!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, September 5, 2015

Az iszlám boldogulni, és hozzon létre egy békés ember.

Az út nem volt kész (363)

(Part 363), Depok, Nyugat-Jáva, Indonnesia, szeptember 5, 2015, 02:45).


Az iszlám boldogulni, és hozzon létre egy békés ember.

Iszlám vallás Isten által kinyilatkoztatott keresztül Gábriel arkangyal a Mohamed prófétát szereplő szent könyve a Korán és a Sunnah (al-megtanulta / hadísz) célja, hogy az emberek élni biztonságos, boldog és virágzó mind ebben a világban élünk, és a továbbiakban (paradicsom ).
Az iszlám azt tanítja, hogy az ember nem megölni egy másik embert, még akkor is, ha az emberek nem iszlámot (hitetlenek), akkor is, Mohamed próféta azt mondta a személy nem jutnak a mennybe, ha megölt egy másik személyt, annak ellenére, hogy a hitetlenek.
Az Iszlám azt tanítja, egyszerű életet, nem pazarlás, még egyszerűsége miatt a iszlám tanításait ez yamh hogy több száz munkást Kínából az iszlámra, csak figyelte, ahogy a temetésén szaúdi király tenni egyszerűen, anélkül, hogy a hang a robbanás, és eltemették túl egyszerű, csak eltemetve nélkül mesterséges sírja gazdagon.
Iszlám tanítások egyszerű és abszurd, ha tudományosan megmagyarázni és empirikusan is könnyen emészthető hallgatók. Ez az, ami egy kanadai Ustad keresztül prédikált, több mint 3000 amerikai katona bersyahadat (adja iszlám) közepette az Öböl-háború. Most, Ustad (tudósok), aki született a neve Dennis Bradley Philips világszerte köztük Indonézia prédikálni.


 REPUBLIKA.CO.ID Jakarta - a prédikálás, több mint 3000 amerikai katona bersyahadat közepette az Öböl-háború. Most, tudósok születnek a név Dennis Bradley volt a lehetőséget, hogy ezt a Philips kitölti a teret propaganda szigetcsoport.
Térítő tevékenységet jamaikai származású kanadai állampolgár elegendő ahhoz, hogy ellopja a figyelmet a világ. Dr. Abu Ameenah Bilal Philips képes, hogy egy tudományos magyarázat, hiteles és ésszerű a nemzetközi közösség, amely kritikus, de tele van téves az iszlám ellen.

Nyilvánított az üzenetet, Dr. Bilal Philips magasan képzett tudományos kapacitás. Ő befejezte a BA program terén az Iszlám Tanulmányok az iszlám egyetem Medina, a program MA iszlám teológia a King Saud Egyetem Rijádban, és végül címet szerzett PhD iszlám teológia, a University of Wales.

Dr. Bilal Philips is hozzájárul gazdagításában iszlám irodalomban több mint 50 könyvet, hogy ő írta, lefordítani, és megjegyzést. Ő is szerkesztett és kiadott egy sor 56 gyermekkönyvet hitet a Nemzetközi Iszlám iskolákban.
Az utazás az élet és a szellem üzenete biztató Dr. Bilal Philips a központ létrehozása az iszlám tanulmányok a különböző országokban, beleértve a Department of Iszlám Tanulmányok Preston Egyetem az Egyesült Arab Emírségek, az Akadémia Iszlám Tanulmányok Katar, a Department of Iszlám Tanulmányok angol nyelven a tudás International University Szaúd-Arábia, Főiskola da'wah és az iszlám kultúra Szudánban, valamint létrehozásáról Preston International College Indiában.

Konvergencia technológia a mai digitális korszakban, ő is használta, mint azt a propagandát, hogy elérje az embereket világszerte. 2007-ben Dr. Bilal Philips megalapította az iszlám Online Egyetem (adóslevél), mint az első olyan intézmény, amely szervezi az oktatási tevékenység iszlám stratum-1 online. A mai napig, IOU több mint 150.000 diák a 219 országban, így IOU az első számú egyetem a világon a legkülönbözőbb hallgatók.
A közepette munkáját tudományos tevékenységek és a propaganda, Dr. Bilal Philips volt az ideje, hogy töltsön ki egy általános értékelést Indonéziában. IOU kinevezte IslamDiaries egy taklim Indonéziában, hogy készítsen tanulmányt a "Miért iszlám?" Tartanak szeptember 7-én, 2015-Masjid Al Bina, Jalan Pintu Satu Bung Karno, Senayan, Jakarta.

Tauhid, út az igazságszolgáltatás és a jólét

Által
Al-Ustadz Yazid bin Abdul Qadir Jawas


Tauhid HELYZET az iszlámban
Tawhid a gyökere a hála egy muszlim. [1]

الحمد لله وحده, والصلاة والسلام على نبينا محمد وعلى آله وصحبه ومن تبعهم بإحسان إلى يوم القيامة, وبعد:

Alhamdulillaah, mindig kínáljuk végtelen hálával a Mindenható Allah -Rabb irgalom irgalmas. Ő két páratlan javára, ami kedvez kedvez az iszlám és a Sunnah. Mindkét egy szívességet, ember megtalálja a boldogságot, és lehet menteni a büntetés, mind ebben a világban és a túlvilágon.

Ezért az Isten szolgái, akik kaptak ilyen szívességet, meg kell kötni, hogy a hála, és mindig kérd Istent, annak érdekében, hogy legyen egy szolga mindig hálás. A muzulmán és egy igazolást a hála ezt az áldást, nevezetesen, hogy a muszlim öröm, hogy Isten Urának, iszlám, mint vallás és a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam a próféta.

Imák és üdvözleteket mindig tercurahkan, hogy Mohamed próféta burkolatok a próféták, sem próféta sesudahnya- amelyet kommunikál az üzenetet, feladatának ellátásához, tanácsot ad az Umma, és az Umma már viszi be a fény útját, és egyenes, melyeket azelőtt nyilvánvalóan hibás.

Kötelezettségei egy igazi muszlim követője Mohamed próféta sallallaahu "alaihi wa sallam hű, utasításokat követve, utánozni például elvégzi a Sunnah és a Sunnah fájdalmai megvédeni, és tartsa távol, és kibújik eretnekség. Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam küldött Isten, hogy meggyőzze az emberiség, hogy mentauhidkan Istent, és tartsd mindenféle kibújik.

Kifejezést az egység a muzulmánok számára, különösen a Ahlus Sunnah Wal Jama'ah a mondatot, ami nem idegen, hiszen a monoteizmus nekik, mert így az istentisztelet, hogy meg kell valósítani a mindennapi életben, és akik először hirdették, mielőtt a másik.

Allah a Magasságos mondja:

فاعبد الله مخلصا له الدين ألا لله الدين الخالص

... Szóval imádják Allah, és megtisztítja az engedelmességet neki. Ne feledje, az egyetlen vallás Allah tartozik a nettó (kibújik) ... [AZ-Zumar / 39: 2, 3]

Mindenható Allah azt is mondja:

وما أمروا إلا ليعبدوا الله مخلصين له الدين

Bár ezek nem rendelhető, kivéve annak érdekében, hogy imádják csak Allah, és megtisztítja az engedelmességet neki ... [al Bayyinah / 98: 5].

Az egész a próféták és az apostolok عليهم الصلاة والسلام prédikáltam monoteizmus, hogy a népét minden időszakban (generáció) is. Ahogy Allah azt mondja:

ولقد بعثنا في كل أمة رسولا أن اعبدوا الله واجتنبوا الطاغوت

És valóban, küldtünk minden ember egy hírnök, (hívásra) annak érdekében, hogy imádják csak Allah (azaz mentauhidkanNya), és távol a gonosz ... [egy-Nahl / 16: 36].

És az ő szava:

وما أرسلنا من قبلك من رسول إلا نوحي إليه أنه لا إله إلا أنا فاعبدون

Mi nem küldött apostol előtted (Muhammad), de kiderült, hogy neki: "Íme, nincs Isten (a jogot, hogy diibadahi helyesen) más, mint én, akkor adjátok tisztelnek engem". [al-Anbiya "/ 21: 25].

Szavai még:

فأرسلنا فيهم رسولا منهم أن اعبدوا الله ما لكم من إله غيره أفلا تتقون

Aztán küldött nekik egy Messenger maguk közül (mondván): "imádjátok az Istent, esetenként nincs Isten az igazság, hogy akkor a többiek. Szóval, miért nem félik Őt (rá)?" [Al Mukminun / 23: 32].

Minden az apostolok kezdődik a küldetésük, hogy a népét monoteizmus Uluhiyyah, hogy így imádják az egyetlen igaz Isten egyedül.

Minden az apostolok azt mondta, hogy a népét, hogy imádják csak Allah egyedül. [2]

Dicsőség dicsőség a tudomány attól függ, mit tanult. És a tudomány a monoteizmus, mint nemes nemes tudomány. Tudomány, hogy a legtöbb nagy és nemes tudománya egyistenhit és Ushuluddin. Mert, a monoteizmus, hogy Isten teremtette a szellemet és az emberiség, csökkenti a könyvek, elküldte az apostolokat, hogy hozzon létre menny és a pokol. Aki tanulmányozza a tudomány és a gyakorlat teszi meg, akkor igaz ember boldog. Ehelyett, aki figyelmen kívül hagyja, és nem akar tanulni, akkor ő a szerencsétlen, nyomorult.

Isten azt mondta Ő szolgái, hogy tanulmányozza syar'i, az első tanulmányozni kell a tudománya tawhid, Isten tudja, vizsgálják meg, hogyan mentauhidkan Isten imádják Őt megfelelően. Allah a Magasságos mondja:

فاعلم أنه لا إله إلا الله واستغفر لذنبك وللمؤمنين والمؤمنات والله يعلم متقلبكم ومثواكم

Tehát tudjuk, hogy nincs Isten (aki jogosult diibadahi jobbra), csak Allah, és kérjen bocsánatot a bűneidet, és több mint (bűn) a hívők, férfiak és nők. És Allah tudja a telephelye, lakóhelye-mu. [Muhammad / 47: 19].

Emberek, akik meghalnak állapotban Tawheed, hogy Isten, akkor ő fog a mennybe. Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Aki meghalt, és ő tudja, hogy nincs Isten joga diibadahi rendesen más, mint Allah, akkor a mennybe jut. [3]

Így a helyzet a monoteizmus, mint egy alapozást egy muzulmán jótékonysági. A figyelmet egy bölcs mindig javítását célzó alapítvány. Míg a bolond, ő továbbra is emelheti az épület, anélkül, megszilárdítja az alapot, így robohlah épületben.

Őszinteség és egyistenhit is hasonlítható egy fa nő a májban, tettei az ágak, a béke gyümölcse, hogy érződik az élet ebben a világban és örök öröm a túlvilágon. Mivel a gyümölcs a paradicsom, nem lesz megszakad, és a tiltott. Hasonlóképpen, a "gyümölcs" őszinteség és a monoteizmus a világon, nem szakad meg, és tiltott. Kesyirikan, hazugságai és Riya ", mint egy fa nő az emberi szívben, a világ félelem, aggodalom, zavart és szűk látókör, hogy érződik a mellkas, és a sötétség, amely érte a májat. Míg a túlvilágon viseli Zaqqum [4] és örök gyötrelem. [5]

Tauhid FOGALMAK és típusok cucc [6]
Tawhid -az arab nyelv mashdar a وحد, يوحد, توحيدا, az azt jelenti, hogy valami, ami az egyik.

Tawhid -az tudomány syar'i (terminológia) - az Egység Isten ellen valami különlegeset Őt, mind Uluhiyyah, Rububiyyah, és Asma "és az Ő attribútumok. Tawheed jelenti imádják csak Allah.

Tawhid három csoportra oszthatók: Rububiyyah Tawheed, Tawheed Uluhiyyah és Tawheed al Asma "mosás-Shifat.

Tawhid Rububiyyah, nevezetesen mentauhidkan mindent mi történik Allah Ta'ala, akár létre, ami jó szerencsét, ki és bekapcsolni. Isten király, uralkodó és Rabb, aki mindent elrendezett. Allah a Magasságos mondja:

ألا له الخلق والأمر تبارك الله رب العالمين

... Ne feledje, létrehozása és rendelési csak a megfelelő Istent. Dicsőség Allahnak, a Lord of the Worlds. [al A'raf / 7: 54]

Tawhid Uluhiyyah, nevezetesen Egység Allah Ta'ala végig a munkája szolgák, akik oly módon, hogy azok közelebb Istenhez, amikor disyari'atkan általa, mint például az imádkozás, khauf (félelem), a király "(remény), mahabbah ( szeretem), dzabh (vágóhídi), bernadzar, isti'aanah (segítségért), istighatha (segítségért a nehéz időkben), isti'adzah (védő), és mindazt, amit Isten parancsolt disyari'atkan és nem menyekutukanNya egy, amit is. Mindezek, és más istentiszteleti kell tenni csak Allah csak és őszinte róla.

Allah a Magasságos mondja:

وإلهكم إله واحد لا إله إلا هو الرحمن الرحيم

És te Úr Allah, sem Isten, aki a jogot diibadahi rendesen, de Őt. A legtöbb Kegyelmes és Könyörületes. [al-Baqarah / 2: 163].

Tawheed Asma "mosás-Shifat Isten, hogy létrejöhessen, hogy Allah és az Ő Messenger létrehoztak magát, sem a nevét, vagy Isten tulajdonságaival, valamint mensucikannya minden szégyen és a hiányosságok, hiszen már megtisztította Allah és az Ő Messenger. És meg kell állapítania a természet az Isten, mind foglalt a Korán és a Sunnah al, és nem kell ditakwil.

Allah szó Ta'ala:

ليس كمثله شيء وهو السميع البصير

Nincs semmi, mint Ő. És Ő az All-meghallgatását Men Seer. [Ash sura / 42: 11].

Az iszlám olyan vallás Tauhid
Iszlám meghatározás:

الإستسلام لله بالتوحيد والإنقياد له بالطاعة والبراءة من الشرك وأهله.

(belenyugvás Isten útján mentauhidkanNya, engedelmes számára, hogy végrehajtsa megfelelés (az összes parancsok és tilalmak), és szabad magát kibújik, és akik kibújik). [7]

Ha visszatérünk al Korán, Allah arról tájékoztatott minket, hogy a "aqidah egész apostol monoteizmus, és küldetésük kezdődik tauhidullah, és a monoteizmus a legnagyobb és legfontosabb kérdés, hogy az általuk.

Így a kapcsolat "Aqeedah a monoteizmus ellen az egész Shari'ah próféta (beleértve a Mohamed próféta) عليهم الصلاة والسلام olyan, mint az alapítvány egy épület (és mint a szellem, a test). Mivel a szervek nem áll meg, és élni, kivéve jelenlétében szellemek.

Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam kezdeni prédikál egyistenhit, valamint az egész apostol. A példák között van, a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam Mu'adh bin Jabal radi anhu, amikor küldött Jemen. [8]

Ő sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:

إنك ستأتي قوما أهل كتاب, فإذا جئتهم فادعهم إلى أن يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله (وفي طريق: فليكن أول ما تدعوهم إليه عبادة الله), (وفي أخرى: أن يوحدوا الله) فإن هم أطاعوا لك بذلك (وفي رواية: فإذا عرفوا الله), فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم خمس صلوات في كل يوم وليلة, فإن هم أطاعوا لك بذلك فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم صدقة تؤخذ من أغنيائهم فترد على فقرائهم, فإن هم أطاعوا لك بذلك فإياك وكرائم أموالهم واتق دعوة المظلوم فإنه ليس بينه وبين الله حجاب.

Bizonyára akkor jön egy ember a könyv, akkor kérd meg őket, hogy bizonyságot arról, hogy nincs Isten, aki a jogot diibadahi helyesen, kivéve Allah, és hogy Mohamed Allah küldötte. (Egy másik megfogalmazás: Tehát az első alkalommal, amikor prédikáljon nekik, hogy imádják Allah egyedül) (valamint más megfogalmazás: így, hogy Isten az egyedüli jogosult diibadahi). Ha betartják az ő (Egy történet: amikor már mentauhidkan Allah), majd mondd meg nekik, hogy Allah kötelezte őket, hogy imádkozzanak naponta ötször. Ha engedelmeskednek, mert olyan, hogy majd mondd meg nekik, hogy Allah kötelezővé tette rájuk szeretet, ami valóban a gazdagok között, és osztják szét a szegények között. Ha betartják az ő, úgy ti kerülik a vagyon jó és félsz azok ellen, akik dizhalimi imát, mert nincs titok között imái, akik dizhalimi Istennel. [9]

Tauhid ÉS A JOG
Első. Isten azt mondja, hogy a teremtés célja, és a parancs, hogy a lény tudni a nevét és attribútumait ő, hogy imádják csak Allah, nincs egységes volt az ő teremtményei, és hogy az ember az igazságosság. Az igazságosság alapján a létesítmény az eget és a földet, ahogy Allah mondja:

لقد أرسلنا رسلنا بالبينات وأنزلنا معهم الكتاب والميزان ليقوم الناس بالقسط

Valóban küldtünk A hírnökök a kézzelfogható bizonyítékok és küldtünk le velük al a könyv és a mérleg (az igazság), hogy az emberek, hogy végezzen az igazságosság ... [al Hadid / 57: 25].

Ebben a versben Allah azt mondja, hogy a cél a jövő az apostolok és lehalkította a szentírások, hogy az emberi igazságszolgáltatás. A legnagyobb igazságosság tawhid (mentauhidkan Allah), és az egység a téma, a származás, és egy mérföldkő az igazságért. Míg Shirk kezhaliman. Allah azt mondja:

إن الشرك لظلم عظيم

Valóban kibújik a legnagyobb kezhaliman. [Luqman / 31: 13].

Ezért kibújik (tömörítő partnerek Allah) a leginkább törvénysértők kezhaliman, és a monoteizmus legigazságosabb igazságosság. [10]

Második. "Aqeedah a monoteizmus felszabadítja a szív és a lélek a szolgaság lények az istentisztelet csak a Mindenható Allah egyedül, és nem követ, hanem csak a Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam.
"Aqeedah a monoteizmus, szükséges egy muszlim, hogy hagyjon fel minden formáját szolgaság más, mint Allah, mert minden más, mint Isten teremtménye, amely nem rendelkezik a legkisebb hatalom létrehozásához, támogatási és egyéb Ilahiyyah tulajdonságait.

Ezzel szemben azok, akik sokistenhit, ami azt jelenti, amit tett igazságtalanság -lawan a adil- újra dissenter. Hogyan is imádják valami-amelynek nincs kekuasaan- amikor Isten teremtette őt, és ő megköszönte valami, ez egyedül az Isten, aki adott neki sok szerencsét. Allah azt mondja:

وما خلقت الجن والإنس إلا ليعبدون ما أريد منهم من رزق وما أريد أن يطعمون إن الله هو الرزاق ذو القوة المتين

És akkor még nem hozta létre a dzsinnek és az emberiség, kivéve, hogy meg kell tisztelnek engem. Nem akarom sem őket a jó szerencsét egy kicsit, és én nem kattint végrendeletek, hogy azok etetni. Bizony Allah, Ő az Adakozó Rizki Yang újra a gépet, nagyon erős. [ADH Dzariyat / 51: 56-58]

Harmadik. A parancs, hogy igazságot.

اعدلوا هو أقرب للتقوى

... Érvényes igazságtalan, mert (valós) közelebb van a jámborság .... [al Maa-idah / 5: 8].

Az iszlám, mint vallás egyistenhit, elrendelte követői nemes, erkölcsileg jó és rossz erkölcs tiltják. Az Iszlám elrendelte, hogy minden tisztességes és jó cselekedetek, és megtiltják a rossz cselekedetek. Allah a Magasságos mondja:

إن الله يأمر بالعدل والإحسان وإيتاء ذي القربى وينهى عن الفحشاء والمنكر والبغي يعظكم لعلكم تذكرون

Valóban, Allah azt mondja (Te), hogy tisztességes és jót, ami a rokonok, és Isten ments, a trágárság, Munkar és ellenséges. Ő tanít meg, hogy ti is vigyázzatok. [egy-Nahl / 16: 90].

Még Isten az Ő Book (al-Korán), mint a tisztességes mondat. Allah a Magasságos mondja:

وتمت كلمت ربك صدقا وعدلا

És még egy tökéletes mondat Urad (al-Korán), (egy mondat) a helyes és tisztességes ... -al An'am / 6, bekezdések 115- pont, közvetlenül a híreket, és tisztességes kormányzásában és betiltották. [11 ]

Negyedik. Tawhid és igazságos, hogy a fickó muszlimok és hitetlenek.

Tauhid Külön fő között muszlimok a pogány
Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta, hogy az emberek azt mondják, és úgy vélik, ezt a kifejezést az egység (لا إله إلا الله), akkor ő egy muzulmán, aki jogosult a védelme az uralkodó a muszlimok, és kap egy ígéret az ég. Egy muszlim jogosult a jogot wala "(hűség) más muszlimok, mert az egyistenhit és engedelmesség Allah és az Ő Messenger sallallaahu" alaihi wa sallam.

Ezzel szemben azok, akik tagadják a kifejezést az egység csinál kibújik -A kesyirikan, hogy tartotta meg az iszlám akkor az a személy ellen küzdeni kell, és jogosult bara "(gyűlölet) az összes muszlim. Allah a Magasságos mondja:

قاتلوا الذين لا يؤمنون بالله ولا باليوم الآخر ولا يحرمون ما حرم الله ورسوله ولا يدينون دين الحق من الذين أوتوا الكتاب حتى يعطوا الجزية عن يد وهم صاغرون

Fellépni azokkal szemben, akik nem hisznek Allahban és a nap majd, és azok nem tiltják, amit már tiltja Allah és az Ő Messenger és azok, akik elismerik nem vallás, ez igaz (iszlám), (vagyis az emberek), akik az adott al a könyv amíg nem fizetnek a Jizya (adó), hajlandó benyújtása azok leigázott állapotban. [kukac Tawbah / 9: 29].

Szó Ő sallallaahu "alaihi wa sallam:

أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, ويقيموا الصلاة, ويؤتوا الزكاة, فإذا فعلوا ذلك, عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام, وحسابهم على الله تعالى.

Én parancsoltam elleni küzdelem fő, míg ezek arról tanúskodnak, hogy nincs isten (istenség), hogy diibadahi rendesen, csak Allah, és Mohamed az Allah Küldötte, helybenhagyva az imát, és fizetni Zakat. Ha tettek, hogy ezután a vér és a kincs, ha nem védik a jogait az iszlám, és a számvetés van Allah Ta'ala. [12]

A parancs a harcot a hitetlenek és a bálványimádók miatt hűtlenség és a politeizmus ellen Allah az, aki teremtette őket, valamint a "aqidah akik eltérnek a" Aqeedah monoteizmus nem azért, mert a személyes bosszú, harc az állam vagy terület. Ilyen a parancsot, hogy Isten az Ő Messenger, továbbá ez a nemzet elleni küzdelem a hitetlenek, hogy az emberek özönlöttek átalakítani, hogy Isten és mentauhidkanNya.

Parancsok harcolni, harcolni és ölni a hitetlenek, vagyis pogány Harbi (akik harcolnak a muzulmánok). Ami a hitetlenek, akik nem harcolnak a muszlimok, akkor parancsolja igazságot tenni őket, és nem kell letölteni zhaliminya. Ha ők kafir dhimmi (védve iszlám uralom), vagy mu'ahad (megállapodást kötött az iszlám kormányzat), vagy musta'man (védelmi biztonság az iszlám kormány), akkor nem kell ölni. Allah a Magasságos mondja:

لا ينهاكم الله عن الذين لم يقاتلوكم في الدين ولم يخرجوكم من دياركم أن تبروهم وتقسطوا إليهم إن الله يحب المقسطين

Allah nem tiltja, hogy jót tegyünk és igazságos, hogy azok, akik harcolnak, mert a vallás, és nem (is) kiutasítani benneteket a lakások. Valóban, Allah szereti azokat, akik járnak méltán. [Al Mumtahanah / 60: 8].

Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam fenyegeti az embereket, akik megölik a hitetlenek mu'ahad vagy dhimmi a szigorú büntetéseket. Ő sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:

من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Aki megöl egy hitetlen mu'ahad, akkor ő nem fogja szagolni mennyben. Holott a szagát illatát mennyből (távolság) utazik negyven éve. [13]

Szintén a szót Ő sallallaahu "alaihi wa sallam:

من قتل قتيلا من أهل الذمة لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Aki megöl egy szakértő dhimma, akkor ő nem fogja szagolni mennyben. Holott a szagát illatát mennyből (távolság) utazik negyven éve. [14]

Ez azt mutatja, hogy a hitetlenek önmagában nem vérontásra, nemhogy ellen muszlim. [15]

Tauhid ALAPJÁN muzulmán SZEMÉLYES [1]
Első. Isten eltörli a bűnöket a Tauhid.
A bizonyíték, azaz a próféta szavai sallallaahu "alaihi wa sallam egy hadíszt Qudsi, Anas ibn Malik radi anhu, azt mondta: Hallottam a Messenger sallallaahu" alaihi wa sallam mondta, Allah, megdicsőült és magasztos mondta:

... يا ابن آدم إنك لو أتيتني بقراب الأرض خطايا ثم لقيتني لا تشرك بي شيئا لأتيتك بقرابها مغفرة.

"... O Ádám gyermekei, ha jön hozzám minden bűneit a föld, míg te amikor meghalok nem társítja legkisebb, biztosan adok neked teljes bocsánatot a föld amúgy is". [2]

Második. Allah Ta'ala megszünteti nehézségek és a szomorúság a világ és a túlvilág azok számára, akik Tauhid.

Allah a Magasságos mondja:

ومن يتق الله يجعل له مخرجا ويرزقه من حيث لا يحتسب

... Azok, akik attól tartanak, Allah, Ő fog tartani neki a kiutat. És neki szerencsét felől, ami nem várt ... "[ath-Thalaq / 65: 2.3].

Valaki nem mondott istenfélelem, ha nem Tauhid. Emberek, akik Tauhid és óvatos, akkor kap egy kiutat az élet problémáit. [3]

Harmadik. Isten tesz, és díszítse a szívében a Tauhid szeretettel a hitért, valamint, hogy a szíve mélyén a gyűlölet, hogy a hitetlenség, a gonoszság és hamisság.
Allah a Magasságos mondja:

ولكن الله حبب إليكم الإيمان وزينه في قلوبكم وكره إليكم الكفر والفسوق والعصيان أولئك هم الراشدون

... De Isten alkotta szereted a hit és így (hit) szép a szíved, és hogy utálod a hitetlenség, a gonoszság és hamisság. Ők azok, akik követik az egyenes út. [al Hujurat / 49: 7].

Negyedik. Tawhid az egyetlen oka, hogy az örömben, hogy Allah. És az emberek jobban örül közbenjárására a Mohamed próféta sallallaahu "alaihi wa sallam az a személy, aki kimondani لا إله إلا الله teljes őszinteséggel szíve.
Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:

أسعد الناس بشفاعتي يوم القيامة من قال: لا إله إلا الله خالصا من قلبه أو نفسه.

Emberek, akik jobban örül mandapat syafa'atku az Ítélet Napján, vagyis azok, akik azt mondják: "La ilaha illallaah" őszintén, a szíve vagy a lelke. [4]

Ötödik. Allah Ta'ala tartalmazni fog egy garancia arra, hogy Tauhid a mennybe.

Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Aki meghalt, és ő tudja, hogy nincs Isten joga diibadahi rendesen, csak Allah, aztán megy a mennybe. [5]

من مات لايشرك بالله شيئا دخل الجنة.

Azok, akik meghalnak állapotban nem tömörítő Isten valamit, megy a mennybe. [6]

Hatodik. Allah Ta'ala adja a győzelmet, megkönnyebbülés, diadal és dicsőség azoknak, akik Tauhid.

Allah a Magasságos mondja:

يا أيها الذين آمنوا إن تنصروا الله ينصركم ويثبت أقدامكم

Ti hívők! Ha segítesz (vallás) Allah, Ő segít és megerősíti a pozícióját. [Mohamed / 47: 7].

Hetedik. Allah Ta'ala ad egy jó élet ebben a világban és a túlvilágon a férfi Tauhid.

Allah a Magasságos mondja:

من عمل صالحا من ذكر أو أنثى وهو مؤمن فلنحيينه حياة طيبة ولنجزينهم أجرهم بأحسن ما كانوا يعملون

Aki jót tettek, férfiak és nők egyaránt állapotban hit, akkor minden bizonnyal Adtunk neki egy jó élet és adunk választ, hogy a nekik jobb jutalom, mint amit tettek. [egy-Nahl / 16: 97].

Nyolcadik. Tauhid megakadályozza a muszlim örökké a pokolban.
Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:

يدخل أهل الجنة الجنة, وأهل النار النار, ثم يقول الله تعالى: أخرجوا من كان في قلبه مثقال حبة من خردل من إيمان, فيخرجون منها قد اسودوا فيلقون في نهر الحياء -أو الحياة, شك مالك- فينبتون كما تنبت الحبة في جانب السيل, ألم تر أنها تخرج صفراء ملتوية?

"Miután a lakosság az ég, hogy a mennybe, és az emberek a pokol lép pokol, majd azt követően, hogy az Isten azt is mondta:" Vedd ki (Pokol) azoknak, akiknek szívében van súlya, mint a mustármag a hit ", akkor eltávolítja őket a pokol, csak csak ők voltak jet fekete test (mint szén). Aztán kerültek be a folyó az élet, akkor a testük növekvő (változatlan), mint a növekedés a magok, amelyek a folyó partján. Ne azt veszi észre, hogy a vetőmag nő sárga és ráncok? " [7]

Kilencedik. Tawhid döntő elfogadását vagy elutasítását az emberi szeretet.
Tökéletes vagy nem egy személy függ tauhidi szeretet. Emberek, akik jó, de nem tökéletes tauhidi, például riya, nem tiszta lélekkel, nem kibújik, jótékonysági kétségtelenül sül neki, hogy nem eredményez boldogságot. Ezért minden jótékonysági kell tenni őszintén az Allah, sem formájában ima, alamizsna, adakozás, böjt, zarándoklat és mások.

Allah a Magasságos mondja:

الذي خلق الموت والحياة ليبلوكم أيكم أحسن عملا وهو العزيز الغفور

Ki teremtette halál és az élet, hogy ő is próbára, aki köztetek egy jobb szeretet. És Ő a Hatalmas, a Megbocsátó. [al-Mulk / 67: 2].

A nemes versben Allah megemlíti a "jó cselekedetek", nem pedig "jótékonysági hogy sok". Jótékonysági, az úgynevezett jó vagy igazak, ha megfelel két feltételnek, nevezetesen őszinte és Ittiba "a Mohamed prófétát n. Mint említettük a hadíszt, hogy a mondat لا إله إلا الله, azon a napon az Ítélet, a mérleg nehezebbek a menny és a föld okoz őszinte.

Tizedik. Tauhid emberek, akik kapnak egyfajta biztonságot és útmutatást.
Akik nem mentauhidkan Isten tökéletes, így ő mindig óvatos, ő mindig olyan állapotban a félelem és nyugtalan. Ők félnek a rossz idő, vagy a félelem, hogy több, mint két gyerek, a jövőtől való félelem, a félelem a vagyona eltűnt, és így tovább.

الذين آمنوا ولم يلبسوا إيمانهم بظلم أولئك لهم الأمن وهم مهتدون

Emberek, akik hisznek, és ne keverjük hitüket brutalitás (kibújik), ők azok, aki kapott a biztonság, és ők azok, akik kapnak útmutatást. [al An'am / 6: 82].

Tauhid VIRTUE a muszlim [8]
Az iszlám, mint vallás egyistenhit, alkalmas és megfelelő minden idejét, helyét és állapotát az Umma. Azaz, ragaszkodnak az iszlám, nem fogja megszüntetni az előny az Umma. Még a monoteista vallások, az Umma lesz jó, virágzó, stabil és biztonságos. Ha az emberiség akar a világ üdvösségéért és a túlvilágon, akkor kell az iszlámra, és függ végre iszlám saria. De nem szabad elfelejteni,, kompatibilitás és inkompatibilitás az iszlám, nem jelenti azt, hogy az iszlám alá, hogy lépést tarthasson ideje, helye és körülményei az ember kedve szerint néhány ember.

Az iszlám az igazi vallás, Allah Ta'ala ígér győzelmet azoknak, akik ragaszkodnak a vallás finom, de azzal a feltétellel, hogy meg kell mentauhidkan Isten, megszabadult az összes (forma) kibújik, syar'i tanul és gyakorló igaz tetteket. Allah megígérte, teszi a döntést a földön, amely megerősíti a hitüket, és arra, hogy az élet ebben a világban biztonságos Sentausa. Allah a Magasságos mondja:

وعد الله الذين آمنوا منكم وعملوا الصالحات ليستخلفنهم في الأرض كما استخلف الذين من قبلهم وليمكنن لهم دينهم الذي ارتضى لهم وليبدلنهم من بعد خوفهم أمنا يعبدونني لا يشركون بي شيئا ومن كفر بعد ذلك فأولئك هم الفاسقون

És Allah megígérte azoknak, akik hisznek közöttetek és a tettek-tettek, hogy Ő valóban az uralkodó a földön, ahogy Ő tette az előttük hatalmon, és megszilárduljanak nekik a vallásukat amelyet Ő választotta őket, és tényleg meg fog változni az (állami) őket, miután ők a félelem, hogy biztonságos Sentausa. Még mindig imádnak engem nem társítja nekem semmit. De aki (még) nem hittek után (ígéret), hogy aztán ők azok, akik fellázadnak. (egy Nur / 24: 55). Lásd még a levelet al-A'raf vers 96.

Tashfiyah és az MT, key return dicsőségének iszlám [9]
Út a régi dicsőség, a jólét és a közösség jólétének, hogy végezzen Tashfiyah (tisztítás) valami ismeretlen, és beszivárgott az iszlám Shari'a, mint például kibújik, a tagadás attribútumait Allah Ta'ala vagy penakwilannya, elutasította a hadíszt -hadits hiteles kapcsolatos "aqidah és mások. Szintén Tashfiyah (tisztítás) istentiszteleti különféle eretnekség, amely szennyezett tisztaságára és tökéletességére az iszlám. És azt is Tashfiyah terén értelmezése, a joggyakorlat, valamint a különböző kemungkaran, akik szennyezik a szentségét az iszlám.

Akkor tedd tarbiyah (coaching) generációs muzulmánok több mint muszlimok, akik megtisztították a kemungkaran. Azaz, egy coaching iszlám helyes, hogy már korán, és anélkül, hogy befolyásolta a nyugati oktatás, akik hisznek, majd azokat együtt, egységben "Aqeedah a monoteizmus, vagyis a" Aqeedah Ahlus Sunnah.

"Aqeedah Ahlus Sunnah a legjobb módja, hogy egyesítse erejét a muszlimok és egységét soraikat, hogy erősít semmit, hogy letörik a vallás és a világ eseményeit. Ez azért van, mert a "Aqeedah Ahlus Sunnah képes helyreállítani a muszlimok az al-Korán és a Próféta Sunnah sallallaahu" alaihi wa sallam, és visszaadja az utat a hívők, ahogy a barátok Radhyallahu anhum. Ez a funkció nem valósítható meg egy olyan csoportot, vagy bármilyen térítő ügynökségek, vagy bármely szervezet, amely nem terjed ki a "Aqeedah Ahlus Sunnah Wal Jama'ah. Története volt tanúja ennek a ténynek. Csak azok az országok, hogy ragaszkodnak a "Aqeedah Ahlus Sunnah egyedül képes egyesíteni az erejét a muszlimok szétszóródtak. Csak a "aqidah Salaf egyedül, akkor a dzsihádot, valamint megparancsolták a jó és megtiltotta a gonosz a szájához, és elérte a dicsőség az iszlám. [10]

A "aqidah Salaf, muzulmánok és prédikátorok-da'inya egyesül, hogy elérjék dicsőség és légy te a legjobb az Umma. Ez, mivel a "Aqeedah Salaf alapja al Korán és Sunnah A megegyezés szerint a társak. Ami a "aqidah, mint" aqidah Salaf, akkor nem adja ki a kitüntetést az egység, akkor is ez fog történni a széthullás és a pusztítás. Így nem kétséges, az út a győzelem és a dicsőség a muszlimok, hogy visszatérjen a "aqidah manhaj az igazság, azaz a" Aqeedah Ahlus Sunnah Wal Jama'ah; "Aqidah manhaj Salaf.

Imam Malik rahimahullah mondta:

لن يصلح آخر هذه الأمة إلا ما أصلح أولها.

Nem lesz képes kijavítani ezt a nemzetet, de mitől jó egy első generációs e Umma (azaz, barátok). [11]

Khatimah: WE kis statisztika istiqamah az iszlám ÉS megértést Sunnah salafush radi anhum-Salih
Kérünk, mindenható Isten, hogy mi is kimutatták, hogy az utat az iszlám és Sunnah követni manhaj Salafush-Salih és istiqamah állapotban mentauhidkan Allah, végrehajtja a Sunnah a próféta, és eltávolított minden formáját, és kibújik az eretnekség. Remélhetőleg, Allah, hogy nekünk beleértve a csoport a túlélők nyomdokain a társak radi anhum. És remélhetőleg Mindenható Allah gyűjts össze minket a mennyben a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam és társait radi anhum.

Imák és üdvözleteket mindig Isten ajándékozta meg Mohamed próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, a családja, a társak radi anhum, és az, hogy kövesse ő sallallaahu" alaihi wa sallam az ő javára, amíg az idők végezetéig. És a végén ez a propaganda minden dicséret kell, hogy Allah, az Úr az egész világot.

Zárjuk imával szerelvény kaffaratul:

سبحانك اللهم وبحمدك أشهد أن لا إله إلا أنت, أستغفرك وأتوب إليك.

Dicsőség Néked, ó, Istenem, dicsérlek. Teszem, hogy nincs Isten joga diibadahi helyesen, ha nem, bocsánatot kérek, és bűnbánatot Önnek.

Dicsérjük Rabbil "aalamiin.

[Másolt a magazin kiadása As-Sunnah 11 / Év X / 1427 / 2006M. Kiadók Alapítvány Állandó Bizottság Istiqomah Surakartában, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment