!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 20, 2015

Undersøke (lære) det som har blitt skapt av Gud

Turen var ikke ferdig (373)

(Del 373), Depok, West Java, Indonnesia 19. september 2015 02:19).

Undersøke (lære) det som har blitt skapt av Gud

Det første verset åpenbart (åpenbart) Gud gjennom Gabriel melaikat er Iqro kommando (Les) til profeten Muhammed. Det betyr at selv om profeten Muhammed i en tilstand av analfabetisme fortsatt Allah beordret profeten Muhammed for å lære, for å huske eller huske kunnskap om Gud i form av Koranen og Sunnah (al-visdom).
I innholdet i Al-Quran Allah forteller mannen at jorden og hele universet og alle vesener er skapt av Gud selv Gud har bestemt skjebnen til alle skapninger, selv de bladene faller fra grener allerede skrevet av Gud i boka:

"Lawh Mahfuz".

Profeten sallallaahu alaihi wa sallam sa: "Allah har satt alle skjebnen til alle skapninger fra femti tusen år før Gud skapte himmelen og jorden". (HR. Muslim nr. 2653).

«Ingen katastrofe rammer på jorden og (NOR) i dere selv, men det er skrevet i boken (Lawh Mahfuz) før vi tar den. Sannelig er det lett for Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).

Gud også sette opp og holde stjernen, og alt som er i dette universet, og la mennesker undersøke både vitenskapelig og empriris alt som har blitt skapt av Gud, slik at folk i økende grad vet kebenaraan Guds enhet, og at mennesket ble beordret bare å tilbe Allah, ikke til andre enn Allah eller forbyr begå shirk (assosiere partnere med Allah) og forbudt forble hedenske.

 (BBC) - nye bilder av romskipet New Horizons NASA fanger lavtliggende tåke klamrer seg til overflaten av Pluto.
Kuperte fjellandskap planeten Pluto og feiende slettene er også synlig fra bildene.
Prof Alan Stern, leder av oppdraget sjefsforsker, sa: "Dette bildet virkelig gjør at du føler du er der, på Pluto, kartlegging av tilstanden til sin egen."
"Men dette bildet er også et nytt funn i vitenskap, avslører i detalj atmosfæren til Pluto, fjell, isbreer og vidder," la han til.
New Horizons har fått mye oppmerksomhet etter at den passerer Pluto 14. juli, i en avstand på 12,500km.
(NASAImage copyrightNASA)
NASA topografi spenner mer allment kjent siden New Horizons
Forskere sier tåken gi ytterligere bevis for tilstedeværelsen av vann i Pluto så vel som på jorda, men medfører ulike typer is.
NASA romfartøy starte datainnsamlingen for året tidligere denne måneden, slik at forskerne kan fortsette sin topografi Analisia.
Et nytt synet av halvmåne Pluto ble sendt til jorden på 13 september
Dramatisk lys fra solen bidrar markere dvergplanet av variert terreng og mer enn et dusin lag av dis i atmosfæren.

ARTI lignelser i Koranen


Qur'anul al-Karim som en guide bok inneholder mange nyttige diskusjoner som kreves av mennesker i alle forhold. For eksempel i undervisningsmetoder og hvordan du bygger inn en verdi i ens hjerte. Den anvendte metode er en metode som er enkel og mest åpenbare. Blant hans metode er å gjøre lignelsene. Denne metoden brukes til å formidle problemene er svært presserende og viktig, for eksempel problemet med monoteisme og tilstanden til de som mentauhidkan allmektige Allah, Shirk problemer og forhold av polyteister, og en rekke andre store gjerninger. Målet er naturligvis å forstå og innprente edle verdier som abstrakte på en måte som er beskrevet med noe betong, slik som om usynlig for øyet. Derfor er det en nødvendighet for en tjener til å betale oppmerksomhet og prøver å forstå hensikten med lignelsene som.

ÅPENBARING og naturfag sammenlignet med regn vann
Allah har sammenlignet den åpenbaring og kunnskap som Allah sendt ned til sine apostler med regn, mens hjertet er å ligne med jorden og dalen. Påvirkningen av vitenskap og åpenbaring i hjertet lignes med effekten av regn på jord av jorden. Blant de eksisterende dyrkbar jord som kan absorbere vann og vokse gress, som hjertet kan forstå åpenbaring av Allah og gjøre det skje i livet.

Blant de land var også en grunn som kan holde vann, men planter kan ikke tumbuhdi det. Folk kan utnytte den lagrede vannet for å møte deres behov, for eksempel drikkevann, bading, spising, og så videre. Dette er permisalan for hjertene til folk som kunne memorere åpenbaring og han menyampaikanya også til noen andre, han kunne bare ikke forstå det i dybden. Folk som dette er fortsatt god, men graden under graders tenkende mennesker i den første gruppen.

Så er det også det landet som ikke kan holde vann og kan ikke vokse gress. Det er en lignelse for hjertet som ikke kunne dra det hele tatt fra åpenbaring, både i naturfag, memorere eller praksis.

Siden av ligningen mellom leveren og bakken eller over jorden i lignelsen virker så opplagt, så er likhetene mellom regn og åpenbaring. Regn er kilden til menneskets fysiske liv og en kilde til næring, åpenbaring og vitenskap som en kilde til åndelig liv eller det menneskelige hjertet.

SENTENCE Tauhid lignes med TREE GOOD
Allah sammenligner også uttrykket av enhet med et godt tre alltid fruktbart hver gang.

ألم تر كيف ضرب الله مثلا كلمة طيبة كشجرة طيبة أصلها ثابت وفرعها في السماء) 24 (تؤتي أكلها كل حين بإذن ربها ويضرب الله الأمثال للناس لعلهم يتذكرون

Ser du ikke hvordan Gud har gjort en god setning lignelse som et godt tre, sine røtter er fast og dets grener (ruvende) inn i himmelen, gir treet sin frukt i hver sesong med tillatelse fra deres Herre. Guds lignelser gjøre det til mennesker, slik at de alltid huske. [Ibrahim / 14: 24-25]

Likeledes Tawheed tre som er plantet i ens hjerte. Han vil også fortsette å bære frukt eller fordel. Blant fruktene av Tawheed dvs. gode intensjoner, edel moral og gode gjerninger. Disse fordelene er ikke bare følt av de som Tauhid, men også oppfattes av andre.

Pagans likestilles med SPIDER
Allah likens polyteisme og avgudsdyrkerne som søker tilflukt til andre enn Allah som strikking edderkopp reir. Fordi spindelvev er de svakeste reiret [2], slik at hans handlinger lage reir vil bare gjøre det svakere.

مثل الذين اتخذوا من دون الله أولياء كمثل العنكبوت اتخذت بيتا وإن أوهن البيوت لبيت العنكبوت لو كانوا يعلمون

Lignelsen om de som tar andre enn Allah beskyttere er som en edderkopp som gjør huset. Og faktisk den svakeste hjemmet er edderkoppen hus hvis de bare visste. [al-Ankabut / 29: 41]

Likeledes avgudsdyrkerne som tar andre enn Allah beskyttere. Det ville bare svekke seg, fordi hans hjerte var å bryte opp et forhold til Allah. Hjerte som dette vil være svært sårbare fra alle kanter, kombinert med avhengighet av skapningen, så han vil være mer skjør. Han tenkte skapningen kan være til nytte og redde ham fra fare, men gjorde det ikke.

Tydeligvis svært ulike forhold med hjertet tilstanden til muslimer som bare er avhengige av Allah. Hans hjerte er sterk i henhold til troens kraft, tauhidi og avhengighet av Allah som ordnet alt. Likesinnede muslimer som har begått og over reglene for sin religion. Ord og gjerninger er fortsatt god, gratis fra bondage vesener, ikke stole på dem helt.

Dette står i kontrast med avgudsdyrkerne lignes med døvstum igjen, som er bare en byrde. Han kan ikke bringe gode, men gitt de ulike direktivene. Hans hjerte var alltid avhengig av vilje skapninger, og dermed indirekte blitt slaver og har ingen frihet. Også diperumpamakan av Allah til folk som falt fra en høyde og blir truffet av fugler og selanjut revet revet opp ute av form.

حنفاء لله غير مشركين به ومن يشرك بالله فكأنما خر من السماء فتخطفه الطير أو تهوي به الريح في مكان سحيق

Med oppriktig til Allah, ikke knytte noe med ham. Alle som tilskriver noe til Gud, så er det som om å falle fra himmelen og truffet av en fugl, eller vinden til fjerne steder. [al-Hajj / 22: 31]

Hvis alt de anser gud er samlet for å få mest mulig ut av små skapninger som flyr de ikke vil være i stand til å gjøre det. Så hva om de alene? I stedet for å lage fluer, gjenopprette og gjenvinne mat tatt selv de ikke kan fly. Er det noen ulemper verre enn dette? Er det uvitenhet er verre enn uvitenhet av Pagans? Denne tilstanden er forverret av de mange gudene de tilba som forårsaket dem ikke muligens vinne gleden av det hele. Folk som dette er alltid forfulgt av sorg og lidelse som ble truffet flere ganger.

Hadde de Pagans innser de fleste av disse onder, ville han forsøke å redde seg selv fra de ulike onder som. Han vil også være klar over at i løpet av denne tiden han hadde kastet bort deres sinn etter uansett deres religion. Dette er i strid med muslimer som bare vie seg til Allah. Deres hjerter er stille på religion av sannhet. De innser også at frukten vil bli kjøpt mye bedre at evig lykke i livet er også evig.

Amal En tjener er som GARDEN
I en annen lignelse, likens Allah gjerninger som hage.

ومثل الذين ينفقون أموالهم ابتغاء مرضات الله وتثبيتا من أنفسهم كمثل جنة بربوة أصابها وابل فآتت أكلها ضعفين فإن لم يصبها وابل فطل والله بما تعملون بصير

Og likheten med de som bruker sin rikdom søker gleden av Allah og for fasthet i deres sjeler, som en hage som ligger på et platå som er vannet av regn, så det bringer sin frukt todelt. Hvis kraftig regn ikke er vann det, så lett regn (var tilstrekkelig). Og Allah er Seer av hva dere gjør. [al-Baqarah / 2: 265]

Allah nevner en gjerning gjort med oppriktighet, netto etter alt som kan ødelegge en hage som ligger som det beste stedet, bare vind og sol, og ikke kort på vannforsyning. Slike land selv ikke påvirket av kraftig regn, for eksempel bare en duskregn så er det nok til å gjøre det til en fruktbar dyrkingsmedier. Hvis disse elementene er oppfylt, så selvfølgelig den resulterende frukt vil være svært tilfredsstillende, bladene er tett og skyggefull og kjølig luft. Eieren vil alltid høste resultater uten å bekymre deg.

Men hvis de blir rammet av tørke eller katastrofen rammet og brent.

أيود أحدكم أن تكون له جنة من نخيل وأعناب تجري من تحتها الأنهار له فيها من كل الثمرات وأصابه الكبر وله ذرية ضعفاء فأصابها إعصار فيه نار فاحترقت كذلك يبين الله لكم الآيات لعلكم تتفكرون

Er det en blant dere som ønsker å ha en hage av datoer og druer som strømmet under elver; hun hadde i hagen all slags frukt, så kom den gamle alder av mannen han var å ha barn som fortsatt er små. Da vindpark høyt inneholder ilden og brent. Dermed Allah forklarer Hans ord til deg for at du tenker over det. [al-Baqarah / 2: 266]

Da er det en lignelse av folk som gjør en praksis og deretter gjorde han noe som skader og ødelegger det han har gjort, for eksempel skulke, nifaq eller andre umoralske handlinger som kan tørke ut belønning. Hvordan å miste!

Fra denne lignelsen, kan vi konkludere med at folk som ikke har noen tro på alle som folk som ikke har en hage i det hele tatt.

Siden av ligningen mellom veldedighet og hagen er kvaliteten på et område i stor grad påvirket av tilstrekkeligheten av vann, jord fruktbarhet og godhet sted. Så også med gjerninger. Gjerninger ble sterkt påvirket åpenbaring som ernæringsmessig leveren. Da gjerningsmannen også har fullført alle kravene til mottak av veldedighet som produserer tilfredsstillende resultater.

Og fortsatt mye perumpaman arrangert av Allah i Koranen. Various lignelsen kan bare forstås av folk som har forstand. Når disse lignelser brukes på en diperumpamakan, så alt vises klart.

(Sitert fra boka av Al-Qawâidul hisan, Sheikh Abdurrahman bin Nasir as-Sa`di, Rule 22)

[Kopiert fra bladet utgave av As-Sunnah 01 / År XV / 1432H / 2011. Publisert Lajnah Foundation istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tlf. 0271-858197 Faks 0271-858196]

No comments:

Post a Comment