!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, September 12, 2015

Remskiver (kran) falder i Mekka, dræbte mindst 107 pilgrimme, seks personer fra Indonesien.

Turen var ikke færdig (368)

(Del 368), Depok, West Java, Indonnesia, den 12. september 2015 21:50 pm).

Remskiver (kran) falder i Mekka, dræbte mindst 107 pilgrimme, seks personer fra Indonesien.

Remskiver katastrofer som falder i Mekka, der dræbte mindst 107 pilgrimme, herunder seks personer fra Indonesien er skæbne Gud er skrevet i bogen:.
"Lawh Mahfuz".

Profeten sallâ Allâhu alaihi wa sallam sagde: "Allah har sat hele skæbne af alle skabninger fra halvtreds tusind år, før skabte Gud himlen og jorden". (HR. Muslimsk nr. 2653).

"Ingen ulykke vederfares på jorden og (heller) i jer selv, men det er indskrevet i bogen (lawh Mahfuz), før vi bringe det. Sandelig det er nemt for Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).
Selv bladene falder fra grenene er blevet angivet til 50.000 år før skabte Gud himlen og jorden og hele universet.
Calamity, der førte til dødsfald og skader opstår desuden er udpeget som form af en test, advarsel eller undergang.
Alt er for gode mænd til alle de overlevende i det hinsides, hvis dette er den straf, men straffen for accelereret Gud i verden, Gud ønsker sine tjenere behøver ikke at være i den straf i det hinsidige (udødelige), men helt undergang i verden (kort og lys) som en synd , Så dem, der blev dræbt, da Hajj i den kategori af martyrium, (i en tilstand af hele synder tilgivet af Gud), så at himlen venter ofrene døde. Inshallah.
Som en advarsel, fordi mennesker allerede er nedsunket i shirk (associere partnere med Gud), og gensidig drab mennesker (gør zholim), herunder krigen i østlige Ukraine, Syrien, Irak, Afghanistan, Nordafrika, Yemen og menneskelig grådighed løbet rigdom og magt.

(BBC) - Dødstallet fra Indonesien på grund af faldet af hændelsen trisse i Haram, Mekka, øget til seks.
Vished foreslås Implementering Information Funktion Socio-Cultural generalkonsulat i Jeddah, Sharif Shahab.
"Indonesiske statsborgere, der døde som følge af hændelsen kran har nået seks. Når akkumuleret med skader, alle ofre udgjorde 37 mennesker, "sagde Sharif fortalte BBC Indonesien, Jerome Wirawan.
Tidligere har de to ofre døde fra Indonesien kendt fra indskibning Medan (MES 09) og ombordstigning Jakarta-Bekasi (JKS 03).
De yderligere fire dødsfald bestod af to personer fra indskibning Medan, en af ​​ombordstigning Padang, og en anden af ​​indskibning Jakarta-Bekasi.
Årsager
At gennemgå omfanget af skaden og sikkerhedsniveauet omkring Haram, guvernør i Mekka region, prins Khalid al-Faisal, beordrede indkaldelse af undersøgelsen.
Men generaldirektøren for Civil Defense Myndighed Saudi-Arabien, Abdullah bin Suleiman al-Amr, hævder, at en stærk vind er årsag til faldet af remskiven, der ramte Grand Mosque i Mekka, dræbte mindst 107 mennesker, på fredag ​​(11/09).
Ifølge ham, den aktuelle vindhastighed 83 km / t, efterfulgt af kraftig regn, der bankede ned træer og vejskilte.
Når interviewet af Al-Arabiya tv-station, Al-Amr benægtede også rapporter om, at lynet havde ramt remskiven, indtil det kollapsede apparatet.
Gale
Baseret på vidneudsagn fra vidner, vindene blæser i det område af Haram, før kollapse remskive er faktisk meget stærk.
Dave Ariant Yusuf, en rådgiver Hajj et rejsebureau fra Indonesien, ser hvordan vinden forårsager plast, pap og diverse trash flagrende, indtil den når en højde på seks gulv hotelværelset, hvor han opholder sig. Hotellet ligger omkring 50 meter fra Haram siden.
"Himlen blev mørkt. Vinden er meget stærk og pludselig vibrerer hotelværelse vindue. Regn kom ned meget tung og holder op til 30 minutter. Så pludselig var der en kraftig højkonjunktur. Senere vidste jeg, at det var lyden, når kranen faldt, "sagde Dave.
Saudiske intellektuelle kritiseret regeringen, der bør være opmærksomme på sikkerheden for beboere og pilgrimme.
Sikkerhed
Uanset vejret faktor, Irfan Al-Alawi af den islamiske Heritage Research Foundation baseret i Mekka, sagde den saudiske regering bør tænke om sikkerheden af ​​beboere og pilgrimme at huske der er en stor remskive 15 omkring Haram.
"Hele regionen (moskeer) som anlægsområdet. Saudi-Arabien skal genoverveje sundheds- og sikkerhedsstrategi, fordi der er 800.000 mennesker i moskeen, da hændelsen fandt sted, "sagde Al-Alawi.
Al-Alawi er en af ​​de forskere, der højt kritiseret konstruktion omkring det område, som Haram. Ifølge ham, opførelsen af ​​den virkelige ødelægger spor af profeten Muhammed under livet.
Byggeri udvider omkring Haram-området til 400.000 kvadratmeter, der kan rumme 2,2 millioner mennesker på én gang.

Den saudiarabiske regering begyndte at rulle ud en undersøgelse episoder af tag kollaps af en trisse på Grand Mosque i Mekka City, der dræbte mindst 107 mennesker, herunder to indonesiske statsborgere.
Undersøgelsen blev gennemført efter ordre fra guvernør i Mekka region, prins Khalid al-Faisal, kort efter en rød remskive kollapsede og ramte Haram, på fredag ​​(11/09).
Tidligere generaldirektør Civil Defense Myndighed Saudi-Arabien, Lt Sulayman Bin-Abdullah al-Amr, siger den stærke vindhastighed 83 km / t og kraftig regn er årsag til hændelsen.
Faktorer relateret til byggeri sikkerhed omkring Haram søgelyset.
Uanset vejret faktor, Irfan Al-Alawi af den islamiske Heritage Research Foundation baseret i Mekka, sagde den saudiske regering bør tænke om sikkerheden af ​​beboere og pilgrimme at huske der er en stor remskive 15 omkring Haram.
"Hele regionen (moskeer) som anlægsområdet. Saudi-Arabien skal genoverveje sundheds- og sikkerhedsstrategi, fordi der er 800.000 mennesker i moskeen, da hændelsen fandt sted, "sagde Al-Alawi.
Al-Alawi er en af ​​de forskere, der højt kritiseret konstruktion omkring det område, som Haram. Ifølge ham, opførelsen af ​​den virkelige ødelægger spor af profeten Muhammed under livet.
Byggeri udvider omkring Haram-området til 400.000 kvadratmeter, der kan rumme 2,2 millioner mennesker på én gang.
Antal skader fra Indonesien nåede 31 mennesker.
Fordel
I mellemtiden, at antallet af ofre døde af faldet indfaldende remskive i Haram nåede 107 mennesker og sårede 230 andre.
Tallene omfatter dødsfald fra Indonesien seks af dem navngivne Masnauli Hasibuan af indskibning Medan (MES 09) og Siti Rasti Darmini af indskibning Jakarta-Bekasi (JKS 03).
Antallet af borgere, der er ofre omfatter 31 sårede. De blev behandlet på forskellige steder, herunder i An Nur Sygehus, Sygehus Jahir, og kong Abdullah Hospital.
Ud fra de oplysninger fra Udenrigsministeriet og Ministeriet for religiøse anliggender, Konsulat General of Indonesien teamet og teamet stadig efter Haji undersøge muligheden for andre borgere, der er ofre for indonesiske pilgrimme får de største tilbedere.
Religiøs minister anliggender Lukman Hakim Saifuddin lovede at regeringen ville yde erstatning for dødsfald og skader.
"Selvfølgelig vil regeringen yde kompensation for dræbte og kvæstede blev lidt fysiske handicap som forsikringsmæssige hensættelser, der findes i hver af vores pilgrimme," sagde han.
Genesis kollaps af remskiven i Haram, Mecca, Saudi-Arabien, på fredag ​​(11/09), har efterladt mindst 107 mennesker døde. Episoden, som fandt sted forud for pilgrimsfærden processionen er en af ​​terfatal i de sidste 28 år.
Her er ni af de mest fatale hændelser i forbindelse med gennemførelse af en række Hajj i Saudi-Arabien
2015: Mindst 107 mennesker døde og flere hundrede blev såret, da en remskive tag kollapsede så overgå Haram.
2006: Mere end 360 pilgrimme døde af trampet masser, der var undergår stening af djævelen ritual i Mina, en dal i ørkenen som er placeret fem kilometer fra byen Mekka. I pilgrimsfærd sæson af det, at en otte-niveau bygning, der fungerer som sted at bo i nærheden af ​​Den Store Moske kollapsede og venstre mindst 73 mennesker døde.
2004: Masse proppet i Mina resulterede i hundredvis af mennesker blev trampet. Som et resultat, 244 mennesker døde og flere hundrede såret på den sidste dag gennemførelsen af ​​pilgrimsfærden.
2001: Mindst 35 pilgrimme døde af en masse bisse i Mina på den sidste dag i pilgrimsfærd.
Ikke mindre end to millioner mennesker følger Hajj i Saudi-Arabien i år.
1998: Omkring 180 pilgrimme blev trampet masse panik efter flere af dem faldt ned fra vejbro under gennemførelsen Jumrah ritual i Mina.
1997: Mindst 340 pilgrimme døde på grund af brande i township telt i Mina. Mere end 1.500 mennesker blev såret.
1994: Omkring 270 pilgrimme døde på grund af Stampede masserne under gennemførelsen Jumrah ritual i Mina.
1990: Den mest fatale hændelse fandt sted, da masserne proppet ind i tunnelen, der fører til Mekka. I alt 1.426 mennesker døde.
1987: sammenstød mellem iranske pilgrimme og saudiarabiske styrker forårsagede 402 mennesker døde. Bemærk den saudiske regering sagde ofrene bestod af 275 mennesker af iransk oprindelse, 85 saudiarabiske borgere og embedsmænd, og 42 andre er pilgrimme af forskellige nationaliteter. De mere end 600 andre vedvarende skader.

GRUND HAJJ OG Umrah


Ved
Sheikh Abdul Azhim bin Abdullah al-Khalafi


Abu Hurayrah radi anhu, at Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

العمرة إلى العمرة كفارة لما بينهما, والحج المبرور ليس له جزاء إلا الجنة.

"Umrah til Umrah er en synd mellem dem, og Hajj Mabrur ingen belønning for ham i tillæg til Himlen." [1]

Ibn Mas'ud radi 'anhu, at Profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde:

تابعوا بين الحج والعمرة فإنهما ينفيان الفقر والذنوب, كما ينفي الكير خبث الحديد والذهب والفضة, وليس للحجة المبرورة ثواب إلا الجنة.

"Iringilah mellem Hajj og Umrah for både negere synd og fattigdom, samt brand blæser fjerner urenheder (rust) jern, guld og sølv, og der er ingen belønning for Hajj Mabrur men Paradis." [2]

Fra Abu Hurayrah, sagde han, "Jeg hørte Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

من حج لله عزوجل فلم يرفث ولم يفسق رجع كيوم ولدته أمه.

"Den, der gør Hajj oprigtigt for Allah den Almægtige uden grusom og kefasiqan, så vendte han tilbage uden synd, som da han blev født af sin mor." [3]

Ibn 'Umar radi' anhuma, profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, sagde han:

الغازي في سبيل الله والحاج والمعتمر, وفد الله, دعاهم فأجابوه. وسألوه فأعطاهم.

"Folk, der kæmper i vejen for Allah, og de mennesker, der går til Hajj og Umrah, er delegeret fra Gud. (når) Gud kaldte dem, de opfylder hans opfordring. Og (når) de spurgte ham, Gud give (anmode dem). "[4]

Langs Hajj Umrah er Forpligtelser Båret gang i livet, for enhver muslim, baligh, intelligent, Frihed og i stand

Allahs ord Ta'ala:

إن أول بيت وضع للناس للذي ببكة مباركا وهدى للعالمين فيه آيات بينات مقام إبراهيم ومن دخله كان آمنا ولله على الناس حج البيت من استطاع إليه سبيلا ومن كفر فإن الله غني عن العالمين

"Ja, huset blev først bygget til (sted for tilbedelse) er den mand, der var i Bakkah Baitullah (Mekka) velsignet og en vejledning for hele menneskeheden. Ham der er tegn på, at reelle, (blandt andre) Station Abrahams; hvem indtastet det (Baitullah s) mænd, så han var sikkert; gøre Hajj er en pligt for mennesket til Gud, der er (for) folk, der kan rejse til Parlamentet. . Den, der benægter (Hajj forpligtelser), Allah Mahakaya (behøver ikke noget) of the Worlds "[Ali 'Imran: 96-97]

Fra Abu Hurayrah, sagde han, at profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam prædike i vores midte, sagde han:

أيها الناس قد فرض الله عليكم الحج فحجوا, فقال رجل: أكل عام, يا رسول الله? فسكت, حتى قالها ثلاثا, ثم قال صلى الله عليه وسلم: لو قلت نعم, لوجبت, ولما استطعتم. ثم قال: ذروني ما تركتكم, فإنما هلك من كان قبلكم بكثرة سؤالهم واختلافهم على أنبيائهم, فإذا أمرتكم بشيء فأتوا منه ما استطعتم, وإذا نهيتكم عن شيء فدعوه.

"Det er obligatorisk for din pilgrimsrejse, derefter betale de fattige (pilgrimsrejse)." Så der er et ordsprog: "Er hvert år, O Allahs Sendebud?« Da blev han tavs, indtil personen er til at sige det tre gange, så profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde, "Hvis jeg siger ja, uden tvivl vil blive en forpligtelse, og du vil helt sikkert ikke være i stand til at (gøre det)." Så sagde han: "Lad mig, som jeg lade dig. Sikkert, der ødelagde de mennesker, før du er meget at spørge og mange er uenige med deres profet. Hvis jeg bestilte noget for dig, så udfører din så meget som du. Og hvis jeg forbyder noget, så lad. "[5]

Ibn 'Umar radi anhuma, sagde han, "Profeten sallâ Allâhu alaihi wa sallam sagde:

بني الإسلام على خمس, شهادة أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, وإقام الصلاة, وإيتاء الزكاة, وحج البيت, وصوم رمضان.

"Islam er bygget på fem søjler: (1) testamente, at der er ingen gud har ret diibadahi korrekt, men Allah og at Muhammad er Allahs Sendebud, (2) etablere bøn, (3) praksis regelmæssig velgørenhed, (4) pilgrimsrejse til House, og ( 5) Ramadan faste. "[6]

Fra Ibn 'Abbaas anhuma, sagde han, "The Messenger sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde:

هذه عمرة استمتعنا بها, فمن لم يكن عنده الهدي فليحل الحل كله, فإن العمرة قد دخلت في الحج إلى يوم القيامة.

"Det er en pilgrimsrejse, at vi har det sjovt med det. De, der ikke har hadyu (animalsk offer), så bør han bertahallul samlet, fordi pilgrimsrejse er kommet til Hajj, indtil Dommens Dag. "[7]

Af Shabi bin Ma'bad, sagde han, "Jeg gik til se 'Umar, og så sagde jeg til ham:

يا أمير المؤمنين, إني أسلمت, وإني وجدت الحج والعمرة مكتوبين علي, فأهللت بهما, فقال: هديت لسنة نبيك.

"O Troendes, faktisk jeg havde konverteret til islam, og jeg er sikker på, at jeg er allerede obligatorisk pilgrimsfærd og Umrah, så begyndte jeg at arbejde på både tilbeder dem.« Så sagde han, "Du har får hendes instruktioner til at gennemføre Sunnah din Profet.« "[8]

[Kopieret fra bogen Al-Wajiiz FII Fiqhis Sunnah wal Kitaabil Aziiz, Forfatter Shaikh Abdul Azhim bin Badawai al-Khalafi, Issue Indonesien Guide Fiqh Complete, Oversætter Team Tashfiyah LIPIA - Jakarta, Publisher Ibn Kathir, Trykt i Ramadan 1428 - September 2007M]

No comments:

Post a Comment