!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, September 5, 2015

Ισλάμ ευημερούν και να δημιουργήσει ένα ειρηνικό άνθρωπο.

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (363)

(Μέρος τριακόσια εξήντα τρία), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, 5 Σεπτεμβρίου, 2015, 14:45).


Ισλάμ ευημερούν και να δημιουργήσει ένα ειρηνικό άνθρωπο.

Ισλαμική θρησκεία αποκάλυψε ο Θεός μέσω του Αγγέλου Γαβριήλ στον προφήτη Μωάμεθ που περιέχονται στο ιερό βιβλίο το Κοράνι και Sunnah (al-έμαθε / χαντίθ) προορίζεται έτσι ώστε οι άνθρωποι μπορούν να ζουν ασφαλείς, ευτυχία και ευημερία τόσο για τη ζωή σε αυτόν τον κόσμο και στο εξής (παράδεισος ).
Το Ισλάμ διδάσκει ότι τα ανθρώπινα όντα δεν θα πρέπει να σκοτώσουν ένα άλλο ανθρώπινο ον, ακόμη και αν οι άνθρωποι δεν είχαν ασπαστεί το Ισλάμ (άπιστους), ακόμη και Προφήτης Μωάμεθ είπε ένα πρόσωπο που δεν θα πάνε στον παράδεισο, αν σκοτωθεί άλλο πρόσωπο, ακόμα κι αν απίστων.
Το Ισλάμ διδάσκει επίσης απλή ζωή, όχι σπάταλη, ακόμη και λόγω της απλότητας των διδασκαλιών του Ισλάμ είναι αυτό yamh κάνει εκατοντάδες εργάτες από την Κίνα έως το Ισλάμ, ακριβώς όπως ο ίδιος παρακολουθούσε την κηδεία του βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας γίνεται απλά, χωρίς τον ήχο της έκρηξης και θάφτηκε πάρα πολύ απλή απλά θαμμένο χωρίς τεχνητά τάφο πλουσιοπάροχα.
Ισλαμική διδασκαλία είναι απλή και παράλογο να εξηγήσουμε επιστημονικά και εμπειρικά να είναι εύπεπτο ακροατές. Αυτό είναι που κάνει μια καναδική Ustad Μέσα από το κήρυγμά του, πάνω από 3.000 στρατιώτες των ΗΠΑ bersyahadat (εισάγετε το Ισλάμ), εν μέσω του πολέμου του Κόλπου. Τώρα, Ustad (μελετητές), ο οποίος γεννήθηκε με το όνομα του Dennis Bradley Philips σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας για να κηρύξει.


 REPUBLIKA.CO.ID, Τζακάρτα - δια του κηρύγματος, περισσότεροι από 3.000 Αμερικανοί στρατιώτες bersyahadat στη μέση του πολέμου του Κόλπου. Τώρα, οι επιστήμονες έχουν γεννηθεί με το όνομα Dennis Bradley είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αυτό το Philips γεμίζει το χώρο αρχιπέλαγος προπαγάνδα.
Προσηλυτιστική δραστηριότητα Τζαμαϊκανός-γεννημένος Καναδός πολίτης είναι αρκετή για να κλέψουν την προσοχή του κόσμου. Ο Δρ Αμπού Ameenah Bilal Philips είναι σε θέση να παρέχει μια επιστημονική εξήγηση, αυθεντικό και ορθολογικά με τη διεθνή κοινότητα ότι είναι κρίσιμη, αλλά γεμάτη με παρανοήσεις κατά του Ισλάμ.

Στην παράδοση του μηνύματός του, ο Δρ Bilal Philips διαθέτουν άρτια καταρτισμένου επιστημονικού δυναμικού. Έχει ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα πτυχίο στον τομέα των Ισλαμικών Σπουδών στο Ισλαμικό Πανεπιστήμιο της Medina, MA πρόγραμμα στην ισλαμική θεολογία στο Πανεπιστήμιο King Saud του Ριάντ, και κέρδισε τελικά τον τίτλο του διδακτορικό στην Ισλαμική Θεολογίας από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.

Ο Δρ Bilal Philips συμβάλλει επίσης στον εμπλουτισμό ισλαμική λογοτεχνία με περισσότερα από 50 βιβλία που έγραψε, να μεταφράσει και να σχολιάσετε. Επίσης, επιμελήθηκε και εξέδωσε μια σειρά από 56 βιβλία για παιδιά πίστη στους Διεθνείς ισλαμικά σχολεία.
Το ταξίδι της ζωής και το πνεύμα του μηνύματός του ενθαρρύνοντας Δρ Bilal Philips να ιδρύσει ένα κέντρο της Ισλαμικής μελέτες σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πρέστον στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ακαδημία των Ισλαμικών Σπουδών στο Κατάρ, του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην αγγλική γλώσσα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Γνώσης στη Σαουδική Αραβία, College της Da'wah και Ισλαμικού Πολιτισμού στο Σουδάν, καθώς και για την ίδρυση Preston International College στην Ινδία.

Σύγκλιση της τεχνολογίας στην ψηφιακή εποχή του σήμερα, ο ίδιος, επίσης, χρησιμοποιείται ως μέσον προπαγάνδας να φτάσει στους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2007, ο Δρ Bilal Philips ίδρυσε το Ισλαμικό Πανεπιστήμιο σε απευθείας σύνδεση (ΙΟΥ) ως το πρώτο θεσμικό όργανο που οργανώνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες Ισλάμ στρώμα-1 σε απευθείας σύνδεση. Σε αυτήν την ημέρα, ΙΟΥ έχει περισσότερους από 150.000 φοιτητές από 219 χώρες, κάνοντας ΙΟΥ ως το νούμερο ένα πανεπιστήμιο του κόσμου σε μια ποικιλομορφία των μαθητών.
Στη μέση της δουλειάς του σε ακαδημαϊκές δραστηριότητες και την προπαγάνδα, Δρ Bilal Philips πήρε το χρόνο για να συμπληρώσετε μια γενική εκτίμηση στην Ινδονησία. ΙΟΥ έχει ορίσει IslamDiaries ως ένα taklim στην Ινδονησία να εκπονήσει μελέτη με θέμα «Γιατί το Ισλάμ;» που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου του 2015 στο Masjid Al Μπίνα, Jalan Pintu Satu Bung Karno, Senayan, Τζακάρτα.

Tauhid, ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Με την
Al-Ustadz Yazid Αμπντούλ Καντίρ Μπιν Jawas


Tauhid ΘΕΣΗ στο Ισλάμ
Tawhid είναι η ρίζα της ευγνωμοσύνης για έναν μουσουλμάνο. [1]

الحمد لله وحده, والصلاة والسلام على نبينا محمد وعلى آله وصحبه ومن تبعهم بإحسان إلى يوم القيامة, وبعد:

Alhamdulillaah, προσφέρουμε πάντα ατελείωτη ευγνωμοσύνη μας προς τον Αλλάχ Παντοδύναμος -Rabb έλεος Ελεήμων. Έχει δύο ασύγκριτη υπέρ, η οποία ευνοεί ευνοεί το Ισλάμ και Sunnah. Με τόσο υπέρ, ο άνθρωπος θα βρει την ευτυχία και να σωθεί από την τιμωρία, τόσο σε αυτόν τον κόσμο και στο εξής.

Ως εκ τούτου, για τους υπηρέτες του Θεού που έχουν λάβει τέτοια χάρες, θα πρέπει να το συνδέσει με ευγνωμοσύνη, και πάντα ζητήσει από τον Θεό, για να γίνει υπηρέτης πάντα ευγνώμων. Ένας μουσουλμάνος και μια απόδειξη της ευγνωμοσύνης για αυτήν την ευλογία, δηλαδή να είναι μουσουλμάνος ευχαρίστηση ότι ο Θεός ως Κύριό του, το Ισλάμ ως θρησκεία και του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam ως Προφήτη.

Προσευχές και χαιρετισμούς μπορεί πάντα tercurahkan Προφήτη Μωάμεθ καλύμματα των προφητών, κανένας προφήτης sesudahnya- που έχει τη μετάδοση του μηνύματος, εκπληρώσει την εντολή, συμβουλεύει την Ummah, και ο Ummah έχει φέρουσα στη φωτεινή δέσμη και ευθεία, τα οποία είχαν νωρίτερα σε πρόδηλη πλάνη.

Υποχρεώσεις των αληθινή μουσουλμανική είναι οπαδός του Προφήτη Μωάμεθ sallallaahu «wa Sallam πιστοί, ακολουθώντας τις οδηγίες, μιμηθούν το παράδειγμά του, πραγματοποιεί την Sunnah και την Sunnah-Σούννα υπερασπιστεί, και να κρατήσει μακριά από το αποφύγουμε και την αίρεση. Προφήτη sallallaahu «wa Sallam σταλμένος από τον Θεό, για να πείσει την ανθρωπότητα ότι mentauhidkan Θεό και να τηρείς όλα τα είδη των αποφύγουμε.

Φράση της ενότητας για τους μουσουλμάνους, ειδικά η Ahlus Sunnah Wal Jama'ah είναι η φράση που δεν είναι ξένο, γιατί μονοθεϊσμό τους, ως τρόπος λατρείας που πρέπει να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή και που πρώτος δίδαξε πριν από την άλλη.

Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

فاعبد الله مخلصا له الدين ألا لله الدين الخالص

... Έτσι προσκυνήσουν τον Αλλάχ από τον καθαρισμό υπακοή σ 'Αυτόν. Θυμηθείτε, η μόνη θρησκεία του Αλλάχ ανήκει το δίχτυ (από το αποφύγουμε) ... [az-Zumar / 39: 2, 3]

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει επίσης:

وما أمروا إلا ليعبدوا الله مخلصين له الدين

Αν και δεν έχουν καταδικαστεί, εκτός για να προσκυνήσουν τον Αλλάχ μόνο με καθαρισμό υπακοή σ 'Αυτόν ... [al Bayyinah / 98: 5].

Το σύνολο των προφητών και των αποστόλων عليهم الصلاة والسلام έχουν κηρύξει μονοθεϊσμού στους ανθρώπους του σε κάθε περίοδο (παραγωγή) αυτό. Όπως λέει ο Αλλάχ:

ولقد بعثنا في كل أمة رسولا أن اعبدوا الله واجتنبوا الطاغوت

Και πράγματι, στείλαμε σε όλους τους ανθρώπους έναν αγγελιοφόρο, (για κλήσεις), προκειμένου να λατρεύουμε μόνο τον Αλλάχ (δηλ mentauhidkanNya) και μακριά από το κακό ... [An-Nahl / 16: 36].

Και ο λόγος Του:

وما أرسلنا من قبلك من رسول إلا نوحي إليه أنه لا إله إلا أنا فاعبدون

Εμείς δεν απέστειλαν καμία απόστολος μπροστά σου (Μωάμεθ), αλλά μας αποκάλυψε: "Ιδού, δεν υπάρχει θεός (το δικαίωμα να diibadahi σωστά), εκτός από εμένα, τότε θέλετε Λατρεία Me". [al-Anbiya '/ 21: 25].

Τα λόγια του επίσης:

فأرسلنا فيهم رسولا منهم أن اعبدوا الله ما لكم من إله غيره أفلا تتقون

Τότε θα τους αποσταλεί ένας αγγελιοφόρος από μεταξύ τους (λέγοντας): «Λατρεία υμείς εις τον Θεόν, μερικές φορές δεν υπάρχει θεός της αλήθειας σας σε άλλες Οπότε, γιατί δεν τον φοβούνται (για αυτόν).;" [Αλ Mukminun / 23: 32].

Όλες οι απόστολοι να αρχίσουν την αποστολή τους στο λαό του στον μονοθεϊσμό Uluhiyyah, έτσι ώστε να μπορούν να λατρεύουν τον αληθινό Θεό μόνο και μόνο.

Όλες οι απόστολοι είπε στους ανθρώπους του, προκειμένου να λατρεύουμε μόνο τον Αλλάχ μόνο. [2]

Δόξα δόξα της επιστήμης εξαρτάται από το τι έχει μελετηθεί. Και η επιστήμη του μονοθεϊσμού είναι τόσο ευγενής-ευγενή επιστήμη. Η επιστήμη που πιο μεγάλη και ευγενής είναι η επιστήμη του μονοθεϊσμού και Ushuluddin. Επειδή, σχετικά με το μονοθεϊσμό, που ο Θεός δημιούργησε το jinn και της ανθρωπότητας, μειώνοντας τα βιβλία, έστειλε τους αποστόλους, και να δημιουργήσει τον ουρανό και την κόλαση. Όποιος μελετά την επιστήμη και την ασκούν, τότε δίκαιος άνθρωπος ευτυχισμένος. Αντ 'αυτού, όποιος το αγνοήσετε και δεν θέλουν να μάθουν, τότε είναι η μίζερη και άθλια.

Ο Θεός είπε στους δούλους του για να μελετήσει syar'i, το πρώτο που πρέπει να μελετηθεί είναι η επιστήμη της tawhid, ο Θεός ξέρει, να εξετάσει πώς mentauhidkan Θεό, να Τον λατρεύουμε σωστά. Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

فاعلم أنه لا إله إلا الله واستغفر لذنبك وللمؤمنين والمؤمنات والله يعلم متقلبكم ومثواكم

Έτσι, γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει Θεός (ο οποίος έχει το δικαίωμα diibadahi δεξιά), αλλά ο Αλλάχ, και να ζητήσει συγχώρεση για τις αμαρτίες σας και πάνω (αμαρτία) Οι πιστοί, άντρες και γυναίκες. Και ο Αλλάχ γνωρίζει τη θέση των επιχειρήσεων και διαμονής-mu. [Muhammad / 47: 19].

Οι άνθρωποι που πεθαίνουν σε μια κατάσταση Tawheed στο Θεό, τότε θα πάνε στον παράδεισο. Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Όποιος πεθάνει και ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν υπάρχει θεός έχει το δικαίωμα diibadahi σωστά εκτός από τον Αλλάχ, τότε πηγαίνει στον ουρανό. [3]

Έτσι, η θέση του μονοθεϊσμού είναι ως θεμέλιο για την οικοδόμηση μια μουσουλμανική φιλανθρωπία. Η προσοχή ενός σοφού φυσικά πάντα εστιάζονται στη βελτίωση της θεμελίωσης. Ενώ ο ανόητος, ότι θα συνεχίσει να ανυψώσει το κτίριο, χωρίς να εκτρέπουν τα θεμέλια, έτσι κτίριο robohlah.

Ειλικρίνεια και ο μονοθεϊσμός, παρομοίασε επίσης σε ένα δέντρο που φυτρώνει στο ήπαρ, τα έργα είναι τα υποκαταστήματα, η ειρήνη είναι ο καρπός που είναι αισθητή στη ζωή αυτού του κόσμου, και την αιώνια χαρά στη μέλλουσα ζωή. Δεδομένου ότι οι καρποί του παραδείσου, δεν θα διακοπεί και η παράνομη. Ομοίως, το "φρούτο" ειλικρίνεια και ο μονοθεϊσμός στον κόσμο, δεν θα πρέπει να διακοπεί και η παράνομη. Kesyirikan, βρίσκεται και το «Riya σαν ένα δέντρο που φυτρώνει στην ανθρώπινη καρδιά, ο κόσμος του είναι ο φόβος, ανησυχία, σύγχυση και στενότητα που γίνεται αισθητός στο στήθος, και το σκοτάδι που έπληξε το συκώτι. Ενώ στο εξής θα φέρει Zaqqum [4] και την αιώνια βάσανα. [5]

Tauhid ΟΡΙΣΜΟΙ & ΕΙΔΩΝ πράγματα [6]
Tawhid -κατά την Αραβική γλώσσα είναι mashdar του وحد, يوحد, توحيدا, αυτό σημαίνει ότι κάνει κάτι που το ένα.

Tawhid -σε επιστήμη syar'i (ορολογία) - είναι η Ενότητα του Θεού ενάντια σε κάτι ιδιαίτερο γι 'Αυτόν, τόσο σε Uluhiyyah, Rububiyyah, και Άσμα »και τα χαρακτηριστικά του. Tawheed σημαίνει λατρεία μόνο στον Αλλάχ.

Tawhid αποτελείται από τρία είδη: Rububiyyah Tawheed, Tawheed Uluhiyyah και Tawheed al Asma «πλύση-Shifat.

Tawhid Rububiyyah, δηλαδή mentauhidkan πάντα τι γίνεται Ta'ala Αλλάχ, είτε με τη δημιουργία, δίνοντας καλή τύχη, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Ο Θεός είναι ο βασιλιάς, χάρακα και Rabb που διοργανώνονται τα πάντα. Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

ألا له الخلق والأمر تبارك الله رب العالمين

... Να θυμάστε, τη δημιουργία και την παραγγελία ακριβώς το σωστό Θεό. Δόξα στον Αλλάχ, τον Κύριο των Κόσμων. [al A'raf / 7: 54]

Tawhid Uluhiyyah, δηλαδή Ενότητα του Αλλάχ Ta'ala με όλη την εργασία των υπαλλήλων, οι οποίοι κατά τρόπο ώστε να μπορούν να πλησιάσουν στο Θεό, όταν disyari'atkan από τον ίδιο, όπως προσευχή, Khauf (φόβος), ο βασιλιάς »(ελπίδα), mahabbah ( αγαπώ), dzabh (σφαγή), bernadzar, isti'aanah (για βοήθεια), istighatha (για βοήθεια σε δύσκολους καιρούς), isti'adzah (για προστασία) και όλα όσα ο Θεός διέταξε disyari'atkan και χωρίς menyekutukanNya με ό, τι πάρα πολύ. Όλα αυτά και άλλα λατρεία πρέπει να γίνεται μόνο σε μόνο τον Αλλάχ και ειλικρινής γι 'αυτό.

Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

وإلهكم إله واحد لا إله إلا هو الرحمن الرحيم

Και ο Κύριος σου είναι ο Αλλάχ Παντοδύναμος, κανένας θεός ο οποίος έχει δεόντως αλλά σ 'Αυτόν το δικαίωμα diibadahi. Πανάγαθος, πανάγαθος. [Al-Baqarah / 2: 163].

Tawheed Asma «πλύση-Shifat Θεό, είναι να δημιουργηθεί κάτι που ΑΛΛΑΧ και ο Αγγελιοφόρος του έχουν συστήσει ο ίδιος, είτε τα ονόματα ή οι ιδιότητες του Θεού, καθώς και mensucikannya όλων των ντροπής και ελλείψεις, όπως έχει καθαριστεί από Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του. Και θα καθορίζει τη φύση του Θεού, τόσο που περιέχονται στο Κοράνι και Sunnah al, και δεν θα πρέπει να είναι ditakwil.

Λόγο του Αλλάχ Ta'ala:

ليس كمثله شيء وهو السميع البصير

Δεν υπάρχει τίποτα σαν κι αυτόν. Και Αυτός είναι ο όλος-ακρόαση Άνδρες Seer. [Ash Σούρα / 42: 11].

Ισλάμ είναι μια θρησκεία Tauhid
Ισλαμική ορισμός είναι:

الإستسلام لله بالتوحيد والإنقياد له بالطاعة والبراءة من الشرك وأهله.

(υποταγή στον Θεό μέσω mentauhidkanNya, υποτακτική σ 'Αυτόν για την εφαρμογή της συμμόρφωσης (πάνω από όλες τις εντολές και απαγορεύσεις), και ελευθερώσετε τον εαυτό σας από το αποφύγουμε και όσους κάνουν αποφύγουμε). [7]

Αν επιστρέψουμε στην αλ Κοράνι, ο Αλλάχ μας ενημέρωσε ότι η «aqidah ολόκληρη απόστολος είναι μονοθεϊσμό, και η αποστολή τους ξεκινάει με tauhidullah, και ο μονοθεϊσμός είναι το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό θέμα που μεταφέρουν.

Έτσι, η σχέση «Aqeedah του μονοθεϊσμού εναντίον των προφητών ολόκληρη Σαρία (συμπεριλαμβανομένων Προφήτη Μωάμεθ) عليهم الصلاة والسلام είναι σαν τα θεμέλια ενός κτιρίου (όπως και το πνεύμα του σώματος). Επειδή οι φορείς δεν θα σταθεί και να ζήσουν, εκτός από την παρουσία των πνευμάτων.

Προφήτη sallallaahu «wa Sallam να αρχίσει το κήρυγμα στον μονοθεϊσμό, καθώς και σε όλο τον Απόστολο. Μεταξύ των παραδειγμάτων είναι, του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam να Mu'adh Μπιν Jabal Radi anhu όταν έστειλε στην Υεμένη. [8]

Ο sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

إنك ستأتي قوما أهل كتاب, فإذا جئتهم فادعهم إلى أن يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله (وفي طريق: فليكن أول ما تدعوهم إليه عبادة الله), (وفي أخرى: أن يوحدوا الله) فإن هم أطاعوا لك بذلك (وفي رواية: فإذا عرفوا الله), فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم خمس صلوات في كل يوم وليلة, فإن هم أطاعوا لك بذلك فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم صدقة تؤخذ من أغنيائهم فترد على فقرائهم, فإن هم أطاعوا لك بذلك فإياك وكرائم أموالهم واتق دعوة المظلوم فإنه ليس بينه وبين الله حجاب.

Σίγουρα θα έρθει σ 'ένα λαό του βιβλίου, στη συνέχεια, να τον καλέσει να μαρτυρούν ότι δεν υπάρχει θεός, ο οποίος έχει το δικαίωμα diibadahi σωστά, εκτός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ. (Σε μια άλλη διατύπωση: Έτσι η πρώτη φορά που κηρύττουν τους είναι να προσκυνήσουν τον Αλλάχ μόνο) (καθώς και άλλα διατύπωση: Έτσι κάνουν τον Θεό ως επιλέξιμες μόνο diibadahi). Αν υπακούουν γιατί (σε μια ιστορία: όταν έχουν mentauhidkan Αλλάχ), τότε να τους πω ότι ο Αλλάχ τους έχει την υποχρέωση να προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα. Αν υπακούουν επειδή έτσι ώστε, στη συνέχεια, να τους πω ότι ο Αλλάχ έκανε υποχρεωτική επάνω τους φιλανθρωπία, η οποία έχει ληφθεί από την πλούσια ανάμεσά τους και στη συνέχεια διανέμονται στους φτωχούς μεταξύ τους. Αν υπακούουν γιατί, τότε θέλετε αποφεύγουν τον πλούτο τους είναι καλή και φοβάστε ενάντια σε εκείνους που dizhalimi προσευχή, γιατί δεν υπάρχει πέπλο ανάμεσα στις προσευχές των ανθρώπων που dizhalimi με τον Θεό. [9]

Tauhid ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Πρώτη. Ο Θεός μας λέει ότι ο σκοπός της δημιουργίας και η εντολή είναι, ότι το πλάσμα να γνωρίζουν τα ονόματα και τις ιδιότητες του Του, ότι λατρεύουν μόνο τον Αλλάχ, δεν ενώθηκε με τα πλάσματά του, και ότι η δικαιοσύνη άνθρωπος. Η δικαιοσύνη είναι η βάση της δημιουργίας του ουρανού και της γης, όπως λέει ο Αλλάχ:

لقد أرسلنا رسلنا بالبينات وأنزلنا معهم الكتاب والميزان ليقوم الناس بالقسط

Πράγματι Έχουμε στείλει αγγελιοφόρους μας με την ανατροφή απτές αποδείξεις και Στείλαμε κάτω με τους al το βιβλίο και το υπόλοιπο (της δικαιοσύνης) για να μπορέσουν οι άνθρωποι να πραγματοποιήσει τη δικαιοσύνη ... [al Hadid / 57: 25].

Σε αυτό το στίχο Αλλάχ μας λέει ότι ο σκοπός του ερχομού των Αποστόλων και μείωσε γραφές του είναι εκείνη της ανθρώπινης δικαιοσύνης. Η μεγαλύτερη δικαιοσύνη είναι tawhid (mentauhidkan Αλλάχ), και η ενότητα του υποκειμένου, την προέλευση, και ένα ορόσημο για τη δικαιοσύνη. Ενώ αποφύγουμε είναι kezhaliman. Ο Αλλάχ λέει:

إن الشرك لظلم عظيم

Πράγματι αποφύγουμε είναι η μεγαλύτερη kezhaliman. [Luqman / 31: 13].

Ως εκ τούτου, αποφεύγουν (με τη συμμετοχή εταίρων Αλλάχ) είναι η πιο kezhaliman παραβάτες, και ο μονοθεϊσμός είναι η πιο δίκαιη δικαιοσύνη. [10]

Δεύτερο. «Aqeedah του μονοθεϊσμού ελευθερώνει την καρδιά και την ψυχή της υποτέλειας σε πλάσματα με λατρεία μόνο στον Αλλάχ Παντοδύναμος και μόνο, και δεν ακολουθούν, αλλά μόνο στον Προφήτη sallallaahu« wa Sallam.
«Aqeedah του μονοθεϊσμού, απαιτεί μια μουσουλμανική να εγκαταλείψει όλες τις μορφές δουλείας σε άλλους εκτός από τον Αλλάχ, γιατί τα πάντα εκτός από το Θεό είναι ένα πλάσμα, η οποία δεν έχει την παραμικρή δύναμη να δημιουργήσουν, να χορηγούν και διάφορες άλλες ιδιότητες Ilahiyyah.

Αντίθετα, εκείνοι που κάνουν τον πολυθεϊσμό, που σημαίνει ότι έχει γίνει αδικίας -lawan της adil- πάλι διαφωνών. Πώς θα μπορούσε να προσκυνήσουν σε κάτι, το οποίο δεν έχει καμία kekuasaan- όταν ο Θεός τον δημιούργησε, και ευχαρίστησε κάτι είναι, δεν είναι μόνο ο Θεός που του έδωσε καλή τύχη. Ο Αλλάχ λέει:

وما خلقت الجن والإنس إلا ليعبدون ما أريد منهم من رزق وما أريد أن يطعمون إن الله هو الرزاق ذو القوة المتين

Και δεν έχω δημιουργήσει το jinn και της ανθρωπότητας εκτός από το ότι θα έπρεπε να με λατρεύουν. Δεν θέλω κανένα από αυτά καλή τύχη λίγο και δεν νομίζω κλικ διαθήκες, έτσι ώστε να μου ταΐσει. Αληθώς Αλλάχ, Αυτός είναι ο Χορηγός Rizki Yang έχει την εξουσία και πάλι πολύ ισχυρή. [ADH Dzariyat / 51: 56-58]

Τρίτο. Η εντολή για να κάνει τη δικαιοσύνη.

اعدلوا هو أقرب للتقوى

Ισχύει ... είναι άδικο, γιατί (η έκθεση) βρίσκεται πιο κοντά στην ευσέβεια .... [Αλ-Maa Idah / 5: 8].

Ισλάμ, ως θρησκεία του μονοθεϊσμού, διέταξε τους οπαδούς να ευγενής, ηθικά καλό και το κακό ήθη απαγορεύουν. Ισλάμ διέταξε επίσης όλες τις δίκαιες και καλές πράξεις και να απαγορεύσει τις κακές πράξεις. Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

إن الله يأمر بالعدل والإحسان وإيتاء ذي القربى وينهى عن الفحشاء والمنكر والبغي يعظكم لعلكم تذكرون

Πράγματι, ο Αλλάχ λέει (σας) για να είμαστε δίκαιοι και να κάνουμε καλό, δίνοντας στους συγγενείς, και Θεός φυλάξοι της άσεμνης, munkar και εχθρότητα. Διδάσκει σας, ότι το YE μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη. [An-Nahl / 16: 90].

Ακόμα και ο Θεός καλεί βιβλίο του (Al-Κοράνι) ως δίκαιη ποινή. Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

وتمت كلمت ربك صدقا وعدلا

Και έχει μια τέλεια πρόταση Κυρίου σου (al-Κοράνι), (μια πρόταση) είναι σωστή και δίκαιη ... -al An'am / 6, παράγραφοι 115- σημείο, ακριβώς στις ειδήσεις, και δίκαιο που διέπει και απαγόρευσε. [11 ]

Τέταρτο. Tawhid και να είμαστε δίκαιοι με τους συναδέλφους τους μουσουλμάνους και τους απίστους.

Tauhid χωρίζουν τους ανθρώπους μεταξύ μουσουλμάνων με την παγανιστική
Προφήτη sallallaahu «wa Sallam είπε, ότι οι άνθρωποι λένε και πιστεύουν ότι η φράση της ενότητας (لا إله إلا الله), τότε αυτός είναι ένας μουσουλμάνος που δικαιούται την προστασία του ηγεμόνα των μουσουλμάνων και να πάρετε μια υπόσχεση του ουρανού. Ένας μουσουλμάνος έχει το δικαίωμα να το δικαίωμα wala »(πίστη) και άλλων μουσουλμάνων, λόγω της μονοθεϊσμό και την υπακοή στον Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος Του sallallaahu« wa Sallam.

Αντίθετα, εκείνοι που αρνούνται την φράση της ενότητας με τον τρόπο αποφύγουμε -με kesyirikan που τον κράτησε έξω από την Ισλαμική τότε το άτομο θα πρέπει να αγωνιστεί με τον τίτλο Μπάρα »(μίσος) όλων των μουσουλμάνων. Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

قاتلوا الذين لا يؤمنون بالله ولا باليوم الآخر ولا يحرمون ما حرم الله ورسوله ولا يدينون دين الحق من الذين أوتوا الكتاب حتى يعطوا الجزية عن يد وهم صاغرون

Καταπολέμηση εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ και την ημέρα τότε και δεν απαγορεύουν ό, τι έχει απαγορευτεί από τον Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος Του και εκείνους που δεν αναγνωρίζουν την θρησκεία που είναι αλήθεια (το Ισλάμ), (δηλαδή άτομα) οι οποίοι έχουν δώσει al το βιβλίο μέχρι να πληρώσει το jizya (με ΦΠΑ) με την υποβολή πρόθυμοι βρίσκονται σε κατάσταση υποταγής. [at Tawbah / 9: 29].

Λέξη που sallallaahu «wa Sallam:

أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, ويقيموا الصلاة, ويؤتوا الزكاة, فإذا فعلوا ذلك, عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام, وحسابهم على الله تعالى.

Είμαι διέταξε να καταπολεμήσει τους ανθρώπους, μέχρι να μαρτυρούν ότι δεν υπάρχει θεός (θεότητα) που diibadahi σωστά, αλλά ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ, επικυρώνοντας την προσευχή, και να πληρώνουν zakat. Αν είχε γίνει αυτό, τότε το αίμα και ο θησαυρός τους εκτός κι αν την προστασία των δικαιωμάτων του Ισλάμ, και τον υπολογισμό τους είναι στον Αλλάχ Ta'ala. [12]

Η εντολή για την καταπολέμηση των απίστων και πολυθεϊστές οφείλονται σε απιστία και τον πολυθεϊσμό τους εναντίον του Αλλάχ Εκείνος που τους-καθώς και δημιουργήθηκε ως «aqidah όσους αποκλίνουν από την« Aqeedah του μονοθεϊσμού? όχι λόγω της προσωπικής βεντέτας, η καταπολέμηση της πολιτείας ή επικράτειας. Αυτή είναι η εντολή του Θεού να του Messenger, επίσης, αυτό το έθνος να πολεμήσουν εναντίον των απίστων, έτσι ώστε οι άνθρωποι συνέρρεαν για να μετατρέψετε στο Θεό και mentauhidkanNya.

Εντολές πάλη, πάλη και σκοτώνουν τους άπιστους, ότι είναι ειδωλολατρική Harbi (που μάχονται τους μουσουλμάνους). Όσο για τους άπιστους που δεν πολεμούν τους μουσουλμάνους, τότε έχουμε εντολή να κάνει τη δικαιοσύνη σε αυτούς και δεν θα πρέπει να κατεβάσετε zhaliminya. Αν kafir dhimmi (προστατεύεται από τον ισλαμικό νόμο), ή mu'ahad (συνάψει συμφωνία με την ισλαμική κυβέρνηση), ή musta'man (προστασία της ασφάλειας των ισλαμική κυβέρνηση), τότε δεν θα πρέπει να θανατωθούν. Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

لا ينهاكم الله عن الذين لم يقاتلوكم في الدين ولم يخرجوكم من دياركم أن تبروهم وتقسطوا إليهم إن الله يحب المقسطين

Ο Αλλάχ δεν σας απαγορεύουν να κάνουν το καλό και να είναι δίκαιη για όσους σας αγώνα, λόγω της θρησκείας και όχι (και) σας διώξουν από τα σπίτια σας. Πράγματι, ο Αλλάχ αγαπάει όσους ενεργούν δίκαια. [al Mumtahanah / 60: 8].

Προφήτη sallallaahu «wa Sallam απειλεί τους ανθρώπους που σκοτώνουν τους άπιστους mu'ahad ή dhimmi με βαρύτατες ποινές. Ο sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Όποιος σκοτώνει έναν άπιστο mu'ahad, τότε δεν θα μυρίζει τον ουρανό. Όταν στην πραγματικότητα μπορεί να μυρίσει το άρωμα του ουρανού από (απόσταση) ταξιδεύει σαράντα χρόνια. [13]

Επίσης, η λέξη που sallallaahu «wa Sallam:

من قتل قتيلا من أهل الذمة لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Όποιος σκοτώνει έναν dhimma εμπειρογνώμονα, τότε δεν θα μυρίζει τον ουρανό. Όταν στην πραγματικότητα μπορεί να μυρίσει το άρωμα του ουρανού από (απόσταση) ταξιδεύει σαράντα χρόνια. [14]

Αυτό δείχνει ότι, άπιστοι από μόνη της δεν θα πρέπει να χύσει το αίμα, πόσο μάλλον εναντίον ενός μουσουλμάνου. [15]

Tauhid δυνάμει της μουσουλμανικής ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ [1]
Πρώτη. Ο Θεός θα εξαλείψει τις αμαρτίες του Tauhid.
Τα αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή τα λόγια του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam σε ένα χαντίθ Qudsi, από Anas ibn Malik Radi anhu, είπε: Άκουσα ότι ο Αγγελιοφόρος sallallaahu« wa Sallam είπε, Αλλάχ, Δοξάσμενος και Βασιλικός, δήλωσε:

... يا ابن آدم إنك لو أتيتني بقراب الأرض خطايا ثم لقيتني لا تشرك بي شيئا لأتيتك بقرابها مغفرة.

"... Ο παιδιά του Αδάμ, αν έρθετε σε Μένα με όλες τις αμαρτίες σας της γης, ενώ εσύ όταν πεθάνω δεν συνεργάτης παραμικρό, σίγουρα θα σας δώσει την πλήρη συγχώρεση της γης ούτως ή άλλως". [2]

Δεύτερο. Ta'ala Αλλάχ θα εξαλείψει τις δυσκολίες και τη θλίψη στον κόσμο και το εξής για όσους Tauhid.

Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

ومن يتق الله يجعل له مخرجا ويرزقه من حيث لا يحتسب

... Εκείνοι που φοβούνται τον Αλλάχ, Εκείνος θα κρατήσει για τον διέξοδο. Και να του δώσει καλή τύχη από την κατεύθυνση που δεν είναι απροσδόκητο ... "[ATH-Thalaq / 65: 2.3].

Κάποιος δεν λένε το φόβο του Θεού, αν δεν Tauhid. Οι άνθρωποι που Tauhid και προσεκτικοί, θα πρέπει να δοθεί μια διέξοδο από τα προβλήματα της ζωής. [3]

Τρίτο. Ο Θεός θα κάνει και διακοσμήστε στην καρδιά της Tauhid με αγάπη για την πίστη, καθώς και να κάνετε στην καρδιά μίσος του για απιστία, την κακία και ανομία.
Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

ولكن الله حبب إليكم الإيمان وزينه في قلوبكم وكره إليكم الكفر والفسوق والعصيان أولئك هم الراشدون

... Αλλά ο Θεός σας έκανε να αγαπούν την πίστη και αποφάσεων (πίστη) είναι όμορφο στην καρδιά σας, και να σας κάνει να μισούν δυσπιστία, την κακία και ανομία. Είναι αυτοί που ακολουθούν τον ίσιο δρόμο. [al Hujurat / 49: 7].

Τέταρτο. Tawhid είναι ο μόνος λόγος για να πάρει την ευχαρίστηση του Αλλάχ. Και οι άνθρωποι πιο ευτυχισμένοι με τη μεσολάβηση του Προφήτη Μωάμεθ sallallaahu «wa Sallam είναι το πρόσωπο που προφέρει لا إله إلا الله με πλήρη ειλικρίνεια της καρδιάς του.
Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

أسعد الناس بشفاعتي يوم القيامة من قال: لا إله إلا الله خالصا من قلبه أو نفسه.

Οι άνθρωποι που είναι πιο ευτυχισμένοι με mandapat syafa'atku για την Ημέρα της Κρίσης, δηλαδή, αυτοί που λένε «La ilaha illallaah" ειλικρινά από την καρδιά του ή την ψυχή του. [4]

Πέμπτον. Αλλάχ Ta'ala θα περιλαμβάνουν εγγύηση ότι Tauhid στον ουρανό.

Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Όποιος πεθάνει και ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν υπάρχει θεός έχει το δικαίωμα σωστά diibadahi αλλά ο Αλλάχ, τότε πηγαίνει στον ουρανό. [5]

Έκτη. Αλλάχ Ta'ala θα δώσει τη νίκη, ανακούφιση, θρίαμβο και δόξα σε όσους Tauhid.

Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

يا أيها الذين آمنوا إن تنصروا الله ينصركم ويثبت أقدامكم

O υμείς που πιστεύουν! Αν σας βοηθήσει (θρησκεία) του Αλλάχ, Εκείνος θα σας βοηθήσει και να ενισχύσει τη θέση σας. [Muhammad / 47: 7].

Έβδομη. Αλλάχ Ta'ala θα δώσει μια καλή ζωή σε αυτόν τον κόσμο και το εξής για τον άνθρωπο Tauhid.

Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

من عمل صالحا من ذكر أو أنثى وهو مؤمن فلنحيينه حياة طيبة ولنجزينهم أجرهم بأحسن ما كانوا يعملون

Όποιος κάνει καλές πράξεις, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σε κατάσταση πίστη, τότε είναι βέβαιο ότι θα μας έδωσε μια καλή ζωή και θα μας δώσει μια απάντηση σε αυτά με την καλύτερη ανταμοιβή από ό, τι έχουν κάνει. [An-Nahl / 16: 97].

Όγδοη. Tauhid θα αποτρέψει μια μουσουλμανική αιώνια στην κόλαση.
Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

يدخل أهل الجنة الجنة, وأهل النار النار, ثم يقول الله تعالى: أخرجوا من كان في قلبه مثقال حبة من خردل من إيمان, فيخرجون منها قد اسودوا فيلقون في نهر الحياء -أو الحياة, شك مالك- فينبتون كما تنبت الحبة في جانب السيل, ألم تر أنها تخرج صفراء ملتوية;

"Μετά από τους κατοίκους του ουρανού πάνε στον παράδεισο, και ο λαός της κόλασης αρχίζει κόλαση, στη συνέχεια, μετά από αυτό ο Θεός είπε επίσης:« Βγάλτε (κόλαση) για εκείνους των οποίων οι καρδιές υπάρχει βάρους ενός σπόρου μουστάρδας της πίστεως, «τότε θα αφαιρούνται από την κόλαση, απλά μόνο είχαν jet μαύρο σώμα (όπως το κάρβουνο). Στη συνέχεια, τέθηκαν σε ποτάμι της ζωής, τότε τα σώματά τους αυξάνεται (αμετάβλητο) καθώς η ανάπτυξη των σπόρων που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού. Δεν θα παρατηρήσετε ότι ο σπόρος φυτρώνει κίτρινο και πτυχώσεις; " [7]

Ένατη. Tawhid είναι καθοριστική για την αποδοχή ή την απόρριψη της ανθρώπινης φιλανθρωπία.
Τέλειο ή όχι ενός ατόμου εξαρτάται από tauhidi φιλανθρωπία. Οι άνθρωποι που κάνουν καλό, αλλά δεν είναι τέλεια tauhidi, για παράδειγμα Riya, δεν ειλικρινά, κάνει αποφύγουμε, φιλανθρωπία θα αποτύχει αναμφίβολα γι 'αυτόν, που δεν φέρνει την ευτυχία. Ως εκ τούτου, όλες οι φιλανθρωπικές οργανώσεις θα πρέπει να γίνει με ειλικρίνεια για τον Αλλάχ, είτε με τη μορφή της προσευχής, ελεημοσύνη, φιλανθρωπία, τη νηστεία, προσκύνημα και άλλοι.

Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

الذي خلق الموت والحياة ليبلوكم أيكم أحسن عملا وهو العزيز الغفور

Ποιος δημιούργησε το θάνατο και τη ζωή που Εκείνος μπορεί να σας δοκιμάσει, ο οποίος μεταξύ σας μια καλύτερη φιλανθρωπία. Και Αυτός είναι ο δυνατός, ο επιεικής. [al-Mulk / 67: 2].

Στην ευγενή στίχο, ο Αλλάχ αναφέρει τις «καλές πράξεις», δεν την «φιλανθρωπία τόσο πολύ". Φιλανθρωπία, που ονομάζεται καλή ή δίκαιος, εάν πληροί δύο προϋποθέσεις, ήτοι ειλικρινή και ittiba »στον προφήτη Μωάμεθ n. Όπως αναφέρεται στο χαντίθ, η φράση لا إله إلا الله, κατά την ημέρα της Κρίσεως, οι κλίμακες είναι βαρύτεροι από τον ουρανό και τη γη για να προκαλέσει ειλικρινείς.

Δέκατη. Tauhid άνθρωποι που θα πάρετε μια αίσθηση της ασφάλειας και της καθοδήγησης.
Οι άνθρωποι που δεν mentauhidkan τον Θεό τέλεια, έτσι ήταν πάντα επιφυλακτικοί, είναι πάντα σε μια κατάσταση φόβου και ανήσυχος. Φοβούνται μια κακή ημέρα, ή ο φόβος της που έχουν περισσότερα από δύο παιδιά, τον φόβο για το μέλλον, ο φόβος της περιουσίας του εξαφανίστηκε και ούτω καθεξής.

الذين آمنوا ولم يلبسوا إيمانهم بظلم أولئك لهم الأمن وهم مهتدون

Οι άνθρωποι που πιστεύουν και να μην αναμειγνύεται πίστη τους για την κτηνωδία (αποφύγουμε), είναι αυτοί που πήραν την ασφάλεια, και είναι αυτοί που λαμβάνουν καθοδήγηση. [al An'am / 6: 82].

Tauhid αρετή για τη μουσουλμανική [8]
Ισλάμ ως θρησκεία του μονοθεϊσμού, είναι κατάλληλη και σε κάθε χρόνο, τον τόπο, και την κατάσταση του Ummah. Δηλαδή, προσκολλώνται στο Ισλάμ, δεν θα εξαλείψει το πλεονέκτημα της Ummah. Ακόμη και με τις μονοθεϊστικές θρησκείες, η Ummah θα είναι μια καλή, ευημερούσα, ασφαλή. Αν η ανθρωπότητα θέλει την σωτηρία του κόσμου και στη μέλλουσα ζωή, τότε θα πρέπει να ασπαστεί το Ισλάμ και να υπόκειται σε εφαρμογή της Σαρίας ισλαμική. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε, τη συμβατότητα και την ασυμβατότητα του Ισλάμ, δεν σημαίνει ότι το Ισλάμ ήταν αντικείμενο για να συμβαδίσει με το χρόνο, τον τόπο και τις συνθήκες του ανθρώπου ως επιθυμητή από κάποιους ανθρώπους.

Το Ισλάμ είναι η αληθινή θρησκεία, ο Αλλάχ Ta'ala υπόσχεται νίκη σε εκείνους που προσκολλώνται στη θρησκεία είναι μια χαρά, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να mentauhidkan Θεό, ξεφορτωθήκαμε όλα (μορφή) αποφύγουμε, syar'i μελέτη και την άσκηση δίκαιες πράξεις. ΑΛΛΑΧ υποσχεθεί, θα κάνουν απόφασή τους στη γη, επιβεβαιώνοντας την πίστη τους, και να κάνουν τη ζωή τους σε αυτόν τον κόσμο ασφαλή Sentausa. Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

وعد الله الذين آمنوا منكم وعملوا الصالحات ليستخلفنهم في الأرض كما استخلف الذين من قبلهم وليمكنن لهم دينهم الذي ارتضى لهم وليبدلنهم من بعد خوفهم أمنا يعبدونني لا يشركون بي شيئا ومن كفر بعد ذلك فأولئك هم الفاسقون

Και ο Αλλάχ έχει υποσχεθεί εκείνους που πιστεύουν ανάμεσά σας και τις πράξεις-έργα, ότι θα κάνουν πραγματικά ερωτήματα για τη Γη, όπως αυτές που έκανε πριν από αυτούς στην εξουσία, και θα παγιώσει τους τη θρησκεία τους την οποία έχει επιλέξει γι 'αυτούς, και πραγματικά θα αλλάξει την (κρατική) που, αφού είναι ο φόβος του είναι ασφαλής Sentausa. Εξακολουθούν να λατρεύουν μαζί μου δεν μου συνδέσει με τίποτα. Αλλά όποιος είναι (ακόμη) δυσπιστούσαν μετά (την υπόσχεση) ότι, στη συνέχεια, είναι αυτοί που ανταρτών. (η Νουρ / 24: 55). Βλέπε επίσης την επιστολή αλ-A'raf στίχο 96.

TASHFIYAH ΚΑΙ MT, πλήκτρο επιστροφής από τη δόξα του ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ [9]
Πορεία προς τους πρώην δόξα, την ευημερία, και ευημερία της κοινότητας είναι η διεξαγωγή tashfiyah (καθαρισμός) για κάτι άγνωστο και έχει διεισδύσει στον ισλαμικό Σαρία, όπως αποφύγουμε, η άρνηση των ιδιοτήτων του Αλλάχ Ta'ala ή penakwilannya, η απόρριψη του χαντίθ -hadits αυθεντικό σχετικά με τις «aqidah και άλλοι. Επίσης tashfiyah (καθαρισμός) της λατρείας των διαφόρων ειδών της αιρέσεως που έχει λερωθεί την καθαρότητα και την τελειότητα του Ισλάμ. Και επίσης tashfiyah στον τομέα της ερμηνείας, νομολογίας, καθώς και διάφορα kemungkaran που ρυπαίνουν την ιερότητα του Ισλάμ.

Στη συνέχεια, κάνει tarbiyah (coaching) γενιά των μουσουλμάνων άνω των μουσουλμάνων που είχαν απαλλαγεί από kemungkaran. Δηλαδή, με προπόνηση Islamically σωστή, από νεαρή ηλικία, και χωρίς να επηρεάζεται από τη δυτική μόρφωση που δυσπιστώ, στη συνέχεια, να τους φέρει μαζί στην ενότητα «Aqeedah του μονοθεϊσμού, δηλαδή το« Aqeedah του Ahlus Sunnah.

«Aqeedah Ahlus Sunnah είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενώσει τη δύναμη των μουσουλμάνων και την ενότητα της κατάταξης τους, για να διορθώσετε κάτι που έχει σπάσει από τη θρησκεία και παγκόσμιες υποθέσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η «Aqeedah του Ahlus Sunnah είναι σε θέση να αποκαταστήσει τους μουσουλμάνους με την Αλ-Κοράνι και Sunnah του Προφήτη sallallaahu« wa Sallam, και επιστρέφει τη διαδρομή των πιστών, ο τρόπος που οι φίλοι Radhyallahu anhum. Αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε ομάδα, ούτε και στους οργανισμούς προσηλυτισμού, ή σε οποιαδήποτε οργάνωση που δεν αγκαλιάζει την «Aqeedah του Ahlus Sunnah Wal Jama'ah. Ιστορία υπήρξε μάρτυρας αυτού του γεγονότος. Μόνον οι χώρες που προσκολλώνται στο «Aqeedah του Ahlus Sunnah και μόνο μπορεί να ενώσει τη δύναμη των μουσουλμάνων διάσπαρτα. Μόνο η «aqidah Salaf και μόνο, τότε τζιχάντ καθώς και διοικούσε το καλό και το κακό που απαγορεύει το σε όρθια θέση, και επιτεύχθηκε η δόξα του Ισλάμ. [10]

Με το «aqidah Salaf, Μουσουλμάνοι και κήρυκες-da'inya θα ενωθούν, ώστε να επιτευχθεί η δόξα και να γίνει το καλύτερο της Ummah. Αυτό, γιατί η «Aqeedah Salaf βασίζεται αλ Κοράνι και Sunnah σύμφωνα με την κατανόηση των Εταίρων. Όσο για το «aqidah από« aqidah Salaf, δεν θα παραδώσει την επίτευξη της ενότητας, ακόμα και αυτό που θα συμβεί είναι η διάλυση και την καταστροφή. Έτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία, ο δρόμος προς τη νίκη και τη δόξα των μουσουλμάνων, είναι να επιστρέψουμε στην «aqidah και manhaj της αλήθειας, δηλαδή της« Aqeedah του Ahlus Sunnah Wal Jama'ah? «Aqidah και manhaj Salaf.

Ιμάμ Μαλίκ rahimahullah είπε:

لن يصلح آخر هذه الأمة إلا ما أصلح أولها.

Δεν θα είναι σε θέση να διορθώσετε αυτό το έθνος, αλλά με αυτό που κάνει μια καλή πρώτη γενιά αυτού του Ummah (δηλαδή, φίλοι). [11]

Khatimah: Σας απευθύνουμε έκκληση istiqamah στον ισλαμικό και καταλαβαίνοντας ΩΣ Sunnah salafush Radi anhum-Σαλίχ
Ζητάμε από τον Παντοδύναμο Θεό, που μας έδειξαν την πορεία του Ισλάμ και Sunnah να ακολουθήσει manhaj Salafush Σαλίχ-istiqamah και σε μια κατάσταση mentauhidkan ΑΛΛΑΧ, να εφαρμόσουν την Sunnah του Προφήτη, και αφαιρούνται όλες τις μορφές αποφύγουμε και την αίρεση. Ας ελπίσουμε ότι, ο Αλλάχ Παντοδύναμος να μας κάνει συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας επιζώντων ακολουθεί τα βήματα του anhum Σύντροφοι ριζοσπαστικοποίησης. Και ελπίζουμε ότι ο Αλλάχ Παντοδύναμος να μας συγκεντρώσει στον ουρανό με τον Προφήτη sallallaahu «wa Sallam και οι σύντροφοί Radi anhum του.

Προσευχές και χαιρετισμούς μπορεί πάντα ο Θεός παραχώρησε επάνω του Προφήτη Μωάμεθ sallallaahu «wa Sallam, την οικογένειά του, τους συντρόφους Radi anhum του, και εκείνοι που ακολουθούν ο sallallaahu« wa Sallam υπέρ του μέχρι το τέλος του χρόνου. Και το τέλος αυτής της προπαγάνδας είναι όλα είναι να επαινέσω τον Αλλάχ, τον Κύριο όλων των κόσμων.

Κλείνουμε με ένα kaffaratul συγκρότημα προσευχή:

سبحانك اللهم وبحمدك أشهد أن لا إله إلا أنت, أستغفرك وأتوب إليك.

Δόξα σοι ο Θεός, θα σας επαινέσω. Μαρτυρούν ότι κανένας θεός δεν έχει το δικαίωμα diibadahi σωστά εκτός και αν, ζητώ συγγνώμη και να μετανοήσουν για να σας.

Έπαινος aalamiin Rabbil ».

[Αντιγραφή από την έκδοση του περιοδικού Όπως-Sunnah 11 / έτος Χ / 1427 / 2006M. Εκδότες Ίδρυμα μόνιμης επιτροπής istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Τηλ. 0271-858197 Fax 0271-858196]No comments:

Post a Comment