!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Καταιγίδες, ξηρασία έπληξε την Ασία, η μοίρα ή σημάδια της Αποκάλυψης;

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (366)

(Μέρος τριακόσια εξήντα έξι), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, 8, Σεπτεμβρίου 2015, 19:19 μ.μ.).

Καταιγίδες, ξηρασία έπληξε την Ασία, η μοίρα ή σημάδια της Αποκάλυψης;

Τώρα αμμοθύελλες χτύπημα περισσότερες χώρες στη Μέση Ανατολή, σκοτώνοντας έξι ανθρώπους, ακόμη και την πόλη της Μέκκας, επίσης, δυνατή βροχή σε συνδυασμό με βροντές, ξηρασία και πλημμύρες έπληξαν επίσης την Ασία, καθώς και η Ινδονησία.
Είτε αυτό είναι η τιμωρία ή προειδοποίηση για τους ανθρώπους που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ξεχάσει ότι όλα τα φυσικά φαινόμενα, υπάρχουν οριστεί (sunatullah), έτσι ώστε οι άνθρωποι ίδιοι menginstropeksikan να συνεχίσει πλέον να κάνει αδικία, σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον, άπληστοι οικονομική και πολιτική δύναμη, ή συνεχή διαπράττουν αποφύγουμε (τη συμμετοχή εταίρων με τον Θεό).
Ο Θεός προειδοποιεί ότι υπάρχουν έθνη που νωρίτερα παρά το γεγονός ότι η προηγμένη τεχνολογία, πλούσια (που έχει ένα σπίτι και πολλά πολυτελές παλάτι) και πολύ πλούτο, αλλά επειδή με τον τρόπο zholim μοίρα τους, καθαρίζοντάς τους με μια πλημμύρα, σεισμό ή άλλα φυσικά φαινόμενα προκαλούν.

Αμμοθύελλες αλυσίβα Μέση Ανατολή, δεκάδες εισαγωγή στο νοσοκομείο, έξι νεκροί
(BBC) - Απόψεις της πόλης Χομς στη Συρία που πλήττονται από αμμοθύελλες.
Άμμος καταιγίδα έπληξε την δυτική περιοχή της Μέσης Ανατολής, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο και να ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους εξέδωσε προειδοποίηση για την υγεία.
Η καταιγίδα έπληξε ορισμένες περιοχές στη Συρία τη Δευτέρα (07/09), και το πρωί της Τρίτης (08/09) εξαπλωθεί σε πολλές άλλες χώρες.
Οι περισσότεροι από το Λίβανο, το Ισραήλ, η Τουρκία και η Κύπρος επηρεάζεται από αυτές τις αμμοθύελλες.
Επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου διακηρύξει μια γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στο βόρειο Λίβανο και τουλάχιστον 80 άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.
Λόγω αυτής της θύελλας το ισραηλινό υπουργείο Περιβάλλοντος ζήτησε επίσης από τα παιδιά, οι έγκυες γυναίκες και τους ηλικιωμένους να παραμένουν στο σπίτι.
Media στη Συρία, ενώ λέει εξαιτίας της καταιγίδας, η μάχη στην επαρχία της Ιντλίμπ και Χάμα αδιέξοδο.
Φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Συρίας, αλ-Watan, δήλωσε αμμοθύελλες να απαγορεύσει στρατιωτικών ελικοπτέρων που ανήκει στην κυβέρνηση για να πετάξει.
Η κακοκαιρία προκαλείται εν μέρει από το σύστημα χαμηλής πίεσης σε ολόκληρη την περιοχή και η άμμος έχει καεί από την ανατολή, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA.
Σύμφωνα με το SANA, κακή ορατότητα θα συνεχιστεί για τις επόμενες ημέρες.

Η περίοδος των βροχών και οι τροπικές καταιγίδες προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες σε ορισμένες περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, ενώ η αύξηση της θερμοκρασίας του τροπικού Ειρηνικού αποτελέσει μια σοβαρή ξηρασία στην ανατολική, λένε οι επιστήμονες.
Λένε ότι δύο διαφορετικές καιρός είναι γενικά φυσικά, αλλά αυτή η κατάσταση είναι αυξημένη λόγω της θέρμανσης του κόσμου και εμφανίζεται μια προειδοποίηση ότι αυτή η ακραία κατάσταση θα μπορούσε να επιδεινωθεί στο μέλλον.
Μιανμάρ, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ ορισμένες περιοχές που αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών, η ίδια η Δυτική Βεγγάλη, Ινδία.
Την ίδια στιγμή, οι περισσότερες από τις βόρειες περιοχές της Ινδονησίας και της Ταϊλάνδης υπέστη σοβαρή ξηρασία.
Οι επιστήμονες λένε ότι μια σειρά από αλλαγές στον ισημερινό Ειρηνικό Ωκεανό επηρεάζουν τις καιρικές συνθήκες στο ανατολικό τμήμα της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Η περίοδος των βροχών νοτιοδυτικά της Αραβικής Θάλασσας πάνω από την κορυφή του Ινδικού Ωκεανού, μειώνοντας έτσι τις βροχοπτώσεις στη Νότια Ασία και τμήματα της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Ελ Νίνιο στην Ινδονησία
"Σε σχέση με την ξηρασία στην Ινδονησία και ορισμένες περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, ιδιαίτερα που σχετίζονται με Ελ Νίνιο και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί έως ότου οι δυνατότητες μετά το 2015"
Omar Baddur
Μετεωρολογικό εμπειρογνώμονες είπε η ξερή κατάσταση στην Ινδονησία έχει από καιρό αναμενόμενη, λόγω της αυτό που είναι γνωστό ως Ελ Νίνιο - θέρμανση θερμοκρασίες της επιφάνειας της θάλασσας στον τροπικό Ειρηνικό.
"Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτό που συνέβη σε σχέση με την ξηρασία στην Ινδονησία και ορισμένες περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, ιδιαίτερα συνδέονται με το Ελ Νίνιο και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί δυνατότητες μετά το 2015», δήλωσε ο Ομάρ Baddur, μετεωρολόγος στο Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό.
Οι επιστήμονες λένε ότι κατά τη διάρκεια παρουσιαστεί Ελ Νίνιο, το θερμότερο νερό του Βορειοδυτικού Ειρηνικού κινούνται προς τα ανατολικά, έτσι ώστε η περιοχή γνώρισε ένα ψύκτη νερού.
«Ψύκτες νερού φέρνουν ξηρότερες συνθήκες στο ανατολικό τμήμα της Νοτιοανατολικής Ασίας - όπως συμβαίνει τώρα - σε αντίθεση με το θερμότερο νερό μπορεί να εξατμιστεί και να προκαλέσει βροχή», δήλωσε ο Edvin Aldrian του Οργανισμού για την αξιολόγηση και εφαρμογή της τεχνολογίας (BPPT).
Ελ Νίνιο παρέδωσε επίσης μια προειδοποίηση μετεωρολόγοι προβλέπουν βροχοπτώσεις των μουσώνων του Ινδικού κάτω από την κανονική, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Πάνω από τα δέκα κράτη της Ινδίας βιώνουν μια βροχερή εποχή των βροχοπτώσεων είναι ανύπαρκτη, δήλωσε ο Ινδός Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Όλο και περισσότερο δυνατή βροχή
"Αναμένουμε, επίσης, τη μείωση των βροχοπτώσεων λιγότερο, φέτος αναμένεται Ελ Νίνιο χρόνια», δήλωσε ο Τουν Lwin, πρώην ηγέτης των μετεωρολογικών οργανισμού Μιανμάρ.
"Αλλά η ένταση των βροχών είναι τώρα ακόμη πιο ισχυρή.
«Στην αρχή ζήσαμε υψηλές βροχοπτώσεις, λόγω της εποχής των βροχών, που κινείται προς τα βόρεια, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων και, στη συνέχεια, τα σύννεφα των μουσώνων αρχίσουν να κινούνται από το πάνω μέρος του νότου».
Μετεωρολόγος στη Μιανμάρ δήλωσε ότι η χώρα δέχεται βροχοπτώσεις κυμαίνονται σε εξαιρετικά επίπεδα, προκαλώντας πλημμύρες και σκοτώνοντας πάνω από 80 ανθρώπους και άφησε περίπου 250.000 ανθρώπους που έχουν εκτοπιστεί.
Βροχή των μουσώνων σύννεφα και Typhoon Σχόλια θανατώνονται επίσης πάνω από 100 ανθρώπους και προκάλεσαν ζημιές στη Δυτική Βεγγάλη, Ινδία.
Lwin είπε ο κύριος παράγοντας που ενισχύει την εποχή των βροχών είναι ένας τροπικός κυκλώνας.
Οι επιστήμονες λένε ότι το Ελ Νίνιο εξασθενεί συνήθως την περίοδο των βροχών, αλλά τώρα ενισχύει πραγματικά το τροπικό κυκλώνα.
Πλημμύρες και την ξηρασία στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, αυτή τη φορά σε μεγάλο βαθμό σύμφωνη με το φυσικό τους ποικιλομορφία, ενώ η αύξηση της έντασης.
Αυτό σημαίνει αύξηση της έντασης των ακραίων καιρικών, λένε, οφείλεται στην αύξηση της θερμοκρασίας της γης.
"Η θερμότητα στην ατμόσφαιρα και άνοδο των θαλασσών και παροχή επιπλέον ενέργειας σε ακραίες συνθήκες, αυξάνοντας έτσι την ένταση της", δήλωσε Baddur.
Οι επιστήμονες προειδοποιούν αύξηση των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου, όπως το διοξείδιο του άνθρακα, παγιδεύουν τη θερμότητα στην ατμόσφαιρα, και των ωκεανών του πλανήτη προκαλεί την αλλαγή του κλίματος της γης.
"Δεν μπορούμε να πούμε τι συμβαίνει στη Νοτιοανατολική Ασία είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής, αλλά μπορούμε να πούμε κλιματική αλλαγή θα αυξήσει ακραίες συνθήκες όπως αυτό."
Η πιο ακραία
"Αν κοιτάξετε την ιστορία από το 1950, θα γίνεται όλο και ισχυρότερη και ο δείκτης δείχνει φέτος θα είναι η ισχυρότερη, μέχρι στιγμής"
Μετεωρολογικό αξιωματούχοι στην Ινδονησία λένε ότι η κατάσταση Ελ Νίνιο γίνεται όλο και ισχυρότερη.
"Αν κοιτάξετε την ιστορία από το 1950, θα γίνεται όλο και ισχυρότερη και ο δείκτης δείχνει φέτος θα είναι η ισχυρότερη, μέχρι στιγμής," δήλωσε ο metereolog Ινδονησία, Edvin Aldrian.
Η υπηρεσία του ΟΗΕ η έκθεση του οποίου έγινε η βάση των συνομιλιών για το παγκόσμιο κλίμα, η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC), έχει προειδοποιήσει από ακραίες συνθήκες, όπως έντονη βροχόπτωση σε σύντομο χρονικό διάστημα και ξηρασίας.
"Στη νοτιοανατολική Ασία, βροχή-μούσκεμα ημέρα για το σύνολο του έτους αυξήθηκε κατά 22 χιλιοστά ανά δεκαετία, ενώ οι βροχοπτώσεις στη βροχερή μέρα ακραία αύξηση 10 mm ανά δεκαετία," τελευταίας έκθεσης της IPCC.
"Αλλά η ποικιλία και το κλίμα είναι πολύ διαφορετικές τάσεις στην περιοχή και την εποχή», πρόσθεσε την έκθεση.

Tatang ήδη 25 χρόνια ως αγρότης στο Indramayu, Δυτική Ιάβα, και ο ίδιος έχει βιώσει επανειλημμένα την ξηρασία, αλλά φετινή ξηρασία ήταν πιο σοβαρή από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια.
"Πέρυσι, ήταν τόσο yah yah αγρότες καλλιέργειες. Τώρα, όμως, πιο σοβαρή από ό, τι την εποχή τα τελευταία χρόνια", δήλωσε ο Tatang.
Ξηρασία όχι μόνο σε Indramayu, Δυτική Ιάβα, αλλά και σε 11 άλλες επαρχίες της Ινδονησίας.
Περίπου 25.000 εκτάρια γεωργικής γης είναι ξηρό και τα εκατομμύρια των πολιτών της Ινδονησίας αναμένεται να αισθάνεται τον αντίκτυπο, όπως η έλλειψη νερού για τις καθημερινές τους ανάγκες.
Για την αντιμετώπιση της ξηρασίας, εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Διαχείρισης Καταστροφών Sutopo Purwo Nugroho εξηγεί τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από την κυβέρνηση.
"Διανομή, droping νερού-νερού, χρησιμοποιώντας δεξαμενόπλοιο νερό. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τις δεξαμενές αποθήκευσης του νερού, επισκευές υδραυλικών, και ούτω καθεξής», δήλωσε ο Sutopo.
Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει επίσης σχέδια για την κατασκευή 49 δεξαμενών σε όλη την Ινδονησία, σαφείς Sutopo.
Ένα σύνολο των 12 επαρχιών της Ινδονησίας είχε πληγεί από ξηρασία
Δεν θα φυτεύσει
Ορισμένες περιοχές στην Ινδονησία φυσικά και γεωγραφικά είναι μια περιοχή που είναι ξηρό, όπως Wonogiri, Boyolali και Blora.
Αλλά με το παγκόσμιο φαινόμενο Ελ Νίνιο, οι Ειρηνικό Ωκεανό αποκλίσεις θερμοκρασίας στην επιφάνεια, αυτό έχει επιπτώσεις σε διάφορες χώρες στις περιοχές του ισημερινού. Αυτό προκαλεί η ξηρασία στην Ινδονησία γίνεται μεγαλύτερο.
Ως εκ τούτου, ο Thomas Jamaluddin, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αεροναυτικής και Διαστήματος ενημέρωσε αγρότες δεν menamam ρύζι σε αυτή τη σεζόν.
"Διοίκηση στην περίπτωση της γεωργίας, θα πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη τη διαθεσιμότητα του νερού. Σε πολλές περιοχές των νέων αγροτών αυξάνεται το ρύζι, αλλά στη συνέχεια χτυπήθηκε από την ξηρασία,» είπε ο Θωμάς.
Επιπλέον, ο Thomas επίσης έκκληση προς τους ανθρώπους την εφαρμογή της διαχείρισης των υδάτων και πολλοί κατάστημα, όταν το νερό είναι άφθονο.
Εκτιμάται ότι η ξηρασία θα συνεχίσει να χτυπήσει την Ινδονησία μέχρι το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Tafsir Αλ Mu'min Στίχος 67-85
Στίχοι 67-68: Η πρόσκληση για τους ανθρώπους να δώσουν προσοχή στην δύναμη του Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala στη δημιουργία και την ανάπτυξη της ζωής τους, και γρήγορα εφαρμόσει το διάταγμα του Θεού Subhaanahu wa Ta'aala.

هو الذي خلقكم من تراب ثم من نطفة ثم من علقة ثم يخرجكم طفلا ثم لتبلغوا أشدكم ثم لتكونوا شيوخا ومنكم من يتوفى من قبل ولتبلغوا أجلا مسمى ولعلكم تعقلون (67) هو الذي يحيي ويميت فإذا قضى أمرا فإنما يقول له كن فيكون (68)

Μετάφραση της Σούρα Αλ Mu'min Στίχος 67-68

67. [1] Αυτός που σας δημιούργησε από το έδαφος [2], και στη συνέχεια από μια σταγόνα σπέρμα [3], τότε από έναν θρόμβο, τότε θα γεννηθεί σαν παιδί, τότε επιτρέπεται να ενηλικίωση [4], και στη συνέχεια να γεράσει. Αλλά υπάρχει ανάμεσά σας έχουν απενεργοποιηθεί πριν από αυτό. (Αυτό το κάνουμε έτσι) που μπορείτε να πάρετε για το χρονικό διάστημα που ορίζεται [5], έτσι ώστε να κατανοήσουν [6].

68. Ήταν αυτός που ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί [7]. Έτσι, όταν ο ίδιος ήταν έτοιμος να ξεκινήσει κάτι υποθέσεων [8], αυτός ακριβώς bekata με τον ίδιο, «Να!» Στη συνέχεια, θα γίνει κάτι το [9].

Στίχοι 69-78: Η τύχη όσων αντιτίθενται τους στίχους του Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, και τον Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala να Αγγελιοφόρος του να είναι υπομονετικοί και να περιμένουν για την καταστροφή των απίστων.ألم تر إلى الذين يجادلون في آيات الله أنى يصرفون (69) الذين كذبوا بالكتاب وبما أرسلنا به رسلنا فسوف يعلمون (70) إذ الأغلال في أعناقهم والسلاسل يسحبون (71) في الحميم ثم في النار يسجرون (72) ثم قيل لهم أين ما كنتم تشركون (73) من دون الله قالوا ضلوا عنا بل لم نكن ندعو من قبل شيئا كذلك يضل الله الكافرين (74) ذلكم بما كنتم تفرحون في الأرض بغير الحق وبما كنتم تمرحون (75) ادخلوا أبواب جهنم خالدين فيها فبئس مثوى المتكبرين (76) فاصبر إن وعد الله حق فإما نرينك بعض الذي نعدهم أو نتوفينك فإلينا يرجعون (77) ولقد أرسلنا رسلا من قبلك منهم من قصصنا عليك ومنهم من لم نقصص عليك وما كان لرسول أن يأتي بآية إلا بإذن الله فإذا جاء أمر الله قضي بالحق وخسر هنالك المبطلون (78)

Μετάφραση της Σούρα Αλ Mu'min Στίχος 69-78

69. Έχετε δει τους ανθρώπους που έχουν πάντα αρνηθεί τις αποκαλύψεις του Αλλάχ [10]; Πώς μπορεί να αποφευχθεί [11];

70. (Δηλαδή) όσους αρνούνται το Βιβλίο (Κοράνι) και την αποκάλυψη που ασκούνται από Αγγελιοφόροι μας που στείλαμε. Αργότερα θα ξέρουν,

71. όταν τα δεσμά και αλυσίδες τοποθετούνται γύρω από το λαιμό τους [12], καθώς σύρθηκαν,

72. σε πολύ ζεστό νερό, τότε κάηκαν στη φωτιά,

73. Στη συνέχεια είπε σ 'αυτούς [13], "Ποιο από τα είδωλα που χρησιμοποιήσατε για να συνδέσει [14],

74. (λατρεύετε) εκτός από τον Αλλάχ; »Αυτοί απάντησαν,« Έχουν περάσει μακριά από εμάς, ακόμη και εμείς ποτέ δεν λατρεύουμε τίποτα [15]. "Έτσι, ο Θεός αφήνει να πάει παραστρατημένος δύσπιστους [16].

75. [17] Η [18] είναι επειδή μπορείτε να εξαγνίσουν στη γη χωρίς να λαμβάνεται υπόψη για την αλήθεια και επειδή πάντα exult (σε ανυπακοή) [19].

76. (Λέγεται ότι σ 'αυτούς): "Εισάγετε εσείς τις πύλες της κόλασης [20], και να κατοικήσει σε αυτό, έτσι ώστε είναι το χειρότερο των θέσεων για τους ανθρώπους που είναι αλαζόνες [21].".

77. Γι 'αυτό να είσαι ασθενής (Μωάμεθ) [22], η υπόσχεση του Αλλάχ είναι αλήθεια. Αν σας δείξει την πιο τιμωρία Εμείς ancamkan τους, ή αλλιώς εσύ έλεος μας (πριν από το θάνατο πάνω τους), αλλά και σε αυτούς είναι επιστρέψαμε.

78. [23] και μάλιστα, έστειλε αγγελιοφόρους πριν σου (Μωάμεθ) [24], μεταξύ των οποίων και εκεί που σας λέμε, και ανάμεσά τους υπάρχουν (και) δεν θα σας πω. Κανένας από τους αποστόλους να φέρει ένα θαύμα, εκτός εάν η άδεια του Αλλάχ [25]. Έτσι, όταν ήρθε η εντολή του Αλλάχ [26], (για όλες τις περιπτώσεις) αποφασίζεται από δίκαιη [27]. Και όταν ήταν [28] είναι άτυχοι άνθρωποι οι οποίοι προσκολλώνται στην ματαιοδοξία [29].

Στίχοι 79-85: οι νόμοι δεν άλλαξαν, τα διδάγματα που μπορούν να αντληθούν από τα γεγονότα των προηγούμενων λαών, και ότι η πίστη στην εποχή της μοίρας έχει έρθει άχρηστο.

الله الذي جعل لكم الأنعام لتركبوا منها ومنها تأكلون (79) ولكم فيها منافع ولتبلغوا عليها حاجة في صدوركم وعليها وعلى الفلك تحملون (80) ويريكم آياته فأي آيات الله تنكرون (81) أفلم يسيروا في الأرض فينظروا كيف كان عاقبة الذين من قبلهم كانوا أكثر منهم وأشد قوة وآثارا في الأرض فما أغنى عنهم ما كانوا يكسبون (82) فلما جاءتهم رسلهم بالبينات فرحوا بما عندهم من العلم وحاق بهم ما كانوا به يستهزئون (83) فلما رأوا بأسنا قالوا آمنا بالله وحده وكفرنا بما كنا به مشركين (84) فلم يك ينفعهم إيمانهم لما رأوا بأسنا سنة الله التي قد خلت في عباده وخسر هنالك الكافرون (85)

Μετάφραση της Σούρα Αλ Mu'min Στίχος 79-85

79. [30] Είναι ο Αλλάχ Ποιος έκανε τα βοοειδή για σας, οι περισσότεροι από σας βόλτα και κάποιοι που τρώτε.

80. Και για σένα (πλέον) άλλες παροχές του (βοοειδή είναι) και ότι έχετε επιτύχει ένα σκοπό (γκολ) που είναι αποθηκευμένα μέσα στην καρδιά σου (με την οδήγηση) [31]. Και με την κίνηση των ζώων, και μεταφέρονται επί του σκάφους.

81. Και Έδειξε τα σημάδια (της δύναμής του) για να σας [32]. Στη συνέχεια, τα σημάδια (η ισχύς του) Αλλάχ αυτό που έχετε αρνηθεί [33];

82. [34] Έχουν δεν ταξίδεψε στη γη και στη συνέχεια παρατήρησε [35] πώς το τέλος εκείνων που πριν από αυτούς [36]. Ήταν όλο και πιο έντονη δύναμη και (περισσότερο), τα λείψανα του πολιτισμού στη γη [37], τότε αυτά που κερδίζουν δεν μπορεί να τους [38] βοηθήσουν.

83. [39] Έτσι, όταν οι απόστολοι ήρθαν για να τους με το πραγματικό αποδεικτικών στοιχείων [40], είναι ευχαριστημένοι με την υπάρχουσα γνώση τους [41] και είναι περιτριγυρισμένο από (μοίρας) που χρησιμοποιούνται για την παρωδία παρωδία.

84. Έτσι, όταν έβλεπαν τη μοίρα μας, είπαν [42], "Εμείς απλά πιστεύουν στον Αλλάχ και μόνο, και απορρίπτουμε τους θεούς που μας συνδέουν με τον Θεό [43]."

85. Στη συνέχεια, η πίστη τους, όταν είχαν δει την μοίρα μας δεν είναι πλέον χρήσιμο για αυτούς. Αυτή είναι η Σούννα (οι διατάξεις του) Αλλάχ ο οποίος ήταν αλήθεια στους δούλους Του [44]. Και όταν ήταν ατυχές άπιστοι [45].

[1] Περαιτέρω ίδιος εδραίωσε την υπόθεση του μονοθεϊσμού, δηλώνοντας ότι Αυτός είναι ο Δημιουργός σας, που μετατρέπει τη δημιουργία των γεγονότων έχετε. Ως εκ τούτου Αυτός που δημιουργήσατε, έτσι λατρεύουν Αυτόν.

[2] Αυτό είναι η δημιουργία των πατέρων σας Αδάμ alaihis χαιρετισμούς από το έδαφος.

[3] Αυτή είναι η αρχή μιας διαδικασίας γεγονότα απόγονοι του Αδάμ, όταν στην κοιλιά της μητέρας του, ότι του σπέρματος, τότε να γίνει ένα «άλακα (θρόμβος), στη συνέχεια έγινε mudhghah (κατ 'αποκοπή της σάρκας), τότε χρησιμοποιούνται τα οστά και τα οστά ήταν τυλιγμένο σε μπέικον ( δείτε το Al Πιστοί: 14).

[4] Αυτή είναι η ηλικία, όταν όλο και πιο τέλεια δύναμη, η ηλικιακή ομάδα 30-40 ετών.

[5] Όταν τελειώνει η ηλικία σας.

[6] Η κατάσταση σας, ώστε να γνωρίζετε ότι αυτό που δημιουργούν τα γεγονότα έχουν Mahasempurna δύναμή Του, και ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να λατρεύεται, αλλά σ 'Αυτόν.

[7] Αυτός που κατέχουν ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, έτσι ώστε ένα άτομο δεν θα έχουν πεθάνει είτε ως αιτία ή για κανένα λόγο, εκτός από την άδειά του. Λέει, «Και ποτέ δεν επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του ένα μακρόβιο ούτε να μειωθεί η ηλικία του, αλλά η (ήδη καθοριστεί) στο βιβλίο (lawh Mahfuz). Αληθώς είναι εύκολο για τον Αλλάχ "(Trans Fatir:. 11).

[8] μικρό ή μεγάλο.

[9] Κανείς δεν ήταν σε θέση να αντισταθεί και να αποτρέψει.

[10] Αυτό είναι τόσο διαυγές και λαμπερό. Αυτή η φράση είναι παράξενο να υποθέσουμε ότι η κακή τους κατάσταση.

[11] Αυτό είναι το πώς μπορεί να μετατραπεί μακριά από τους στίχους του Αλλάχ είναι τόσο προφανές; Ωστόσο, πού αλλού θα πάει μετά από μια τέλεια εξήγηση γι 'αυτό; Μήπως να βρουν έναν στίχο σαφέστερη, σε αντίθεση με τους στίχους του Αλλάχ; Όχι, από τον Θεό, δεν τον βρίσκουν. Ή εάν βρεθεί κάποια αμφίβολο ότι σύμφωνα με τις επιθυμίες τους και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να επιτεθούν αμφίβολο στίχους του Αλλάχ να υπερασπιστούν τους ακαταστασία; Πραγματικά άσχημα ανταλλαγή τους και τις επιλογές που επιλέγουν για τον εαυτό τους διαψεύδουν το βιβλίο που ήρθε σ 'αυτούς από τον Αλλάχ έφερε τους αποστόλους του, όπου είναι οι πιο ανθρώπινη και πιο σωστή και πιο ευγενή μυαλά. Οι ανταμοιβή είναι κόλαση, όπως περιγράφεται στην επόμενη παράγραφο.

[12] Έτσι ώστε να μην μπορεί να κινηθεί.

[13] Ενώ επέκρινε σκληρά.

[14] Αυτό είναι το αν μπορεί να σας δώσει τα οφέλη και να αποφεύγουν το μεγαλύτερο μέρος της μοίρας;

[15] Αρνούνται τη λατρεία τους αυτόν, και τα είδωλα παρουσιάστηκαν, τότε ο Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala είπε, "Σίγουρα και αυτό που λατρεύουν εκτός από τον Αλλάχ, είναι το δόλωμα της κόλασης, θα πρέπει να πάτε σε αυτό.» (Μτφρ. Al Anbiya: 98)

Σύμφωνα με Shaikh Όπως Sa'diy, κι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερη ισχυρή-γνωμοδότηση που εννοούν με αυτά τα λόγια είναι να αναγνωρίσουμε batilnya λατρεία του θεού-λάτρευαν αυτό, και ότι ο Θεός δεν έχει εταίρων. Είναι λάθος και ψεύτικη λατρεία, ακόμα και λατρεία που δεν είναι σωστό να λατρεύεται. Αυτό φαίνεται από το λόγο του Αλλάχ ο Βασιλικός, "Έτσι ο Θεός αφήνει να πάει παραστρατημένος δύσπιστους».

[16] Δηλαδή, όπως εκείνη παραπλάνηση που κατέχουν πάνω από τον κόσμο, αποστασία είναι σαφές σε όλους, έτσι ώστε να αναγνωρίζουν τις ανομίες για την Ημέρα της Ανάστασης, και είναι αλήθεια ο λόγος του Αλλάχ Ta'ala, "Και εκείνοι που ζήτησαν από τους συμμάχους εκτός από τον Αλλάχ, δεν είναι ακολουθούν (πίστη). Ακολουθούν τίποτα, αλλά απλή προκατάληψη, και είναι απλώς εικασία "(Trans Γιουνούς:. 66) Αυτό φαίνεται επίσης από το λόγο του Αλλάχ Ta'ala". Και ποιος είναι πιο παραπλανάται από εκείνους που λατρεύουν τους θεούς εκτός από τον Αλλάχ που δεν το κάνει μπορεί να επιτρέψει (προσευχές) μέχρι το τέλος του κόσμου και της παραμέλησης τους του (προσοχή) στις προσευχές τους »; (trans Αλ Ahqaaf:. 5)

[17] Λέγεται, επίσης, στους ανθρώπους της κόλασης.

[18] Η τιμωρία ποικιλία αυτή.

[19] Αυτό συμβαίνει επειδή εξαγνίσουν και περήφανος με το ψέμα που κρατάτε και με τη γνώση ότι η επιστήμη menyelisihi Αποστόλων και την αλαζονεία σας από υπηρέτες του Θεού άδικα και χάος ως το λόγο του Αλλάχ Ta'ala στο τέλος του παρόντος κεφαλαίου, «Έτσι, όταν η αγγελιαφόροι ήρθε σε αυτές με την πραγματική απόδειξη, ότι είναι ευχαριστημένοι με τις υπάρχουσες γνώσεις τους »(trans-Al Mu'min:. 83), και ως το λόγο του Αλλάχ Ta'ala για Qarun". Μην είστε πολύ υπερήφανοι? Ο Αλλάχ δεν αγαπά εκείνους που είναι πάρα πολύ καυχηθεί »(μτφρ Qarun:. 76). Καλή διασκέδαση όπως αυτή Καλά κατακριτέα που απαιτεί μια ποινή, σε αντίθεση με την αξιέπαινη χαίρεται που χαίρονται με χρήσιμες γνώσεις και καλά έργα, όπως στη λέξη Αλλάχ, ο Βασιλικός », λένε,« Με τη χάρη του Αλλάχ και το έλεος Του, να τους αφήσουμε να χαίρονται με αυτό το δώρο του Θεού και το έλεος Του είναι καλύτερη από ό, τι συσσωρεύουν »(μτφρ Γιουνούς:. 58)...

[20] Κάθε ένα από αυτά τα στρώματα είναι σύμφωνα φιλανθρωπία.

[21] Σε αυτό το μέρος θα ήταν ταπεινωμένος και demeaned, φυλακίστηκε, βασανίστηκε και εναλλασσόμενο υψηλής νιώθουν ζέστη και το κρύο είναι υψηλή.

[22] Στο κήρυγμα εναντίον του λαού σου, και η διαταραχή της γεύσης τους. Έτσι ώστε να μπορείτε να είστε υπομονετικοί, πιθανότατα πιστεύουν ότι η υπόσχεση του Αλλάχ είναι αλήθεια. Θα βοηθήσει τη θρησκεία του, ανυψώνοντας την ποινή του, και βοηθώντας τους αποστόλους του. Παρομοίως, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε υπομονετικοί, τότε θυμηθείτε ότι η τιμωρία θα συμβεί τους εχθρούς σας, αν όχι του κόσμου, στη συνέχεια, στην επόμενη, μετά την επιστροφή τους στο Θεό, τότε θα τους ανταμείψει ανάλογα με ό, τι κάνουν. Ta'aala Subhaanahu wa Αλλάχ λέει, «Και ποτέ μην εσύ (Μωάμεθ) πιστεύουν ότι ο Αλλάχ δεν γνωρίζει τι γίνεται με αυτούς που κάνουν λάθος. Αληθώς Αλλάχ δίνει ανάπαυλα για να τους μέχρι την ημέρα που τα μάτια τα μάτια (τους) διευρύνθηκε, «(. Τρανς Ιμπραήμ: 42)

[23] Στη συνέχεια, ο Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala αυτόν και menyabarkannya διασκεδάσει υπενθυμίζοντας τους αδελφούς ότι θα το μεταξύ τους αποστόλους.

[24] Το κήρυγμα για το λαό του, και ήταν υπομονετικοί με τους ανθρώπους διαταραχές του.

[25] Από τη στιγμή που είναι οι υπηρέτες του συνόλου. Εξ ου και η πρόταση για τους αποστόλους, προκειμένου να φέρει την παράγραφο (α θαύμα) όπως επιθυμούν μετά τον Θεό φέρνει εδάφια που δείχνουν την αλήθεια των αποστόλων Του ήταν μια πρόταση που είναι άδικη και επαχθής αυτο.

[26] Για να κρίνουμε ανάμεσα στους αποστόλους και τους εχθρούς τους.

[27] Αυτό αντιστοιχεί στη θέση του και σύμφωνα με την αλήθεια, ότι με την αποθήκευση των αποστόλων και των οπαδών και να καταστρέψει όσους αρνούνται.

[28] Όταν δίνεται μια απόφαση.

[29] Η φύση είναι κακό, επιστήμης και της φιλανθρωπίας που προκύπτουν από αυτούς είναι ματαιοδοξία, και ο στόχος είναι επίσης ματαιοδοξία. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ασχοληθεί με το στίχο να ανησυχείτε αν συνεχώς πάνω από το ψέμα τους, τότε θα χάσουν ως γενιά πριν από αυτούς έχει μια απώλεια, επειδή δεν έχουν περισσότερη ευγένεια και δεν υπάρχει ασφαλές από την τιμωρία στα βιβλία προηγούμενη εγγύηση.

[30] Ο Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala δώσει χάρες στους δούλους Του να κάνουν με τα ζώα τους από τους οποίους προέρχονται οι διάφορες απολαύσεις, συμπεριλαμβανομένων των οφελών της ιππασίας αυτό, τα οφέλη από την κατανάλωση κρέατος, γάλακτος κατανάλωσης, ζεσταίνει το σώμα με το δέρμα, και να διάφορα εργαλεία από δέρμα, γούνα και τα μαλλιά.

[31] Αυτός είναι μέχρι μια μακρινή χώρα, με μια αίσθηση της ευτυχίας και της χαράς.

[32] Η επιδείξουν ενότητα Του, τα ονόματα Του και τη φύση Του. Αυτό περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα χάρες, όπου έδειξε στίχους του στους δούλους του, τόσο στον εαυτό τους και στον ορίζοντα, και καλεί χάρες του, ώστε να τον ξέρω, τον εκτιμώ και να υπενθυμίσει Του.

[33] Αυτός είναι ο στίχος που του στίχους του, που δεν αναγνωρίζουν, επειδή έχει παραμείνει στην καρδιά σας ότι όλοι οι στίχοι και χάρες από Αυτόν, έτσι ώστε δεν υπάρχει καμία θέση για να αρνηθεί και δεν υπάρχει μέρος για να γυρίσει, ακόμη και απαιτεί ένα λογικό άτομο να ασκήσει την ειλικρίνεια να προσπαθήσει να Τον υπακούσουμε, υποχωρητική με τον εαυτό του και απασχολούνταν με τη λατρεία Του.

[34] Ο Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala καλούμε όσους αρνούνται τον απόστολο να ταξιδέψουν στη γη, είτε με την καρδιά και το σώμα, καθώς και να ζητήσει από τους ανθρώπους που ξέρουν.

[35] Ενώ η σκέψη, όχι μόνο για να δούμε αλλά η καρδιά τους είναι αμελής.

[36] Από τα ανωτέρω προκύπτει λαών, όπως «ΣΔΕ, Thamud και άλλοι, όπου ήταν μεγαλύτερη δύναμη και περισσότερες κατοχές και περισσότερο κληρονομιά.

[37] Όπως και οι κτιρίου, εξαρτήματα, φρούρια και παλάτια.

[38] Όταν πρόκειται για αυτές τις εντολές (για να τους τιμωρήσει). Όταν η δύναμη που δεν είναι χρήσιμες, δεν είναι σε θέση να το κάνουν με την περιουσία τους και δεν είναι σε θέση να κρύβονται πίσω από το φρούριό τους.

[39] Στη συνέχεια, ο Αλλάχ αναφέρει μεγάλο λάθος τους.

[40] Δηλαδή τα ουράνια βιβλία, θαύματα, χρήσιμες γνώσεις που περιγράφουν το χρήστη παρά την αποστασία, τα δικαιώματα της ματαιοδοξίας.

[41] Θα ήταν ευχαριστημένοι με την γνώση που είναι σε αυτά σημαίνουν ότι έχουν βαρεθεί με την επιστήμη που είναι πάνω τους και δεν αισθάνονται την ανάγκη πια για την επιστήμη διδάσκεται από τους αποστόλους τους, ακόμη και αυτοί υποτιμάται και εικονικές πληροφορίες έφεραν απόστολοι. Ήδη πρέπει να ενημερώνονται, ότι ο ενθουσιασμός που έδειξε την αφοσίωσή τους στην έγκριση του Αλλάχ berpegangnya είναι αντίθετοι με την αλήθεια του και έφερε τους αποστόλους. Περιλαμβάνεται στο παράδειγμα της επιστήμης ότι οι άνθρωποι είναι συνήθως περήφανοι γι 'αυτόν είναι η επιστήμη της φιλοσοφίας και της επιστήμης Mantiq Ελλάδα, όπου η γνώση ότι υποστήριξαν πολλά εδάφια του Κορανίου, μειώνοντας το μεγαλείο στην ανθρώπινη καρδιά, και να κάνουν τα επιχειρήματα που έπεισε και qath'i (σίγουρα) ως επιχειρήματα lafzhi που δεν φέρουν την παραμικρή εμπιστοσύνη, να λάβουν σοβαρά υπόψη λόγος που οι άνθρωποι ηλίθιοι και ματαιοδοξία παρά τα επιχειρήματα. Αυτές περιλαμβάνουν αποκλίνουσα συμπεριφορά σε στίχους του Αλλάχ και εναντίον της, wallahul musta'aan.

[42] Ως χειρονομία αναγνώρισης, αλλά όταν αυτή η αναγνώριση δεν είναι πλέον χρήσιμο.

[43] Και τα δύο αγάλματα και ειδώλια, και διαχωρίζουμε τη θέση μας από κάθε τι που menyelisihi τους αποστόλους, είτε με τη μορφή της επιστήμης και της φιλανθρωπίας.

[44] Η πίστη δεν είναι χρήσιμη όταν η μοίρα έχει έρθει. Αυτό συμβαίνει γιατί η πίστη είναι η πίστη της αναγκαιότητας και έχει δει από πρώτο χέρι, αλλά η πίστη είναι χρήσιμη μόνο όταν είναι αόρατο, δηλαδή, πριν υπάρχουν σημάδια της μοίρας.

[45] Αυτό είναι προφανώς ζημίες τους σε όλους. Ενώ πριν ότι πάντα χάνουν.

ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ

Με την
Ο Δρ Yusuf bin bin Abdillah ο Γιουσούφ αλ-WabilΗ γνώση για την Ημέρα της Κρίσης είναι θέμα του αόρατου το οποίο είναι γνωστό μόνο στον Αλλάχ Ta'ala, όπως φαίνεται από πολλούς στίχους στην αλ-Κοράνι και τα Χαντίθ του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam γιατί η γνώση για την Ημέρα της Ανάστασης είναι η μόνη γνωστή περίπτωση από τον Αλλάχ Παντοδύναμος. Εκείνος δεν το δείχνουν με έναν άγγελο ούτε αντιπαρατίθενται σε ένα προφήτη ο οποίος στάλθηκε [1]. Κανείς δεν ξέρει πότε η Απόφαση εκτός από τον Αλλάχ Ta'ala.

Το Προφήτη sallallaahu «wa Sallam συχνά μιλούν για την κατάσταση της Ημέρας της Κρίσεως και της δραστικότητας, έτσι ώστε οι άνθρωποι στη συνέχεια τον ρώτησε όταν η Ημέρα της Κρίσεως. Ανέφερε ότι πρόκειται για ένα θέμα το αόρατο που είναι γνωστό μόνο στον Θεό, καθώς και τους στίχους του Κορανίου εξηγεί ότι η γνώση σχετικά με το πότε η Ανάσταση είναι κάτι που ο Θεός που προορίζονται για τον εαυτό του.

Μεταξύ αυτών είναι τα λόγια του:

يسألونك عن الساعة أيان مرساها قل إنما علمها عند ربي لا يجليها لوقتها إلا هو ثقلت في السماوات والأرض لا تأتيكم إلا بغتة يسألونك كأنك حفي عنها قل إنما علمها عند الله ولكن أكثر الناس لا يعلمون

«Θα σας ρωτήσω σχετικά με Doomsday,« Πότε συνέβη αυτό; »λένε,« Αληθώς τη γνώση της Αναστάσεως που είναι στην πλευρά του Κυρίου μου? κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την ώρα άφιξής του, αλλά σ 'Αυτόν. Doomsday ήταν πολύ βαρύ (ταραχές για τα πλάσματα) στους ουρανούς και στη γη. Απόφαση δεν θα έρθει σε σας, αλλά ξαφνικά. «Θα σας ρωτήσω σαν να ξέρει πραγματικά. Ας πούμε, «. Αληθώς η γνώση της Ημέρα της Κρίσης είναι με τον Αλλάχ, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν" [Αλ-A'raaf: 187]

ΑΛΛΑΧ διέταξε Προφήτη Του, Μωάμεθ sallallaahu «wa Sallam, προκειμένου να διακηρύξουν την ανθρωπότητα ότι η γνώση της Ανάστασης είναι μόνο στον Αλλάχ και μόνο, μόνο ο ίδιος ήταν αυτός που γνωρίζει το πρόβλημα με σαφήνεια και, όταν αυτό συνέβη, κανείς από τους κατοίκους των ουρανών και η γη ξέρει.

Όπως αποκάλυψε ο Θεός:

يسألك الناس عن الساعة قل إنما علمها عند الله وما يدريك لعل الساعة تكون قريبا

"Οι άνθρωποι σας ρωτήσω σχετικά με την Ημέρα της Ανάστασης. Ας πούμε, «Αληθώς η γνώση της Hour ήταν μόνο με τον Αλλάχ.» Και ξέρετε (Ο Μωάμεθ), μπορεί να είναι η ημέρα της Ανάστασης είναι κοντά στο χρόνο "[Αλ-Ahzaab: 63].

Καθώς και ομιλείται από τον Θεό:

يسألونك عن الساعة أيان مرساها فيم أنت من ذكراها إلى ربك منتهاها

"(Άπιστοι) σας ρωτήσω (Ο Μωάμεθ) της ημέρας της Αναστάσεως, πότε θα συμβεί αυτό; Ποιος είσαι εσύ (που) μπορούν να αναφερθούν (χρόνος); . Rabb για σας αποκατασταθεί μέχρι το τέλος (διάταξη του χρόνου) "[An-Naazi'aat: 42-44]

Στη συνέχεια, το αποκορύφωμα της γνώσης της ημέρας ανάσταση επιστρέψουν στον Θεό και μόνο.

Ως εκ τούτου, όταν Γαβριήλ Alaihissallam ζήτησε από τον Προφήτη sallallaahu «wa Sallam την Ημέρα της Κρίσης, όπως περιγράφεται στο χαντίθ που μακράς Γαβριήλ Προφήτη sallallaahu« wa Sallam δήλωσε:

ما المسئول عنها بأعلم من السائل.

"Οι άνθρωποι που ρωτήθηκαν σχετικά δεν γνωρίζουν περισσότερα από ό, τι το πρόσωπο που ζήτησε." [2]

Gabriel δεν γνωρίζει πότε η Ημέρα της Κρίσης συνέβη, το ίδιο έκανε και ο Προφήτης Μωάμεθ sallallaahu «wa Sallam.

Ομοίως, ο προφήτης «Ίσα Alaihissallam, δεν ξέρει πότε Απόφαση συνέβαινε, αλλά θα πάει κάτω, όταν η Αποκάλυψη είναι κοντά. Ακόμη και (η μείωση του Προφήτη «Ίσα), συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων σημάδια της Κρίσης, όπως θα εξηγηθεί.

Al-Ahmad rahimahullah Ιμάμ αφηγείται, καθώς και Ιμπν Majah και αλ-Χακίμ των «Αμπντουλάχ μπιν Mas'ud Radi anhu, από τον Προφήτη sallallaahu« wa Sallam, είπε:

لقيت ليلة أسري بي إبراهيم وموسى وعيسى, قال: فتذاكروا أمر الساعة, فردوا أمرهم إلى إبراهيم فقال: لا علم لي بها, فردوا الأمر إلى موسى, فقال: لا علم لي بها, فردوا الأمر إلى عيسى فقال: أما وجبتها? فلا يعلمها أحد إلا الله ذلك, وفيما عهد إلي ربي عزوجل أن الدجال خارج, قال ومعي قضيبان, فإذا رآني, ذاب كما يذوب الرصاص. قال: فيهلكه الله.

"Τη νύχτα που ήμουν σε Isra'kan προς τον ουρανό, συναντήθηκα με τον Αβραάμ, ο Μωυσής και ο Ιησούς." Είπε, "Τότε είπαν ο ένας στον άλλο για την υπόθεση της Αναστάσεως, τότε θα αποκατασταθεί η υπόθεσή τους στον Αβραάμ, στη συνέχεια, είπε,« εγώ δεν είχε γνώση αυτής, να επιστρέψει η υπόθεση είναι Μωυσή. »Στη συνέχεια, είπε,« δεν έχω γνώση γι 'αυτό, να δώσει πίσω την υπόθεσή του στον Ιησού. »Τέλος, είπε,« ό, τι αφορά, όταν αυτό συμβεί, τότε κανείς δεν ξέρει εκτός από τον Αλλάχ. Ανάμεσα στις αποκαλύψεις που έδωσε ο Κύριός μου Παντοδύναμος μου, «Αληθώς Dajjal θα βγει.» Είπε, «Και εγώ μετέφερε δύο σπαθιά. Αν με βλέπει, αυτός θα λιώσει ως λιώνει κασσίτερο. »Είπε,« Τότε ο Αλλάχ να την καταστρέψουν ». [3]

Είναι η Ulul Azmi των Αποστόλων, και δεν ξέρουν πότε την Αποκάλυψη.

Και Ιμάμ μουσουλμανική διηγήθηκε rahimahullah του Jabir Μπιν »Abdillah Radi anhuma, είπε,« άκουσα τον Προφήτη sallallaahu «wa Sallam ο οποίος είπε ένα μήνα πριν πεθάνει:

تسألوني عن الساعة; وإنما علمها عند الله وأقسم بالله ما على الأرض من نفس منفوسة تأتي عليها مائة سنة.

«Με ρωτήσατε για την Ημέρα της Κρίσης; Ενώ η επιστήμη είναι μόνο από την πλευρά του Θεού, και ορκίζομαι με το όνομα του Αλλάχ, δεν υπάρχει ένα ζωντανό πλάσμα γεννήθηκε σε αυτή τη γη που είναι εκατό ετών. »[4] [5]

Αυτό χαντίθ αναιρεί την πιθανότητα ότι ο προφήτης sallallaahu «wa Sallam γνωρίζουμε μετά Γαβριήλ τον ανακρίνουμε.

Ιμπν Kathir rahimahullah είπε, "Το αγράμματοι Προφήτης ποιος είναι ο αρχηγός των Αποστόλων, και καλύπτουν -shalawat και τους χαιρετισμούς του Αλλάχ ας είναι αυτόν-Προφήτης κομιστή της χάριτος, μετάνοια του καλούντος, τον ηγέτη του πολέμου, δίνοντας μια απόφαση, η οποία τιμά τον επισκέπτη, συλλέκτης, όπου όλα οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να τον (για την απόκτηση syafa'at), στην οποία ανέφερε, επίσης, στην αυθεντική χαντίθ του χαντίθ Anas και Sahl Μπιν κεκορ Radi anhuma:

بعثت أنا والساعة كهاتين.

«Εκείνος μου έστειλε και η ημέρα της Ανάστασης, όπως δύο (δάχτυλο) είναι». [6]

Αυτός είναι πιο κοντά στην υπάρχουσα δείκτη και μετά (το μεσαίο δάχτυλο). Παρ 'όλα αυτά, οι συνθήκες του, ο Θεός τον είχε παραγγείλει για την αποκατάσταση της επιστήμης της μοίρας για τον αν ρώτησε γι' αυτό, ο Αλλάχ λέει:

قل إنما علمها عند الله ولكن أكثر الناس لا يعلمون

"... Ας πούμε,« Αληθώς η γνώση της Ημέρα της Κρίσης είναι με τον Αλλάχ, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν. "[Αλ-A'raaf: 187] [7]

Όποιος νομίζει ότι ο προφήτης sallallaahu «wa Sallam ξέρει πότε η Αποκάλυψη, τότε αυτός είναι ένας ανόητος, γιατί οι στίχοι του Al-Κοράνι και τα Χαντίθ του προφήτη αναφέρεται απορρίψει αυτές τις υποθέσεις.

Ο Ibn al-Qayyim rahimahullah είπε, "Και εκείνοι που ισχυρίζονται ότι είναι οι επιστήμονες της εποχής μας έχει αποκαλύψει τα ψέματα. Προσποιείται ικανοποιημένοι (με γνώση), όταν η γνώση δεν δόθηκε σ 'αυτόν ότι ο προφήτης sallallaahu «wa Sallam γνωρίζουν πότε η Ημέρα της Κρίσης». (Πολύ δικαίως) είπε, "Ο Προφήτης sallallaahu« alaihi wa Salla είπε κάποτε στο χαντίθ Γαβριήλ :

ما المسئول عنها بأعلم من السائل.

«Οι άνθρωποι που ρωτήθηκαν σχετικά δεν γνωρίζουν περισσότερα από ό, τι το πρόσωπο που ζήτησε."

Στη συνέχεια, στρεβλώνουν την πραγματική έννοια, λέγοντας, "Το νόημα είναι,« Εγώ είμαι, και το ξέρεις. "

Είναι η μεγαλύτερη τρέλα, και το νόημα από τις χειρότερες καταχρήσεις. Το Προφήτη sallallaahu «wa Sallam να μάθετε περισσότερα για τον Θεό, (η ακατάλληλη) είπε κάποιος που θεωρείται ως ένας νέγρος," Εγώ κι εσύ ξέρεις πότε Απόφαση συνέβαινε, "μόνο οι ηλίθιοι είπε,« Στο παρελθόν, ξέρει ότι είναι Γαβριήλ, «όταν η Προφήτη sallallaahu« wa Sallam ειλικρινής στα λόγια του, είπε:

ما جائني في صورة إلا عرفته غير هذه الصورة.

«Δεν είναι αυτός καταλήξει σε ένα τέτοιο πρόστιμο, εκτός αν ήξερα τον άλλο από αυτό.» [8]

Σε μια άλλη διατύπωση:

ما شبه علي غير هذه المرة.

«Αυτός (Γαβριήλ) ποτέ δεν μου έχει συγκεκαλυμμένο μέρος σε αυτή την περίπτωση."

Ενώ σε μια άλλη διατύπωση:

ردوا علي الأعرابي ...

«Φέρτε μου τα Βεδουίνοι ..."

Στη συνέχεια πήγαν να ψάξουν για αυτό, αλλά δεν το παίρνουν.

Το Προφήτη sallallaahu «wa Sallam να ξέρει ότι είναι Gabriel μετά από λίγο, όπως δήλωσε ο« Umar anhuma Radi, "Τότε ήμουν σιωπηλός για μεγάλο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια, είπε,« O 'Umar! Ξέρετε σε ποιον να ρωτήσω; »[9]

Εκείνοι που στρεβλώνουν την έννοια του λέει, "Ξέρει ότι είναι Gabriel αφού τον ρώτησε, ενώ ο ίδιος δεν κηρύττουν τους συντρόφους του που εκτός από ένα χρονικό διάστημα έχει περάσει!"

Στη συνέχεια, η έκφραση στο χαντίθ: (ما المسئول عنها بأعلم من السائل) περιλαμβάνει όποιος ζήτησε και ρώτησε, τότε ο καθένας ο οποίος ζήτησε και ρώτησε για την κατάσταση αυτή Doomsday είναι τέτοια που (επίσης δεν ξέρω). [10]

Ομοίως, δεν υπάρχει λόγος να αναφέρονται οι πινακίδες και διακηρύσσουν προς τον ερωτώντα γνωρίζουν ήδη, πολύ περισσότερο όταν δεν κλήθηκε για τα σημάδια.

Και το πιο παράξενο από ό, τι το επιχείρημα αυτό είναι ό, τι αποκαλύπτεται από AS-Suyuti στην al-Haawi μετά την αποκάλυψη απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τις Hadiths διάσημο μεταξύ των ανθρώπων, «Αληθώς, του Προφήτη sallallaahu« wa Sallam δεν θα παραμείνει στον τάφο του, για χίλια χρόνια; «Αυτός (al-Suyuti) είπε,« θα απαντήσω ότι αυτό είναι λάθος δεν υπάρχει καμία βάση σε όλα. "

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έγραψε ένα βιβλίο για το θέμα αυτό με τον τίτλο του αλ-Kasyfu 'ένα Mujaawazati Haadzihil Ummah αλ-Alf, στην οποία είπε:

Πρώτον, οι Hadiths που υπάρχουν δείχνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι γερνούν πάνω από χίλια χρόνια και βελτιώσεις δεν φθάνουν πεντακόσιες χρόνου? όπως διηγείται από μια ποικιλία του κόσμου ότι η ηλικία είναι επτά χιλιάδες χρόνια, και του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam αποστέλλονται στο τέλος του έκτου χρόνο χιλιάδες. [11]

Στη συνέχεια, ανέφερε μερικές από τις υπολογισμούς το συμπέρασμα αυτό δεν είναι απλώς δυνατή, αν ο χρόνος του ήταν χίλια πεντακόσια χρόνια. Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρει Hadiths και atsar-atsar που θεμελιώνεται από τον ίδιο:

Μεταξύ αυτών είναι αφήγηση από το ATH-Thabrani στην al-Kabiir της ad-Dahhak Μπιν Zummal az-Zuhani, είπε, «είχα ένα όνειρο, τότε λέω του Προφήτη sallallaahu« wa Sallam, "αργότερα είπε ότι η χαντίθ στο οποίο αποκαλύπτεται :

إذا أنا بك يا رسول الله على منبر فيه سبع درجات, وأنت في أعلاها درجة. فقال: أما المنبر الذي رأيت فيه سبع درجات وأنا في أعلاها درجة, فالدنيا سبعة آلاف سنة, وأنا في آخرها ألفا.

"Ξαφνικά ήμουν στο (εγγύς) σας Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ, από τον άμβωνα ο οποίος έχει επτά βήματα, και είστε στη σκάλα του Υψίστου", στη συνέχεια, είπε, «Ο άμβωνας που βλέπετε έχει επτά σκάλες και ήμουν στις σκάλες Η πιο υψηλή, αυτό σημαίνει ότι (ηλικία) κόσμο εφτά χιλιάδες χρόνια, και ήμουν τα τελευταία χιλιάδες χρόνια. »[12]

Αυτός (ο αλ-Suyuti) είπε ότι η χαντίθ που διηγείται από την Αλ-Bayhaqi σε ad-Dalaa-il, και όπως-Suhail, δήλωσε ότι αυτή η χαντίθ dha'if sanadnya, αλλά η χαντίθ που διηγείται από mauquf να Ιμπν «anhuma Abbaas μέσω οδικών είναι -path αυθεντικά, και ATH-Thabrani [13] menshahihkan αυτό το ίδρυμα και ενισχύοντάς την με κάποια atsar.

Στη συνέχεια, όπως-Suyuti εξηγεί ότι η έννοια των λέξεων του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam:". ... Και ήμουν τα τελευταία χιλιάδες χρόνια "Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι ήταν στην έβδομη χιλιάδες, για να ταιριάζει με την ιστορία της SE-πρόσθεσε ότι είχε σταλεί κατά το τέλος της έξι χιλιάδες. Αν είχε σταλεί στις αρχές του έβδομου χιλιάδες, αναμφισβήτητα σημάδια Doomsday τόσο μεγάλη όσο ο Αντίχριστος, η μείωση του Προφήτη «Ίσα, και την ανατολή του ήλιου από τα δυτικά έχει συναντήσει περισσότερες από εκατό χρόνια πριν από την εποχή μας, γιατί η Ανάσταση συνέβη την έβδομη χιλιάδες, ενώ τίποτα δεν συνέβη εκείνη τη στιγμή, τότε αυτό υποδεικνύει ότι το υπόλοιπο του χρόνου επτά χιλιάδες περισσότερα από τρία εκατό χρόνια. [14]

Αυτό είναι μια περίληψη λέξη ως Suyuti-rahimahullah, και (αυτά τα λόγια) συγκρούονται με μια σαφή έκφραση της αλ-Qur-ένα είναι επίσης Hadiths είναι αυθεντικά? ότι η ζωή του κόσμου δεν είναι γνωστή από κανέναν εκτός από τον Αλλάχ Ta'ala. Διότι, αν ξέρουμε την ηλικία του κόσμου, σίγουρα θα ξέρετε πότε την Αποκάλυψη. Θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων από τους στίχους της αλ-Κοράνι και τα Χαντίθ του Προφήτη ότι η απόφαση δεν είναι γνωστό πότε συνέβη, εκτός από τον Αλλάχ Ta'ala.

Ομοίως, ότι το γεγονός ότι υπάρχει απορριπτική (σκεφτείτε όπως-Suyuti). Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στις αρχές του δέκατου πέμπτου αιώνα Hijriyyah, ενώ η Dajjal δεν έχει βγει, και του Προφήτη «Ίσα δεν έχει μειωθεί. Όπως-Suyuti αναφέρει ότι υπάρχει μια ιστορία που λέει Dajjal στις αρχές του αιώνα και «Ίσα Alaihissallam κάτω, και τον σκότωσε. Στη συνέχεια, ο ίδιος κατοίκησε στη γη για σαράντα χρόνια, οι άνθρωποι κατοικούν στη γη μετά ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση για εκατόν είκοσι χρόνια, και η απόσταση μεταξύ δύο εισπνοών (τρομπέτα) ήταν σαράντα ετών, όλα αυτά πρέπει να συμβεί μέσα σε διάστημα δύο εκατό ετών [15 ]. Στη συνέχεια, με βάση τα λόγια του, αν η Dajjal από τώρα θα πρέπει να είναι διακόσια χρόνια, έτσι ώστε η εμφάνιση της Κρίσεως μετά το έτος χίλια εξακόσια.

Με τον τρόπο αυτό καθίσταται σαφές kebathilah κάθε χαντίθ που περιορίζουν την ηλικία του κόσμου.

Ο Ibn al-Qayyim rahimahullah είπε στο βιβλίο του Αλ-Manaarul Muniif μερικά πράγματα που είναι γνωστά για τον αναλήθεια χαντίθ. Είπε, «Μεταξύ αυτών είναι menyelisihi χαντίθ κείμενα της αλ-Qur-ένα προφανές, όπως οι περιορισμοί ηλικίας χαντίθ κόσμο, η οποία λέει ότι η ζωή του κόσμου μόνο επτά χιλιάδες χρόνια, ενώ ήμασταν στην έβδομη περίοδο χιλίων ετών. Αυτή είναι η πιο προφανής ψέματα, γιατί αν αυτό το Hadith αυθεντικά, σίγουρα ο καθένας ξέρει ότι θα συμβεί Doomsday διακόσια πενήντα ένα χρόνια της εποχής μας σήμερα ». [16]

Ο Ibn al-Qayyim έζησε τον όγδοο αιώνα Hijriyyah, είπε τα λόγια σαν αυτά, και έχει περάσει για τα λόγια του περισσότερες από εξακόσιες πενήντα δύο χρόνια, αλλά ο κόσμος δεν έχει τελειώσει.

Ιμπν Kathir είπε, "Όπως περιέχονται στα βιβλία Israiliyyat (ιστορίες που προέρχονται από τον Λαό του Ισραήλ / Εβραϊκή-ed.) Και οι άνθρωποι του βιβλίου, με τη μορφή της περιόδου περιορισμού έχει παρελθόν από χιλιάδες και εκατοντάδες χρόνια, τόσο περισσότερο από ένα άτομο εκ παραδρομής φωτεινό -terangan τους κατηγορήσει μέσα σε αυτό, και να τα επεξεργάζονται σκληρά όπως τους αξίζει να το πάρει, και επίσης υπάρχει ένα χαντίθ:

الدنيا جمعة من جمع الآخرة.

"Ο κόσμος είναι ένα από τα εβδομάδα στις επόμενες εβδομάδες."

Αυτό χαντίθ δεν sanadnya αυθεντικό, ούτε χαντίθ δεν είναι αυθεντική Sanad οποία καθορίζει το χρονοδιάγραμμα της Ημέρας της Κρίσης ανάλογα με την περίπτωση. [17]

Όπως κανείς δεν ξέρει πότε η Ημέρα της Κρίσης, τότε κανείς δεν ξέρει πότε αναδυόμενες σημάδια του ολέθρου. Μια ιστορία που εξηγεί ότι αυτό το έτος θα είναι σαν αυτό, και φέτος θα συμβεί αυτή την περίπτωση, δεν είναι αλήθεια, επειδή το ημερολόγιο δεν έχει γίνει κατά την εποχή του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam, αλλά« Ομάρ μπιν αλ-Khaththablah έχουν οριστεί ως ένα ιζτιχάντ από αυτόν, και ξεκινά υπολογισμού από την έναρξη της μετανάστευσης περίπτωση του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam στη Μεδίνα.

Al-Qurtubi είπε, "Πραγματικά αυτό που αναφέρεται από τον Προφήτη sallallaahu« wa Sallam για τη συκοφαντία και τα γεγονότα που θα συμβούν, με το χρονοδιάγραμμα του συγκεκριμένου έτους απαιτεί το σωστό τρόπο (για τον προσδιορισμό της keshahihan ιστορία) που θα μπορούσε να σπάσει κάθε αρ- gumentasi, είναι σαν (προσδιορίσει) η χρονική στιγμή της ημέρας της Αναστάσεως, κανείς δεν ξέρει στην οποία αυτό θα συμβεί, ούτε σε ό, τι; (Η σημείωση) ότι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στο τέλος του χρόνου. Ο χρόνος στον οποίο ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ Alaihissallam, αλλά την Παρασκευή ποια; Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή ημέρα εκτός από τον Αλλάχ ότι δεν υπάρχει εταίρος για Αυτόν, καθώς και σημάδια Doomsday πρόβλημα, κανείς δεν ξέρει ο χρόνος είναι σίγουρο, wallahu ξέρει καλύτερα. [18]

[Αντιγραφή από το βιβλίο Asyraathus Saa'ah, συγγραφέας Abdillah Μπιν Yusuf ibn Yusuf al-Wabil, Daar Ibnil Jauzi, Εκτυπώσεις πέμπτο 1415H-1995M, Ινδονησία Τεύχος Doomsday είναι προασπίσουν, Μπένι Μεταφραστές Sarbeni, Αναγνώστη εκδότες Ιμπν Kathir]

No comments:

Post a Comment