!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Refugiaților inundate în Europa, ca urmare a conflictului Siria, Yemen în urma conflictului.

Plimbare nu a fost finalizat (367)

(Partea 367), Depok, West Java, Indonnesia, 11 septembrie de 2015, 20:19 pm).

Refugiaților inundate în Europa, ca urmare a conflictului Siria, Yemen în urma conflictului.

În ultimele zile europene inundate fluxurilor de refugiați provenind din Siria conflict și Afganistan, și nu mai fluxul de refugiați va veni, de asemenea, ca urmare a conflictului din Irak și Yemen și țările lovite de conflicte din alte regiuni.
Mai mult decât atât, conflictul din Siria este probabil pentru a obține mai rău cu implicarea Rusiei și Iranului pentru a ajuta regimul de opoziție și grupurile Assad care au asistat Statele Unite și aliații săi.
Prelungit Irak conflict între ISIS (Statul Islamic al Irakului, Siria, și Siria), cu Guvernul de poziție dominantă siit din Irak, care a ajutat Iranul și Hezbollah libanez și coaliția de 80 de țări, care a coordonat Statele Unite.
Va intensifica, de asemenea, conflictul din Yemen Houthi dintre rebelii șiiți împotriva guvernului yemenit care a ajutat Arabia Saudită și coaliție arabă a Consiliului de Cooperare al Golfului
În cazul în care conflictul din regiune pentru a deveni mai intense, să nu mai vorbim de conflictul din Africa de Nord, eventual în Libia și opoziție împotriva guvernului militar autoritar din Egipt, Europa, Australia și Statele Unite ale Americii trebuie să fie gata să primească mai mult flux de refugiați din regiunea de război.

(BBC) - Uniunea Europeană a cerut să accepte mai mulți refugiați
Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat că UE se confruntă cu provocări severe, cu sosirea refugiaților.
Într-un discurs la membrii Parlamentului European, miercuri (09/09), Juncker a cerut statelor membre să accepte faptul că Europa este văzută ca un refugiu, precum și un simbol al speranței pentru refugiați.
El a propus ca o suplimentare de 160.000 solicitanți de azil aflate în toate statele membre ale UE cu un sistem de cote obligatorii.
Precedent apărut propunere divizie plasarea refugiaților membrului care mai târziu a fost contestată un număr de țări.
Propunere Juncker este programată să fie discutat de către miniștrii UE luni (14/09).
Răspunzând la apelul de președinte al Comisiei Europene, cancelarul german, Angela Merkel, a reiterat statele membre ale UE ar trebui să de acord imediat o cotă obligatorie, fără limitarea numărului de refugiați care urmează să fie luate.
Cu alte cuvinte, Merkel a declarat Juncker propunere este cererea minimă și UE ar trebui să accepte mai mulți refugiați.
Între timp, prim-ministrul Republicii Cehe, Bohuslav Sobotka, a declarat că UE nu ar trebui să se concentreze pe noi planuri, dar punerea în aplicare a acordurilor din trecut cu privire la refugiați și solicitanți de azil.
Într-o dezvoltare conexe, guvernul australian a declarat că va găzdui o suplimentare de 12.000 de refugiați din Siria și Irak.
Prim-ministrul Tony Abbott a declarat ca grupurile minoritare au fost persecutați, care este în prezent caută refugiu în Liban, Iordania, Turcia și, vor primi prioritate.
Acești refugiați vor fi acceptate și sa stabilit în Australia, de la sfârșitul anului.

Cote obligatorii pentru numărul de imigranți care urmează să fie primite de către statele membre ale UE este un "prim pas", în manipularea intrați criză.
Acest lucru a fost evidențiat de către cancelarul german, Angela Merkel, pe fondul intrărilor continue de migranți și refugiați, care a ajuns săptămâna trecută.
Merkel a declarat că împărtășit prim-ministrul Suediei, Stefan Lofven, aflat în vizită Germania. Cele două țări au până în prezent cele mai conciliantă migranților și refugiaților din Siria.
Prin apelarea la planul Comisiei Europene ca "un important prim pas", a adăugat el UE necesită sistem deschis-aproape de a împărți pe cei care au dreptul la azil.
Astăzi, miercuri, 8 septembrie, Comisia Europeană va stabili un plan de manipulare a imigranților, printre altele, distribuția de contingente pentru aproximativ 120.000 de nou-veniți în țările membre.
Germania spus ca ar putea menampug mai mulți imigranți în viitor, dar ar dori ca sarcina este partajată.
Vice-cancelar Sigmar Gabriel și-a exprimat țării sale capabil de a găzdui cel puțin 500.000 de refugiați pe an în următorii ani.
Chestiunea cotă este de așteptat să conducă la diferențe în Uniunea Europeană.
Ungaria, Republica Cehă, Polonia, Slovacia și România și-a exprimat deja rezervele, deși Polonia a spus mai târziu ar putea găzdui mai mult de ce au de oferit înainte, cât mai multe de 2.000 de participanți,
În timp ce Spania a declarat că va primi suma stabilită de către Comisia Europeană.

Germania confirmă că țara este capabil de a găzdui cel puțin 500.000 de refugiați pe an în următorii ani.
Afirmația a fost făcută de vice-cancelar Sigmar Gabriel.
"Cred că trebuie să fie în măsură pentru a se potrivi o jumătate de milion de refugiați (pe an) în următorii ani. Nu am nici o îndoială despre asta. Ar putea fi chiar mai mult", a spus el.
Dar el a subliniat că alte țări din Europa trebuie să-și asume responsabilitatea.
Sigmar Gabriel a spus Germania necesită muncă în cazul în care populația de acolo.
Germania susține capacitatea de sute de mii de refugiați sunt acum inundații Europa, în special din țări precum Siria sfâșiat de război, de asemenea, abordate de ministrul de finanțe Wolfgang Schaueble.
Membrilor parlamentului german, a spus el economia țării este suficient de puternic.
Un observator a spus că dorința de Germania a primit refugiații nu pot fi separate de situații de urgență care apar în Ungaria și solidaritate în societatea germană în sine.
Germania și Franța doresc să se răspândească refugiați cote și solicitanții de azil în țările membre ale Uniunii Europene, dar multe dintre ele împotriva propunerii.
În cazul în care propunerea a fost convenită, țările Uniunii Europene a amenințat amenzi în cazul în care refuză refugiați și imigranți care au sosit recent în Italia, Grecia și Ungaria.

Liderul liderilor germani și francezi să prezinte o propunere pentru un nou sistem de distribuire a refugiaților între țările membre ale Uniunii Europene.
Președintele franceză Francois Hollande a spus că el și cancelarul german Angela Merkel au convenit asupra unui mecanism care să difuzeze refugiați și migranți sunt acum inundații Europa.
Adăugat, Franța a fost dispus pentru a găzdui 24.000 de oameni.
"Vom face acest pas pentru că eu cred acest lucru este principiul care se leaga Franta", a declarat președintele Hollande, luni (07/09).
"Vom face acest lucru pentru că este un plan pe care am depus cont propriu, și care sperăm că va fi adoptat de către întreaga Europă", a spus el.
Potrivit lui, în funcție de planul Comisiei Europene, cât mai multe 120.000 de refugiați vor fi relocate în statele membre în următorii doi ani.
Între timp, cancelarul german Angela Merkel a insistat că țara sa nu va putea să facă față singur acestei crize, și de a pune alte țări să se alăture refugiaților.
Până în prezent, aproximativ 20.000 de migranți și refugiați este estimat a fi ajuns în Germania la sfârșitul săptămânii trecute, cele mai multe dintre țările afectate de război, cum ar fi Siria și Afganistan.
Dar propunerea de Franța și Germania s-au opus de către prim-ministrul maghiar Viktor Orban, care confirmă cota nu s-ar fi aplicat în funcție de sistemul UE în vigoare acum.

De-a lungul crizei refugiaților sirian încearcă să intre țările europene, se pune întrebarea de ce nu sunt de conducere bogat stat din Golf și mai aproape de distanța?
De-a lungul anilor, au trecut în Liban, Iordania și Turcia, dar aproape nimic în țările din Golf.
Oficial, locuitorii siriene pot aplica pentru o viza de turist sau un permis de muncă pentru a intra în starea de Golf, dar costul este foarte scump. De asemenea, există o regulă nescrisă care limitează sirienii pentru a obține o viză.
Prosperitate și apropierea de stat din Golf cu Siria acum a ridicat multe întrebări despre dacă acestea au o obligație mai mare de țări europene împotriva sirienilor care suferă greutăți în conflictul prelungit din țară.
"De ce nu-i lasa sa in? Rude oameni de bază!?" satirice guvernele statelor din Golf. desene animate
Utilizatorii Twitter postat fotografii pentru a ilustra mizeria refugiaților Siria, cu fotografii ale victimelor s-au înecat, copiii sunt aduși în prin gardul de sârmă ghimpată sau a familiei care dorm ușor.
O pagina de Facebook numita Comunitatea siriană din Danemarca a distribuit un videoclip care prezintă refugiați permis în Austria prin Ungaria, de a crea un alt utilizator întreabă, "Cum se fug de pe teritoriul fraților noștri musulmani, care ar trebui să fie responsabil, mai degrabă decât în ​​țările pe care le se referă în continuare "teritoriul inamic"? "
Statele din Golf guvern rămâne schimba poziția lor pentru a ajuta la frații săi erau mizerabile.
Un alt utilizator a spus, "Jur în numele lui Allah, arabii că necredincioși celui tare."
Makkah publicate zilnic desene animate -disebarkan și prin mass-media sociale au arătat un bărbat îmbrăcat în țările tradiționale din Golf, arata intr-un sârmă ghimpată împrejmuită ușă și a indicat o altă ușă marcate UE, spunând:
"De ce nu-i lasa sa in? Oameni nepoliticos bază!?"
Evident, acest desen animat atitudine dură satiric de guvernele statelor din Golf.
Cu toate acestea, în ciuda mai multe apeluri în mass-media sociale, statele din Golf par a fi dificil de a schimba acest lucru pentru a ajuta refugiații sirieni.

Rapoartele din Siria a declarat ca grupul miliției autointitulat statul islamic sau ISIS lansat un nou atac care vizează o bază militară importantă în Siria de nord-est.
Base Deir ez-Zor, care a devenit un simbol al prezenței militare a guvernului sirian în provincia Deir ez-Zor, bătute ISIS la sfarsitul anului trecut.
"Aceasta este una dintre cele mai aprigi atacurilor ISIS,", a declarat Rami Abdel Rahman al grupului sirian de monitorizare a drepturilor omului.
Potrivit Rahman în acest incident 36 militanți și 18 de soldați au fost uciși de guvern sirian.
Înainte de a profita de bază militară, ISIS a fost controlată aproape întreaga regiune de Deir ez-Zor, provinciile siriene în acest ulei bogat.
În cazul în care capitala provinciei copleșit complet ISIS, orașul a devenit capitala provinciei Raqa al doilea, după care se încadrează în mâinile ISIS.
Miercuri (09/09), un alt grup rebel, numit de obicei Armata de Conquest, să profite de aeroport militar din provincia Idlib, în ​​nord-vestul Siriei, care a fost sub asediu timp de doi ani.
Nu au fost raportate cazuri de mai mult de 50 de soldați au fost uciși într-o luptă pentru acest aeroport.
Idlib este acum pe deplin sub controlul grupărilor rebele.

Unul Islam, Moscova - În plus față de trimiterea de ajutoare umanitare în Siria, Rusia, de asemenea, apoi trimite consilieri militari în țară. Acest lucru este exprimat de un purtător de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova.

"Consilieri noastre militare trimis în Siria, împreună cu unele dintre armele noastre prezentate pentru a facilita guvernului sirian în lupta împotriva terorismului", a declarat într-o declarație Zakaharova, citat de Sindonews.

Reuters a lansat pe Miercuri 09-09-2015, aceasta este prima dată când rușii au confirmat că au trimis consilieri militari în Siria. Prezis Rusia va continua să trimită consilieri militare în Siria, în următoarele câteva săptămâni.

Anterior a fost raportat că trei aeronave militare ruse a aterizat în Siria în ultimele câteva ore. Două gigant multiple avion de marfă, și anume Antonov-124 și a treia este tipul de avion de pasageri a fost inițial raportat transporta ajutor umanitar în țară.

Declarația a exprimat îngrijorarea în sine Zakharova ca animate Statele Unite (SUA). Unchiul Sam și-a exprimat într-adevăr, preocupări cu privire la rapoarte care spun că Rusia a fost furnizarea de ajutor militar pentru Siria.

Asistență specifică la guvern, Bashar al-Assar este temut ar putea duce la o confruntare cu forțele de alianțe internaționale.

Qatar Trimite 1.000 de militari Armata luptă în Yemen


Qatar a trimis aproximativ 1.000 de trupe în Yemen pe bază de televiziune Al Jazeera a raportat luni (07/09/2015). Și acest raport este prima implicarea qatarez în atacurile împotriva grup șiit Houthi.

Surse militare a spus că trupele au fost Qatar în drum spre Yemen și să gata să se alăture forțelor coaliției se confruntă cu o Shia Houthi în capitala Sanaa - chiar dacă au spus trupele Reuters nu au intrat în țară în Peninsula Arabică.

Implicarea forțelor terestre qatarezi vine pe fondul unei escaladări a conflictului, după o grevă de rachete a ucis zeci de soldați Golful Arabiei, citat de Reuters.

Al Jazeera în raport Qatar a spus 1.000 de soldati, susținute de 200 de vehicule blindate și 30 de elicoptere Apache au fost desfășurate în Yemen.

Ministerul Afacerilor Externe al Qatar-zis nu a comenta cu privire la raportul

No comments:

Post a Comment