!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 9, 2015

Dumnezeu a poruncit oamenilor închide organele genitale (corp).

Plimbare nu a fost finalizat (365)

(Partea 365), Depok, West Java, Indonnesia 7 septembrie, 2015, 19:19 pm).

Dumnezeu a poruncit oamenilor închide organele genitale (corp).

Dumnezeu în cartea sfântă Coran și Hadith (Sunnah / al-înțelepciune) a dispus la oameni, atât bărbați și femei pentru a închide organele genitale ca ghidat în Sunnah.
Mai ales pentru femei din Indonezia, în special în 1970 și femeile musulmane din Malaezia 1980'an vazut multe purtand hijab / vălul femeilor indoneziene dibandngkan.
Feminin elev beneficiarului MARA Malaezia au fost expediate în Statele Unite, de exemplu, folosesc deja hijab, în timp ce student de sex feminin din Indonezia, în general, chiar dacă el nu este purtării vălului musulman.
În anii 1980 a fost un convertit de la San Diego, California, Statele Unite ale Americii nume Omar Abdul Madjid în timpul vizitei sale în Indonezia opri întotdeauna în Kuala Lumpur, Malaezia, a spus el, ma întrebat de ce Malaysia femeie sa întâlnit în Malaezia multe purtarea vălului deja , în timp ce în Indonezia, multe femei musulmane nu poartă hijab.
Cu toate acestea, în cazul în care în cazul în care Omar altă vizită în Indonezia în 2015, atunci el va vedea o mulțime de femei musulmane Indonezia îl poartă deja, chiar soția vicepreședinte Muhammad Jusuf Kalla a fost deja un voal lung, de asemenea, mai mulți miniștri, cum ar fi ministrul Khofifah Indar Parawangsa, pentru femeile din zonele izolate Indonezia, chiar dacă încă nu înțeleg despre comanda obligațiilor de rugăciune, dar acestea au fost poartă hijab.
Mulți artiști celebri Indonezia a fost, de asemenea, poartă hijab, cum ar fi Sandra, câștigător Artis Indonezia X Factor Saskia Patin Lubis și multe radiodifuzorilor, reporter mass-media care poartă văl.
Astfel încât procesul de islamizare (conștientizare a legii islamice) în Indonezia împotriva aderenților a inceput sa infloreasca.
Acum islamice malalui prelegeri religioase atât de radio și televiziune a atras mulți spectatori.
Am fost în oraș de Muara Teweh, Kabubapen Nord Barito, Central Kalimantan pe piața multe comercianții tradiționale în timp ce vânzarea cu sârguință împreună televiziune lui ceas emisiunile Rodja (propagandă televiziune special și recitări Coran), nici ascultătorii Radio Rodja a fost atins colț de Sumatra la Borneo, ca în Berau și alte părți ale Indonezia.
Deci, oamenii islamice din Indonezia, spre deosebire de trecut, deoarece musulmanii de ereditate (ID / identitate carte de identitate), sunt acum încep să înțeleagă Islamul prin prelegeri religioase, atât în radio, televiziune vorbit științific de Ustad (cercetători) absolvenți S3 (nr absolvenți ai celor mai bune universități din Medina, Arabia Saudită penghafal Coran / Sunnah), astfel încât să se înțeleagă Islamul, în conformitate Coran si Sunnah științific, nu mai este doar taqlid cu profesorii lor, astfel încât ar fi putut fi evitate practicile religioase care se abat de la poruncit de Allah și Profetul Muhammad.


NOBLE pentru a închide awrah


Islamul, o religie care glorifică conformitate cu natura omului. Reproducere este reflectată în toate învățăturile sale. Obligă închide organele genitale, printre un mic exemplu, ca Allah Preainaltul descrise ca acte de auto decora. Allah Preainaltul spune:

يا بني آدم خذوا زينتكم عند كل مسجد

O Copiii lui Adam, purta bijuterii pe fiecare (intra) moschee! [Al-A'raf / 7: 31]

"Bijuterii" în acest verset, înseamnă haine care acopera organele genitale, după cum a afirmat Ibn Abbas anhu, Mujahid rahimahullah și altele. (A se vedea Tafseer Tabari (12/391), Tafsir al-Baghawi (3/225), și Tafsir Ibn Kathir (3/405)

Este o mașină de tuns pentru îmbrăcăminte uman. El este, de asemenea, un semn al progresului unei civilizații, înălțimea slavei, precum și un simbol al modestiei. În schimb "dezbrăcat" este unul indicație cultură primitivă, un semn de umilință și deteriorare a demnității umane la nivelul animale sau chiar mai mult insultarea lui.

Prin urmare, diavolul este întotdeauna tentant om să se dezbrace, să acopere goliciunea, ca Atotputernicul Dumnezeu a avertizat că oamenii nu va lasati pacaliti de tentația de Satana. Meditează la cuvintele Lui:

يا بني آدم لا يفتننكم الشيطان كما أخرج أبويكم من الجنة ينزع عنهما لباسهما ليريهما سوآتهما

O, fii ai lui Adam! Nu ar trebui să fie înșelați de diavol! ca el a emis pe mama tatălui tău din cer, să se dezbrace atât pentru a arăta organelor genitale ale ambelor. [Al-A'raf / 7: 27]

Cu toate acestea, dușmanul de moarte al diavolului uman nu se va opri teasing prin toate mijloacele. Femei, una dintre momeli și capcana demonii puternic pentru a distruge civilizația morală și umană. Avantajele și dezavantajele de femei folosite pentru a ajunge la scopul lor rele. Profetul "alaihi wa sallam ne amintește:

المرأة عورة, فإذا خرجت استشرفها الشيطان

Femeia este goliciunea, atunci când a ieșit, diavolul va merge cu ea. [HR. La-Tirmidhi (nr. 1173) și altele. Clasificate ca Saheeh de Shaykh al-Albani]

Femei, atunci când afară din casă, atunci a atras atenția, cu toate acestea starea lor. Și ce dacă vin accidental să atragă atenția de sex opus cu mirosul, de asemenea, a aratat el îmbrăcat organele genitale urmau să fie închise? Pagubele ar fi mai severe. Este foarte trist atunci când auzi sau citi mass-media, de știri de abuz împotriva femeilor este întotdeauna acolo și se întâmplă.

Prin urmare, ar trebui să se pocăiască imediat la Allah Preainaltul înainte de venirea morții. Barbatii ar trebui să țină ochii lor! Ar trebui să diminueze privirea și nu uita-te la ceva care nu este în valoare de văzut. Să încercăm să păstreze membrii nostri de sex feminin ai familiei de cerându-le să poarte o rochie, în conformitate cu scopul de Shari'a islamica pentru ei onorabil și nobil și pentru a evita atentat la pudoare.

Shaykh al-Albani a spus, "Allah Subhanahu wa Ta'ala a explicat înțelepciune poruncit lungesc vălului în Cuvântul Său:

ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

. ... Aceasta este astfel încât acestea sunt mai ușor de a fi recunoscute, astfel încât acestea să nu fie deranjați "[Al-Ahzab / 33: 59]

Anume, în cazul în care o femeie acoperită de un văl, ea va fi cunoscut că el a fost in randul femeilor care se păstrează de la lucrurile care sunt josnic și îndoielnice, gardă de onoare, și o femeie bună. Dacă este așa situația lor, cei răi nu va deranja cu ele blasfemii. "

Cu interferențe evita, deveni chiar o viață fericită și onoare va rămâne intactă.

[Copiat din revista editia de As-Sunnah 09 / An XVII / 1435H / 2014. Publicat Fundația Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment