!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Furtuni, secetă lovit Asia, doom sau semne ale apocalipsei?

Plimbare nu a fost finalizat (366)

(Partea 366), Depok, West Java, Indonnesia 8 septembrie, 2015, 19:19 pm).

Furtuni, secetă lovit Asia, doom sau semne ale apocalipsei?

Acum furtuni de nisip a lovit cele mai multe țări din Orientul Mijlociu, omorând șase persoane, chiar și orașul Mecca, de asemenea, ploaie însoțite de tunete, secetă și inundații a lovit, de asemenea, Asia, precum și Indonezia.
Dacă aceasta este pedeapsa sau avertisment pentru oameni care cei mai mulți oameni au uitat că toate fenomenele naturale, sunt stabilite (sunatullah), astfel încât oamenii s-au menginstropeksikan să nu mai continue să facă nedreptate, uciderea reciproc puterea economică și politică, lacom, sau continuă comite eschiva (asocierea parteneri cu Dumnezeu).
Dumnezeu avertizează că există națiuni care mai devreme in ciuda faptului ca o tehnologie avansata, bogat (cu o casa si multe palat de lux) și o mulțime de avere, ci pentru că a face zholim soarta lor prin ștergere-le cu un potop, cutremure sau alte fenomene naturale cauza.

Furtuni de nisip leșie Orientul Mijlociu, zeci de admitere spital, șase morți
(BBC) - vedere la oraș de Homs din Siria afectate de furtunile de nisip.
Nisip furtuna a lovit regiunea de vest a Orientului Mijlociu, provocând zeci de oficiali au fost spitalizati si oameni încuraja a emis un avertisment de sănătate.
Furtuna a lovit unele zone din Siria luni (07/09), și marți dimineață (08/09) extins la alte câteva țări.
Cele mai multe dintre Liban, Israel, Turcia, Cipru, și afectate de aceste furtuni de nisip.
Agenția oficială de știri a Libanului proclama o femeie a murit în nordul Libanului și cel puțin 80 de persoane au fost spitalizate din cauza unor probleme respiratorii.
Din cauza acestei furtuni israelian Ministerul Mediului a cerut, de asemenea, copiii, femeile însărcinate și persoanele în vârstă să rămână acasă.
Media în Siria în timp ce se spune, din cauza furtunii, bătălia în provincia Idlib și Hama stagnat.
Sirian ziar pro-guvern, al-Watan, a declarat furtunile de nisip face interzice elicoptere militare deținute de guvern pentru a acoperi.
Vremea rea este parțial cauzată de sistemul de joasă presiune în întreaga regiune și nisipul este suflat de la est, agenția de știri oficială SANA.
Potrivit SANA, vizibilitate redusă va continua pentru următoarele câteva zile.

Sezonul ploios și furtuni tropicale au cauzat inundatii extinse in unele zone din Asia de Sud-Est, în timp ce încălzirea Pacific tropical reprezintă o secetă severă în est, a spus oamenii de stiinta.
Ei spun două meteo diferite este, în general naturale, dar această situație este crescut din cauza unei lumi încălzire și un avertisment pare că această situație extremă ar putea agrava în viitor.
Myanmar, Vietnam și Thailanda unele zonele afectate ploi abundente și inundațiile din ultimele zile, la fel ca Bengalul de Vest, India.
În același timp, cele mai multe dintre părțile nordice ale Indonezia și Thailanda au prezentat o secetă severă.
Oamenii de stiinta spun o serie de modificări în Pacificul ecuatorial afecta condițiile meteorologice în partea de est a Asiei de Sud-Est.
Sezonul ploios sud-vest a Mării Arabiei peste partea de sus a Oceanului Indian, reducând astfel precipitații în Asia de Sud și părți din Asia de Sud-Est.
El Nino în Indonezia
"În ceea ce privește seceta din Indonezia și unele zone din Asia de Sud, în special asociate cu El Nino și acest lucru este de așteptat să continue până posibilități după 2015"
Omar Baddur
Experții meteorologice declarat stare uscată, în Indonezia a fost mult timp de așteptat din cauza a ceea ce este cunoscut sub numele El Nino - incalzirea temperaturilor de suprafață mare din Pacific tropical.
"Putem spune cu certitudine că ceea ce sa întâmplat în legătură cu seceta în Indonezia și unele zone din Asia de Sud-Est, în special asociate cu El Nino și acest lucru este de așteptat să continue posibilități până după 2015", a declarat Omar Baddur, meteorolog la Organizația Meteorologică Mondială.
Oamenii de stiinta spun în timpul unei El Nino apare, apa calda de Pacific Northwest a trece la est, astfel încât regiunea a cunoscut un cooler de apă.
"Apa rece aduce condiții uscate în partea de est a Asia de Sud - așa cum se întâmplă în prezent - în contrast cu apa calda poate evapora și cauza ploaie", a declarat Edvin Aldrian al Agenției pentru evaluarea și aplicarea tehnologiei (BPPT).
El Nino, de asemenea, a emis un avertisment meteorologii prezic ploi musonului indian sub normal în iulie și august.
De-a lungul celor zece state din India a cunoscut o ploaie sezon ploios lipsește, a declarat Departamentul Meteorologic Indian.
Ploaie tot mai grele
"Ne așteptăm, de asemenea, declinul în mai puțin de precipitații, în acest an este de așteptat El Nino ani", a declarat Tun Lwin, un fost lider al agentiei de meteorologie Myanmar.
"Dar intensitatea sezonului ploios este acum chiar mai puternic.
"La început am trăit mare precipitații, datorită sezonul ploios, care se deplasează la nord la poalele Himalaya și apoi norii musonului începe să se deplaseze de la partea de sus a sud."
Meteorolog în Myanmar a declarat că țara primește ploi la niveluri excepționale, provocând inundații și uciderea peste 80 de persoane și a lăsat aproape 250 mii de persoane stramutate.
Ploaie de nori musonice și Typhoon Comentariile sunt, de asemenea, a ucis peste 100 de persoane și a provocat pagube în Bengalul de Vest, India.
Lwin a declarat principalul factor care întărește sezonul ploios este un ciclon tropical.
Oamenii de stiinta spun ca El Niño slăbește, de obicei, sezonul ploios, dar acum, de fapt, întărește ciclon tropical.
Inundații și secetă în sud-est de această dată în mare măsură, în conformitate cu diversitatea lor naturală, în timp ce creșterea intensitate.
Aceasta înseamnă o creștere în intensitate a meteorologice extreme, spun ei, se datorează o creștere a temperaturii de pe pământ.
"Căldura în atmosferă și creșterea mărilor și furniza energie suplimentară în condiții extreme, sporind astfel intensitatea", a spus Baddur.
Oamenii de știință avertizează creștere a emisiilor de gaze cu efect de seră, cum ar fi dioxidul de carbon, caldura capcană în atmosferă, și încălzirea ocean provoacă schimbările climatice mondiale.
"Nu putem spune ce se întâmplă în Asia de Sud este un efect direct al schimbărilor climatice, dar putem spune schimbările climatice vor crește condiții extreme, cum ar fi acest lucru."
Mai mult extremă
"Daca te uiti la înregistrarea din anul 1950, este mai puternică, iar indicele arata acest an va fi mai puternic, până în prezent"
Oficialii meteorologice din Indonezia spun situația El Nino este mai puternică.
"Daca te uiti la înregistrarea din anul 1950, este mai puternică, iar indicele arata acest an va fi mai puternic, până în prezent", a declarat metereolog Indonezia, Edvin Aldrian.
Agenția ONU al cărui raport a devenit baza discuțiilor climatice mondiale, Grupul interguvernamental privind schimbările climatice (IPCC), a avertizat de condiții extreme, cum ar fi ploi abundente în perioade scurte și seceta.
"În Asia de Sud, de zi îmbibată de ploaie pe ansamblu a anului a crescut cu 22 mm pe deceniu, în timp ce precipitații în zi ploioasă creșterea extremă de 10 mm pe deceniu," cel mai recent raport al IPCC.
"Dar diversitatea și climatul este foarte diferite tendințe din regiune și sezon", a adăugat raportul.

Tatang deja de 25 de ani ca un fermier în Indramayu, West Java, și el a experimentat în mod repetat o secetă, dar seceta din acest an a fost mai severa decat in anii precedenti.
"Anul trecut, ea a fost atât de yah yah culturi fermieri. Dar sezon acum mai severă decât în ultimii ani", a spus Tatang.
Seceta nu numai în Indramayu, West Java, dar și în alte 11 provincii din Indonezia.
Aproximativ 25.000 de hectare de teren agricol este uscat și milioanele de cetățeni din Indonezia sunt de așteptat să se simtă impactul, cum ar fi lipsa de apă pentru nevoile lor de zi cu zi.
În scopul de a face față secetei, purtătorul de cuvânt al Agenției Naționale Managementul Dezastrelor Sutopo Purwo Nugroho explică pașii care trebuie luate de guvern.
"Distribution, droping-apă apă cu apă tanc. Apoi umple rezervoarele de stocare a apei, reparatii instalatii sanitare, și așa mai departe", a spus Sutopo.
În plus, guvernul are, de asemenea, planuri de a construi 49 de rezervoare in intreaga Indonezia, clar Sutopo.
Un total de 12 provincii din Indonezia a fost lovit de secetă
Nu pentru a planta
Unele zone din Indonezia natural și geografic este o zonă care este uscat, cum ar fi Wonogiri, Boyolali și Blora.
Dar cu fenomenul global El Nino, abaterile de temperatură de suprafață Oceanul Pacific, se afectează diferite țări în regiunile ecuatoriale. Acest lucru duce la secetă în Indonezia devine mai mare.
Prin urmare, Thomas Jamaluddin, directorul Institutului National de Aeronautica si Spatiu sfătuiți agricultorii nu menamam orez în acest sezon.
"Management în cazul agriculturii trebuie, de asemenea, să ia în considerare disponibilitatea de apă. În multe zone ale noilor agricultori cresc orez, dar apoi a lovit de secetă", a spus Thomas.
În plus, Thomas, de asemenea, a făcut apel la oameni care se aplică de gestionare a apei și multe magazin atunci când apa este din belșug.
Se estimează că seceta va continua să lovească Indonezia până în noiembrie a acestui an.

Tafsir Al Mu'min Versetul 67-85
Versetele 67-68: Invitația la oameni să acorde o atenție la puterea lui Allah wa Subhaanahu Ta'aala în crearea și dezvoltarea de viața lor de, și repede se aplică ordonanța lui Dumnezeu Subhaanahu wa Ta'aala.

هو الذي خلقكم من تراب ثم من نطفة ثم من علقة ثم يخرجكم طفلا ثم لتبلغوا أشدكم ثم لتكونوا شيوخا ومنكم من يتوفى من قبل ولتبلغوا أجلا مسمى ولعلكم تعقلون (67) هو الذي يحيي ويميت فإذا قضى أمرا فإنما يقول له كن فيكون (68)

Traducere Surah Al Mu'min Versetul 67-68

67. [1] Cel ce va creat din pământ [2], apoi dintr-o picătură de spermă [3], apoi de la un cheag, atunci se nasc ca un copil, apoi a permis să maturitate [4], și apoi să crească vechi. Dar între voi nu sunt dezactivate înainte de asta. (Facem astfel), care ajunge la perioada de timp specificată [5], astfel încât să înțelegeți [6].

68. El a fost cel care a activa și dezactiva [7]. Așa că atunci când el a fost pe cale de a stabili ceva afacerile [8], El doar bekata lui, "Fii!" Apoi deveni ceva ce [9].

Versetele 69-78: soarta celor care se opun versetele lui Allah și Trimisul Său, și ordinea lui Allah Subhaanahu wa Ta'aala a Trimisului Său să fie răbdători și să aștepte pentru distrugerea necredincioșilor.ألم تر إلى الذين يجادلون في آيات الله أنى يصرفون (69) الذين كذبوا بالكتاب وبما أرسلنا به رسلنا فسوف يعلمون (70) إذ الأغلال في أعناقهم والسلاسل يسحبون (71) في الحميم ثم في النار يسجرون (72) ثم قيل لهم أين ما كنتم تشركون (73) من دون الله قالوا ضلوا عنا بل لم نكن ندعو من قبل شيئا كذلك يضل الله الكافرين (74) ذلكم بما كنتم تفرحون في الأرض بغير الحق وبما كنتم تمرحون (75) ادخلوا أبواب جهنم خالدين فيها فبئس مثوى المتكبرين (76) فاصبر إن وعد الله حق فإما نرينك بعض الذي نعدهم أو نتوفينك فإلينا يرجعون (77) ولقد أرسلنا رسلا من قبلك منهم من قصصنا عليك ومنهم من لم نقصص عليك وما كان لرسول أن يأتي بآية إلا بإذن الله فإذا جاء أمر الله قضي بالحق وخسر هنالك المبطلون (78)

Traducere Surah Al Mu'min Versetul 69-78

69. N-ai văzut pe cei care au negat întotdeauna revelațiile lui Allah [10]? Modul în care acestea pot fi evitate [11]?

70. (anume) Cei care neagă Cartea (Coranul) și revelația adusă de trimișii nostru, căruia îi trimise. Mai târziu, ei vor ști,

71. atunci când cătușele și lanțurile plasate în jurul gâtului [12], așa cum au fost târât,

72. în apă foarte fierbinte, apoi au fost arse în foc,

73. apoi le-a spus [13], "Care dintre idolii pe care le-ați utilizat pentru a asocia [14],

74. (te închini) în afară de Allah? "Ei au răspuns:" Ei au plecat de la noi, chiar nu am fost închinăm nimic [15]. "Astfel, Dumnezeu permite rătăcesc necredincioși [16].

75. [17] faptul că [18] este că vă bucurăm pe pământ, fără ceea ce privește adevărul și pentru că ne bucurăm întotdeauna (în neascultare) [19].

76. (Se le-a zis): "Intrați pe porțile iadului [20], și să locuiască în ea, astfel încât e cel mai rău de locuri pentru cei care sunt arogant [21].".

77. Deci, fii răbdător (Muhammad) [22], promisiunea lui Dumnezeu este adevărat. Deși va arăta cel mai pedeapsa am ancamkan pentru ei, sau altfel tu Mercy nostru (înainte de moarte asupra lor), dar pentru a le este ne-am întors.

78. [23] Și într-adevăr, am trimis soli înaintea ta (Muhammad) [24], printre ei pe care vă spunem, și printre ei sunt (de asemenea) nu am să vă spun. Nici unul dintre apostoli aduce o minune, cu excepția cazului în permisiunea lui Allah [25]. Deci, atunci când a venit comanda lui Dumnezeu [26], (pentru toate cazurile) este decis de echitabil [27]. Și când a fost [28] să fie oameni nefericiți, care se agață de vanitate [29].

Versetele 79-85: legile nu sunt schimbate, lecțiile care pot fi trase din evenimentele din popoarelor anterioare, și că credința în timp de doom a venit inutil.

الله الذي جعل لكم الأنعام لتركبوا منها ومنها تأكلون (79) ولكم فيها منافع ولتبلغوا عليها حاجة في صدوركم وعليها وعلى الفلك تحملون (80) ويريكم آياته فأي آيات الله تنكرون (81) أفلم يسيروا في الأرض فينظروا كيف كان عاقبة الذين من قبلهم كانوا أكثر منهم وأشد قوة وآثارا في الأرض فما أغنى عنهم ما كانوا يكسبون (82) فلما جاءتهم رسلهم بالبينات فرحوا بما عندهم من العلم وحاق بهم ما كانوا به يستهزئون (83) فلما رأوا بأسنا قالوا آمنا بالله وحده وكفرنا بما كنا به مشركين (84) فلم يك ينفعهم إيمانهم لما رأوا بأسنا سنة الله التي قد خلت في عباده وخسر هنالك الكافرون (85)

Traducere Surah Al Mu'min Versetul 79-85

79. [30] Dumnezeu este Cel ce a făcut bovine pentru tine, cele mai multe dintre voi merge și ceva ce mananci.

80. Și pentru tine (nu mai) alte beneficii el (bovine IT) și care atinge un scop (obiectiv), stocate în inima ta (cu conducere) [31]. Și de conducere animale, și ele sunt transportate la bord.

81. Și El a arătat semne (de puterea lui), pentru a vă [32]. Apoi semnele (puterea de Allah), care care le neagă [33]?

82. [34] N-au călătorit în pământ și apoi a observat [35] cum la sfârșitul celor dinaintea lor [36]. Ei au fost mai rezistenta si mai intense și mai mult () relicve ale civilizației de pe pământ [37], atunci ceea ce ei castiga nu le [38] poate ajuta.

83. [39] Deci, atunci când apostolii au venit la ei cu dovezi reale [40], acestea sunt mulțumiți de cunoștințele lor existente [41] și sunt înconjurate de (doom) au folosit pentru a bate joc bate joc.

84. Deci, când au văzut doom noastra, au spus ei [42], "Noi doar credem în Dumnezeu singur, și respingem zeii pe care le asociem cu Dumnezeu [43]."

85. Apoi, credința lor, atunci când au văzut soarta nu ne mai util pentru ei. Că este Sunnah (dispozițiile) Allah, care a fost adevărat pentru slujitorii Lui [44]. Și când să fie infideli nefericite [45].

[1] El a mai cimentat cazul monoteismului, afirmând că El este Creatorul tău, care transformă crearea de evenimente trebuie. De aceea, El care te-a creat, așa că l închine singur.

[2], care este de a crea părinților voștri Adam alaihis Salutări de la sol.

[3] Acesta este începutul unui proces de evenimente posteritate a lui Adam, atunci când în pântecele mamei sale, că de material seminal, apoi să devină un "alaqah (cheag), apoi a devenit mudhghah (bucată de carne), apoi folosite oasele, și oasele au fost învelite în bacon ( vezi Al Credincios: 14).

[4] Aceasta este varsta la care mai și puterea mai perfectă, grupa de vârstă 30 la 40 de ani.

[5] Atunci când se termină de vârsta ta.

[6] Starea de tine, astfel încât să știți că ceea ce creați evenimente au Mahasempurna puterea Sa, și că nimeni nu are dreptul de a fi adorat, dar El.

[7] Cel care dețin activa și dezactiva, astfel că o persoană nu ar fi murit, fie ca o cauză sau pentru nici un motiv, cu excepția cu permisiunea lui. El spune: "Și nu prelungi durata de viață a unui durată lungă, nici redus vârsta, dar (deja stabilit) în Cartea (Lawh Mahfuz). Adevărat este ușor pentru Allah "(Trans Fatir:. 11).

[8] mari sau mici.

[9] Nimeni nu a fost capabil să reziste și pentru a preveni.

[10], care este atât de clară și luminoasă. Această frază este ciudat să se presupună că starea lor săraci.

[11] Acesta este modul în care acestea pot fi întors de la versetele lui Allah sunt atat de evidente? Cu toate acestea, în cazul în care altfel ar merge după o explicație perfect pentru acest lucru? Au găsit un verset clar, spre deosebire de versetele lui Allah? Nu, de Dumnezeu, ei nu-l găsească. Sau dacă au descoperit unele îndoielnic că, în conformitate cu dorințele lor și apoi îl folosesc pentru a ataca versuri îndoielnice ale lui Allah să-și apere sleaze lor? Schimb foarte rău lor și opțiunile pe care le aleg pentru ei înșiși dezmint cartea care a venit să-i de la Dumnezeu a adus apostolii Săi, în cazul în care acestea sunt mințile cele mai umane și mai corecte și mai nobile. Ei recompensa este Iadul așa cum este descris în paragraful următor.

[12], astfel încât acestea nu se pot deplasa.

[13] În timp ce a criticat dur.

[14], care este dacă acestea pot oferi beneficii și pentru a evita cele mai multe dintre doom?

[15] Ei neagă închinarea lor el și idolii au fost prezentate, apoi Allah wa Subhaanahu Ta'aala a spus, "Cu siguranță ai și ce se închină în afară de Allah, sunt momeala Iadului, trebuie să mergeți în ea." (Trans. Al Anbiya: 98)

Potrivit Shaikh Ca Sa'diy, -și aceasta ar putea însemna mai puternic aviz pe care le spui prin aceste cuvinte este de a recunoaște cult batilnya de-Dumnezeu închinat-o, și că Dumnezeu nu are parteneri. Ele sunt cult greșit și fals, chiar cult care nu este dreptul de a fi venerat. Acest lucru este indicat prin cuvântul lui Allah Preainaltul, "Dumnezeu a permite rătăcesc necredincioșii."

[16] Și anume cea misguidance dețin peste tot în lume, apostazia este clar pentru toată lumea, astfel încât acestea să recunoască fărădelegile în Ziua Învierii, și este adevărat cuvântul lui Allah Ta'ala: "Și cei care a solicitat, altele decât Allah aliați, nu este urmează (un crez). Ei urmează nimic, dar simpla atingere, iar acestea sunt doar ghicitul "(Trans Yunus:. 66) Acest lucru este, de asemenea, de arătat cuvântul lui Allah Ta'ala". Și cine este mai rătăcit decât cei care se închină zeilor, altele decât Allah, care nu poate permite (rugăciuni) până judecata de apoi ei și neglijarea lor din (atenție) la rugăciunile lor "? (trans Al Ahqaaf:. 5)

[17] Se spune, de asemenea, oamenii din iad.

[18] Această sortiment pedeapsa aceasta.

[19], care este pentru că vă bucurați și mândru cu minciuna pe care le deține și cu cunoștințele pe care știința menyelisihi Apostoli și aroganța împotriva slujitorilor lui Dumnezeu nedrept și haos ca cuvântul lui Allah Ta'ala în finalul acestui capitol, "asa ca atunci cand soli au venit la ei cu dovezi reale, ele sunt fericit cu cunoștințele lor existente "(trans-Al Mu'min:. 83), precum și ca fiind cuvântul lui Allah Ta'ala pe Qarun". Nu fi prea mândru; Allah nu iubește pe cei care sunt prea lăuda "(trans Qarun:. 76). Distreaza-te ca acest lucru condamnabil vesel, care necesită o sancțiune, spre deosebire să se bucure lăudabil ce se bucură în lucrările utile cunoștințe și bune, la fel ca în cuvântul Allah Preainaltul, "Spune:" Prin harul lui Dumnezeu și mila Lui, să se bucure cu ea darul lui Dumnezeu și mila Sa este mai bun decât ceea ce au acumuleze "(trans Yunus:. 58)...

[20] Fiecare dintre aceste straturi sunt în conformitate caritate.

[21] În acest loc au fost umiliți și înjosit, închis și torturat și alternativ simt mare căldură și frig este mare.

[22] În predica împotriva poporului tău, și perturbarea gustului lor. Astfel încât să puteți fi pacient, probabil cred că promisiunea lui Allah este adevărată. El va ajuta religia Lui, ridicarea pedepsei, și ajutând apostolii săi. De asemenea, astfel încât să puteți fi pacient, atunci amintiți-vă că pedeapsa va întâmpla pe vrăjmașii voștri, dacă nu din lume, apoi în alta, de la întoarcerea lor la Dumnezeu, atunci El îi va răsplăti în funcție de ceea ce fac ei. Ta'aala Subhaanahu wa Allah spune: "Și să nu niciodată mii (Muhammad) cred că Dumnezeu este conștient de ceea ce se face de către cei care fac rău. Adevărat Allah dă răgaz să-i până în ziua în ochii ochii (lor) a crescut, "(. Trans Ibrahim: 42)

[23] Atunci Allah wa Subhaanahu Ta'aala el și menyabarkannya distreze amintindu frații El va dintre apostoli.

[24] propovăduirea poporului său, și au fost pacient cu tulburări sale de oameni.

[25] Din moment ce acestea sunt slujitorii setului. Prin urmare, propunerea de a apostolilor, în scopul de a aduce punctul (o minune) ca doresc după Dumnezeu aduce versete care arată adevărul apostolilor Săi a fost o propunere care este de sine nedrept și împovărătoare.

[26] Pentru a judeca între apostoli și dușmani lor.

[27] Aceasta corespunde la locul ei și în conformitate cu adevărul, că de salvarea apostolii și urmașii și de a distruge pe cei care neagă.

[28] Atunci când se administrează o decizie.

[29] Natura ele sunt rele, știință și de caritate, care apar de la ei sunt deșertăciune, iar scopul este de asemenea deșertăciune. Prin urmare, ar trebui să se adresează acest verset să vă faceți griji în cazul în care în mod continuu peste minciună lor, atunci ei vor pierde ca generația dinaintea lor a fost o pierdere, pentru că nu au mai bunătate și nu există nici în siguranță de pedeapsa in cartile anterioare garanție.

[30] Allah wa Subhaanahu Ta'aala da favoruri robilor Săi să facă la vitele lor din care rezultă diferite plăcerile, inclusiv beneficiile de echitatie-l, beneficiile de a manca carne, lapte de consum, cald corpul cu pielea, și de a face diverse instrumente de piele, blana si parul.

[31], care este de până într-o țară îndepărtată, cu un sentiment de fericire și bucurie.

[32] Spectacolul unitate Lui, numele Lui și natura Lui. Aceasta include cele mai mari favoruri, unde a arătat versurile Sa slujitorilor Săi, atât în ei înșiși și în orizontul, și solicită favoruri lui, astfel încât acestea să-l cunosc, aprecia el și pentru a reaminti Lui.

[33] Acesta este versetul care a versetele Sale pe care nu le recunosc, pentru că a rămas în inima ta că toate versetele și favoruri de la el, așa că nu există nici un loc pentru a nega și nici un loc pentru a transforma, chiar este nevoie de o persoană rezonabilă să exercite sinceritate să se străduiască să-L asculte, supus la el și își făcu de lucru cu închinarea Lui.

[34] Allah wa Subhaanahu Ta'aala invităm pe cei care neagă apostolul a călători pe pământ, fie cu inima și corpul, precum și poate cere poporului care cunosc.

[35] În timp ce gândesc, nu doar pentru a vedea, dar inima lui este neglijent.

[36] De la popoarele de mai sus, cum ar fi "Aad, Thamud și altele, în cazul în care acestea au fost o putere mai mare și mai multe bunuri și mai mult moștenire.

[37] Ca și construcție, instalațiile, forturi și palate.

[38] Atunci când vine vorba de aceste porunci (să-i pedepsească). În cazul în care forța ei nu sunt utile, ele nu sunt în măsură să-l facă cu proprietatea lor și nu sunt în măsură să se ascundă în spatele lor fortăreață.

[39] Atunci Allah menționează mare greseala lor.

[40] Aceasta este cărțile cerești, miracole, cunoștințe utile care descriu utilizatorului, mai degrabă decât apostazie, drepturile vanitatea.

[41] Au fost incantati de cunoștințe, care este pe ele să spun că au avut destul cu știința, care este pe ele și nu simt nevoia de a mai știința învățată de apostoli dintre ei, au subestimat și machete informații adus apostoli. Deja se recomandă, ca emoție au arătat loialitatea lor față de aprobarea lui Allah berpegangnya se opun adevărului să-l și au adus apostoli. Incluse în exemplul știință care oamenii sunt, de obicei, mândru de el este știința filosofiei și științei Mantiq Grecia, în cazul în care cunoștințele pe care le au susținut multe versete din Coran, reducerea glorie în inima omului, și de a face argumentele care au convins și qath'i (cu siguranta) ca argumente lafzhi care nu poartă cea mai mică încredere, ei aminte motiv pentru care oamenii prosti și vanitate, mai degrabă decât argumentele. Acestea includ atitudini deviante în versetele lui Allah și împotriva ei, musta'aan wallahul.

[42] Ca un gest de recunoaștere, dar în momentul în care recunoașterea nu mai este util.

[43] Ambele statui și idoli, și ne disocieze de tot ceea ce menyelisihi apostolii, fie sub forma de știință și de caritate.

[44], care credința nu este utilă atunci când a venit doom. Asta pentru ca credința este credința de necesitate și a fost martor de prima mana, dar credința este folositor doar atunci când este nevăzut, care este, înainte de a exista semne de doom.

[45] Aceasta este, evident, pierderile pentru toată lumea. Întrucât înainte ca acestea să pierd mereu.

CUNOAȘTEREA ultima zi ZI

De
Dr. Yusuf bin Abdillah bin Yusuf al-wabilCunoștințe despre Ziua Judecății este o chestiune de nevăzut, care este cunoscută doar de Allah Ta'ala, așa cum se arată prin multe versete din al-Qur'an și hadith de profetul "alaihi wa sallam, deoarece cunoștințele despre Ziua Învierii este singurul caz cunoscut de Allah Atotputernicul. El nu a arăta un înger, nici juxtapuse la un profet care a fost trimis [1]. Nimeni nu știe când hotărârea, cu excepția lui Allah Ta'ala.

Profetul "alaihi wa sallam vorbesc adesea despre starea de Doomsday si virulenta, astfel încât oamenii l-au întrebat atunci când Judecata de Apoi. El a raportat că aceasta este o chestiune de nevăzut, care este cunoscută doar de Dumnezeu, precum și versetele din Coran explică faptul că, atunci când cunoștințele despre înviere este ceva ce Dumnezeu rezervat pentru Sine.

Printre acestea sunt cuvintele lui:

يسألونك عن الساعة أيان مرساها قل إنما علمها عند ربي لا يجليها لوقتها إلا هو ثقلت في السماوات والأرض لا تأتيكم إلا بغتة يسألونك كأنك حفي عنها قل إنما علمها عند الله ولكن أكثر الناس لا يعلمون

"Te-au întreba despre Judecata de Apoi," Când sa întâmplat acest lucru? "Spune," Adevărat cunoașterea Învierii, care este de partea Domnului meu; nimeni nu poate explica timpul de sosire, dar El. Doomsday a fost foarte grea (revoltă pentru creaturi), în ceruri și pe pământ. Judecata nu va veni la voi, dar dintr-o dată. "Ei vă întreb, ca și cum știți cu adevărat. Spune, ". Adevărat cunoașterea Ziua Judecății este cu Dumnezeu, dar cei mai mulți oameni nu știu" "[Al-A'raaf: 187]

Allah a poruncit Profetul Său, Muhammad "alaihi wa sallam, în scopul de a proclama omenirii că cunoaștere a Învierii este doar în Dumnezeu singur, numai el a fost cel care știe problema în mod clar și când sa întâmplat, nici unul din locuitorii din ceruri și pământul știe.

După cum a arătat de Dumnezeu:

يسألك الناس عن الساعة قل إنما علمها عند الله وما يدريك لعل الساعة تكون قريبا

"Oamenii vă întreb despre Ziua Învierii. Spune, "Adevărat cunoașterea Ceasului a fost doar cu Allah." Și știi (O Muhammad), poate fi în Ziua Învierii este aproape timpul "[Al-Ahzaab: 63].

Precum și rostit de Dumnezeu:

يسألونك عن الساعة أيان مرساها فيم أنت من ذكراها إلى ربك منتهاها

"(Necredincioșii) vă întreb (O Muhammad) din Ziua Învierii, când se va întâmpla? Cine ești tu (care) pot fi menționate (timp)? . Rabb a ta restaurat la sfârșitul (furnizarea de timp) "[O-Naazi'aat: 42-44]

Atunci punctul culminant al cunoașterii ziua învierii reveni numai la Dumnezeu.

Prin urmare, atunci când Gabriel Alaihissallam cerut profetul "alaihi wa sallam în Ziua Judecății, așa cum este descris în hadith care lung Gabriel profetul" alaihi wa sallam a spus:

ما المسئول عنها بأعلم من السائل.

"Oamenii care au fost intrebati despre aceasta nu știe mai mult decât persoana care a pus." [2]

Gabriel nu știu când Ziua Judecății sa întâmplat, astfel încât a făcut Profetul Muhammad "alaihi wa sallam.

În mod similar, Profetul Iisus Alaihissallam, el nu știe când Hotărârea se întâmplă, dar el va merge în jos atunci când Apocalipsa este aproape. Chiar (declinul Profetului Iisus), inclusiv semne mari de Judecata, cum va fi explicat.

Al-Imam Ahmad rahimahullah povestește, precum Ibn Majah și al-Hakim a "Abdullah bin Mas'ud anhu Radi, de la profetul" alaihi wa sallam, a spus:

لقيت ليلة أسري بي إبراهيم وموسى وعيسى, قال: فتذاكروا أمر الساعة, فردوا أمرهم إلى إبراهيم فقال: لا علم لي بها, فردوا الأمر إلى موسى, فقال: لا علم لي بها, فردوا الأمر إلى عيسى فقال: أما وجبتها; فلا يعلمها أحد إلا الله ذلك, وفيما عهد إلي ربي عزوجل أن الدجال خارج, قال ومعي قضيبان, فإذا رآني, ذاب كما يذوب الرصاص. قال: فيهلكه الله.

"În noaptea am fost în Isra'kan la cer, m-am întâlnit cu Avraam, Moise și Isus." El a spus, "Atunci ei au zis unul altuia despre cazul Învierii, atunci ei restaura cazul lor lui Avraam, apoi a spus el," am nu a avut cunoștință de ea, reveni cazul este Moise. "Apoi a zis:" Eu nu am cunoștințe despre el, da inapoi cazul lui Isus. "În cele din urmă, a spus el," În ceea ce privește atunci când se întâmplă, atunci nimeni nu știe, cu excepția lui Allah. Printre descoperirile date de Domnul meu Atotputernic mi-a "Adevărat Dajjal va veni." El a spus: "Și am fost transportă două săbii. Dacă mă vede, va fi topit ca se topeste de staniu. "El a spus," Atunci Allah-l distrugă. "" [3]

Ele sunt Ulul Azmi apostolilor, și ei nu știu când Apocalipsa.

Și Imam Muslim a relatat rahimahullah de Jabir bin 'Abdillah Radi anhuma, a spus el, "am auzit profetul" alaihi wa sallam care a spus o lună înainte de a muri:

تسألوني عن الساعة? وإنما علمها عند الله وأقسم بالله ما على الأرض من نفس منفوسة تأتي عليها مائة سنة.

"Mi-ai întrebat despre Ziua Judecății? În timp ce știința este doar de partea lui Dumnezeu, și jur pe numele lui Allah, nu există o creatură vie sa născut pe acest pământ, care este o sută de ani. "" [4] [5]

Acest hadith nega posibilitatea ca profetul "alaihi wa sallam știu după Gabriel el întrebarea.

Ibn Kathir rahimahullah a spus, "incult Profetul care este liderul apostolilor, și acoperă -shalawat și salutări lui Allah fie asupra Însuși purtător Profetul a harului, pocăință apelantului, liderul războiului, oferind o decizie, care onora oaspete, colector, în cazul în care toate oamenii s-au adunat să-l (pentru obținerea syafa'at), în care el a spus, de asemenea, în hadith autentic de hadith Anas bin Sa'd și Sahl Radi anhuma:

بعثت أنا والساعة كهاتين.

"El mi-a trimis și în Ziua Învierii ca doi (deget) este." [6]

El este mai aproape de degetul index existent și apoi (degetul mijlociu). Cu toate acestea, situația sa, Dumnezeu a poruncit să-l pentru a restabili știința Doom pentru el, dacă întrebat despre asta, Allah spune:

قل إنما علمها عند الله ولكن أكثر الناس لا يعلمون

"... Spune," Adevărat cunoașterea Ziua Judecății este cu Dumnezeu, dar cei mai mulți oameni nu știu. "[Al-A'raaf: 187] [7]

Oricine crede că profetul "alaihi wa sallam știu când Apocalipsa, atunci el este un nebun, pentru că versete din al-Qur'an și hadith ale Profetului menționate respinge aceste presupuneri.

Ibn al-Qayyim rahimahullah a spus: "Iar cei care pretind a fi oameni de știință din timpul nostru a relevat minciunile. El preface mulțumit (cu cunoștințe), atunci când cunoștințele nu a fost dat să-l că profetul "alaihi wa sallam știu când Ziua Judecății." (Foarte merit) a spus el, "Profetul" alaihi wa Salla a spus odată în hadith Gabriel :

ما المسئول عنها بأعلم من السائل.

"Oamenii care au fost intrebati despre aceasta nu știe mai mult decât persoana care a pus."

Apoi au denaturează sensul adevărat, spunând, "Sensul este:" Eu sunt, și tu știi asta. ""

Este cea mai mare nebunie, și semnificația celor mai grave abuzuri. Profetul "alaihi wa sallam știu mai multe despre Dumnezeu, (inadecvat), a declarat el cineva că privit ca un negru," Eu și știi când Hotărârea se întâmplă ", a spus doar proștii," Anterior, el știe că el este Gabriel, "în cazul în care profetul" alaihi wa sallam onest în cuvintele sale, el a spus:

ما جائني في صورة إلا عرفته غير هذه الصورة.

"Nu este el veni cu o astfel de amendă dacă nu am știut să-l altul decât acesta." [8]

Într-un alt formulare:

ما شبه علي غير هذه المرة.

"El (Gabriel) nu mi-a deghizat parte cu această ocazie."

În timp ce într-o altă formulare:

ردوا علي الأعرابي ...

"Adu-mi beduinii ..."

Apoi s-au dus să-l caute, dar ei nu înțeleg.

Profetul "alaihi wa sallam știu că el este Gabriel după un timp, după cum a afirmat 'Umar Radi anhuma" Apoi am fost tăcut pentru o lungă perioadă de timp, apoi a spus el, "O,' Umar! Știi cine să întreb? "" [9]

Cei care denaturează sensul spune, "El știe că este Gabriel, deoarece el la întrebat, în timp ce el nu a predicat Companionii de ea, cu excepția, după un interval de timp a trecut!"

Apoi exprimare în hadith: (ما المسئول عنها بأعلم من السائل) include orice persoană care a cerut și a cerut, apoi toată lumea care a cerut și a întrebat despre această situație Judecatii de Apoi este astfel încât (în mod egal nu stiu). [10]

În mod similar, nu există nici un punct în care menționează semnele și proclama petentul știe deja, cu atât mai mult atunci când el nu a fost întrebat despre semnele.

Și mai bizar decât acest argument este ceea ce este descoperit de ca-Suyuti in al-Haawi după dezvăluirea răspunsuri la întrebări legate de hadith celebru printre oameni, "Adevărat, profetul" alaihi wa sallam nu ar rămâne în mormânt timp de o mie de ani? "El (al-Suyuti) a spus:" eu răspund că acest lucru este fals nu există nici un fundament, la toate. "

Apoi a dezvăluit că el a scris o carte pe această temă cu titlul de al-Kasyfu "un Mujaawazati Haadzihil Ummah al-Alf, în care el a spus:

În primul rând, hadith care există indica faptul ca aceste persoane in varsta de peste o mie de ani și îmbunătățiri nu ajung cinci sute de ani; ca narat de o varietate de lume care de vârstă este de șapte mii de ani, iar profetul "alaihi wa sallam a trimis la sfârșitul al șaselea mii ani. [11]

Apoi, el a menționat unele dintre calculele această concluzie nu este pur și simplu posibil dacă timpul său a fost o mie cinci sute de ani. Apoi, el menționează și hadisuri atsar-atsar care este fondată de el:

Printre acestea este narat de ATH-Thabrani in al-Kabiir de ad-Dahhak bin Zummal az-Zuhani, a spus el, "am avut un vis, apoi m-am spune profetul" alaihi wa sallam, "mai târziu, el a spus că, hadith în care dezvăluite :

إذا أنا بك يا رسول الله على منبر فيه سبع درجات, وأنت في أعلاها درجة. فقال: أما المنبر الذي رأيت فيه سبع درجات وأنا في أعلاها درجة, فالدنيا سبعة آلاف سنة, وأنا في آخرها ألفا.

"Dintr-o dată am fost în (apropiat) vă O, Mesager al lui Allah, în amvon care are sapte trepte, și sunteți pe scara Celui Prea Înalt", apoi a spus el, "Amvonul vezi are sapte scari si am fost pe scări Cel mai mare, aceasta înseamnă că (de vârstă) mondiale șapte mii de ani, și am fost în ultimele mii de ani. "[12]

El (al-Suyuti) a declarat că hadith relatat de al-Bayhaqi în ad-Dalaa-il, și, ca-Suhail a spus că acest hadith dha'if sanadnya, dar hadith relatat de Ibn mauquf la 'Abbas anhuma prin rutier -path sunt autentice, și ATH-Thabrani [13] menshahihkan această temelie și consolidarea l cu unele atsar.

Apoi, ca-Suyuti explică faptul că sensul cuvintelor de profetul "alaihi wa sallam:". ... Și am fost în ultimele mii de ani "Ideea este că cei mai mulți musulmani au fost în a șaptea mie, pentru a se potrivi istoria se-el a adăugat că a fost trimis la sfârșitul șase mii. Dacă el a fost trimis la începutul celei de a șaptea mie, fără îndoială, semnele Doomsday fel de mare ca Antihrist, declinul Profetului Iisus, și răsăritul soarelui de la apus a fost întâlnite mai mult de o sută de ani înainte de timpul nostru, pentru că Învierea sa întâmplat în a șaptea mie, în timp ce nu sa întâmplat nimic în acel moment, atunci acest lucru indică faptul că restul anului șapte mii mai mult de trei sute de ani. [14]

Acesta este un cuvânt rezumat ca-Suyuti rahimahullah, și (aceste cuvinte) se ciocnesc cu o expresie clară în al-Coranul-An este de asemenea hadisuri sunt autentice; că viața lumii nu este cunoscut de nimeni, cu excepția lui Allah Ta'ala. Pentru că dacă știm vârsta lumii, cu siguranță vom ști când Apocalipsa. Trebuie să știi înainte de a versete din al-Qur'an și hadith ale Profetului că hotărârea nu este cunoscut atunci când sa întâmplat, cu excepția lui Allah Ta'ala de.

În mod similar, că faptul că există o respingere (cred că de ca-Suyuti). Din moment ce suntem la începutul secolului al XV-Hijriyyah, în timp ce Dajjal nu a ieșit, și Profetul Iisus nu a căzut jos. Ca-Suyuti afirmă că există o istorie care spune Dajjal la începutul de secol și Iisus Alaihissallam jos, și l-au ucis. Apoi, el a locuit pe pământ patruzeci de ani, oamenii locuiesc pe pământ, după soarele răsare de la vest de o sută douăzeci de ani, iar distanța dintre două fumuri (trompeta) a fost de patruzeci de ani, toate astea trebuie să se întâmple într-o perioadă de două sute de ani [15 ]. Apoi, pe baza cuvintelor sale, în cazul în care Dajjal acum trebuie să fie două sute de ani, astfel că apariția Judecății de an 1600.

Prin aceasta este kebathilah clar fiecare hadith care limitează vârsta lumii.

Ibn al-Qayyim a spus rahimahullah în cartea lui al-Manaarul Muniif unele lucruri care sunt cunoscute pentru el falsitatea unei hadith. El a spus, "Printre acestea este texte hadith menyelisihi al-Coranul-o lume Hadith evident, cum ar fi restricțiile de vârstă, care spune că viața lumii doar șapte mii de ani, în timp ce am fost în al șaptelea perioada de o mie de ani. Acesta este minciunile cele mai evidente, pentru că în cazul în care acest lucru hadith autentic, cu siguranță toată lumea știe că Doomsday va avea loc două sute cincizeci și unu de ani de timpul nostru de astăzi. "[16]

Ibn al-Qayyim a trăit în secolul al optulea Hijriyyah, a spus el cuvinte ca acestea, și a trecut pe cuvintele lui mai mult de șase sute cincizeci și doi de ani, dar lumea nu sa încheiat.

Ibn Kathir a spus, "astfel cum este prevăzut în cărțile Israiliyyat (povestiri care provin din poporul lui Israel / evreiești-ed.) Și oamenii de carte în formă de perioada de restricție a trecut de mii și sute de ani, astfel încât mai mult de o persoană clerical luminoase -terangan le vina în interiorul acestuia, si sa le trateze cu asprime ca merita sa-l, și, de asemenea există o hadith:

الدنيا جمعة من جمع الآخرة.

"Lumea este unul din săptămână în următoarele câteva săptămâni."

Acest hadith nu sanadnya autentic, nici orice hadith nu este Sanad autentic care determină calendarul de Ziua Judecății, după caz. [17]

Ca nimeni nu știe când Ziua Judecății, atunci nimeni nu știe când semne ale Judecatii de Apoi sale în curs de dezvoltare. O istorie care explică faptul că în acest an va fi ca aceasta, iar în acest an va avea loc acest caz, nu este adevărat, pentru că calendarul nu a fost făcut în momentul de profetul "alaihi wa sallam, dar 'Umar bin Al-Khaththablah sunt setate ca un ijtihad de la el, și pornește de calcul de la începutul emigrării caz de profetul "alaihi wa sallam a Medina.

Al-Qurtubi a spus, "De fapt, ceea ce este raportat de către profetul" alaihi wa sallam despre calomnie și evenimentele care vor avea loc, cu calendarul de un anumit an necesită în mod corect (în determinarea keshahihan istorie), care ar putea rupe orice Ar gumentasi, este la fel de (determinarea) calendarul de Ziua Învierii, nimeni nu știe în care se va întâmpla, nici în ceea ce? (Nota), care va avea loc vineri, la sfârșitul timpului. Timpul în care Dumnezeu a creat pe Adam Alaihissallam, dar vineri care unul? Nimeni nu știe ziua exactă, cu excepția lui Allah că nu există nici un partener pentru El, precum și semne de probleme Doomsday, nimeni nu știe de timp este sigur, wallahu stie cel mai bine. [18]

[Copiat din cartea Asyraathus Saa'ah, autor Abdillah bin Yusuf ibn Yusuf al-wabil, Daar Ibnil Jauzi, Printuri cincea 1415H-1995M, Indonezia Issue Judecata de Apoi este aproape, Beni Translators Sarbeni, Reader Publishers Ibn Kathir]

No comments:

Post a Comment