!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 8, 2015

Indonesië opnieuw een lid van de OPEC te worden, wat doet het nodig ?.

De rit was nog niet klaar (367)

(Deel 367), Depok, West-Java, Indonnesia, 8 september 2015, 03:42).

Indonesië opnieuw een lid van de OPEC te worden, wat doet het nodig ?.

In termen van productie Indonesië ongepast is om een lid van de OPEC, omdat de Indonesische olieproductie van niet meer dan 800.000 vaten per dag, terwijl de binnenlandse consumptie bereikte 1,5 miljoen vaten per dag.
Indonesië heeft soms een rare beleid, moeten dalen in de wereld van de olieprijzen, die de VS nu heeft bereikt $ 45 per vat dankbaar te zijn, omdat de binnenlandse consumptie is veel meer, maar elke wereld olieprijzen stijgen, de overheid altijd de prijs van stookolie te verhogen (BBM) , maar toen de olieprijzen blijven de overheid dalen gewoon je ogen dicht, niet de prijs van olie niet te verlagen bij Station brandstof (gas stations) in het land, maar als de prijs van gas stations beneden, transportkosten gaan ook naar beneden en zal dit de prijs van basisproducten, zoals rijst en de prijs drukken een ander, waardoor mensen de koopkracht toeneemt.
Niet veel kan worden gedaan door Indonesië als lid van de OPEC, Indonesië omdat de productie niveaus van niet meer dan 800.000 vaten per dag, terwijl de binnenlandse consumptie een verdubbeling van het aantal van de totale productie (ongeveer 1,5 miljoen vaten per dag).
Die wordt benadeeld door de lage olieprijzen op de wereldmarkt zijn 12 OPEC-leden aanwezig in aanvulling op Rusland, en de Amerikaanse reus bedrijven die exploratie en exploitatie van olie en gas met hoge kosten in de continentale Verenigde Staten.
Russische export van ruwe olie en aardgas is vrij groot een grote hit met de daling van de olieprijzen, aangezien de meeste van de staatsbegroting is grotendeels afhankelijk van buitenlandse export van olie en aardgas.
Analisten voorspellen van de daling van de olieprijzen op de wereldmarkt vandaag te wijten aan technische Verenigde Staten en hun bondgenoten in de NAVO (Verenigd Koninkrijk en Noorwegen) met het oog op lagere olieprijzen op de wereldmarkt blijven lessen naar Rusland te geven na de annexatie van de Krim uit Oekraïne kreeg over de economische embargo van de Verenigde Staten en de NAVO.
Bovendien wordt Rusland beschouwd recalcitrant (stoute) uit elkaar na de annexatie van de Krim ook ondersteuning zowel politiek als wapens om de pro-Russische separatistische bewegingen in Oost-Oekraïne.
Voor de Arabische landen die lid zijn van de OPEC zijn nog steeds lage productiekosten kan alleen per US $ 3 per vat, de olieprijzen zijn nog goedkoper in hun voordeel.
Als voor Rusland, de productie kosten van olie dn hun gas in Siberië besneeuwde kosten hogere productie, de reus bedrijf Verenigde Staten actief zijn in het vasteland Verenigde Staten, offshore en in Alaska en de kosten zijn hoog, maar als gevolg van de binnenlandse consumptie de enorme VS , Begroting en de VS is niet afhankelijk van olie en gas, maar van belastingen en andere export van grondstoffen (van militaire producten, computers, IT-services en andere producten), dan is de lage olieprijzen zijn nog steeds lucratiever USA.


Met ingang van november 2015, Indonesië Official Entry OPEC Again
KATADATA - Indonesië uiteindelijk geaccepteerd terug in landen exporteren olie of de Organisatie van Olie Exporterende Landen (OPEC). In feite, zeven jaar geleden, Indonesië is uitgesloten van de organisatie, omdat het is uitgegroeid tot olie importeur.

Secretaris-generaal van het ministerie van Energie en Minerale Hulpbronnen (ESDM) Teguh Pamudji onthuld, het is een kennisgeving brief van de secretaris-generaal van de OPEC vorige week ontvangen. "Indonesië is geaccepteerd als lid van de OPEC, geen waarnemer," vertelde hij Katadata, maandag (09/07). Echter, Indonesië effectief menjaqdi leden van de OPEC in november.

Indonesië zal het 13e lid van de OPEC en het enige OPEC-lid uit Azië in aanvulling op de landen in het Midden-Oosten te worden. Zeven jaar geleden, Indonesië onder president Susilo Bambang Yudhoyono heeft besloten uit de OPEC de olieproductie te krijgen als gevolg van een tekort. Momenteel is het land olieverbruik is ongeveer 1,5 miljoen vaten per dag, terwijl er slechts 800.000 vaten per dag.

Sinds het midden van dit jaar, de Indonesische regering om de mogelijkheid van de OPEC re-entry te verkennen. In feite, in de laatste 3-6Juni, minister van Energie en Minerale Hulpbronnen Sudirman Said woonden de OPEC-conferentie in Wenen, Oostenrijk. Volgens Sudirman, als Indonesië ligt in de gemeenschap van de OPEC, Indonesië heeft toegang tot olie en gas informatie regelmatig.

Daarnaast Indonesië kan ook vriendschappelijke betrekkingen met olieproducenten vast te stellen. Dit is zeker een regering strategie om het gemakkelijker maken om olievoorraden uit de OPEC-landen te krijgen.

Echter, Pri Agung Rakhmanto, energie waarnemer van Trisakti University, zei dat de toetreding van Indonesië in OPEC is geen garantie zal het makkelijker zijn om olie te krijgen. Het hangt allemaal af van de diplomatie aan elk land. "Slechts een relatief open toegang," zei hij.

Daarnaast moet de overheid ook in staat zijn om uit te nodigen een aantal leden van de OPEC om te investeren in Indonesië. Door dit te doen, het lidmaatschap van de OPEC echt gunstig voor Indonesië.

Anderzijds, het belang van OPEC landen en Indonesië nu anders. OPEC-landen te midden van de rem op de productie die veroorzaakt wereld olieprijs daalde tot ongeveer US $ 40 per vat. Terwijl Indonesië moet nog om de olieproductie te verhogen, omdat tot nu toe de olie-importerende landen.

President Jokowi Ondersteunt Indonesië Aanmelden OPEC
"Hij kon niet mee eens, we uit moeten hangen, moeten samenwerken met de markt (producenten en exporteurs van olie)
KATADATA - Minister van Energie en Minerale Hulpbronnen (ESDM) Sudirman Said beweerde te hebben steun van president Joko Widodo (Jokowi) op plan van Indonesië weer actief in de Organisatie van olie-exporterende landen en de Organisatie van Olie Exporterende Landen (OPEC) ontvangen.

Volgens hem is de bedoeling twee keer aan de voorzitter Joko Widodo had ingediend. De eerste keer sprak hij de intentie bij het werkbezoek naar Papoea-Nieuw-Guinea, samen met de president. Er Jokowi president zei dat hij een groot voorstander van Indonesië opnieuw in te voeren in de OPEC.

Sudirman drukte ook de bedoeling van het aanvragen van toestemming om een OPEC-conferentie gehouden op 3-4 juni 2015. Op dat moment bij te wonen, de president herhaalde zijn steun Jokowi.

"Hij kon niet mee eens, we uit moeten hangen, moeten samenwerken met de markt. Bovendien zijn wij een van de grootste afnemers, dus het is natuurlijk als we een relatie met de producenten, exporteurs vast te stellen," zei hij bij het ministerie van Energie, Jakarta, vrijdag (15/5).

De wens van de regering om opnieuw in te voeren in deze leden van de OPEC had kritiek van sommige kwarten ontvangen. Voormalig lid van het Governance Reform Team Olie en Gas Indonesië Fahmi Radi beschouwt ongeschikt om een lid van de OPEC zijn. In feite, zorgen ze Indonesië zou lachwekkend zijn, als gedwongen om de leden van de OPEC te worden.

Volgens hem, sinds 2005 Indonesië is beschouwd als een netto-importeur (netto-importeur) olie. Hoewel nog steeds geëxporteerd, maar grotere olie-invoer. Overwegende dat de vereisten om lid van de OPEC te worden is het land een netto-exporteur (netto-exporteur).

Hoofd van het programma en de begrotingscontrole afdeling Controle Planning SKK Migas die ook OPEC Benny Fiscal Policy Analysis Lubiantara, zei Indonesië is heel moeilijk om OPEC te sluiten. Om uitgegroeid tot een waarnemer land was, op voorwaarde dat de netto-exporteur.

Redenen voor het steeds makkelijker olie was niet goed. Volgens hem om de olie te krijgen moet niet OPEC zijn. Volgens hem zou kunnen worden verkregen door het verbeteren van de bilaterale betrekkingen met olieproducerende landen.

"Maleisië is nooit een lid van de OPEC te worden, maar kan gemakkelijk te wijten aan de interactie van olie met olieproducerende landen zijn goed," zei hij.

Indonesië was ooit lid van de OPEC sinds 1961, maar besloot toen uit haar lidmaatschap te krijgen in 2008. Deze beslissing omdat Indonesië is uitgegroeid tot een netto-importeur. Exploratie en productie volume wordt verlaagd, zodat de olie- en gasreserves nemen af. De noodzaak voor olie en gas in het land blijven stijgen.

Gebaseerd op gegevens van het Uitvoerend Agentschap voor upstream olie en gas (BP Migas), Indonesië productie van ruwe olie 1996-2006 bleef dalen gemiddeld met 10-12 procent. Deze daling van de productie vertraagd tot 2-3 procent in de periode 2006-2011.

Het probleem is de daling van de productie is omgekeerd evenredig met de snelheid van olieverbruik in het land met gemiddeld van 5,8 procent. Dit maakt Indonesië heeft om olie te importeren om de nationale behoeften te voldoen.

Koeweit minister van Olie Ali al-Omair op dinsdag zei dat hij "veel vertrouwen" dat de OPEC-leden van de Golf kartel ondersteunt het behoud van haar productieplafond ongewijzigd op belangrijke vergaderingen deze week. In een verklaring op de officiële persbureau KUNA bij zijn aankomst in Wenen, Omair zei dat de OPEC optie is om "te behouden of te verhogen de productie plafond," pemotongan.Organisasi overschrijven de olie-exporterende landen (OPEC), die bestaat uit 12 landen zal een bijeenkomst op vrijdag vast te houden aan het niveau van de productie beslissen voor de tweede helft van 2015, te midden van de verwachtingen dat de productie niveaus zal dipertahankan.Omair zei dat de ministers van de Golf OPEC-leden naast Koeweit waaronder zwaargewicht producent Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar zal de coördinatie gesprekken bij elkaar te houden vooruit pertemuan.Bersama, de vier landen Gulf produceert ongeveer 17 miljoen vaten per dag (bpd), of 55 procent van de OPEC de productie is op dit moment 31 miljoen vaten per dag. Saudi-Arabië alleen al produceert 10,3 miljoen vaten per dag. "Global scène vraagt ons niet om beslissingen te nemen die een negatieve invloed op de markt kan hebben, en de beschikbare opties voor de OPEC is te handhaven of te verhogen de productie plafond," zei Saudi Oil dia.Menteri Ali al -Naimi zei dinsdag dat de OPEC de productie strategie om veilig marktaandeel bekerja.Ketika gevraagd of deze strategie succesvol is geweest, Naimi vertelde verslaggevers niet gesneden: "Het antwoord is ja ... De vraag is op de stijging. Supply vertraagt. Dit is een feit. De markt te stabiliseren. "Verschillende andere leden, in het bijzonder Venezuela en Iran, heeft opgeroepen voor de productie snijden om olie te ondersteunen harga.Harga hebben verloren bijna de helft van hun waarde sinds juni 2014, toen Brent verhandeld ongeveer 115 dollar per vat en ruwe olie in New York bijna 108 dollar per barel.Omair associëren een relatieve stijging van de prijs van olie OPEC heeft een aantal high-cost productie stilstand gedwongen, vooral in de Verenigde Staten en Canada, en tot een toename van de wereldwijde economische groei.
Olieprijzen op de wereldmarkt blijven dalen. Tot op de dag, de wereld olieprijs is nog steeds thuis in de range van $ 50 per vat.

US Energy Information Administration vrijgegeven van de tien grootste olieproducerende land ter wereld in 2014. Deze landen erin geslaagd in het produceren van miljoenen vaten olie per dag. Rapportage van CNN Money, woensdag (2015/02/04) De volgende lijst.

Verenigde Staten (VS)

Grootmacht op de eerste plaats als de grootste olieproducerende land ter wereld met 12,4 miljoen vaten per dag. Amerikaanse olieproductie is altijd aanzienlijk elk jaar toegenomen.

Saudi-Arabië

Landen die werd woonplaats olie koning bezet de tweede plaats in de lijst van de grootste olieproducerende land ter wereld. Saudi-Arabië in geslaagd om de olieproductie van 11,6 miljoen vaten per dag op te nemen.

Rusland

Het land erin geslaagd om maar liefst 10,6 miljoen vaten olie per dag te produceren. Niet alleen als een olieproducent, wordt het land ook bekend dat de Staat voorheen bekend als de op een na grootste producent van aardgas in de wereld.

China

China is in de vierde positie als de grootste olieproducerende land ter wereld. Bamboe Gordijn land in staat is tot 4,4 miljoen vaten olie per dag te produceren.

Canada

In de top vijf zijn Canadees. De aardolie-industrie is de steunpilaar van de primaire sector van Canada. Het land produceert 4,3 miljoen vaten olie per dag.

Iran

Landen in het Midden-Oosten, zoals Iran is een land dat is vaak in conflict met andere landen vanwege de olierijkdom. Was op de zesde positie, de Iraanse olie-productie met 3,4 miljoen vaten per dag.

Irak

Hetzelfde met Iran, landen in het Midden-Oosten, zoals Iran, ook bekend als de grootste olieproducent in de wereld. Werd zevende, de Iraakse olieproductie bereikte 3,3 miljoen vaten per dag.

Verenigde Arabische Emiraten

UEAberibukota in Abu Dhabi is de grootste stad van Dubai. VAE is een van de grootste olieproducerende land ter wereld met een productie van 3,2 miljoen vaten per dag. VAE is op de achtste plaats in deze lijst.

Mexico

Mexico is een land gelegen in Noord-Amerika. Hoewel opgenomen als een van de grootste olieproducerende land ter wereld, Mexico olieproductie bleef dalen in de afgelopen jaren. 2014 merkte Mexico olieproductie gedaald tot 2,8 miljoen vaten per dag.

Koeweit

In de laatste positie is Koeweit. Olieproductie van het land zal naar verwachting 2,8 miljoen vaten per dag te bereiken.

No comments:

Post a Comment