!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, September 12, 2015

Trinser (kran) faller i Mekka, drepte minst 107 pilegrimer, seks personer fra Indonesia.

Turen var ikke ferdig (368)

(Del 368), Depok, West Java, Indonnesia 12. september 2015 21:50 pm).

Trinser (kran) faller i Mekka, drepte minst 107 pilegrimer, seks personer fra Indonesia.

Trinser katastrofer som faller i Mekka, som drepte minst 107 pilegrimer, inkludert seks personer fra Indonesia er skjebnen til Gud er skrevet i boken.
"Lawh Mahfuz".

Profeten sallallaahu alaihi wa sallam sa: "Allah har satt alle skjebnen til alle skapninger fra femti tusen år før Gud skapte himmelen og jorden". (HR. Muslim nr. 2653).

«Ingen katastrofe rammer på jorden og (NOR) i dere selv, men det er skrevet i boken (Lawh Mahfuz) før vi tar den. Sannelig er det lett for Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).
Selv bladene faller fra grenene har blitt fremsatt til 50.000 år før Gud skapte himmelen og jorden og hele universet.
Ulykke som førte til dødsfall og skader oppstår i tillegg har blitt utnevnt som den form av en test, advarsel eller undergang.
Alt er for gode menn til alle de overlevende i det hinsidige, hvis dette er straff, men straffen av fremskyndet Gud i verden, vil Gud sine tjenere trenger ikke å være i straffen i det hinsidige (udødelig) men ganske undergang i verden (kort og lys) som en synd , Så de som ble drept da Hajj i kategorien for martyrdom, (i en tilstand av hele synder tilgitt av Gud), slik at himmelen venter ofrene døde. Inshallah.
Som en advarsel, fordi mennesker er allerede fast i shirk (assosiere partnere med Gud), og gjensidig draps mennesker (gjøre zholim), inkludert krigen i Øst-Ukraina, Syria, Irak, Afghanistan, Nord-Afrika, Yemen og menneskelig grådighet enn rikdom og makt.

(BBC) - Dødstallene fra Indonesia på grunn av fall av hendelsen trinse i Haram, Mekka, økte til seks.
Sikkerhet foreslås Implementing Informasjon Funksjon sosiokulturelle generalkonsulatet i Jeddah, Sharif Shahab.
"Indonesiske borgere som døde som en følge av hendelsen kranen har nådd seks. Når akkumulert med skader, alle ofre utgjorde 37 mennesker, "sa Sharif til BBC Indonesia, Jerome Wirawan.
Tidligere har de to ofrene døde fra Indonesia kjent fra ombordstigning Medan (MES 09) og ombordstigning Jakarta-Bekasi (JKS 03).
Ytterligere fire omkomne besto av to personer fra ombordstigning Medan, en av ombordstigning Padang, og en annen av ombordstigning Jakarta-Bekasi.
Årsaker
For å se omfanget av skaden og sikkerhetsnivået rundt Haram, guvernøren i Mekka-regionen, Prince Khalid al-Faisal, bestilte innkalling til undersøkelse.
Men direktør i Sivilforsvaret Authority of Saudi Arabia, Abdullah bin Suleiman al-Amr, hevder at en sterk vind er årsaken til fallet av skivene som rammet store moskeen i Mekka, drepte minst 107 mennesker, på fredag (11/09).
Ifølge ham, gjeldende vindhastighet 83 km / t etterfulgt av kraftig regn som slo ned trær og veiskilt.
Når intervjuet av Al-Arabiya TV-stasjon, Al-Amr også benektet rapporter om at lynet hadde slått skivene før den kollapset apparatet.
Gale
Basert på vitneprov, vindene blåser i området Haram før kollapset trinse er faktisk veldig sterk.
Dave Ariant Yusuf, en rådgiver Hajj et reisebyrå fra Indonesia, ser på hvordan vinden fører til at plast, papp og diverse søppel flagrende til den når en høyde på seks gulvet hotellrommet hvor han bodde. Hotellet ligger ca 50 meter fra Haram siden.
"Himmelen ble mørk. Vinden er veldig sterk og plutselig vibrere hotel room window. Regnet kom ned veldig tung og vare i opptil 30 minutter. Så plutselig var det et høyt boom. Senere visste jeg at det var lyden når kranen falt, "sa Dave.
Saudi intellektuelle kritisert regjeringen som bør ta hensyn til sikkerheten til beboere og pilegrimer.
Sikkerhet
Uavhengig av vær faktor, Irfan Al-Alawi av den islamske Heritage Research Foundation basert i Mekka, sa den saudiarabiske regjeringen bør tenke på sikkerheten til beboere og pilegrimer å huske det er en stor trinse 15 rundt Haram.
"Hele regionen (moskeer) som byggeområdet. Saudi-Arabia må revurdere helse og sikkerhet strategi fordi det er 800.000 mennesker i moskeen da hendelsen fant sted, "sa Al-Alawi.
Al-Alawi er en av de lærde som høylytt kritisert byggingen rundt området i Haram. Ifølge ham, byggingen av den virkelige ødelegge spor av profeten Muhammed i løpet av livet.
Bygg utvider rundt Haram området til 400.000 kvadratmeter som rommer 2,2 millioner mennesker på en gang.

Saudi Arabian regjeringen begynte å rulle ut en undersøkelse i tilfeller av taket kollapset over en trinse på Grand Mosque i Mekka City som drepte minst 107 mennesker, inkludert to indonesiske statsborgere.
Undersøkelsen ble utført etter ordre fra guvernøren i Mekka-regionen, Prince Khalid al-Faisal, kort tid etter en rød trinse kollapset og traff Haram, på fredag (11/09).
Tidligere ekspedisjonssjef i Sivilforsvaret Authority of Saudi Arabia, Lt. Sulayman Bin-Abdullah al-Amr, sa den sterke vinden hastighet 83 km / t og kraftig regn er årsaken til hendelsen.
Faktorer knyttet til konstruksjonssikkerhet rundt Haram søkelys.
Uavhengig av vær faktor, Irfan Al-Alawi av den islamske Heritage Research Foundation basert i Mekka, sa den saudiarabiske regjeringen bør tenke på sikkerheten til beboere og pilegrimer å huske det er en stor trinse 15 rundt Haram.
"Hele regionen (moskeer) som byggeområdet. Saudi-Arabia må revurdere helse og sikkerhet strategi fordi det er 800.000 mennesker i moskeen da hendelsen fant sted, "sa Al-Alawi.
Al-Alawi er en av de lærde som høylytt kritisert byggingen rundt området i Haram. Ifølge ham, byggingen av den virkelige ødelegge spor av profeten Muhammed i løpet av livet.
Bygg utvider rundt Haram området til 400.000 kvadratmeter som rommer 2,2 millioner mennesker på en gang.
Antall skader fra Indonesia nådd 31 personer.
Benefit
I mellomtiden, antall ofre døde av fallet hendelsen trinse i Haram nådd 107 mennesker og skadet 230 andre.
Tallene inkluderer dødsfall fra Indonesia seks av dem heter Masnauli Hasibuan ombordstigning Medan (MES 09) og Siti Rasti Darmini ombordstigning Jakarta-Bekasi (JKS 03).
Antall borgere som er ofre inkluderer 31 personer skadet. De ble behandlet på forskjellige steder, blant annet i An Nur Hospital, Hospital Jahir og Kong Abdullah Hospital.
Fra informasjonen fra Utenriksdepartementet og Departementet for religiøse saker, Consulate General of Indonesia teamet og teamet fortsatt søker etter Haji undersøke muligheten for andre borgere som er ofre for indonesiske pilegrimer får de største tilbedere.
Religiøs minister Lukman Hakim Saifuddin lovet regjeringen ville gi kompensasjon for dødsfall og skader.
"Selvfølgelig regjeringen vil gi kompensasjon for dødsfall og skader ble påført fysiske funksjonshemninger som forsikringsmessige avsetninger som finnes i hver av våre pilegrimer," sa han.
Genesis kollaps av skivene i Haram, Mekka, Saudi-Arabia, på fredag (11/09), har forlatt minst 107 mennesker døde. Hendelsen, som fant sted i forkant av pilegrims prosesjonen er en av de terfatal i de siste 28 årene.
Her er ni av de mest fatale hendelser knyttet til gjennomføringen av en rekke Hajj i Saudi-Arabia
2 015: Minst 107 mennesker omkom og hundrevis ble skadd da en trinse taket kollapset slik at ramme Haram.
2006: Mer enn 360 pilegrimer døde av trampet massene som var under steiningen av djevelen ritual i Mina, en dal i ørkenen, som ligger fem kilometer fra byen Mekka. I pilegrims sesong av det, til en åtte-nivå bygning som fungerer som stedet bo i nærheten av Grand Mosque kollapset og forlot minst 73 mennesker døde.
2004: Masse proppet i Mina resulterte i hundrevis av mennesker ble trampet. Som et resultat døde 244 mennesker og flere hundre såret på den siste dagen gjennomføring av vandringen.
2001: Minst 35 pilegrimer døde av en masse panikk i Mina på den siste dagen av pilegrims.
Ikke mindre enn to millioner mennesker følger Hajj i Saudi-Arabia, i år.
1998: Om 180 pilegrimer ble trampet masse panikk etter at flere av dem falt ned fra en bro under gjennomføringen Jumrah ritual i Mina.
1997: Ikke mindre enn 340 pilegrimer døde på grunn av branner i township teltet i Mina. Mer enn 1500 mennesker ble skadet.
1994: Om 270 pilegrimer døde på grunn av panikk massene under gjennomføringen Jumrah ritual i Mina.
1990: Den mest fatale hendelsen skjedde når massene stappet inn i tunnelen som fører til Mekka. Totalt 1,426 mennesker døde.
1987: Sammenstøt mellom iranske pilegrimer og Saudi Arabian krefter forårsaket 402 mennesker døde. Legg merke til den saudiarabiske regjeringen sa ofrene besto av 275 mennesker av iransk opprinnelse, 85 Saudi borgere og embetsmenn, og 42 andre er pilegrimer av ulike nasjonaliteter. De mer enn 600 andre fikk skader.

VIRTUE Hajj og Umrah


Av
Sheikh Abdul Azhim bin Abdullah al-Khalafi


Abu Hurayrah Radi anhu at profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

العمرة إلى العمرة كفارة لما بينهما, والحج المبرور ليس له جزاء إلا الجنة.

"Umrah til Umrah er en synd mellom dem, og Hajj Mabrur ingen belønning for ham i tillegg til himmelen.» [1]

Ibn Mas'ud radi 'anhu at profeten sallallaahu' alaihi wa sallam sa:

تابعوا بين الحج والعمرة فإنهما ينفيان الفقر والذنوب, كما ينفي الكير خبث الحديد والذهب والفضة, وليس للحجة المبرورة ثواب إلا الجنة.

"Iringilah mellom Hajj og Umrah for både negere synd og fattigdom, samt brann blåser fjerner urenheter (rust) jern, gull og sølv, og det er ingen belønning for Hajj Mabrur men Paradise." [2]

Fra Abu Hurayrah, sa han: «Jeg hørte profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

من حج لله عزوجل فلم يرفث ولم يفسق رجع كيوم ولدته أمه.

'Den som gjør Hajj hilsen for Allah uten grusom og kefasiqan, da han returnerte uten synd, som da han ble født av sin mor. "[3]

Ibn Umar Radi 'anhuma, profeten sallallaahu' alaihi wa sallam, sa han:

الغازي في سبيل الله والحاج والمعتمر, وفد الله, دعاهم فأجابوه. وسألوه فأعطاهم.

"Folk som slåss i veien for Allah og folk som går for Hajj og Umrah, er representanten fra Gud. (når) Gud kalte dem, oppfylle de sitt kall. Og (når) de spurte Ham, Gud gi (be dem). "[4]

Sammen Hajj Umrah er forpliktelser balanseført en gang i livet, for enhver muslim, baligh, intelligent, frihet og Able

Allahs ord Ta'ala:

إن أول بيت وضع للناس للذي ببكة مباركا وهدى للعالمين فيه آيات بينات مقام إبراهيم ومن دخله كان آمنا ولله على الناس حج البيت من استطاع إليه سبيلا ومن كفر فإن الله غني عن العالمين

"Ja, huset ble først bygget for (gudshus) er mannen som var i Bakkah Baitullah (Mekka) velsignet og en veiledning for hele menneskeheten. Ham er det tegn på at ekte, (blant annet) Station of Abraham; den som skrev det (Baitullah s) menn så han var sikker; gjøre Hajj er en plikt for mennesket til Gud, som er (for) folk som kan reise til huset. . Den som fornekter (Hajj forpliktelser), Allah Mahakaya (trenger ikke noe) of the Worlds "[Ali Imran: 96-97]

Fra Abu Hurayrah, sa han, profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam forkynte i vår midte, sa han:

أيها الناس قد فرض الله عليكم الحج فحجوا, فقال رجل: أكل عام, يا رسول الله? فسكت, حتى قالها ثلاثا, ثم قال صلى الله عليه وسلم: لو قلت نعم, لوجبت, ولما استطعتم. ثم قال: ذروني ما تركتكم, فإنما هلك من كان قبلكم بكثرة سؤالهم واختلافهم على أنبيائهم, فإذا أمرتكم بشيء فأتوا منه ما استطعتم, وإذا نهيتكم عن شيء فدعوه.

"Det er obligatorisk for din vandring, og deretter betale de fattige (pilegrimsferden)." Så det er et ordtak: "Er hvert år, O Allahs sendebud?" Da var han taus inntil personen er å si det tre ganger, da profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa: "Hvis jeg sier ja, vil utvilsomt bli en forpliktelse og du absolutt ikke vil være i stand til (gjøre det).» Da sa han: «La meg da jeg la deg. Sikkert som ødela folk før du er mye å spørre og mange er uenige med deres profet. Hvis jeg bestilte noe for deg, så utføre så mye som deg. Og hvis jeg forbyr noe, så forlate. "[5]

Ibn Umar Radi anhuma, sa han, «Profeten sallallaahu alaihi wa sallam sa:

بني الإسلام على خمس, شهادة أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, وإقام الصلاة, وإيتاء الزكاة, وحج البيت, وصوم رمضان.

"Islam er bygget på fem pilarer: (1) testament at det er ingen gud har rett diibadahi riktig, men Allah og at Muhammed er Allahs sendebud, (2) etablere bønn, (3) praksis vanlig veldedighet, (4) pilegrims til huset, og ( 5) Ramadan faster. "[6]

Fra Ibn 'Abbaas anhuma, sa han, "The Messenger sallallaahu' alaihi wa sallam sa:

هذه عمرة استمتعنا بها, فمن لم يكن عنده الهدي فليحل الحل كله, فإن العمرة قد دخلت في الحج إلى يوم القيامة.

"Det er en pilegrims at vi har det gøy med det. De som ikke har hadyu (dyreoffer), så bør han bertahallul samlet, fordi pilegrims har kommet til Hajj før dommedag. "[7]

Av Shabi bin Ma'bad, sa han: "Jeg gikk for å se Umar, og så sa jeg til ham:

يا أمير المؤمنين, إني أسلمت, وإني وجدت الحج والعمرة مكتوبين علي, فأهللت بهما, فقال: هديت لسنة نبيك.

"O lederen til de troende, faktisk jeg hadde konvertert til islam, og jeg er sikker på at jeg er allerede obligatorisk pilegrims og umrah, så begynte jeg å jobbe på både tilbe dem.» Så sa han: «Du har får hennes instruksjoner for å implementere Sunnah av Profeten. ' "[8]

[Kopiert fra boken Al-Wajiiz FII Fiqhis Sunnah wal Kitaabil Aziiz, Forfatter Shaikh Abdul Azhim bin Badawai al-Khalafi, Issue Indonesia Guide Fiqh Complete, Overs teamet Tashfiyah LIPIA - Jakarta, Publisher Ibn Kathir, Trykt i Ramadan 1428 - September 2007M]

No comments:

Post a Comment