!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 4, 2015

Τσιγκούνης και η αδικία θα καταστραφεί.

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (362)

(Μέρος τριακόσια εξήντα δύο), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, 3 Σεπτεμβρίου 2015, 16:20).

Τσιγκούνης και η αδικία θα καταστραφεί.

Τσιγκούνης ή μίζερη ή γκρινιάζοντας είναι ένα γνώρισμα που πολλοί ανθρώπων, συνήθως τσιγκούνης φύση δεν συνειδητοποιούν τον ένοχο που έχει μια τσιγκούνης φύση, επειδή ο διάβολος (ο Σατανάς) είναι πάντα διαπερνούν στη σκέψη του να πείσει ή να αποπλανεί να δράσουν τσιγκούνης.
Επειδή τσιγκούνης είναι μια μεγάλη αμαρτία, ακόμη και κάθε πρωί οι άγγελοι κατεβαίνουν στη γη για να προσευχόμαστε ότι ο Θεός θα καταστρέψει εκείνους που τσιγκούνης.
Συνήθως οι άνθρωποι είναι τσιγκούνης σχετικά με την επιρροή του διαβόλου θα αισθάνονται τεμπέλης για να βοηθήσει τόσο σωματικά (εξουσία) και να θυσιάσει κάποια ακίνητα που κατέχονται για τους αδελφούς, τους συγγενείς, τους γονείς, τα ορφανά Anam, οι φτωχοί στις πληγείσες περιοχές όπως ο πόνος, πολλά χρέους, κινδυνεύουν από την πείνα, επειδή ο τσιγκούνης αίσθημα πλούτο του θα μειωθεί από τα ελεημοσύνη (φιλανθρωπία), όταν ο Προφήτης Μωάμεθ είπε ο πραγματικός θησαυρός που έχουμε είναι ότι η φιλανθρωπία μας θησαυρό, όπως εξοικονόμηση στη μέλλουσα ζωή, και ο Αλλάχ θα αντικαταστήσει τις πολλαπλασιάζει στον κόσμο και στο εξής.
Εκτός από το τσιγκούνης καμία άλλη ανθρώπινη φύση να είναι μια μεγάλη αμαρτία, η οποία κάνει την αδικία. Zhalim πράξεις των οποίων οι αμαρτίες δεν έχουν συγχωρεθεί ο Θεός κάνει αποφύγουμε (τη συμμετοχή εταίρων με τον Θεό), πήγε για βοήθεια σε ένα παραδοσιακό θεραπευτή / μέντιουμ / μάγισσα, να ζητήσει από το πρόσωπο που έχει πεθάνει (προσκύνημα σε ένα ιερό νεκροταφείο, και ζητάμε κάτι με τον αποβιώσαντα νεκρό).
Προφήτη Μωάμεθ ποτέ δεν είπε και ο ίδιος ο λαός του στον τάφο του στη Μεδίνα ziarahi. Ο Προφήτης είπε απλά προσκύνημα τάφο για να μας υπενθυμίσει ότι και εμείς θα πεθάνουμε αφού είναι νεκρός στον τάφο.
Το πιο σημαντικό είναι η προσευχή μας προς τους νεκρούς (οικογένεια), ο τάφος δεν προσκύνημα, δεν επιτρέπεται επίσης να διαβάσετε αλ Qur αργά στο νεκροταφείο, εκτός από το σπίτι ή σε άλλο τόπο καθαρό.
Πράξεις παρανομούντες άλλο είναι να σκοτώσουν άλλους ανθρώπους, όπως η κατάσχεση της περιουσίας, την εξουσία (πολιτική), εκτός από τον πόλεμο syarie (σύμφωνα με τις εντολές του Αλλάχ και Χαντίθ), όπως υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από τον εχθρό εισβολή, όπως η μάχη του Μπαντρ, Uhud που συνέβησαν στην εποχή του Προφήτη Μωάμεθ.
Σκοτώνουν ο ένας τον άλλο (πολέμου), που δεν βασίζεται τζιχάντ syarie ως bebuat άδικο. Επιπλέον, ο πόλεμος σε βάρος των γυναικών, των παιδιών, και οδήγησε σε χιλιάδες εκτοπισμένους (πείνα και άλλη ταλαιπωρία).

(BBC) - Τουλάχιστον 13 εκατομμύρια παιδιά στην περιοχή της Μέσης Ανατολής δεν μπορούν να εκπαιδευτούν στο σχολείο λόγω της σύγκρουσης, σύμφωνα με τα στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών.
Με βάση τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν στην έκθεση με τίτλο Εκπαίδευση κάτω από την πυρκαγιά, η υπηρεσία του ΟΗΕ που ασχολούνται με παιδιά (Unicef), κάλεσε τα 13,7 εκατομμύρια παιδιά που δεν πηγαίνουν στο σχολείο αντιπροσωπεύουν το 40% των πτυχιούχων στη Συρία, το Ιράκ, την Υεμένη, τη Λιβύη και το Σουδάν.
Ο αριθμός αυτός είναι ο φόβος να συνεχίσει να διογκώνεται μέχρι να φτάσει το 50% μέσα στους επόμενους μήνες.
Η UNICEF είπε ότι ο αριθμός αυξανόταν εξαιτίας των χιλιάδων σχολείων καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης σύγκρουσης. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν περίπου 9.000 σχολεία στη Συρία, το Ιράκ, την Υεμένη, τη Λιβύη και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Στην πραγματικότητα, το 2014, υπήρξαν 214 περιστατικά επιθέσεων σε σχολεία στη Συρία, το Ιράκ, τη Λιβύη, τα παλαιστινιακά εδάφη, το Σουδάν, και την Υεμένη.
Συγκεκριμένα στη Συρία, ένα από τα τέσσερα σχολεία είναι κλειστά από τον Μάρτιο του 2011. Η κατάσταση επηρεάζει δύο εκατομμύρια παιδιά σε σχολική ηλικία.
Συγκεκριμένα στη Συρία, ένα από τα τέσσερα σχολεία κλείνουν από το Μάρτιο του 2011. Επηρεάζει άμεσα δύο εκατομμύρια παιδιά σε σχολική ηλικία.
«Ο αντίκτυπος της καταστροφική σύγκρουση αισθητές από τα παιδιά της περιοχής. Δεν είναι μόνο σωματικές βλάβες στα σχολεία, αλλά η απόγνωση που αισθάνονται μια γενιά παιδιών σχολικής ηλικίας που βλέπουν το μέλλον τους και τις ελπίδες γκρεμίστηκε ", δήλωσε ο Peter Salama, διευθυντής της Unicef στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Σύμφωνα με Salama, ο αντίκτυπος είναι επίσης αισθητή από τους καθηγητές. Στην έκθεση φαίνεται ότι η δολοφονία και απαγωγή των μαθητών, των εκπαιδευτικών, και οι εκπαιδευτικοί προσωπικό έχουν γίνει τόσο κοινή στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Ως εκ τούτου, χιλιάδες δάσκαλοι άφησαν τις δουλειές τους εξαιτίας του κινδύνου είναι μεγάλη.
Salama είπε, η UNICEF απαιτεί πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους US $ 300 εκατομμυρίων το τρέχον έτος για τη βελτίωση της πρόσβασης στην εκπαίδευση για τα παιδιά στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
(BBC) - Τουλάχιστον 12 Σύριοι προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ελλάδα πνίγηκε στα νερά της Τουρκίας όταν το πλοιάριο που επέβαιναν σε βυθίστηκε.
Ένα από τα θύματα ήταν ένα αγόρι που βρέθηκε στην ακτή της τουρκικής αστυνομίας και την φωτογραφία αγόρι εξόργισε τη διεθνή κοινότητα.
Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά από το πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας είναι ένα θέμα τείνοντας όλο τον κόσμο.
Χιλιάδες μετανάστες έχασαν τη ζωή τους από την αρχή του τρέχοντος έτους, σε μια προσπάθεια να εισέλθουν στην Ευρώπη μέσω θαλάσσης.
Σύμφωνα με τους Τούρκους αξιωματικούς της ακτοφυλακής, μια ομάδα μεταναστών φύγουν από την Τουρκία μέσω της χερσονήσου της Αλικαρνασσού στο νησί της Κω στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης (02/09), αλλά τα δύο πλοία που ταξίδευαν στην βυθίστηκε λίγο αργότερα.
Δώδεκα φορείς, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά, ανακαλύφθηκαν από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας.
Από τα περίπου 23 άτομα που πήγαν στην Ελλάδα εκτιμάται ότι μόνο εννέα επιζώντες, κάποιοι από αυτούς φορώντας ένα γιλέκο ζωή και να κολυμπήσουν προς την ακτή.
Την ελπίδα να βρουν επιζώντες είναι όλο και πιο λεπτή.
Φωτογραφίες του αγοριού που πέθαναν και σάρωσε τα κύματα στην ακτή κοντά στο Μποντρούμ δημοσιεύονται τόσο λίγες πτώματα βρέθηκαν σε περίπου 06.00 τοπική ώρα.
Το αγόρι που πέθανε είναι άγνωστο το όνομα Aylan.
Ο αδελφός της, Γκαλίπ πέντε χρονών, και η μητέρα του, Rihan, έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το περιστατικό.

Τσιγκουνιά βαναυσότητα και θα καταστρέψει ΑΝΘΡΩΠΟΥΜε την
Al-Ustadz Yazid Αμπντούλ Καντίρ Μπιν Jawas حفظه الله


عن جابر بن عبد الله قال: قال رسول الله - صلى الله عليه وسلم: اتقوا الظلم? فإن الظلم ظلمات يوم القيامة. واتقوا الشح? فإن الشح أهلك من كان قبلكم. حملهم على أن سفكوا دماءهم, واستحلوا محارمهم

Jabir Μπιν »anhu ριζοσπαστικοποίησης Abdillah είπε," Ο Προφήτης sallallaahu «wa Sallam είπε,« Να είστε προσεκτικοί κατά kezhaliman kezhaliman γιατί είναι σκοτάδι, το σκοτάδι για την Ημέρα της Κρίσης. Και να είστε προσεκτικοί κατά την τσιγκουνιά φύση τσιγκούνης, γιατί αυτό είναι που έχει καταστρέψει τους ανθρώπους πριν από εσάς. Τσιγκουνιά που τους ενθαρρύνουν να χύσει το αίμα και να δικαιολογεί την τιμή τους. »[1]

TAKHRIJ Χαντίθ:
Αυτό hadeeth saheeh. Αφήγηση από Ιμάμ μουσουλμανική (αρ. 2578), Ahmad (III / 323), al-Bukhari στην al-Adabul απλού (όχι 483.), Αμπντ bin Humaid (όχι 1141)., Al-Bayhaqi (VI / 93 και X / 134) και στο βιβλίο Syu'abul Iimaan (αρ. 10 338), και της Αλ-Baghawi σε Syarhus Sunnah (αρ. 4161)

ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ Χαντίθ:
• اتقوا: Φόβος. Δηλαδή, να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν.
• الظلم: الجور ومجاوزة الحد,
Η βαρβαρότητα, παρατυπίες και τα όρια. Η βασική έννοια των παραβατών δεν βάζουν τίποτα στη θέση του. [2]
• الشح: τσιγκουνιά είναι πολύ πιο δύσκολο να αποχωρήσει από τον θησαυρό της λαβής. Άλλοι λένε ότι η φύση άρπαγας / μίζερη / τσιγκούνης με υπερβολική απληστία. τσιγκούνη ή hunks, θα μπορούσε να θησαυρό και θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει ma'ruf γκρινιάζοντας με (καλή). [3]
• حملهم: Ενθαρρύνετε τους ή την αιτία των πράξεών τους.
• سفكوا دماءهم: χύσουν το αίμα τους. Δηλαδή, οι περισσότεροι από τους σκοτώνουν ο ένας τον άλλον εν μέρει.
• استحلوا: δικαιολογήσουν. Δηλαδή, δικαιολογεί οι γυναίκες απαγορεύεται από τον Αλλάχ Παντοδύναμος για αυτούς, τότε θα είναι σκληρή για τους γυναίκες.


Sharh Χαντίθ:
Σε αυτό το Hadith, υπάρχει μια προειδοποίηση για να γίνει αδικίας και προτάσεις για να κάνει τη δικαιοσύνη. Ισλαμική Σαρία απόλυτα δίκαιη, διέταξε να το κάνει δίκαια, και απαγόρευσε από το να κάνει αδικία. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

قل أمر ربي بالقسط

Πείτε, «Rabbku μου είπε να κάνω τη δικαιοσύνη ..." [Αλ-A'raf / 7: 29]

إن الله يأمر بالعدل

Αληθώς Αλλάχ λέει (σας) για να είμαστε δίκαιοι ... "[An-Nahl / 16: 90]

الذين آمنوا ولم يلبسوا إيمانهم بظلم أولئك لهم الأمن وهم مهتدون

Οι άνθρωποι που πιστεύουν και δεν συγχέουμε την πίστη τους για την κτηνωδία (αποφύγουμε), είναι αυτοί που παίρνουν μια αίσθηση ασφάλειας και καθοδηγούνται. "[Αλ-An'am / 6: 82]

Πράγματι, η πίστη σε όλα τα κύρια και τα υποκαταστήματα, ο Ζαχίρ και το μυαλό, τα πάντα είναι δίκαιη, σε αντίθεση με την αδικία.

Δικαιότερο Δικαιοσύνης και το κύριο είναι να αναγνωρίσει και να mengikhlaskan μονοθεϊσμού μόνο στον Αλλάχ και μόνο, πιστοί στα ονόματα και τις ιδιότητες του καλό, και mengikhlaskan θρησκεία και τη λατρεία μόνο στον Αλλάχ Παντοδύναμος.

Το πιο kezhaliman παραβάτες κάνει αποφύγουμε, τη συμμετοχή των εταίρων με τον Αλλάχ, ως το λόγο του:

وإذ قال لقمان لابنه وهو يعظه يا بني لا تشرك بالله إن الشرك لظلم عظيم

Και (θυμηθείτε), όταν Luqman είπε στο γιο του, όταν έδωσε ένα μάθημα με τον ίδιο, "Ο γιος μου! Δεν θελεις αποδίδουν Αλλάχ, Πράγματι συνεργάτης (Αλλάχ) είναι πραγματικά μια μεγάλη αδικία »[Luqman / 31: 13].

Επειδή η εύλογη σημαίνει να βάλει κάτι στη θέση του και να ασκήσει τα δικαιώματα που απαιτούνται. Οι παραβάτες δεν έχουν βάλει κάτι στη θέση του.

Δικαιώματα του μεγαλύτερου και πλέον υποχρεωτική και συγκεκριμένα το δικαίωμα του Αλλάχ πάνω τους δούλους Του. Ο υπάλληλος πρέπει να γνωρίζει ο Αλλάχ Παντοδύναμος και λατρεύουμε μόνο εκείνον, δεν τον συνδέει με τίποτα. Τότε η δουλειά σχετικά με τα κύρια σημεία της πίστης, Σαρία-ισλαμική σαρία ως καθιερώσει την προσευχή και να πληρώνουν zakat, η νηστεία του Ραμαζανιού, προσκύνημα στη Βουλή, τζιχάντ στο δρόμο του Αλλάχ με λόγια και πράξεις, οικοδομήσει ο ένας τον άλλο με δικαιοσύνη και υπομονή. Μην κάνετε καμία αυτού του disyari'atkan είναι μια μορφή βαρβαρότητας.

Συμπεριλαμβανομένων πράξεις δίκαιη που πληρούν τα δικαιώματα του Προφήτη Μωάμεθ sallallaahu «wa Sallam τέτοια πίστη και την αγάπη, περισσότερη αγάπη ο sallallaahu« wa Sallam από όλα τα πλάσματα, να τηρείτε, την τιμή, δοξάζουν, και να δώσει προτεραιότητα στην τάξη και τα λόγια του στην κορυφή της τάξης και τα λόγια των άλλων ,

Αντ 'αυτού, είναι μια μεγάλη βαρβαρότητα, αν ένας δούλος δεν πληροί κανένα από τα δικαιώματα του Προφήτη Μωάμεθ sallallaahu «wa Sallam.

Συμπεριλαμβανομένης της δικαιοσύνης για να δοξάσει και να αγαπήσουν το Messenger της Παρέας Radi anhum. Αλλάχ Παντοδύναμος και το Messenger sallallaahu «wa Sallam έχει πει πολλές αρετές του και τον έπαινο για τους συντρόφους g σε σύγκριση με τις άλλες κοινοτικές-Ummah. Η anhum Σύντροφοι ριζοσπαστικοποίησης είναι ο καλύτερος των ανθρώπων μετά τους Προφήτες και αγγελιοφόρους. Οι σύντροφοι είναι εκείνοι που έχουν ευλογηθεί από τον Αλλάχ και είναι εγγυημένη για να κερδίσουν τον Ουρανό. Η άφιξη του Ισλάμ για μας είναι ένα από τα φρούτα του αγώνα, τζιχάντ και η θυσία του anhum Σύντροφοι ριζοσπαστικοποίησης.

Έτσι, πόσο βαρβαρότητα των ανθρώπων που επικρίνουν, προσβολή, αν σταθεί εμπόδιο στην anhum Σύντροφοι ριζοσπαστικοποίησης. Βρίζω οι σύντροφοι ήταν ουσιαστικά βλάσφημη του Αλλάχ Παντοδύναμος, ο Αγγελιοφόρος του sallallaahu «wa Sallam και του Ισλάμ. Λόγω του ότι υμνούν τον Αλλάχ Παντοδύναμος και ο Αγγελιοφόρος Του sallallaahu «wa Sallam. Ακόμη και η Προφήτη sallallaahu «wa Sallam απαγορεύει βρίζω τους συντρόφους. Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

لا تسبوا أصحابي, فوالذي نفسي بيده لو أن أحدكم أنفق مثل أحد ذهبا ما بلغ مد أحدهم ولا نصيفه.

Έχετε μαλώσουν με τους φίλους μου !! Demi Rabb Γιανγκ εαυτό μου στα χέρια του, σε περίπτωση που κάποιος από σας δώσει το χρυσό infaq στο Όρος Uhud, δεν έχει φτάσει σε αξία infaq τους όμως (που infaq μόνο) μία Mudd (δηλαδή ολόκληρου δύο παλάμες) και όχι το ήμισυ. [ 4]

من سب أصحابي, فعليه لعنة الله, والملائكة, والناس أجمعين.

Όσοι μαλώσουν με τους φίλους μου, στη συνέχεια, την κατάρα της του Αλλάχ, τους αγγέλους, και όλη την ανθρωπότητα! [5]

Μεταξύ άλλων άδικη πράξη είναι αφιερωμένο στους δύο γονείς, συνδέστε συγγένεια, να εκπληρώνουν τα δικαιώματα των συγγενών, φίλων και ανθρώπων που ασχολούνται με εμάς. Και βιαιότητα που δεν πληρούν όλα αυτά τα πράγματα.

Εκπληρώσει τα δικαιώματα του συζύγου και της συζύγου είναι μια μορφή δικαιοσύνης άλλων. Όποιος δεν πληρούται, τότε παραβάτες.

Ανθρώπινα Menzhalimi πολλά είδη, όλα αυτά συγκεντρώνονται σύμφωνα με τα λόγια του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam στην Αντίο Χατζ»:

إن دماءكم, وأموالكم, وأعراضكم, حرام عليكم كحرمة يومكم هذا, في شهركم هذا, في بلدكم هذا

Πραγματικά το αίμα σας, την περιουσία σας, την τιμή σου, ό, τι είναι απαγορευμένο σε σας ως παράνομη και σήμερα, αυτό το μήνα, και η χώρα. [6]

Έτσι, όλη η βαρβαρότητα είναι το σκοτάδι για την Ημέρα της Κρίσεως. Οι δράστες τιμωρούνται σύμφωνα με τα επίπεδα kezhalimannya. Οι άνθρωποι που dizhalimi απάντηση της καλοσύνη των ανθρώπων που κάνουν τέτοια αδικία. Αν δεν έχουν πια καμία καλοσύνη, τότε diambillah δεινά όπως dizhalimi ανθρώπους και χρεώνονται σε αυτούς που κάνουν αδικία.

Αλλάχ Παντοδύναμος απαγορεύει kezhaliman επάνω Του, και ο Αλλάχ Παντοδύναμος επίσης καθιστά παράνομο μεταξύ των υπαλλήλων του. Αλλάχ τον πιο σωστό στα λόγια, πράξη και τις απαντήσεις του.

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει στο χαντίθ Qudsi:

يا عبادي! إني حرمت الظلم على نفسي, وجعلته بينكم محرما? فلاتظالموا ...

O υπηρέτες μου! Σας διαβεβαιώνω απαγορεύουν την κτηνωδία πάνω μου, και είμαι καθιστώντας παράνομη μεταξύ σας, δεν σας κάθε menzhalimi! [7]

Δηλαδή, ότι ο Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala φυλάξοι αδικία ενεργεί πάνω στους δούλους του και να απαγορεύσει την αμοιβαία menzhalimi τους, επειδή η ίδια η βαρβαρότητα είναι απολύτως απαγορευμένη. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

وما أنا بظلام للعبيد

... Και δεν menzhalimi υπηρέτες μου. [Συνθέσεις μιας / 50: 29]

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει επίσης:

وما الله يريد ظلما للعباد

... Και ο Αλλάχ δεν θέλει βαρβαρότητα εναντίον τους υπηρέτες του. [al-Mu'min / 40: 31]

Βαρβαρότητες έχει τριών ειδών:
1. βαρβαρότητα δεν είχαν συγχωρεθεί από τον Αλλάχ, είναι αποφύγουμε, με τη συμμετοχή εταίρων του Αλλάχ. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

إن الله لا يغفر أن يشرك به ويغفر ما دون ذلك لمن يشاء ومن يشرك بالله فقد افترى إثما عظيما

Αληθώς ο Αλλάχ δεν θα συγχωρήσει (αμαρτίες), ως συνεργάτης Αυτόν (αποφύγουμε) και συγχωρεί ό, τι (αμαρτία) από (αποφύγουμε) είναι για όποιον θέλει. Όποιος συνδέει τον Αλλάχ, τότε πράγματι, έχει διαπράξει μια μεγάλη αμαρτία. [An-Nisa »/ 4: 48]

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει επίσης:

وإذ قال لقمان لابنه وهو يعظه يا بني لا تشرك بالله إن الشرك لظلم عظيم

Και (θυμηθείτε), όταν Luqman είπε στο γιο του, όταν έδωσε ένα μάθημα με τον ίδιο, "Ο γιος μου! Δεν θελεις αποδίδουν Αλλάχ, Πράγματι συνεργάτης (Αλλάχ) είναι πραγματικά μια μεγάλη αδικία »[Luqman / 31: 13].

2. βιαιότητα που δεν επιτρέπεται καθόλου από τον Αλλάχ Παντοδύναμος, δηλαδή βαρβαρότητα εν μέρει υπάλληλος σε άλλους. Συμπεριλαμβανομένων από τέλειας δικαιοσύνης που εκδικηθεί τον Αλλάχ κτηνωδία ανάμεσα στους δούλους του, σύμφωνα με kezhaliman επίπεδά τους.

Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

إن الظلم ظلمات يوم القيامة

Πράγματι kezhaliman είναι το σκοτάδι για την Ημέρα της Κρίσεως [8]

Προφήτη sallallaahu «wa Sallam είπε επίσης:

إن الله ليملي للظالم حتى إذا أخذه لم يفلته, ثم قرأ: وكذلك أخذ ربك إذا أخذ القرى وهي ظالمة إن أخذه أليم شديد

Αληθώς Αλλάχ σίγουρα καθυστέρηση (κυρώσεις) για τους παραβάτες, αλλά αν τον είχαν βασανίσει, εκείνος δεν του μιλήσω "Τότε ο προφήτης sallallaahu« wa Sallam να διαβάσετε το στίχο (που σημαίνει): ". Και έτσι χώρες η τιμωρία του Κυρίου σου όταν Βασανίστηκε (πληθυσμός) που διαπράττει αδικία. Πράγματι, στην τιμωρία είναι σοβαρή, πολύ σοβαρή "[Χαντ / 11: 102]. [9].

Προφήτη sallallaahu «wa Sallam είπε επίσης:

من كانت له مظلمة لأخيه من عرضه أو شيء فليتحلله منه اليوم قبل أن لايكون دينار ولادرهم إن كان له عمل صالح أخذ منه بقدر مظلمته وإن لم يكن له حسنات أخذ من سيئات صاحبه فحمل عليه

Όποιος σχετικά με τον εκεί mazhlamah (kezhaliman) στον αδελφό του, αν ποτέ να καταστραφεί την τιμή ή κάτι (ακίνητο που λαμβάνεται από zhalim) ανήκε στον αδελφό του, τον άφησε να του ζητήσω να menghalalkannya τώρα, γιατί εκεί (Ημέρα της Κρίσης) δεν δηνάριο και ντιρχάμ. Αν έχει καλές πράξεις, θα πρέπει να ληφθούν για (πληρωμών), σύμφωνα με τα μέλη dizhalimi kezhalimannya. Και αν δεν έχει καλές πράξεις, τότε τα λάθη του αδελφού του μεταφέρθηκε στη συνέχεια μετακυλίεται σε αυτόν [10].

Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

واتق دعوة المظلوم, فإنه ليس بينها وبين الله حجاب

... Και να είστε προσεκτικοί από τις προσευχές των ανθρώπων που dizhalimi, επειδή δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο ανάμεσα στις προσευχές στον Αλλάχ [11].

3. βαρβαρότητα που βρίσκεται στη θέληση του Αλλάχ Παντοδύναμος, αν το θέλημά Του Αυτός θα τον τιμωρήσει. Και αν το θέλημά Του Αυτός θα τον συγχωρήσει. Δηλαδή και οι αμαρτίες έναν υπηρέτη να τον Κύριό του, εκτός από την αποφύγουμε. [12]

Αλλάχ Παντοδύναμος παρέχει μια ευθεία διαδρομή για δούλους του, που επιθυμούν να επιστρέψουν στη δικαιοσύνη. Όποιος αποκλίνει από αυτόν, τότε θα πάει πίσω στη βαρβαρότητα που σέρνεται στην κόλαση.

Προφήτης:

واتقوا الشح? فإن الشح أهلك من كان قبلكم

Και να είστε προσεκτικοί κατά τη φύση τσιγκούνης / hunks, επειδή τσιγκουνιά / τσιγκουνιά που είναι ό, τι έχει καταστρέψει τους ανθρώπους πριν

Εξαιτίας της απληστίας για πλούτο κάνει τους ανθρώπους να συλλέγουν θησαυρού με όλα τα μέσα και από οποιαδήποτε πηγή, ανεξάρτητα νόμιμων και παράνομων -na'udzu billah-. Ακόμη και η Προφήτη sallallaahu «wa Sallam είπε:

حملهم على أن سفكوا دماءهم, واستحلوا محارمهم
(Τσιγκουνιά είναι) να τους ενθαρρύνει (οι άνθρωποι πριν από εμάς) να χύσει το αίμα και να δικαιολογεί την τιμή τους.

Φιλάργυρος / Grabber έχυσε το αίμα, όπως ο ίδιος κοίταξε δεν θα μπορούσε να επιτύχει τους στόχους της, εκτός εάν η αιματοχυσία.

Στο παραπάνω χαντίθ, του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam προειδοποίησε το λαό του από τις δύο περιπτώσεις που κτηνωδία και η φιλαργυρία / τσιγκουνιά. Zhalim καταχρώνται τους άλλους, και αυτό είναι άπληστοι τσιγκούνης σχετικά με το τι άλλοι άνθρωποι έχουν. Και οι δύο είναι δράσεις που απαγορεύεται. Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala λέει:

ومن يوق شح نفسه فأولئك هم المفلحون

... Και που τον φρουρούσαν της φιλαργυρίας, τότε είναι οι τυχεροί. [al-Hashr / 59: 9]

Ο στίχος δείχνει ότι οι άνθρωποι που δεν κρατήσει τον εαυτό του έξω από τσιγκουνιά, δεν είχε καμία τύχη. Επειδή οι τυχεροί που φρουρείται από τον Αλλάχ Παντοδύναμος της φειδούς. Ζητάμε Αλλάχ να μας προστατεύσει από την βαρβαρότητα και να κρατήσει τον εαυτό μας από την τσιγκουνιά και μικρότητες-ασχήμια. [13]

Αλλάχ Παντοδύναμος και ο Αγγελιοφόρος Του sallallaahu «wa Sallam επίσης κατήγγειλε και καταδίκασε τη φύση των hunks, μίζερα και τσιγκούνης. Σκαιός, μίζερη και τσιγκούνης είναι κατακριτέα φύση, tabi'at ταπεινοί και φτωχοί ιδιοσυγκρασία, καθώς και μεταξύ των οποίων μία από τις ασθένειες μεταξύ των μουσουλμάνων. Προφήτη sallallaahu «wa Sallam πάντα αναζητούν καταφύγιο στον Αλλάχ από αυτές τις ιδιότητες. Πώς θα μπορούσα να μην! Επειδή η ασθένεια έχει σκοτώσει πολλούς κοινότητα, αλλά οδήγησε επίσης στη φύση των δραστών έσυραν σε κόλαση, wal'iyâdzu Billah.

Μεταξύ των ανθρώπων υπάρχουν τσιγκούνης zakat έκδοση που έχει ο Αλλάχ Παντοδύναμος έδωσε εντολή σ 'αυτήν, όταν φιλανθρωπία πρόκειται να καθαρίσει την περιουσία του και να καθαρίσει τον εαυτό του. Μεταξύ των ανθρώπων υπάρχει επίσης μια μίζερη και τσιγκούνης προς τον εαυτό του, τη σύζυγό του και τα παιδιά του, πολύ τσιγκούνης προς ένα στενό συγγενή, τους καλύτερους φίλους του, τον καλεσμένο του, τους φτωχούς, και πολλά άλλα.

Γι 'αυτό υπήρχε μια απειλή ότι σκληρά στην αλ-Κοράνι και την αυθεντική Sunnah για το πρόσωπο που έχει την ασθένεια και τη φύση των hunks, μίζερη και τσιγκούνης αυτό.

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

ولا يحسبن الذين يبخلون بما آتاهم الله من فضله هو خيرا لهم بل هو شر لهم سيطوقون ما بخلوا به يوم القيامة ولله ميراث السماوات والأرض والله بما تعملون خبير

Και ποτέ μην τους ανθρώπους που είναι μίζερη με αυτό που ο Αλλάχ που τους έχουν δοθεί από τη Χάρη Του, νομίζω ότι (φιλάργυρος) είναι καλό γι 'αυτούς, αλλά (φιλάργυρος) είναι κακό για αυτούς. Τι (θησαυρός) που kikirkan θα φορεθεί (στο λαιμό) για την Ημέρα της Κρίσης. Αλλάχ ανήκει το ένα κληρονομικότητα (τι είναι) στον ουρανό και στη γη. Αλλάχ Mahateliti τι ποιειτε. [Άλι Imran / 3: 180]

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει επίσης:

وأما من بخل واستغنى) 8 (وكذب بالحسنى) 9 (فسنيسره للعسرى) 10 (وما يغني عنه ماله إذا تردى

Και όσο για τους ανθρώπους που είναι τσιγκούνης και το αίσθημα του αυτάρκης (δεν υπάρχει ανάγκη για βοήθεια Αλλάχ), και αρνήθηκε (η ανταμοιβή), το καλύτερο, τότε θα μπορούμε εύκολα-σωστό γι 'αυτόν το δρόμο για να δυσχέρειας (δυστυχία). Και ο πλούτος του δεν είναι επωφελής για τον αν είχε χαθεί. [al-Lail / 92: 8-11]

Αμπού Hurayrah Radi anhu, είπε, "The Messenger sallallaahu« wa Sallam δήλωσε:

لا يجتمع الإيمان والشح في قلب عبد أبدا

Ποτέ δεν θα συγκλίνουν μεταξύ keimanandan kekikirandi καρδιά ενός υπηρέτη για πάντα [14].

Από το Αμπού Hurayrah Radi anhu που άκουγε το Messenger sallallaahu «wa Sallam δήλωσε:

مثل البخيل والمنفق كمثل رجلين عليهما جنتان من حديد من ثديهما إلى تراقيهما, فأما المنفق فلا ينفق إلا سبغت, أو وفرت على جلده حتى تخفي بنانه, وتعفو أثره, وأما البخيل فلا يريد أن ينفق شيئا إلا لزقت كل حلقة مكانها, فهو يوسعها فلا تتسع

Η παραβολή τσιγκούνη και αυτός που berinfak είναι σαν δύο άνδρες που φορούν πανοπλία (ασπίδες), που καλύπτει τόσο το γάλα μέχρι την κλείδα. Όσο για εκείνους που berinfak berinfak, αλλά δεν είναι αυτός θα αναπτύξει την πανοπλία φόρεσε να καλύψει έως και το πρώτο βήμα. Ενώ άρπαγας ότι δεν πρόκειται να περάσουν σε κάτι που θα γίνει ισχυρότερο κύκλο πανοπλία που αποδίδει σε οποιοδήποτε μέρος της, προσπάθησε να χαλαρώσετε, αλλά η πανοπλία δεν ήταν πρόθυμος να εξελιχθεί [15].

Σκαιός, μίζερη και τσιγκούνης συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων να καταστρέψουν, όπως είπε ο προφήτης sallallaahu «wa Sallam,

ثلاث مهلكات: شح مطاع, وهوى متبع, وإعجاب المرء بنفسه

Τρεις περιπτώσεις καταστρέψει (δηλαδή) φιλάργυρος (τσιγκούνης) τήρησή τους, τις επιθυμίες που ακολουθείται, και κατάπληξη πάνω από τον εαυτό του [16]

Rasûlullâhn αναζητήσουν καταφύγιο στον Αλλάχ από kezhaliman,

اللهم إني أعوذ بك أن أضل أو أضل, أو أزل أو أزل, أو أظلم أو أظلم, أو أجهل أو يجهل علي

Ya Αλλάχ, αληθώς αναζητήσουν καταφύγιο σε Σένα, μήπως έχω πάει παραστρατημένος ή παραπλάνηση (από το διάβολο ή τον χαρακτήρα του Σατανά), κάνει ένα λάθος ή αδικηθεί, ολίσθηση ή εκτροχιάστηκε πρόσωπο, menzhalimi (καταδιώκουν) ή dizhalimi (διώκονται), και να κάνει έναν ανόητο ή να ξεγελαστούν . [17]

Προφήτη sallallaahu «wa Sallam επιδιώξει επίσης καταφύγιο στον Αλλάχ Παντοδύναμος από τη φύση της hunks, τσιγκούνης και μίζερη. Μεταξύ προσευχή που διάβασε ήταν:

اللهم إني أعوذ بك من الجبن, وأعوذ بك من البخل, وأعوذ بك من أن أرد إلى أرذل العمر, وأعوذ بك من فتنة الدنيا وعذاب القبر

Ya Αλλάχ, αληθώς αναζητήσουν καταφύγιο σε σας από δειλία, θα αναζητήσουν καταφύγιο σε σας από τη φύση του hunks / τσιγκούνη, θα αναζητήσουν καταφύγιο σε Mudari επέστρεψε στη ζωή του τουλάχιστον (γεροντική), και θα αναζητήσουν καταφύγιο σε σας από το fitnah (πειρασμός) κόσμο και ο τάφος μαρτύριο. [18]

Προφήτη sallallaahu «wa Sallam επίσης πολλά να πω μια προσευχή παρακάτω:

اللهم إني أعوذ بك من الهم, والحزن, والعجز, والكسل, والبخل, والجبن, وضلع الدين, وغلبة الرجال

Ya Αλλάχ, αληθώς αναζητήσουν καταφύγιο σε σας από αγωνία, θλίψη, αδυναμία, τεμπελιά, σκαιός φύση (τσιγκούνης), δειλή, δουλεία του χρέους, και να ελέγχεται από τους άλλους. [19]

[Αντιγραφή από την έκδοση του περιοδικού Όπως-Sunnah 10 / Έτος XVII / 1435H / 2014M. Εκδότες Ίδρυμα μόνιμης επιτροπής istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Τηλ. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment