!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Monday, September 7, 2015

Όλες οι αμαρτίες θα συγχωρεθούν από τον Θεό.

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (364)

(Μέρος τριακόσιες εξήντα τέσσερις), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, 6 Σεπτεμβρίου του 2015, 22:00).

Όλες οι αμαρτίες θα συγχωρεθούν από τον Θεό.

Ο Θεός στο Λόγο Του στο Κοράνι και Sunnah (al-έμαθε / χαντίθ) εγγύηση του ανθρώπου ότι ο Αλλάχ θα συγχωρήσει όλες τις αμαρτίες των υπαλλήλων του (ανθρώπου) εφ 'όσον μετανοήσουν (ζητήσουν συγχώρεση του Αλλάχ) και δεν δεσμεύουν αποφύγουμε (τη συμμετοχή εταίρων με τον Θεό) ή να αφήσει αποφύγουμε πριν από το θάνατό (πεθαίνει), αμέσως μετανοήσουν (ζητήσουν συγχώρεση του Θεού για όλες τις αμαρτίες που έχουν γίνει) με σοβαρότητα και συνέπεια την εφαρμογή τους πυλώνες του Ισλάμ.
Πόρτα του Θεού χάριτος και hidayahnya θέλει όλη η ανθρωπότητα να πάει στον ουρανό, αλλά ο Θεός προειδοποιεί, επίσης, ότι ο διάβολος (ο Σατανάς) είναι ο εχθρός νούμερο ένα άνθρωπο, επειδή ο Διάβολος θέλει μερικοί άνθρωποι θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά του να πάει στην κόλαση.
Αλλάχ στο Κοράνι και Sunnah διδάσκει τους ανθρώπους πώς (συνταγές), έτσι ώστε να μπορούμε να πολεμήσουν ή να πεταχτεί έξω ο Σατανάς από τη ζωή μας.
Όταν οι κατευθυντήριες γραμμές Κοράνι και Sunnah ακολουθούμε Θεού θέλοντος θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ζουν στον κόσμο (σύντομη / προσωρινής), ο τάφος (Barzakh) και η συνέχεια είναι διαρκούς χαρακτήρα.


Tafsir Αλ Mu'min Στίχος 1-12
Σούρα Αλ Mu'min (οι πιστοί)

Sura 40. 85 παράγραφος. Makkiyyah

  بسم الله الرحمن الرحيم

Στο όνομα του Αλλάχ, πανάγαθος, πανάγαθος.

Στίχοι 1-9: Μιλώντας για το θαύμα του Κορανίου, του Αλλάχ wa συγχώρεση Subhaanahu Ta'aala εναντίον των αμαρτιών των δούλων Του που μετανοούν, αντίθεση με την ισλαμική θρησκεία σίγουρα συναντηθεί με αποτυχία, η εντολή να μην εξαπατηθεί από την ευημερία των απίστων, εικόνα άγγελοι στον κομιστή »του θρόνου και γύρω από αυτές, όπου προσεύχονται για το καλό των πιστών και να ζητήσει συγχώρεση για τους.

حم (1) تنزيل الكتاب من الله العزيز العليم (2) غافر الذنب وقابل التوب شديد العقاب ذي الطول لا إله إلا هو إليه المصير (3) ما يجادل في آيات الله إلا الذين كفروا فلا يغررك تقلبهم في البلاد (4) كذبت قبلهم قوم نوح والأحزاب من بعدهم وهمت كل أمة برسولهم ليأخذوه وجادلوا بالباطل ليدحضوا به الحق فأخذتهم فكيف كان عقاب (5) وكذلك حقت كلمة ربك على الذين كفروا أنهم أصحاب النار (6) الذين يحملون العرش ومن حوله يسبحون بحمد ربهم ويؤمنون به ويستغفرون للذين آمنوا ربنا وسعت كل شيء رحمة وعلما فاغفر للذين تابوا واتبعوا سبيلك وقهم عذاب الجحيم (7) ربنا وأدخلهم جنات عدن التي وعدتهم ومن صلح من آبائهم وأزواجهم وذرياتهم إنك أنت العزيز الحكيم (8) وقهم السيئات ومن تق السيئات يومئذ فقد رحمته وذلك هو الفوز العظيم (9)

Μετάφραση της Σούρα Αλ Mu'min στίχοι 1-9

1. Ha-Mim.

2. [1] Αυτό το βιβλίο (το Κοράνι) προέρχεται από τον Παντοδύναμο Θεό [2] Γνώστης (των πάντων),

3. Ποιος συγχωρεί τις αμαρτίες [3] και δέχεται τη μετάνοια και σκληρή τιμωρία του [4]? που έχουν το χάρισμα. [5] Δεν υπάρχει θεός (άξιος της λατρείας), αλλά σ 'Αυτόν. Μόνο σ 'Αυτόν (όλα τα όντα) προς τα πίσω.

4. [6] Δεν υπάρχει καμία συζήτηση σχετικά με τους στίχους του Αλλάχ, εκτός από εκείνους που δυσπιστώ. Ως εκ τούτου, δεν θελεις (Μωάμεθ), πρέπει να ξεγελαστούν από την επιτυχία των προσπαθειών τους σε όλη τη χώρα [7].

5. [8] Πριν από αυτούς, οι άνθρωποι του Νώε και οι παρατάξεις συμμάχησαν μετά [9] έχουν αρνηθεί (ο απόστολος) και κάθε αγώνας έχει προγραμματιστεί (απάτη) έναντι Messenger τους στην αιχμαλωσία [10] και υποστηρίζουν με (λόγος) ψεύδος για να καταστρέψουν την αλήθεια? Γι 'αυτούς τους (ο χαμός) [11] εκμεταλλευτούμε. Τότε πώς (ο πόνος) τιμωρία μου [12];

6. Και έτσι [13] έχουν σίγουρα ισχύουσες διατάξεις του Κυρίου σου εναντίον των απίστων, (που είναι), στην πραγματικότητα αυτοί είναι οι κάτοικοι της κόλασης.

7. [14] (άγγελοι), οι οποίοι φέρουν τον Θρόνο [15] και (οι άγγελοι), οι οποίοι είναι περίπου [16] εξυψώσει με τον έπαινο του Κυρίου τους [17] και την πίστη τους σ 'Αυτόν και να ζητήσει συγχώρεση για εκείνους που πιστεύουν [18] (λέγοντας), [19] «Ο Κύριός μας, η χάρη και η γνώση που υπάρχουν σε ό, τι σου που καλύπτουν [20], να χορηγήσει τη συγχώρεση σε όσους μετανοήσουν [21] και ακολουθήστε το μονοπάτι (θρησκεία) - mu [22], και να σώσει τους από την τιμωρία της κόλασης [23].

8. Ο Κύριός μας, να τα βάλει σε ουρανό »Εδέμ που έχεις εσύ τους [24] είχε υποσχεθεί, και ο δίκαιος [25] μεταξύ των πατέρων, συζύγων τους και των απογόνων τους. Πράγματι, Εσύ είσαι ο Παντοδύναμος [26] και πάλι Σοφό [27],

9. και να τα αποθηκεύσετε από (καταστροφή) του εγκλήματος [28]. Και εκείνους τους οποίους θα γαλουχήσει του (καταστροφή) από την ημέρα του εγκλήματος [29], τότε πράγματι, έχουν να μου δώσεις τη χάρη να τον [30] και έτσι ώστε [31] τη μεγάλη νίκη [32]. "

Στίχοι 10-12: Η κατάσταση των δύσπιστους στην κόλαση, την επιθυμία τους για να βγούμε από την κόλαση, η οργή του Θεού τους, και την ήττα του κακού στο πρόσωπο της αλήθειας.Μετάφραση της Σούρα Αλ Mu'min Στίχος 10-12

10. [33] Πράγματι, εκείνοι που δυσπιστώ [34], για να τους (την ημέρα) ζήτησε [35], "Πράγματι, το μίσος του Θεού (σας) είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι το μίσος για τον εαυτό σας, όταν καλούνται να πιστούς πριν αρνείσαι [36]. "

11. Θα πει, «Ο Κύριός μας, Έχετε απενεργοποιήσει μας δύο φορές [37] και έχουν μετατραπεί σε μας δύο φορές (επίσης) [38], και αναγνωρίζουμε τις αμαρτίες μας. Έτσι, υπάρχει τρόπος υπάρχει (για εμάς) να βγει ( από την κόλαση) [39]; »

12. [40] Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θελετε να αρνηθεί, αν κληθούν να λατρεύουμε τον Θεό και μόνο. Και αν ο Θεός ήταν ενωμένη, πιστέψετε [41]. Στη συνέχεια η απόφαση (σήμερα) [42] είναι στον Αλλάχ Παντοδύναμος [43] Παντοδύναμος και πάλι [44].

[1] Ο Αλλάχ wa Ta'aala Subhaanahu σας πω για το σπουδαίο βιβλίο του, που κατέβηκε από τον Θεό το Θεό άξιος της λατρείας, λόγω της τελειότητας του και επειδή και μόνο με τη δουλειά του.

[2] Με τη δύναμή του είχε υποβληθεί όλα τα πλάσματα.

[3] Για τους ανθρώπους που αμάρτησαν.

[4] Για τους άπιστους ή τους ανθρώπους που τόλμησαν να αμαρτάνουμε και δεν μετανοούν από αυτό.

[5] Όταν ο Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala καθορίζει τι Έθεσε για την τελειότητα Του, όπου απαιτεί ότι μόνο Αυτός diibadahi και ειλικρινείς στις προθέσεις μας για τη φιλανθρωπία του, στη συνέχεια είπε: «Δεν υπάρχει θεός (το δικαίωμα να λατρεύεται, αλλά He) ".

Καταλληλότητα πλευρά παραπάνω στίχο λέγοντας ότι η μείωση του Κορανίου από τον Αλλάχ Ποιος έχει τις παραπάνω ιδιότητες είναι ότι αυτές οι ιδιότητες απαιτεί κάθε νόημα που καλύπτονται από το Κοράνι. Αυτό συμβαίνει γιατί το Κοράνι περιεχόμενο κηρύσσουν για τα ονόματα του Θεού, η φύση Του και τις πράξεις του, ενώ η παραπάνω στίχος αναφέρει τα ονόματα του Θεού, η φύση Του και οι ενέργειές του. Μπορεί επίσης να κρίνουμε τις δράσεις κηρύττουν υπερφυσικά παρελθόν και το μέλλον, όπου περιλαμβάνεται η διδασκαλία του All-Γνωρίζοντας τον Αλλάχ στους δούλους Του. Θα μπορούσε επίσης να κηρύσσουν για χάρες Του και φορτίων, καθώς και τις περιπτώσεις που μπορεί να παραδοθεί με τον ίδιο, το οποίο αποδεικνύεται από το Λόγο Του, «Dzith thaul" (που σημαίνει: ποιος έχει το χάρισμα). Μπορεί επίσης να πω για τη σκληρή τιμωρία και κάτι του που κάνει ένα πρόσωπο καταδικάστηκε καθώς και ανήθικο το οποίο απαιτεί η ποινή, το οποίο αποδεικνύεται από το Λόγο Του, «iqaab Syadiidil» (που σημαίνει: και σκληρή τιμωρία του). Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μια κλήση για τον αμαρτωλό να μετανοήσει, επιστροφή και beristighfar, όταν αυτό υποδεικνύεται από τον λόγο του, «Ghaafiridz dzanbi wa qaabilit taubi syadiidil» iqaab "(που σημαίνει: Ποιος συγχωρεί τις αμαρτίες και δέχεται τη μετάνοια και την αυστηρή τιμωρία σε ?). Μπορεί, επίσης, το περιεχόμενο η είδηση ότι ο Θεός είναι ο μόνος που έχει το δικαίωμα diibadahi και την επιβολή της πρότασης «aqli (με νόημα) ή naqli (αποκάλυψη) που υποδεικνύει τον τρόπο αυτό, να τον ενθαρρύνει, και απαγόρευσε τη λατρεία σε άλλους εκτός από τον Αλλάχ, ενώ εξηγώντας τα επιχειρήματα» aqli και naqli την παράσταση ζημιές να αποφύγουν και να τον τρομάξει, όταν αυτό υποδεικνύεται από τον λόγο του, «Laailaaha illaa Huwa" (που σημαίνει: δεν υπάρχει θεότητα άξιος της λατρείας, εκτός από τον). Θα μπορούσε επίσης να κηρύσσουν για το νόμο jaza'i (απάντηση) δίκαιη ανταμοιβή του για τους ανθρώπους που κάνουν ελεημοσύνη, η ποινή για όσους ήταν ανυπάκουος, όταν αυτό υποδεικνύεται από το λόγο του Αλλάχ Ta'ala, "Ilaihil mashiir" (για να -Nyalah όλα πίσω). Αυτό καλύπτεται Κοράνι που έχουν υψηλές απαιτήσεις.

[6] Ο Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala διακηρύξουν ότι δεν υπάρχει τίποτα για να επιχειρηματολογήσουμε για τους στίχους του, εκτός από εκείνους που δυσπιστώ. Υποστηρίζουν ότι η πρόθεση εδώ είναι να υποστηριχθεί για να απορρίψει τα σημάδια του Αλλάχ, ασχολούνται με το κακό, όπου περιλαμβάνονται δράσεις απίστων. Σε αντίθεση με τους πιστούς, που υποβάλλει προς τον Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala που μειώνει την αλήθεια να ξεπεράσει το ψεύδος. Ομοίως, για ένα άτομο που δεν πρέπει να εξαπατηθεί από τα εγκόσμια κατάσταση ενός ατόμου, και σκέφτηκα ότι το δώρο του Θεού σε αυτόν, κατά την άποψη της αγάπης κόσμο δείχνουν σε αυτόν και ότι ήταν στα δεξιά. Ως εκ τούτου, ο Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala λέει, "Ως εκ τούτου κάνει εσύ (Μωάμεθ), πρέπει να ξεγελαστούν από την επιτυχία των προσπαθειών τους σε όλη τη χώρα." Επομένως, είναι υποχρεωτική για έναν σκλάβο είναι το μέτρο του ανθρώπου με την αλήθεια, για να εξετάσει τη φύση syar'i και ζυγίζει άνθρωπος με αυτόν, και δεν επιβαρύνει την αλήθεια της ανθρώπινης ύπαρξης, όπως έγινε από τους ανθρώπους που δεν έχουν επιστήμης και της λογικής.

[7] Λόγω της τελικής τους τόπος είναι η κόλαση.

[8] Στη συνέχεια, ο Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala απειλεί όσους αμφισβητούν τα σημάδια του Αλλάχ να την ακυρώσουμε, όπως έγινε με την παραγωγή πριν από αυτούς, όπως και οι άνθρωποι του Νώε, «Ad, και άλλων συμμαχικών μαζί αναζήτησε ακυρώσει υπερασπιστεί την αλήθεια και το ψέμα. Στο βαθμό που αυτά έχουν καθοριστεί για να σκοτώσει τον ηγέτη της καλοσύνης, ο απόστολος που τους απεστάλη. Δεν είναι αυτό υποδεικνύει την αδικία, τη διαστροφή και τη δυστυχία τους, έτσι ώστε κανείς εκτός μετά από μια τρομερή μοίρα.

[9] Ως «ΣΔΕ, Thamud και άλλοι.

[10] Η επόμενη σκοτώνοντας τους αγγελιοφόρους.

[11] Λόγω της δυσπιστίας και τη συλλογή τους να πολεμήσουν την αλήθεια τους.

[12] Υπάρχει σε μορφή δυνατό θόρυβο της βροντής, χαλάζι, καταποθούν από τη γη, βυθίστηκε στη θάλασσα, και ούτω καθεξής.

[13] Όπως οι ισχύον καταστατικό Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala με τις προηγούμενες γενιές που διαψεύδεται, τότε ισχύουν και για όσους αρνούνται αυτό τώρα.

[14] Ο Αλλάχ wa Ta'aala Subhaanahu πω για τέλεια τρυφερότητα του Θεού Subhaanahu wa Ta'aala υπαλλήλων στους πιστούς Του, και διάταξη του προκαλεί ευτυχώς προετοιμασία τους, με τη μορφή των αιτιών που είναι πέρα από τις δυνατότητές τους, δηλαδή αίτημα για συγχώρεση άγγελος έφερε κοντά τους, τις προσευχές τους για το καλό της θρησκείας και της μετά θάνατον ζωής τους, όπου δείχνει την δόξα των αγγέλων κομιστή »του θρόνου και στις γύρω περιοχές, καθώς και την εγγύτητά τους με τον Κύριό τους, πολλοί από τους λατρεία, και ειλικρινή στάση τους σε σκλάβους υπηρέτης του Θεού, επειδή ξέρουν ότι ο Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala τους αρέσει κάνει.

[15] «Θρόνο είναι η οροφή του όλα τα πλάσματα και τα όντα μεγαλύτερο, πιο εκτεταμένα και πιο κολακευτική, και πιο κοντά στον Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala. Η έκταση Θρόνου εκτείνεται πάνω από τον ουρανό, τη γη και το κάθισμα του Θεού και των αγγέλων. Ενώ οι άγγελοι που υπέβαλε ένας άγγελος του Θεού, για να φέρουν το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό. Subhaanahu wa Ta'aala Θεός τους επέλεξε να φέρει το Θρόνο Του, προτεραιότητα καλέστε τους και την εγγύτητα δείχνουν ότι είναι το πιο σημαντικό άγγελος. Ta'aala Subhaanahu wa Αλλάχ λέει, "Και οι άγγελοι είναι στον ουρανό πάνω από τις γωνίες,. Και εκείνη την ημέρα οκτώ άγγελοι να διατηρήσει το θρόνο του Κυρίου σου πάνω (η κεφαλή της) τους »(Trans Αλ Haaqqah:. 17).

[16] Αυτό περιλαμβάνει τους αγγέλους έφερε κοντά στον Θεό, και έχουν τη θέση καθώς και τη μεγάλη αρετή.

[17] Είναι ένας φόρος τιμής σε αυτούς, λόγω της λατρείας τους προς τον Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala, ειδικά το κομπολόι, tahmid και όλα λατρείας που ανήκουν στις χάντρες και tahmid. Επειδή είναι οι χάντρες Subhaanahu wa Αλλάχ καθαρίζει ανθρώπινη συμπεριφορά Ta'aala της λατρείας, εκτός απ 'Αυτόν, ενώ tahmid είναι η λατρεία του Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala. Ως ένα χαιρετισμό, «Subhaanallahi wabihamdih» περιλαμβάνεται επίσης σ 'αυτό, και ανάμεσα σε τόσες λατρείας.

[18] Είναι ανάμεσα σε μια σειρά από οφέλη και τις αρετές της πίστης, ότι οι άγγελοι που δεν είχαν καμία αμαρτία να ζητήσει συγχώρεση για εκείνους που πιστεύουν. Ως εκ τούτου, ένας πιστός στην πίστη του, διότι την απόκτηση του μεγάλη αρετή αυτού.

[19] Ως εκ τούτου, η συγχώρεση έχουν κάτι που επισυνάπτονται σε αυτήν, πράγμα που δεν θα ήταν τέλειο αν συγχώρεση της -πέραν συλλαμβάνονται αμέσως από το μυαλό, ότι ζητά συγχώρεση των αμαρτιών-αμαρτίες να συγχωρεθούν, τότε ο Αλλάχ wa Ta'aala αναφέρουμε Subhaanahu η φύση των προσευχών τους ζητώντας συγχώρεση λέγοντας κάτι για αυτόν να είναι τέλεια, αυτή την ομιλία, «Ο Κύριός μας, τη χάρη και τη γνώση που υπάρχει μέσα σας περιλαμβάνουν τα πάντα, να χορηγούν συγχώρεση ... κλπ"

[20] Αυτή είναι η επιστήμη της σου που καλύπτει τα πάντα, καμία ασαφής για σας και τίποτα δεν είναι κρυμμένο από την επιστήμη σου ζυγίζοντας ένα μικρό μυρμήγκι (σπόροι μουστάρδας) στον ουρανό και στη γη, και η χάρη σας καλύπτει τα πάντα. Ως εκ τούτου, είναι φυσικό και το πάνω και το κάτω μέρος έχει γεμίσει με τη χάρη του Αλλάχ Ta'ala.

[21] Από την αναλάβουμε και ανήθικη.

[22] Αυτό είναι το Ισλάμ, το οποίο στην ουσία είναι mentauhidkan Αλλάχ, Τον υπακούμε και ακολουθούν ο Αγγελιοφόρος του.

[23] που τους φυλάνε από την ίδια την τιμωρία και τις αιτίες.

[24] Μέσω του στόματος αποστόλους σου.

[25] Μπορούν να γίνουν δίκαιοι με την πίστη και τις καλές πράξεις.

[26] Με τη δύναμη των αμαρτιών σου να τους συγχωρήσει, να απαλλαγούμε από τα πράγματα που τους ανησυχούν και να τους λέτε για όλα τα καλοσύνη.

[27] Αυτό που έχει βάλει κάτι στη θέση του. Ως εκ τούτου, δεν σου ζητήσω κάτι menyelisihi σοφία σου, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και τη σοφία σας που σας επιτρέπουν μέσω των αποστόλων του στόματος σας και την επιθυμητή με τη χάρη σου, έλεος στους πιστούς.

[28] Έγκλημα εδώ είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που είναι κακό και, κατά συνέπεια, επειδή έκανε μια θλιβερή ένοχος.

[29] Αυτή είναι η Ημέρα της Κρίσης.

[30] Λόγω της χάρης σου πάντα ρέει στους δούλους σου, τίποτα δεν εμποδίζει εκτός των αμαρτιών των δούλων και την ασχήμια. Ως εκ τούτου, όποιος κι αν γαλουχήσει του κακού, αυτό σημαίνει ότι έχετε δώσει Taufik για την καλοσύνη και να επιστρέψουν καλό.

[31] Αυτή είναι μια απώλεια πράγματα για να ανησυχούν, επειδή το κράτησε έξω από το έγκλημα και την απόκτηση τα πράγματα που αγαπούσε γιατί πάρουμε έλεος.

[32] Σε περίπτωση που δεν υπάρχει νίκη σαν κι αυτόν.

Όπως εξήγησε Sa'diy Shaikh ότι αυτός ο άγγελος προσευχή περιέχει διάφορα πράγματα:

- Άριστη γνώση τους (οι άγγελοι) κατά τον Κύριό τους.

- Bertawassul (μέσω της προσευχής) προς τον Αλλάχ με τα ονόματα του είναι πανέμορφα, όπου του αρέσει, αν οι υπηρέτες του bertawassul αυτόν.

- Προσευχηθείτε με τη χρήση Asmaa'ul Husna κατάλληλα. Ως εκ τούτου, οι προσευχές τους ζητώντας το έλεος και ζητεί αφαιρεθεί η επίδραση της φύσης της ανθρωπότητας γνωστές αδυναμίες του Θεού και την επιθυμία αμαρτωλός, καθώς και τις βασικές και τις αιτίες που είναι γνωστές από τον Θεό, τότε bertawassul με το όνομά του Αγ Raheem (ο πανάγαθος) και Al 'Aliim (ο παντογνώστης).

- Perfect ήθη τους προς ΑΛΛΑΧ με Rububiyyah αναγνώριση (συντήρηση) Αλλάχ aammah ούτε τις rububiyyyah »(γενικά) και khaashshah (ειδική).

- Αυτοί (οι άγγελοι) δεν έχουν καμία εξουσία και ότι οι προσευχές τους στο Θεό που προκύπτουν από τους άπορους (ανάγκη) από όλες τις πλευρές, δεν μπορεί να megemukakan οποιεσδήποτε συνθήκες, και δεν είναι επειδή το δώρο του Θεού, το έλεος και ihsan- Του.

- Σύμφωνα με την Κύριος ο Θεός αγαπά τους φιλανθρωπικούς σκοπούς τους αγαπούσε, δηλαδή τη λατρεία που κάνουν και να πω ότι ως μέσος όρος, αληθώς αυτούς που αγαπούν. Ομοίως, αγαπούν εκείνους που κάνουν το καλό, δηλαδή των πιστών, όπου αυτοί (οι πιστοί) είναι οι άνθρωποι που αγάπησαν τον Θεό ανάμεσα σε όλα τα πλάσματα Του. Όλα τα ανθρώπινα όντα είναι ήδη mukallaf (εκτεθειμένα υποχρέωση) μισούσε Alah εκτός από εκείνους που πιστεύουν, στην αγάπη των αγγέλων σε αυτές (οι πιστοί) είναι εκείνες που προσεύχεται στο Θεό και προσπαθούμε για το καλό της κατάστασής τους, όπως μια προσευχή για ένα άτομο, συμπεριλαμβανομένων των αποδείξεων για την αγάπη του , επειδή κάποιος δεν προσευχόμαστε παρά μόνο σε εκείνους που αγαπούσε.

- Από την περιγραφή με λεπτομέρειες σχετικά με το Θεό για τη συγχώρεση των αγγέλων υπάρχει ένα αρχείο που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πόσο mentadabburi (σκέφτεται) Βιβλίο Του, και ότι tadabbur δεν περιορίζονται στην lafaz νόημα στη μονάδα, ακόμη και σε περίπτωση που αυτός mentadabburi έννοια (περιεχόμενο) lafaz. Αν κατάλαβε τις πραγματικές κατανόηση κατάλληλα μέσα, στη συνέχεια, με το μυαλό του είδε το θέμα και την οδική κουρασμένο αυτόν, κάτι που γίνεται penyempurnanya και εξαρτώνται από αυτόν, και αυτός μπορεί να πιστέψει ότι ο Θεός θέλει αυτό, όπως ο ίδιος πιστεύει ότι ιδιαίτερη σημασία που υποδεικνύεται από ένα lafaz.

Η ανάγκη να διευκρινιστεί είναι ότι ο Θεός Subhaanahu wa Ta'aala ήθελε δύο πράγματα:

Πρώτον, αναγνωρίζουν και επιβεβαιώνουν ότι περιλαμβάνονται συμμετέχουν κατά την έννοια και με την επιφύλαξη του.

Δεύτερον, η γνώση ότι ο Θεός γνωρίζει τα πάντα, και ότι ο Αλλάχ διέταξε τους υπηρέτες του να mentadabburi και να σκεφτούμε από τα βιβλία του.

Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala γνωρίζουν κάτι σύμφυτο με την έννοια του, και αυτός που τον ενημέρωσε ότι το βιβλίο του είναι ένας οδηγός, το φως και την επεξηγηματική τα πάντα, και ότι ο ίδιος είναι η πιο εύγλωττη ομιλία και η πιο προφανής. Έτσι, ο υπάλληλος μπορεί να αποκτήσει πολλές γνώσεις και μεγάλη ευγένεια σύμφωνα taufiq του έδωσε ο Θεός.

Αλλά μερικές φορές κάποια αινιγματικά στίχους σημαίνει για υγιείς εκτός από ερευνητές πίστευαν. Ως εκ τούτου, ζητούμε από τον Αλλάχ wa Subhaanahu Ta'aala ότι άνοιξε για μας το μεγαλύτερο μέρος του στο έλεος του ταμείου είναι καλό γιατί οι συνθήκες μας και τους μουσουλμάνους. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αλλά να επαφίενται στη φιλανθρωπία των bertawassul του με τη φιλανθρωπία του? όπου πάντα βρίσκονται σε αυτό ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε χρόνο. Επίσης, ζητάμε από τον Θεό για τη χάρη Του ότι νοιάζεται για μας από τα δεινά του εαυτού μας που είναι ένα εμπόδιο για να έρθουμε στη χάρη του, τότε σίγουρα Ίδρυμα, το οποίο δίνει αιτία και musabbabnya.

- Από τα παραπάνω στίχοι μπορεί επίσης να θεωρηθεί ότι ο σύντροφος, ένας καλός σύζυγος, τα παιδιά και οι φίλοι μπορεί να είναι χαρούμενος με τους φίλους του, και συνδέεται με την αιτία για το καλό που θα αποκτηθεί, πέρα από τη φιλανθρωπία και διότι η φιλανθρωπία, όπως οι άγγελοι προσεύχονται για τους πιστούς και τους ανθρώπους δίκαιοι μεταξύ τους πατέρες τους, τις συζύγους τους και τους απογόνους τους, wallahu ξέρει καλύτερα.

[33] Ο Αλλάχ wa Ta'aala Subhaanahu ενημερώσει σχετικά με το άνοιγμα της ντροπής και της ταπείνωσης που έπληξε τους άπιστους, το αίτημά τους να επιστρέψουν στον κόσμο και να βγούμε από την κόλαση, και το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό και dicelanya.

[34] αναφέρει τις απόλυτες "άπιστους", προκειμένου να καλύψει όλες τις μορφές της απιστίας, ούτε δυσπιστώ στον Αλλάχ, βιβλία του, τους αποστόλους Του, στο τέλος της ημέρας, κλπ ..

[35] Δηλαδή όταν πάνε στην κόλαση και παραδέχονται ότι έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν εξαιτίας των αμαρτιών που κάνουν, στη συνέχεια, όταν θα είναι πολύ θυμωμένος με τον εαυτό τους με μεγάλο θυμό, στη συνέχεια κάλεσε τους όταν είναι, όπως αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο ,

[36] Όταν οι απόστολοι και οι οπαδοί τους να λάβει την πίστη και να επικυρώσει την απόδειξη, αλλά θα το αρνηθεί ακόμα και να μισείς την πίστη ότι ο Αλλάχ που δημιουργήσατε για αυτό, και μπορείτε ακόμη και να βγούμε από το έλεος μεγάλη, ώστε η οργή του Θεού εναντίον σας, και οργή είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι kemurkaanmu για τον εαυτό σας. Οργή και την τιμωρία του να συνεχίσει να συμβεί σε σας, ενώ υπηρέτες του ήταν πιστοί κερδίσει την ευχαρίστηση του Αλλάχ και την ανταμοιβή του. Αυτό είναι όταν ονειρευόταν να επιστρέψει στον κόσμο, όπως περιγράφεται στην επόμενη παράγραφο.

[37] Ο σκοπός του διπλασίου του θανάτου είναι ο θάνατος του πρώτου και θνησιμότητας μεταξύ των δύο τρομπέτα. Μερικοί είναι της γνώμης ότι ο πρώτος θάνατος είναι όταν δεν είναι εκεί και ο δεύτερος θάνατος είναι ένας θάνατος που συμβαίνει μετά εκδηλώνονται στον κόσμο.

[38] Αυτή είναι η ζωή του κόσμου και στο επέκεινα.

[39] Και η επιστροφή προς τον κόσμο να υπακούσει ο Κύριος μας.

Εκφράζουν τη λύπη τους μία φορά για να τα μετακινήσετε λάθος, όταν στον κόσμο και είπε, όπως αναφέρεται στην ανωτέρω παράγραφο, ακόμη και αν οι λέξεις δεν ήταν αποτέλεσμα και χρησιμοποιούν καθόλου.

[40] Μπορούν επικρίθηκαν για να μην κάνουν λόγους ασφαλείας.

[41] Θα ευχαριστημένος με κάτι κακό και σπάσει σε αυτόν τον κόσμο και στο εξής (αποφύγουμε), και μισείτε κάτι που είναι καλό και δίκαιοι σε αυτόν τον κόσμο και στο επέκεινα (tawhid). Μπορείτε προβάδισμα λόγω της δυστυχίας, της ταπείνωσης και οργή, το μίσος και εσείς, λόγω της ευτυχίας, τη δόξα και την ικανοποίηση. Είναι, ως ο λόγος του Αλλάχ Ta'ala εξής:

«Εγώ θα μετατρέψει τους ανθρώπους που ο ίδιος καυχήθηκε στη γη χωρίς δικαίωμα από τα σημάδια της εξουσίας μου. Αν δείτε οποιαδήποτε στίχους (Ku), δεν θα τον πιστέψει. Και αν δουν το μονοπάτι που οδηγεί στην καθοδήγηση, δεν τους θέλουν, αλλά αν δούμε τον τρόπο του σφάλματος, συνεχίζουν memenempuhnya. . Αυτό είναι επειδή αρνούνται τα σημάδια μας και ήταν πάντα γνώριζαν τον "(Trans. Κοράνι: 146)

[42] Εάν η απόφαση αυτή ανήκει σ 'Αυτόν, τότε έχει αποφασίσει ότι, O άπιστοι θα είναι αιώνια στην κόλαση για πάντα, και η απόφασή του δεν θα αλλάξουν και θα αντικατασταθεί.

Μετάνοια NASHUHA


Με την
Shaikh Σαλίμ Μπιν Αλ Id Hilali


Τα ανθρώπινα όντα δεν είναι απαλλαγμένο από λάθη, μικρά και μεγάλα, συνειδητά ή ασυναίσθητα. Επιπλέον, εάν η επιθυμία να κυριαρχούν στη ζωή του. Αυτός θα είναι το επίκεντρο κάνει ανυπακοή. Η υπακοή, σαν να έχει καμία αξία μέσα.

Παρόλο που μαστίζεται από την ανθρώπινη ανυπακοή και την αμαρτία συσσωρεύονται, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον η πόρτα για να βελτιωθεί. Δεδομένου ότι, μετά την τοποθέτηση ανήθικες πράξεις ενός υπηρέτη, αλλά η πόρτα του ελέους είναι πάντα ανοιχτή. Οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Δηλαδή, με μετάνοια από πράξεις που θα μπορούσαν να το παραδώσει στο χείλος της κόλασης. Η μετάνοια πρέπει να γίνεται με ολική, η οποία είναι γνωστή ως μετάνοια NASHUHA. Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

كل بني آدم خطاء و خير الخطائين التوبون. رواه الترمذي

Κάθε adam παιδί (ο άνθρωπος) έκανε ένα λάθος, και το καλύτερο από τα ένοχοι είναι να μετανοήσει. [2]

لو أن العباد لم يذنبوا لخلق الله الخلق يذنبون ثم يغفر لهم رواه الحاكم

Είχε υπηρέτες του Θεού δεν είναι αμαρτία, ο Θεός σίγουρα θα δημιουργήσει ένα άλλο πλάσμα που αμαρτάνει και στη συνέχεια να τους συγχωρήσει. [3]

Με τη μετάνοια, μπορούμε να καθαρίσει την καρδιά μας από το λεκέ που ρυπαίνουν. Για την αμαρτία των βεβήλωση του ήπατος, και καθαρό είναι μια υποχρέωση. Προφήτη sallallaahu «wa Sallam είπε: Αληθώς ο πιστός, όταν η αμαρτία, θα είναι (που προκύπτουν) ένα σημείο μια μαύρη κηλίδα στην καρδιά του. Αν μετάνιωσε, αριστερά (η πράξη) και ικέτευσε για συγχώρεση (στον Αλλάχ), τότε του να επιστρέψει καθαρό. Αλλά όταν αυξάνεται (αμαρτία), τότε bertambahlah μαύρο λεκέ μέχρι να γεμίσει την καρδιά του. Γιατί, λοιπόν, ar RAAN (που καλύπτει την καρδιά) που έχει αναφερθεί ο Θεός στο Λόγο Του "Σίγουρα δεν είναι (ήταν), στην πραγματικότητα αυτό που πάντα προσπαθούν να κλείσουν τις καρδιές τους. [Αλ Muthaffifin: 14] [4]

Ο Θεός να μας ενθαρρύνει, επίσης, να μετανοήσουν και να beristighfar αμέσως, γιατί τόσο πολύ καλύτερα από ό, τι διαλυτό στην αμαρτία. Αλλάχ είπε.

فإن يتوبوا يك خيرا لهم وإن يتولوا يعذبهم الله عذابا أليما في الدنيا والآخرة وما لهم في الأرض من ولي ولا نصير

Στη συνέχεια, εάν μετανοήσουν, είναι καλύτερο για αυτούς, και αν αποδεικνύονται μακριά, ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει με μια οδυνηρή τιμωρία σε αυτόν τον κόσμο και στον επόμενο? και ποτέ δεν έχουν μια προστατευτική και όχι (και) ένα βοηθό στη γη. [Στο Tawbah: 74]

Προφήτης ο ίδιος έδωσε το παράδειγμα σε αυτό το μετανοήσουν. Ο sallallaahu «wa Sallam πολλά μετανόησε και beristighfar, στο βαθμό που οι φίλοι μετράνε περισσότερο από εκατό φορές Μάτζλις, όπως Μακεδονίτισσα 'Ομάρ Ιμπν Maula δήλωσε:

كان انن عمريعد لرسول الله صلى الله عليه وسلم في المجلس الواحد مائة مرة من قبل أن يقوم رب اغفر لي وتب علي إنك أنت التواب الغفور رواه الترمذي

Ομάρ Ιμπν χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό (ανάγνωση Istighfar) ν σε Majlis ο προφήτης σηκώθηκε από το εκατό φορές πριν, (που λέει): Ναι Rabbku, με συγχωρείτε και να αποδεχθεί taubatku. Πραγματικά είστε το Ανώτατο αποδέκτες μετάνοια, πανάγαθος. [5]

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ μετάνοια NASHUHA
Τι σημαίνει μετάνοια NASHUHA, είναι η επιστροφή ενός δούλου προς τον Θεό από την αμαρτία που διαπράχθηκε ποτέ, εκ προθέσεως ή λόγω άγνοιας, για να είμαι ειλικρινής, ειλικρινής, ισχυρή και υποστηρίζεται από την υπακοή-υπακοή που έθεσε έναν υπηρέτη φθάσουν η θέση των διαχειριστών της Muttaqin Θεού (συντηρητικό) και (υπακοή), η οποία μπορεί να είναι προστατευτική του τον ίδιο το διάβολο.

ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ μετάνοια NASHUHA
NASHUHA δίκαιο μετάνοια είναι Ain fard »(το καθήκον του κάθε ατόμου) για κάθε Μουσουλμάνο. Τα αποδεικτικά στοιχεία:

1. Ο Λόγος του Θεού:

وتوبوا إلى الله جميعا أيه المؤمنون لعلكم تفلحون

Και bertaubatlah στο Θεό, ω πιστοί που ευημερούν. [Ένα Nuur: 31].

يا أيها الذين آمنوا توبوا إلى الله توبة نصوحا

O υμείς που πιστεύουν, bertaubatlah στο Θεό με μετάνοια, καθαρό. [Σε Tahriim: 8].

2. Λόγο του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam.

ياأيها الذين ءامنوا توبوا إلى الله فإني أتوب إلى الله في اليوم مائة مرة. رواه مسلم

O, οι πιστοί. Bertaubatlah στο Θεό, γιατί ομολογώ επίσης στο Θεό εκατό φορές την ημέρα. [6]

Μουσουλμάνοι συμφώνησαν επίσης σχετικά με την υποχρέωση της μετανοίας, όπως Ιμάμ Αλ-Qurtubi δήλωσε: «(Οι μελετητές) άνθρωποι έχουν ijma» (συμφωνώ) ότι ο νόμος της μετάνοιας είναι fard (υποχρεωτικό) από όλους τους πιστούς »[7]. Έτσι Ibn Qudamah αναφέρει επίσης [8].

Αρετή και Χάρη του Θεού εύρος της μετάνοιας NASHUHA
Ο άνθρωπος δεν πρέπει να ανησυχείτε αν η μετάνοια δεν είναι αποδεκτή, λόγω της χάριτος του Θεού είναι πολύ μεγάλη, καθώς η προσευχή των αγγέλων που περιγράφονται ρόλο στο Λόγο Του:

ربنا وسعت كل شيء رحمة وعلما فاغفر للذين تابوا واتبعوا سبيلك وقهم عذاب الجحيم

Ο Κύριός μας, τη χάρη και την γνώση που περιλαμβάνουν τα πάντα, να χορηγήσει τη συγχώρεση σε όσους μετανοήσουν και να ακολουθήσει την πορεία σου, και να διαφυλάξει τους από το μαρτύριο της φλογερό κόλαση. [Al-Mu'min: 7].

ΟΡΟΙ μετάνοια NASHUHA
Για να γίνουν δεκτές NASHUHA μετάνοια Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala, υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται:

1. Ισλάμ.
Taubat έλαβε μόνο από έναν μουσουλμάνο. Όσο για τους άπιστους, τότε μετάνοια είναι να εισάγετε το Ισλάμ. Αλλάχ είπε.

وليست التوبة للذين يعملون السيئات حتى إذا حضر أحدهم الموت قال إني تبت الآن ولا الذين يموتون وهم كفار أولئك أعتدنا لهم عذابا أليما

Και ότι η μετάνοια δεν είναι αποδεκτή από τον Θεό από εκείνους που κάνουν το κακό (αυτό) μέχρι πότε ο θάνατος έρχεται σε ένα από αυτά, (τότε) είπε: «Αληθώς μετανοήσουν τώρα". Και δεν είναι (επίσης δεκτή μετάνοια) οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ήταν στη δυσπιστία. Για τους ανθρώπους που έχουν Έχουμε ετοιμάσει μια οδυνηρή μοίρα. [An-Nisa: 18].

2. Ikhlash.
Taubat αποδεκτή Σαρία, η οποία αποτελείται μόνο με ειλικρίνεια. Taubat επειδή riya` ή κοσμικές σκοπούς, όχι ως μετάνοια syar'i είπε. Αλλάχ είπε.

إلا الذين تابوا وأصلحوا واعتصموا بالله وأخلصوا دينهم لله فأولئك مع المؤمنين وسوف يؤت الله المؤمنين أجرا عظيما

Εκτός από εκείνους που μετανοούν και να επανορθώσει και να κολλήσει (θρησκεία) του Αλλάχ και ειλικρινή (να κάνει) τη θρησκεία τους για τον Αλλάχ. Τότε είναι μαζί και μια μέρα εκείνους που πιστεύουν ότι ο Θεός θα δώσει σ 'αυτούς που πιστεύουν ότι μια μεγάλη ανταμοιβή. [An-Nisa: 146].

3. Αναγνωρίζοντας την αμαρτία του.
Η μετάνοια δεν είναι έγκυρη, εκτός μετά γνωρίζοντας την αμαρτία και να παραδεχτούν το λάθος, και την ελπίδα επέζησαν από τις κακές συνέπειες αυτών των ενεργειών.

4. Γεμάτη τύψεις.
Η μετάνοια μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο με βαθιές εκφράσεις μεταμέλειας. Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

الندم توبة رواه ابن ماجه

Λυπηθείτε είναι η μετάνοια. [9]

5. Αφήνοντας ανυπακοή και να αποκαταστήσει τα δικαιώματα στους ιδιοκτήτες τους.
Όσοι μετανοήσουν για τις αμαρτίες έχουν δεσμευτεί υποχρεωτική άδεια και επιστρέφουν τυχόν δικαιώματα του ιδιοκτήτη, εάν αυτή η περιουσία ή τα παρόμοια. Αν η μορφή της συκοφαντίας ή παρόμοιες επιβαρύνσεις, στη συνέχεια, μέσω της συγγνώμης. Αν η μορφή του κακολόγησα (WAG), στη συνέχεια, μέσω του υπομνήματος επιτρέπεται (ανεκτή) εφ 'όσον η εφαρμογή αυτή δεν προκαλεί άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες. Αν έχει σοβαρές συνέπειες, είναι αρκετό για να προσευχηθεί γι 'αυτόν να φθάσει για το καλό.

6. Περίοδος μετάνοια πριν από την αναπνοή ήταν στον οισοφάγο (πόρτα του θανάτου) και πριν ο ήλιος ανατέλλει στη δύση.
Προφήτη sallallaahu «wa Sallam έχει εξηγήσει τα λόγια που sallallaahu« wa Sallam:

إن الله يقبل توبة العبد ما لم يغرغر. رواه الترمذي

Αληθώς Αλλάχ δέχεται τη μετάνοια ενός υπαλλήλου πριν από την αναπνοή του ήταν στον οισοφάγο [10].

الهجرة لا تنقطع حتى تنقطع التوبة ولا تنقطع التوبة حتى تطلع الشمس من مغربها. رواه أبو داود وأحمد

Hijrah δεν διακόπτεται μέχρι την παύση της (χρόνος) μετάνοια και η μετάνοια δεν διακόπτεται μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση [11].

7. istiqamah μετά μετανοούν.
Αλλάχ είπε.

فاستقم كما أمرت ومن تاب معك ولا تطغوا إنه بما تعملون بصير

Στη συνέχεια, να σας κρατήσει στο σωστό δρόμο, όπως διέταξε, και (επίσης) εκείνοι που έχουν μαζί σας μετανοήσουν και να μην παραβιάζουν τα όρια. Βλέπει αυτό που κάνεις. [Hud: 112].

8. Διεξαγωγή επισκευές μετά από μετάνοια.
Αλλάχ είπε.

وإذا جاءك الذين يؤمنون بآياتنا فقل سلام عليكم كتب ربكم على نفسه الرحمة أنه من عمل منكم سوءا بجهالة ثم تاب من بعده وأصلح فأنه غفور رحيم

Αν εκείνοι που πιστεύουν σε σημάδια μας έρχονται σε εσάς, τότε λένε, «Ειρήνη-alaikum, ο Κύριος σου έχει θέσει επάνω Του έλεος, (δηλαδή) ότι όποιος κακό ανάμεσά σας, λόγω της άγνοιας, τότε μετανοήσουν μετά από να κάνει αυτό και να επανορθώσει, Αλλάχ είναι επιεικής, φιλεύσπλαχνος. [Αλ An'am: 54].

Να θυμάστε, όταν πρέπει να μετανοήσει
1. Πιστεύοντας ότι ο Θεός ξέρει και όλα-seeing. Ο Θεός ξέρει όλα τα κρυφά και κρύβεται μέσα στην καρδιά. Αν και δεν το βλέπω, αλλά πρέπει να το δει.

2. Δείτε ότι το μεγαλείο durhaai Ουσία σας, και δεν βλέπετε το μέγεθος του αντικειμένου ανήθικη, ως το λόγο του.

نبئ عبادي أني أنا الغفور الرحيم وأن عذابي هو العذاب الأليم

Πείτε στους υπηρέτες μου, ότι αληθώς είμαι ο επιεικής, πανάγαθος, και ότι η πραγματική azabKu είναι πολύ οδυνηρή μοίρα. [Αλ Hijr: 49- 50].

3. Να θυμάστε, ότι η αμαρτία είναι όλα άσχημα και το κακό, γιατί είναι ένα εμπόδιο για την επίτευξη της ευτυχίας σε αυτόν τον κόσμο και στο εξής.

4. Φεύγοντας από την ανυπακοή και φίλους που συμπεριφέρονται άσχημα, που χρησιμοποιείται για να τον βοηθήσει να διαπράξει αμαρτία, και έκοψε τους δεσμούς με τους εφ 'όσον δεν έχουν μετατραπεί σε καλές θέσεις.

Τι να εμποδίσει την μετάνοια
Ανάμεσα στα πράγματα που εμποδίζουν την αμαρτία είναι:
1. Αίρεση στη θρησκεία. Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

إن الله حجب التوبة عن صاحب كل بدعة

Πράγματι, ο Αλλάχ κλείνει μετάνοια όλων των αιρετικών. [Ash-Shahihah Νο 1620]

2. Ο εθισμός στο αλκοόλ. Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

من شرب الخمر لم تقبل له صلاة أربعين ليلة فإن تاب تاب الله عليه فإن عاد كان حقا على الله تعالى أن يسقيه من نهر الخبال قيل وما نهر الخبال قال صديد أهل النار رواه أحمد

Όποιος πίνει κρασί (λικέρ), τότε η προσευχή του δεν είναι αποδεκτή για σαράντα νύχτες. Αν μετανοήσουμε, ο Θεός θα την αποδεχθεί. Ωστόσο, όταν επαναλαμβάνεται, αξίζει όταν ο Θεός του έδωσε ένα ποτό από το ποτάμι Khibaal. Μερικοί άνθρωποι ρωτούν:. «Τι είναι ο ποταμός Khibaal" Εκείνος απάντησε, "Πύον κάτοικος της κόλασης [12]

Έτσι, μια σύντομη πραγματεία για την μετάνοια NASHUHA. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να είμαστε μια υπενθύμιση για να μετανοήσουν πάντα στον Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala.

[Αντιγραφή από την έκδοση του περιοδικού Όπως-Sunnah 01 / Έτος ΙΧ / 1426H / 2005M Δημοσιεύθηκε Lajnah Ίδρυμα istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Purwodadi Χλμ. 8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Τηλ. 08121533647, 08157579296]

[43] Αυτός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος όλων των πλευρών, το ένα από τα υψηλής, την υψηλή του θέση του, και το ύψος των αρμοδιοτήτων του. Περιλαμβάνονται μεταξύ υψηλή θέση του είναι η τέλεια δικαιοσύνη του Θεού Subhaanahu wa Ta'aala, και ότι έβαλε τα πάντα στη θέση τους και δεν εξισώνουν μεταξύ εκείνων που φοβούνται τον Αλλάχ με εκείνους που είναι ανυπάκουος.

[44] Έχει μεγαλείο, το μεγαλείο και τη δόξα, είτε με το όνομά του, τη φύση του mupun ιερό έργα του τυχόν ατέλειες και ελλείψεις.

No comments:

Post a Comment