!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 9, 2015

Isten megparancsolta ember lezárja a nemi szervek (a test).

Az út nem volt kész (365)

(Part 365), Depok, Nyugat-Jáva, Indonnesia, szeptember 7, 2015, 19:19 pm).

Isten megparancsolta ember lezárja a nemi szervek (a test).

Isten a szent könyv Korán és Hadith (Sunnah / al-bölcsesség) elrendelte az emberben, férfiak és nők egyaránt, hogy lezárja a nemi szervek vezetve a Sunnah.
Különösen a nők Indonéziában, különösen 1970-ben és a malajziai muszlim nők 1980'an láttam sok rajta a hidzsáb / fátyol dibandngkan indonéz nők.
A diáklány Jogosult MARA Malajzia szállították az Egyesült Államokban például már használja a hidzsáb, míg diáklány Indonéziából általában annak ellenére, hogy nem visel a muszlim fejkendő.
Az 1980-as években megtért, San Diego, Kalifornia, Egyesült Államok név Omar Abdul Madjid látogatása során Indonéziában mindig megáll Kuala Lumpur, Malajzia, azt mondta, megkérdezte, hogy miért malajziai nő találkozott Malajzia sokan már a fejkendő viselése , míg Indonéziában, sok muszlim nők nem viselnek hidzsáb.
Azonban, ha ha Omar újabb látogatást Indonéziában 2015-ben, akkor ő fog látni a sok muszlim nők Indonéziában már visel, még a felesége az alelnök Mohamed Juszuf Kalla már hosszú fátyol is több miniszter, mint a miniszter Khofifah Indar Parawangsa, hogy a nők a távoli területeken Indonézia, annak ellenére, hogy még mindig nem értem az imáról kötelezettségek parancsot, de ők voltak rajta a hidzsáb.
Sok híres művészek Indonézia is rajta a hidzsáb, mint Sandra, Artis Indonézia X Factor győztese Saskia Patin Lubis és sok műsorszolgáltatók, a média riportere, aki visel fejkendőt.
Tehát a folyamat iszlamizációtól (tudatosság az iszlám jog) Indonézia elleni hívei kezdett virágozni.
Most az iszlám vallási előadások mind televíziós malalui vonzott több nézőt.
Voltam a város Muara Teweh, Kabubapen Észak Barito, Közép-Kalimantan a hagyományos piaci sok kereskedők míg az eladási szorgalmasan össze az órájára televíziós adások Rodja (speciális televíziós propaganda és szavalatok Korán), sem a hallgatók Rádió Rodja született sarkában Szumátra Borneo, mint Berau és más Indonéziában.
Így az iszlám emberek Indonézia, ellentétben a múltban muzulmánok, mert az öröklődés (ID / személyazonosító igazolvány), most kezdik megérteni az iszlám a vallási előadásokat egyaránt Rádió, Televízió tudományosan által beszélt Ustad (tudósok) diplomát S3 (No penghafal Korán / Sunnah) diplomások a legjobb egyetemek Medina, Szaúd-Arábia, annak érdekében, hogy megértsük az iszlám szerint a Korán és a Sunnah tudományosan, már nem csupán taqlid tanáraikkal, így elkerülhető lett volna a vallási gyakorlatok, amelyek eltérnek parancsolt Allah és Mohamed próféta.


NEMES, hogy állítsa awrah


Az iszlám, a vallás, amely dicsőíti szerint az emberi természet. Tenyésztési tükröződik minden tanításait. Az Elsőfokú Bíróság lezárja a nemi szervek között egy kis példa, hogy a Mindenható Allah le cselekmények önálló díszítjük. Allah azt mondja:

يا بني آدم خذوا زينتكم عند كل مسجد

O Ádám gyermekei, viselni a ékszerek minden (be) a mecset! [al-A'raf / 7: 31]

"Ékszerek" ebben a versben, azt jelenti, ruhákat, hogy fedezze az ivarszervek, amint azt Ibn Abbaas anhu, Mujahid rahimahullah és mások. (Lásd Tafseer Tabari (12/391), Tafsir al-Baghawi (3/225), és Tafsir Ibn Kathir (3/405)

Ez egy vágót emberi ruhát. Ő is egy jele a fejlődés egy civilizáció, a magasság, a dicsőség, valamint a szimbólum a szerénység. Ehelyett "meztelen" egyik jele primitív kultúra, a jele, a megaláztatás és a romló emberi méltóság olyan alacsony, mint az állatok, vagy akár több sértő vele.

Ezért az ördög mindig csábító férfi vetkőzni, eltakarja meztelenségét, mint Allah figyelmeztetett, hogy az emberek ne tévesszen meg a kísértésnek, Sátán. Meditálj Szavai:

يا بني آدم لا يفتننكم الشيطان كما أخرج أبويكم من الجنة ينزع عنهما لباسهما ليريهما سوآتهما

O Ádám gyermekei! Nem szabad, hogy megtévesszen az ördög! ahogy kiadta az apád anyja égből, hogy levetkőzik mind megmutatni a nemi szervek mindkét. [al-A'raf / 7: 27]

Ugyanakkor a halálos ellensége az emberi ördög nem fogja megállítani ugratás minden eszközzel. A nők, az egyik a csalit, és csapdába démonok hatásos elpusztítására erkölcsi és emberi civilizáció. Előnyei és hátrányai a nők használják, hogy elérjék a rossz célra. Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam emlékeztet minket:

المرأة عورة, فإذا خرجت استشرفها الشيطان

Nő meztelenségét, amikor kijött, az ördög megy vele. [HR. At-Tirmidhi (nincs. 1173) és mások. Minősíthető saheeh a Shaykh Al-Albani]

A nők, ha a házból, akkor felkeltette a figyelmet, azonban az állapotuk. Szóval mi van, ha véletlenül jött ki, hogy felhívja a figyelmet az ellenkező nemű az illata is megmutatta neki öltözött genitáliák kellett volna zárni? A kár sokkal keményebb lesz. Nagyon szomorú, amikor azt halljuk, vagy olvassa el a tömegtájékoztatást, a hír a visszaélés nők elleni mindig ott van, és történik.

Ezért azonnal bűnbánatot Mindenható Allah eljövetele előtt a halál. Férfiak kell tartaniuk a szemüket! Csökkentenie kellene a tekintetét, és nem nézett semmit, nem érdemes megnézni. Próbáljuk tartani a női családtagok által kérve őket, hogy viselni egy ruhát összhangban iszlám Shari'a ahhoz, tiszteletre méltó és nemes, és ne illetlen támadás.

Shaykh Al-Albani mondta: "Allah wa Ta'ala kifejtette, a bölcsesség parancsolt hosszabbít fátylat az Ő szavát:

ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

... Ez így azok könnyebben el kell ismerni, így nem zavarják. "[Al-Ahzab / 33: 59]

Azaz, ha egy nő homály fedi, akkor tudjuk, hogy ő volt a nők körében, akik megtartják magukat a dolgokat, amelyek aljas és kétséges, díszőrség, és egy jó nő. Ha igen helyzetük, a gonoszok nem zavarja őket a trágár. "

A interferencia elkerülése érdekében, még lesz egy boldog élet és a becsület marad érintetlen.

[Másolt a magazin kiadása As-Sunnah 09 / Év XVII / 1435H / 2014. Megjelent Lajnah Alapítvány Istiqomah Surakartában, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment