!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 9, 2015

Jumala käski ihmistä sulje sukupuolielimissä (runko).

Ratsastaa ei päättynyt (365)

(Osa kolmesataakuusikymmentäviisi), Depok, Länsi-Jaavalla, Indonnesia 7. syyskuuta 2015 19:19 pm).

Jumala käski ihmistä sulje sukupuolielimissä (runko).

Jumala pyhä kirja Koraani ja Hadith (Sunnan / al-viisauden) määräsi ihmisillä, sekä miehet että naiset sulkea sukuelimiin kuin ohjataan Sunnan.
Erityisesti naisten Indonesiassa, erityisesti vuonna 1970 ja Malesian musliminaisten 1980'an nähnyt monia yllään hijab / verhon dibandngkan Indonesian women.
Nainen opiskelija saaja MARA Malesia laivattiin Yhdysvaltoihin esimerkiksi käyttävät jo hijab, kun taas nainen opiskelija Indonesiasta yleensä, vaikka hän ei ole pukeutunut muslimi huivi.
Vuonna 1980 siellä oli käännynnäinen San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat nimi Omar Abdul Madjid vierailunsa aikana Indonesiaan aina pysähtyä Kuala Lumpur, Malesia, hän sanoi, kysyi minulta, miksi Malesialainen nainen hän tapasi Malesiassa monissa jo yllään huivi , kun taas Indonesiassa, monet musliminaisten ei yllään hijab.
Jos kuitenkin jos Omar toinen vierailu Indonesiaan vuonna 2015, niin hän näkee paljon musliminaisten Indonesian jo kuluttaa sitä, jopa vaimo varapresidentti Muhammed Jusuf Kalla oli jo pitkä huntu, myös useita ministereitä kuten ministeri Khofifah Indar Parawangsa, naisten syrjäisillä alueilla Indonesia, vaikka he eivät vieläkään ymmärrä rukouksesta velvoitteita komento, mutta ne oli yllään hijab.
Monet kuuluisat taiteilijat Indonesia on myös päällään hijab, kuten Sandra, Artis Indonesia X Factor voittaja Saskia Patin tasoa luonnehtii ja monet lähetystoiminnan, median toimittaja joka käyttää huivia.
Joten prosessi islamin (tietoisuus islamilainen laki) Indonesiassa vastaan ​​kannattajia alkoi kukoistaa.
Nyt islamilainen uskonnollinen luentoja sekä radio- ja televisio-malalui houkutteli paljon katsojia.
Olen ollut kaupunkiin Muara Teweh, Kabubapen Pohjois Barito, Keski-Kalimantanin perinteisillä markkinoilla monet kauppiaat ja myydä ahkerasti yhdessä hänen katsella televisiolähetyksiä Rodja (erityinen televisio propaganda ja recitations Koraani), eikä kuuntelijoita Radio Rodja saavutettiin nurkassa Sumatra Borneo, kuten Berau ja muualla Indonesiassa.
Joten islamilainen kansa Indonesian, toisin kuin aiemmin muslimien koska perintötekijöitä (ID / henkilöllisyystodistus henkilökortti), ovat nyt alkaneet ymmärtää islamia uskonnollisen luentoja sekä Radio, Televisio tieteellisesti puhuu Ustad (tutkijoiden) tutkinnon suorittaneiden S3 (Ei penghafal Koraani / Sunna) valmistuneet parhaiden yliopistojen Medina, Saudi-Arabia, jotta ymmärtää islamin mukaisesti Koraanin ja Sunnan tieteellisesti, ei ole enää vain taqlid opettajiensa kanssa jotta olisi voitu välttää uskonnollisia käytäntöjä, jotka poikkeavat käskenyt Allah ja profeetta Muhammed.


NOBLE sulkea awra


Islam, uskonto, joka kirkastaa mukaisesti ihmisen luonnosta. Kasvatus heijastuu kaikki hänen opetuksiaan. Tilaukset sulje sukupuolielimissä, joukossa pieni esimerkki, että Allah Kaikkivaltias kuvattu teot itse koristella. Allah Kaikkivaltias sanoo:

يا بني آدم خذوا زينتكم عند كل مسجد

O Aadamin lapset, pukea korut joka (enter) moskeijaan! [Al-A'raf / 7: 31]

"Korut" tässä jakeessa, tarkoittaa vaatteita, jotka kattavat sukupuolielimet, kuten Ibn Abbaas anhu, Mujahid rahimahullah ja muut. (Katso Tafseer Tabari (12/391), Tafsir al-Baghawi (3/225), ja Tafsir Ibn Kathir (3/405)

Se on trimmeri ihmisten vaatteisiin. Hän on myös merkki edistymisestä sivilisaation, korkeus kirkkauden sekä symboli vaatimattomuus. Sen sijaan "unclothed" on yksi osoitus alkukantainen kulttuuri, merkki nöyryytys ja heikkenemistä ihmisarvon niinkin alhainen kuin eläimiä tai jopa enemmän loukkaavaa häntä.

Siksi paholainen on aina houkuttelevaa mies riisua, kattaa hänen alastomuus, kuten Allah Kaikkivaltias varoitti, että ihmiset eivät mene lankaan kiusausta Saatanan. Mietiskelemään Hänen sanansa:

يا بني آدم لا يفتننكم الشيطان كما أخرج أبويكم من الجنة ينزع عنهما لباسهما ليريهما سوآتهما

O Aadamin lapset! Sinun ei pitäisi pettää paholainen! kun hän on antanut oman isän äiti taivaasta, riisuutumaan sekä näyttämään sukupuolielimet molempien. [Al-A'raf / 7: 27]

Kuitenkin, kuolevainen vihollinen ihmisen paholainen ei pysäytä kiusanteko kaikin keinoin. Naiset, yksi välillä syötti ja ansa demonit voimakas tuhoamiseksi moraalista ja ihmisen sivilisaation. Edut ja haitat naisista käytti päästä huonoja tarkoituksiin. Profeetta sallallaahu 'alaihi wa sallam muistuttaa meitä:

المرأة عورة, فإذا خرجت استشرفها الشيطان

Nainen on alastomuus, kun hän tuli ulos, paholainen menee sen kanssa. [HR. At-Tirmidhi (nro. 1173) ja muut. Luokiteltu saheeh Shaykh al-Albani]

Naiset, kun ulos talosta, niin se on herättänyt huomiota, mutta niiden kunto. Joten mitä jos he vahingossa tullut ulos kiinnittää vastakkaisen sukupuolen kanssa tuoksu myös osoitti hänelle pukeutunut sukuelinten piti sulkea? Vahinko olisi ankarampi. On hyvin surullista, kun kuulemme Lue joukkotiedotusvälineissä, uutiset väärinkäytön kohdistuva väkivalta on aina olemassa ja tapahtuu.

Siksi olisi välittömästi katua Allahille Kaikkivaltias ennenkuin tulee kuoleman. Miesten tulisi pitää silmänsä! Pitäisi alentaa hänen katseensa ja ei katso mitään, ei ole syytä nähdä. Olkaamme yrittää pitää meidän naisille perheenjäsenten pyytämällä heitä pukeutua mekko mukaisesti islamilaisen sharia jotta ne kunniallinen ja jalo ja välttää siveetöntä pahoinpitely.

Shaykh al-Albani sanoi, "Allah Subhanahu wa Ta'ala on selittänyt viisautta käskenyt pidentää huntu sanassaan:

ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

... Se on niin ne on helpompi tunnistaa, joten ne eivät ole häiriintynyt. "[Al-Ahzab / 33: 59]

Nimittäin, jos nainen kuuluvat verho, se on tiedossa, että hän oli naisilla, jotka pitävät itsensä asioita, jotka ovat halpamainen ja epävarmat, kunnia vartija, ja hyvä nainen. Jos näin on niiden tilanne, paha ei häiritse niitä kirosanoja. "

Kanssa häiriöiden välttämiseksi, jopa tulla onnellista elämää ja kunnia säilyy ennallaan.

[Kopioitu lehden painos As-Sunnan 09 / Vuosi XVII / 1435H / 2014. Julkaistu Lajnah säätiö Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Puh. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment