!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, September 5, 2015

Islam menestyä ja luoda rauhallinen mies.

Ratsastaa ei päättynyt (363)

(Osa kolmesataakuusikymmentäkolme), Depok, Länsi-Jaavalla, Indonnesia 5. syyskuuta 2015 14:45).


Islam menestyä ja luoda rauhallinen mies.

Islaminuskoon paljasti Jumalan enkeli Gabrielin profeetta Muhammedin sisältyvät pyhä kirja Koraani ja Sunna (al-oppi / hadithin) on tarkoitettu niin, että ihmiset voivat elää turvallista, onnellista ja vauras sekä elää tässä maailmassa ja tuonpuoleisessa (paratiisi ).
Islam opettaa, että ihmisten ei pitäisi tappaa toisen ihmisen, vaikka ihmisillä ei olisi omaksuneet islamia (uskottomia), vaikka Profeetta Muhammed sanoi henkilö ei mene taivaaseen jos tappoivat henkilö, vaikka hän uskottomia.
Islam myös opettaa yksinkertaista elämää, ole tuhlausta, jopa sen vuoksi yksinkertaisuus islamin opetusten on tämän yamh tekevät satoja työntekijöitä Kiinasta islamiin, aivan kuten hän katseli hautajaisiin Saudi kuningas tapahtuu yksinkertaisesti, ilman äänen räjähdys ja haudattiin liian yksinkertainen vain haudataan ilman keinotekoista hauta rikkaasti.
Islamilaiset opetukset ovat yksinkertaisia ja järjetöntä, jos me selittää tieteellisesti ja kokeellisesti olla helposti sulavaa kuulijoita. Tämä tekee kanadalainen Ustad Läpi hänen saarnaamista, yli 3000 Yhdysvaltain sotilasta bersyahadat (kirjoita islam) keskellä Persianlahden sodan. Nyt Ustad (tutkijoiden), joka syntyi nimeä Dennis Bradley Philips ympäri maailmaa muun muassa Indonesiassa saarnaamaan.


 REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA - saarnassa, yli 3000 Yhdysvaltain sotilasta bersyahadat keskellä Persianlahden sodan. Nyt tutkijat ovat syntyneet nimi Dennis Bradley oli tilaisuus esitellä tämän Philips täyttää tilan propagandaa saaristossa.
Proselytizing toiminta Jamaikan syntynyt Kanadan kansalainen riittää varastaa huomiota maailman. DR Abu Ameenah Bilal Philips pystyy tarjoamaan tieteellinen selitys, aitoja ja rationaalisesti kansainväliselle yhteisölle, joka on kriittinen mutta täynnä väärinkäsityksiä islamia vastaan.

Antaneet hänen viestinsä, tohtori Bilal Philips on erittäin pätevä tieteellinen kapasiteetti. Hän valmistui BA ohjelma alan islamin tutkimuksen islamilainen yliopisto Medina, ohjelma MA islamilaisen teologian King Saud yliopiston Riadissa, ja lopulta sai otsikko PhD islamilaisen teologian yliopistosta Walesissa.

DR Bilal Philips edistää myös rikastuttaa islamilaista kirjallisuutta yli 50 kirjaa, että hän kirjoitti, kääntää ja kommentoida. Hän myös muokata ja julkaissut useita 56 lastenkirjojen uskoa International Islamic kouluissa.
Elämän matkaa ja henki hänen viesti kannustaa tohtori Bilal Philips perustaa keskus islamin tutkimuksen eri maissa, mukaan lukien laitos islamin tutkimuksen Preston yliopistossa Arabiemiirikunnat, Akatemia islamin tutkimuksen Qatarissa, laitos islamin tutkimuksen Englanti on Knowledge International University Saudi-Arabiassa, College sekä Da'wah ja islamilaisen kulttuurin Sudanissa sekä perustamalla Preston International College Intiassa.

Lähentyminen teknologian nykypäivän digitaaliaikana, hän myös käyttää keinona propagandan tavoittaa ihmisiä maailmanlaajuisesti. Vuonna 2007 tohtori Bilal Philips perusti islamilaisen Online yliopiston (velkakirja) kuin ensimmäinen laitos, joka järjestää koulutustoimintaa islam stratum-1 verkossa. Tähän päivään, velkakirja on yli 150000 opiskelijaa 219 maissa, jolloin velkakirja numero yksi yliopisto maailmassa monimuotoisuuden opiskelijoille.
Keskellä työnsä akateemista toimintaa ja propagandaa, tohtori Bilal Philips vei aikaa täyttää yleisarvion Indonesiassa. Velkakirja on nimittänyt IslamDiaries yhtenä taklim Indonesiassa tekemään tutkimuksen "Miksi islam?" Jotta pidetään 7. syyskuuta 2015 Masjid al Bina, Jalan Pintu Satu Bung Karno, Senayan, Jakarta.

Tauhid, tie oikeudenmukaisuuteen ja vaurauteen

Mukaan
Al-Ustadz Yazid bin Abdul Qadir Jawas


Tauhid ASEMA ISLAM
Tawhid on juuri kiitollisuutta muslimin. [1]

الحمد لله وحده, والصلاة والسلام على نبينا محمد وعلى آله وصحبه ومن تبعهم بإحسان إلى يوم القيامة, وبعد:

Alhamdulillaah, me aina tarjota loputon kiitollisuutta Jumalalle Kaikkivaltiaan -Rabb armoa armollinen. Hänellä on kaksi vailla puolesta, joka suosii suosii islamin ja Sunnan. Kun molemmat hyväksi, mies löytää onnen ja pelastua rangaistus, sekä tässä maailmassa ja tuonpuoleisessa.

Siksi Jumalan palvelijat, jotka ovat saaneet tällaisia suosii, pitäisi sitoa sen kiitollisena, ja aina kysyä Jumalalta, tullakseen palvelija aina kiitollinen. Muslimi ja todiste kiitollisuutta tästä siunauksesta, nimittäin olla muslimi ilo että Jumala hänen Herra, islam uskontona ja Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam kuin profeetta.

Rukoukset ja terveisiä voi aina tercurahkan profeetta Muhammedin päällysteet profeetoista, ei profeetta sesudahnya- joka on yhteydessä viestin, tehtävän täyttämiseksi, neuvoo umman, ja ummah on johdattaa valoon polku ja suora, joka heillä oli aikaisemmin ilmeistä.

Velvollisuudet tosi muslimi on seuraaja profeetta Muhammedin sallallaahu 'alaihi wa sallam uskollinen jälkeen ohjeita, matkia hänen esimerkkiään, suorittaa Sunnan ja Sunnan Sunna puolustaa, ja pitää poissa väistää ja harhaoppia. Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam Jumalan lähettämä, suostutella ihmiskunta että mentauhidkan Jumala ja pitää kaikenlaisia vältellä.

Lause yhtenäisyyden muslimeille, erityisesti Ahlus Sunnan wal Jama'ah on lause, joka ei ole ulkomaisia, koska monoteismi heille keinona palvonta on pantava täytäntöön arkielämässä ja joka saarnasi ennen muita.

Allah, Ylistetty sanoo:

فاعبد الله مخلصا له الدين ألا لله الدين الخالص

... Joten Palvelkaa Jumalaa puhdistamalla kuuliaisia Hänelle. Muista, vain uskonto Jumalan on netto (alkaen shirkin) ... [az-Zumar / 39: 2, 3]

Allah Kaikkivaltias sanoo myös:

وما أمروا إلا ليعبدوا الله مخلصين له الدين

Vaikka he eivät ole tilattu paitsi jotta palvomaan vain Allahia puhdistamalla kuuliaisia Hänelle ... [al Bayyinah / 98: 5].

Koko profeetat ja apostolit عليهم الصلاة والسلام ovat saarnanneet monoteismi kansaansa jokaisessa kaudella (sukupolvi) se. Kuten Allah sanoo:

ولقد بعثنا في كل أمة رسولا أن اعبدوا الله واجتنبوا الطاغوت

Ja todellakin, olemme lähetetään kaikille ihmisille Messenger, (puheluista), jotta palvomaan ainoastaan Allahia (eli mentauhidkanNya) ja pois Evil ... [-Nahl / 16: 36].

Ja hänen sanansa:

وما أرسلنا من قبلك من رسول إلا نوحي إليه أنه لا إله إلا أنا فاعبدون

Emme lähetä apostoli ennen sinua (Muhammed), mutta Me annoimme hänelle: "Katso, ei ole muuta jumalaa (oikeus diibadahi oikein) muu kuin minä, niin te palvelevat minua". [Al-Anbiya "/ 21: 25].

Hänen sanansa myös:

فأرسلنا فيهم رسولا منهم أن اعبدوا الله ما لكم من إله غيره أفلا تتقون

Sitten lähetimme heille Messenger keskenään (sanoen): "Worship te Jumalalle, joskus ei ole muuta jumalaa totuuden teille muille. Joten, miksi ette pelkää Häntä (Hänelle)?" [Al Mukminun / 23: 32].

Kaikki apostolit alkavat tehtävänsä kansaansa monoteismiin Uluhiyyah, jotta he voivat palvoa vain tosi Jumala yksin.

Kaikki apostolit sanoi kansalleen, jotta palvomaan vain Jumalaa yksin. [2]

Glory kunniaa tieteen riippuu siitä, mitä tutkitaan. Ja tiede monoteismin on jalo-jalo tiedettä. Tiede että useimmat suuri ja jalo on tiede monoteismin ja Ushuluddin. Koska puolesta monoteismin että Jumala loi henkiolennot ja ihmiskunta, alentamalla kirjoja, lähetti apostolit, ja luoda taivaan ja helvetin. Jokainen, joka tutkii tieteen ja harjoittaa sitä, niin hän vanhurskas mies onnellinen. Sen sijaan, kuka sivuuttaa se ja halua oppia, niin hän on kurja ja kurja.

Jumala käski palvelijoitaan tutkia syar'i, ensimmäinen tutkittava on tiede tawhid, Jumala tietää, tutkia, miten mentauhidkan Jumala, palvomaan Häntä kunnolla. Allah, Ylistetty sanoo:

فاعلم أنه لا إله إلا الله واستغفر لذنبك وللمؤمنين والمؤمنات والله يعلم متقلبكم ومثواكم

Niin tiedämme, että Jumalaa ei ole (jolla on oikeus diibadahi oikealla), mutta Allah, ja pyydä anteeksi syntisi ja yli (sin) uskovaiset, miehet ja naiset. Jumala tuntee toimipaikkaa ja asuinpaikka-MU. [Muhammad / 47: 19].

Ihmiset, jotka kuolevat tilassa tauhiidin Jumalalle, niin hän menee taivaaseen. Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam sanoi:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Kuka kuoli ja hän tietää, että ei ole jumalaa, on oikeus diibadahi oikein muu kuin Jumala, niin hän menee taivaaseen. [3]

Siten asema monoteismin on kuin perusta rakentaa muslimien hyväntekeväisyyteen. Huomiota viisas tietenkin aina keskittyy parantamaan perusta. Vaikka typerys, hän jatkaa nostaa rakennuksen, ilman sementillä säätiö, niin robohlah rakennus.

Vilpittömyys ja monoteismi, myös verrata puu, joka kasvaa maksassa, teot ovat oksat, rauha on hedelmä, joka tuntuu tämän maailman elämässä ja iankaikkisen ilo elämässä. Koska hedelmät paratiisi, ei keskeydy ja laittoman. Samoin, "hedelmät" vilpittömyys ja monoteismin maailmassa, ei katkea ja laittoman. Kesyirikan, sijaitsee ja Riya "kuin puu, joka kasvaa ihmisen sydämessä, hänen maailmansa on pelko, huoli, hämmennys ja ahtaus että tuntuu rinnassa, ja pimeys, joka kohtasi maksassa. Vaikka jäljempänä kantaa Zaqqum [4] ja ikuiseen kidutukseen. [5]

Tauhid MÄÄRITELMÄT & TYYPIT tavaraa [6]
Tawhid -jos arabien kieli on mashdar on وحد, يوحد, توحيدا, se tarkoittaa tehden jotain, että yksi.

Tawhid in Science syar'i (terminologia) - on Jumalan ykseyden vastaan jotain erikoista häntä, niin Uluhiyyah, Rububiyyah, ja Asma 'ja Hänen ominaisuuksistaan. Tawhidin tarkoittaa palvonta ainoastaan Allahia.

Tawhid koostuu kolmenlaisia: Rububiyyah Tawheed, Tawhid Uluhiyyah ja Tawheed al Asmaa "wash-Shifat.

Tawhid Rububiyyah, eli mentauhidkan kaikki mitä tehdään Allah Ta'ala, joko luomalla, antaa onnea, päälle ja pois päältä. Jumala on kuningas, hallitsija ja Rabb joka järjesti kaiken. Allah, Ylistetty sanoo:

ألا له الخلق والأمر تبارك الله رب العالمين

... Muista, luoda ja tilaus juuri oikea Jumala. Kunnia olkoon Jumalalle, maailmojen Herra. [Al A'raf / 7: 54]

Tawhid Uluhiyyah, eli ykseyden Allahin Ta'ala läpi kaikki työ palvelijoita, jotka siten, että he voivat päästä lähemmäksi Jumalaa, kun se disyari'atkan hänen, kuten rukoileminen, Khauf (pelko), kuningas "(toivo), mahabbah ( rakkaus), dzabh (teurastus), bernadzar, isti'aanah (apua), istighatha (apua vaikeina aikoina), isti'adzah (suojaa) ja kaikki, että Jumala käski disyari'atkan ja ilman menyekutukanNya kanssa mitä liian. Kaikki nämä ja muut palvonnan pitäisi tehdä vain Jumalaan vain ja vilpitön siitä.

Allah, Ylistetty sanoo:

وإلهكم إله واحد لا إله إلا هو الرحمن الرحيم

Herrasi on Allah Kaikkivaltias, ei Jumala, joka on oikeus diibadahi oikein, mutta häntä. Useimmat Armollinen, armollinen. [Al-Baqarah / 2: 163].

Tawhidin Asma 'wash-Shifat Jumala, on luoda jotain, joka Allah ja Hänen lähettiläänsä ovat perustaneet itsensä, joko nimiä tai Jumalan ominaisuudet, sekä mensucikanNya kaikkien häpeän ja puutteita, kun se on puhdistettu Allah ja Hänen lähettiläänsä. Ja me vahvistaa Jumalan luonne, molemmat sisältyvät Koraanin ja al Sunna, ja pitäisi olla ditakwil.

Jumalan sana Ta'ala:

ليس كمثله شيء وهو السميع البصير

Ei ole mitään Hänen kaltaisensa. Ja hän on All-kuulo Miesten Näkijä. [Ash Shura / 42: 11].

Islam on uskonto Tauhid
Islamilainen määritelmä on:

الإستسلام لله بالتوحيد والإنقياد له بالطاعة والبراءة من الشرك وأهله.

(Alistuminen Jumalan tapa mentauhidkanNya, alamainen Hänelle toteuttaa noudattamista (yli kaikki komennot ja kiellot), ja vapaa itsesi vältellä ja ne, jotka eivät vältellä). [7]

Jos palaamme al Koraani, Allah on ilmoittanut, että "aqidah koko apostoli on monoteismi, ja tehtävänsä alkaa tauhidullah, ja monoteismin on suurin ja tärkein asia, että ne kuljettavat.

Siten suhde "Aqeedah monoteismin vastaan koko sharia profeetat (mukaan lukien profeetta Muhammed) عليهم الصلاة والسلام on kuin perusta rakennuksen (ja kuten henki elin). Koska elimet eivät seisomaan ja elää, paitsi läsnäollessa henget.

Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam alkaa saarnata monoteismiin, sekä koko apostoli. Niistä esimerkkejä on, Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam Mu'adh bin Jabal radi änhu kun lähetetään Jemeniin. [8]

Hän sallallaahu 'alaihi wa sallam sanoi:

إنك ستأتي قوما أهل كتاب, فإذا جئتهم فادعهم إلى أن يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله (وفي طريق: فليكن أول ما تدعوهم إليه عبادة الله), (وفي أخرى: أن يوحدوا الله) فإن هم أطاعوا لك بذلك (وفي رواية: فإذا عرفوا الله), فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم خمس صلوات في كل يوم وليلة, فإن هم أطاعوا لك بذلك فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم صدقة تؤخذ من أغنيائهم فترد على فقرائهم, فإن هم أطاعوا لك بذلك فإياك وكرائم أموالهم واتق دعوة المظلوم فإنه ليس بينه وبين الله حجاب.

Varmasti tulet ihmisiä kirjan, pyydä heitä sitten todistaa, että ei ole jumalaa, kenellä on oikeus diibadahi oikein kuin Allah, ja että Muhammed on Jumalan sananjulistaja. (Toisessa sanamuoto: Joten ensimmäinen kerta, kun saarnata heille on palvoa yksin Allahia) (sekä muut sanamuoto: He tekevät Jumalaa ainoana tukikelpoisia diibadahi). Jos he tottelevat sillä hän (In historia: kun he ovat mentauhidkan Allah), niin kerro heille, että Jumala on velvoittanut heitä rukoilemaan viisi kertaa päivässä. Jos he tottelevat koska niin että, niin kerro heille, että Jumala teki sen pakolliseksi heille rakkautta, joka on otettu rikkaiden joukossa ja sitten jaetaan köyhille joukossa. Jos he tottelevat sillä hän, niin te karttavat rikkaus on hyvä ja pelkäät niitä vastaan, jotka dizhalimi rukousta, koska ei ole verho välillä rukoukset ihmiset dizhalimi Jumalan kanssa. [9]

Tauhid JA OIKEUS
Ensin. Jumala kertoo meille, että luomisen tarkoituksen ja komento on, että olento tietää nimet ja ominaisuuksia hänen, että he palvovat vain Jumalaa, ei yhdistettiin hänen olentoja, ja että ihminen oikeuteen. Oikeudenmukaisuus on perustana perustamisesta taivaassa ja maan päällä, koska Allah sanoo:

لقد أرسلنا رسلنا بالبينات وأنزلنا معهم الكتاب والميزان ليقوم الناس بالقسط

Itse Olemme lähettäneet lähettiläämme kanssa tuo konkreettisia todisteita ja olemme lähettänyt heidän al kirjan ja tasapaino (oikeusministeriö), jotta ihmiset tekemään oikeuteen ... [al Hadid / 57: 25].

Tässä jakeessa Jumala kertoo, että tarkoituksena tulevan apostolien ja laski hänen kirjoituksia on, että ihmisen oikeuteen. Suurin oikeus on tawhid (mentauhidkan Allah), ja yhtenäisyyttä aihe, alkuperä, ja virstanpylväs oikeudenmukaisuutta. Vaikka Shirk on kezhaliman. Allah sanoo:

إن الشرك لظلم عظيم

Todellakin vältellä on suurin kezhaliman. [Luqman / 31: 13].

Siksi vältellä (liittämällä kumppaneita Allahin) on kaikkein rikolliset kezhaliman, ja monoteismin on kohtuullisin oikeuteen. [10]

Toinen. "Aqeedah monoteismin vapauttaa sydän ja sielu orjuuteen olentoja palvonta vain Allahille Kaikkivaltias yksin, ja eivät seuraa, vaan ainoastaan Profeetan sallallaahu 'alaihi wa sallam.
"Aqeedah monoteismin, edellyttää muslimi luopua kaikenlaisen orjuuteen muuta kuin Jumalaa, koska kaikki muu kuin Jumala on olento, joka ei ole pienintäkään voimaa luoda, myöntää ja erilaiset muut Ilahiyyah ominaisuuksia.

Toisaalta ne, jotka eivät polyteismi, tarkoittaen hän on tehnyt vääryyttä -lawan on adil- uudelleen toisinajattelija. Miten hän voisi palvoa jotain-jossa ei ole kekuasaan- kun Jumala loi hänet, ja hän kiitti jotain on, se on Jumala yksin, joka antoi hänelle onnea. Allah sanoo:

وما خلقت الجن والإنس إلا ليعبدون ما أريد منهم من رزق وما أريد أن يطعمون إن الله هو الرزاق ذو القوة المتين

Enkä ole luonut henkiolennot ja ihmiskunnan paitsi että heidän tulisi palvoa minua. En halua mitään niistä onnea hieman enkä klikkaamalla testamentit jotta he syöttää minua. Totisesti Jumala, Hän on Antaja Rizki Yang on virta uudelleen erittäin vahva. [Adh Dzariyat / 51: 56-58]

Kolmas. Komento tehdä oikeutta.

اعدلوا هو أقرب للتقوى

... Koskee on epäoikeudenmukainen, koska se (oikeudenmukainen) on lähempänä hurskautta .... [Al Maa-idah / 5: 8].

Islam, kuten uskonto monoteismi määräsi seuraajia jalo, moraalisesti hyviä ja huonoja moraalin kieltää. Islam myös määräsi kaikki oikeudenmukainen ja hyviä tekoja ja kieltämään pahoja tekoja. Allah, Ylistetty sanoo:

إن الله يأمر بالعدل والإحسان وإيتاء ذي القربى وينهى عن الفحشاء والمنكر والبغي يعظكم لعلكم تذكرون

Todellakin, Allah kertoo (sinä) olla oikeudenmukainen ja tehdä hyvää, annan sukulaiset, ja Jumala varjelkoon ja säädyllisyyttä, Munkar ja vihamielisyyttä. Hän opettaa sinulle, että te ottamaan vaarin. [-Nahl / 16: 90].

Jopa Jumala kutsuu Hänen Kirja (al-Koraani) reiluna lause. Allah, Ylistetty sanoo:

وتمت كلمت ربك صدقا وعدلا

Ja on täydellinen lauseen Herrasi (al-Koraani), (lause) on oikea ja oikeudenmukainen ... -al An'am / 6 kohta 115- kohta, aivan uutisia, ja messuilla koskevat ja kielletty. [11 ]

Neljäs. Tawhid ja reilua muslimitovereita ja uskottomia.

Tauhid ERILLÄÄN henkeä vuosina muslimien PAGAN
Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam sanoi, että ihmiset sanovat ja uskovat lause yhtenäisyyden (لا إله إلا الله), niin hän on muslimi, jolla on oikeus suojeluun hallitsija muslimien ja saada lupaus taivaasta. Muslimi on oikeus oikealle Wala "(uskollisuus) muiden muslimien takia monoteismin ja kuuliaisuus Jumalan ja Hänen lähettiläänsä sallallaahu 'alaihi wa sallam.

Toisaalta ne, jotka kieltävät lause yhtenäisyyden tehdessään vältellä -Kun kesyirikan joka piti hänet pois islamilaisen niin henkilö on torjuttava ja oikeus bara "(viha) kaikista muslimeja. Allah, Ylistetty sanoo:

قاتلوا الذين لا يؤمنون بالله ولا باليوم الآخر ولا يحرمون ما حرم الله ورسوله ولا يدينون دين الحق من الذين أوتوا الكتاب حتى يعطوا الجزية عن يد وهم صاغرون

Taistelkaa niitä vastaan, jotka eivät usko Jumalaan ja päivä sitten ja he eivät kiellä, mitä on kieltänyt Allah ja Hänen lähettiläänsä ja ne, jotka tunnustavat ole uskonto, joka on tosi (islam), (eli henkilöä), jotka ovat antaneet al Kirja kunnes he maksavat Jizya (alv) kanssa vapaaehtoinen alistuminen he ovat tilassa alistaminen. [At Tawbah / 9: 29].

Sana Hän sallallaahu 'alaihi wa sallam:

أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, ويقيموا الصلاة, ويؤتوا الزكاة, فإذا فعلوا ذلك, عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام, وحسابهم على الله تعالى.

Olen käskenyt taistella ihmisiä vastaan, kunnes he todistavat, ettei ole muuta jumalaa (jumaluus) että diibadahi oikein kuin Allah ja että Muhammed on Allahin, vaalimaan rukous, ja maksaa Zakat. Jos he olisivat tehneet niin, sitten niiden verta ja aarre ellen oikeuksien suojelemiseksi islamin, ja niiden Reckoning on Allahin Ta'ala. [12]

Komento taistella uskottomia ja polyteistejä johtuvat uskottomuus ja polyteismi heitä Jumalaa vastaan joka loi heidät-sekä "aqidah jotka poikkeavat" Aqeedah monoteismin; ei siksi, henkilökohtaisen koston, taistelevat valtion tai alueen. Tällainen on käsky Jumalan Hänen lähettiläänsä, myös tämä kansa taistelemaan uskottomia, niin että ihmiset ryntäävät muuntaa Jumalalle ja mentauhidkanNya.

Komennot taistella, taistella ja tappaa uskottomia, että on pakanallinen Harbi (jotka taistelevat muslimeja). Siitä uskottomia, jotka eivät taistele muslimeja, niin meitä on käsketty tehdä oikeutta niille, eikä sitä pitäisi lataamista zhaliminya. Jos he kafir dhimmi (suojattu islamilaisen hallinnon), tai mu'ahad (solminut sopimuksen kanssa islamilainen hallitus), tai musta'man (suojelu turvallisuus islamilainen hallitus), niin niitä ei saa tappaa. Allah, Ylistetty sanoo:

لا ينهاكم الله عن الذين لم يقاتلوكم في الدين ولم يخرجوكم من دياركم أن تبروهم وتقسطوا إليهم إن الله يحب المقسطين

Jumala ei kiellä teitä tekemään hyvää ja reilua niitä, jotka taistelevat sinua, koska uskonnon eikä (myös) karkottaa sinut koteihin. Totisesti, Jumala rakastaa niitä, jotka toimivat oikeudenmukaisesti. [Al Mumtahanah / 60: 8].

Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam uhkaa ihmisiä, jotka tappavat uskottomia mu'ahad tai dhimmi kovia rangaistuksia. Hän sallallaahu 'alaihi wa sallam sanoi:

من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Joka tappaa epäuskoinen mu'ahad, niin hän haise taivaaseen. Vaikka se voi haistaa tuoksu taivaasta (etäisyys) liikkuu neljänkymmenen vuoden ajan. [13]

Myös sana Hän sallallaahu 'alaihi wa sallam:

من قتل قتيلا من أهل الذمة لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Joka tappaa asiantuntija dhimma, niin hän haise taivaaseen. Vaikka se voi haistaa tuoksu taivaasta (etäisyys) liikkuu neljänkymmenen vuoden ajan. [14]

Tämä osoittaa, että epäuskoiset yksin pitäisi ei vuodattanut verta, saati vastaan muslimi. [15]

Tauhid Perustamissopimuksen MUSLIMI HENKILÖTIETOJEN [1]
Ensin. Jumala on pyyhkivä pois synnit Tauhid.
Todisteet eli sanat Profeetan sallallaahu 'alaihi wa sallam hadith qudsi, Anasilta ibn Malik radi anhu, hän sanoi: Kuulin Messenger sallallaahu' alaihi wa sallam sanoi, Allah, Ylistetty ja Ylhäinen sanoi:

... يا ابن آدم إنك لو أتيتني بقراب الأرض خطايا ثم لقيتني لا تشرك بي شيئا لأتيتك بقرابها مغفرة.

"... O Aadamin lapset, jos tulet minua kaikesta synnit maan, kun taas sinä kun kuolen ei yhdistä pienintäkään, varmasti minä annan sinulle täyden anteeksi maan muutenkin". [2]

Toinen. Allah Ta'ala poistaa vaikeuksia ja surua maailmassa ja tulevassa niille, jotka Tauhid.

Allah, Ylistetty sanoo:

ومن يتق الله يجعل له مخرجا ويرزقه من حيث لا يحتسب

... Ne, jotka pelkäävät Jumalaa, Hän pitää hänen ulospääsyä. Ja antaa hänelle onnea suunnasta, joka ei ole odottamatonta ... "[ATH-Thalaq / 65: 2.3].

Joku ei sanonut Jumalan pelko, jos hän ei Tauhid. Ihmiset, jotka Tauhid ja varovainen, hän annetaan ulospääsyä elämän ongelmat. [3]

Kolmas. Jumala tekee ja koristele sydämessä Tauhid rakkaudesta usko, sekä tehdä hänen sydämensä vihasta epäuskoa, pahuutta ja vääryyttä.
Allah, Ylistetty sanoo:

ولكن الله حبب إليكم الإيمان وزينه في قلوبكم وكره إليكم الكفر والفسوق والعصيان أولئك هم الراشدون

... Mutta Jumala teki rakastat uskon ja tehdä (uskoa) on kaunis sydämessäsi, ja tehdä vihaat epäuskoon, pahuutta ja vääryyttä. He ovat niitä, jotka seuraavat suoraa reittiä. [Al Hujurat / 49: 7].

Neljäs. Tawhid on ainoa syy saada ilo Jumalan. Ja kansa onnellisin esirukous profeetta Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam on henkilö, joka sana لا إله إلا الله täynnä vilpittömyyttä hänen sydämensä.
Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam sanoi:

أسعد الناس بشفاعتي يوم القيامة من قال: لا إله إلا الله خالصا من قلبه أو نفسه.

Ihmiset, jotka ovat onnellisin mandapat syafa'atku päivänä Tuomion, eli ne, jotka sanovat "La ilaha illallaah" vilpittömästi hänen sydämensä tai sielunsa. [4]Viides. Allah Ta'ala sisältää takeet siitä, että Tauhid taivaaseen.

Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam sanoi:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Kuka kuoli ja hän tietää, että ei ole jumalaa on oikeus diibadahi oikein, mutta Jumala, sitten hän menee taivaaseen. [5]

Kuudes. Allah Ta'ala antaa voiton, helpotus, triumph ja kunnia niille, jotka Tauhid.

Allah, Ylistetty sanoo:

يا أيها الذين آمنوا إن تنصروا الله ينصركم ويثبت أقدامكم

Te, jotka uskotte! Jos autat (uskonto) Jumala, Hän auttaa teitä ja vahvistaa sijaintisi. [Muhammad / 47: 7].

Seitsemäs. Allah Ta'ala antaa hyvän elämän tässä maailmassa ja tulevassa miehelle Tauhid.

Allah, Ylistetty sanoo:

من عمل صالحا من ذكر أو أنثى وهو مؤمن فلنحيينه حياة طيبة ولنجزينهم أجرهم بأحسن ما كانوا يعملون

Joka tekee hyviä tekoja, sekä miehiä että naisia tilassa uskon, niin se varmasti Me annoimme hänelle hyvän elämän ja me annamme vastauksen heille paremman palkkion kuin mitä he ovat tehneet. [-Nahl / 16: 97].

Kahdeksas. Tauhid estää muslimi ikuisesti helvetissä.
Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam sanoi:

يدخل أهل الجنة الجنة, وأهل النار النار, ثم يقول الله تعالى: أخرجوا من كان في قلبه مثقال حبة من خردل من إيمان, فيخرجون منها قد اسودوا فيلقون في نهر الحياء -أو الحياة, شك مالك- فينبتون كما تنبت الحبة في جانب السيل, ألم تر أنها تخرج صفراء ملتوية?

"Kun asukkaat taivaan mennä taivaaseen, ja Helvetin ihmisten astua helvetin, sitten sen jälkeen että Jumala myös sanoi:" Ota (Helvetistä) ne, joiden sydämessä on paino sinapinsiemen uskon, "sitten ne poistetaan helvetistä, vain vain heillä oli pikimusta elin (kuten hiili). Sitten ne laittaa jokeen elämän, niin heidän kehonsa kasvaa (ennallaan), koska kasvu siemeniä, jotka ovat joen. Etkö huomaa, että siemen kasvaa keltainen ja taittuu? " [7]

Yhdeksäs. Tawhid on ratkaisevaa hyväksymisen tai hylkäämisen ihmisen hyväntekeväisyyteen.
Täydellinen vai ei henkilö riippuu tauhidi hyväntekeväisyyteen. Ihmiset, jotka tekevät hyvää, mutta ei täydellinen tauhidi, esimerkiksi Riya, ei vilpittömästi, tee vältellä, hyväntekeväisyys varmasti kostautua hänelle, että ei tuo onnea. Siksi kaikki hyväntekeväisyysjärjestöt on tehtävä vilpittömästi Allahille, joko rukouksen, almuja, hyväntekeväisyys, paasto, pyhiinvaellus ja muut.

Allah, Ylistetty sanoo:

الذي خلق الموت والحياة ليبلوكم أيكم أحسن عملا وهو العزيز الغفور

Kuka loi elämän ja kuoleman hän voi testata sinua, kuka teistä paremmin hyväntekeväisyyteen. Ja Hän on kaikkivaltias, anteeksiantava. [Al-Mulk / 67: 2].

Vuonna jalo jakeessa, Allah mainitsee "hyviä tekoja", ei "hyväntekeväisyyteen niin paljon". Hyväntekeväisyys, nimeltään hyvä tai vanhurskas, jos se täyttää kaksi edellytystä eli vilpitön ja ittiba "profeetta Muhammedin n. Kuten hadith, että lause لا إله إلا الله, päivänä Tuomion, asteikot ovat raskaampia kuin taivas ja maa aiheuttaa vilpitön.

Kymmenes. Tauhid ihmiset jotka saavat turvallisuuden tunnetta ja ohjausta.
Ihmiset, jotka eivät mentauhidkan Jumala täydellisesti, joten hän oli aina varovainen, hän on aina tilassa pelkoa ja levoton. Ne pelkäävät huono päivä, tai pelko on enemmän kuin kaksi lasta, tulevaisuuden pelko, pelko hänen omaisuutensa katosi ja niin edelleen.

الذين آمنوا ولم يلبسوا إيمانهم بظلم أولئك لهم الأمن وهم مهتدون

Ihmiset, jotka uskovat ja ei sekoittaa heidän uskonsa kanssa julmuutta (vältellä), he ovat niitä, jotka saivat turvallisuutta, ja he ovat niitä, jotka saavat ohjausta. [Al An'am / 6: 82].

Tauhid hyve muslimien [8]
Islamin uskonto monoteismin, on sopiva ja asianmukainen joka aika, paikka, ja kunnon ummalle. Eli kiinni islam, ei poista eduksi Ummah. Vaikka yksijumalaisen uskonnon, ummah on hyvä, vauras, turvallinen ja varma. Jos ihmiskunta haluaa maailman pelastukseksi ja tulevassa, niin ne pitäisi muuntaa islamiin ja edellyttää toteuttaa islamilaisen Sharia. Mutta on muistettava, yhteensopivuus ja yhteensopimattomuus islamin, ei tarkoita, että islam on sovellettu seurata ajan, paikan ja olosuhteet ihmisen toiveiden mukaan joitakin ihmisiä.

Islam on oikea uskonto, Allah Ta'ala lupaa voiton niille jotka takertuvat uskonto on hieno, mutta sillä ehdolla, että ne on mentauhidkan Jumala heitti kaikki (lomake) vältellä, syar'i opiskelu ja harjoittelu hyviä tekoja. Allah lupasi, tekevät päätöksen maan päällä, vahvistetaan heidän uskonsa, ja tehdä heidän elämäänsä tässä maailmassa turvallinen Sentausa. Allah, Ylistetty sanoo:

وعد الله الذين آمنوا منكم وعملوا الصالحات ليستخلفنهم في الأرض كما استخلف الذين من قبلهم وليمكنن لهم دينهم الذي ارتضى لهم وليبدلنهم من بعد خوفهم أمنا يعبدونني لا يشركون بي شيئا ومن كفر بعد ذلك فأولئك هم الفاسقون

Ja Jumala on luvannut niille, jotka uskovat teidän keskuudessanne ja teot-tekoja, että Hän todella tekevät päätöksen maan päällä, koska hän teki niitä ennen heitä vallassa, ja lujasti vahvistaa heille heidän uskontonsa jonka Hän on valinnut heille, ja hän todella muuttaa (valtio) ne, kun ne ovat pelko on turvallinen Sentausa. He silti palvovat minua ei yhdistä minua mihinkään. Mutta joka on (vielä) eivät uskoneet jälkeen (lupaus) että, niin he ovat niitä jotka kapinoivat. (Nur / 24: 55). Katso myös kirje Al-A'raf jae 96.

TASHFIYAH ja Mt, avain palautumaan kunnian islamilaisen [9]
Polku entiseen loistoonsa, vaurautta ja hyvinvointia yhteisö käy tashfiyah (puhdistus) jotain tuntematonta ja on soluttautunut islamilaiseen sharia, kuten vältellä, kieltäminen ominaisuuksia Allahin Ta'ala tai penakwilannya, hylkääminen hadith -hadits aito liittyvät "aqidah ja muut. Myös tashfiyah (puhdistus) palvonnan erilaisten harhaoppi, joka on likainen puhtautta ja täydellisyyttä islamin. Ja myös tashfiyah alalla tulkinnan, oikeustiede, ja eri kemungkaran joka saastuttaa pyhyyttä islamin.

Tee sitten tarbiyah (valmennus) sukupolven muslimit yli muslimeja, jotka oli puhdistettu kemungkaran. Eli, jossa valmennus islamilaisesti oikea, varhaisesta iästä alkaen, ja ilman vaikutteita western koulutus uskottomat, sitten tuo ne yhteen ykseys "Aqeedah monoteismin eli" Aqeedah Ahlus Sunnan.

"Aqeedah Ahlus Sunnan on paras tapa yhdistää voima muslimien ja yhtenäisyyttä heidän riveissään, korjata mitään, on rikki uskonnosta ja maailman asioihin. Tämä johtuu siitä, että "Aqeedah Ahlus Sunnan pystyy palauttamaan muslimien al-Koraani ja Sunna Profeetan sallallaahu 'alaihi wa sallam, ja palauttaa polku uskovien, miten ystävät Radhyallahu anhum. Tämä ominaisuus ei saa toteuttaa mitään ryhmää, tai käännynnäisiä tekeville virastot, tai organisaatiolle, joka ei omaksua "Aqeedah Ahlus Sunna wal Jama'ah. Historia on todistaja tästä. Ainoat maat, jotka takertuvat "Aqeedah Ahlus Sunnan yksin voi yhdistää vahvuus muslimien hajallaan. Vain 'aqidah Salaf yksin, sitten jihadin sekä komentaa hyvään ja kieltämällä paha se pystyssä, ja päästiin kunniaa islamin. [10]

Kanssa "aqidah Salafit, muslimien ja saarnaajia-da'inya yhdistyvät, jotta saavutettaisiin kunniaa ja tulla paras ummalle. Tämä, koska "Aqeedah salafeista perustuu al Koraani ja Sunna mukaan ymmärrystä seuralaisten. Mitä "aqidah kuin" aqidah Salaf, hän ei tuota saavuttamista yhtenäisyyttä, vaikka se tapahtuu on hajoamisen ja tuhoa. Niin epäilemättä, tie voittoon ja kunniaa muslimien, on palata "aqidah ja manhaj totuuden, eli" Aqeedah Ahlus Sunna wal Jama'ah; "Aqidah ja manhaj salafeista.

Imaami Malik rahimahullah sanoi:

لن يصلح آخر هذه الأمة إلا ما أصلح أولها.

Ei voi korjata tätä kansaa, mutta mitä tekee hyvän ensimmäisen sukupolven tämän Ummah (eli ystävät). [11]

Khatimah: anomme Istiqamah islamilaisessa JA ymmärrystä Sunnan Salafush Radi anhum-Salih
Pyydämme Jumala kaikkivaltias, että me osoitettiin polku islamin ja Sunnan seurata manhaj Salafush-Salih ja istiqamah tilassa mentauhidkan Allah, toteuttaa Sunnan Profeetan, ja poistetaan kaikenlainen väistää ja harhaoppia. Toivottavasti Allah Kaikkivaltias tehdä meistä lukien ryhmä eloonjääneitä jalanjäljissä seuralaisten Radi anhum. Ja toivottavasti Jumala kaikkivaltias kerätä meitä taivaassa Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam ja hänen seuralaisensa Radi anhum.

Rukoukset ja terveisiä voi aina Jumala suonut Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam, hänen perheensä, hänen seuralaisensa radi anhum, ja ne, jotka seuraavat hän sallallaahu' alaihi wa sallam hänen edukseen loppuun asti aikaa. Ja lopussa tämä propaganda on kaikki ylistys Allahille, Herra kaikkien maailman.

Me lopetamme rukous kokoonpano kaffaratul:

سبحانك اللهم وبحمدك أشهد أن لا إله إلا أنت, أستغفرك وأتوب إليك.

Kunnia olkoon Sinulle, oi Jumala, minä kiitän sinua. Todistan, että ei Jumala on oikeus diibadahi oikein ellet, pyydän anteeksi ja katua sinulle.

Ylistys Rabbil "aalamiin.

[Kopioitu lehden painos As-Sunnan 11 / vuosi X / 1427 / 2006M. Julkaisijan säätiön pysyvä komitea Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Puh. 0271-858197 Fax 0271-858196]No comments:

Post a Comment