!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, September 5, 2015

Islam bloeien en zorgen voor een rustige man.

De rit was nog niet klaar (363)

(Deel 363), Depok, West-Java, Indonnesia, 5 september 2015, 02:45).


Islam bloeien en zorgen voor een rustige man.

Islamitische godsdienst door God geopenbaard door de engel Gabriël aan de profeet Mohammed in het heilige boek de Koran en de Sunnah (al-geleerde / hadith) is de bedoeling dat mensen zich veilig, gelukkig en voorspoedig kunnen leven, zowel voor het leven in deze wereld en in het hiernamaals (paradijs ).
Islam leert dat mensen niet een ander mens te doden, zelfs als mensen niet hadden omarmd islam (ongelovigen), zelfs Profeet Mohammed zei dat een persoon niet naar de hemel gaan als doodde een andere persoon, hoewel hij ongelovigen.
Islam leert ook eenvoudig leven, niet verkwistend, ook omwille van de eenvoud van de leer van de islam is dit yamh maken honderden arbeiders uit China tot de islam, net zoals hij keek naar de begrafenis van de Saoedische koning gewoon gedaan, zonder dat het geluid van de ontploffing en was te eenvoudig begraven net begraven zonder kunstmatige graf rijkelijk.
Islamitische leer zijn eenvoudig en absurd als we uitleggen wetenschappelijk en empirisch te zijn gemakkelijk verteerd luisteraars. Dit is wat maakt een Canadese Ustad Door zijn prediking, meer dan 3.000 Amerikaanse soldaten bersyahadat (enter islam) in het midden van de Golfoorlog. Nu, Ustad (geleerden) die werd geboren met de naam van Dennis Bradley Philips over de hele wereld, waaronder Indonesië te prediken.


 REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA - Door middel van de prediking, meer dan 3.000 Amerikaanse soldaten bersyahadat in het midden van de Golfoorlog. Nu zijn wetenschappers geboren met de naam Dennis Bradley had de kans om te presenteren van Philips vult de ruimte propaganda archipel.
Proselitisme activiteiten Jamaicaanse geboren Canadese burger is voldoende om de aandacht van de wereld te stelen. Dr Abu Ameenah Bilal Philips is in staat om een wetenschappelijke verklaring, authentiek en rationeel aan de internationale gemeenschap, dat is kritisch, maar gevuld met misvattingen tegen de islam te bieden.

In het leveren van zijn boodschap, Dr Bilal Philips hebben hooggekwalificeerde wetenschappelijke capaciteit. Hij voltooide een BA-programma op het gebied van de Islamitische Studies aan de Islamitische Universiteit van Medina, programma MA in de islamitische theologie aan het King Saud University Riyadh, en tenslotte kreeg de titel van doctor in de islamitische theologie van de Universiteit van Wales.

Dr Bilal Philips draagt ook in het verrijken van de islamitische literatuur met meer dan 50 boeken die hij schreef, vertalen en commentaar. Hij heeft ook bewerkt en publiceerde een reeks van 56 boeken voor kinderen geloof in de internationale islamitische scholen.
De reis van het leven en de geest van zijn boodschap het aanmoedigen van Dr Bilal Philips naar een centrum van de islamitische studies in verschillende landen, waaronder het ministerie van Islamitische Studies aan Preston University in de Verenigde Arabische Emiraten, de Academie van Islamitische Studies in Qatar, het ministerie van Islamitische Studies in het Engels op de Kennis International University in Saoedi-Arabië, College vast van da'wah en de islamitische cultuur in Sudan, alsmede oprichting van Preston International College in India.

Convergentie van de technologie in het huidige digitale tijdperk, hij ook gebruikt als een middel van propaganda om mensen wereldwijd te bereiken. In 2007, Dr Bilal Philips stichtte de islamitische Online University (IOU) als de eerste instelling die educatieve activiteiten islam stratum-1 keer organiseert. Tot op de dag, IOU heeft meer dan 150.000 studenten uit 219 landen, waardoor IOU als de nummer een universiteit in de wereld in een diversiteit aan studenten.
In het midden van zijn werk in de academische activiteiten en propaganda, Dr Bilal Philips nam de tijd om het invullen van een algemene beoordeling in Indonesië. IOU heeft IslamDiaries benoemd als één taklim in Indonesië om een studie uit te voeren over "Waarom de islam?" Op 7 september 2015 zal worden gehouden in Masjid Al Bina, Jalan Pintu Satu Bung Karno, Senayan, Jakarta.

Tauhid, WEG NAAR JUSTITIE en welvaart

Door
Al-Ustadz Yazid bin Abdul Qadir Jawas


Tauhid POSITIE IN DE ISLAM
Tawhid is de wortel van dankbaarheid voor een moslim. [1]

الحمد لله وحده, والصلاة والسلام على نبينا محمد وعلى آله وصحبه ومن تبعهم بإحسان إلى يوم القيامة, وبعد:

Alhamdulillaah, bieden wij altijd onze eindeloze dankbaarheid aan Allah de Almachtige -Rabb genade Genadevolle. Hij heeft twee onvergelijkbare gunst, die gunsten gunsten islam en Sunnah. Met zowel een gunst, zal de mens geluk te vinden en gered worden van de straf, zowel in deze wereld en in het hiernamaals.

Daarom is voor de dienaren van God, die zulke gunsten hebben ontvangen, moet het binden met dankbaarheid, en altijd God te vragen, om een dienaar geworden altijd dankbaar. Een moslim en een bewijs van dankbaarheid voor deze zegen, namelijk moslim genoegen dat God als zijn Heer, de islam als een religie en de Profeet 'alayhi wa salaam als de profeet.

Gebeden en groeten kan altijd tercurahkan aan profeet Mohammed bekledingen van de profeten, geen profeet sesudahnya- dat is het communiceren van de boodschap aan de opdracht, het adviseren van de ummah en de ummah is leidt in het lichtpad en recht, die zij eerder in kennelijke fout had.

Verplichtingen van een ware moslim is een volgeling van de profeet Mohammed sallAllahu 'alayhi wa salaam trouw, de aanwijzingen te volgen, na te zijn voorbeeld, het uitvoeren van de Soennah en de Soennah-Soennah te verdedigen, en weg te houden van shirk en ketterij. Profeet 'alayhi wa salaam gestuurd door God aan de mensheid dat God mentauhidkan overtuigen en houden alle soorten shirk.

Uitdrukking van de eenheid voor de moslims, vooral de Ahlus Sunnah wal Jama'ah is de zin die is niet vreemd, omdat het monotheïsme aan hen, als een manier van aanbidding die in het dagelijks leven moet worden uitgevoerd en die voor het eerst predikte voordat de andere.

Allah de Verhevene zegt:

فاعبد الله مخلصا له الدين ألا لله الدين الخالص

... Dus Aanbid Allah door het zuiveren van gehoorzaamheid aan Hem. Vergeet niet, de enige religie Allah behoort het net (van Shirk) ... [az-Zumar / 39: 2, 3]

Allah de Almachtige zegt ook:

وما أمروا إلا ليعبدوا الله مخلصين له الدين

Hoewel ze niet besteld, behalve om alleen Allah aanbidden door het zuiveren van gehoorzaamheid aan Hem ... [al Bayyinah / 98: 5].

Het geheel van de profeten en apostelen عليهم الصلاة والسلام monotheïsme gepredikt aan zijn volk in elke periode (generatie) het. Zoals Allah zegt:

ولقد بعثنا في كل أمة رسولا أن اعبدوا الله واجتنبوا الطاغوت

En inderdaad, we hebben elk volk een boodschapper (voor gesprekken) om alleen te aanbidden Allah (dwz mentauhidkanNya) en uit de buurt van de Evil gestuurd, ... [an-Nahl / 16: 36].

En Zijn Woord:

وما أرسلنا من قبلك من رسول إلا نوحي إليه أنه لا إله إلا أنا فاعبدون

We hadden geen apostel voor uw aangezicht zenden (Mohammed), maar we hem geopenbaard: "Zie, er is geen god (het recht op correcte diibadahi) anders dan ik, dan zult Aanbid me". [al-Anbiya '/ 21: 25].

Zijn woorden ook:

فأرسلنا فيهم رسولا منهم أن اعبدوا الله ما لكم من إله غيره أفلا تتقون

En Wij zonden onder hen een boodschapper uit hun midden (zeggende): "Aanbidt gij God, nu en er is geen god van de waarheid aan u in anderen Dus, waarom ga je niet Hem vrezen (Hem).?" [Al Mukminun / 23: 32].

Alle apostelen beginnen hun missie om zijn volk naar het monotheïsme Uluhiyyah, zodat zij de enige ware God alleen kan aanbidden.

Alle apostelen zei tegen zijn volk om alleen Allah alleen aanbidt. [2]

Glorie glorie van de wetenschap is afhankelijk van wat wordt onderzocht. En de wetenschap van het monotheïsme is zo nobel-edele wetenschap. De wetenschap dat de meeste grote en edele is de wetenschap van het monotheïsme en Ushuluddin. Omdat, op monotheïsme dat God schiep de djinn en de mensheid, het verlagen van de boeken, stuurde de apostelen, en naar de hemel en de hel te maken. Iedereen die studies de wetenschap en de praktijk, dan is hij rechtvaardig man gelukkig. In plaats daarvan, wie negeren en niet willen leren, dan is hij het ellendig en ellendig.

God zei Zijn dienstknechten syar'i studeren, de eerste te bestuderen is de wetenschap van tawhid, God weet, onderzoeken hoe mentauhidkan God, Hem aanbidden goed. Allah de Verhevene zegt:

فاعلم أنه لا إله إلا الله واستغفر لذنبك وللمؤمنين والمؤمنات والله يعلم متقلبكم ومثواكم

Dus weet dat er geen God (die recht diibadahi rechts), maar Allah en vraag vergiffenis voor uw zonden en dan (de zonde) de gelovigen, mannen en vrouwen. En Allah kent de plaats van het bedrijfsleven en het verblijf-mu. [Muhammad / 47: 19].

Mensen die sterven in een staat van Tawheed tot God, dan zal hij naar de hemel gaan. Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Wie is gestorven en hij weet dat er geen god heeft het recht diibadahi juist anders dan Allah, dan gaat hij naar de hemel. [3]

Zo is de positie van het monotheïsme is als basis voor het bouwen van een islamitische liefdadigheidsinstelling. De aandacht van een verstandige natuurlijk altijd gericht op het verbeteren van de stichting. Terwijl de dwaas, zal hij doorgaan met de bouw te verhogen, zonder dat het cementeren van de stichting, zodat robohlah gebouw.

Oprechtheid en monotheïsme, ook vergeleken met een boom die groeit in de lever, daden zijn de takken, vrede is de vrucht die wordt gevoeld in het leven van deze wereld en het eeuwige plezier in het Hiernamaals. Zoals de vruchten van het paradijs, niet zal worden onderbroken en de illegale. Ook de "vruchten" oprechtheid en monotheïsme in de wereld, zullen niet worden onderbroken en de illegale. Kesyirikan, leugens en Riya 'als een boom die groeit in het menselijk hart, zijn wereld is angst, paniek, verwarring en bekrompenheid die wordt gevoeld in de borst, en de duisternis die de lever overkwam. Terwijl in het hiernamaals zal Zaqqum [4] en eeuwige kwelling te dragen. [5]

Tauhid DEFINITIES & Types spullen [6]
Tawhid -in de Arabische taal is mashdar van وحد, يوحد, توحيدا, betekent het maken van iets dat men.

Tawhid -in wetenschap syar'i (terminologie) - is de Eenheid van God tegen iets speciaals voor hem, zowel in Uluhiyyah, Rububiyyah en Asma 'en Zijn Eigenschappen. Tawheed betekent aanbidding alleen aan Allah.

Tawhid bestaat uit drie soorten: Rububiyyah Tawheed, Tawheed Uluhiyyah en Tawheed al Asma 'wash-Shifat.

Tawhid Rububiyyah, namelijk mentauhidkan alles wat er gedaan wordt Allah Ta'ala, ofwel het creëren van, het geven van goede geluk, en uit te schakelen. God is Koning, Heerser en Rabb die alles geregeld. Allah de Verhevene zegt:

ألا له الخلق والأمر تبارك الله رب العالمين

... Vergeet niet, het creëren en het bestellen van de juiste God. Glorie zij Allah, de Heer der Werelden. [al A'raf / 7: 54]

Tawhid Uluhiyyah, namelijk de Eenheid van Allah Ta'ala door al het werk van de bedienden, die op een manier die ze dichter bij God kan trekken wanneer het disyari'atkan door hem, zoals bidden, Khauf (angst), de koning "(hoop), mahabbah ( liefde), dzabh (slachten), bernadzar, isti'aanah (hulp), istighatha (voor hulp in moeilijke tijden), isti'adzah (bescherming) en alles wat God geboden disyari'atkan en zonder menyekutukanNya met een wat ook. Al deze en andere aanbidding mag alleen worden gedaan in alleen Allah en oprecht over.

Allah de Verhevene zegt:

وإلهكم إله واحد لا إله إلا هو الرحمن الرحيم

En uw Heer is Allah de Almachtige, geen god die goed, maar Hij heeft het recht diibadahi. De Barmhartige, de Genadevolle. [al-Baqarah / 2: 163].

Tawheed Asma 'wash-Shifat God, is om iets te tonen dat Allah en Zijn boodschapper hebben opgezet Zichzelf, hetzij de namen of attributen van God, evenals mensucikanNya van alle schaamte en tekortkomingen, zoals het is gereinigd door Allah en Zijn boodschapper. En wij zullen de aard van God, zowel in de Koran en in al Sunnah vast te stellen, en moet niet ditakwil zijn.

Woord van Allah Ta'ala:

ليس كمثله شيء وهو السميع البصير

Er is niets aan Hem gelijk. Hij is de Alhorende Mannen Seer. [Ash Shura / 42: 11].

De islam is een religie Tauhid
Islamitische definitie:

الإستسلام لله بالتوحيد والإنقياد له بالطاعة والبراءة من الشرك وأهله.

(onderwerping aan God door middel mentauhidkanNya, onderdanig aan Hem uit te voeren compliance (over alle geboden en verboden), en jezelf bevrijden van shirk en degenen die dat wel doen onttrekken). [7]

Als we terugkeren naar al Koran, Allah heeft ons meegedeeld dat de 'Aqiedah hele apostel is het monotheïsme, en hun missie begint met tauhidullah en monotheïsme is de grootste en belangrijkste kwestie die zij uitvoeren.

Zo is de relatie 'Aqeedah van het monotheïsme tegen de hele Sharia profeten (met inbegrip van de Profeet Mohammed) عليهم الصلاة والسلام is als de fundering van een gebouw (en net als de geest van het lichaam). Omdat de lichamen niet zal opstaan en leven, behalve in de aanwezigheid van geesten.

Profeet 'alayhi wa salaam beginnen preken voor het monotheïsme, evenals in de apostel. Onder de voorbeelden is, de Profeet 'alayhi wa salaam aan Moe'adh bin Jabal radi anhu toen gestuurd naar Jemen. [8]

Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

إنك ستأتي قوما أهل كتاب, فإذا جئتهم فادعهم إلى أن يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله (وفي طريق: فليكن أول ما تدعوهم إليه عبادة الله), (وفي أخرى: أن يوحدوا الله) فإن هم أطاعوا لك بذلك (وفي رواية: فإذا عرفوا الله), فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم خمس صلوات في كل يوم وليلة, فإن هم أطاعوا لك بذلك فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم صدقة تؤخذ من أغنيائهم فترد على فقرائهم, فإن هم أطاعوا لك بذلك فإياك وكرائم أموالهم واتق دعوة المظلوم فإنه ليس بينه وبين الله حجاب.

Zeker je zult een volk van het Boek komen, dan nodigen hen te getuigen dat er geen god is die het recht heeft diibadahi correct behalve Allah, en dat Mohammed de boodschapper van Allah. (In een andere formulering: Dus de eerste keer dat je te verkondigen is te aanbidden Allah alleen) (evenals andere formulering: Dus ze God als de alleen in aanmerking diibadahi). Als ze gehoorzamen, want hij (in een geschiedenis: toen zij Allah hebben mentauhidkan), vertel ze dan dat Allah hen heeft verplicht om vijf keer per dag bidden. Indien zij horen, omdat zodanig dat, vertel ze dan dat Allah maakte het verplicht hen de liefde, die is overgenomen uit de rijken onder hen en vervolgens uitgedeeld aan de armen onder hen. Als ze gehoorzamen, want hij, dan zult mijden hun rijkdom is goed en je vreest tegen degenen die het gebed dizhalimi, want er is geen sluier tussen de gebeden van mensen die dizhalimi met God. [9]

Tauhid EN JUSTITIE
Eerste. God zegt ons dat het doel van de schepping en het gebod is, dat schepsel te weten de namen en attributen van zijn, dat zij aanbidden alleen Allah, niet werd verenigd met zijn schepselen, en dat de mens rechtvaardigheid. Justitie is de basis van de oprichting van de hemelen en de aarde, zoals Allah zegt:

لقد أرسلنا رسلنا بالبينات وأنزلنا معهم الكتاب والميزان ليقوم الناس بالقسط

Inderdaad hebben we onze boodschappers met tastbare bewijs gezonden en Wij hebben met hen al het Boek en het saldo (van Justitie) om mensen in staat te stellen de rechter ... gestuurd [al Hadid / 57: 25].

In dit vers Allah vertelt ons dat het doel van de komst van de apostelen en liet zijn geschriften is die van de menselijke rechtvaardigheid. De grootste rechtvaardigheid is Tawhid (mentauhidkan Allah), en de eenheid van het onderwerp, de oorsprong, en een mijlpaal voor gerechtigheid. Terwijl Shirk is kezhaliman. Allah zegt:

إن الشرك لظلم عظيم

Inderdaad shirk is de grootste kezhaliman. [Luqman / 31: 13].

Daarom shirk (het associëren van partners met Allah) is de meest boosdoeners kezhaliman en monotheïsme is de meest rechtvaardige rechtspraak. [10]

Tweede. 'Aqiedah van het monotheïsme bevrijdt het hart en de ziel van dienstbaarheid aan wezens met aanbidding alleen voor Allah de Almachtige alleen, en niet volgen, maar alleen aan de Profeet' alayhi wa salaam.
'Aqiedah van het monotheïsme, vereist een moslim om alle vormen van dienstbaarheid aan anderen dan Allah te verlaten, omdat alles anders dan God is een schepsel, dat niet de geringste kracht om te scheppen, te verlenen en verschillende andere Ilahiyyah eigenschappen heeft.

Omgekeerd, degenen die polytheïsme doen, wat betekent dat hij heeft onrecht -lawan van adil- weer dissenter gedaan. Hoe kon hij aanbidt iets-waarvoor geen kekuasaan- toen God hem geschapen heeft, en hij bedankte er iets is, het is alleen God, die hem veel succes gaf. Allah zegt:

وما خلقت الجن والإنس إلا ليعبدون ما أريد منهم من رزق وما أريد أن يطعمون إن الله هو الرزاق ذو القوة المتين

En ik heb niet schiep de djinn en de mensheid, behalve dat ze mij moeten aanbidden. Ik wil niet dat een van hen goed geluk een beetje en ik wil niet te klikken testamenten, zodat ze voeden me. Voorwaar, Allah, Hij is de Gever Rizki Yang heeft de stroom weer zeer sterk. [adh Dzariyat / 51: 56-58]

Derde. De opdracht om recht te doen.

اعدلوا هو أقرب للتقوى

... Geldt is oneerlijk, omdat het (de beurs) is dichter bij de vroomheid .... [al Maa-Idah / 5: 8].

Islam, als een religie van het monotheïsme, bevolen volgelingen nobel, moreel goede en slechte zeden verbieden. Islam bestelden ook alle eerlijke en goede daden en slechte daden te verbieden. Allah de Verhevene zegt:

إن الله يأمر بالعدل والإحسان وإيتاء ذي القربى وينهى عن الفحشاء والمنكر والبغي يعظكم لعلكم تذكرون

Inderdaad, Allah vertelt (je) om eerlijk te zijn en goed te doen, het geven aan de verwanten, en God verhoede van onfatsoenlijkheid, moenkar en vijandigheid. Hij leert u, dat gij acht kan nemen. [an-Nahl / 16: 90].

Zelfs God roept Zijn Boek (al-Qur'an) als een eerlijke straf. Allah de Verhevene zegt:

وتمت كلمت ربك صدقا وعدلا

En heeft een perfecte zin uw Heer (al-Qur'an), (een zin) is goed en eerlijk ... -al An'am / 6, leden 115- punt, midden in het nieuws, en de beurs in bestuurs- en verboden. [11 ]

Vierde. Tawhid en eerlijk aan collega-moslims en ongelovigen.

Tauhid apart volk tussen moslims met de heidense
Profeet 'alayhi wa salaam zei, dat de mensen zeggen en geloven de zin van eenheid (لا إله إلا الله), dan is hij een moslim die recht heeft op de bescherming van de heerser van de moslims en krijg een belofte van de hemel. Een moslim heeft het recht om het recht van wala '(trouw) van andere moslims als gevolg van het monotheïsme en gehoorzaamheid aan Allah en Zijn boodschapper sallAllahu' alayhi wa salaam.

Omgekeerd, degenen die de zin van eenheid ontkennen doet shirk -met kesyirikan die hem geweerd van de Islamitische dan is de persoon moet worden bestreden en de titel bara '(haat) van alle moslims. Allah de Verhevene zegt:

قاتلوا الذين لا يؤمنون بالله ولا باليوم الآخر ولا يحرمون ما حرم الله ورسوله ولا يدينون دين الحق من الذين أوتوا الكتاب حتى يعطوا الجزية عن يد وهم صاغرون

Vechten degenen die niet in Allah en de dag daarna geloven en ze niet verbieden wat verboden is door Allah en Zijn boodschapper en degenen die erkennen niet de religie dat waar is (de islam), (mensen) die al het Boek hebben gegeven totdat zij betalen de djizja (belasting) met vrijwillige onderwerping ze zijn in een staat van onderwerping. [at Tawbah / 9: 29].

Word Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam:

أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, ويقيموا الصلاة, ويؤتوا الزكاة, فإذا فعلوا ذلك, عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام, وحسابهم على الله تعالى.

Ik ben bevolen om te vechten tegen mensen totdat ze getuigen dat er geen god (godheid) die correct diibadahi dan Allah en dat Mohammed de boodschapper van Allah, het handhaven van het gebed, en betalen zakat. Als ze dat, dan is hun bloed en schat [12] had gedaan, tenzij ik de bescherming van de rechten van de islam, en hun afrekening is in Allah Ta'ala.

De opdracht om te vechten van de ongelovigen en polytheïsten zijn te wijten aan ontrouw en polytheïsme hen tegen Allah, de Ene die hen, evenals geschapen 'Aqiedah die afwijken van de' aqiedah van het monotheïsme; niet vanwege een persoonlijke vendetta, de strijd tegen de staat of gebied. Dat is de opdracht van God om Zijn Boodschapper, ook deze natie om te vechten tegen de ongelovigen, zodat mensen stroomden te bekeren tot God en mentauhidkanNya.

Commando's vechten, vechten en doden de ongelovigen, die heidense Harbi (die de moslims te bestrijden). Met betrekking tot de ongelovigen die de moslims te bestrijden, dan zijn we bevolen om recht te doen aan hen en mogen niet worden gedownload zhaliminya. Als ze kafir dhimmi (beschermd tegen islamitische heerschappij) of mu'ahad (in een overeenkomst met de islamitische regering ingevoerd), of musta'man (bescherming van de veiligheid van de islamitische regering), dan moeten ze niet gedood worden. Allah de Verhevene zegt:

لا ينهاكم الله عن الذين لم يقاتلوكم في الدين ولم يخرجوكم من دياركم أن تبروهم وتقسطوا إليهم إن الله يحب المقسطين

Allah niet verbied je om goed te doen en eerlijk voor degenen die je vechten, omdat van religie en niet (ook) te verdrijven u uit uw huizen. Voorzeker, Allah houdt van degenen die rechtvaardig handelen. [al Mumtahanah / 60: 8].

Profeet 'alayhi wa salaam bedreigt mensen die ongelovigen te doden mu'ahad of dhimmi met harde sancties. Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Wie doodt een ongelovige mu'ahad, dan zal hij niet ruiken de hemel. Terwijl het in feite kan de geur van de hemel van (afstand) ruik reist veertig jaar. [13]

Ook het woord Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam:

من قتل قتيلا من أهل الذمة لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Wie doodt een expert dhimma, dan zal hij niet ruiken de hemel. Terwijl het in feite kan de geur van de hemel van (afstand) ruik reist veertig jaar. [14]

Dit toont aan dat, ongelovigen mag alleen geen bloed vergoten, laat staan tegen een moslim. [15]

Tauhid GROND VAN MOSLIM PERSOONLIJKE [1]
Eerste. God zal de zonden van de Tauhid vegen.
Het bewijs, namelijk de woorden van de Profeet 'alayhi wa salaam in een hadith Qudsi, van Anas ibn Malik radi anhu, zei hij: Ik hoorde de Boodschapper sallAllahu' alayhi wa salaam zei, Allah, Geprezen en Verheven zei:

... يا ابن آدم إنك لو أتيتني بقراب الأرض خطايا ثم لقيتني لا تشرك بي شيئا لأتيتك بقرابها مغفرة.

"... O kinderen van Adam, als je tot Mij komen met al uw zonden van de aarde, dat gij als ik sterf niet associëren geringste, zeker zal ik je volledige vergeving van de aarde toch geven". [2]

Tweede. Allah Ta'ala zal moeilijkheden en verdriet in de wereld en het hiernamaals voor hen die Tauhid elimineren.

Allah de Verhevene zegt:

ومن يتق الله يجعل له مخرجا ويرزقه من حيث لا يحتسب

... Degenen die Allah vrezen, zal Hij houden voor hem een uitweg. En geef hem veel geluk uit de richting die niet onverwacht ... "[ath-Thalaq / 65: 2,3].

Iemand zei niet vreze Gods, als hij niet Tauhid. Mensen die Tauhid en voorzichtig, krijgt hij een uitweg uit de problemen van het leven. [3]

Derde. God zal maken en versieren in het hart van de Tauhid met liefde voor het geloof, maar ook te maken in zijn hart haat tot ongeloof, boosheid en onrecht.
Allah de Verhevene zegt:

ولكن الله حبب إليكم الإيمان وزينه في قلوبكم وكره إليكم الكفر والفسوق والعصيان أولئك هم الراشدون

... Maar God heeft je houdt het geloof en het maken van (geloof) is mooi in je hart, en je haat het om ongeloof, boosheid en onrecht. Zij zijn degenen die het rechte pad volgen. [al Hujurat / 49: 7].

Vierde. Tawhid is de enige reden om het plezier van Allah te krijgen. En de mensen het gelukkigst met de voorspraak van de profeet Mohammed sallAllahu 'alayhi wa salaam is de persoon die spreken لا إله إلا الله met volledige oprechtheid van zijn hart.
Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

أسعد الناس بشفاعتي يوم القيامة من قال: لا إله إلا الله خالصا من قلبه أو نفسه.

Mensen die het gelukkigst met mandapat syafa'atku op de Dag des Oordeels, dat wil zeggen, degenen die zeggen "La ilaha ILLALLAH" oprecht vanuit zijn hart en zijn ziel. [4]

Vijfde. Allah Ta'ala zal een garantie dat Tauhid naar de Hemel.

Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Wie is gestorven en hij weet dat er geen god heeft het recht diibadahi correct, maar Allah, dan gaat hij naar de hemel. [5]

من مات لايشرك بالله شيئا دخل الجنة.Zesde. Allah Ta'ala zal de overwinning, het reliëf, triomf en glorie aan degenen die Tauhid geven.

Allah de Verhevene zegt:

يا أيها الذين آمنوا إن تنصروا الله ينصركم ويثبت أقدامكم

O, gij die gelooft! Als u hulp (religie van) Allah, zal Hij u helpen en uw positie te versterken. [Muhammad / 47: 7].

Zevende. Allah Ta'ala zal een goed leven in deze wereld en het hiernamaals voor de man Tauhid geven.

Allah de Verhevene zegt:

من عمل صالحا من ذكر أو أنثى وهو مؤمن فلنحيينه حياة طيبة ولنجزينهم أجرهم بأحسن ما كانوا يعملون

Wie doet goede daden, zowel mannen als vrouwen in een staat van geloof, dan zal het zeker We gaven hem een goed leven en zal Wij geven een antwoord op hen met een betere beloning dan wat ze hebben gedaan. [an-Nahl / 16: 97].

Achtste. Tauhid wordt voorkomen dat een moslim voor eeuwig in de hel.
Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

يدخل أهل الجنة الجنة, وأهل النار النار, ثم يقول الله تعالى: أخرجوا من كان في قلبه مثقال حبة من خردل من إيمان, فيخرجون منها قد اسودوا فيلقون في نهر الحياء -أو الحياة, شك مالك- فينبتون كما تنبت الحبة في جانب السيل, ألم تر أنها تخرج صفراء ملتوية?

"Na de bewoners van de hemel naar de hemel, en de mensen van de hel voeren Hell, dan na dat God heeft ook gezegd: 'Neem (van de hel) degenen in wier hart is er een gewicht van een mosterdzaadje van geloof,' dan zijn ze verwijderd uit de hel, net alleen hadden ze gitzwart lichaam (zoals houtskool). Daarna werden ze in de rivier van het leven als de groei van de zaden die op de oevers van de rivier te zetten, vervolgens hun lichamen groeien (ongewijzigd). Heeft u niet in de gaten dat het zaad groeit gele en vouwen? " [7]

Negende. Tawhid is bepalend voor de aanvaarding of afwijzing van de menselijke liefde.
Perfect of niet een persoon is afhankelijk van tauhidi liefdadigheid. Mensen die goed doen, maar niet perfect tauhidi bijvoorbeeld riya, niet oprecht, doe shirk, zal liefdadigheid ongetwijfeld averechts werken voor hem, die geen geluk brengen. Daarom moeten alle goede doelen worden gedaan met oprechtheid voor Allah, hetzij in de vorm van gebed, aalmoezen, liefdadigheid, vasten, bedevaart en anderen.

Allah de Verhevene zegt:

الذي خلق الموت والحياة ليبلوكم أيكم أحسن عملا وهو العزيز الغفور

Wie schiep de dood en het leven dat Hij u testen, die onder u een beter doel. En Hij is de Almachtige, de Vergevensgezinde. [al-Mulk / 67: 2].

In de nobele vers, Allah noemt de "goede daden", niet de "liefdadigheidsinstelling die veel". Liefdadigheid, de zogenaamde goed of rechtvaardig is, als het voldoet aan twee voorwaarden, namelijk oprechte en Ittiba 'om de profeet Mohammed n. Zoals vermeld in de hadith, die zin لا إله إلا الله, op de dag des Oordeels, de schalen zijn zwaarder dan hemel en aarde veroorzaken oprecht.

Tiende. Tauhid mensen die een gevoel van veiligheid en begeleiding krijgt.
Mensen die God niet perfect doen mentauhidkan, dus hij was altijd op hun hoede, hij is altijd in een staat van angst en ongemakkelijk. Ze zijn bang voor een slechte dag, of de angst van het hebben van meer dan twee kinderen, angst voor de toekomst, angst voor zijn eigendom verdwenen en ga zo maar door.

الذين آمنوا ولم يلبسوا إيمانهم بظلم أولئك لهم الأمن وهم مهتدون

Mensen die geloven en hun geloof met geweld (shirk) niet te mengen, zij zijn degenen die de veiligheid gekregen, en zij zijn degenen die leiding te ontvangen. [al An'am / 6: 82].

Tauhid GROND VOOR DE MOSLIM [8]
De islam als de religie van het monotheïsme, is geschikt en passend in elke tijd, plaats, en de toestand van de ummah. Dat wil vasthouden aan de islam, zal het voordeel van de Ummah niet elimineren. Zelfs met de monotheïstische godsdiensten, zal de ummah een goede, welvarend en veilig. Als de mensheid wil redding van de wereld en in het Hiernamaals, dan moeten ze zich bekeren tot de Islam en is onderworpen aan de uitvoering van de islamitische sharia. Maar men moet bedenken, compatibiliteit en onverenigbaarheid van de islam, betekent niet dat de islam onderworpen was op de hoogte van de tijd, plaats en omstandigheden van de mens als gewenst door sommige mensen te houden.

De islam is de ware religie, Allah Ta'ala belooft de overwinning aan degenen die vasthouden aan religie is prima, maar op voorwaarde dat ze God moet mentauhidkan, verlost van alle (vorm) shirk, syar'i studeren en oefenen goede daden. Allah beloofd, zullen hun uitspraak te doen op de aarde, hun geloof te bevestigen, en hun leven in deze wereld veilig Sentausa maken. Allah de Verhevene zegt:

وعد الله الذين آمنوا منكم وعملوا الصالحات ليستخلفنهم في الأرض كما استخلف الذين من قبلهم وليمكنن لهم دينهم الذي ارتضى لهم وليبدلنهم من بعد خوفهم أمنا يعبدونني لا يشركون بي شيئا ومن كفر بعد ذلك فأولئك هم الفاسقون

En Allah heeft beloofd degenen die onder u en daden-daden geloven, dat Hij echt zullen hun uitspraak over de aarde, als Hij degenen die vóór hen aan de macht, en het zal vast te stellen voor hen hun religie die Hij heeft gekozen voor hen, en hij zal echt de (staat) te veranderen ze, nadat ze in angst om veilig Sentausa. Zij aanbidden me nog steeds bij mij niet associëren met iets. Maar wie is (nog) ongelovig na (beloof) dat, dan zijn zij degenen die in opstand. (een Nur / 24: 55). Zie ook de brief al-A'raf vers 96.

TASHFIYAH EN MT, SLEUTEL TERUGKEER van de heerlijkheid van ISLAMITISCHE [9]
Pad in zijn oude glorie, de welvaart en het welzijn van de gemeenschap is te voeren tashfiyah (zuivering) van iets onbekends en is geïnfiltreerd in de islamitische sharia, zoals shirk, de ontkenning van de eigenschappen van Allah Ta'ala of penakwilannya, afwijzing van de hadith -hadits authentieke met betrekking tot 'Aqiedah en anderen. Ook tashfiyah (zuivering) van de aanbidding van verschillende soorten van ketterij, die de zuiverheid en perfectie van de islam heeft vervuild. En ook tashfiyah op het gebied van interpretatie, jurisprudentie, en diverse kemungkaran die de heiligheid van de islam vervuilen.

Doe dan tarbiyah (coaching) generatie moslims dan moslims die werden vrijgesproken van kemungkaran. Dat wil zeggen, met een coaching islamitisch correct, vanaf jonge leeftijd en zonder te worden beïnvloed door westerse opleiding die niet geloven, dan brengen ze samen in eenheid 'aqiedah van het monotheïsme, dat wil zeggen de' Aqiedah van de Ahlus Sunnah.

'Aqiedah Ahlus Sunnah is de beste manier om de macht van de moslims en de eenheid van hun gelederen te verenigen, om alles wat kapot is van religie en de wereldpolitiek te lossen. Dit komt omdat de 'Aqiedah van de Ahlus Sunnah is in staat om de moslims te herstellen al-Koran en de Soennah van de Profeet' alayhi wa salaam, en geeft het pad van de gelovigen, de manier waarop de vrienden Radhyallahu anhum. Deze functie mag niet worden gerealiseerd in een enkele groep, of bekeren agentschappen, of een organisatie die niet omarmen de 'Aqiedah van de Ahlus Sunnah wal Jama'ah. De geschiedenis heeft een getuige van dit feit was. Alleen landen die vasthouden aan de 'Aqiedah van de Ahlus Sunnah alleen kan de sterkte van de moslims verspreid te verenigen. Alleen de 'Aqiedah Salaf alleen, dan jihad als commandant van het goede en het verbieden van het kwade het rechtop en was de glorie van de islam bereikt. [10]

Met de 'Aqiedah Salaf, moslims en predikers-da'inya zal verenigen, om zo glorie te bereiken en uitgegroeid tot de beste van de ummah. Dit, omdat de 'Aqiedah Salaf is gebaseerd al Koran en Sunnah volgens het begrip van de Metgezellen. Als voor de 'Aqiedah dan' Aqiedah Salaf, zal hij niet het bereiken van eenheid te leveren, zelfs dat zal gebeuren is de desintegratie en vernietiging. Dus geen twijfel, de weg naar de overwinning en glorie van de moslims, is terug te keren naar de 'Aqiedah en manhadj van de waarheid, namelijk de' Aqiedah van de Ahlus Sunnah wal Jama'ah; 'Aqidah en manhadj Selef.

Imam Malik rahimahullah zei:

لن يصلح آخر هذه الأمة إلا ما أصلح أولها.

Zal niet in staat zijn om deze natie op te lossen, maar met wat maakt een goede eerste generatie van deze Ummah (dwz vrienden). [11]

Khatimah: pleiten we istiqamah in de Islamitische EN begrip SUNNAH Salafush radi anhum-Salih
We vragen de Almachtige God, die werden we naar het pad van de islam en de Soennah te volgen manhadj Salafush-Salih en istiqamah in een staat mentauhidkan Allah, de uitvoering van de soenna van de profeet, en verwijderde alle vormen van shirk en ketterij. Hopelijk, Allah de Almachtige om ons te maken, waaronder een groep van overlevenden in de voetsporen van de metgezellen radi anhum. En hopelijk Allah de Almachtige om ons te verzamelen in de hemel met de Profeet 'alayhi wa sallam en zijn metgezellen radi anhum.

Gebeden en groeten kunnen altijd God geschonken aan de profeet Mohammed sallAllahu 'alayhi wa salaam, zijn familie, zijn metgezellen radi anhum, en degenen die hij sallAllahu volgen' alayhi wa salaam in zijn voordeel, tot het einde der tijden. En het einde van deze propaganda is alle lof aan Allah, de Heer van alle werelden.

We sluiten af met een gebed assemblage kaffaratul:

سبحانك اللهم وبحمدك أشهد أن لا إله إلا أنت, أستغفرك وأتوب إليك.

Glorie aan U, o God, ik prijs u. Ik getuig dat er geen god het recht diibadahi correct tenzij je, vraag ik om vergeving en berouw aan U.

Looft Rabbil 'aalamiin.

[Overgenomen uit het tijdschrift editie van As-Soennah 11 / Jaar X / 1427 / 2006M. Uitgevers Stichting Permanent Comité Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Alleen 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment