmäisenä askeleena toteuttaa ASEANin talousyhteisön,

Samalla, ASEANin talousyhteisön (AEC) käsitellään kehityserot ja nopeuttaa yhdentymistä maiden Kambodžan, Laos, Myanmar ja Vietnam läpi aloitteen ASEANin yhdentymistä ja muut alueelliset aloitteet.
Yhteistyö muodot ovat:
Henkilöresurssien kehittämistä ja valmiuksien;
Ammattipätevyyden tunnustaminen;
Tiiviimpi makrotalouden ja finanssipolitiikkaa;
Kaupan rahoitus toimenpiteet;
Parantaa infrastruktuuria
Sähköisen kaupankäynnin kehityksessä kautta e-ASEAN;
Integrointi teollisuuden koko alueella edistää alueellista lähteistä;
Lisätä osallistumista yksityisen sektorin perustaa ASEANin talousyhteisön (AEC).
Tärkeänä ASEAN ulkomaankauppatilastojen ja tarve ASEANin yhteisön kokonaisuudessaan pitää innolla,
Pääpiirteet ASEANin talousyhteisön (AEC):
Yhtenäismarkkinat ja tuotannon perusta,
Kilpailukykyinen talousalue,
Alue tasapuolisen taloudellisen kehityksen
Alue täysin integroitu osaksi maailmantaloutta.
Nämä ominaisuudet liittyvät voimakkaasti toisiinsa. Sisällyttämällä tarvittavat osat kunkin ominaisuuden ja olisi varmistettava johdonmukaisuus ja yhtenäisyys elementtejä sekä asianmukaisten ja keskenään koordinoida eri sidosryhmien keskuudessa.

Mitä yhtenäismarkkinat Definition perustuvan tuotannon


Mitä yhtenäismarkkinoiden Definition Perustuu tuotanto. Sisämarkkinat ja tuotannon perusta ASEANin koostuu viidestä elementtejä, jotka vaikuttavat terhadao ASEANin talousyhteisön (AEC):
Mitä yhtenäismarkkinat Definition perustuvan tuotannon

1. Liikenteen tavaravirta
Tavaraliikenne. Tavaroiden vapaata liikkuvuutta on yksi tärkeimmistä jolla esine yhtenäismarkkinoiden ja tuotannon perusta voidaan saavuttaa. Kautta ASEAN Free Trade Area (AFTA), ASEAN on edistynyt huomattavasti poistamisessa tariffeja. Kuitenkin tavaraliikenne edellyttää paitsi nolla tariffeja vaan poistamista tullien ulkopuolisten kaupan esteiden samoin. Lisäksi pääosa muille, että helpottaa tavaravirta on itsenäisesti helpottamistoimenpiteet muita elinkeinoja kuten integrointi tullimenettelyjen, muodostaa risteyksen ASEAN yhden luukun, jatkuvasti parantaa Hinnat yhteisen Tehokas Tullietuusjärjestelmät (CEPT) Alkuperäsäännöt kuin Tata Operatiiviset hyväksyminen tavalla, ja standardien yhdenmukaistaminen ja vaatimustenmukaisuusmenettelyt.

2. Vapaus nykyisten palvelujen
Vapaa virtaus palvelukauppa on yksi tärkeä osa toteuttamisessa Economy ASEANin yhteisön, jossa ei ole rajoituksia palveluntarjoajan palvelujen tarjoamisessa ja luoda yritysten yli kansallisten rajojen ASEAN-maat, jotkut palvelualoilla, kuten rahoituspalvelut ja lentoliikenne tapahtuu laitoksilla ministerien vastaavasti.

3. Flow-sijoitusta
Investointi järjestelmä, joka on ilmainen ja avoin on keskeinen keino lisätä ASEANin kilpailukykyä houkutella ulkomaisia ​​suoria sijoituksia ja investointeja ASEAN-maihin. Jatkuva suorat ja uusia investointeja edistää ja varmistaa dynaamisen kehityksen ASEANin talouksien.

4. Flow vapaampaa pääoma
Vahvistaa pääomamarkkinoiden kehitys ASEA. Tavoittelevat yhdenmukaistuisi standardit pääomamarkkinoiden ASEAN alueilla, jotka tarjoavat velka säännöt, julkistamisvaatimuksia ja olosuhteet sekä jakelu Helpotusta sääntöjä toisiinsa.

5. vapaus virtaus koulutettua työvoimaa / Osaava
Vapaata koulutettua työvoimaa / Osaava. Sallimalla helpottaa sisäänkäynnin luonnollisten henkilöiden liikkuvuutta mukana tavarakaupan, palvelut ja investoinnit, mukaisesti sovellettavien määräysten kohdemaan, ASEAN To Work mukaisesti omiin taitoihinsa.

No comments:

Post a Comment