!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 9, 2015

Ο Θεός διέταξε τους ανθρώπους να κλείσει τα γεννητικά όργανα (το σώμα).

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (365)

(Μέρος τριακόσιες εξήντα πέντε), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, 7 Σεπτεμβρίου 2015, 19:19 μ.μ.).

Ο Θεός διέταξε τους ανθρώπους να κλείσει τα γεννητικά όργανα (το σώμα).

Ο Θεός στο ιερό βιβλίο Κοράνι και Hadith (Sunnah / al-σοφία) διέταξε στους ανθρώπους, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες για να κλείσουν τα γεννητικά όργανα, όπως καθοδηγείται στο Sunnah.
Ειδικά για τις γυναίκες στην Ινδονησία, ιδιαίτερα το 1970 και της Μαλαισίας μουσουλμάνες 1980'an δει πολλές φορώντας το χιτζάμπ / πέπλο dibandngkan Ινδονησίας γυναίκες.
Η μαθήτρια επιχορηγούμενο MARA Μαλαισία απεστάλησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα, χρησιμοποιούν ήδη τη μαντίλα, ενώ μαθήτρια από την Ινδονησία σε γενικές γραμμές, ακόμη κι αν δεν φοράει την ισλαμική μαντίλα.
Στη δεκαετία του 1980 υπήρξε μια μετατρέπουν από το Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες όνομα Ομάρ Αμπντούλ Ματζίντ, κατά την επίσκεψή του στην Ινδονησία πάντα σταματούν στην Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία, είπε, με ρώτησε γιατί Μαλαισίας γυναίκα συνάντησε στη Μαλαισία πολλοί ήδη φορώντας τη μαντίλα , ενώ στην Ινδονησία, πολλές μουσουλμάνες γυναίκες δεν φορούν τη μαντίλα.
Ωστόσο, αν και αν Ομάρ άλλη επίσκεψη στην Ινδονησία το 2015, τότε θα δείτε πολλές μουσουλμάνες Ινδονησία φοράει ήδη, ακόμη και η σύζυγος του αντιπροέδρου Μοχάμεντ Γιουσούφ Kalla είχε ήδη μια μακρά πέπλο, επίσης, διάφοροι υπουργοί όπως ο υπουργός Khofifah Indar Parawangsa, στις γυναίκες σε απομακρυσμένες περιοχές Ινδονησία, παρόλο που ακόμα δεν καταλαβαίνουν για την εντολή υποχρεώσεις της προσευχής, αλλά ήταν ότι φορούσε τη μαντήλα.
Πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες Ινδονησία έχει επίσης φορώντας το χιτζάμπ, όπως η Sandra, Artis Ινδονησία νικητής του X-Factor Saskia Patin Lubis και πολλοί τηλεοπτικοί φορείς, δημοσιογράφος μέσα ενημέρωσης που φοράει μαντίλα.
Έτσι, η διαδικασία του εξισλαμισμού (ευαισθητοποίηση του ισλαμικού νόμου) στην Ινδονησία εναντίον οπαδών άρχισε να ακμάζει.
Τώρα το ισλαμικά θρησκευτικά διαλέξεις τόσο ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά malalui προσέλκυσε πολλούς θεατές.
Έχω πάει στην πόλη της Muara Teweh, Kabubapen Βόρεια Barito, Κεντρική Καλιμαντάν στην παραδοσιακή αγορά, ενώ πολλοί έμποροι που πωλούν επιμελώς μαζί το ρολόι της τηλεόρασης του εκπομπές που Rodja (ειδική τηλεοπτική προπαγάνδα και απαγγελίες Κοράνι), ούτε τους ακροατές του Radio Rodja επιτεύχθηκε γωνιά της Σουμάτρα στην Βόρνεο, όπως στο Berau και άλλες περιοχές της Ινδονησίας.
Έτσι, οι ισλαμικές λαός της Ινδονησίας, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μουσουλμάνους λόγω της κληρονομικότητας (ID / ταυτότητα ταυτότητα), τώρα αρχίζουν να κατανοούν το Ισλάμ, μέσω των θρησκευτικών διαλέξεις τόσο στην Ραδιόφωνο, Τηλεόραση επιστημονικά ομιλούνται από Ustad (μελετητές) απόφοιτοι S3 (αριθ penghafal Κοράνι / Sunnah) οι απόφοιτοι των καλύτερων πανεπιστημίων στη Μεδίνα, Σαουδική Αραβία, έτσι ώστε να κατανοήσουμε το Ισλάμ, σύμφωνα Κοράνι και Sunnah επιστημονικά, δεν είναι πλέον απλώς taqlid με τους δασκάλους τους, έτσι ώστε θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί θρησκευτικές πρακτικές, οι οποίες αποκλίνουν από εντολή από τον Αλλάχ και τον προφήτη Μωάμεθ.


NOBLE να κλείσει awrah


Ισλάμ, μια θρησκεία που εξυμνεί σύμφωνα με τη φύση του ανθρώπου. Αναπαραγωγή αντικατοπτρίζεται σε όλες τις διδασκαλίες του. Παραγγελίες κλείσουν τα γεννητικά όργανα, ανάμεσα σε μια μικρή παράδειγμα, ότι ο Αλλάχ Παντοδύναμος περιγράφονται ως πράξεις του εαυτού διακοσμήσει. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

يا بني آدم خذوا زينتكم عند كل مسجد

Ο παιδιά του Αδάμ, φορούν κοσμήματα σας σε κάθε (εισάγετε) το τζαμί! [al-A'raf / 7: 31]

«Κόσμημα» σε αυτό το στίχο, σημαίνει ρούχα που καλύπτουν τα γεννητικά όργανα, όπως αναφέρεται από τον Ιμπν Abbaas anhu, Mujahid rahimahullah και άλλα. (Βλέπε Tafseer Ταμπαρί (12/391), Tafsir αλ-Baghawi (3/225), και Tafsir Ιμπν Kathir (3/405)

Είναι ένα χορτοκοπτικό για την ανθρώπινη ένδυση. Είναι επίσης ένα σημάδι της προόδου του πολιτισμού, το ύψος της δόξας, καθώς και το σύμβολο της σεμνότητας. Αντί για «unclothed» είναι μία ένδειξη πρωτόγονο πολιτισμό, ένα σημάδι της ταπείνωσης και υποβάθμισης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας τόσο χαμηλά όσο τα ζώα ή ακόμη περισσότερο να τον προσβάλλεις.

Ως εκ τούτου, ο διάβολος είναι πάντα δελεαστικό άνθρωπος να γδύνομαι, καλύπτουν τη γύμνια της, όπως ο Αλλάχ Παντοδύναμος προειδοποίησε ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να ξεγελαστούν από τον πειρασμό του Σατανά. Να στοχάζεσαι τα λόγια Του:

يا بني آدم لا يفتننكم الشيطان كما أخرج أبويكم من الجنة ينزع عنهما لباسهما ليريهما سوآتهما

Ο παιδιά του Αδάμ! Δεν θα πρέπει να εξαπατηθεί από τον διάβολο! όπως ο ίδιος έχει εκδώσει η μητέρα του πατέρα σου από τον ουρανό, για να γδύνομαι και να δείξει τα γεννητικά του όργανα και των δύο. [al-A'raf / 7: 27]

Ωστόσο, το θανάσιμο εχθρό του ανθρώπινου διάβολος δεν θα σταματήσει τα πειράγματα με όλα τα μέσα. Οι γυναίκες, μία μεταξύ των δόλωμα και παγίδα δαίμονες ισχυρό για την καταστροφή της ηθικής και του ανθρώπινου πολιτισμού. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των γυναικών χρησιμοποιούνται για την επίτευξη κακούς σκοπούς τους. Προφήτη sallallaahu «wa Sallam μας υπενθυμίζει:

المرأة عورة, فإذا خرجت استشرفها الشيطان

Η γυναίκα είναι γύμνια, όταν βγήκε, ο διάβολος θα πάει με αυτό. [ΥΕ. At-Tirmidhi (όχι 1.173.) Και άλλοι. Χαρακτηρίζονται ως saheeh από Shaykh αλ-Αλμπάνη]

Οι γυναίκες, όταν έξω από το σπίτι, τότε έχει προσελκύσει την προσοχή, ωστόσο η κατάστασή τους. Έτσι, ό, τι και αν βγει τυχαία για να επιστήσει την προσοχή του αντίθετου φύλου με το άρωμα, επίσης, έδειξε τον έντυσαν γεννητικά όργανα έπρεπε να κλείσει; Η ζημιά θα είναι πιο σοβαρή. Είναι πολύ λυπηρό όταν ακούμε ή διαβάζουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η είδηση της κακοποίησης των γυναικών είναι πάντα εκεί και συμβαίνει.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να μετανοήσουν αμέσως στον Αλλάχ Παντοδύναμος πριν από την έλευση του θανάτου. Οι άνδρες θα πρέπει να κρατήσει τα μάτια τους! Θα πρέπει να μειώσει το βλέμμα του και να μην δούμε κάτι που δεν αξίζει να δει κανείς. Ας προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε γυναίκες μέλη της οικογένειας μας, ζητώντας τους να φορέσει ένα φόρεμα σύμφωνα με την ισλαμική Σαρία, προκειμένου για τους αξιότιμους και ευγενής και να αποφευχθεί η άσεμνης επίθεσης.

Shaykh αλ-Αλμπάνη είπε, "Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala εξηγεί τη σοφία διέταξε επιμηκύνει πέπλο στο λόγο Του:

ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

. ... Αυτό είναι έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να αναγνωριστούν, έτσι ώστε να μην ενοχλούνται "[Αλ-Ahzab / 33: 59]

Δηλαδή, αν μια γυναίκα που καλύπτεται από ένα πέπλο, θα γίνει γνωστό ότι ήταν μεταξύ των γυναικών που κρατιούνται από τα πράγματα που είναι χυδαία και επισφαλείς, τιμητική φρουρά, και μια καλή γυναίκα. Αν ναι κατάστασή τους, το κακό δεν θα τους ενοχλούσε με βλασφημία. "

Με παρέμβαση αποφεύγει, ακόμη και να γίνει μια ευτυχισμένη ζωή και η τιμή θα παραμείνει ανέπαφη.

[Αντιγραφή από την έκδοση του περιοδικού Όπως-Sunnah 09 / Έτος XVII / 1435H / 2014. Δημοσιεύθηκε Lajnah Ίδρυμα istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Τηλ. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment