!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 8, 2015

Indonesia igjen bli medlem av OPEC, hva trenger det ?.

Turen var ikke ferdig (367)

(Del 367), Depok, West Java, Indonnesia, 8 september 2015, 03:42).

Indonesia igjen bli medlem av OPEC, hva trenger det ?.

Når det gjelder produksjon Indonesia er upassende å være medlem av OPEC, fordi den indonesiske oljeproduksjonen på ikke mer enn 800 000 fat per dag, mens det innenlandske forbruket nådde 1,5 millioner fat per dag.
Indonesia er noen ganger har en merkelig politikk, bør avta i verdens oljepriser som nå har nådd US $ 45 per fat for å være takknemlig, fordi det innenlandske forbruket er mye mer, men hver verden oljeprisen stiger, regjeringen alltid øke prisen på fyringsolje (BBM) , men når oljeprisen fortsetter å synke regjeringen bare lukke øynene, ikke senke oljeprisen på stasjon Fuel (bensinstasjoner) i landet, men hvis prisen på bensinstasjoner nedover, transportkostnader også gå ned, og dette vil trykke ned prisen på basisvarer som ris og pris en annen, og dermed øke folks kjøpekraft.
Ikke mye kan gjøres ved Indonesia som medlem av OPEC, Indonesia fordi produksjonsnivåer ikke mer enn 800.000 fat per dag, mens innenlandsk forbruk dobling i antall totale produksjonen (ca. 1,5 millioner fat per dag).
Som er vanskeligstilte av lave oljeprisen er 12 OPEC-medlemmene til stede i tillegg til Russland, og de amerikanske gigantiske selskaper som utforsker og utnytter olje og gass med høye kostnader i det kontinentale USA.
Russisk eksport av råolje og naturgass er ganske stor en stor hit med nedgangen i oljeprisen, siden det meste av statsbudsjettet avhenger i stor grad utenlandske eksport av olje og naturgass.
Analytikere spår nedgangen i verdens oljepriser i dag på grunn av ingeniør USA og dets allierte i NATO (UK og Norge) for å senke verdens oljeprisen fortsetter å gi leksjoner til Russland etter anneksjonen av Krim fra Ukraina fikk over den økonomiske embargo fra USA og Nato.
Videre er Russland anses trassig (slem) fra hverandre etter annektere Krim også støtte både politisk og våpen til de pro-russiske separatistiske bevegelser i East Ukraina.
For arabiske land medlemmer av OPEC er fortsatt lave produksjonskostnader kan bare per US $ 3 per fat, oljeprisen er billigere fortsatt i deres favør.
Som for Russland, var produksjonskostnaden av olje dn sin gass i Sibir snørike kostnadene høyere produksjon, det gigantiske selskapet USA opererer i fastlands-USA, offshore og i Alaska samt kostnadene er høye, men på grunn av innenlandsk forbruk den enorme amerikanske , er Budget og USA ikke avhengig av olje og gass, men fra skatter og andre råvareeksport (av militære produkter, datamaskiner, IT-tjenester og andre produkter), så de lave oljepriser er fortsatt mer lukrativt USA.


Per november 2015 Indonesia Offisiell Entry OPEC Again
KATADATA - Indonesia slutt godtok tilbake til medlemslandene som eksporterer olje eller Organisasjonen av oljeeksporterende land (OPEC). Faktisk, for sju år siden, Indonesia har vært styrt ut av organisasjonen fordi det har blitt olje importør.

Generalsekretær i departementet for energi og mineralressurser (ESDM) Teguh Pamudji avslørt, det har mottatt et varsel brev fra generalsekretæren i OPEC i forrige uke. "Indonesia er akseptert som medlem av OPEC, ikke en observatør," fortalte han Katadata, mandag (7/9). Imidlertid vil Indonesia effektivt menjaqdi OPEC-medlemmer i november.

Indonesia vil bli det 13. medlem av OPEC, og det eneste OPEC-medlem fra Asia i tillegg til land i Midtøsten-regionen. Syv år siden bestemte Indonesia under president Susilo Bambang Yudhoyono å komme seg ut av OPEC oljeproduksjon på grunn av underskudd. Foreløpig er landets oljeforbruk rundt 1,5 millioner fat per dag, mens produserer kun 800 tusen fat per dag.

Siden midten av dette året, til den indonesiske regjeringen utrede mulighetene for OPEC re-entry. Faktisk i den siste 3-6Juni, minister for energi og mineralressurser Sudirman Said deltok på OPEC-konferansen i Wien, Østerrike. Ifølge Sudirman, har hvis Indonesia ligger i fellesskapet av OPEC Indonesia tilgang til olje- og gass informasjon regelmessig.

I tillegg Indonesia også kan etablere vennlige forbindelser med oljeprodusenter. Dette er absolutt en regjering strategi for å gjøre det lettere å få oljeforsyninger fra OPEC-landene.

Men Pri Agung Rakhmanto, energi observatør fra Trisakti University, sa at Indonesia inntreden i OPEC er ingen garanti for det vil være lettere å få olje. Det hele avhenger av diplomati til hvert enkelt land. "Bare en relativt mer åpen tilgang," sa han.

I tillegg må regjeringen også kunne invitere noen OPEC-medlemmer til å investere i Indonesia. Ved å gjøre dette, medlemskap i OPEC veldig gunstig for Indonesia.

På den annen side, er interessen for OPEC-landene og Indonesia nå annerledes. OPEC-landene, midt i bremsene på produksjonen som forårsaket verdens oljeprisen falt til rundt US $ 40 per fat. Mens Indonesia trenger fortsatt å øke oljeproduksjonen fordi inntil nå oljeimporterende land.

President Jokowi Støtter Indonesia Sign OPEC
"Han kunne ikke enig, vi skal henge ut, må samhandle med markedet (produsenter og eksportører av olje)
KATADATA - Minister of Energy og Mineral Resources (ESDM) Sudirman Said hevdet å ha fått støtte fra president Joko Widodo (Jokowi) på Indonesia plan aktiv igjen i Organisasjonen av oljeeksporterende land eller Organisasjonen av oljeeksporterende land (OPEC).

Ifølge ham intensjonen hadde to ganger sendt til presidenten Joko Widodo. Den første gangen han uttrykte intensjonen når du arbeider besøk til Papua Ny-Guinea sammen med presidenten. Det Jokowi president sa han støtter sterkt Indonesia å gå inn igjen i OPEC.

Sudirman også uttrykt intensjon om å be om tillatelse til å delta på et OPEC konferanse holdt på 3 til 4 juni 2015. På den tiden presidenten gjentok sin støtte Jokowi.

"Han kunne ikke Videre enig, vi skal henge ut, må samhandle med markedet., Er vi en av de største kjøperne, så det er naturlig hvis vi etablere et forhold til produsenter, eksportører," sa han på Ministry of Energy, Jakarta, fredag ​​(15/5).

Regjeringens ønske om å taste inn denne OPEC-medlemmene hadde fått kritikk fra enkelte hold. Tidligere medlem av Governance Reform teamet Oil and Gas Indonesia Fahmi Radi anser uskikket til å være medlem av OPEC. Faktisk, bekymrer hun Indonesia ville være latterlig, hvis tvunget til å bli medlemmer av OPEC.

Ifølge ham, siden 2005 Indonesia har vært ansett som en nettoimportør (netto importør) olje. Selv om det fortsatt eksportert, men større oljeimport. Mens kravene til å bli medlem av OPEC er landets nettoeksportør (nettoeksportør).

Leder av Program og Budget Control Division of Control Planning SKK Migas som også er OPEC Benny Fiscal Policy Analysis Lubiantara, sa Indonesia er svært vanskelig å bli med OPEC. For å bli en observatør landet var under forutsetning av at nettoeksportør.

Grunner for å få lettere olje var ikke riktig. Ifølge ham for å få oljen trenger ikke å være OPEC. Ifølge ham kan det oppnås ved å forbedre bilaterale relasjoner med oljeproduserende land.

"Malaysia har aldri blitt medlem av OPEC, men kan få lett på grunn av samspillet av olje med oljeproduserende land går bra," sa han.

Indonesia var en gang et medlem av OPEC siden 1961, men så bestemte seg for å komme ut av sitt medlemskap i 2008. Denne avgjørelsen fordi Indonesia har blitt en netto importør. Leting og produksjonsvolumet reduseres, slik at olje- og gassreserver er synkende. Samtidig som behovet for olje og gass på land fortsette å stige.

Basert på data fra sentralt kontor for Upstream Oil and Gas (BP Migas), Indonesia råoljeproduksjon 1996-2006 fortsatte å synke i gjennomsnitt med 10-12 prosent. Denne produksjonen nedgangen redusert til 2-3 prosent i perioden 2006-2011.

Problemet er nedgangen i produksjonen er omvendt proporsjonal med frekvensen av oljeforbruket i landet vokste med et gjennomsnitt på 5,8 prosent. Dette gjør Indonesia må importere olje for å dekke nasjonale behov.

Kuwait oljeminister Ali al-Omair tirsdag sa han var "veldig trygg" på at OPEC-medlemmer av Gulf-kartellet støtter opprettholde sin produksjon taket uendret på viktige møter denne uken. I en uttalelse til den offisielle nyhetsbyrået KUNA etter hans ankomst i Wien, Omair sa at OPEC alternativ er å "opprettholde eller øke produksjonen taket," pemotongan.Organisasi overstyre oljeeksporterende land (OPEC), som består av 12 land vil holde et møte på fredag ​​for å avgjøre produksjonsnivået for andre halvdel av 2015, blant forventninger om at produksjonsnivået vil dipertahankan.Omair sa ministrene fra Gulf OPEC-medlemmene i tillegg til Kuwait inkludert tungvekt produsent Saudi Arabia, De forente arabiske emirater og Qatar vil holde samordnings forhandlingene fremover pertemuan.Bersama sammen, de fire landene Gulf produserer rundt 17 millioner fat per dag (BPD), eller 55 prosent av OPEC produksjonen er for tiden 31 millioner fat per dag. Saudi-Arabia alene produserer 10,3 millioner fat per dag. "Global scene krever at vi ikke til å ta beslutninger som kan ha en negativ innvirkning på markedet, og de tilgjengelige alternativene for OPEC er å opprettholde eller øke produksjonen taket", sa Saudi Oil dia.Menteri Ali al -Naimi sa tirsdag at OPEC ikke kutte sin produksjon strategi for å sikre markedsandeler var bekerja.Ketika spurt om denne strategien har vært vellykket, Naimi fortalte reportere: "Svaret er ja ... Etterspørselen er på vei oppover. Tilførsel avtar. Dette er et faktum. Markedet er stabiliserende. "Flere andre medlemmer, spesielt Venezuela og Iran, har kalt for produksjonen kuttes for å støtte olje harga.Harga har mistet nesten halvparten sin verdi siden juni 2014, da Brent handles rundt 115 dollar per fat og råolje i New York nesten 108 dollar per barel.Omair knytte en relativ økning i prisen på olje til OPEC har tvunget noen høye kostnader produksjon stoppet opp, spesielt i USA og Canada, og en økning i den globale økonomiske veksten.
Verdens oljepriser fortsetter å synke. Til denne dag, er verdens oljeprisen fortsatt hjemme i størrelsesorden $ 50 per fat.

US Energy Information Administration sluppet de ti største oljeproduserende land i verden i 2014. Disse landene lykkes i å produsere millioner av fat olje per dag. Rapportering fra CNN Money, onsdag (02/04/2015) Følgende liste.

USA (US)

Supermakt rangert først som den største oljeproduserende land i verden med 12,4 millioner fat per dag. US oljeproduksjon har alltid økt betydelig hvert år.

Saudi-Arabia

Landene som ble olje kongens bolig okkuperer andre plass på listen over de største oljeproduserende land i verden. Saudi-Arabia klarte å ta opp oljeproduksjon på 11,6 millioner fat per dag.

Russland

Landet klart å produsere så mye som 10,6 millioner fat olje per dag. Ikke bare som en oljeprodusent, er landet også kjent til staten tidligere kjent som den nest største gassprodusenten i verden.

Porselen

Kina er i fjerde posisjon som den største oljeproduserende land i verden. Bamboo Curtain landet er i stand til å produsere 4,4 millioner fat olje per dag.

Canada

I de fem beste er kanadisk. Petroleumsindustrien er bærebjelken i den primære delen av Canada. Landet produserer 4,3 millioner fat olje per dag.

Iran

Land i Midtøsten som Iran er et land som er ofte i konflikt med andre land på grunn av sin oljeformue. Var i sjette posisjon, Irans oljeproduksjonen med 3,4 millioner fat per dag.

Irak

Samme med Iran, land i Midtøsten som Iran, også kjent som den største oljeprodusent i verden. Ble syvende, irakiske oljeproduksjonen nådde 3,3 millioner fat per dag.

De forente arabiske emirater

UEAberibukota i Abu Dhabi er den største byen i Dubai. UAE er en av de største oljeproduserende land i verden med en produksjon på 3,2 millioner fat per dag. UAE er på åttende plass på denne listen.

Mexico

Mexico er et land som ligger i Nord-Amerika. Selv inkludert som en av de største oljeproduserende land i verden, fortsatte Mexico oljeproduksjon å avta i de siste årene. 2 014 bemerket Mexicos oljeproduksjon falt til 2,8 millioner fat per dag.

Kuwait

I den siste posisjonen er Kuwait. Landets oljeproduksjon er ventet å nå 2,8 millioner fat per dag.

No comments:

Post a Comment