!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, September 5, 2015

Islam blomstre og skape en fredelig mann.

Turen var ikke ferdig (363)

(Del 363), Depok, West Java, Indonnesia 5. september 2015 02:45).


Islam blomstre og skape en fredelig mann.

Islamsk religion åpenbart av Gud gjennom engelen Gabriel til profeten Muhammed som finnes i den hellige boken Koranen og Sunnah (al-lært / hadith) er ment slik at folk kan leve trygt, lykkelig og velstående både for å leve i denne verden og i det hinsidige (paradis ).
Islam lærer at mennesket ikke skal drepe et annet menneske, selv om mennesket ikke hadde omfavnet Islam (vantro), selv profeten Muhammed sa en person vil ikke komme til himmelen hvis drept en annen person, selv om han vantro.
Islam lærer også enkle liv, ikke bortkastet, selv på grunn av enkelheten i islams lære er dette yamh lage hundrevis av arbeidere fra Kina til islam, akkurat som han så i begravelsen til Saudi kong gjort enkelt, uten lyden av eksplosjonen og ble begravet for enkelt bare begravet uten kunstig grav rikt.
Islamsk lære er enkle og absurd om vi forklare vitenskapelig og empirisk å være lett fordøyd lyttere. Dette er hva som gjør en kanadisk Ustad Gjennom sin forkynnelse, mer enn 3.000 amerikanske soldater bersyahadat (skriv Islam) midt i Golfkrigen. Nå Ustad (lærde) som ble født med navnet Dennis Bradley Philips hele verden, inkludert Indonesia for å forkynne.


 REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA - Gjennom forkynnelse, mer enn 3.000 amerikanske soldater bersyahadat midt i Golfkrigen. Nå er forskere født med navnet Dennis Bradley hatt mulighet til å presentere denne Philips fyller rommet propaganda øygruppen.
Misjonering aktiviteter Jamaican fødte kanadisk statsborger er tilstrekkelig til å stjele oppmerksomheten til verden. Dr Abu Ameenah Bilal Philips er i stand til å gi en vitenskapelig forklaring, autentisk og rasjonelt til det internasjonale samfunn som er kritisk, men fylt med misoppfatninger mot islam.

I å levere sitt budskap, Dr Bilal Philips har høyt kvalifisert vitenskapelig kapasitet. Han fullførte en bachelorgrad program innen islamske studier ved Det islamske universitetet i Medina, program MA i islamsk teologi ved Kong Saud Universitet Riyadh, og til slutt fikk tittelen doktorgrad i islamsk teologi fra University of Wales.

Dr Bilal Philips bidrar også i berikende islamsk litteratur med mer enn 50 bøker som han skrev, oversette og kommentere. Han har også redigert og utgitt en serie på 56 bøker for barn tro på de internasjonale islamske skoler.
Livets reise og ånden av hans budskap oppmuntrende Dr Bilal Philips for å etablere et senter for islamske studier i ulike land, blant annet Institutt for islamske studier ved Preston Universitetet i De forente arabiske emirater, Academy of islamske studier i Qatar, Institutt for islamske studier i engelsk ved Kunnskaps International University i Saudi-Arabia, College av Da'wah og islamsk kultur i Sudan samt etablere Preston International College i India.

Konvergens av teknologi i dagens digitale tidsalder, han også brukt som et middel for propaganda for å nå mennesker globalt. I 2007 grunnla Dr. Bilal Philips Islamic Online University (IOU) som den første institusjonen som organiserer utdanningsvirksomheten islam stratum-1 online. Til denne dag, har IOU mer enn 150.000 studenter fra 219 land, noe som gjør IOU som nummer én universitetet i verden i et mangfold av studenter.
Midt i hans arbeid i faglige aktiviteter og propaganda, Dr Bilal Philips tok seg tid til å fylle ut en generell vurdering i Indonesia. IOU har utnevnt IslamDiaries som en taklim i Indonesia for å gjennomføre en studie om "hvorfor islam?" Å bli avholdt den 7. september 2015 Masjid Al Bina, Jalan Pintu Satu Bung Karno, Senayan, Jakarta.

Tauhid, VEIEN TIL RETTFERDIGHET og velstand

Av
Al-Ustadz Yazid bin Abdul Qadir Jawas


Tauhid POSISJON i islam
Tawhid er roten av takknemlighet for en muslim. [1]

الحمد لله وحده, والصلاة والسلام على نبينا محمد وعلى آله وصحبه ومن تبعهم بإحسان إلى يوم القيامة, وبعد:

Alhamdulillaah, vi alltid tilby våre endeløs takknemlighet til Allah -Rabb nåde Barmhjertige. Han har to uforlignelige favør, noe som favoriserer favoriserer islam og Sunnah. Med både en tjeneste, vil man finne lykke og bli frelst fra straff, både i denne verden og i det hinsidige.

Derfor, for Guds tjenere som har mottatt slike tjenester, bør binde den med takknemlighet, og alltid spørre Gud, for å bli en tjener alltid være takknemlig. En muslim og et bevis på takknemlighet for denne velsignelsen, nemlig å være muslim glede at Gud som sin Herre, islam som en religion og profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam som profeten.

Bønner og hilsener kan alltid tercurahkan til profeten Muhammed kning av profetene, ingen profet sesudahnya- som har kommunisert budskapet, oppfylle mandatet, anbefaler Ummah, og Ummah har fører i lysbanen og rett, som de hadde tidligere i klar villfarelse.

Plikter en sann muslim er en etterfølger av profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam trofast Følg instruksjonene, imitere hans eksempel, gjennomføre Sunnah og Sunnah-Sunnah forsvare, og holde seg unna skulke og kjetteri. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sendt av Gud, å overtale menneskeheten som mentauhidkan Gud og holder alle typer skulke.

Setning av enhet for muslimer, er spesielt Ahlus Sunnah wal Jama'ah setningen som ikke er fremmed, fordi monoteisme til dem, som en form for tilbedelse som må implementeres i hverdagen og som først forkynte før den andre.

Allah den Opphøyde sier:

فاعبد الله مخلصا له الدين ألا لله الدين الخالص

... Så Tilbe Allah ved å rense lydighet mot ham. Husk, den eneste religionen Allah tilhører nettet (fra Shirk) ... [az-Zumar / 39: 2, 3]

Allah sier også:

وما أمروا إلا ليعبدوا الله مخلصين له الدين

Selv om de ikke er organisert, unntatt for å tilbe bare Allah ved å rense lydighet mot ham ... [al Bayyinah / 98: 5].

Hele profeter og apostler عليهم الصلاة والسلام har forkynt monoteisme til sitt folk i hver periode (generasjon) det. Som Allah sier:

ولقد بعثنا في كل أمة رسولا أن اعبدوا الله واجتنبوا الطاغوت

Og ja, vi har sendt til alle mennesker en budbringer, (for samtaler) for å tilbe kun til Allah (dvs. mentauhidkanNya) og bort fra det onde ... [an-Nahl / 16: 36].

Og hans ord:

وما أرسلنا من قبلك من رسول إلا نوحي إليه أنه لا إله إلا أنا فاعبدون

Vi har ikke sendt noen apostel før deg (Muhammed), men vi åpenbart for ham: «Se, det er ingen gud (retten til diibadahi riktig) annet enn jeg har, så tilber meg". [al-Anbiya '/ 21: 25].

Hans ord også:

فأرسلنا فيهم رسولا منهم أن اعبدوا الله ما لكم من إله غيره أفلا تتقون

Vi sendte dem et sendebud fra seg imellom (sa): "Worship dere til Gud, noen ganger er det ingen gud av sannhet til deg i andre så, hvorfor trenger du ikke frykte ham (ham).?" [Al Mukminun / 23: 32].

Alle apostlene begynne sitt oppdrag til sitt folk til monoteisme Uluhiyyah, slik at de kan tilbe den eneste sanne Gud alene.

Alle apostlene sa til sitt folk for å tilbe bare Gud alene. [2]

Herlighet herlighet av vitenskap avhenger av hva som er studert. Og vitenskapen om monoteisme er så edel-edle vitenskap. Science at de fleste stor og edel er vitenskapen om monoteisme og Ushuluddin. Fordi, på monoteisme at Gud skapte jinn og mennesker, senke bøkene, sendte apostlene, og for å skape himmel og helvete. Alle som studerer realfag og praktisere det, så han rettferdig mann lykkelig. I stedet, hvem ignorere det og ikke ønsker å lære, så han er elendig og elendig.

Gud fortalte sine tjenere å studere syar'i, den første til å bli studert er vitenskapen om Tawhid, Gud vet, undersøke hvordan mentauhidkan Gud, tilbe Ham riktig. Allah den Opphøyde sier:

فاعلم أنه لا إله إلا الله واستغفر لذنبك وللمؤمنين والمؤمنات والله يعلم متقلبكم ومثواكم

Så vet at det er ingen Gud (som har rett diibadahi høyre), men Allah, og be om tilgivelse for dine synder og over (synd) de troende, menn og kvinner. Gud vet det forretningssted og bosted-mu. [Muhammad / 47: 19].

Mennesker som dør i en tilstand av Tawheed til Gud, så han vil komme til himmelen. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Den som døde og han vet at det er ingen gud har rett diibadahi riktig annet enn Allah, så han går til himmelen. [3]

Dermed plasseringen av monoteisme er som et fundament for å bygge et muslimsk veldedighet. Oppmerksomheten til en klok selvfølgelig alltid fokusert på å forbedre grunnlaget. Mens tosk, vil han fortsette å heve bygningen, uten semente stiftelsen, så robohlah bygningen.

Oppriktighet og monoteisme, også sammenlignes med et tre som vokser i leveren, gjerninger er grenene, er fred frukten som følte i livet til denne verden og evig glede i det hinsidige. Som fruktene av paradis, ikke vil bli avbrutt og ulovlig. Tilsvarende "frukt" oppriktighet og monoteisme i verden, vil ikke bli avbrutt og ulovlig. Kesyirikan, ligger og Riya 'som et tre som vokser i menneskehjertet, er hans verden frykt, bekymring, forvirring og trang som følte i brystet, og mørket som rammet leveren. Mens i det hinsidige vil bære Zaqqum [4] og evig pine. [5]

Tauhid DEFINISJONER & TYPER stappe [6]
Tawhid -i den arabiske språket er mashdar av وحد, يوحد, توحيدا, det betyr å gjøre noe som en.

Tawhid -in vitenskap syar'i (terminologi) - er Guds enhet mot noe spesielt for ham, både i Uluhiyyah, Rububiyyah, og Asma 'og hans egenskaper. Tawheed betyr tilbedelse bare til Allah.

Tawhid består av tre typer: Rububiyyah Tawheed, Tawheed Uluhiyyah og Tawheed al Asma 'wash-Shifat.

Tawhid Rububiyyah, nemlig mentauhidkan alt hva som er gjort Allah Ta'ala, enten lage, noe som gir lykke, slå av og på. Gud er konge, Hersker og Rabb som ordnet alt. Allah den Opphøyde sier:

ألا له الخلق والأمر تبارك الله رب العالمين

... Husk, lage og bestille akkurat den rette Gud. Ære være Allah, Lord of the Worlds. [al A'raf / 7: 54]

Tawhid Uluhiyyah, nemlig Allahs enhet Ta'ala gjennom hele arbeidet med tjenere som på en måte at de kan komme nærmere Gud når det disyari'atkan av ham, slik som å be, khauf (frykt), kongens (håp), mahabbah ( elsker), dzabh (slakting), bernadzar, isti'aanah (hjelp), istighatha (for hjelp i vanskelige tider), isti'adzah (for beskyttelse) og alt det Gud befalte disyari'atkan og uten menyekutukanNya med hva også. Alle disse og andre tilbedelse bør gjøres bare i bare Allah og oppriktig om det.

Allah den Opphøyde sier:

وإلهكم إله واحد لا إله إلا هو الرحمن الرحيم

Og din Herre er Allah, ingen gud som har rett diibadahi riktig, men Ham. Barmhjertige, den Nåderike. [al-Baqarah / 2: 163].

Tawheed Asma 'wash-Shifat Gud, er å etablere noe som Allah og Hans sendebud har satt opp selv, enten navn eller Guds egenskaper, samt mensucikannya av all skam og mangler, som det har blitt renset ved Allah og Hans sendebud. Og vi skal etablere Guds natur, både som finnes i Koranen og i al Sunnah, og bør ikke være ditakwil.

Allahs ord Ta'ala:

ليس كمثله شيء وهو السميع البصير

Det er ingenting som ham. Han er den All-høring menn Seer. [Ash Shura / 42: 11].

Islam er en religion Tauhid
Islamsk definisjon er:

الإستسلام لله بالتوحيد والإنقياد له بالطاعة والبراءة من الشرك وأهله.

(underkastelse til Gud gjennom mentauhidkanNya, underdanig til ham å implementere compliance (mer enn alle påbud og forbud), og fri deg fra skulke og de som gjør skulke). [7]

Hvis vi går tilbake til al Koranen har Allah informert oss om at 'aqidah hele apostel er monoteisme, og deres oppgave begynner med tauhidullah, og monoteisme er den største og viktigste saken som de bærer.

Dermed forholdet 'Aqeedah av monoteisme mot hele Shari'ah profetene (inkludert profeten Muhammed) عليهم الصلاة والسلام er som grunnlaget for en bygning (og som en ånd av kroppen). Fordi kroppen ikke vil stå opp og leve, unntatt i nærvær av brennevin.

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam begynne å forkynne til monoteisme, samt gjennom apostelen. Blant eksemplene er, profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam å Mu'adh bin Jabal Radi anhu da sendt til Jemen. [8]

Han sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

إنك ستأتي قوما أهل كتاب, فإذا جئتهم فادعهم إلى أن يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله (وفي طريق: فليكن أول ما تدعوهم إليه عبادة الله), (وفي أخرى: أن يوحدوا الله) فإن هم أطاعوا لك بذلك (وفي رواية: فإذا عرفوا الله), فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم خمس صلوات في كل يوم وليلة, فإن هم أطاعوا لك بذلك فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم صدقة تؤخذ من أغنيائهم فترد على فقرائهم, فإن هم أطاعوا لك بذلك فإياك وكرائم أموالهم واتق دعوة المظلوم فإنه ليس بينه وبين الله حجاب.

Sikkert du vil komme til et folk av boken, og deretter invitere dem til å vitne om at det er ingen gud som har de riktige diibadahi riktig unntatt Allah, og at Muhammed er Allahs sendebud. (I en annen ordlyd: Så den første gangen du forkynne for dem er å tilbe Allah alene) (samt annen ordlyd: Så de gjør Gud som den eneste kvalifisert diibadahi). Hører de for han (I en historie: når de har mentauhidkan Allah), så fortell dem at Allah har pålagt dem å be fem ganger om dagen. Hvis de adlyder fordi slik det, så fortell dem at Allah har gjort det obligatorisk på dem nestekjærlighet, som er tatt fra de rike blant dem og deretter distribuert til de fattige blant dem. Hører de for han har, så skyr sin rikdom er god, og du frykter mot dem som dizhalimi bønn, fordi det er ingen slør mellom bønnene til folk som dizhalimi med Gud. [9]

Tauhid AND JUSTICE
First. Gud forteller oss at hensikten med skapelsen og kommandoen er at skapningen kjent med navn og egenskaper hans, at de tilber kun til Allah, ingen ble forent med sine skapninger, og at Man rettferdighet. Justice er grunnlaget for etableringen av himlene og jorden, som Allah sier:

لقد أرسلنا رسلنا بالبينات وأنزلنا معهم الكتاب والميزان ليقوم الناس بالقسط

Faktisk Vi har sendt Våre sendebud med å bringe håndfaste bevis, og vi har sendt ned med dem al boken og balansen (rettferdighet) for å sette folk i stand til å utføre rettferdighet ... [al Hadid / 57: 25].

I dette verset forteller Allah oss at hensikten med de kommende av apostlene og senket hans skrifter er at av menneskelig rettferdighet. Den største rettferdighet er Tawhid (mentauhidkan Allah), og enhet av faget, opprinnelse, og en milepæl for rettferdighet. Mens Shirk er kezhaliman. Allah sier:

إن الشرك لظلم عظيم

Faktisk skulke er den største kezhaliman. [Luqman / 31: 13].

Derfor skulke (assosiere partnere med Allah) er den mest urettferdige kezhaliman, og monoteisme er den mest rettferdige rettferdighet. [10]

Sekund. 'Aqeedah av monoteisme frigjør hjertet og sjelen av slaveri til skapninger med tilbedelse bare til Allah alene, og ikke følger, men bare til profeten sallallaahu' alaihi wa sallam.
'Aqeedah av monoteisme, krever en muslim å forlate alle former for slaveri til andre enn Allah, fordi alt annet enn Gud er en skapning, som ikke har den minste makt til å skape, gi og diverse andre Ilahiyyah egenskaper.

Motsatt, de som gjør polyteisme, noe som betyr at han har gjort urett -lawan av adil- igjen dissenter. Hvordan kunne han tilber til noe-som ikke har noen kekuasaan- da Gud skapte ham, og han takket noe er, det er Gud alene som ga ham lykke til. Allah sier:

وما خلقت الجن والإنس إلا ليعبدون ما أريد منهم من رزق وما أريد أن يطعمون إن الله هو الرزاق ذو القوة المتين

Og jeg har ikke skapt jinn og mennesker, bortsett fra at de skal tilbe meg. Jeg vil ikke at noen av dem lykke til litt og jeg vet ikke klikke testamenter, slik at de mate meg. Sannelig Allah, Han er Giveren Rizki Yang har strømmen igjen veldig sterk. [adh Dzariyat / 51: 56-58]

Tredje. Kommandoen for å gjøre rettferdighet.

اعدلوا هو أقرب للتقوى

... Gjelder er urettferdig, fordi det (fair) er nærmere fromhet .... [al Maa-Idah / 5: 8].

Islam, som en religion av monoteisme, beordret etterfølgere til edle, moralsk gode og dårlige moral forby. Islam også beordret alle rettferdige og gode gjerninger og forby de dårlige gjerninger. Allah den Opphøyde sier:

إن الله يأمر بالعدل والإحسان وإيتاء ذي القربى وينهى عن الفحشاء والمنكر والبغي يعظكم لعلكم تذكرون

Faktisk, forteller Allah (deg) for å være rettferdig og gjøre godt, gi til frendene, og Gud forby av uanstendighet, munkar og fiendtlighet. Han lærer deg, så dere kan ta hensyn. [an-Nahl / 16: 90].

Selv Gud kaller sin bok (al-Koranen) som en rettferdig dom. Allah den Opphøyde sier:

وتمت كلمت ربك صدقا وعدلا

Og har et perfekt punktum din Herre (al-Koranen), (en setning) som er rett og rettferdig ... -AI An'am / 6, avsnitt 115- punkt, midt i nyhetene, og messen i styrende og utestengt. [11 ]

Fjerde. Tawhid og være rettferdig mot andre muslimer og vantro.

Tauhid skille folk mellom muslimer MED PAGAN
Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa, at folk sier og mener uttrykket av enhet (لا إله إلا الله), så han er en muslim som har rett til beskyttelse av herskeren av muslimene og få et løfte om himmelen. En muslim har rett til høyre for wala '(lojalitet) av andre muslimer på grunn av monoteisme og lydighet til Allah og Hans sendebud sallallaahu' alaihi wa sallam.

Motsatt, de som fornekter uttrykket av enhet i å gjøre shirk -med kesyirikan som holdt ham ute av den islamske og personen må bekjempes og rett bara '(hat) av alle muslimer. Allah den Opphøyde sier:

قاتلوا الذين لا يؤمنون بالله ولا باليوم الآخر ولا يحرمون ما حرم الله ورسوله ولا يدينون دين الحق من الذين أوتوا الكتاب حتى يعطوا الجزية عن يد وهم صاغرون

Bekjemp dem som ikke tror på Allah og dagen deretter, og de ikke forby det som er blitt forbudt av Allah og Hans sendebud, og de som ikke anerkjenner religion som er sann (islam), (dvs. mennesker) som har gitt al boken inntil de betaler jizya (skatt) med villig innsending de er i en tilstand av underkast. [at Tawbah / 9: 29].

Word Han sallallaahu 'alaihi wa sallam:

أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, ويقيموا الصلاة, ويؤتوا الزكاة, فإذا فعلوا ذلك, عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام, وحسابهم على الله تعالى.

Jeg er pålagt å kjempe mot folk, til de vitner at det er ingen gud (guddom) som diibadahi riktig, men Allah og at Muhammed er Allahs sendebud, opprettholde bønn og betaler zakat. Hvis de hadde gjort det, så deres blod og skatten hvis jeg beskytte rettighetene til islam, og deres tidsregning er i Allah Ta'ala. [12]

Kommandoen for å bekjempe de vantro og polyteister skyldes utroskap og polyteisme dem mot Allah den som skapte dem, samt 'aqidah de som avviker fra "Aqeedah av monoteisme; ikke på grunn av en personlig vendetta, slåss staten eller territoriet. Slik er Guds befaling til Hans sendebud, også denne nasjonen å kjempe mot de vantro, slik at folk strømmet til konvertere til Gud og mentauhidkanNya.

Kommandoer kjempe, kjempe og drepe de vantro, som er hedenske Harbi (som kjemper muslimene). Som til de vantro som ikke slåss muslimer, så vi er befalt å gjøre rettferdighet til dem og ikke bør laste ned zhaliminya. Hvis de kafir dhimmi (beskyttet mot islamsk styre), eller mu'ahad (inngått en avtale med den islamske regjeringen), eller musta'man (beskyttelse av sikkerheten til den islamske regjeringen), så de bør ikke bli drept. Allah den Opphøyde sier:

لا ينهاكم الله عن الذين لم يقاتلوكم في الدين ولم يخرجوكم من دياركم أن تبروهم وتقسطوا إليهم إن الله يحب المقسطين

Allah forbyr dere ikke å gjøre godt og være rettferdig mot de som kjemper deg på grunn av religion og ikke (også) utvise deg fra deres hjem. Gud elsker dem som handler rettferdig. [al Mumtahanah / 60: 8].

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam truer folk som dreper vantro mu'ahad eller dhimmi med harde straffer. Han sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Den som dreper en vantro mu'ahad, da han ikke vil lukte himmelen. Når det faktisk kan det lukte duften av himmelen fra (avstand) reiser førti år. [13]

Også ordet Han sallallaahu 'alaihi wa sallam:

من قتل قتيلا من أهل الذمة لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Den som dreper en ekspert dhimma, da han ikke vil lukte himmelen. Når det faktisk kan det lukte duften av himmelen fra (avstand) reiser førti år. [14]

Dette viser at vantro alene ikke bør kaste blod, enn si mot en muslim. [15]

Tauhid kraft av MUSLIM PERSONLIG [1]
First. Gud skal tørke bort synder Tauhid.
Bevisene, nemlig ordene av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i en hadith Qudsi, fra Anas ibn Malik Radi anhu, sa han: Jeg hørte Messenger sallallaahu' alaihi wa sallam sa: Allah, herliggjort og Opphøyde sa:

... يا ابن آدم إنك لو أتيتني بقراب الأرض خطايا ثم لقيتني لا تشرك بي شيئا لأتيتك بقرابها مغفرة.

"... O Children of Adam, hvis du kommer til meg med alle dine synder på jorden, mens du da jeg dør ikke knytte minste, sikkert jeg vil gi deg full tilgivelse av jorden likevel". [2]

Sekund. Allah Ta'ala vil eliminere vanskeligheter og sorg i verden og det hinsidige for de som Tauhid.

Allah den Opphøyde sier:

ومن يتق الله يجعل له مخرجا ويرزقه من حيث لا يحتسب

... De som frykter Allah, vil han holde for ham en vei ut. Og gi ham lykke fra retning som ikke er uventet ... "[ath-Thalaq / 65: 2,3].

Noen sa ikke frykt for Gud, hvis han ikke Tauhid. Folk som Tauhid og forsiktig, han vil bli gitt en vei ut av problemene i livet. [3]

Tredje. Gud vil gjøre og dekorere i hjertet av Tauhid med kjærlighet for troen, samt gjøre i sitt hjerte hat til vantro, ugudelighet og urettferdighet.
Allah den Opphøyde sier:

ولكن الله حبب إليكم الإيمان وزينه في قلوبكم وكره إليكم الكفر والفسوق والعصيان أولئك هم الراشدون

... Men Gud gjorde dere elsker tro og gjøre (tro) er vakker i ditt hjerte, og at du hater å vantro, ugudelighet og urettferdighet. Det er de som følger den rette veien. [al Hujurat / 49: 7].

Fjerde. Tawhid er den eneste grunnen til å få gleden av Allah. Og folk lykkeligste med forbønn av profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam er den personen som uttaler لا إله إلا الله med full oppriktighet i sitt hjerte.
Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

أسعد الناس بشفاعتي يوم القيامة من قال: لا إله إلا الله خالصا من قلبه أو نفسه.

Mennesker som er lykkeligst med mandapat syafa'atku på dommedag, det vil si de som sier "La ilaha illallaah" hilsen fra hjertet hans eller hans sjel. [4]

Femte. Allah Ta'ala vil inneholde en garanti for at Tauhid til himmelen.

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Den som døde og han vet at det er ingen gud har rett diibadahi riktig, men Allah, så han går til himmelen. [5]

Sjette. Allah Ta'ala vil gi seier, lettelse, triumf og ære til de som Tauhid.

Allah den Opphøyde sier:

يا أيها الذين آمنوا إن تنصروا الله ينصركم ويثبت أقدامكم

Dere som tror! Hvis du hjelper (religion) Allah, vil han hjelpe deg og forsterke posisjonen din. [Muhammad / 47: 7].

Syvende. Allah Ta'ala vil gi et godt liv i denne verden og den hinsidige for mannen Tauhid.

Allah den Opphøyde sier:

من عمل صالحا من ذكر أو أنثى وهو مؤمن فلنحيينه حياة طيبة ولنجزينهم أجرهم بأحسن ما كانوا يعملون

Den som gjør gode gjerninger, både menn og kvinner i en tilstand av tro, så vil det sikkert Vi ga ham et godt liv, og vil vi gi et svar til dem med en bedre belønning enn hva de har gjort. [an-Nahl / 16: 97].

Åttende. Tauhid vil hindre en muslimsk evig i helvete.
Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

يدخل أهل الجنة الجنة, وأهل النار النار, ثم يقول الله تعالى: أخرجوا من كان في قلبه مثقال حبة من خردل من إيمان, فيخرجون منها قد اسودوا فيلقون في نهر الحياء -أو الحياة, شك مالك- فينبتون كما تنبت الحبة في جانب السيل, ألم تر أنها تخرج صفراء ملتوية?

"Etter innbyggerne i himmelen komme til himmelen, og folket i helvete gå inn i helvete, så etter at Gud sa også:« Ta ut (fra Hell) dem i hvis hjerter er det en vekt på et sennepsfrø av tro, "så de blir fjernet fra helvete, bare bare de hadde jet svart legeme (som kull). Da de ble satt ut i elva av livet, da deres kropper vokser (uendret) som veksten av frøene som er på bredden av elven. Tror ikke du legge merke til at frøet vokser gule og folder? " [7]

Niende. Tawhid er avgjørende for aksept eller avvisning av menneskelig veldedighet.
Perfekt eller ikke en person avhenger tauhidi veldedighet. Folk som gjør god, men ikke perfekt tauhidi, for eksempel Riya, ikke oppriktig, gjør skulke, vil veldedighet utvilsomt slå tilbake på ham, som ikke bringer lykke. Derfor må alle veldedige organisasjoner gjøres med oppriktighet for Allah, enten i form av bønn, almisser, veldedighet, faste, pilegrims og andre.

Allah den Opphøyde sier:

الذي خلق الموت والحياة ليبلوكم أيكم أحسن عملا وهو العزيز الغفور

Som skapte død og liv at han kan teste deg, som blant dere en bedre veldedighet. Han er den Mektige, den Ettergivende. [al-Mulk / 67: 2].

I den edle vers nevner Allah "gode gjerninger", ikke "veldedighet så mye". Veldedighet, kalt god eller rettferdig, hvis det oppfyller to forhold, nemlig oppriktig og Ittiba 'til profeten Muhammed n. Som nevnt i hadith, at setningen لا إله إلا الله, på dommens dag skalaene er tyngre enn himmel og jord for å forårsake oppriktig.

Tiende. Tauhid folk som vil få en følelse av trygghet og veiledning.
Folk som ikke mentauhidkan Gud perfekt, så han var alltid på vakt, han er alltid i en tilstand av frykt og urolig. De er redd for en dårlig dag, eller frykten for å ha mer enn to barn, frykt for fremtiden, frykt for sin eiendom forsvant og så videre.

الذين آمنوا ولم يلبسوا إيمانهم بظلم أولئك لهم الأمن وهم مهتدون

Folk som tror og ikke å blande sin tro med brutalitet (shirk), er det de som fikk sikkerhet, og det er de som får veiledning. [al An'am / 6: 82].

Tauhid VIRTUE for den muslimske [8]
Islam som religion monoteisme, er egnet og hensiktsmessig i hver tid, sted, og tilstanden til Ummah. Det er, klamre seg til islam, vil ikke eliminere fordel for Ummah. Selv med de monoteistiske religionene, vil Ummah være en god, velstående, trygt og sikkert. Hvis menneskeheten ønsker frelse verden og i det hinsidige, så de bør konvertere til islam og er underlagt implementere islamsk sharia. Men det må bli husket, kompatibilitet og uforlikelighet av islam, betyr ikke at islam var gjenstand for å holde seg orientert om tid, sted og omstendigheter for mann som ønsket av noen mennesker.

Islam er den sanne religion, lover Allah Ta'ala seier til de som klamrer seg til religion er fine, men på betingelse av at de må mentauhidkan Gud, ble kvitt alle (form) skulke, syar'i studere og praktisere rettferdige gjerninger. Allah lovet, vil gjøre sin kjennelse på jorden, bekrefter sin tro, og å gjøre sitt liv i denne verden trygg Sentausa. Allah den Opphøyde sier:

وعد الله الذين آمنوا منكم وعملوا الصالحات ليستخلفنهم في الأرض كما استخلف الذين من قبلهم وليمكنن لهم دينهم الذي ارتضى لهم وليبدلنهم من بعد خوفهم أمنا يعبدونني لا يشركون بي شيئا ومن كفر بعد ذلك فأولئك هم الفاسقون

Og Gud har lovet dem som tror blant dere og gjerninger-gjerninger, at han vil virkelig gjøre sin kjennelse på jorden, slik han har gjort før dem i kraft, og vil befeste for dem deres religion som han har valgt for dem, og han virkelig vil endre (stat) de, etter at de er i frykt for å bli trygg Sentausa. De tilber meg fortsatt med ikke knytte meg med noe. Men den er (fremdeles) vantro etter (løfte) det, så det er de som gjør opprør. (en Nur / 24: 55). Se også brevet al-A'raf vers 96.

TASHFIYAH OG MT, nøkkelen tilbake på herlighet ISLAMIC [9]
Sti til sin fordums prakt, velstand og velferd i samfunnet er å gjennomføre tashfiyah (rensing) av noe ukjent og har infiltrert i den islamske sharia, slik som skulke, fornektelse av attributtene til Allah Ta'ala eller penakwilannya, avvisning av hadith -hadits autentiske forbindelse med 'aqidah og andre. Også tashfiyah (renselse) for tilbedelse av ulike typer kjetteri som har skitnet renhet og perfeksjon av islam. Og også tashfiyah innen tolkning, rettsvitenskap, og ulike kemungkaran som forurenser hellighet islam.

Så gjør tarbiyah (coaching) generasjon av muslimer enn muslimer som hadde blitt fjernet av kemungkaran. Dvs. med en coaching islamsk korrekt, fra en tidlig alder, og uten å bli påvirket av vestlig utdannelse vantro, deretter bringe dem sammen i enhet 'Aqeedah av monoteisme, dvs.' Aqeedah av Ahlus Sunnah.

'Aqeedah Ahlus Sunnah er den beste måten å forene kraften av muslimene og enhet deres rekker, for å fikse noe som er brutt fra religion og internasjonal politikk. Dette er fordi den "Aqeedah av Ahlus Sunnah er i stand til å gjenopprette muslimer til al-Koranen og Sunnah av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, og returnerer banen til de troende, måten de vennene Radhyallahu anhum. Denne funksjonen kan ikke bli realisert i en hvilken som helst gruppe, eller noen misjone etater, eller en hvilken som helst organisasjon som ikke omfavne 'Aqeedah av Ahlus Sunnah wal Jama'ah. Historien har vært vitne til dette faktum. Eneste landene som klamrer seg til "Aqeedah av Ahlus Sunnah alene kan forene styrken av muslimene spredt. Bare "aqidah Salaf alene, da jihad samt å påby det gode og forby det onde den oppreist, og ble nådd æren av islam. [10]

Med 'aqidah Salaf, muslimer og predikanter-da'inya vil forene, slik som å oppnå ære og bli den beste av Ummah. Dette, fordi 'Aqeedah Salaf er basert al Koranen og Sunnah i henhold til forståelsen av følgesvennene. Som for 'aqidah enn "aqidah Salaf, vil han ikke levere oppnåelse av enhet, selv det vil skje er oppløsningen og ødeleggelse. Så ingen tvil om, veien til seier og ære for muslimene, er å gå tilbake til "aqidah og manhaj av sannhet, nemlig 'Aqeedah av Ahlus Sunnah wal Jama'ah; 'Aqidah og manhaj Salaf.

Imam Malik rahimahullah sa:

لن يصلح آخر هذه الأمة إلا ما أصلح أولها.

Vil ikke være i stand til å fikse denne nasjonen, men med hva som gjør en god første generasjon av denne ummah (dvs. venner). [11]

Khatimah: Vi trygler Istiqamah i den islamske og ved FORSTÅELSE AS Sunnah salafush Radi anhum-Salih
Vi ber Gud den allmektige, at vi ble vist til banen for islam og Sunnah å følge manhaj Salafush-Salih og istiqamah i en tilstand mentauhidkan Allah, implementere Sunnah til Profeten, og fjernet all form for shirk og kjetteri. Forhåpentligvis Allah å gjøre oss blant annet en gruppe overlevende følger i fotsporene til den følges Radi anhum. Og forhåpentligvis Allah å samle oss i himmelen med profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og hans følgesvenner Radi anhum.

Bønner og hilsener kan alltid Gud skjenket profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam, hans familie, hans følges Radi anhum, og de som følger han sallallaahu' alaihi wa sallam i hans favør til slutten av tid. Og i slutten av denne propagandaen er all ros være Allah, Herren over alle verdener.

Vi avslutter med en bønn montering kaffaratul:

سبحانك اللهم وبحمدك أشهد أن لا إله إلا أنت, أستغفرك وأتوب إليك.

Ære være deg, o Gud, prise jeg deg. Jeg bærer vitnesbyrd om at ingen gud har rett diibadahi riktig med mindre du, jeg ber om tilgivelse og omvende seg til deg.

Prise Rabbil 'aalamiin.

[Kopiert fra bladet utgave av As-Sunnah 11 / År X / 1 427 / 2006M. Utgivere Foundation Standing Committee istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tlf. 0271-858197 Faks 0271-858196]
No comments:

Post a Comment