!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Menekültek árasztotta el Európát, mert a konfliktus Szíriában, Jemenben konfliktust követően.

Az út nem volt kész (367)

(Part 367), Depok, Nyugat-Jáva, Indonnesia, szeptember 11, 2015, 20:19 pm).

Menekültek árasztotta el Európát, mert a konfliktus Szíriában, Jemenben konfliktust követően.

Az elmúlt napokban az Európai elöntött menekültáradat származó Szíria konfliktust, és Afganisztánban, és már nem az áramlás a menekültek is jönnek eredményeként az iraki konfliktus és Jemenben és a konfliktus által sújtott országok más régiókban.
Sőt, a konfliktus Szíriában valószínűleg romlani fog bevonásával Oroszország és Irán, hogy segítse a Assad rendszer és az ellenzéki csoportok, akik segítették az Egyesült Államok és szövetségesei.
Hosszan tartó iraki konfliktus ISIS (Iraki Iszlám Állam, Szíria és Szíria) a kormány síita dominancia Irakban, hogy segített Irán és a libanoni Hezbollah és a koalíció a 80 ország, hogy koordinálja az Egyesült Államokban.
Felgyorsítják a konfliktus Jemenben között Houthi síita lázadók ellen, a jemeni kormány, amely segített Szaúd-Arábia és az arab koalíció az Öböl Együttműködési Tanács
Ha a konfliktus a régióban, hogy egyre intenzívebb, nem is beszélve a konfliktus Észak-Afrikában, esetleg Líbiában és az ellenzék ellen, a tekintélyelvű katonai kormányzat Egyiptom, Európában, Ausztráliában és az Egyesült Államok készen kell állnia arra, hogy többet kapnak áramlását a háború miatt elmenekült régióban.

(BBC) - Az Európai Unió felszólította, hogy elfogadja több menekült
Elnöke az Európai Bizottság, Jean Claude Juncker azt mondta, az EU előtt álló komoly kihívások érkezésével a menekültek.
Egy beszédében, hogy tagjai az Európai Parlament szerdán (09/09), Juncker felszólította a tagállamokat, hogy elfogadja azt a tényt, hogy Európa tekintik menedéket, valamint a remény szimbóluma a menekültek számára.
Azt javasolta, hogy további 160.000 menedékkérők elhelyezett valamennyi EU-tagállam azzal a kötelező kvótarendszer.
Előző felszínre javaslatot elhelyezése részlege menekültek a tagja, aki később megtámadta számos országban.
Juncker javaslatot a tervek szerint megvitatják az uniós miniszterek hétfőn (14/09).
Válasz a fellebbezést elnök az Európai Bizottság, a német kancellár, Angela Merkel, megismételte a tagállamok az EU-nak haladéktalanul állapodjanak meg egy kötelező kvóta korlátozása nélkül a menekültek száma meg kell tenni.
Más szóval, Merkel azt mondta Juncker javaslat a minimális kereslet és az EU-nak elfogadom több menekült.
Eközben a miniszterelnök a Cseh Köztársaság, Bohuslav Sobotka, mondta az EU-nak nem összpontosít az új terveket, de a megállapodások végrehajtása az elmúlt mintegy menekültek és a menedékkérők.
Egy kapcsolódó fejlesztés, az ausztrál kormány azt mondta, hogy majd befogadni további 12.000 menekültek Szíriában és Irakban.
Miniszterelnök, Tony Abbott mondta a kisebbségi csoportok üldözték, amely jelenleg keres menedéket Libanonban, Jordániában és Törökországban, kap prioritást.
Ezek a menekültek fogadásának és Ausztráliában telepedett a az év végéig.

Kötelező kvótákat a bevándorlók száma is kapott az EU-tagállamok egy "első lépést" kezelje a válságot belépők.
Ez derült a német kancellár, Angela Merkel, közepette folyamatos beáramlása a migránsok és menekültek, amelyek tetőzött a múlt hétvégén.
Merkel azt mondta, hogy egyetért a svéd miniszterelnök, Stefan Löfven, aki meglátogatta Németországban. A két ország eddigi legnagyobb elhelyezésére bevándorlók és menekültek Szíriából.
, Felszólítva az Európai Bizottságnak azt a tervét, mint "az első fontos lépés", tette hozzá az EU megköveteli nyitó-záró rendszer osztani azoknak, akik jogosultak menedékjogra.
Ma, szerda, szeptember 8-án az Európai Bizottság létrehoz egy tervet kezelési bevándorlók, többek között az értékesítési kvóták mintegy 120.000 újonnan érkezők a tagországok számára.
Németország közölte, hogy menampug több bevándorlót a jövőben, de szeretné, ha a teher megoszlik.
Alkancellár Sigmar Gabriel fejezte ország képes befogadni, legalább 500.000 menekültek évente az elkövetkező években.
A kvóta kérdése várhatóan különbségekhez vezet az Európai Unióban.
Magyarország, a Cseh Köztársaság, Lengyelország, Szlovákia és Románia már kifejezte fenntartásait, Lengyelország azonban később azt mondta, tudna nagyobb, mint az általuk kínálni előtt, több mint 2000 belépők,
Míg Spanyolországban azt mondta, hogy megkapja az összeget, amelyet az Európai Bizottság.

Németország megerősíti, hogy az ország képes befogadni, legalább 500.000 menekültek évente az elkövetkező években.
Az az állítás készítette alkancellár Sigmar Gabriel.
"Azt hiszem, meg kell hogy képes legyen befogadni félmillió (menekültek évente) az elkövetkező években. Nincs kétségem afelől róla. Talán még jobban," mondta.
De hangsúlyozta, hogy Európa más országaiban felelősséget kell vállalnia.
Sigmar Gabriel szerint Németország igényel munkaerő, amikor az ottani lakosság lefelé.
Németország képes fenntartani százezrei menekültek most az árvíz-európai, különösen olyan országokban, mint a háború sújtotta Szíriában, szintén foglalkozik pénzügyminiszter, Wolfgang Schaueble.
Ahhoz, hogy a tagok a német parlament, mondta az ország gazdasága elég erős.
A megfigyelő azt mondta, hogy a hajlandóság Németországban megkapta a menekültek nem lehet elválasztani a vészhelyzetek előforduló Magyarországon és szolidaritás a német társadalomban is.
Németország és Franciaország szeretné terjeszteni kvóta menekültek és menedékkérők a tagországok az Európai Unió, de sokan közülük a javaslat ellen.
Ha a javaslat született megállapodás az országok az Európai Unió fenyegette bírságok, ha megtagadják a menekültek és a bevándorlók, akik nemrég érkeztek Olaszországba, Görögországban és Magyarországon.

A vezető a német és a francia vezetők terjesszen elő javaslatot egy új rendszert a terjesztés menekültek körében tagországai az Európai Unió.
Francia elnök, Francois Hollande azt mondta, ő és Angela Merkel német kancellár megállapodtak egy olyan mechanizmust, hogy terjesszék a menekültek és a bevándorlók már árvíz Európában.
Hozzáadott Franciaország volt hajlandó befogadni 24.000 fő.
"Mi lesz, hogy lépést, mert úgy vélem, ez az elv, amely megköti Franciaország," mondta az elnök Hollande, hétfő (07/09).
"Mi mindent megteszünk azért, mert ez egy tervet, hogy be saját, és amelyek reményeink fogadja el egész Európában," mondta.
Elmondása szerint, amely az Európai Bizottság azon tervét, több mint 120.000 menekült áthelyezik a tagállamok a következő két évben.
Közben Angela Merkel német kancellár hangsúlyozta, hogy országa nem lesz képes megbirkózni ezzel a válsággal egyedül, és kérni más országokat, hogy csatlakozzanak a menekültek.
Eddig mintegy 20.000 bevándorlók és menekültek a becslések szerint Németországba érkezett a múlt hétvégén, a legtöbb ország által sújtott háború, mint Szíria és Afganisztán.
De a javaslat Franciaország és Németország ellenezte a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor, hogy megerősíti a kvóta nem lehet alkalmazni, amelyet az EU-rendszer uralkodó őt.

Valamint a szíriai menekült-válság próbálják meg az európai országok, felmerül a kérdés, hogy miért nem vezet gazdag Öböl-állam és a szorosabb a távolság?
Az évek során lépte át Libanon, Jordánia és Törökország, de szinte semmi az Öböl-országok.
Hivatalosan szíriai lakosok igényelhetik a turista vízum vagy munkavállalási engedély megadásához az Öböl-állam, hanem a költségek nagyon drága. Emellett ott van egy íratlan szabály, amely korlátozza a szíriaiak hogy a vízum megszerzése.
Jólét és a közelség a Gulf állam Szíriával most számos kérdést felvet, hogy van egy nagyobb kötelezettséget, mint az európai országok Szíria ellen, akik szenvednek nehézségeket az elhúzódó konfliktus az országban.
"Miért nem hagyod őket? Basic durva emberek!?" szatirikus rajzfilm Gulf állami kormányzatok.
Twitter felhasználók írt képek illusztrálják a nyomor menekültek Szíriába, képekkel az áldozatok megfulladtak a gyerekeket arra nevelik keresztül a szögesdrót kerítés, vagy család, aki aludni könnyedén.
A Facebook oldal, a The szíriai közösségi Dániában megosztott egy videót ábrázoló menekültek engedték be Ausztriából Magyarországra, hozzon létre egy másik felhasználó azt kérdezi: "Hogyan megszökött területén testvéreink muzulmánok, kinek a feladata, hanem az országoknak, hogy neveznek, hogy "ellenséges terület"?
Kormány Öböl-államok továbbra is változtatni a helyzetben, hogy segítsen a testvérei voltak szerencsétlen.
Egy másik felhasználó azt mondta: "Esküszöm az Allah nevében a Hatalmas, az arabok, hogy a hitetlenek."
Mekka napilap rajzfilmek -disebarkan is a közösségi médián keresztül mutatott férfi öltözött hagyományos Öböl-országok, nézzen szögesdróttal bekerített ajtót, és rámutatott, hogy a másik ajtó megjelölve EU, mondván:
"Miért nem hagyod őket? Basic udvariatlan embereket!?"
Nyilvánvaló, hogy ez szatirikus rajzfilm kemény hozzáállása a kormányok az Öböl-államok.
Annak ellenére, hogy a legtöbb hívás a szociális média, az Öböl-államok úgy tűnik, hogy nehéz megváltoztatni ezt, hogy segítsen a szíriai menekültek.

Jelentések Szíriából mondta a milícia csoport nevezte magát az iszlám állam vagy az ISIS indított újabb támadást célzó fontos katonai bázis Szíriában északkeletre.
Base Deir ez-Zor, amely szimbólumává vált a szíriai kormány katonai jelenlétét a tartományban Deir ez-Zor, kopott ISIS hiszen tavaly év végén.
"Ez az egyik leghevesebb támadások ISIS," mondta Rami Abdel Rahman a szíriai emberi jogi megfigyelő csoport.
Szerint Rahman ez az eset 36 fegyveresek és 18 katona vesztette életét szíriai kormányt.
Előtt, hogy megragadják a katonai bázist, ISIS már ellenőrzött csaknem az egész régióban a Deir ez-Zor, szíriai tartományok ebben olajban gazdag.
Ha a tartomány fővárosa teljesen hatalmába kerítette ISIS, a város lett a tartomány fővárosa a Raqa a második után kezébe kerüljön az ISIS.
Szerdán (9/9), egy másik lázadó csoport, úgynevezett Army of Conquest, ragadja katonai repülőtér Idlib tartományban, északnyugat Szíria, amely már ostrom alatt két évig.
Voltak jelentések több mint 50 katona vesztette életét egy csatában erre a repülőtérre.
Idlib már teljes mértékben ellenőrzése alatt a lázadó csoportok.

Egy iszlám, Moszkva - Amellett, hogy a humanitárius segélyek küldését Szíria, Oroszország is kiderült küldő katonai tanácsadók az ország. Ezt fejezi ki a szóvivője az orosz külügyminisztérium, Maria Zakharova.

"A katonai tanácsadók küldött Szíriába, valamint néhány, a fegyvereink kimutatták, hogy segítse a szíriai kormány a terrorizmus elleni küzdelemben", mondta Zakaharova egy nyilatkozatában, mint idézett Sindonews.

Reuters indult szerda, szeptember 9, 2015, ez az első alkalom, hogy az oroszok megerősítették, hogy küldött katonai tanácsadók Szíriába. Jósolta Oroszország továbbra is küldeni katonai tanácsadóit, hogy Szíria a következő hetekben.

Korábban azt jelentették, hogy három orosz katonai repülőgép leszállt Szíriában az elmúlt néhány órában. Két óriás teherszállító repülőgép sokrétű, nevezetesen az Antonov-124, a harmadik pedig, hogy milyen típusú utasszállító repülőgép eredetileg állítólag végző humanitárius segélyt az ország.

A nyilatkozat aggodalmát fejezte Zakharova magát élő Egyesült Államok (USA). Uncle Sam valóban kifejezte aggodalmait kapcsolatos jelentéseket, amelyek szerint Oroszország már évek óta nyújt katonai segítséget Szíriában.

Segítségnyújtás célzó kormányzati Bashar al-Assar félő vezethet konfrontáció az erők a nemzetközi szövetségek.

Katar Küldje 1000 katona hadsereg Harc Jemenben


Katar küldött mintegy 1000 katona Jemen alapú Al Jazeera televízió számolt be hétfőn (2015/07/09). És ez a jelentés az első katari részvétel támadások elleni síita Houthi csoport.

Katonai források szerint katari csapatok indultak útnak, hogy Jemenben és készülj fel, hogy csatlakozzon a koalíciós erők szembe a síita Houthi a fővárosban Sanaa - annak ellenére, hogy azt mondta a Reuters csapatok nem lépett be az országba az Arab-félszigeten.

A bevonása a katari szárazföldi erők jön közepette az eszkaláció a konfliktus után egy rakéta sztrájk megölték több tucat katonát Arab-öbölben, Reuters által idézett.

Al Jazeera Katar jelentés szerint 1000 katona, melyet 200 páncélozott járművek és helikopterek 30 Apache vetettek be, hogy Jemenben.

A Külügyminisztérium a katari maga nem kommentálta a jelentéssel kapcsolatban a

No comments:

Post a Comment