!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Flygtninge oversvømmet ind i Europa, på grund af konflikten Syrien, Yemen efter konflikten.

Turen var ikke færdig (367)

(Del 367), Depok, West Java, Indonnesia, September 11, 2015, 20:19 pm).

Flygtninge oversvømmet ind i Europa, på grund af konflikten Syrien, Yemen efter konflikten.

I de seneste dage Europa oversvømmet flygtningestrømme oprindelse fra Syrien konflikten, og Afghanistan, og ikke længere strømmen af ​​flygtninge vil også komme som et resultat af konflikten i Irak og Yemen og de lande, der er ramt af konflikt fra andre regioner.
Desuden konflikten i Syrien vil sandsynligvis blive værre med inddragelse af Rusland og Iran for at hjælpe Assads regime og oppositionsgrupper, der bistået USA og dets allierede.
Langvarig Irak konflikten mellem ISIS (islamisk stat i Irak, Syrien og Syrien) med regeringen i shiitiske dominans i Irak, der hjalp Iran og den libanesiske Hizbollah og koalitionen af ​​80 lande, der koordinerede USA.
Vil også forstærke konflikten i Yemen mellem Houthi shiamuslimske oprørere mod den yemenitiske regering, som hjalp Saudi-Arabien og arabiske koalition af Golfens Samarbejdsråd
Hvis konflikten i regionen til at blive mere intens, for ikke at nævne konflikten i Nordafrika, eventuelt i Libyen og opposition mod det autoritære militære regering Egypten, Europa, Australien og USA skal være klar til at modtage mere strøm af flygtninge fra krigen regionen.

(BBC) - Den Europæiske Union opfordres til at acceptere flere flygtninge
Formand for Europa-Kommissionen, Jean Claude Juncker, sagde EU står over for alvorlige udfordringer med ankomsten af ​​flygtningene.
I en tale til medlemmerne af Europa-Parlamentet på onsdag (09/09), Juncker opfordrede medlemsstaterne til at acceptere det faktum, at Europa ses som en sikker havn samt et symbol på håb for flygtninge.
Han foreslog, at yderligere 160.000 asylansøgere placeret i alle EU-lande med en bindende kvotesystem.
Forrige dukket forslag placering opdeling af flygtninge til det medlem, der senere blev udfordret en række lande.
Juncker forslag er planlagt til at blive drøftet af EU-ministrene i mandags (14/09).
Som svar på den appel formand for Europa-Kommissionen, den tyske kansler, Angela Merkel, gentog medlemslande EU bør straks enige om en bindende kvote uden at begrænse antallet af flygtninge, der skal tages.
Med andre ord Merkel sagde Juncker forslag er den mindste efterspørgsel og EU bør acceptere flere flygtninge.
I mellemtiden premierminister Tjekkiet, Bohuslav Sobotka, sagde EU bør ikke fokusere på nye planer, men gennemførelsen af ​​aftalerne i fortiden om flygtninge og asylansøgere.
I en beslægtet udvikling, den australske regering sagde, at det vil rumme yderligere 12.000 flygtninge fra Syrien og Irak.
Premierminister Tony Abbott sagde minoritetsgrupper blev forfulgt, som i øjeblikket søger tilflugt i Libanon, Jordan og Tyrkiet, vil få prioritet.
Disse flygtninge vil blive accepteret og afvikles i Australien fra slutningen af ​​året.

Obligatoriske kvoter for antallet af indvandrere, der modtages af EU-landene er et "første skridt" i håndteringen af ​​krisen deltagere.
Dette blev afsløret af den tyske kansler, Angela Merkel, midt fortsatte tilstrømning af indvandrere og flygtninge, der toppede sidste weekend.
Merkel sagde, at det delte svenske statsminister, Stefan Löfven, som var på besøg Tyskland. De to lande har hidtil mest imødekommende indvandrere og flygtninge fra Syrien.
Ved at opfordre Europa-Kommissionens plan som "et vigtigt første skridt", tilføjede han EU kræver åbne tæt system til at opdele dem, der er berettiget til asyl.
I dag, onsdag, 8. september vil Europa-Kommissionen udarbejde en plan for håndtering af indvandrerne blandt andet fordelingen af ​​kvoter til ca. 120.000 tilflyttere til medlemslandene.
Tyskland sagde, at det kunne menampug flere indvandrere i fremtiden, men vil gerne byrden deles.
Vicekansler Sigmar Gabriel udtrykte sit land i stand til at rumme mindst 500.000 flygtninge om året i de kommende år.
Det forventes, at spørgsmålet kvote at føre til forskelle i EU.
Ungarn, Tjekkiet, Polen, Slovakiet og Rumænien allerede udtrykt forbehold, selv om Polen sagde senere kunne rumme mere end de har at tilbyde før, så mange som 2.000 deltagere,
Mens Spanien sagde, at det vil modtage beløb fastsat af Europa-Kommissionen.

Tyskland bekræfter, at landet er i stand til at rumme mindst 500.000 flygtninge om året i de kommende år.
Påstanden blev foretaget af rektor Sigmar Gabriel.
"Jeg tror, ​​vi skal være i stand til at rumme en halv million (flygtninge om året) i de kommende år. Jeg er ikke i tvivl om det. Det kan endda være mere," sagde han.
Men han understregede, at andre lande i Europa må tage ansvar.
Sigmar Gabriel sagde Tyskland kræver arbejdskraft, når befolkningen er der nede.
Tyskland evne opretholde hundredtusinder af flygtninge nu oversvømmelser Europa, især fra lande som det krigshærgede Syrien, også behandlet af finansminister Wolfgang Schaueble.
Til medlemmerne af det tyske parlament, sagde han landets økonomi er stærk nok.
En observatør sagde, at villighed Tyskland modtog flygtningene kunne ikke adskilles fra nødsituationer, der opstår i Ungarn og solidaritet i det tyske samfund selv.
Tyskland og Frankrig ønsker at sprede kvoteflygtninge og asylansøgere i medlemslandene i Den Europæiske Union, men mange af dem imod forslaget.
Hvis forslaget blev aftalt, landene i Den Europæiske Union, truede bøder, hvis de nægter flygtninge og indvandrere, der har for nylig ankommet til Italien, Grækenland og Ungarn.

Lederen af ​​de tyske og franske ledere fremsat et forslag til et nyt system til at fordele flygtningene blandt medlemslandene i Den Europæiske Union.
Frankrigs præsident Francois Hollande sagde, at han og den tyske kansler Angela Merkel er blevet enige om en mekanisme til at udbrede flygtninge og indvandrere nu oversvømmelser Europa.
Tilføjet, Frankrig var villig til at rumme 24.000 mennesker.
"Vi vil tage dette skridt, fordi jeg tror, ​​det er det princip, der binder Frankrig,« sagde præsident Hollande, mandag (07/09).
"Vi vil gøre det, fordi det er en plan, som vi fremlagt egne, og som vi håber, vil blive vedtaget af hele Europa," sagde han.
Ifølge ham, er baseret på Europa-Kommissionens plan, vil så mange som 120.000 flygtninge blive flyttet i medlemsstaterne inden for de næste to år.
I mellemtiden, den tyske kansler Angela Merkel insisterede hans land ikke vil være i stand til at klare denne krise alene, og spørge andre lande til at tilslutte flygtninge.
Indtil videre omkring 20.000 migranter og flygtninge skønnes at være ankommet i Tyskland sidste weekend, de fleste af de lande ramt af krig, såsom Syrien og Afghanistan.
Men forslaget fra Frankrig og Tyskland modsætter sig ungarske premierminister Viktor Orban, der bekræfter kvoten ikke ville blive anvendt på grundlag af EU-systemet fremherskende nu.

Langs den syriske flygtningekrise forsøger at indtaste de europæiske lande, opstår spørgsmålet, hvorfor de ikke er førende rige Golf-staten og den tættere afstanden?
I løbet af de år, de krydsede ind i Libanon, Jordan og Tyrkiet, men næsten intet at Golfstaterne.
Officielt kan syriske beboere ansøge om et turistvisum eller en arbejdstilladelse for at komme ind i Golfen staten, men omkostningerne er meget dyrt. Der er også en uskreven regel, der begrænser syrerne at få et visum.
Velstand og nærhed til Golfen staten med Syrien har nu rejst mange spørgsmål om, hvorvidt de har en større forpligtelse end europæiske lande mod syrerne, der lider prøvelser i den langvarige konflikt i landet.
"Hvorfor ikke lade dem i? Grundlæggende uhøflige mennesker!?" satiriske tegneserie Gulf delstatsregeringer.
Twitter-brugere bogført fotos til at illustrere den elendighed af flygtninge Syrien, med billeder af ofrene druknede, børn bliver bragt ind gennem pigtrådshegn eller familie, der sover let.
En Facebook-side kaldet Den syriske Fællesskabet i Danmark delte en video skildrer flygtninge tilladt til Østrig gennem Ungarn, oprette en anden bruger spørger: "Hvordan kan de køre væk fra det område af vores brødre muslimer, der bør være ansvarlig, snarere end til de lande, som de refererer til som "fjendens territorium«? «
Regeringen Golfstaterne forblive ændre deres position til at hjælpe sine brødre var elendige.
En anden bruger sagde: "Jeg sværger i Allahs navn Mighty araberne at de vantro."
Makkah dagligt offentliggjorte tegnefilm -disebarkan også gennem sociale medier viste en mand klædt i traditionelle Golfstaterne, kig ind i en pigtråd indhegnet døren og pegede på en anden dør flag EU, siger:
"Hvorfor ikke lade dem i? Grundlæggende uhøfligt folk!?"
Naturligvis er dette satiriske tegneserie barske holdning regeringerne i Golfstaterne.
Trods mange opkald i sociale medier, synes Golfstaterne at være vanskeligt at ændre dette til at hjælpe syriske flygtninge.

Rapporter fra Syrien sagde militsen gruppe, der kalder sig selv den islamiske stat eller ISIS lanceret en frisk angreb rettet mod en vigtig militærbase i Syrien nordøst.
Base Deir ez-Zor, der blev et symbol på den syriske regerings militære tilstedeværelse i provinsen Deir ez-Zor, voldsramte ISIS siden slutningen af ​​sidste år.
"Dette er et af de voldsomste angreb ISIS," siger Rami Abdel Rahman fra den syriske menneskerettigheder følgegruppe.
Ifølge Rahman i denne hændelse 36 militante og 18 soldater blev dræbt syriske regering.
Før gribe militærbase, har ISIS været kontrolleret næsten hele regionen Deir ez-Zor, syriske provinser i dette olierige.
Hvis hovedstaden i provinsen helt overmandet ISIS, blev byen hovedstad i provinsen Raqa det andet efter at være faldet i hænderne på ISIS.
Onsdag (09/09), en anden oprørsgruppe, almindeligvis kaldet Army of Conquest, beslaglægge militær lufthavn i Idlib-provinsen, i det nordvestlige Syrien, som har været under belejring i to år.
Der var rapporter om mere end 50 soldater blev dræbt i en kamp for denne lufthavn.
Idlib er nu fuldt under kontrol af oprørsgrupper.

Én islam, Moskva - Ud over at sende humanitær hjælp til Syrien, Rusland også vender sende militære rådgivere til landet. Dette udtrykkes ved en talsmand for det russiske udenrigsministerium, Maria Zakharova.

"Vore militære rådgivere sendt til Syrien, sammen med nogle af vores våben vist sig at hjælpe den syriske regering i kampen mod terrorisme," sagde Zakaharova i en erklæring, som citeret fra Sindonews.

Reuters lanceret onsdag, september 9, 2015, det er første gang russerne bekræftede, at de havde sendt militære rådgivere til Syrien. Forudsagde Rusland vil fortsætte med at sende deres militære rådgivere til Syrien i de næste par uger.

Tidligere blev det rapporteret, at tre russiske militærfly er landet i Syrien i de sidste par timer. To kæmpe fragtfly manifold, nemlig Antonov-124 og den tredje er den type passagerfly blev oprindeligt sigende transporterer humanitær bistand til landet.

Erklæringen udtrykte bekymring Zakharova selv som levende USA (US). Onkel Sam havde faktisk givet udtryk for betænkeligheder med hensyn til rapporter, som sagde Rusland havde ydet militær støtte til Syrien.

Assistance rettet mod regeringen Bashar al-Assar frygtes kunne føre til konfrontation med de kræfter i internationale alliancer.

Qatar Send 1.000 Tropper hær Fighting i Yemen


Qatar har sendt omkring 1.000 soldater til Yemen-baserede Al Jazeera tv rapporterede mandag (2015/07/09). Og denne rapport er den første Qatar involvering i angreb mod shiitiske Houthi gruppe.

Militære kilder siger, at Qatar tropper var på vej til Yemen og gør dig klar til at slutte sig koalitionsstyrkerne står over for en shia Houthi i hovedstaden Sanaa - selvom de fortalte Reuters tropper havde ikke trådt i landet på Den Arabiske Halvø.

Inddragelse af Qatar landstyrker kommer midt en eskalering af konflikten efter en missilangreb dræbte snesevis af soldater Persiske Golf, citeret af Reuters.

Al Jazeera i Qatar Rapporten sagde 1.000 soldater, støttet af 200 pansrede køretøjer og 30 Apache-helikoptere er blevet udsendt til Yemen.

Ministeriet udenrigsministerium Qatar selv har ikke kommentere om rapporten fra

No comments:

Post a Comment