!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 9, 2015

Gud befallde människor stänger könsorganen (kroppens).

Resan var inte klar (365)

(Del 365), Depok, West Java, Indonnesia den 7 september, 2015 19:19 pm).

Gud befallde människor stänger könsorganen (kroppens).

Gud i den heliga boken Koranen och Hadith (Sunnah / al-visdom) beställas i människor, både män och kvinnor att stänga könsorganen som styrs i Sunnah.
Särskilt för kvinnor i Indonesien, särskilt i 1970 och de malaysiska muslimska kvinnor 1980'an sett många bära hijab / slöja dibandngkan indonesiska kvinnor.
Den kvinnliga studerande stipendiat MARA Malaysia skeppades till USA till exempel, använder redan hijab, medan kvinnlig student från Indonesien i allmänhet, även om han inte bär den muslimska huvudduken.
Under 1980-talet fanns det en omvänd från San Diego, Kalifornien, USA namn Omar Abdul Madjid under sitt besök i Indonesien alltid sluta i Kuala Lumpur, Malaysia, sade han, frågade mig varför Malaysiska kvinna som han träffade i Malaysia många redan bär huvudduk , medan i Indonesien, inte många muslimska kvinnor som bär hijab.
Men om om Omar annan besök i Indonesien 2015, då han kommer att se en hel del muslimska kvinnor Indonesien redan bär det, även hustrun till Vice President Muhammad Jusuf Kalla var redan en lång slöja, även flera ministrar såsom minister Khofifah Indar Parawangsa, till kvinnor i avlägsna områden Indonesien, även om de fortfarande inte förstår om kommando bön skyldigheter, men de var bär hijab.
Många kända artister Indonesien har också bära hijab, som Sandra, Artis Indonesien X Factor vinnaren Saskia Patin Lubis och många programföretag, media reporter som bär slöja.
Så processen för islamisering (medvetenhet om islamisk lag) i Indonesien mot anhängare började blomstra.
Nu den islamiska religiösa föreläsningar både radio och tv malalui lockade många tittare.
Jag har varit till staden Muara Teweh, Kabubapen North Barito, Central Kalimantan i traditionella marknads många handlare samtidigt som säljer flitigt tillsammans sin klocka TV sändningar Rodja (särskilt TV-propaganda och recitationer Koranen), och inte heller de lyssnare Radio Rodja nåddes hörnet av Sumatra till Borneo, som i Berau och andra delar av Indonesien.
Så islamiska folk i Indonesien, till skillnad från de senaste muslimer på grund av ärftlighet (ID / identitets identitetskort), nu börjar förstå islam genom religiösa föreläsningar både i radio, TV vetenskapligt talas av Ustad (lärda) utexaminerade S3 (nr penghafal Koranen / Sunnah) examen från de bästa universiteten i Medina, Saudiarabien, för att förstå islam i enlighet Koranen och Sunnah vetenskapligt, är inte längre bara taqlid med sina lärare, så att kunde ha undvikits religiösa sedvänjor som avviker från kommenderade av Allah och profeten Muhammed.


NOBLE att stänga awrah


Islam, en religion som glorifierar enlighet med människans natur. Avel återspeglas i alla hans läror. Beställningar stänger könsorganen, bland ett litet exempel, att Allah den Allsmäktige beskrivs som handlingar av själv dekorera. Allah den Allsmäktige säger:

يا بني آدم خذوا زينتكم عند كل مسجد

O Adams barn, bära dina smycken på varje (enter) moskén! [al-A'raf / 7: 31]

"Smycken" i denna vers betyder kläder som täcker könsorgan, enligt uppgift från Ibn Abbas anhu, Mujahid rahimahullah och andra. (Se Tafseer Tabari (12/391), Tafsir al-Baghawi (3/225), och Tafsir Ibn Kathir (3/405)

Det är en trimmer för mänsklig kläder. Han är också ett tecken på framsteg en civilisation, höjden av ära, liksom en symbol för blygsamhet. I stället "NAKEN" är en indikation primitiv kultur, ett tecken på förödmjukelse och försämring av den mänskliga värdigheten så låg som djur eller ännu mer förolämpa honom.

Därför är djävulen alltid frestande man att klä av sig, täcker hennes blygd, som Allah den Allsmäktige varnade för att människor inte luras av frestelsen att Satan. Meditera på Hans ord:

يا بني آدم لا يفتننكم الشيطان كما أخرج أبويكم من الجنة ينزع عنهما لباسهما ليريهما سوآتهما

O Children of Adam! Du ska inte bli lurade av djävulen! som han har utfärdat din fars mor från himlen, att klä både för att visa genitalier båda. [al-A'raf / 7: 27]

Dock kommer den dödliga fienden av den mänskliga djävulen inte sluta retas med alla medel. Kvinnor, en mellan betet och fälla demoner potenta för att förstöra den moraliska och mänskliga civilisationen. Fördelar och nackdelar med kvinnor som används för att nå sina dåliga syften. Profeten 'aleihi wa sallam påminner oss:

المرأة عورة, فإذا خرجت استشرفها الشيطان

Kvinnan är nakenhet, när han kom ut, kommer djävulen att gå med den. [HR. At-Tirmidhi (nr. 1173) och andra. Klassad som saheeh av Shaykh al-Albani]

Kvinnor, då ut ur huset, så det har uppmärksammats, men deras tillstånd. Så vad händer om de av misstag komma ut för att uppmärksamma det motsatta könet med doften också visade honom klädd genitalier skulle stängas? Skadan skulle vara allvarligare. Det är mycket tråkigt när vi hör eller läser massmedia, är nyheten om övergrepp mot kvinnor alltid där och händer.

Därför bör omedelbart omvända till Allah den Allsmäktige före ankomsten av döden. Män bör hålla ögonen! Bör sänka blicken och inte titta på något som inte är värt att se. Låt oss försöka hålla våra kvinnliga familjemedlemmar genom att be dem att bära en klänning i enlighet med islamisk sharia för att de ärade och ädla och undvika våldtäktsförsök.

Shaykh al-Albani sade, "Allah Subhanahu wa Ta'ala har förklarat visdom bjudit förlänger slöja i hans ord:

ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

. ... Det är så de är lättare att erkännas, så de är inte störd "[Al-Ahzab / 33: 59]

Nämligen, om en kvinna som omfattas av en slöja, det blir känt att han var bland kvinnor som håller sig från saker som är avskyvärda och osäkra, hedersvakt, och en bra kvinna. Om så deras situation, kommer de onda inte störa dem med svordomar. "

Med undvika störningar, även bli ett lyckligt liv och ära förblir intakt.

[Kopierad från tidningen upplagan av As-Sunnah 09 / år XVII / 1435H / 2014. Publicerad Lajnah Foundation Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment