!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, September 5, 2015

Islam trives og skabe en fredelig mand.

Turen var ikke færdig (363)

(Del 363), Depok, West Java, Indonnesia den 5. september, 2015 02:45).


Islam trives og skabe en fredelig mand.

Islamiske religion åbenbaret af Gud gennem englen Gabriel til profeten Muhammed, der er indeholdt i den hellige bog Koranen og Sunnah (al-lært / hadith) er beregnet, så folk kan leve sikkert, godt og lykkebringende både for at leve i denne verden og i det hinsides (paradis ).
Islam lærer, at mennesker ikke skal dræbe et andet menneske, selv om mennesket ikke havde omfavnet Islam (vantro), selv Profeten Muhammed sagde en person vil ikke gå til himlen, hvis dræbt en anden person, selv om han vantro.
Islam også lærer simpelt liv, ikke ødsel, selv på grund af enkelheden i islams lære er denne yamh gør hundredvis af arbejdere fra Kina til islam, ligesom han overværede begravelsen af Saudi kong gjort simpelthen, uden lyden af eksplosionen og blev begravet for simpelt bare begravet uden kunstig grav rigt.
Islamiske lære er enkle og absurd, hvis vi forklare videnskabeligt og empirisk at være let fordøjeligt lyttere. Dette er hvad der gør en canadisk Ustad Gennem sin prædiken, mere end 3.000 amerikanske soldater bersyahadat (indtast islam) midt i Golfkrigen. Nu Ustad (akademikere), som blev født med navnet Dennis Bradley Philips rundt om i verden, herunder Indonesien for at prædike.


 REPUBLIKA.CO.ID, Jakarta - Gennem forkyndelse, mere end 3.000 amerikanske soldater bersyahadat midt i Golfkrigen. Nu er forskere født med navnet Dennis Bradley havde mulighed for at præsentere denne Philips fylder rummet propaganda øhav.
Missionerende aktiviteter jamaicansk-fødte canadisk statsborger er tilstrækkelig til at stjæle opmærksomhed verden. Dr. Abu Ameenah Bilal Philips er i stand til at give en videnskabelig forklaring, autentisk og rationelt til det internationale samfund, der er kritisk, men fyldt med misforståelser mod islam.

I at levere sit budskab, Dr. Bilal Philips har højt kvalificerede videnskabelige kapacitet. Han afsluttede en BA-program inden for islamiske studier ved Islamiske Universitet Medina, program MA i islamisk teologi på King Saud University Riyadh, og endelig fik titlen ph.d. i islamisk teologi fra University of Wales.

Dr. Bilal Philips bidrager også i berige islamisk litteratur med mere end 50 bøger, som han skrev, oversætte og kommentere. Han redigerede også og udgivet en serie af 56 bøger for børn tro på internationale islamiske skoler.
Rejsen af liv og ånd hans budskab opmuntrende Dr. Bilal Philips til at etablere et center for islamiske studier i forskellige lande, herunder Institut for islamiske studier ved Preston University i De Forenede Arabiske Emirater, Akademiet for islamiske studier i Qatar, Institut for islamiske studier i engelsk på Knowledge International University i Saudi-Arabien, College af da'wah og islamisk kultur i Sudan samt oprettelse Preston International College i Indien.

Konvergens af teknologi i nutidens digitale tidsalder, han også brugt som et middel til propaganda for at nå mennesker på verdensplan. I 2007 grundlagde Dr. Bilal Philips den islamiske Online University (IOU) som den første institution, der organiserer uddannelsesaktiviteter islam stratum-1 online. Til denne dag, IOU har mere end 150.000 studerende fra 219 lande, hvilket gør IOU som nummer et universitet i verden i en mangfoldighed af elever.
Midt i sit arbejde i faglige aktiviteter og propaganda, Dr. Bilal Philips tog tid at udfylde en generel vurdering i Indonesien. IOU har udpeget IslamDiaries som én taklim i Indonesien til at gennemføre en undersøgelse om "Hvorfor islam?" For at blive afholdt den 7. september 2015 Masjid Al Bina, Jalan Pintu Satu Bung Karno, Senayan, Jakarta.

Tauhid, VEJEN TIL RETFÆRDIGHED og velstand

Ved
Al-Ustadz Yazid bin Abdul Qadir Jawaer


Tauhid POSITION I islam
Tawhid er roden af taknemmelighed for en muslim. [1]

الحمد لله وحده, والصلاة والسلام على نبينا محمد وعلى آله وصحبه ومن تبعهم بإحسان إلى يوم القيامة, وبعد:

Alhamdulillaah, tilbyder vi altid vores endeløse taknemmelighed til Allah den Almægtige -Rabb barmhjertighed Barmhjertige. Han har to uforlignelige fordel, som favoriserer favoriserer Islam og Sunnah. Med både en tjeneste, vil mennesket finde lykken og blive frelst fra straf, både i denne verden og i det hinsides.

Derfor, for Guds tjenere, der har modtaget sådanne favoriserer bør binde det med taknemmelighed, og altid bede Gud, for at blive en tjener altid være taknemmelig. En muslim og et bevis for taknemmelighed for denne velsignelse, nemlig at være muslimsk glæde, at Gud som sin Herre, islam som religion og profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam som profeten.

Bønner og hilsner kan altid tercurahkan til profeten Muhammed belægninger profeternes, ingen profet sesudahnya- som har været kommunikere budskabet, opfylde mandatet, rådgive ummah, og ummah har Godhed leder ind i strålegangen og lige, som de havde tidligere i åbenbar fejl.

Forpligtelser for en sand muslim er en tilhænger af profeten Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam trofaste, efter anvisningerne, efterligne hans eksempel, udføre Sunnah og Sunnah-Sunnah forsvare, og holde sig væk fra shirk og kætteri. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sendt af Gud, til at overbevise menneskeheden, der mentauhidkan Gud og holde alle former for shirk.

Sætning af enhed for muslimer, især Ahlus Sunnah wal jama'ah er den sætning, der ikke er fremmed, fordi monoteisme til dem, som en måde for tilbedelse, der skal gennemføres i hverdagen og som først prædiket før den anden.

Allah den Ophøjede siger:

فاعبد الله مخلصا له الدين ألا لله الدين الخالص

... Så Tilbed Allah ved at rense lydighed til Ham. Husk, den eneste religion Allah hører nettet (fra Shirk) ... [az-Zumar / 39: 2, 3]

Allah den Almægtige siger også:

وما أمروا إلا ليعبدوا الله مخلصين له الدين

Selv om de ikke er bestilt undtagen for at tilbede kun Allah ved at rense lydighed mod Ham ... [al Bayyinah / 98: 5].

Hele profeterne og apostlene عليهم الصلاة والسلام har prædiket monoteisme til sit folk i hver periode (generation) det. Som Allah siger:

ولقد بعثنا في كل أمة رسولا أن اعبدوا الله واجتنبوا الطاغوت

Og ja, har vi sendt til alle folk en budbringer, (for opkald) for kun at tilbede Allah (dvs. mentauhidkanNya) og væk fra den onde ... [et-Nahl / 16: 36].

Og hans ord:

وما أرسلنا من قبلك من رسول إلا نوحي إليه أنه لا إله إلا أنا فاعبدون

Vi har ikke sendt nogen apostel foran dig (Muhammad), men vi åbenbaret for ham: "Se, der er ingen gud (ret til at diibadahi korrekt) andre end jeg, så I tilbede mig". [al-Anbiya '/ 21: 25].

Hans ord også:

فأرسلنا فيهم رسولا منهم أن اعبدوا الله ما لكم من إله غيره أفلا تتقون

Så vi sendte dem en budbringer fra indbyrdes (sige): "Tilbed I til Gud, til tider er der ingen gud af sandhed til dig i andre Så hvorfor du ikke frygter ham (til ham).?« [Al Mukminun / 23: 32].

Alle apostlene begynder deres mission til sit folk til monoteisme Uluhiyyah, så de kan tilbede den eneste sande Gud alene.

Alle Apostlene sagde til sine folk for at tilbede kun Allah alene. [2]

Glory herlighed videnskab afhænger af, hvad der er undersøgt. Og videnskaben om monoteisme er så ædel-ædle videnskab. Science, at de fleste store og ædle er videnskaben om monoteisme og Ushuluddin. Fordi, om monoteisme, at Gud skabte jinn og menneskeheden, sænke bøgerne, sendte apostlene, og for at skabe himmel og helvede. Enhver, der studerer videnskab og praktisere det, så han retfærdig mand glad. I stedet hvem ignorere det og ikke ønsker at lære, så er han den elendige og elendige.

Gud sagde til sine tjenere til at studere syar'i, den første der skal undersøges er videnskaben om tawhid, Gud ved, undersøge, hvordan mentauhidkan Gud, tilbede Ham ordentligt. Allah den Ophøjede siger:

فاعلم أنه لا إله إلا الله واستغفر لذنبك وللمؤمنين والمؤمنات والله يعلم متقلبكم ومثواكم

Så vide, at der ikke er nogen Gud (der er berettiget diibadahi højre), men Allah, og bede om tilgivelse for dine synder og over (synden) de troende, mænd og kvinder. Og Allah ved det forretningssted og ophold-MU. [Muhammad / 47: 19].

Mennesker, der dør i en tilstand af Tawhîd til Gud, så vil han komme i himlen. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Den, der døde, og han ved, at der er ingen gud har den rigtige diibadahi korrekt andre end Allah, så går han til himlen. [3]

Således position monoteisme er som et fundament for opbygningen af en muslimsk velgørenhed. Opmærksom på en klog naturligvis altid fokus på at forbedre fundamentet. Mens fjols, vil han fortsætte med at ophøje bygningen, uden cementering fundamentet, så robohlah bygning.

Oprigtighed og monoteisme, også sammenlignet med et træ, der vokser i leveren, gerninger er grenene, fred er den frugt, der kan mærkes i livet i denne verden, og evig glæde i det hinsides. Da frugterne af paradis, vil ikke være afbrudt og ulovlig. Tilsvarende "frugt" oprigtighed og monoteisme i verden, ikke vil blive afbrudt, og ulovlig. Kesyirikan, ligger og riya 'som et træ, der vokser i det menneskelige hjerte, hans verden er frygt, bekymring, forvirring og snæversynethed, der kan mærkes i brystet, og det mørke, der ramte leveren. Mens der i det hinsides vil bære Zaqqum træet [4] og evig pine. [5]

Tauhid DEFINITIONER & TYPER stuff [6]
Tawhid -i det arabiske sprog er mashdar af وحد, يوحد, توحيدا, betyder det at gøre noget, at en.

Tawhid -i videnskab syar'i (terminologi) - er Enheden af Gud imod noget særligt for ham, både i Uluhiyyah, Rububiyyah, og Asma 'og hans attributter. Tawheed betyder tilbedelse kun Allah.

Tawhid består af tre slags: Rububiyyah Tawheed, Tawheed Uluhiyyah og Tawheed al Asma 'vask-Shifat.

Tawhid Rububiyyah, nemlig mentauhidkan alt, hvad der er gjort Allah Ta'ala, enten at skabe, der giver held og lykke, tænde og slukke. Gud er konge, Hersker Rabb der arrangeret alt. Allah den Ophøjede siger:

ألا له الخلق والأمر تبارك الله رب العالمين

... Husk, at skabe og bestilling helt rigtige Gud. Ære være Allah, alverdens Herre. [al A'raf / 7: 54]

Tawhid Uluhiyyah, nemlig Enheden af Allah Ta'ala gennem alle arbejde tjenere, som på en måde, at de kan nærme sig Gud, når det disyari'atkan af ham, såsom at bede, khauf (frygt), kongen '(håb), mahabbah ( elsker), dzabh (slagtning), bernadzar, isti'aanah (til hjælp), istighatha (til hjælp i hårde tider), isti'adzah (til beskyttelse), og alt, hvad Gud befalede disyari'atkan og med ingen menyekutukanNya med hvad også. Alle disse og andre tilbedelse bør kun gøres på kun Allah og oprigtigt om det.

Allah den Ophøjede siger:

وإلهكم إله واحد لا إله إلا هو الرحمن الرحيم

Og din Herre er Allah den Almægtige, ingen gud, der har ret diibadahi korrekt, men Ham. Mest Nådige, Mest Barmhjertige. [al-Baqarah / 2: 163].

Tawheed Asma 'wash-Shifat Gud, er at etablere noget, Allah og Hans Sendebud har oprettet sig, enten navne eller Guds egenskaber, såvel som mensucikannya af alle skam og mangler, som det er blevet renset af Allah og Hans Sendebud. Og vi skal etablere Guds natur, både indeholdt i Koranen og i al Sunnah, og bør ikke være ditakwil.

Allahs ord Ta'ala:

ليس كمثله شيء وهو السميع البصير

Der er intet som ham. Og Han er den All-høre Mænd Seer. [Ash Shura / 42: 11].

Islam er en religion Tauhid
Islamisk definition er:

الإستسلام لله بالتوحيد والإنقياد له بالطاعة والبراءة من الشرك وأهله.

(indsendelse til Gud gennem mentauhidkanNya, underdanig til ham at gennemføre overholdelse (over alle påbud og forbud), og befri dig selv fra shirk og dem, der gør fralægge sig). [7]

Hvis vi vender tilbage til al Koranen, har Allah meddelt os, at den »aqidah hele apostel er monoteisme, og deres mission begynder med tauhidullah, og monoteisme er den største og vigtigste sag, de bærer.

Således forholdet 'Aqeedah af monoteisme mod hele Shari'ah profeter (herunder Profeten Muhammad) عليهم الصلاة والسلام er som grundlaget for en bygning (og ligesom ånden i kroppen). Fordi de organer ikke vil stå op og leve, undtagen i overværelse af spiritus.

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam begynde at prædike for monoteisme, samt hele apostlen. Blandt eksemplerne er, profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam til Mu'adh bin Jabal radi anhu når sendt til Yemen. [8]

Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

إنك ستأتي قوما أهل كتاب, فإذا جئتهم فادعهم إلى أن يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله (وفي طريق: فليكن أول ما تدعوهم إليه عبادة الله), (وفي أخرى: أن يوحدوا الله) فإن هم أطاعوا لك بذلك (وفي رواية: فإذا عرفوا الله), فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم خمس صلوات في كل يوم وليلة, فإن هم أطاعوا لك بذلك فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم صدقة تؤخذ من أغنيائهم فترد على فقرائهم, فإن هم أطاعوا لك بذلك فإياك وكرائم أموالهم واتق دعوة المظلوم فإنه ليس بينه وبين الله حجاب.

Sikkert vil du komme til et folk Bogens, derefter invitere dem til at bevidne, at der ikke er nogen gud, der har de rette diibadahi korrekt undtagen Allah, og at Muhammad er Allahs Sendebud. (I en anden ordlyd: Så den første gang du prædike for dem er at tilbede Allah alene) (samt andre ordlyd: Så de gør Gud som den eneste støtteberettigede diibadahi). Hvis de adlyder for han (I en historie: når de har mentauhidkan Allah), så fortæl dem, at Allah har forpligtet dem til at bede fem gange om dagen. Hvis de adlyder fordi en sådan det, så fortæl dem, at Allah gjorde det obligatorisk på dem velgørenhed, som er taget fra de rige iblandt dem, og derefter distribueres til de fattige blandt dem. Hvis de adlyder for han, så I skyr deres rigdom er god, og du er bange mod dem, der dizhalimi bøn, fordi der ikke er slør mellem bønner af mennesker, der dizhalimi med Gud. [9]

Tauhid OG RETFÆRDIGHED
Først. Gud fortæller os, at formålet med skabelsen og kommandoen, at væsen at kende navne og attributter af Hans, at de tilbeder kun Allah, ingen blev forenet med sine skabninger, og at mennesket retfærdighed. Retfærdighed er grundlaget for oprettelsen af himlen og jorden, som Allah siger:

لقد أرسلنا رسلنا بالبينات وأنزلنا معهم الكتاب والميزان ليقوم الناس بالقسط

Faktisk Vi har sendt vores budbringere med at bringe håndgribelige beviser, og vi har sendt ned med dem al Bogen og resten (af retfærdighed) for at gøre det muligt for folk at udføre retfærdighed ... [al Hadid / 57: 25].

I dette vers Allah fortæller os, at formålet med den kommende af apostlene og sænkede sine skrifter er, at den menneskelige retfærdighed. Den største retfærdighed er tawhid (mentauhidkan Allah), og enheden i emnet, oprindelse, og en milepæl for retfærdighed. Mens Shirk er kezhaliman. Allah siger:

إن الشرك لظلم عظيم

Faktisk shirk er den største kezhaliman. [Luqman / 31: 13].

Derfor fralægge sig (associere partnere med Allah) er den mest lovovertrædere kezhaliman, og monoteisme er den mest retfærdige retfærdighed. [10]

Sekund. 'Aqeedah af monoteisme frigør hjertet og sjælen i trældom til væsner med tilbedelse kun Allah den Almægtige alene, og ikke følger, men kun til profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam.
'Aqeedah af monoteisme, kræver en muslim til at opgive alle former for trældom til andre end Allah, fordi alt andet end Gud er et væsen, der ikke har den mindste mulighed for at oprette, tildele og forskellige andre Ilahiyyah egenskaber.

Omvendt dem, der gør polyteisme, hvilket betyder, han har gjort Uret -lawan af adil- igen dissenter. Hvordan kunne han tilbeder til noget-som ikke har nogen kekuasaan- da Gud skabte ham, og han takkede noget er, det er Gud alene, der gav ham held og lykke. Allah siger:

وما خلقت الجن والإنس إلا ليعبدون ما أريد منهم من رزق وما أريد أن يطعمون إن الله هو الرزاق ذو القوة المتين

Og jeg har ikke skabt jinn og menneskeheden, bortset fra at de skulle tilbede Mig. Jeg vil ikke have nogen af dem held og lykke en lille smule, og jeg tror ikke at klikke på testamenter, så de foder mig. Sandelig Allah, Han er den Giveren Rizki Yang har magten igen meget stærk. [adh Dzariyat / 51: 56-58]

Tredjedel. Kommandoen til at gøre retfærdighed.

اعدلوا هو أقرب للتقوى

... Gælder er uretfærdig, fordi den (messen) er tættere på fromhed .... [al Maa-Idah / 5: 8].

Islam som en religion af monoteisme, beordrede tilhængere til ædle, moralsk gode og dårlige moral forbyde. Islam også beordrede alle retfærdige og gode gerninger, og forbyde de dårlige gerninger. Allah den Ophøjede siger:

إن الله يأمر بالعدل والإحسان وإيتاء ذي القربى وينهى عن الفحشاء والمنكر والبغي يعظكم لعلكم تذكرون

Faktisk fortæller Allah (dig) at være retfærdig og gøre godt, give til Slægtninge, og Gud forbyde af uanstændighed, munkar og fjendtlighed. Han lærer dig, at I kan tage agt. [en-Nahl / 16: 90].

Selv Gud kalder Hans Bog (al-Qur'an) som en retfærdig straf. Allah den Ophøjede siger:

وتمت كلمت ربك صدقا وعدلا

Og har en perfekt sætning din Herre (al-Qur'an), (en sætning) er lige og fair ... -AL An'am / 6, afsnit 115- punkt, lige i nyhederne, og fair i styrende og forbydes. [11 ]

Fjerde. Tawhid og være fair over for andre muslimer og vantro.

Tauhid selvstændigt folk mellem muslimer MED PAGAN
Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde, at folk siger og tror sætningen af enhed (لا إله إلا الله), så er han en muslim, der er berettiget til beskyttelse af herskeren af muslimerne og få et løfte om himlen. En muslim har ret til højre for wala «(loyalitet) af andre muslimer på grund af monoteisme og lydighed mod Allah og Hans Sendebud sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

Omvendt dem, der benægter sætningen af enhed i at gøre shirk -med kesyirikan der holdt ham ude af den islamiske så den person skal bekæmpes, og titlen bara '(had) af alle muslimer. Allah den Ophøjede siger:

قاتلوا الذين لا يؤمنون بالله ولا باليوم الآخر ولا يحرمون ما حرم الله ورسوله ولا يدينون دين الحق من الذين أوتوا الكتاب حتى يعطوا الجزية عن يد وهم صاغرون

Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og dagen derefter, og de ikke forbyde, hvad der er blevet forbudt af Allah og Hans Sendebud og dem, der anerkender ikke den religion, det er sandt (islam), (dvs. personer) der har givet al den Bog indtil de betaler jizya (skat) med villig underkastelse, de er i en tilstand af underkastelse. [at Tawbah / 9: 29].

Word Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam:

أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, ويقيموا الصلاة, ويؤتوا الزكاة, فإذا فعلوا ذلك, عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام, وحسابهم على الله تعالى.

Jeg er befalet at bekæmpe folk, indtil de bevidner, at der er ingen gud (guddom), der diibadahi korrekt, men Allah og at Muhammad er Allahs Sendebud, opretholde bøn og betale zakat. Hvis de havde gjort det, så deres blod og skat, medmindre jeg beskytte rettighederne for islam, og deres regnestykke er i Allah Ta'ala. [12]

Kommandoen til at bekæmpe de vantro og polyteister skyldes utroskab og polyteisme dem mod Allah den, som skabte dem, såvel som 'aqidah dem, der afviger fra den' Aqeedah af monoteisme; ikke på grund af en personlig vendetta, kæmper staten eller territorium. Sådan er Guds befaling til Hans Sendebud, også denne nation til at kæmpe mod de vantro, så folk strømmede til konvertere til Gud og mentauhidkanNya.

Kommandoer kæmpe, kæmpe og dræbe de vantro, der er hedenske harbi (der kæmper muslimerne). Med hensyn til de vantro, der ikke bekæmper muslimerne, så vi har fået befaling til at gøre retfærdighed til dem, og bør ikke downloade zhaliminya. Hvis de vantro dhimmi (beskyttet mod islamisk styre), eller mu'ahad (indgået aftale med den islamiske regering), eller musta'man (beskyttelse af sikkerheden i den islamiske regering), så bør de ikke blive dræbt. Allah den Ophøjede siger:

لا ينهاكم الله عن الذين لم يقاتلوكم في الدين ولم يخرجوكم من دياركم أن تبروهم وتقسطوا إليهم إن الله يحب المقسطين

Allah ikke forbyder dig at gøre godt og være fair over for dem, der kæmper dig på grund af religion og ikke (også) ekskludere dig fra jeres hjem. Faktisk elsker Allah dem, der handler retfærdigt. [al Mumtahanah / 60: 8].

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam truer mennesker, der dræber vantro mu'ahad eller dhimmi med hårde sanktioner. Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Den, der dræber en vantro mu'ahad, så vil han ikke lugte himlen. Når de i virkeligheden det kan lugte duften af himlen fra (afstand) bevæger fyrre år. [13]

Også ordet Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam:

من قتل قتيلا من أهل الذمة لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Den, der dræber en ekspert dhimmaen, så vil han ikke lugte himlen. Når de i virkeligheden det kan lugte duften af himlen fra (afstand) bevæger fyrre år. [14]

Dette viser, at troende ikke alene skulle udgyde blod, endsige mod en muslim. [15]

Tauhid GRUND AF MUSLIMSKE PERSONLIGE [1]
Først. Gud vil tørre væk synder Tauhid.
Beviserne, nemlig ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i en hadith Qudsi, fra Anas ibn Malik radi anhu, sagde han: Jeg hørte Messenger sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde, Allah, lovprist og ophøjet sagde:

... يا ابن آدم إنك لو أتيتني بقراب الأرض خطايا ثم لقيتني لا تشرك بي شيئا لأتيتك بقرابها مغفرة.

"... O Children of Adam, hvis du kommer til Mig med alle dine synder på jorden, mens du når jeg dør ikke knytte mindste, helt sikkert vil jeg give dig fuld tilgivelse af jorden alligevel". [2]

Sekund. Allah Ta'ala vil fjerne vanskeligheder og sorg i verden og det hinsides for dem, der Tauhid.

Allah den Ophøjede siger:

ومن يتق الله يجعل له مخرجا ويرزقه من حيث لا يحتسب

... De, der frygter Allah, vil han holde for ham en vej ud. Og give ham held og lykke fra den retning, der er ikke uventet ... "[ATH-Thalaq / 65: 2,3].

Nogen sagde ikke frygt for Gud, hvis han ikke Tauhid. Folk, der Tauhid og forsigtige, vil han blive givet en vej ud af problemerne i livet. [3]

Tredjedel. Gud vil gøre og dekorere i hjertet af den Tauhid med kærlighed for den tro, samt gøre i sit hjerte had til vantro, ondskab og uretfærdighed.
Allah den Ophøjede siger:

ولكن الله حبب إليكم الإيمان وزينه في قلوبكم وكره إليكم الكفر والفسوق والعصيان أولئك هم الراشدون

... Men Gud gjorde du elsker troen og gøre (tro) er smukt i dit hjerte, og gøre dig hader at vantro, ondskab og uretfærdighed. Det er dem, der følger den lige vej. [al Hujurat / 49: 7].

Fjerde. Tawhid er den eneste grund til at få fornøjelsen af Allah. Og folk lykkeligste med forbøn af profeten Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam er den person, der udtaler لا إله إلا الله med fuld oprigtighed i hans hjerte.
Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

أسعد الناس بشفاعتي يوم القيامة من قال: لا إله إلا الله خالصا من قلبه أو نفسه.

Mennesker, der er gladest med mandapat syafa'atku på Dommens Dag, det vil sige dem, der siger "La ilaha illallaah" oprigtigt fra hans hjerte eller hans sjæl. [4]

Femte. Allah Ta'ala vil omfatte en garanti for, at Tauhid til himlen.

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Den, der døde, og han ved, at der er ingen gud har ret diibadahi korrekt, men Allah, så går han til himlen. [5]

Sjette. Allah Ta'ala vil give sejren, nødhjælp, triumf og herlighed til dem, der Tauhid.

Allah den Ophøjede siger:

يا أيها الذين آمنوا إن تنصروا الله ينصركم ويثبت أقدامكم

Åh, I der tror! Hvis du hjælper (religion) Allah, vil han hjælpe dig og styrke din position. [Muhammad / 47: 7].

Syvende. Allah Ta'ala vil give et godt liv i denne verden og det hinsides for manden Tauhid.

Allah den Ophøjede siger:

من عمل صالحا من ذكر أو أنثى وهو مؤمن فلنحيينه حياة طيبة ولنجزينهم أجرهم بأحسن ما كانوا يعملون

Den, der gør gode gerninger, både mænd og kvinder i en tilstand af tro, så vil det helt sikkert Vi gav ham et godt liv, og vil vi give et svar på dem med en bedre belønning end hvad de har gjort. [et-Nahl / 16: 97].

Ottende. Tauhid vil forhindre en muslim evigt i helvede.
Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

يدخل أهل الجنة الجنة, وأهل النار النار, ثم يقول الله تعالى: أخرجوا من كان في قلبه مثقال حبة من خردل من إيمان, فيخرجون منها قد اسودوا فيلقون في نهر الحياء -أو الحياة, شك مالك- فينبتون كما تنبت الحبة في جانب السيل, ألم تر أنها تخرج صفراء ملتوية?

"Efter indbyggerne i himlen komme i himlen, og befolkningen i helvede ind Helvede, så efter at Gud sagde også:" Tag ud (Helvedes) dem, i hvis hjerter der er en vægt på et sennepsfrø af tro, "så de fjernes fra helvede, bare kun havde de kulsort krop (ligesom trækul). Så de blev sat ud i floden af liv, så deres kroppe vokser (uændret) som væksten af frø, der er på bredden af floden. Kan du ikke se, at frøet vokser gule og folder? " [7]

Niende. Tawhid er afgørende for accept eller afvisning af menneskelig velgørenhed.
Perfekt eller ikke en person, afhænger af tauhidi velgørenhed. Folk, der gør godt, men ikke perfekt tauhidi, for eksempel riya, ikke oprigtigt, gør shirk, vil velgørenhed uden tvivl give bagslag for ham, betyder det ikke bringe lykke. Derfor skal alle velgørende organisationer ske med oprigtighed for Allah, enten i form af bøn, almisse, velgørenhed, faste, pilgrimsfærd og andre.

Allah den Ophøjede siger:

الذي خلق الموت والحياة ليبلوكم أيكم أحسن عملا وهو العزيز الغفور

Hvem skabte død og liv, som Han kan teste dig, der blandt jer en bedre velgørenhed. Og Han er den Mægtige, den Tilgivende. [al-Mulk / 67: 2].

I den ædle vers, Allah nævner de "gode gerninger", ikke "velgørende organisation, der meget". Velgørenhed, kaldet gode eller retfærdige, hvis den opfylder to betingelser, nemlig oprigtig og Ittiba «til profeten Muhammed n. Som nævnt i hadith, denne sætning لا إله إلا الله, på dagen for dommen, skællene er tungere end himmel og jord til at forårsage oprigtig.

Tiendedel. Tauhid mennesker, der vil få en følelse af sikkerhed og vejledning.
Folk, der ikke mentauhidkan Gud perfekt, så han var altid på vagt, han er altid i en tilstand af frygt og urolig. De er bange for en dårlig dag, eller frygten for at have mere end to børn, frygt for fremtiden, frygt for hans ejendom forsvundet, og så videre.

الذين آمنوا ولم يلبسوا إيمانهم بظلم أولئك لهم الأمن وهم مهتدون

Folk, der tror, og ikke at blande deres tro med brutalitet (shirk), det er dem, der fik sikkerhed, og det er dem, der modtager vejledning. [al An'am / 6: 82].

Tauhid GRUND TIL den muslimske [8]
Islam som religion monoteisme, er egnet og passende i enhver tid, sted, og tilstand ummah. Det vil sige, klamrer sig til islam, vil ikke fjerne fordelen ved Ummah. Selv med de monoteistiske religioner, vil ummah være en god, velstående, trygt og sikkert. Hvis menneskeheden ønsker frelse verden og i det hinsides, så bør de konvertere til islam og er underlagt implementere islamiske shariah. Men det må huskes, kompatibilitet og uforenelighed af islam, betyder ikke, at islam var genstand for holde sig ajour med tid, sted og omstændigheder mennesket som ønsket af nogle mennesker.

Islam er den sande religion, Allah Ta'ala lover sejr til dem, der klynger sig til religion er fint, men på den betingelse, at de skal mentauhidkan Gud, sluppet af alle (form) fralægge sig, syar'i studere og øve retfærdige gerninger. Allah har lovet, vil gøre deres afgørelse på jorden, der bekræfter deres tro, og for at gøre deres liv i denne verden sikker Sentausa. Allah den Ophøjede siger:

وعد الله الذين آمنوا منكم وعملوا الصالحات ليستخلفنهم في الأرض كما استخلف الذين من قبلهم وليمكنن لهم دينهم الذي ارتضى لهم وليبدلنهم من بعد خوفهم أمنا يعبدونني لا يشركون بي شيئا ومن كفر بعد ذلك فأولئك هم الفاسقون

Og Allah har lovet dem, der tror blandt jer og gerninger-gerninger, at han virkelig vil gøre deres afgørelse på jorden, som han gjorde dem foran dem ved magten, og vil forankre dem deres religion som han har valgt til dem, og han vil virkelig ændre (stat) de, efter at de er i frygt for at være sikker Sentausa. De tilbeder mig stadig med ikke knytte mig med noget. Men hvem er (stadig) vantro efter (løfte) det, så det er dem, der gør oprør. (en Nur / 24: 55). Se også det brev al-A'raf vers 96.

TASHFIYAH og MT, nøglen tilbage herlighed af islamiske [9]
Sti til sin tidligere herlighed, velstand og velfærd i samfundet er at gennemføre tashfiyah (rensning) af noget ukendt, og har infiltreret ind i islamiske shari'a, såsom shirk, benægtelse af attributterne for Allah Ta'ala eller penakwilannya, afvisning af hadith -hadits autentisk vedrørende »aqidah og andre. Også tashfiyah (rensning) af tilbedelse af forskellige former for kætteri, der har snavsede renhed og perfektion af islam. Og også tashfiyah inden for tolkning, retspraksis, og forskellige kemungkaran der forurener ukrænkelighed af islam.

Så gør tarbiyah (coaching) generation af muslimer i løbet af muslimer, som var blevet ryddet af kemungkaran. Dvs. med en coaching islamisk korrekt, fra en tidlig alder, og uden at blive påvirket af vestlig uddannelse, der er vantro, så bringe dem sammen i enhed 'Aqeedah af monoteisme, dvs. »Aqeedah af Ahlus Sunnah.

'Aqidah Ahlus Sunnah er den bedste måde at forene magt muslimerne og enheden i deres rækker, at fastsætte noget, der er brudt fra religion og verdens anliggender. Dette skyldes, at 'Aqeedah af Ahlus Sunnah er i stand til at genoprette muslimerne til al-Koranen og Sunnah af profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam, og returnerer stien til de troende, den måde de venner Radhyallahu anhum. Denne funktion kan ikke realiseres i en hvilken som helst gruppe eller nogen missionerende agenturer, eller enhver organisation, der ikke omfavne den "Aqeedah af Ahlus Sunnah wal jama'ah. Historien har været et vidnesbyrd om dette faktum. Kun lande, der klamrer sig til 'Aqeedah af Ahlus Sunnah alene kan forene styrken af muslimerne spredt. Kun den 'aqidah Salaf alene, så jihad samt kommanderende det gode og forbyde det onde det opretstående, og blev nået herlighed af islam. [10]

Med 'aqidah Salaf, muslimer og prædikanter-da'inya vil forene, så man opnår herlighed og blive den bedste af Ummah. Dette, fordi 'Aqeedah Salaf er baseret al Koranen og Sunnah i henhold til forståelsen af ledsagerne. Som for "aqidah end 'aqidah Salaf, vil han ikke opnåelsen af enhed, selv der vil ske, er opløsningen og ødelæggelse. Så ingen tvivl om, at vejen til sejr og ære af muslimerne, er at vende tilbage til 'aqidah og manhaj sandhedens, nemlig' Aqeedah af Ahlus Sunnah wal jama'ah; 'Aqidah og manhaj Salaf.

Imam Malik rahimahullah sagde:

لن يصلح آخر هذه الأمة إلا ما أصلح أولها.

Vil ikke være i stand til at løse denne nation, men med, hvad der gør et godt første generation af denne ummah (dvs. venner). [11]

Khatimah: Vi PAABERAABE Istiqamah i den islamiske OG forståelse Sunnah Salafush radi anhum-Salih
Vi beder Gud den Almægtige, at vi blev vist til stien af islam og Sunnah at følge manhaj Salafush-Salih og istiqamah i en tilstand mentauhidkan Allah, gennemføre Sunnah af profeten, og fjernet alle former for shirk og kætteri. Forhåbentlig til Allah den Almægtige gøre os herunder en gruppe af overlevende efter i fodsporene på den ledsagere radi anhum. Og forhåbentlig Allah den Almægtige at samle os i himlen med profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og hans ledsagere radi anhum.

Bønner og hilsner kan altid Gud skænket profeten Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, hans familie, hans ledsagere radi anhum, og dem, der følger han sallâ Allâhu' alaihi wa sallam i hans favør indtil udgangen af tid. Og i slutningen af denne propaganda er alt ros være Allah, Herren af alle verdener.

Vi lukker med en bøn samling kaffaratul:

سبحانك اللهم وبحمدك أشهد أن لا إله إلا أنت, أستغفرك وأتوب إليك.

Ære være Dig, o Gud, jeg priser dig. Jeg bærer vidnesbyrd om, at nogen gud har ret diibadahi korrekt, medmindre du, jeg beder om tilgivelse og angre til dig.

Ros Rabbil 'aalamiin.

[Kopieret fra magasinet udgave af As-Sunnah 11 / år X / 1427 / 2006M. Udgivere Foundation Stående Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tlf. 0271-858197 Fax 0271-858196]


No comments:

Post a Comment