!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, November 6, 2015

Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο ξεκινά από τη Μέση Ανατολή;

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (381)

(Μέρος τριακόσιες ογδόντα μία, Depok, Δυτική Ιάβα, Ινδονησία, 15 του Οκτωβρίου 2015, 15:09 pm)

Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο ξεκινά από τη Μέση Ανατολή;

Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία, τον πόλεμο στην Υεμένη, η σύγκρουση στην Κορέα, αμφισβητείται νησιά Spratley στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και της σύγκρουσης στην Ουκρανία και στη Βόρεια Αφρική φαίνεται να είναι το αρχικό έναυσμα ένας παγκόσμιος πόλεμος ΙΙΙ σπόρους στο μέλλον. Αν συμβεί αυτό, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πρόκειται για την επιβίωση της ανθρωπότητας σήμερα, γιατί αν, ως αποτέλεσμα της διαφοράς εκτείνεται σε Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο, η μοίρα της ανθρώπινης ύπαρξης απειλείται, αυτό θα μπορούσε να ονομαστεί το Κοράνι και Sunnah ως τα πρώτα σημάδια της επικείμενης καταστροφής (καταστροφή ανθρώπου), λόγω της δράσης και της αμέλειας και kezoliman ίδιος ο άνθρωπος.
Λόγω της Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο θα συνεπάγεται αναπόφευκτα τη στρατιωτική ισχύ που έχει η πυρηνική υπερδύναμη Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Κίνα, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Βόρεια Κορέα, η Ινδία, το Πακιστάν, το Ισραήλ και το Ιράν.
Με πυρηνικά βλήματα επικεφαλής κατείχε τα κράτη αυτά είναι αρκετά για να καταστρέψουν το 90 τοις εκατό του πληθυσμού της γης στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Πιθανώς λόγω της καταστροφής και της καταστροφής του πληθυσμού της γης, τα ανθρώπινα υπολείμματα που μπορεί να εξακολουθεί να είναι δύσκολο να ανοικοδομήσουν ένα νέο πολιτισμό πίσω, όπως εκείνες των ανθρώπων σήμερα.
Ο πόλεμος στη Συρία, τόσο πιο δύσκολο θα είναι πάνω, γιατί αυτός ο πόλεμος έχει εμπλέκονται πολιτική ανταγωνισμού και την επίδραση της παγκόσμιας στρατιωτικής υπερδύναμης της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ηνωμένες Πολιτείες με τους συμμάχους του ΝΑΤΟ και τα μέλη του Αραβικού Συνδέσμου για την παροχή βοήθειας όπλα, πυρομαχικά και στρατιωτική εκπαίδευση για τις ομάδες της αντιπολίτευσης στη Συρία κατά του καθεστώτος Άσαντ, που με τη βοήθεια του Ιράν, Σιιτών της Χεζμπολάχ στο Λίβανο και τη Ρωσία.
Εκτός από την πολιτική σύγκρουση στη συριακή σύγκρουση έχει γίνει επίσης ένα πεδίο μάχης τζιχάντ για την πλειοψηφία των Σουνιτών αντιπολίτευση εναντίον του Άσαντ καθεστώς που υποστηρίζεται Σιιτών της Χεζμπολάχ και Σιίτες του Ιράν και της Ρωσίας
Επιπλέον, η ιδεολογία των Σιιτών και Σουνιτών (Ahlul Sunnah waljamaah) έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το 90 τοις εκατό, οι σουνίτες κατηγορούν σιιτική αίρεση επειδή έχει mengkafirkan τους συντρόφους του προφήτη Μωάμεθ,
Σουνίτες κατηγορούν Σιιτών mushab Κοράνι χρησιμοποιεί διαφορετικά mushab σουνίτες. Σουνίτες χρησιμοποιώντας το Κοράνι Mushab Usmani, sdangkan Σιιτών Φατιμίδων mushab που είναι πολύ παχύτερο από ό, τι Mushab Usmani.
Σουνιτική πλειοψηφία Ινδονησία εκπροσωπείται η ινδονησιακή Ulema Συμβουλίου (MUI) εξέδωσε φετβά (από το MUI Πρόεδρος Καθ HAMKA σιιτικό δόγμα ότι είναι αίρεση. Έτσι, επίσης, η φετβά εκδοθεί τα περίφημα σουνίτες μελετητές από τη Σαουδική Αραβία, το Πακιστάν, την Ινδία και της Βόρειας Αφρικής (Αίγυπτος ).
Ενώ σιιτών κληρικών έχουν το δικό τους επιχείρημα ότι οι σύντροφοι ήταν ειδωλολάτρης, μεταξύ άλλων κατηγορούν τους συντρόφους του προφήτη Μωάμεθ που επιτρέπεται για τρεις μέρες μετά το θάνατο του πρόσφατα θαφτεί. Ενώ οι ερευνητές Σουνίτες melilai η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε εσκεμμένη, αλλά λόγω της φίλους τίναξε, σοκαρισμένος και δεν μπορούσα να πιστέψω την Προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος είχε μόλις δει πεθαίνουν, έτσι ώστε το αποτέλεσμα της καθυστέρησης ήταν ερμηνεύεται διαφορετικά από τους οπαδούς των σιιτών.
Έτσι, οι συγκρούσεις στη Συρία και το Ιράκ μεταξύ ISIS (Ισλαμικό Κράτος) δεν είναι πλέον απλώς ένα πολιτικό πόλεμο, αλλά οδηγεί σε πόλεμο ιδεολογίας. Μεταξύ ιρακινών Σιιτών καθεστώς που βοήθησε σιιτικό Ιράν και τη λιβανική σιιτική Χεζμπολά εναντίον ISIS, η οποία υποστηρίζεται από 25000 τζιχαντιστές από περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της από τη Ρωσία, το Τατζικιστάν, το Αφγανιστάν, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ.
Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της στον Αραβικό Σύνδεσμο να υποστηρίξει μια συμμαχία των 18 χωρών υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην καταπολέμηση ISIS. Σαουδική Αραβία κατηγόρησε ISIS ως ομάδα Khawarij, καθώς και Σιιτών κατηγορηθεί για αίρεση.
Σαουδική κληρικοί υποστήριξαν ότι δεν κατάφερε να βρει τις ομάδες που έχουν αποσχιστεί από τους μουσουλμάνους, σύμφωνα με τους συντρόφους του Ahl Sunnah Wal Jama'ah εκτός από τους οπαδούς του As-Salaf αλ-Σαλίχ Ahlul Hadeeth.

Η Mu'tazilah πώς θα μπορούσε να αντιστοιχεί στις συντρόφους των μεγάλων φιγούρων ενώ καταγγέλλουν τις μεγάλες μορφές της δικαιοσύνης και μείωσε το φίλο τους και τους κατηγόρησε για αίρεση, όπως η Αλ-Wasil Μπιν Άθω », το οποίο αναφέρει: Αν Αλί, Az-Zubair Tholhah και τότε δεν είχα καταθέσει τιμωρείται λόγω της μαρτυρίας τους. [Βλέπε Αλ-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

Οι Kharijites είχε βγει από τη θρησκεία και menyempal της σύναξης των μουσουλμάνων επειδή μερικά βασικά σημεία της θεωρίας τους είναι mengkafirkan Αλί και ο γιος του, Ιμπν Αμπάς, Uthman, Talha, Ayesha και Mu'awiyah και δεν βρίσκεται στις ιδιότητες των συντρόφων του λαού παρενοχλώντας και mengkafirkan τους.

Όπως Shufiyah, υποτιμούν την κληρονομιά των Προφητών και μειωτικό τον πομπό του βιβλίου και Sunnah και mensifatkan τους ως τον θανόντα. Ένας σπουδαίος άνθρωπος λένε: Παίρνετε τις γνώσεις σας, του θανόντος, ενώ παίρνουμε τις γνώσεις μας για τη μεγάλη ζωή που δεν είναι νεκρός (ο Θεός) άμεσα. Ως εκ τούτου, λένε, με τα στόματά τους να απορρίψουν Sanad hadits-: Έχει mengkhabarkan μου καρδιά μου Rabb.

Όσο για τους σιίτες, που πίστευαν ότι οι σύντροφοι είχαν λήξει μετά το θάνατο του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam εκτός από μερικούς ανθρώπους, βλέπε Αλ-Kisyiy -ένα από αυτά- ιερέας αφηγείται την ιστορία του βιβλίου περίπτωση Rijalnya. 12.13 από το Αμπού Ja'far, ότι ο ίδιος έχει δηλώσει: Όλο το αποστάτης μετά το θάνατο του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam εκτός από τρεις, είπα: Ποιος είναι το τρίτο πρόσωπο; Εκείνος απάντησε: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Αμπού Dhar Αλ-Ghifary και Salman Al-Farisiy.

Και διηγήθηκε στη σ.13 του Αμπού Ja'far, είπε: Οι Αποδήμων και Anshor έχει βγει (της θρησκείας), εκτός από τρεις. [Βλέπε Αλ-Kaafiy έργο της Αλ-Kulaniy, hal.115]

Χομεϊνί βλέπε επίσης μεγάλη -tokoh τους κατά το χρόνο της αυτό-κατήγγειλε και καταράστηκε Αμπού Μπακρ και Ομάρ στο βιβλίο περίπτωσή του Kasyful Asroor, 131, δήλωσε: Αληθώς syaikhani (Αμπού Μπακρ και Ομάρ) ... και από εδώ βρισκόμαστε αναγκασμένοι να υποβάλουν αποδεικτικά στοιχεία απόδειξη αποκλίσεις τους είναι τόσο πολύ σαφής σχετικά με το Κοράνι, προκειμένου να αποδείξει ότι οι δύο είχαν menyelisihinya.

Και είπε πάλι την άποψη του 137: ... και ο Προφήτης έκλεισε τα μάτια (δ), ενώ και τα δύο αυτιά του δεν παρατηρήσεις σχετικά με Ιμπν αλ-Khattab που όρθια ψεύδος και kufr προέρχονται από την πρακτική, kezindikan και penyelisihan των στίχους του Qur » μια λαμπρή.

Όπως Murji'ah, πιστεύουν ότι η πίστη αυτών των υποκριτών που βρίσκονται στην ίδια πίστη kenifakan Assabiqunal Awalun (τους πρώτους ανθρώπους που προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ) των Αποδήμων και Βοήθειες.

Πώς όλοι αντιστοιχούσαν με τους φίλους, ενώ είναι:

Mengkafirkan εκλεκτός λαός από ανάμεσά τους
Μην αποδέχεστε καθόλου ότι διηγήθηκε από τον Προφήτη sallallaahu «wa Sallam σε aqeedah και μοιράζομαι δίκαιο.
Ακολουθεί το βυζαντινό πολιτισμό και την ελληνική φιλοσοφία

Εν κατακλείδι
Αυτές οι ομάδες όλοι θέλουν να μας στερήσουν οι μάρτυρες για το βιβλίο και Sunnah και καταγγέλλοντας τους, ενώ είναι πιο άξια όνειδος, και είναι η zindiq.

Έτσι, είναι σαφές ότι η κατανόηση της αλ-salaf είναι manhaj Firqatun Najiyah και Αθ-Thaifah Al-Mansurah με την έννοια της κατανόησης, αποδοχής και Istidlal (δικαστική απόφαση).

Ενώ εκείνοι που ακολουθούν το παράδειγμα των συντρόφων είναι εκείνοι που δουλεύουν με τις αφηγήσεις (Χαντίθ) είναι γνήσια και αυθεντικά δικαίου Dalah Σαρία, με το δρόμο και την κατανόηση φίλος, και αυτός είναι ο τρόπος ζωής του Ahlul Hadeeth, δεν την πορεία της Ahl-ul-bid'ah και λαγνεία. Έτσι αλήθεια και το ισχυρό αυτό που περιγράφει πότε θα εξηγήσουμε την επιτυχία τους με τη μορφή διαιτησία στον Προφήτη sallallaahu «wa Sallam με την επιτυχία του προσώπου που πραγματοποίησε τη Σούννα sallallaahu« wa Sallam και την Sunnah των τεσσάρων χαλίφηδες μετά από αυτόν.
Οι διαφορές μεταξύ των σουνιτών με τους σιίτες, σύμφωνα με πολλούς ιστορικούς του Ισλάμ δεν μπορεί να διαχωριστεί από την παλιά αντιπαλότητα μεταξύ των εθνοτικών Περσών και Αράβων στη Μέση Ανατολή.
Επιπλέον, μετά από το βασιλιά D'Andrea (Περσίας / Ιράν) είχε κυριαρχήσει ένα μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής και την Κεντρική Ασία και τμήματα της Ευρώπης θα μπορούσε στη συνέχεια κατέκτησαν και νικήθηκε από τον ισλαμικό χαλιφάτο, καθιστώντας έτσι την αρχική περσικές θρησκείες Ζωροαστρισμό στο Ισλάμ.
Αλλά προφανώς επιρροές και πολιτιστική άμιλλα Ζωροαστρών δεν θέλουν να εξαλειφθεί μόνο με τους Πέρσες, έτσι ώστε το Ισλάμ που αναπτύχθηκε στο Ιράν είναι πολύ διαφορετικό από το Ισλάμ στη Μέση Ανατολή κυριάρχησε το αραβικό έθνος.
Διαφορετικά χαρακτηριστικά από σουνιτικό Ισλάμ που ονομάζεται σιιτικές. Ιστορία αυτού του διαχωρισμού είχε ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά από την άνοδο του Μπιν Abi Talib Αλί έγινε χαλίφης Uthman αντικαταστήσει τα σκότωσε αντάρτες.
Όταν η αύξηση του Αλή έγινε χαλίφης στην υποστήριξη όλων των φίλων, εκτός Muawiya, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδεχθεί Αλί μετά Αλί δίωξη μία φορά τους αντάρτες δολοφόνους Usman, αλλά Αλί βρέθηκε ότι ο χρόνος αυτός ακριβώς απασχολημένος θέλει να ενώσει τους μουσουλμάνους χωρίζονται, ενότητας είχε γίνει priotitas νέα αναζήτησε την αναζήτηση και τη δίωξη του Ουσμάν δολοφόνους.
Μωαβίας ότι μία ομάδα φυλή (με καταγωγή Usman) εκτελεί ιζτιχάντ ότι η δικαιοσύνη είναι καθιερώθηκε για πρώτη φορά, υπήρξε η αναγνώριση της κυβέρνησης του Αλή. Ijtihad διαφορά μεταξύ Αλή και Μωαβία ομάδα είναι τι χρώμα την αρχική προέλευση της έριδος μεταξύ των μουσουλμάνων και έχει πλέον εξελιχθεί σε ιδεολογικές διαφορές μεταξύ σιιτών και σουνιτών.
Επιπλέον, οι πρόσφατες Σιίτες αναλαμβάνουν όλους τους συντρόφους του προφήτη είναι kafir (αποστάτες) εκτός από τους συντρόφους περσική καταγωγή, όπως Salman Al Farisi.
Σιίτες Rafidah θεωρούν ακόμη και να καθαρίσει Αλί, Αλί ότι ήταν αυτός που πραγματικά αξίζει να είναι ο τελευταίος προφήτης. Ακόμη και η σιιτική εξιδανικεύουν υπερβολικά γραμμές αίματος και ο γιος του Αλή Χουσεϊν καταγωγή του Αλή παντρεμένος με την κόρη του πρώην βασιλιά της Περσίας κατακτήθηκε από τον χαλίφη Ομάρ Μπιν Khattab.
Αν και Αλί είχε πολλά παιδιά, όπως ο Χασάν, αλλά η λατρεία μόνο απόγονοι του Χουσεΐν, ο οποίος παντρεύτηκε την κόρη του βασιλιά της Περσίας, έτσι ώστε 12 σιίτες ιμάμηδες είναι όλα από τη γενεαλογία του Αλί Χουσεΐν, εγγονού του Προφήτη Μωάμεθ.
Μια άλλη διαφορά είναι το πρόβλημα Κοράνι, όταν σουνίτες χρησιμοποιώντας Mushab Usmani (Mushab που συλλέγονται κατά τη διάρκεια του χαλιφάτου του Usman), στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε Mushab σιίτες Φατιμίδων (Fatima ήταν η κόρη του προφήτη Μωάμεθ και η σύζυγός του Αλή).
Ακόμη και η λέξη σιιτική Ιερό Βιβλίο Κοράνι Fatimis έκδοση είναι παχύτερο από Mushab Usmani.
Ως εκ τούτου, άνθρωποι Σιίτες mengkafirkan τους συντρόφους (σουνίτες ποτέ mengkafirkan Αλί και ο φίλος της περσικής καταγωγής), τους menhormati ακόμη, οπότε το Χαντίθ (Sunnah / Al-Hikmah) Προφήτη Μωάμεθ διηγείται όλους τους φίλους συμπεριλαμβανομένων και εκείνων από Salman Al Farisi χρησιμοποιείται σουνιτικό Ισλάμ, μετά Πού ταξινομημένο αυθεντικά Hadiths, ή Χασάν χαντίθ dhoif (ασθενής sanadnya ή Λάθος).
Ιερείς που τα συλλέγουν Ιμάμ Buchori αυτό το χαντίθ, Ιμάμ μουσουλμανική, Ιμάμ Syafei, Ιμάμ Hambali, Ιμάμ Χάναφι και Μαλίκι ιμάμης.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ινδονησιακή Ulema Συμβουλίου (MUI), το οποίο κυριάρχησε στην Ulama NU, Muhammadiyah, Hidayatullah, ακριβώς, όλα σουνίτες, δεδομένου ότι ο πρόεδρος του MUI από τον Καθηγητή Ο Δρ HAMKA mengelluarkan φετβά ότι οι Σιίτες ως Sesat ροή (με 10 κριτήρια της λογικής).
Έτσι, ότι η σύγκρουση στη Συρία, το Ιράκ και η Υεμένη μπορεί να είναι περίπλοκη και είναι δύσκολο να συμβιβαστεί, για κάθε μία από τις αντιμαχόμενες πλευρές να αισθάνονται εξίσου Τζιχάντ ιερό πόλεμο.


Snowden: ISIS σκάλισμα το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο

REPUBLIKA.CO.ID, οι πρώην εργαζόμενοι της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) των Ηνωμένων Πολιτειών Έντουαρντ Σνόουντεν είπε πως αν Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας (ISIS) είναι μια μορφή οργάνωσης της νοημοσύνης συνεργασίας των τριών χωρών.
Απόσπασμα από την Global Research, μια ανεξάρτητη ερευνητική οργάνωση στα καναδικά μέσα ενημέρωσης, Σνόουντεν αποκάλυψε ότι η μονάδα πληροφοριών της βρετανικής, ΗΠΑ και του Ισραήλ Μοσάντ που εργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν ένα νέο χαλιφάτο κατάσταση που ονομάζεται ISIS.
Σνόουντεν δήλωσε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των τριών χωρών που συνιστούν μια τρομοκρατική οργάνωση να προσελκύσουν εξτρεμιστές σε όλο τον κόσμο. Καλούν αυτή τη στρατηγική ως «κηρήθρα».
Έγγραφα NSA κυκλοφόρησε Smowden δείχνει πώς η κυψέλη στρατηγική με σκοπό να προστατεύσει τα συμφέροντα των Σιωνιστών για να δημιουργήσετε το σύνθημα του Ισλάμ. Με βάση αυτά τα έγγραφα, ο μόνος τρόπος για να προστατεύσει τα συμφέροντα των Εβραίων είναι να δημιουργήσει έναν εχθρό στα σύνορα.
Η στρατηγική αυτή γίνεται για να τεθούν όλα τα εξτρεμιστών στην ίδια θέση τόσο εύκολα στοχευμένες. Δεν είναι μόνο ότι, το ISIS θα παρατείνει την αστάθεια στη Μέση Ανατολή, ιδίως σε αραβικές χώρες.
Με βάση αυτά τα έγγραφα, ISIS ηγέτη Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι πάρετε επίσης ένα πλήρες έτος της στρατιωτικής εκπαίδευσης από Μοσάντ, το Ισραήλ. Αλ-Μπαγκντάντι επίσης να πάρετε μια σειρά μαθημάτων της θεολογίας και η ρητορική των σιωνιστικών μυστικών υπηρεσιών.

Καλέστε το Ιράν ISIS ΗΠΑ Κουκλοθέατρο Προστατευτικό Ισραήλ

Επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν, Μασούντ Γενική Jazayeri Bigadir καλέστε ISIS που σχηματίζεται από τις ΗΠΑ για να προστατεύσει το Ισραήλ. (Ειδικό)
ΤΕΧΕΡΑΝΗ - ένοπλες δυνάμεις επικεφαλής του Ιράν, Μασούντ Γενική Jazayeri Bigadir καλέστε ISIS που σχηματίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ) για την προστασία του Ισραήλ. Σύμφωνα με Jazayeri, φαίνεται από ένα δεδομένο συγκεκαλυμμένη βοήθεια των ΗΠΑ προς το ISIS.

"Ωστόσο, βλέπουμε αυτό το θέμα, θα εξετάσουμε την υποστήριξη των ΗΠΑ για τις τρομοκρατικές ομάδες ISSL. Το κάνουν για να προστατεύσει το Ισραήλ από την απειλή στην περιοχή αυτή", δήλωσε ο Jayazeri, όπως αναφέρεται Farsnews την Παρασκευή (16/10).

Jayazeri λένε, ο τρόπος που οι ΗΠΑ βοήθησαν ISIS είναι membentangan με μια αλυσίδα επιρροής στη Μέση Ανατολή, η οποία σιγά-σιγά την ενίσχυση ISIS. Η αλυσίδα φαίνεται να είναι σε θέση να περιορίσουν την κίνηση της Χεζμπολάχ στο Λίβανο, την καταστολή των δυνάμεων της αντίστασης ISIS και ακόμη σε θέση να πιέσει το Ιράν, γι 'αυτό δεν μπορεί να κάνει πολλά στη Μέση Ανατολή.

Τη Συρία, δήλωσε Jayazeri, είναι το κύριο σημείο για να σπάσει τις αλυσίδες της εξουσίας αυτής. Ως εκ τούτου, το Ιράν θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη Συρία να σπάσει η αλυσίδα, η οποία επιδιώκει επίσης να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Συρίας.

Πιστεύει, με τη βοήθεια του Ιράν, τότε η Συρία θα είναι σε θέση να κερδίσει τη μάχη, και να σπάσει τις αλυσίδες που έχουν τεντωθεί τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών στη Συρία.

«Οι" άρχοντες "κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχώς προσπαθεί να ανατρέψει την κυβέρνηση της Συρίας. Με την υποστήριξη του Ιράν, όχι μόνο η συριακή κυβέρνηση δεν θα ανατραπεί, αλλά και τη Συρία να αποκτήσει μια νέα νίκη», είπε.

Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες για τον τίτλο συνάντηση εναέριο χώρο της Συρίας

(BBC) - Το Πεντάγωνο ανέφερε ότι οι πίδακες πρέπει να τους ελιγμούς του διαχωρισμού που δεν είναι πολύ κοντά στα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα.
Η Ρωσία έχει συμφωνήσει να πραγματοποιήσει συνάντηση με τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τις τρέχουσες βομβιστικές επιθέσεις ασφαλείας στη Συρία, σύμφωνα με το Πεντάγωνο.
Η συνάντηση ήταν "πολύ πιθανό να συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Peter Cook.
Υπάρχουν φόβοι θα συντριβή σύγκρουση, διότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία είναι οι δύο βομβιστικές επιθέσεις στη Συρία, παρά χωριστά.
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και των συμμάχων του ΝΑΤΟ διαταραχθεί λόγω αεροπλάνα τζετ Ρωσία έχει αρκετές φορές παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αξιωματούχοι του Πενταγώνου δήλωσε ότι πρέπει να κάνουν τουλάχιστον ένα ελιγμό "ασφαλής διαχωρισμός» που μαχητικά αεροσκάφη οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν παίρνουν πάρα πολύ κοντά στον ρωσικό αεροσκάφος πάνω από τη Συρία.
Αυτό το περιστατικό συνέβη την 1η Οκτωβρίου, αλλά το Πεντάγωνο δεν παρέχει περαιτέρω εξηγήσεις.
Αυτή η συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο η απόσταση διαχωρισμού μεταξύ των πιδάκων οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία και ποια είναι η επίσημη γλώσσα επικοινωνίας του πληρώματος.
Η Ρωσία έχει επίσης ξεκινήσει ρουκέτες από πολεμικά σκάφη στην Κασπία Θάλασσα.
Υπάρχουν ανησυχίες ότι η Ρωσία επιτέθηκε στην πραγματικότητα αντίπαλοι του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, δεν είναι μια μαχητική θέσεις ISIS.
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ την Παρασκευή (9/10) έχει κατηγόρησε τη Ρωσία για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις "διαβλητές" στη Συρία και θα «ανάψει έναν εμφύλιο πόλεμο που ενθαρρύνουν τον εξτρεμισμό".
Αλλά η Μόσχα αρνήθηκε την δήλωση λέγοντας ότι την περασμένη εβδομάδα, επιτέθηκαν στόχους αντί του ISIS.

«Πτώση στο Ιράν« Ρωσική πυραύλους cruise
Αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσική πυραύλων Κρουζ που τροφοδοτούνται από την Κασπία Θάλασσα προς τους στόχους στη Συρία πέφτει στο Ιράν.
Δύο υπάλληλοι που ζήτησε ανωνυμία, δήλωσε ότι είναι σαφές αν υπάρχει ζημιά από φωτιά αυτά τα βλήματα.
Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι τέσσερις πυραύλους έξω από τη γραμμή του πυρός.
Πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν ανέφερε ο κυβερνήτης της επαρχίας Takab, δυτικό Ιράν, το οποίο λέει ξένα αντικείμενα που πέφτουν πάνω από το χωριό.
Ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι όλες οι πύραυλοι χτυπήσει τους επιθυμητούς στόχους στη Συρία.
Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσε την Τετάρτη (07/08) είχε πυροβολήσει 26 πυραύλους κρουζ της ρωσικής πολεμικά πλοία στην Κασπία Θάλασσα με στόχο την τζιχάντ ομάδων στη βόρεια Συρία βορειοδυτικά φράγμα.
Ο ισχυρισμός ότι η ρωσική πυραύλων στο Ιράν η πτώση αυτή εμφανίζεται όταν το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε ότι θα υπερασπιστεί τους συμμάχους τους.
Το ΝΑΤΟ λέει ότι έχει αλλάξει τη διαδικασία που επιτρέπει την ανάπτυξη των στρατευμάτων να είναι ταχύτερη.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως η Ρωσία αύξησε τη στρατιωτική συμμετοχή της στη συριακή σύγκρουση.
Η ίδια η Συρία εξέφρασε την ικανοποίησή του «βοήθεια από τη Ρωσία" του ρωσικού στρατού είπε ότι οι επιθέσεις έχουν μειώσει την ισχύ μιας ομάδας η οποία αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος ή γνωστή ως ISIS.

Τέσσερις Ρωσικά πολεμικά πλοία που τροφοδοτούνται με πληροφορίες, 26 πυραύλους σε 11 στόχους ISIS.
Η Ρωσία δήλωσε ότι είχε ξεκινήσει μια επίθεση με ρουκέτα στην ομάδα-στόχο η οποία αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος ή ISIS στη Συρία από τα πολεμικά της πλοία στην Κασπία Θάλασσα που είναι περίπου 1,500 χιλιόμετρα.
Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Shoigu δήλωσε τέσσερα πολεμικά πλοία καύση 26 πυραύλους σε 11 στόχους θάλασσα και να το καταστρέψουν.
Ενώ οι επίγειες δυνάμεις με αεροπορική κάλυψη της Συρίας να επιτεθεί Ρωσία, δήλωσε Σύρων αξιωματούχων.
Η Ρωσία αρνείται τις κατηγορίες ότι οι περισσότερες από τις επιθέσεις που έχουν ξεκινήσει στο στόχο μη ISIS.
Ιδρύματα ακτιβιστές, ο συριακός Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ανέφερε ότι σημειώθηκε πρόοδος '' σκληρές μάχες σε μερικούς μήνες », στην επαρχία της Χάμα και Idlib.
Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν μετά την έναρξη της ρωσικής αεροπορικής επιδρομής στην ίδια περιοχή.
Υπολογίζεται ότι οι επιθέσεις από την Κασπία Θάλασσα είναι η πρώτη συντονισμένη επίθεση αφού ο αέρας χτυπά τη Ρωσία, στενός σύμμαχος του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, άρχισε στις 30 Σεπτεμβρίου.
Η Ρωσία έχει δηλώσει ότι στοχεύει σε «όλους τους τρομοκράτες», αλλά τουλάχιστον ένα μέρος από τις αεροπορικές επιθέσεις έχουν αναφερθεί κατά αμάχων και οι ανταρτικές ομάδες υποστήριξαν τη Δύση.

Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ απεικονίζει τη Ρωσία παρενέβη στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία ως πολύ σημαντικό για την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής της Μέσης Ανατολής.
Ο Σύριος ηγέτης είπε ότι η στρατιωτική δράση εναντίον του υπό αμερικανική ηγεσία συμμαχία ομάδα αυτοαποκαλείται το Ισλαμικό Κράτος ή ISIS δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την εξάπλωση της τρομοκρατίας.
Υποστήριξε ότι μόνο ένας συνασπισμός της Συρίας, τη Ρωσία, το Ιράν και το Ιράκ, που θα μπορούσαν να αποτρέψουν ζημιές στην περιοχή.
"Αυτή η συμμαχία πρέπει να πετύχει, αν όχι, θα γίνουμε μάρτυρες της καταστροφής ολόκληρης της περιοχής. Πιστεύουμε ότι αυτή η συμμαχία θα είναι επιτυχής,« ο Σύρος πρόεδρος είπε σε μια συνέντευξη με την ιρανική τηλεόραση προβλήθηκε την Κυριακή (04/10).
Σύμφωνα με τον ίδιο, τέσσερις χώρες ενωμένοι για να ξεπεράσουμε την τρομοκρατία και θα φτάσει τελικά "πρακτικά αποτελέσματα", σε αντίθεση με την αμερικανική ηγεσία συμμαχία.
Η Ρωσία έχει ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές εναντίον του ISIS στη Συρία την περασμένη εβδομάδα.
Όταν ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ υποβολές, η Ρωσία συνέχισε να ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές στη Συρία.
Αναφέρεται ότι οι Ρώσοι επιτέθηκαν θέσεις του ISIS, αλλά ακτιβιστές λένε ότι η εστίαση είναι στόχος ομάδες που αντιτίθενται στον πρόεδρο Άσαντ.

Τα μέλη της αμερικανικής συμμαχίας, η οποία ξεκίνησε μια αντίσταση σε μια ομάδα η οποία αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος ή ISIS, κάλεσε τη Ρωσία να σταματήσει τις αεροπορικές επιδρομές που είπαν χτυπήσει το συριακό ομάδες της αντιπολίτευσης και πολιτών.
Σε κοινή δήλωση που εξέδωσε την Παρασκευή (2 Οκτωβρίου), οι Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, την Τουρκία και τα άλλα μέλη της συμμαχίας δήλωσε ότι η ρωσική επίθεση «θα οδηγούσε μόνο σε περισσότερα του εξτρεμισμού».
Η Ρωσία, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες επέστρεψε στην επίθεση την Παρασκευή (02/10), ανακοίνωσε ότι στοχεύει ISIS.
Ένας ανώτερος Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι η επίθεση μπορεί να διαρκέσει για τρεις με τέσσερις μήνες.
Alexei Pushkov, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εξωτερικής του ρωσικού κοινοβουλίου, προσθέτοντας τις ΗΠΑ μόνο "προσποιούνται" βομβάρδισε ISIS.
Υποσχέθηκε η Ρωσία θα είναι μια πιο αποτελεσματική λειτουργία.
Ρωσικές δυνάμεις του αέρα ξεκινήσει μια αεροπορική επιδρομή στη Συρία την Τετάρτη (30 Σεπτεμβρίου).
Συριακή στρατιωτική δήλωσε πως η Ρωσία έχει πραγματοποιήσει 18 απεργίες αέρα από την Πέμπτη το βράδυ.
Μεταξύ αυτών γίνεται στην επαρχία της Χάμα και Ιντλίμπ, την επαρχία όπου υπάρχουν δυνατά ISIS.

Η Ρωσία λέει ότι «χιλιάδες Ρώσους πολίτες» έχει ενταχθεί το ISIS στη Συρία.
Άνω βουλή της Ρωσίας του κοινοβουλίου την Τετάρτη (30/09) ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε στρατεύματα προς μια άλλη χώρα.
Η απόφαση αυτή άνοιξε το δρόμο για τη ρωσική κυβέρνηση να ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές σφυροκόπησε μια ομάδα η οποία αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος ή ISIS.
Ένας εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης, Σεργκέι Ιβανόφ, δήλωσε ότι δεν θα στείλει στρατεύματα εδάφους στη Συρία και θα χρησιμοποιήσει μόνο τη δύναμη του αέρα.
Σύμφωνα με τον Ιβανόφ, η Ρωσία έχει συμφέροντα στη Συρία, επειδή "χιλιάδες Ρώσους πολίτες έχουν ενταχθεί στην Ίσιδα και έχουν γίνει μια απειλή για την εθνική ασφάλεια».
«Δεν είναι μια ερώτηση για την επίτευξη ενός στόχου ή φιλοδοξία της εξωτερικής μας πολιτικής, όπως υποστηρίζεται από δυτικές χώρες. Αυτό είναι απλά επειδή υπάρχουν εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας,» δήλωσε ο Ιβάνοφ.
Ιβάνοφ πρόσθεσε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, ζήτησε επίσημα από τη στρατιωτική βοήθεια προς τη Ρωσία.
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ομιλίας στην έδρα του ΟΗΕ, ο Πρόεδρος Πούτιν κάλεσε για ένα μεγαλύτερο συνασπισμό για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Εκτός από τη Ρωσία, η αμερικανική ηγεσία συμμαχία έχει ξεκινήσει το πρώτο αεροπορικές επιδρομές στη Συρία κατά το παρελθόν έτος.
Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες για τον τίτλο συνάντηση εναέριο χώρο της Συρίας
Το Πεντάγωνο ανέφερε ότι οι πίδακες πρέπει να τους ελιγμούς του διαχωρισμού που δεν είναι πολύ κοντά στα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα.
Η Ρωσία έχει συμφωνήσει να πραγματοποιήσει συνάντηση με τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τις τρέχουσες βομβιστικές επιθέσεις ασφαλείας στη Συρία, σύμφωνα με το Πεντάγωνο.
Η συνάντηση ήταν "πολύ πιθανό να συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Peter Cook.
Υπάρχουν φόβοι θα συντριβή σύγκρουση, διότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία είναι οι δύο βομβιστικές επιθέσεις στη Συρία, παρά χωριστά.
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και των συμμάχων του ΝΑΤΟ διαταραχθεί λόγω αεροπλάνα τζετ Ρωσία έχει αρκετές φορές παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αξιωματούχοι του Πενταγώνου δήλωσε ότι πρέπει να κάνουν τουλάχιστον ένα ελιγμό "ασφαλής διαχωρισμός» που μαχητικά αεροσκάφη οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν παίρνουν πάρα πολύ κοντά στον ρωσικό αεροσκάφος πάνω από τη Συρία.
Αυτό το περιστατικό συνέβη την 1η Οκτωβρίου, αλλά το Πεντάγωνο δεν παρέχει περαιτέρω εξηγήσεις.
Αυτή η συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο η απόσταση διαχωρισμού μεταξύ των πιδάκων οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία και ποια είναι η επίσημη γλώσσα επικοινωνίας του πληρώματος.
Η Ρωσία έχει επίσης ξεκινήσει ρουκέτες από πολεμικά σκάφη στην Κασπία Θάλασσα.
Υπάρχουν ανησυχίες ότι η Ρωσία επιτέθηκε στην πραγματικότητα αντίπαλοι του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, δεν είναι μια μαχητική θέσεις ISIS.
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ την Παρασκευή (9/10) έχει κατηγόρησε τη Ρωσία για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις "διαβλητές" στη Συρία και θα «ανάψει έναν εμφύλιο πόλεμο που ενθαρρύνουν τον εξτρεμισμό".
Αλλά η Μόσχα αρνήθηκε την δήλωση λέγοντας ότι την περασμένη εβδομάδα, επιτέθηκαν στόχους αντί του ISIS.

«Πτώση στο Ιράν« Ρωσική πυραύλους cruise
Φωτογραφίες από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δείχνει Ρωσική πυραύλους από την Κασπία Θάλασσα.
Αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσική πυραύλων Κρουζ που τροφοδοτούνται από την Κασπία Θάλασσα προς τους στόχους στη Συρία πέφτει στο Ιράν.
Δύο υπάλληλοι που ζήτησε ανωνυμία, δήλωσε ότι είναι σαφές αν υπάρχει ζημιά από φωτιά αυτά τα βλήματα.
Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι τέσσερις πυραύλους έξω από τη γραμμή του πυρός.
Πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν ανέφερε ο κυβερνήτης της επαρχίας Takab, δυτικό Ιράν, το οποίο λέει ξένα αντικείμενα που πέφτουν πάνω από το χωριό.
Ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι όλες οι πύραυλοι χτυπήσει τους επιθυμητούς στόχους στη Συρία.
Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσε την Τετάρτη (07/08) είχε πυροβολήσει 26 πυραύλους κρουζ της ρωσικής πολεμικά πλοία στην Κασπία Θάλασσα με στόχο την τζιχάντ ομάδων στη βόρεια Συρία βορειοδυτικά φράγμα.
Ο ισχυρισμός ότι η ρωσική πυραύλων στο Ιράν η πτώση αυτή εμφανίζεται όταν το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε ότι θα υπερασπιστεί τους συμμάχους τους.
Το ΝΑΤΟ λέει ότι έχει αλλάξει τη διαδικασία που επιτρέπει την ανάπτυξη των στρατευμάτων να είναι ταχύτερη.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως η Ρωσία αύξησε τη στρατιωτική συμμετοχή της στη συριακή σύγκρουση.
Η ίδια η Συρία εξέφρασε την ικανοποίησή του «βοήθεια από τη Ρωσία" του ρωσικού στρατού είπε ότι οι επιθέσεις έχουν μειώσει την ισχύ μιας ομάδας η οποία αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος ή γνωστή ως ISIS.

Τέσσερις Ρωσικά πολεμικά πλοία που τροφοδοτούνται με πληροφορίες, 26 πυραύλους σε 11 στόχους ISIS.
Η Ρωσία δήλωσε ότι είχε ξεκινήσει μια επίθεση με ρουκέτα στην ομάδα-στόχο η οποία αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος ή ISIS στη Συρία από τα πολεμικά της πλοία στην Κασπία Θάλασσα που είναι περίπου 1,500 χιλιόμετρα.
Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Shoigu δήλωσε τέσσερα πολεμικά πλοία καύση 26 πυραύλους σε 11 στόχους θάλασσα και να το καταστρέψουν.
Ενώ οι επίγειες δυνάμεις με αεροπορική κάλυψη της Συρίας να επιτεθεί Ρωσία, δήλωσε Σύρων αξιωματούχων.
Η Ρωσία αρνείται τις κατηγορίες ότι οι περισσότερες από τις επιθέσεις που έχουν ξεκινήσει στο στόχο μη ISIS.
Ιδρύματα ακτιβιστές, ο συριακός Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ανέφερε ότι σημειώθηκε πρόοδος '' σκληρές μάχες σε μερικούς μήνες », στην επαρχία της Χάμα και Idlib.
Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν μετά την έναρξη της ρωσικής αεροπορικής επιδρομής στην ίδια περιοχή.
Υπολογίζεται ότι οι επιθέσεις από την Κασπία Θάλασσα είναι η πρώτη συντονισμένη επίθεση αφού ο αέρας χτυπά τη Ρωσία, στενός σύμμαχος του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, άρχισε στις 30 Σεπτεμβρίου.
Η Ρωσία έχει δηλώσει ότι στοχεύει σε «όλους τους τρομοκράτες», αλλά τουλάχιστον ένα μέρος από τις αεροπορικές επιθέσεις έχουν αναφερθεί κατά αμάχων και οι ανταρτικές ομάδες υποστήριξαν τη Δύση.

Συνέντευξη του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ ιρανική τηλεοπτική εκπομπή την Κυριακή (04/10).
Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ απεικονίζει τη Ρωσία παρενέβη στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία ως πολύ σημαντικό για την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής της Μέσης Ανατολής.
Ο Σύριος ηγέτης είπε ότι η στρατιωτική δράση εναντίον του υπό αμερικανική ηγεσία συμμαχία ομάδα αυτοαποκαλείται το Ισλαμικό Κράτος ή ISIS δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την εξάπλωση της τρομοκρατίας.
Υποστήριξε ότι μόνο ένας συνασπισμός της Συρίας, τη Ρωσία, το Ιράν και το Ιράκ, που θα μπορούσαν να αποτρέψουν ζημιές στην περιοχή.
"Αυτή η συμμαχία πρέπει να πετύχει, αν όχι, θα γίνουμε μάρτυρες της καταστροφής ολόκληρης της περιοχής. Πιστεύουμε ότι αυτή η συμμαχία θα είναι επιτυχής,« ο Σύρος πρόεδρος είπε σε μια συνέντευξη με την ιρανική τηλεόραση προβλήθηκε την Κυριακή (04/10).
Σύμφωνα με τον ίδιο, τέσσερις χώρες ενωμένοι για να ξεπεράσουμε την τρομοκρατία και θα φτάσει τελικά "πρακτικά αποτελέσματα", σε αντίθεση με την αμερικανική ηγεσία συμμαχία.
Η Ρωσία έχει ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές εναντίον του ISIS στη Συρία την περασμένη εβδομάδα.
Όταν ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ υποβολές, η Ρωσία συνέχισε να ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές στη Συρία.
Αναφέρεται ότι οι Ρώσοι επιτέθηκαν θέσεις του ISIS, αλλά ακτιβιστές λένε ότι η εστίαση είναι στόχος ομάδες που αντιτίθενται στον πρόεδρο Άσαντ.

Καπνού αυξάνεται λόγω των αεροπορικών επιδρομών στο Καφρ Nabel, επαρχία Idlib.
Τα μέλη της αμερικανικής συμμαχίας, η οποία ξεκίνησε μια αντίσταση σε μια ομάδα η οποία αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος ή ISIS, κάλεσε τη Ρωσία να σταματήσει τις αεροπορικές επιδρομές που είπαν χτυπήσει το συριακό ομάδες της αντιπολίτευσης και πολιτών.
Σε κοινή δήλωση που εξέδωσε την Παρασκευή (2 Οκτωβρίου), οι Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, την Τουρκία και τα άλλα μέλη της συμμαχίας δήλωσε ότι η ρωσική επίθεση «θα οδηγούσε μόνο σε περισσότερα του εξτρεμισμού».
Η Ρωσία, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες επέστρεψε στην επίθεση την Παρασκευή (02/10), ανακοίνωσε ότι στοχεύει ISIS.
Ένας ανώτερος Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι η επίθεση μπορεί να διαρκέσει για τρεις με τέσσερις μήνες.
Alexei Pushkov, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εξωτερικής του ρωσικού κοινοβουλίου, προσθέτοντας τις ΗΠΑ μόνο "προσποιούνται" βομβάρδισε ISIS.
Υποσχέθηκε η Ρωσία θα είναι μια πιο αποτελεσματική λειτουργία.
Ρωσικές δυνάμεις του αέρα ξεκινήσει μια αεροπορική επιδρομή στη Συρία την Τετάρτη (30 Σεπτεμβρίου).
Συριακή στρατιωτική δήλωσε πως η Ρωσία έχει πραγματοποιήσει 18 απεργίες αέρα από την Πέμπτη το βράδυ.
Μεταξύ αυτών γίνεται στην επαρχία της Χάμα και Ιντλίμπ, την επαρχία όπου υπάρχουν δυνατά ISIS.

Το Κοινοβούλιο συμφώνησε με τη Ρωσία ξεκινά αεροπορικές επιδρομές στη Συρία
Η Ρωσία λέει ότι «χιλιάδες Ρώσους πολίτες» έχει ενταχθεί το ISIS στη Συρία.
Άνω βουλή της Ρωσίας του κοινοβουλίου την Τετάρτη (30/09) ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε στρατεύματα προς μια άλλη χώρα.
Η απόφαση αυτή άνοιξε το δρόμο για τη ρωσική κυβέρνηση να ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές σφυροκόπησε μια ομάδα η οποία αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος ή ISIS.
Ένας εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης, Σεργκέι Ιβανόφ, δήλωσε ότι δεν θα στείλει στρατεύματα εδάφους στη Συρία και θα χρησιμοποιήσει μόνο τη δύναμη του αέρα.
Σύμφωνα με τον Ιβανόφ, η Ρωσία έχει συμφέροντα στη Συρία, επειδή "χιλιάδες Ρώσους πολίτες έχουν ενταχθεί στην Ίσιδα και έχουν γίνει μια απειλή για την εθνική ασφάλεια».
«Δεν είναι μια ερώτηση για την επίτευξη ενός στόχου ή φιλοδοξία της εξωτερικής μας πολιτικής, όπως υποστηρίζεται από δυτικές χώρες. Αυτό είναι απλά επειδή υπάρχουν εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας,» δήλωσε ο Ιβάνοφ.
Ιβάνοφ πρόσθεσε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, ζήτησε επίσημα από τη στρατιωτική βοήθεια προς τη Ρωσία.
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ομιλίας στην έδρα του ΟΗΕ, ο Πρόεδρος Πούτιν κάλεσε για ένα μεγαλύτερο συνασπισμό για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Εκτός από τη Ρωσία, η αμερικανική ηγεσία συμμαχία έχει ξεκινήσει το πρώτο αεροπορικές επιδρομές στη Συρία κατά το παρελθόν έτος.

Ιράν και τη Ρωσία αντιτίθεται ISIS, υποστηρίζοντας Al-Assad
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν (δεξιά) υποστηρίζει τη συριακή κυβέρνηση υπό τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Ασαντ (αριστερά).
Ο ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχανί και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την αποφασιστικότητά τους να συμπεριλάβουν τον κανόνα του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ στον αγώνα κατά της πολιτοφυλακής ISIS.
Σε μια συνάντηση με μια σειρά από ερευνητικά ιδρύματα και τους δημοσιογράφους πριν από τη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών, της Γενικής Συνέλευσης άρχισε, Rouhani δήλωσε ότι ο κανόνας Al-Assad δεν πρέπει να εξασθενίσει εάν ISIS θέλει να ηττηθεί.

Dilengserkan
Το Ιράν και τη Ρωσία η στάση δεν είναι σύμφωνη με τη θέση των δυτικών χωρών.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κάλεσε επανειλημμένα Al-Assad είχε εκδιωχθεί από την εξουσία ως προϋπόθεση της ειρηνευτικής συμφωνίας.
"(Bashar al-) Άσαντ δεν μπορεί να είναι μέρος της το μέλλον της Συρίας. Έχει σφάζονται τους δικούς της ανθρώπους. Έχει συμβάλει στη δημιουργία συγκρούσεων και κρίσεων αυτής της μετανάστευσης. Αυτός είναι ο αστυνομικός που προσλαμβάνονται μέλη της ISIS, "δήλωσε ο Κάμερον.
Στη Νέα Υόρκη, οι ηγέτες της χώρας ήρθε για να παραστεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη μέση μιας κρίσης των μεταναστών και των προσφύγων συριακής καταγωγής.
Από τη σύγκρουση στη Συρία το 2011, περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Στη συνέχεια, περίπου τέσσερα εκατομμύρια Σύριοι έχουν καταφύγει σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, του Λιβάνου, της Ιορδανίας, προς την Ευρώπη.
Μοιραστείτε αυτή την είδηση ​​για την κοινή χρήση

Η πράξη αυτή πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση να επεκτείνει τις προσπάθειες των επιθέσεων στις μαχητικές ομάδες, όπως αναφέρθηκε από πρακτορείο ειδήσεων AFP.
Γαλλικά πρώτη αεροπορική επίθεση ενάντια στην εξουσία του μαχητική ομάδα η οποία αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος ή ISIS στη Συρία την Κυριακή (27/09).
Η πράξη αυτή πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση να επεκτείνει τις προσπάθειες των επιθέσεων στις μαχητικές ομάδες, όπως αναφέρθηκε από πρακτορείο ειδήσεων AFP.
Γαλλικά Προεδρικό Γραφείο δήλωσε ότι η αεροπορική επιδρομή πραγματοποιήθηκε μετά την εκτελέσει τις εργασίες αναγνώρισης κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων.
Μέχρι στιγμής, η Γαλλία συμμετέχουν μόνο σε αεροπορικές επιδρομές στο Ιράκ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Λειτουργία "κατά της τρομοκρατικής απειλής" Ισλαμικό Κράτος συντονίζεται με τους περιφερειακούς εταίρους, ανέφερε η δήλωση.
«Είναι ανώφελο και μη ρεαλιστικές»
Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι έχει ετοιμάζεται να ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές εναντίον της εξτρεμιστικής οργάνωσης Ισλαμική κατάσταση στη Συρία.
Ωστόσο, συνέχισε, η Γαλλία από την αρχή απέκλεισε την αποστολή στρατευμάτων στην επίθεση ISIS ονόμασε «ανώφελη και μη ρεαλιστικές».
Μέχρι στιγμής πάνω από 220.000 Σύριοι έχουν σκοτωθεί και πάνω από εννέα εκατομμύρια πολίτες εγκατέλειψαν τη χώρα με εσωτερικά εκτοπισμένους.
Μοιραστείτε αυτή την είδηση ​​για την κοινή χρήση

Ρωσικές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων διαμαρτυρήθηκαν και Κίνας για τη Συρία

Ομάδες συριακή αντιπολίτευση εξακολουθεί πεισματικά κατά του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.
Ένας συνασπισμός των περίπου 200 οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα την επέτειο της εμφάνισης των διαδηλώσεων στη Συρία, καλώντας τη Ρωσία και την Κίνα να υποστηρίξει την πολιτική των Ηνωμένων Εθνών προς την κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ.
Ζήτησαν του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε ένα ψήφισμα που πίεσε την κυβέρνηση της Συρίας να σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις σε διαδηλωτές.
Τη Συρία, τη Μέση Ανατολή
Τόνισαν την ανάγκη για τη διεθνή κοινότητα, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και της Κίνας να υποστηρίξει αυτό το ψήφισμα.
Η πρόσκληση έρχεται πριν από την επιστροφή του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου για τη Συρία, Κόφι Ανάν, ο οποίος αυτή την Παρασκευή (16/3) θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έκθεσης της επίσκεψής του.
Καμένης γης
Ενώ στη Συρία μάχες συνεχίζονται, με τις δυνάμεις του Προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ κίνημα καμένης γης σε διάφορες πόλεις της επιτεθούν, δήλωσε από την οργάνωση Human Rights Watch (HRW).
'' Συριακά στρατεύματα διεξάγουν μια καμένη γη σε διάφορες πόλεις, ενώ το Συμβούλιο Ασφαλείας χέρι tertelikung από τη Ρωσία και την Κίνα, '' είπε η Sarah Leah Witson της HRW.
Όταν συνεχίσουν τις εχθροπραξίες, η Σαουδική Αραβία και η Ιταλία αποφάσισαν να ακολουθήσουν κάποια προηγούμενη κατάσταση με το κλείσιμο της πρεσβείας τους εξαιτίας της βίας που εξακολουθεί να συμβαίνει.
HRW δήλωσε ότι η κυβέρνησή δυνάμεις χρησιμοποιώντας πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος, δεξαμενές, και έβαλε φωτιά κονιάματα αδιακρίτως σε κτίρια ή ανθρώπους στους δρόμους σε πόλεις που είχαν στόχο την εισβολή τους.

Κίνα αντιτίθενται στις ΗΠΑ που σχετίζονται με τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας
Ουάσιγκτον πιστεύει Πεκίνο οικοδόμηση στρατιωτικές εγκαταστάσεις μέτρων που αποσκοπούν στην ενίσχυση των απαιτήσεων.
Κίνα χτύπησε πίσω στο Ηνωμένες Πολιτείες που σχετίζονται με τη θάλασσα της Νότιας Κίνας εδαφικών διαφορών.
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Χούα Chunying, η σημερινή αμερικανική προσβλητικό φταίξιμο "ορισμένες χώρες", το οποίο "να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη στρατιωτική τους δύναμη" στην περιοχή.
Την περασμένη εβδομάδα, αξιωματούχοι των ΗΠΑ δήλωσαν ότι εξέταζαν το ενδεχόμενο να κατευθύνει πολεμικά πλοία στην περιοχή γύρω από τα Spratlys δηλωθεί Κίνα ως το έδαφός του.
Αυτό έχει προκαλέσει έναν πόλεμο των λέξεων μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων αυτό.
Κίνα ανησυχεί αριθμό των γειτόνων, και τις ΗΠΑ, καθώς επεκτείνεται μια σειρά μικρών νησιών, του BBC Michael Bristow.
Ουάσιγκτον πιστεύει Πεκίνο κτίριο στρατιωτικές εγκαταστάσεις βήμα στοχεύει στην ενίσχυση αξιώσεις για την αμφισβητούμενη περιοχή.
Κίνα κήρυξε την κατασκευή ενός νόμιμη και αναγκαία για την προστασία της κυριαρχίας της.
Η σύγκρουση άρχισε όταν Αμερικανοί αξιωματούχοι αναφέρουν ότι σχεδιάζει να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή των 12 ναυτικών μιλίων την οποία η Κίνα διεκδικεί ως την περιοχή γύρω από τα Spratlys.

Σαουδική Αραβία επέστρεψε Υεμένη επίθεση
22 Απρίλη 2015
Υποβολή
Υεμένη Σαουδική επίθεση
Λεζάντα της εικόνας
Ένα μέλος των δυνάμεων της Υεμένης φρουρούν μπροστά από το εμπορικό κέντρο καταστράφηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές Αραβία.
Ο συνασπισμός, υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας επανενεργοποίηση αεροπορικές επιθέσεις εναντίον Houthi αντάρτες στην Υεμένη, ενώ η καταπολέμηση του εδάφους συνεχίζεται.
Η επίθεση έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι θα σταματήσουν τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Υεμένης.
Η Σαουδική Αραβία και οι συμμαχικές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων.
Η Σαουδική διπλωμάτης δήλωσε ότι οι αεροπορικές επιθέσεις κάνουν μέχρι στιγμής έχει επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους.
Μετά τις αεροπορικές επιδρομές, οι δυνάμεις των ανταρτών να λάβει απάντηση ενέργεια για κατάσχεση στρατιωτική βάση στην πόλη της Taez.
Οι μάχες αναφέρθηκε επίσης στην πόλη του Άντεν, Huta πόλη και μια μικρή πόλη, Daleh.
Ακόμη και αν οι αεροπορικές επιδρομές, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ότι μια ειρηνευτική συμφωνία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και βρίσκεται στο στάδιο της οριστικοποίησης.
Το Ιράν, η οποία κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από τις επαναστατικές δυνάμεις Houthi, εξήρε τη Σαουδική σταματήσει τις απεργίες αέρα αυτό ως ένα βήμα προς τα εμπρός στις ειρηνευτικές συνομιλίες.

Η σύγκρουση στην Υεμένη Aden κάνει τόσο «πόλη-φάντασμα»
7 Απρ του 2015
Υποβολή

Λεζάντα της εικόνας
Μια δεξαμενή στο κέντρο της διέλευσης Άντεν είναι σπαράσσεται από τον πόλεμο επειδή τους τελευταίους μήνες.
Ο ηγέτης του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) δήλωσε στο BBC στο Άντεν, ότι η σύγκρουση έχει μετατραπεί η πόλη σε μια «πόλη φάντασμα».
Robert Ghosen είπε ιατρικά εφόδια χρειάζονται επειγόντως στην πόλη. Τη Δευτέρα, ένα αεροπλάνο της βοήθειας προς την Υεμένη ακυρώσεις πτήσεων λόγω προβλημάτων υλικοτεχνικής υποστήριξης.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) αναφέρει ότι πάνω από 540 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη σύγκρουση.
Τους τελευταίους μήνες, η Υεμένη έχει σπαράσσεται από τον πόλεμο μεταξύ των διαφόρων ομάδων.
Η κύρια σύγκρουση σημειώθηκε μεταξύ του Houthi αντάρτες πιστούς εναντίον της κυβέρνησης του προέδρου Abdrabbuh Μανσούρ Χάντι, ο οποίος έχει καταφύγει στη Σαουδική Αραβία.
Άντεν ήταν υπό πολιορκία, όπου οι αντάρτες Houthi ωθείται προς τα νότια της πρωτεύουσας Σαναά.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Σαουδική αεροπορικές επιδρομές με στόχο Houthi αντάρτες και άμαχοι πιάσουν στη μέση.

Λεζάντα της εικόνας
Μια ινδική οικογένεια άφησε την Υεμένη όλο αποσπούν την προσοχή από τον πόλεμο.

Λεζάντα της εικόνας
Υποστηρικτές του προέδρου Abdurrabuh Μανσούρ Χάντι ανέλαβε τη θέση έτοιμο για πυροδότηση.
«Κανείς»
"Είδαμε πολλά πτώματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ή πέθαναν κατά τη νέα φορητή", δήλωσε Ghosen το BBC.
«Το νοσοκομείο δεν διέθετε επαρκή παροχή και το κατάλληλο προσωπικό», είπε και πάλι.
"Κανείς δεν φαίνεται, κρύβουν. Οικονομικών σταματήσει εντελώς,» πρόσθεσε, δρόμους "γεμάτη" από σκουπίδια και συντρίμμια από τα κτίρια καταστράφηκαν.
"[Η πόλη] γεμάτη με ενόπλους από διάφορες ένοπλες ομάδες συγκρούονται. Είναι μια μεγάλη πόλη, και δεν υπάρχει καμία λειτουργία," είπε πάλι Ghoden.
Η UNICEF δήλωσε τουλάχιστον 74 σκοτώθηκαν στη σύγκρουση είναι παιδιά. Ο οποίος προσθέτει 1.700 άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Η Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού είχε νωρίτερα ονομάζεται 24ωρη κατάπαυση του πυρός στο Άντεν, ενώ η Ρωσία ζητεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να στηρίξουν «διεθνή διάλειμμα" αεροπορικές επιδρομές.
Η ΔΕΕΣ έχει δοθεί άδεια από τις συμμαχικές δυνάμεις υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας να προσγειωθεί το αεροσκάφος που μεταφέρουν ιατρικό προσωπικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Al Jazeera δημοσιεύονται απόρρητα έγγραφα

Εβραϊκοί οικισμοί
Μέση Ανατολή συνομιλίες παρεμποδίζεται από το πρόβλημα των εβραϊκών οικισμών

Αραβικά ειδησεογραφικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα δημοσιεύσει εκατοντάδες απόρρητα έγγραφα που αναφέρονται λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων στη Μέση Ανατολή.

Το έγγραφο αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Παλαιστινιακή Αρχή κρυφά αφήσει το Ισραήλ κατέλαβε παράνομα μεγάλες περιοχές της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Οι τρέχουσες διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων καθυστερήσει για εβδομάδες, λόγω της άρνησης του Ισραήλ να σταματήσει την οικοδόμηση εβραϊκών οικισμών στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.

Αλλά η διαρροή εμπιστευτικών εγγράφων δείχνουν ότι η Παλαιστίνιος ηγέτης ήταν έτοιμος να δώσει μια μεγάλη περιοχή που καταλαμβάνεται από το Ισραήλ από το 1967, σε αντάλλαγμα για μια συμφωνία.

Οι πιο αμφιλεγόμενα θέματα της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή είναι η Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με το Ισραήλ και τους Παλαιστινίους ως πρωτεύουσα.

Τα έγγραφα που δεν μπορούν να διερευνηθούν ανεξάρτητα από το BBC, υποστηρίζοντας παλαιστίνιοι διαπραγματευτές έτοιμος να συζητήσει τα ευαίσθητα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε τζαμί Omar στην ένωση Al Aqsa Mosque.

Για χρόνια, οι ηγέτες του ίδιου Paletina διεξάγουν διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν πέτυχε κανένα αποτέλεσμα.

Παλαιστίνιοι ίδιοι έχουν συχνά διαμαρτυρήθηκαν, ιδιαίτερα σε ορισμένους σημαντικούς χώρους όπως η Ανατολική Ιερουσαλήμ, ενάντια σε αυτό που βλέπουν ως επέκταση των ισραηλινών και την αδυναμία των δικών τους ηγέτες.

Παλαιστινιακή νεολαία, ισραηλινές δυνάμεις συγκρούστηκαν στο Al Aqsa
28 Σεπ, 2015
Υποβολή
Al AqsaImage copyrightGetty Εικόνες
Λεζάντα της εικόνας
Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας έλαβαν θέσεις σε μια σειρά εμφανίζεται στη γωνία της ένωσης τζαμί.
Η βία ξέσπασε ξανά μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας και των Παλαιστινίων γύρω από την ένωση Al Aqsa τζαμί στην Ιερουσαλήμ.
Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα χειροβομβίδες κρότου αερίου και προς την παλαιστινιακή νεαρούς που πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας, τη Δευτέρα (28/09).
Παλαιστινιακή νέοι οχυρώθηκαν αργότερα στο τζαμί. Μένουν στο τζαμί και προηγουμένως υποσχέθηκε να "υπερασπιστούν" τα τζαμιά.
Al Aqsa Mosque βρίσκεται στο Χαράμ αλ Σαρίφ ή γνωστή ως το Όρος του Ναού από τους Εβραίους, ο οποίος θεωρείται ένας ιερός τόπος για τους μουσουλμάνους και τους Εβραίους.
Η περιοχή που βρίσκεται στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Ιερουσαλήμ Yimur.
Εβραϊκή επισκέπτες πήρε ένα συνοδό στο ένωσης Al Aqsa Mosque.
Σε αυτή τη θέση είχε προηγουμένως συχνές συγκρούσεις, αλλά αυξημένη ένταση τον τελευταίο καιρό.
Μεταξύ των αιτιών είναι η καχυποψία από την πλευρά των Παλαιστινίων ότι το Ισραήλ θέλει να αλλάξει τις ρυθμίσεις στην περιοχή, αλλά το Ισραήλ αρνήθηκε ότι η υποψία.
Αυτή η εκδήλωση έτυχε να συμπίπτει με την πρώτη ημέρα του Σουκότ, ή εορτή των σκηνών του εβραϊκού λαού.

Δεν είναι ασυνήθιστο οι άνθρωποι θεωρούν την Αμερική υπερδύναμη, τουλάχιστον στρατιωτική υπερδύναμη. Αλλά Emmanuel Todd, ένας γάλλος ειδικούς επιστήμονες διαφέρουν. Βιβλίο. Apres τίτλο L'Empire. Essai sur la αποσύνθεσης du Systeme Americain (Εκδόσεις Gallimard, Παρίσι 2002) έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Στο γερμανικό κείμενο, το οποίο Weltmacht ΗΠΑ, ein Nachruf που έχουν δημοσιευθεί Piper Verlag GmbH, Μόναχο το 2003, ο Emmanuel Todd γράφει ότι οι ΗΠΑ δεν είναι μια υπερδύναμη, τόσο οικονομικά όσο και στρατιωτικά στην οικονομία .. Σε αρκετά παρουσιάζονται εδώ ότι ο Todd εκτιμηθεί το μέγεθος της εξάρτησης ΗΠΑ σε άλλα έθνη σε διάφορες πτυχές της οικονομίας ως ένδειξη ότι η Αμερική δεν αποτελεί οικονομική υπερδύναμη, που ξεπερνούν την παγκόσμια οικονομία.

Για να συζητήσουμε Todd δείτε ότι η Αμερική δεν είναι μια στρατιωτική υπερδύναμη, πρέπει να εξετάσουμε τα κύρια σημεία της επιχειρηματολογίας Τοντ. Είπε ότι το αμερικανικό έθνος έχει διαρθρωτικές αδυναμίες στον στρατιωτικό τομέα. Ιστορικά Αμερικανοί ποτέ δεν συγκρούονται με εχθρική δύναμη ίση δύναμη. Ξεκινώντας με τον πόλεμο που asimmetris με φυλές Ινδιάνων. Επίσης, στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες ασχολούνται με τους Γερμανούς που ζούσαν κατέρρευσε εξαιτίας ενός βαρύ πλήγμα από το σοβιετικό στρατό. Μετά την προσγείωση στην Νορμανδία αμερικανικό στρατιωτική επιχείρηση που δεν αντισταθμίζεται με την υπεροχή της στον υλικό και τον αριθμό των ανθρώπων. Todd εκφράζουν τις απόψεις Liddell Hart, στρατηγοί και τη βρετανική στρατιωτική ιστορία, η οποία λέει πόσο αργή και γραφειοκρατική κυκλοφορία των αμερικανικών στρατευμάτων στο έδαφος. American υπεροχής στη θάλασσα και αέρα είναι πολύ μεγάλη, ως αποτέλεσμα της βιομηχανίας ηλεκτρικής ενέργειας. Μετά τη νίκη της ναυμαχίας της Midway, οι Ιάπωνες αντίθεση με τις ΗΠΑ πόλεμο-όπως μάχη με τους Ινδιάνους. Υλικοτεχνική πλεονεκτήματα πάρα πολύ μεγάλο ΗΠΑ και την Ιαπωνία δεν είναι σε θέση να αντισταθμίσει. Ακόμα μια περίπτωση πράξεων στο έδαφος. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν σαφές ότι οι αμερικανικές χερσαίες δυνάμεις είναι λιγότερο ικανοί να κερδίσουν τον πόλεμο. Η επιτυχία της Κορέας μόνο το ήμισυ, ενώ στο Βιετνάμ αποτύχει εντελώς. Ωστόσο, οι ΗΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μικρή χώρα και μια πολύ χαμηλότερη ικανότητα της βιομηχανίας.

Τα τελευταία χρόνια, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέπτυξαν την ιδέα ενός πολέμου με καθόλου ή ελάχιστη με αποτέλεσμα το θάνατο των διοδίων για τους Αμερικανούς. Αυτός ο τρόπος σκέψης υπονοεί ότι οι δυνατότητες των χερσαίων επιχειρήσεων όλο και λιγότερο αξιόπιστα. Για πράξεις στο έδαφος είναι δύσκολο να αποφευχθεί μια άμεση συνάντηση με τη δύναμη του αντιπάλου. Η αντίληψη των ΗΠΑ βασίζεται σε τεχνολογικά πλεονεκτήματα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Η έννοια αυτή. προτεραιότητα αεροπορικές επιδρομές με στόχο την καταστροφή εχθρική αντίσταση και φυσήξτε στο βομβαρδισμό με πυραύλους αέρος. Tech ακρίβεια καθοδηγείται πυρομαχικά (PGM) επιτρέπει την εκτόξευση πυραύλων στο σωστό perkenaan σε μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, αναπτύχθηκε έξυπνες βόμβες ή βόμβα perkenaannya δεξιά. Όσον αφορά τη χρήση της εξ αποστάσεως ανίχνευσης στόχευσης ή προσεκτική εξέταση σε όλη την περιοχή με τη χρήση δορυφορικών αέρα. Εξοπλισμένο με τη δράση της ανθρώπινης νοημοσύνης είναι εξοπλισμένες για την επικοινωνία για να επιτρέψει άμεση αναφορά και ακολουθεί αεροπορικές επιδρομές αμέσως. Με τον τρόπο αυτό εκτιμάται ότι ο εχθρός μπορεί να καταστραφεί στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, με αεροπορικές επιθέσεις χωρίς τη χρήση των επίγειων δυνάμεων. Μετά τα νέα θρυμματισμένο έδαφος του εχθρού στρατεύματα κινούνται στο εχθρικό έδαφος για να εδραιώσει τη νίκη .. Κάτι τέτοιο αναμένεται να οδηγήσει σε ελάχιστο απώλειες στα αμερικανικά στρατεύματα .. Αλλά αυτή η ιδέα θα ήταν δύσκολο να εφαρμοστεί εάν ο εχθρός έχει μια αποτελεσματική ικανότητα αεράμυνας, δήλωσε ο Todd. Ως εκ τούτου, οι ΗΠΑ θα πολεμήσει μόνο εάν το άλλο συμβαλλόμενο μέρος αντιμετωπίσει μια αδύναμη και περιορισμένη στρατιωτική δύναμη, ιδιαίτερα της αεράμυνας.

Για να δείξουμε στον έξω κόσμο ότι οι ΗΠΑ είναι ακόμη ισχυρή και η δύναμη που πραγματοποιήθηκε την τοποθέτηση των στρατευμάτων των ΗΠΑ σε μεγάλους αριθμούς στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων, στη Γερμανία 60 053, 41 257 Ιαπωνία, η Νότια Κορέα 35 663, στην Ιταλία 11 677, 11 379 Βρετανοί, στην Ισπανία 3575. Επιπλέον, υπάρχουν 13 774 στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή, 9956 άτομα. Ωστόσο, για να διεξάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις δεν έχουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα μέχρι και τις δυνατότητές του. Πράγματι, τα πλοία αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ (αεροπλανοφόρο) έχουν τη δυνατότητα να κινούνται ελεύθερα στους ωκεανούς του κόσμου. Αυτή είναι μια προβολή της εξουσίας που είναι σημαντική για την πολιτική κυριαρχία. Όμως, λόγω της έλλειψης προθυμίας να λειτουργήσει η δύναμη της γης, τότε οι ΗΠΑ είναι λιγότερο σε θέση να πραγματοποιήσει στρατιωτική αντιπαράθεση εναντίον των αντιπάλων του οποίου η στρατιωτική δύναμη είναι αρκετά μεγάλο. και να ενεργούν μόνο εναντίον άλλων που πίστευαν αδύναμο. ,

Σκληρή στάση των ΗΠΑ κατά του Ισλάμ από τον Todd εξηγείται ως εξής:
η ιδεολογική σύγκρουση μετά την ήττα του κομμουνισμού?
για τον έλεγχο του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής, που κατοικείται κυρίως Μουσουλμάνοι?
αλλά κυρίως επειδή ο ισλαμικός κόσμος στρατιωτικά αδύναμη?
και ως επίδειξη της δύναμης της στρατηγικής των ΗΠΑ είναι φθηνό και σχετικά ασφαλές.

Τέτοια θέματα Todd επιχείρημα ότι οι ΗΠΑ δεν είναι μια στρατιωτική υπερδύναμη.
Dilengserkan
To Irán kai ti Rosía i stási den eínai sýmfoni me ti thési ton dytikón chorón.
O Vretanós prothypourgós Ntéivint Kámeron, o Próedros ton IPA Barák Ompáma kai o Gállos próedros Fransouá Olánt kálese epaneilimména Al-Assad eíche ekdiochtheí apó tin exousía os proüpóthesi tis eirineftikís symfonías.
"(Bashar al-) Ásant den boreí na eínai méros tis to méllon tis Syrías. Échei sfázontai tous dikoús tis anthrópous. Échei symválei sti dimiourgía synkroúseon kai kríseon aftís tis metanástefsis. Aftós eínai o astynomikós pou proslamvánontai méli tis ISIS, "dílose o Kámeron.
Sti Néa Yórki, oi igétes tis chóras írthe gia na parasteí sti Genikí Synélefsi tou OIE sti mési mias krísis ton metanastón kai ton prosfýgon syriakís katagogís.
Apó ti sýnkrousi sti Syría to 2011, perissóteroi apó 200.000 ánthropoi échasan ti zoí tous. Sti synécheia, perípou téssera ekatommýria Sýrioi échoun katafýgei se diáfores chóres, symperilamvanoménis tis Tourkías, tou Livánou, tis Iordanías, pros tin Evrópi.
Moirasteíte aftí tin eídisi ​​gia tin koiní chrísi

I práxi aftí pragmatopoiíthike metá tin apófasi na epekteínei tis prospátheies ton epithéseon stis machitikés omádes, ópos anaférthike apó praktoreío eidíseon AFP.
Galliká próti aeroporikí epíthesi enántia stin exousía tou machitikí omáda i opoía aftoapokaleítai Islamikó Krátos í ISIS sti Syría tin Kyriakí (27/09).
I práxi aftí pragmatopoiíthike metá tin apófasi na epekteínei tis prospátheies ton epithéseon stis machitikés omádes, ópos anaférthike apó praktoreío eidíseon AFP.
Galliká Proedrikó Grafeío dílose óti i aeroporikí epidromí pragmatopoiíthike metá tin ektelései tis ergasíes anagnórisis katá ti diárkeia ton teleftaíon dýo evdomádon.
Méchri stigmís, i Gallía symmetéchoun móno se aeroporikés epidromés sto Irák, sýmfona me to praktoreío eidíseon Reuters.
Leitourgía "katá tis tromokratikís apeilís" Islamikó Krátos syntonízetai me tous perifereiakoús etaírous, anéfere i dílosi.
«Eínai anófelo kai mi realistikés»
Stis archés Septemvríou, o Próedros Fransouá Olánt dílose óti échei etoimázetai na xekinísei aeroporikés epidromés enantíon tis extremistikís orgánosis Islamikí katástasi sti Syría.
Ostóso, synéchise, i Gallía apó tin archí apékleise tin apostolí stratevmáton stin epíthesi ISIS onómase «anófeli kai mi realistikés».
Méchri stigmís páno apó 220.000 Sýrioi échoun skototheí kai páno apó ennéa ekatommýria polítes enkatéleipsan ti chóra me esoteriká ektopisménous.
Moirasteíte aftí tin eídisi ​​gia tin koiní chrísi

Rosikés organóseis anthropínon dikaiomáton diamartyríthikan kai Kínas gia ti Syría

Omádes syriakí antipolítefsi exakoloutheí peismatiká katá tou proédrou Basár al-Ásant.
Énas synaspismós ton perípou 200 organóseon gia ta anthrópina dikaiómata tin epéteio tis emfánisis ton diadilóseon sti Syría, kalóntas ti Rosía kai tin Kína na ypostiríxei tin politikí ton Inoménon Ethnón pros tin kyvérnisi tou proédrou Ásant.
Zítisan tou Symvoulíou Asfaleías ton Inoménon Ethnón enékrine éna psífisma pou píese tin kyvérnisi tis Syrías na stamatísei amésos tis epithéseis se diadilotés.
Ti Syría, ti Mési Anatolí
Tónisan tin anánki gia ti diethní koinótita, symperilamvanoménis tis Rosías kai tis Kínas na ypostiríxei aftó to psífisma.
I prósklisi érchetai prin apó tin epistrofí tou eidikoú apestalménou tou OIE kai tou Aravikoú Syndésmou gia ti Syría, Kófi Anán, o opoíos aftí tin Paraskeví (16/3) tha parousiásei ta apotelésmata tis ékthesis tis epískepsís tou.
Kaménis gis
Enó sti Syría máches synechízontai, me tis dynámeis tou Proédrou Basár al-Ásant kínima kaménis gis se diáfores póleis tis epitethoún, dílose apó tin orgánosi Human Rights Watch (HRW).
'' Syriaká stratévmata diexágoun mia kaméni gi se diáfores póleis, enó to Symvoúlio Asfaleías chéri tertelikung apó ti Rosía kai tin Kína, '' eípe i Sarah Leah Witson tis HRW.
Ótan synechísoun tis echthropraxíes, i Saoudikí Aravía kai i Italía apofásisan na akolouthísoun kápoia proigoúmeni katástasi me to kleísimo tis presveías tous exaitías tis vías pou exakoloutheí na symvaínei.
HRW dílose óti i kyvérnisí dynámeis chrisimopoióntas polyvóla megálou diametrímatos, dexamenés, kai évale fotiá koniámata adiakrítos se ktíria í anthrópous stous drómous se póleis pou eíchan stócho tin eisvolí tous.

Kína antitíthentai stis IPA pou schetízontai me ti Thálassa tis Nótias Kínas
Ouásinkton pistévei Pekíno oikodómisi stratiotikés enkatastáseis métron pou aposkopoún stin eníschysi ton apaitíseon.
Kína chtýpise píso sto Inoménes Politeíes pou schetízontai me ti thálassa tis Nótias Kínas edafikón diaforón.
Ekprósopos tou Ypourgeíou Exoterikón, Choúa Chunying, i simeriní amerikanikí prosvlitikó ftaíximo "orisménes chóres", to opoío "na synechísoun na chrisimopoioún ti stratiotikí tous dýnami" stin periochí.
Tin perasméni evdomáda, axiomatoúchoi ton IPA dílosan óti exétazan to endechómeno na katefthýnei polemiká ploía stin periochí gýro apó ta Spratlys dilotheí Kína os to édafós tou.
Aftó échei prokalései énan pólemo ton léxeon metaxý ton dýo yperdynámeon aftó.
Kína anisycheí arithmó ton geitónon, kai tis IPA, kathós epekteínetai mia seirá mikrón nisión, tou BBC Michael Bristow.
Ouásinkton pistévei Pekíno ktírio stratiotikés enkatastáseis víma stochévei stin eníschysi axióseis gia tin amfisvitoúmeni periochí.
Kína kíryxe tin kataskeví enós nómimi kai anankaía gia tin prostasía tis kyriarchías tis.
I sýnkrousi árchise ótan Amerikanoí axiomatoúchoi anaféroun óti schediázei na steílei polemiká ploía stin periochí ton 12 naftikón milíon tin opoía i Kína diekdikeí os tin periochí gýro apó ta Spratlys.

Saoudikí Aravía epéstrepse Yeméni epíthesi
22 Apríli 2015
Ypovolí
Yeméni Saoudikí epíthesi
Lezánta tis eikónas
Éna mélos ton dynámeon tis Yeménis frouroún brostá apó to emporikó kéntro katastráfikan apó tis aeroporikés epidromés Aravía.
O synaspismós, ypó tin igesía tis Saoudikís Aravías epanenergopoíisi aeroporikés epithéseis enantíon Houthi antártes stin Yeméni, enó i katapolémisi tou edáfous synechízetai.
I epíthesi érchetai mólis líges óres metá ti Saoudikí Aravía anakoínose óti tha stamatísoun tis aeroporikés epidromés enantíon tis Yeménis.
I Saoudikí Aravía kai oi symmachikés dynámeis échoun xekinísei aeroporikés epidromés katá ti diárkeia ton teleftaíon tessáron evdomádon.
I Saoudikí diplomátis dílose óti oi aeroporikés epithéseis kánoun méchri stigmís échei epitýchei ta epithymitá apotelésmata se epithéseis se stratiotikoús stóchous.
Metá tis aeroporikés epidromés, oi dynámeis ton antartón na lávei apántisi enérgeia gia katáschesi stratiotikí vási stin póli tis Taez.
Oi máches anaférthike epísis stin póli tou Ánten, Huta póli kai mia mikrí póli, Daleh.
Akómi kai an oi aeroporikés epidromés, i kyvérnisi tis Saoudikís Aravías dílose óti mia eirineftikí symfonía vrísketai akómi se exélixi kai vrísketai sto stádio tis oristikopoíisis.
To Irán, i opoía katigoreítai óti vrísketai píso apó tis epanastatikés dynámeis Houthi, exíre ti Saoudikí stamatísei tis apergíes aéra aftó os éna víma pros ta emprós stis eirineftikés synomilíes.

I sýnkrousi stin Yeméni Aden kánei tóso «póli-fántasma»
7 Apr tou 2015
Ypovolí

Lezánta tis eikónas
Mia dexamení sto kéntro tis diélefsis Ánten eínai sparássetai apó ton pólemo epeidí tous teleftaíous mínes.
O igétis tou Erythroú Stavroú (DEES) dílose sto BBC sto Ánten, óti i sýnkrousi échei metatrapeí i póli se mia «póli fántasma».
Robert Ghosen eípe iatriká efódia chreiázontai epeigóntos stin póli. Ti Deftéra, éna aeropláno tis voítheias pros tin Yeméni akyróseis ptíseon lógo provlimáton ylikotechnikís ypostírixis.
O Pankósmios Organismós Ygeías (WHO) anaférei óti páno apó 540 ánthropoi échasan ti zoí tous sti sýnkrousi.
Tous teleftaíous mínes, i Yeméni échei sparássetai apó ton pólemo metaxý ton diafóron omádon.
I kýria sýnkrousi simeióthike metaxý tou Houthi antártes pistoús enantíon tis kyvérnisis tou proédrou Abdrabbuh Mansoúr Chánti, o opoíos échei katafýgei sti Saoudikí Aravía.
Ánten ítan ypó poliorkía, ópou oi antártes Houthi otheítai pros ta nótia tis protévousas Sanaá.
Tis teleftaíes dýo evdomádes, i Saoudikí aeroporikés epidromés me stócho Houthi antártes kai ámachoi piásoun sti mési.

Lezánta tis eikónas
Mia indikí oikogéneia áfise tin Yeméni ólo apospoún tin prosochí apó ton pólemo.

Lezánta tis eikónas
Ypostiriktés tou proédrou Abdurrabuh Mansoúr Chánti anélave ti thési étoimo gia pyrodótisi.
«Kaneís»
"Eídame pollá ptómata metaférthikan sto nosokomeío, í péthanan katá ti néa forití", dílose Ghosen to BBC.
«To nosokomeío den diéthete eparkí parochí kai to katállilo prosopikó», eípe kai páli.
"Kaneís den faínetai, krývoun. Oikonomikón stamatísei entelós,» prósthese, drómous "gemáti" apó skoupídia kai syntrímmia apó ta ktíria katastráfikan.
"[I póli] gemáti me enóplous apó diáfores énoples omádes synkroúontai. Eínai mia megáli póli, kai den ypárchei kamía leitourgía," eípe páli Ghoden.
I UNICEF dílose touláchiston 74 skotóthikan sti sýnkrousi eínai paidiá. O opoíos prosthétei 1.700 ánthropoi travmatístikan.
I Diethnís Epitropí Erythroú Stavroú eíche norítera onomázetai 24ori katápafsi tou pyrós sto Ánten, enó i Rosía ziteí apó to Symvoúlio Asfaleías tou OIE na stiríxoun «diethní diáleimma" aeroporikés epidromés.
I DEES échei dotheí ádeia apó tis symmachikés dynámeis ypó tin igesía tis Saoudikís Aravías na prosgeiotheí to aeroskáfos pou metaféroun iatrikó prosopikó kai iatrofarmakeftikó ylikó.

Al Jazeera dimosiévontai apórrita éngrafa

Evraïkoí oikismoí
Mési Anatolí synomilíes parempodízetai apó to próvlima ton evraïkón oikismón

Araviká eidiseografikó díktyo Al Tzazíra dimosiéfsei ekatontádes apórrita éngrafa pou anaférontai leptoméreies ton diapragmatéfseon sti Mési Anatolí.

To éngrafo anaférei, metaxý állon, i Palaistiniakí Archí kryfá afísei to Israíl katélave paránoma megáles periochés tis Anatolikís Ierousalím.

Oi tréchouses diapragmatéfseis metaxý tou Israíl kai ton Palaistiníon kathysterísei gia evdomádes, lógo tis árnisis tou Israíl na stamatísei tin oikodómisi evraïkón oikismón sta katechómena palaistiniaká edáfi.

Allá i diarroí empisteftikón engráfon deíchnoun óti i Palaistínios igétis ítan étoimos na dósei mia megáli periochí pou katalamvánetai apó to Israíl apó to 1967, se antállagma gia mia symfonía.

Oi pio amfilegómena thémata tis sýnkrousis sti Mési Anatolí eínai i Ierousalím, sýmfona me to Israíl kai tous Palaistiníous os protévousa.

Ta éngrafa pou den boroún na dierevnithoún anexártita apó to BBC, ypostirízontas palaistínioi diapragmateftés étoimos na syzitísei ta evaísthita thémata, symperilamvanoménis tis prósvasis se tzamí Omar stin énosi Al Aqsa Mosque.

Gia chrónia, oi igétes tou ídiou Paletina diexágoun diapragmatéfseis me to Israíl kai tis Inoménes Politeíes, allá den pétyche kanéna apotélesma.

Palaistínioi ídioi échoun sychná diamartyríthikan, idiaítera se orisménous simantikoús chórous ópos i Anatolikí Ierousalím, enántia se aftó pou vlépoun os epéktasi ton israilinón kai tin adynamía ton dikón tous igétes.

Palaistiniakí neolaía, israilinés dynámeis synkroústikan sto Al Aqsa
28 Sep, 2015
Ypovolí
Al AqsaImage copyrightGetty Eikónes
Lezánta tis eikónas
Oi israilinés dynámeis asfaleías élavan théseis se mia seirá emfanízetai sti gonía tis énosis tzamí.
I vía xéspase xaná metaxý ton israilinón dynámeon asfaleías kai ton Palaistiníon gýro apó tin énosi Al Aqsa tzamí stin Ierousalím.
I astynomía érixe dakrygóna cheirovomvídes krótou aeríou kai pros tin palaistiniakí nearoús pou pétaxan pétres kai vómves molótof enantíon israilinón dynámeon asfaleías, ti Deftéra (28/09).
Palaistiniakí néoi ochyróthikan argótera sto tzamí. Ménoun sto tzamí kai proigouménos yposchéthike na "yperaspistoún" ta tzamiá.
Al Aqsa Mosque vrísketai sto Charám al Saríf í gností os to Óros tou Naoú apó tous Evraíous, o opoíos theoreítai énas ierós tópos gia tous mousoulmánous kai tous Evraíous.
I periochí pou vrísketai stin katechómeni apó to Israíl Ierousalím Yimur.
Evraïkí episképtes píre éna synodó sto énosis Al Aqsa Mosque.
Se aftí ti thési eíche proigouménos sychnés synkroúseis, allá afximéni éntasi ton teleftaío kairó.
Metaxý ton aitión eínai i kachypopsía apó tin plevrá ton Palaistiníon óti to Israíl thélei na alláxei tis rythmíseis stin periochí, allá to Israíl arníthike óti i ypopsía.
Aftí i ekdílosi étyche na sympíptei me tin próti iméra tou Soukót, í eortí ton skinón tou evraïkoú laoú.

Den eínai asyníthisto oi ánthropoi theoroún tin Amerikí yperdýnami, touláchiston stratiotikí yperdýnami. Allá Emmanuel Todd, énas gállos eidikoús epistímones diaféroun. Vivlío. Apres títlo L'Empire. Essai sur la aposýnthesis du Systeme Americain (Ekdóseis Gallimard, Parísi 2002) échei metafrasteí se pollés glósses. Sto germanikó keímeno, to opoío Weltmacht IPA, ein Nachruf pou échoun dimosieftheí Piper Verlag GmbH, Mónacho to 2003, o Emmanuel Todd gráfei óti oi IPA den eínai mia yperdýnami, tóso oikonomiká óso kai stratiotiká stin oikonomía .. Se arketá parousiázontai edó óti

Είναι αλήθεια ότι μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι πάντα μια μικρή χώρα ή υπανάπτυκτες στοχευμένες πόλεμο των ΗΠΑ. Ποτέ άμεσα με τη Σοβιετική Ένωση. Ξεκινήστε με τη Βόρεια Κορέα, το Βιετνάμ και απέχουν λιγότερο απτά αποτελέσματα. Στη συνέχεια επιτίθενται στον Παναμά για να συλλάβει τον πρόεδρο. Πόλεμος του Κόλπου I περιορίζεται μόνο στην απελευθέρωση του Κουβέιτ και δεν προχώρησε με την κατάκτηση του Ιράκ. Η επίθεση στο Αφγανιστάν ταιριάζει το νέο σχέδιο, σε αντίθεση με μηδενική ικανότητα αεράμυνας. ΗΠΑ επίγειες δυνάμεις μετακόμισε πρόσφατα, μετά από τις αφγανικές δυνάμεις εναντίον των Ταλιμπάν, οι δυνάμεις της Βόρειας Συμμαχίας, πρώτη μετακόμιση. Ωστόσο, μέχρι σήμερα οι ΗΠΑ δεν κατόρθωσε να ρευστοποιήσει Οσάμα Μπιν Λάντεν και την Αλ Κάιντα, ακόμη και αν είναι ο στόχος για την επίθεση στο Αφγανιστάν. Η επίθεση στο Ιράκ μόνο μετά από μισή αφοπλίσει ίδιο το Ιράκ, δηλαδή να υπακούσει τη βούληση των Ηνωμένων Εθνών για να καταστρέψει όλα τα μεγάλα πυροβόλα όπλα. Ακόμη και φαινομενικά Ιράκ μπορεί να νικηθεί από την έννοια ενός νέου πολέμου, αλλά μέχρι τώρα οι ΗΠΑ δεν ήταν σε θέση να κυβερνήσει τη χώρα. ΗΠΑ συγκλονισμένοι από τις ιρακινές επιθέσεις ανταρτών ώστε να επιστρατεύσει τη βοήθεια των ενόπλων δυνάμεων των άλλων χωρών. Διοικητής των στρατευμάτων των ΗΠΑ στο Ιράκ αναγνωρίζουν ότι κάθε μέρα, κατά μέσο όρο είναι 15 φορές η παρέμβαση ή επιθέσεις από την ιρακινή πλευρά που θέτουν σε κίνδυνο τα μέλη.

Η ανικανότητα των ΗΠΑ αντιμετωπίζει μια κάπως ισχυρή στρατιωτική κατάσταση εμφανίζεται στη σημερινή έκδοση της Βόρειας Κορέας. Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράκ, με το πρόσχημα ότι έκρυβε τα όπλα μαζικής καταστροφής, αλλά οι κατηγορίες ήταν μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να επαληθευθούν. Σε αντίθεση με τη Βόρεια Κορέα που λένε ανοιχτά ότι έχει πυρηνικά όπλα .. Εάν οι ΗΠΑ πραγματικά επακόλουθη στάση που πρέπει να επιτεθεί η Βόρεια Κορέα, η οποία από την αρχή κάλεσε Άξονα του Κακού, μαζί με το Ιράκ και το Ιράν. Ωστόσο, ο στρατός της Βόρειας Κορέας δεν μπορεί να θεωρηθεί αδύναμη. Βόρεια Κορέα δεν θέλει να αφοπλίσει πυρηνικά όπλα πριν οι ΗΠΑ δήλωσε ότι δεν θα του επιτεθεί. Απείλησε ότι αν από την επίθεση των ΗΠΑ, η Βόρεια Κορέα θα πραγματοποιήσει αντίποινα σε είδος. Οι δυνάμεις των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία μπορούν να αποτελέσουν στόχο επιθέσεων εκδίκησης Βόρεια Κορέα. Η στάση της Βόρειας Κορέας μπορεί να είναι κάποιο είδος μπλόφας, αλλά στην πραγματικότητα, μέχρι σήμερα οι ΗΠΑ δεν του επιτεθεί. Σε πλήρη αντίθεση με τη στάση των ΗΠΑ στο θέμα του Ιράκ.

Η περιγραφή αυτή κάνει η Αμερική όχι τόσο πολύ όσο και τόσο ισχυρή όσο νομίζουμε. Emmanuel Todd εκτίμηση φαίνεται σωστό ότι οι ΗΠΑ δεν είναι μια στρατιωτική υπερδύναμη. Ωστόσο, εξαιτίας των ΗΠΑ ηγεμονική στάση, η δύναμη γίνεται μια απειλή για τις χώρες με λιγότερο ισχυρό στρατό. Αυτό ενθαρρύνει τα μικρά κράτη εξοπλίζονται για να μην θεωρείται αδύναμη, ακόμα και εάν είναι απαραίτητο με πυρηνικά όπλα. Αυτό τώρα γίνεται ASKekuatan επιτεθεί στο Ιράν για την πρόληψη των στρατιωτικών της Ινδονησίας είναι ένα από τα κύρια μεγαλύτερες και ισχυρότερες στον κόσμο. Εκείνη την εποχή, ακόμα και η δύναμη των Κάτω Χωρών δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ινδονησία, και οι Αμερικανοί είναι πολύ ανησυχούν για την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων μας υποστηρίζεται μαζικά από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Σοβιετικής Ένωσης.

1960, οι Κάτω Χώρες εξακολουθούν να εδραιωμένη στην Παπούα. Βλέποντας τη δύναμη της Δημοκρατίας της Ινδονησίας που είναι πιο σοβαρή, Ολλανδία υποστηριζόμενη από τη Δύση σχεδιασμό τέχνασμα για να σχηματίσουν ένα κράτος-μαριονέτα που φάνηκε να είναι ανεξάρτητη, αλλά ακόμα υπό τον έλεγχο των Κάτω Χωρών.

Πρόεδρος Sukarno λάβει σύντομα ακραία μέτρα, στόχους, ξαναπάρουν Παπούα. Sukarno εκδίδεται αμέσως διακηρύξεις για «Trikora" σε Γιογκιακάρτα, και το περιεχόμενό της είναι οι εξής:
1. ανέτρεψε την ίδρυση του κράτους μαριονέτα της Παπούα γίνονται στην ολλανδική αποικιακή.
2. ανύψωσης Sang Σάκα Merah Putih σε όλη τη Δυτική Irian
3. Να είστε προετοιμασμένοι για μια γενική κινητοποίηση, να υπερασπιστεί την ανεξαρτησία και την ενότητα των εθνών της πατρίδας του.

Χάρη στην εγγύτητα της Ινδονησίας με τους Σοβιετικούς, τότε Ινδονησία λαμβάνουν μαζική βοήθεια ναυτικό και την αεροπορία προηγμένες στρατιωτικές στον κόσμο με μια γιγαντιαία αξία, US $ 2,5 δισ. Επί του παρόντος, η ινδονησιακή στρατιωτική δύναμη για να είναι ισχυρότερη στο νότιο ημισφαίριο.

Η κύρια δύναμη της Ινδονησίας κατά τη στιγμή που ήταν ένας από τους κύριους Trikora μεγαλύτερες και ταχύτερα πολεμικά πλοία στον τεχνητό κόσμο της τάξης Σοβιετικής Sverdlov, με 12 γίγαντα κανόνι διαμετρήματος των 6 ιντσών. Είναι ΚΡΙ Ίριαν, ​​με ένα τεράστιο βάρος 16.640 τόνων, με πλήρωμα 1 270 άτομα, μεταξύ των οποίων 60 αξιωματικοί. Σοβιετική, ποτέ δεν δίνουν ακόμη και σε αυτή την ισχυρή του πλοίου για οποιοδήποτε άλλο έθνος, εκτός από την Ινδονησία. (Νεώτερα πλοία της κατηγορίας Sigma Ινδονησία τώρα μόνο ζυγίζει 1600 τόνους).

Ινδονησιακή δύναμη του αέρα, επίσης, έγινε μία από τις πλέον θανατηφόρες αεροπορικό στόλο στον κόσμο, που αποτελείται από περισσότερα από 100 αεροσκάφη το πιο προηγμένο εκείνη τη στιγμή. Ο στόλος αποτελείται από:
1. 20 υπερηχητικό μαχητικό MiG-21 Fishbed.
2. 30 MiG-15 αεροσκάφη.
3. 49 υψηλής υποηχητικά μαχητικά MiG-17.
4. 10 MiG-19 υπερηχητικά αεροσκάφη.

MiG-21 Fishbed είναι ένα από τα πιο προηγμένα υπερηχητικού αεροσκάφους του κύριου κόσμου, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να πετάξει με ταχύτητες έως και Mach 2. Το αεροσκάφος είναι ακόμα πιο ισχυρό από ό, τι πιο προηγμένο αεροσκάφος της τρέχουσας Αμερικής, υπερηχητικά F-104 Starfighter και F-5 Tiger. Ενώ οι Ολλανδοί εξακολουθούν να βασίζονται στα αεροπλάνα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, όπως το P-51 Mustang.
Για την ιστορία, η δέους αεροσκάφη MiG-21 και MiG-17 στον πόλεμο του Βιετνάμ για να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς που ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Ναυτικού Strike Fighter Τακτική Διδάσκων, κέντρο εκπαίδευσης πιλότων καλύτερα γνωστός ως Top Gun.

Ινδονησία έχει επίσης ένα στόλο από 26 μεγάλου βεληνεκούς στρατηγικού βομβαρδιστικού Tu-16 Tupolev (Badger Α και Β). Το γεγονός αυτό καθιστά την Ινδονησία ήταν ένα από τα τέσσερα έθνη του κόσμου που έχουν στρατηγικά βομβαρδιστικά, δηλαδή τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Homeport βρίσκεται στο Iswahyudi Air Field, Σουραμπάγια.

Ακόμη Κίνα και την Αυστραλία, επίσης, δεν είχαν αυτό το είδος στρατηγικά βομβαρδιστικά. Αυτό το βομβαρδιστικό είναι επίσης εξοπλισμένο με διάφορα προηγμένα ηλεκτρονικά είδη και ειδικά βλήματα αντι-πολεμικό πλοίο AS-1 ρείθρων, των οποίων η εκρηκτική δύναμη μπορεί εύκολα να βυθιστεί τα θωρηκτά Δύση.

Ινδονησία έχει επίσης 12 υποβρύχια Whiskey κατηγορίας, δεκάδες Corvette θωρηκτά κατηγορίας, 9 κόσμου ελικόπτερο ΜΙ-6, 41 ελικόπτερα ΜΙ-4, διάφορα μεταφορικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μεταγωγικό αεροσκάφος Antonov An-12B. Συνολικά, η Ινδονησία έχει 104 Μαχητικά πλοία. Για να μην αναφέρουμε τις χιλιάδες από τα καλύτερα τουφέκια στο χρόνο και εξακολουθεί να είναι θρυλική σε αυτήν την ημέρα, το AK-47.

Αυτό κάνει όλη την Ινδονησία salasahtu θαλάσσιες και αεροπορικές στρατιωτικές δυνάμεις από τις ισχυρότερες στον κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι τόσο μεγάλη, ώστε Αμερική υπό την ηγεσία του John F. Kennedy ανάγκασε τους Ολλανδούς να εγκαταλείψουν την Παπούα, και αναφέρεται σε φόρουμ του ΟΗΕ ότι η μετάβαση της εξουσίας στην Παπούα, από τις Κάτω Χώρες στην Ινδονησία είναι κάτι που μπορεί να γίνει αποδεκτή

Έτσι Κριμαίας ρωσικό στρατιωτικό φρούριο
Ένα χρόνο μετά τη Ρωσία που προσαρτάται στην Κριμαία, τώρα ένα στρατιωτικό φρούριο για να αντιμετωπίσει την Ουκρανία. Έως 40.000 καλά οπλισμένοι στρατιώτες που σταθμεύουν ρωσικά στη στρατιωτική βάση της Μαύρης Θάλασσας. Αλλά οι άνθρωποι υποφέρουν.
 Russische Panzer Κρέμα auf der
Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ακριβώς ένα χρόνο μετά την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας, ισχυρίστηκε ότι διέταξε την προσάρτηση της Ουκρανίας στην περιοχή του Ευξείνου Πόντου, που είναι σημαντική για τη στρατηγική. Ο λόγος, περισσότερο από το 75 τοις εκατό των κατοίκων της περιοχής είναι Ρώσοι που επιθυμούν να ενταχθούν Ρωσία.
Σε μια μονομερή δημοψήφισμα που διεξήχθη 16 Μαρ του 2014, σύμφωνα με την Ρωσία πάνω από το 96 τοις εκατό των ανθρώπων που επιλέγουν να ενταχθούν στην Κριμαία με τη Ρωσία. Το δημοψήφισμα ήταν επτασφράγιστο ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στη μεταμφίεση και δεν φορούν στολές ή διακριτικά. Δεν ανεξάρτητοι παρατηρητές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθούν. Ο ΟΗΕ καταδίκασε τη ρωσική ενέργεια ως παραβίαση του διεθνούς δικαίου.
Τώρα, ακριβώς ένα χρόνο μετά το επίμαχο δημοψήφισμα, η περιοχή της Κριμαίας χερσόνησο σε ένα στρατιωτικό φρούριο ρωσικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσει την Ουκρανία. Αναφέρθηκαν μεταξύ 25.000 έως 40.000 καλά οπλισμένοι στρατιώτες που σταθμεύουν ρωσικά στη στρατιωτική βάση της Μαύρης Θάλασσας. Ρώσοι στρατιώτες υποστήριξη νέων δεξαμενών, τεθωρακισμένα οχήματα, πολεμικά πλοία και μαχητικά αεροσκάφη. Ο Πούτιν, επίσης, δεν απέκλεισε την τοποθέτηση των ατομικών όπλων.
Πικρή πραγματικότητα κάτω από Ρωσία
Ένα χρόνο μετά τη ρωσική προσάρτηση υπό το πρόσχημα ενός δημοψηφίσματος, οι πολίτες της περιοχής Κριμαία πρέπει να αντιμετωπίσει την πικρή πραγματικότητα. Τώρα τα διάφορα ζητήματα στην καθημερινή ζωή στη χερσόνησο που έκανε τη ρωσική στρατιωτική βάση. Κυκλοφοριακά προβλήματα, τις ελλείψεις των καυσίμων και των τροφίμων είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
Ποιος Πραγματικά αυτονομιστές;
ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ αυτονομιστική φιλορωσική STRONG
Ποιος Πραγματικά αυτονομιστές;
Αριθμός φιλορωσική αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία αναφέρθηκαν περίπου 20.000 άτομα. Κριμαία με πληθυσμό 2 εκατομμύρια, περίπου το 60 τοις εκατό είναι υπέρ της Ρωσίας. Εκτιμάται ότι 1.500 έως 3.000 ρωσική τακτική στρατός πολέμησε μια αυτονομιστική. Μόσχα αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στρατιώτες του, αλλά αν αποδειχθεί κανείς δεν σκοτώθηκε ή συλληφθεί, κάλεσε τους ήταν σε διακοπές και εθελοντές για να πολεμήσουν στην ανατολική Ουκρανία.
12345
Ως αποτέλεσμα των δυτικών κυρώσεων, όλες οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και οι ΗΠΑ παραιτήθηκε. Στην Κριμαία δεν είναι πλέον μια σειρά από εστιατόριο γρήγορου φαγητού McDonald 's. Visa και Mastercard οι πιστωτικές κάρτες δεν είναι έγκυρες. Επίσης, οι πωλήσεις των καταστημάτων που οδηγεί smartphones και υπολογιστές όπως η Apple έχει από καιρό κλείσει. Lunpuh πρακτικούς τομείς της οικονομίας.
Περισσότερες κάνουν δυστυχισμένους ανθρώπους στη χερσόνησο της Κριμαίας είναι η θέσπιση του ρωσικού νομίσματος, ρούβλι ως επίσημο μέσο πληρωμής. Συναλλαγματική ισοτιμία Ρούβλι υποχώρησαν δραστικά λόγω της ποικιλίας των δυτικών κυρώσεων, οδήγησαν τους κατοίκους του πραγματικού εισοδήματος της Κριμαίας συρρίκνωση κατά το ήμισυ.
Τα τρόφιμα που συνήθως παρέχεται από την Ουκρανία, λόγω του εμπάργκο έχει περάσει ένας χρόνος από τότε διακόπτεται. Ως αποτέλεσμα, το φαγητό ήταν λιγοστό, η τιμή ανεβαίνει, ενώ από την άλλη πλευρά των εισοδημάτων στην πραγματικότητα έπεσε. Οι κάτοικοι ανέφεραν ότι η δραστικότητα της Κριμαίας χρόνο μετά την προσάρτηση, επικεντρώθηκε μόνο στις στρατιωτικές υποθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ναυτιλία logistics και των καυσίμων για το στρατό υπερδιπλασιάστηκε, ενώ ειρωνικά οι κάτοικοι βιώνουν ελλείψεις σε όλες τις πτυχές της ζωής.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΘΕΣΗ

Κατάπαυσης του πυρός που συμφωνήθηκε στην Ανατολική Ουκρανία
Σύνοδος κορυφής Ουκρανία στο Μινσκ συμφώνησε σε μια νέα κατάπαυση του πυρός στις συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία. Άρχισε 15ης Φλεβάρη όλα τα βαρέα όπλα να αποσυρθούν από την περιοχή των συγκρούσεων. (02/12/2015)
Ρωσική Έναρξη Άσκηση στον Κριμαϊκό πόλεμο
Η Ρωσία άρχισε πολεμικά παιχνίδια στα σύνορά της με την Ουκρανία σε μια εποχή που οι προσπάθειες για ειρηνικές λύσεις της Ουκρανίας διεξάγονται εντατικά από τη Γερμανία και τη Γαλλία. Ενώ τα αποτελέσματα της συνάντησης Μέρκελ με τον Ομπάμα στην Ουάσινγκτον παραμένουν ασαφείς.

Πούτιν Έτοιμοι για Πυρηνικός Πόλεμος διεξάγεται για χάρη της Κριμαίας
Σε ένα ντοκιμαντέρ, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υποστήριξε ότι είναι "έτοιμη" να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να υπερασπιστούν την χερσόνησο της Κριμαίας. Είχε εμπλακεί άμεσα στην κρίση στην Ουκρανία.
 Έκφραση Wladimir Πούτιν Porträt aggressiv verärgert
Κριμαία είναι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η "έτοιμη" διακινδύνευσαν πυρηνικό πόλεμο προκειμένου να αδράξουν την χερσόνησο στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. «Εμείς αρχικά δεν πίστευα ότι για να διαχωρίσει την Κριμαία και την Ουκρανία, μέχρι την ανατροπή της κυβέρνησης στο Κίεβο."

Η αναγνώριση έγινε Πούτιν σε ένα ντοκιμαντέρ που παράγεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Rossija 1, προκειμένου να σηματοδοτήσει την πρώτη επέτειο από την προσάρτηση της Κριμαίας. Η ταινία με τίτλο "Κριμαία: Πορεία προς την Πατρίδα» που περιγράφουν τα γεγονότα συνέβησαν πριν από ένα χρόνο, χάρη στον προσεκτικό σχεδιασμό και την ακριβή eskekusi.

"Είμαστε έτοιμοι να« βελτιώσουν ρωσικές πυρηνικές κατάσταση επιφυλακής στο υψηλότερο επίπεδο, δήλωσε ο Πούτιν. «Πιστεύω, όμως, η κατάσταση δεν πρόκειται μακριά." Ο πρόεδρος φέρεται να εξετάζει το θέμα, γιατί δεν γνωρίζουμε ποια είναι η αντίδραση της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τους χειρισμούς της Ρωσίας στην Κριμαία.

Κριμαία για χάρη της σταθερότητας στο εσωτερικό

Η ταινία εμφανίζεται όταν διάφορα κακά νέα κρατούσε Μόσχα. Η ίδια Βλαντιμίρ Πούτιν εκτίθενται στο θέμα γιατί ποτέ δεν εμφανίστηκε στο κοινό από τις 5 Μαρτίου. Η οικονομική κρίση μαίνεται από το δυτικό εμπάργκο και την κατάρρευση των διεθνών τιμών πετρελαίου.
1. Ηνωμένες Πολιτείες - 581.000.000.000 δολάρια ΗΠΑ
Μεγαλύτερη στρατιωτική FORCE 2015
1. Ηνωμένες Πολιτείες - 581.000.000.000 δολάρια ΗΠΑ
Του αμυντικού προϋπολογισμού των ΗΠΑ φετινό αντιπροσωπεύει περίπου το 39 τοις εκατό του συνολικού προϋπολογισμού όλων των χωρών του κόσμου για το στρατό, σύμφωνα με τη μελέτη του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών του Λονδίνου. Σημειώνεται ΗΠΑ έχει περίπου 1,3 εκατομμύρια προσωπικό, πάνω από 30.000 τεθωρακισμένα οχήματα, 13.000 αεροσκάφη και μαχητικά ελικόπτερα, 10 αεροπλανοφόρα, 72 υποβρύχια και δεκάδες άλλα πολεμικά πλοία.

Προετοιμασίες πολέμου εντολές από τη Μόσχα

Ο Πούτιν έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Κιργιστάν, τη Δευτέρα (16/3) στο St. Πετρούπολη. Η παρουσία του σίγουρα θα θάψει άγρια ​​εκκρεμή ζητήματα. Επιδεικτικά, ο Πούτιν ήταν φημολογείται ότι είναι άρρωστος, την Κυριακή (15/3) διέταξε το ρωσικό Βόρειο Στόλο, προκειμένου να πραγματοποιήσει στρατιωτική άσκηση.

Συνολικά 40.000 στρατιώτες, 41 πολεμικά πλοία και υποβρύχια 15 που συμμετέχουν στη δράση. Ο σκοπός της άσκησης είναι να δοκιμάσει πόσο γρήγορα να δημιουργήσει ένα βόρειο στόλο θα μπορούσε να αντιδράσει σε απειλές.

Βόρειο Στόλο είναι μέρος του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου τοποθετείται το πολικό κύκλο. Επί του παρόντος, το ρωσικό Βόρειο Στόλο έχει έδρα στο Severomorsk που γειτνιάζουν με τη Νορβηγία.

Κίνα όνειρο Δύναμη Υπερδύναμη
Κίνα αύξησε τον στρατιωτικό προϋπολογισμό της. Η ανάπτυξη είναι σε αρμονία με τη νέα αυτοπεποίθηση που εμφανίζεται στο Πεκίνο. Αλλά η δύναμη θα μπορούσε να αποδειχθεί με διάφορους τρόπους, όχι μόνο το στρατό, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Freund.

Μαχητική ισχύ ως μια υπερδύναμη σίγουρα δεν ανήκουν σε Κινέζους. Το Πεκίνο έχει κάνει μέχρι τώρα οπλισμένοι μόνο με την οικονομική δύναμη να επεκτείνει την επιρροή στον κόσμο. Εντυπωσιασμένος, τα μέτρα που λαμβάνονται αποκλειστικά και μόνο για την οικονομική λειτουργία του κινητήρα.

Κίνα Επίσης, ποτέ δεν συμμετέχουν σε μεγάλες συγκρούσεις, τουλάχιστον στρατιωτικά. Μέχρι στιγμής, η οικονομική ανάπτυξη έχει προτεραιότητα. Αλλά τώρα το παράδειγμα πιστεύεται ότι πρέπει να αλλάξει, επειδή ο τελευταίος εμφανίστηκε όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση Κίνα, ή επίσης μπορεί να ονομάζεται πιο επιθετική.

Η εντύπωση αυτή ενισχύεται από την κίνηση της Κίνας να προσθέτει αμυντικού προϋπολογισμού της, αν και λιγότερο από ό, τι πέρυσι. Για χρόνια η Κίνα επενδύσει τεράστια κεφάλαια για να εκσυγχρονίσει τις στρατιωτικές του δυνάμεις.


Η Κίνα είναι σωστό να γίνει μια στρατιωτική υπερδύναμη, μετά την οικονομική ανάπτυξη menganggumkan. Επιπλέον, άλλες ισχυρές χώρες, επίσης, επανειλημμένα επιβάλει τα συμφέροντα της μέσω στρατιωτικής δύναμης. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι βέβαιο, ενώ η Ρωσία δεν έδειξε πρόσφατα με τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Όμως, η ίδια λογική να προκαλέσει μια κούρσα εξοπλισμών στην Ασία δεν είναι απλώς ανησυχούν γειτονική Κίνα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Η εξέλιξη αυτή δεν είναι μόνο θέμα της προστασίας των οικονομικών παλμό σφύζει στις ασιατικές θάλασσα εμπορικές γραμμές, αλλά η ανάπτυξη ενός κοινού προτύπου που η σύγκρουση δεν καθορίζεται πλέον από διπλωματικές προσπάθειες, αλλά με τη δύναμη.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή και τις συνέπειές της θα γίνουν αισθητές σε όλο τον κόσμο. Διότι αυτή τη φορά εκτός από την Κίνα, σε άλλες χώρες όπως η Ινδία, η Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και το Βιετνάμ θα συμβάλει στην ενίσχυση των στρατιωτικών του.

Υπάρχει αφθονία των πιθανών συγκρούσεων στην Ασία. Ειδικά όσον αφορά αλληλεπικαλυπτόμενες διεκδικήσεις δεν κατοικήσιμα νησιά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και της Ανατολικής μεγαλύτερη εκρηκτικά κατάστημα για να κάψει τις εθνικιστικές δυνάμεις.

Βομβαρδιστικών αεροπλάνων στις Spratlys;
Βάσεις κινέζοι ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ Θάλασσα της Νότιας Κίνας
Βομβαρδιστικών αεροπλάνων στις Spratlys;
Από τα μέσα του 2014, η κινεζική στρατιωτική είναι απασχολημένος επέκταση του "Fiery Σταυρό Reef" στο δυτικό άκρο της Spratlys. Οι ειδικοί στο «Κέντρο Διεθνών και Στρατηγικών Σπουδών" στην Ουάσιγκτον και την Ασία Πρωτοβουλία για τη Διαφάνεια στη Θάλασσα πιστεύει μπαμπού αυλαία της χώρας χτίζει την αεροπορική βάση κατά μήκος τριών χιλιομέτρων. Το μακρύ διάδρομο που μπορούν να φιλοξενήσουν τύπων αεροσκαφών βομβαρδιστικό μεγάλης εμβέλειας που ανήκει στην κινεζική H-6
Μια γεύση από τη σύγκρουση στα ύδατα που μαινόταν για την εξασφάλιση φυσικών πόρων. Αλλά βασικά στοχεύει να επεκτείνει την επιρροή των ισχυρισμών αυτών. Και η Κίνα προκαλέσει με τη δημιουργία στρατιωτικών βάσεων στις Spratlys.

Παρόμοια της Ιαπωνίας, της Κίνας πρόσφατα ψηφίστηκε νομοθεσία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, που επιτρέπει στο στρατό να προστατεύσει τα συμφέροντα της χώρας στο εξωτερικό.

Αλλά μόλις την αύξηση του στρατιωτικού προϋπολογισμού της Κίνας δεν σημαίνει ότι το Πεκίνο ετοιμάζεται να εξαπολύσει πόλεμο. Μέχρι στιγμής ασιατικές χώρες εξακολουθούν να δίνουν προσοχή στην οικονομική ανάπτυξη. λόγω της ταχέως αναπτυσσόμενης οικονομίας δημιουργεί ευημερία. Και το πιο ευνοημένες, να πάρει ελάχιστη επηρεάσει επίσης την εθνικιστικό κίνημα, είτε είναι στο Πεκίνο, το Τόκιο ή την Ουάσιγκτον.
Επιπλέον, η ισχύς μπορεί να αποδειχθεί με πολλούς τρόπους. Γιατί τώρα, ακόμη και η Κίνα έχει γίνει μια υπερδύναμη χωρίς τουλάχιστον τη χρήση στρατιωτικής ισχύος της.
Η ινδονησιακή στρατιωτική δύναμη Occupy Κατατάχθηκε 12η στον κόσμο
 

Ναυτικό δυνάμεις αντάλλαξαν πυρά με τον εχθρό, όταν η άσκηση προσομοίωσης για την Ολοκληρωμένη Υγεία Navy Pier Madura Koarmatim Ουτζούνγκ, Σουραμπάγια, Ανατολική Ιάβα, την Τρίτη (28/7). (Μεταξύ // Zabur Karuru)
Ναυτικό δυνάμεις αντάλλαξαν πυρά με τον εχθρό, όταν η άσκηση προσομοίωσης για την Ολοκληρωμένη Υγεία Navy Pier Madura Koarmatim Ουτζούνγκ, Σουραμπάγια, Ανατολική Ιάβα, την Τρίτη (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, Τζακάρτα - Μέλος της Επιτροπής Ι της παράταξης PKS Sukamta δήλωσε, προειδοποιώντας ανεξαρτησία θα μπορούσε να είναι η 70η χώρα που αντανακλά την ορμή διέθετε ένοπλες δυνάμεις. Ινδονησία θα πρέπει να είναι ένα ισχυρό κράτος στην οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική, πολιτική και άμυνα και την ασφάλεια.

"Ισχυρή άμυνα της Ινδονησίας είναι να μην είναι μια απειλή για τους άλλους λαούς, αλλά και για την ευημερία του ίδιου του έθνους. Είναι, επίσης, ότι η Ινδονησία σεβαστή από άλλες χώρες και να συμβάλει στη διατήρηση της παγκόσμιας ειρήνης, δεδομένου ότι η εντολή του Συντάγματος του 1945», είπε, την Πέμπτη (6/8 ).

Το πνεύμα της Ινδονησίας 70ης ανεξαρτησία θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται να καθορίσουν τις ινδονησιακές δυνάμεις άμυνας. Παγκόσμια στρατιωτική υπηρεσία ονομαστική ισχύς Παγκόσμια Στρατιωτική δύναμη πυρός το 2015 κατετάγη Ινδονησία κατατάσσεται 12η με δείκτη ισχύος 0,5231.

Με το πνεύμα της ανεξαρτησίας, της Ινδονησίας πρέπει να αυξήσει την ισχύ του δείκτη. Ελπίζει ότι το 2016 η Ινδονησία δείκτη ρεύματος θα μπορούσε κορυφή 10 στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου και το 2024 θα μπορούσαν να εισέλθουν στην πρώτη πεντάδα παγκοσμίως.

«Για να επιτευχθεί η αναγκαία αύξηση των ανθρώπινων πόρων, του αμυντικού εξοπλισμού, και τον προϋπολογισμό. Προσωπικού του στρατού αριθμεί σήμερα 400 χιλιάδες και έχουν μια αρκετά καλή ικανότητα μάχης», είπε.

Sukamta εξήγησε, η Ινδονησία έχει μια σειρά από ελίτ στρατιώτες, ειδικά σε κάθε διάσταση, όπως Kopassus και Raider μ.Χ. Paskhas και Denbravo (Απόσπασμα Bravo) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), και Denjaka ( Απόσπασμα Τζάλα Mangkara) στη ΔΕ.

Καταπολέμηση της στρατιωτικής δύναμης του προσωπικού μπορεί να εξακολουθεί να είναι ανώτερη από άλλες χώρες, όταν αντιμετωπίζουν απέναντι στο πεδίο χωρίς όπλο.

«Επιβίωση Δύναμη και μάχιμες δυνάμεις ελίτ εξουσίας που έχουμε ήδη αναγνωρίσει το μεγαλείο του από άλλες χώρες. Αυτό είναι τόσο περήφανοι, αλλά δεν εφησυχάζουμε, η Ινδονησία πρέπει να βελτιώσουν την ποσότητα και την ποιότητα», είπε.

Από χρόνο σε χρόνο, είπε, ο προϋπολογισμός για την αγορά και ενημέρωση των αμυντικών εξοπλισμών συνεχίζει να αυξάνεται. «Μας ενθαρρύνει, επίσης, ότι ο προϋπολογισμός να αυξηθεί τα επόμενα έτη», είπε και πάλι.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αν το ανθρώπινο δυναμικό, αμυντικού εξοπλισμού, και οι προϋπολογισμοί εξακολουθούν να βελτιωθεί ποσοτικά και ποιοτικά, μέσω του προγράμματος και του στρατηγικού σχεδίου Ελάχιστο Απαραίτητο Δυνάμεων (ΥΠΟΙΟ), η Ινδονησία θα μπορούσε να πάει σε πέντε μεγάλες κόσμο στρατιωτική δύναμη στο 2024.
Eínai alítheia óti metá ton Déftero Pankósmio Pólemo eínai pánta mia mikrí chóra í ypanáptyktes stochevménes pólemo ton IPA. Poté ámesa me ti Sovietikí Énosi. Xekiníste me ti Vóreia Koréa, to Vietnám kai apéchoun ligótero aptá apotelésmata. Sti synécheia epitíthentai ston Panamá gia na syllávei ton próedro. Pólemos tou Kólpou I periorízetai móno stin apelefthérosi tou Kouvéit kai den prochórise me tin katáktisi tou Irák. I epíthesi sto Afganistán tairiázei to néo schédio, se antíthesi me midenikí ikanótita aerámynas. IPA epígeies dynámeis metakómise prósfata, metá apó tis afganikés dynámeis enantíon ton Talimpán, oi dynámeis tis Vóreias Symmachías, próti metakómisi. Ostóso, méchri símera oi IPA den katórthose na refstopoiísei Osáma Bin Lánten kai tin Al Káinta, akómi kai an eínai o stóchos gia tin epíthesi sto Afganistán. I epíthesi sto Irák móno metá apó misí afoplísei ídio to Irák, diladí na ypakoúsei ti voúlisi ton Inoménon Ethnón gia na katastrépsei óla ta megála pyrovóla ópla. Akómi kai fainomeniká Irák boreí na nikitheí apó tin énnoia enós néou polémou, allá méchri tóra oi IPA den ítan se thési na kyvernísei ti chóra. IPA synklonisménoi apó tis irakinés epithéseis antartón óste na epistratéfsei ti voítheia ton enóplon dynámeon ton állon chorón. Dioikitís ton stratevmáton ton IPA sto Irák anagnorízoun óti káthe méra, katá méso óro eínai 15 forés i parémvasi í epithéseis apó tin irakiní plevrá pou thétoun se kíndyno ta méli.

I anikanótita ton IPA antimetopízei mia kápos ischyrí stratiotikí katástasi emfanízetai sti simeriní ékdosi tis Vóreias Koréas. Oi IPA epitéthikan sto Irák, me to próschima óti ékryve ta ópla mazikís katastrofís, allá oi katigoríes ítan méchri tóra den boroúsan na epalithefthoún. Se antíthesi me ti Vóreia Koréa pou léne anoichtá óti échei pyriniká ópla .. Eán oi IPA pragmatiká epakólouthi stási pou prépei na epitetheí i Vóreia Koréa, i opoía apó tin archí kálese Áxona tou Kakoú, mazí me to Irák kai to Irán. Ostóso, o stratós tis Vóreias Koréas den boreí na theoritheí adýnami. Vóreia Koréa den thélei na afoplísei pyriniká ópla prin oi IPA dílose óti den tha tou epitetheí. Apeílise óti an apó tin epíthesi ton IPA, i Vóreia Koréa tha pragmatopoiísei antípoina se eídos. Oi dynámeis ton IPA sti Nótia Koréa kai tin Iaponía boroún na apotelésoun stócho epithéseon ekdíkisis Vóreia Koréa. I stási tis Vóreias Koréas boreí na eínai kápoio eídos blófas, allá stin pragmatikótita, méchri símera oi IPA den tou epitetheí. Se plíri antíthesi me ti stási ton IPA sto théma tou Irák.

I perigrafí aftí kánei i Amerikí óchi tóso polý óso kai tóso ischyrí óso nomízoume. Emmanuel Todd ektímisi faínetai sostó óti oi IPA den eínai mia stratiotikí yperdýnami. Ostóso, exaitías ton IPA igemonikí stási, i dýnami gínetai mia apeilí gia tis chóres me ligótero ischyró strató. Aftó entharrýnei ta mikrá kráti exoplízontai gia na min theoreítai adýnami, akóma kai eán eínai aparaítito me pyriniká ópla. Aftó tóra gínetai ASKekuatan epitetheí sto Irán gia tin prólipsi ton stratiotikón tis Indonisías eínai éna apó ta kýria megalýteres kai ischyróteres ston kósmo. Ekeíni tin epochí, akóma kai i dýnami ton Káto Chorón den boreí na synkritheí me tin Indonisía, kai oi Amerikanoí eínai polý anisychoún gia tin anáptyxi ton stratiotikón dynámeon mas ypostirízetai maziká apó tin teleftaía léxi tis technologías tis Sovietikís Énosis.

1960, oi Káto Chóres exakolouthoún na edraioméni stin Papoúa. Vlépontas ti dýnami tis Dimokratías tis Indonisías pou eínai pio sovarí, Ollandía ypostirizómeni apó ti Dýsi schediasmó téchnasma gia na schimatísoun éna krátos-marionéta pou fánike na eínai anexártiti, allá akóma ypó ton élencho ton Káto Chorón.

Próedros Sukarno lávei sýntoma akraía métra, stóchous, xanapároun Papoúa. Sukarno ekdídetai amésos diakirýxeis gia «Trikora" se Gionkiakárta, kai to periechómenó tis eínai oi exís:
1. anétrepse tin ídrysi tou krátous marionéta tis Papoúa gínontai stin ollandikí apoikiakí.
2. anýpsosis Sang Sáka Merah Putih se óli ti Dytikí Irian
3. Na eíste proetoimasménoi gia mia genikí kinitopoíisi, na yperaspisteí tin anexartisía kai tin enótita ton ethnón tis patrídas tou.

Chári stin engýtita tis Indonisías me tous Sovietikoús, tóte Indonisía lamvánoun mazikí voítheia naftikó kai tin aeroporía proigménes stratiotikés ston kósmo me mia gigantiaía axía, US $ 2,5 dis. Epí tou paróntos, i indonisiakí stratiotikí dýnami gia na eínai ischyróteri sto nótio imisfaírio.

I kýria dýnami tis Indonisías katá ti stigmí pou ítan énas apó tous kýrious Trikora megalýteres kai tachýtera polemiká ploía ston technitó kósmo tis táxis Sovietikís Sverdlov, me 12 gíganta kanóni diametrímatos ton 6 intsón. Eínai KRI Írian, ​​me éna terástio város 16.640 tónon, me plíroma 1 270 átoma, metaxý ton opoíon 60 axiomatikoí. Sovietikí, poté den dínoun akómi kai se aftí tin ischyrí tou ploíou gia opoiodípote állo éthnos, ektós apó tin Indonisía. (Neótera ploía tis katigorías Sigma Indonisía tóra móno zygízei 1600 tónous).

Indonisiakí dýnami tou aéra, epísis, égine mía apó tis pléon thanatifóres aeroporikó stólo ston kósmo, pou apoteleítai apó perissótera apó 100 aeroskáfi to pio proigméno ekeíni ti stigmí. O stólos apoteleítai apó:
1. 20 yperichitikó machitikó MiG-21 Fishbed.
2. 30 MiG-15 aeroskáfi.
3. 49 ypsilís ypoichitiká machitiká MiG-17.
4. 10 MiG-19 yperichitiká aeroskáfi.

MiG-21 Fishbed eínai éna apó ta pio proigména yperichitikoú aeroskáfous tou kýriou kósmou, oi opoíes échoun ti dynatótita na petáxei me tachýtites éos kai Mach 2. To aeroskáfos eínai akóma pio ischyró apó ó, ti pio proigméno aeroskáfos tis tréchousas Amerikís, yperichitiká F-104 Starfighter kai F-5 Tiger. Enó oi Ollandoí exakolouthoún na vasízontai sta aeroplána tou V 'Pankosmíou Polémou, ópos to P-51 Mustang.
Gia tin istoría, i déous aeroskáfi MiG-21 kai MiG-17 ston pólemo tou Vietnám gia na entharrýnei tous Amerikanoús pou idrýthike stis Inoménes Politeíes Naftikoú Strike Fighter Taktikí Didáskon, kéntro ekpaídefsis pilóton kalýtera gnostós os Top Gun.

Indonisía échei epísis éna stólo apó 26 megálou velinekoús stratigikoú vomvardistikoú Tu-16 Tupolev (Badger A kai V). To gegonós aftó kathistá tin Indonisía ítan éna apó ta téssera éthni tou kósmou pou échoun stratigiká vomvardistiká, diladí tis IPA, ti Rosía kai to Inoméno Vasíleio. Homeport vrísketai sto Iswahyudi Air Field, Sourampágia.

Akómi Kína kai tin Afstralía, epísis, den eíchan aftó to eídos stratigiká vomvardistiká. Aftó to vomvardistikó eínai epísis exoplisméno me diáfora proigména ilektroniká eídi kai eidiká vlímata anti-polemikó ploío AS-1 reíthron, ton opoíon i ekriktikí dýnami boreí éfkola na vythisteí ta thoriktá Dýsi.

Indonisía échei epísis 12 ypovrýchia Whiskey katigorías, dekádes Corvette thoriktá katigorías, 9 kósmou elikóptero MI-6, 41 elikóptera MI-4, diáfora metaforiká aeroskáfi, symperilamvanoménon ton varéon metagogikó aeroskáfos Antonov An-12B. Synoliká, i Indonisía échei 104 Machitiká ploía. Gia na min anaféroume tis chiliádes apó ta kalýtera toufékia sto chróno kai exakoloutheí na eínai thrylikí se aftín tin iméra, to AK-47.

Aftó kánei óli tin Indonisía salasahtu thalássies kai aeroporikés stratiotikés dynámeis apó tis ischyróteres ston kósmo. To apotélesma eínai tóso megáli, óste Amerikí ypó tin igesía tou John F. Kennedy anánkase tous Ollandoús na enkataleípsoun tin Papoúa, kai anaféretai se fóroum tou OIE óti i metávasi tis exousías stin Papoúa, apó tis Káto Chóres stin Indonisía eínai káti pou boreí na gínei apodektí

Étsi Krimaías rosikó stratiotikó froúrio
Éna chróno metá ti Rosía pou prosartátai stin Krimaía, tóra éna stratiotikó froúrio gia na antimetopísei tin Oukranía. Éos 40.000 kalá oplisménoi stratiótes pou stathmévoun rosiká sti stratiotikí vási tis Mávris Thálassas. Allá oi ánthropoi ypoféroun.
 Russische Panzer Kréma auf der
Próedros Vlantimír Poútin akrivós éna chróno metá tin prosártisi tis chersonísou tis Krimaías, ischyrístike óti diétaxe tin prosártisi tis Oukranías stin periochí tou Efxeínou Póntou, pou eínai simantikí gia ti stratigikí. O lógos, perissótero apó to 75 tois ekató ton katoíkon tis periochís eínai Rósoi pou epithymoún na entachthoún Rosía.
Se mia monomerí dimopsífisma pou diexíchthi 16 Mar tou 2014, sýmfona me tin Rosía páno apó to 96 tois ekató ton anthrópon pou epilégoun na entachthoún stin Krimaía me ti Rosía. To dimopsífisma ítan eptasfrágisto rosikés stratiotikés dynámeis sti metamfíesi kai den foroún stolés í diakritiká. Den anexártitoi paratirités eíchan ti dynatótita na parakolouthoún. O OIE katadíkase ti rosikí enérgeia os paravíasi tou diethnoús dikaíou.
Tóra, akrivós éna chróno metá to epímacho dimopsífisma, i periochí tis Krimaías chersóniso se éna stratiotikó froúrio rosikés dynámeis gia na antimetopísei tin Oukranía. Anaférthikan metaxý 25.000 éos 40.000 kalá oplisménoi stratiótes pou stathmévoun rosiká sti stratiotikí vási tis Mávris Thálassas. Rósoi stratiótes ypostírixi néon dexamenón, tethorakisména ochímata, polemiká ploía kai machitiká aeroskáfi. O Poútin, epísis, den apékleise tin topothétisi ton atomikón óplon.
Pikrí pragmatikótita káto apó Rosía
Éna chróno metá ti rosikí prosártisi ypó to próschima enós dimopsifísmatos, oi polítes tis periochís Krimaía prépei na antimetopísei tin pikrí pragmatikótita. Tóra ta diáfora zitímata stin kathimeriní zoí sti chersóniso pou ékane ti rosikí stratiotikí vási. Kykloforiaká provlímata, tis elleípseis ton kafsímon kai ton trofímon eínai meriká móno apó ta provlímata pou antimetopízoun oi polítes.
Poios Pragmatiká aftonomistés?
GEGONOS GIATI aftonomistikí filorosikí STRONG
Poios Pragmatiká aftonomistés?
Arithmós filorosikí aftonomistés stin anatolikí Oukranía anaférthikan perípou 20.000 átoma. Krimaía me plithysmó 2 ekatommýria, perípou to 60 tois ekató eínai ypér tis Rosías. Ektimátai óti 1.500 éos 3.000 rosikí taktikí stratós polémise mia aftonomistikí. Móscha arníthikan ti symmetochí tous stratiótes tou, allá an apodeichtheí kaneís den skotóthike í sylliftheí, kálese tous ítan se diakopés kai ethelontés gia na polemísoun stin anatolikí Oukranía.
12345
Os apotélesma ton dytikón kyróseon, óles oi evropaïkés epicheiríseis kai oi IPA paraitíthike. Stin Krimaía den eínai pléon mia seirá apó estiatório grígorou fagitoú McDonald 's. Visa kai Mastercard oi pistotikés kártes den eínai énkyres. Epísis, oi políseis ton katastimáton pou odigeí smartphones kai ypologistés ópos i Apple échei apó kairó kleísei. Lunpuh praktikoús tomeís tis oikonomías.
Perissóteres kánoun dystychisménous anthrópous sti chersóniso tis Krimaías eínai i théspisi tou rosikoú nomísmatos, roúvli os epísimo méso pliromís. Synallagmatikí isotimía Roúvli ypochórisan drastiká lógo tis poikilías ton dytikón kyróseon, odígisan tous katoíkous tou pragmatikoú eisodímatos tis Krimaías syrríknosi katá to ímisy.
Ta trófima pou syníthos paréchetai apó tin Oukranía, lógo tou empárnko échei perásei énas chrónos apó tóte diakóptetai. Os apotélesma, to fagitó ítan ligostó, i timí anevaínei, enó apó tin álli plevrá ton eisodimáton stin pragmatikótita épese. Oi kátoikoi anéferan óti i drastikótita tis Krimaías chróno metá tin prosártisi, epikentróthike móno stis stratiotikés ypothéseis. Sýmfona me pliroforíes, i naftilía logistics kai ton kafsímon gia to strató yperdiplasiástike, enó eironiká oi kátoikoi viónoun elleípseis se óles tis ptychés tis zoís.
EPILOGES EKTHESI

Katápafsis tou pyrós pou symfoníthike stin Anatolikí Oukranía
Sýnodos koryfís Oukranía sto Minsk symfónise se mia néa katápafsi tou pyrós stis synkroúseis stin anatolikí Oukranía. Árchise 15is Flevári óla ta varéa ópla na aposyrthoún apó tin periochí ton synkroúseon. (02/12/2015)
Rosikí Énarxi Áskisi ston Krimaïkó pólemo
I Rosía árchise polemiká paichnídia sta sýnorá tis me tin Oukranía se mia epochí pou oi prospátheies gia eirinikés lýseis tis Oukranías diexágontai entatiká apó ti Germanía kai ti Gallía. Enó ta apotelésmata tis synántisis Mérkel me ton Ompáma stin Ouásin'nkton paraménoun asafeís.

Poútin Étoimoi gia Pyrinikós Pólemos diexágetai gia chári tis Krimaías
Se éna ntokimantér, o Rósos Próedros Vlantimír Poútin ypostírixe óti eínai "étoimi" na chrisimopoiísei pyriniká ópla gia na yperaspistoún tin chersóniso tis Krimaías. Eíche emplakeí ámesa stin krísi stin Oukranía.
 Ékfrasi Wladimir Poútin Porträt aggressiv verärgert
Krimaía eínai o Rósos Próedros Vlantimír Poútin kai i "étoimi" diakindýnefsan pyrinikó pólemo prokeiménou na adráxoun tin chersóniso stis aktés tis Mávris Thálassas. «Emeís archiká den písteva óti gia na diachorísei tin Krimaía kai tin Oukranía, méchri tin anatropí tis kyvérnisis sto Kíevo."

I anagnórisi égine Poútin se éna ntokimantér pou parágetai apó ton tileoptikó stathmó Rossija 1, prokeiménou na simatodotísei tin próti epéteio apó tin prosártisi tis Krimaías. I tainía me títlo "Krimaía: Poreía pros tin Patrída» pou perigráfoun ta gegonóta synévisan prin apó éna chróno, chári ston prosektikó schediasmó kai tin akriví eskekusi.

"Eímaste étoimoi na« veltiósoun rosikés pyrinikés katástasi epifylakís sto ypsilótero epípedo, dílose o Poútin. «Pistévo, ómos, i katástasi den prókeitai makriá." O próedros féretai na exetázei to théma, giatí den gnorízoume poia eínai i antídrasi tis Evrópis kai ton Inoménon Politeión katá tous cheirismoús tis Rosías stin Krimaía.

Krimaía gia chári tis statherótitas sto esoterikó

I tainía emfanízetai ótan diáfora kaká néa kratoúse Móscha. I ídia Vlantimír Poútin ektíthentai sto théma giatí poté den emfanístike sto koinó apó tis 5 Martíou. I oikonomikí krísi maínetai apó to dytikó empárnko kai tin katárrefsi ton diethnón timón petrelaíou.
1. Inoménes Politeíes - 581.000.000.000 dolária IPA
Megalýteri stratiotikí FORCE 2015
1. Inoménes Politeíes - 581.000.000.000 dolária IPA
Tou amyntikoú proüpologismoú ton IPA fetinó antiprosopévei perípou to 39 tois ekató tou synolikoú proüpologismoú ólon ton chorón tou kósmou gia to strató, sýmfona me ti meléti tou Diethnoús Institoútou Stratigikón Meletón tou Londínou. Simeiónetai IPA échei perípou 1,3 ekatommýria prosopikó, páno apó 30.000 tethorakisména ochímata, 13.000 aeroskáfi kai machitiká elikóptera, 10 aeroplanofóra, 72 ypovrýchia kai dekádes álla polemiká ploía.

Proetoimasíes polémou entolés apó ti Móscha

O Poútin échei programmatisteí na synantitheí me ton Próedro tou Kirgistán, ti Deftéra (16/3) sto St. Petroúpoli. I parousía tou sígoura tha thápsei ágria ​​ekkremí zitímata. Epideiktiká, o Poútin ítan fimologeítai óti eínai árrostos, tin Kyriakí (15/3) diétaxe to rosikó Vóreio Stólo, prokeiménou na pragmatopoiísei stratiotikí áskisi.

Synoliká 40.000 stratiótes, 41 polemiká ploía kai ypovrýchia 15 pou symmetéchoun sti drási. O skopós tis áskisis eínai na dokimásei póso grígora na dimiourgísei éna vóreio stólo tha boroúse na antidrásei se apeilés.

Vóreio Stólo eínai méros tou rosikoú Polemikoú Naftikoú katá ti diárkeia tou Psychroú Polémou topotheteítai to polikó kýklo. Epí tou paróntos, to rosikó Vóreio Stólo échei édra sto Severomorsk pou geitniázoun me ti Norvigía.

Kína óneiro Dýnami Yperdýnami
Kína áfxise ton stratiotikó proüpologismó tis. I anáptyxi eínai se armonía me ti néa aftopepoíthisi pou emfanízetai sto Pekíno. Allá i dýnami tha boroúse na apodeichtheí me diáforous trópous, óchi móno to strató, sýmfona me ton Aléxandro Freund.

Machitikí ischý os mia yperdýnami sígoura den aníkoun se Kinézous. To Pekíno échei kánei méchri tóra oplisménoi móno me tin oikonomikí dýnami na epekteínei tin epirroí ston kósmo. Entyposiasménos, ta métra pou lamvánontai apokleistiká kai móno gia tin oikonomikí leitourgía tou kinitíra.

Kína Epísis, poté den symmetéchoun se megáles synkroúseis, touláchiston stratiotiká. Méchri stigmís, i oikonomikí anáptyxi échei proteraiótita. Allá tóra to parádeigma pistévetai óti prépei na alláxei, epeidí o teleftaíos emfanístike ólo kai megalýteri aftopepoíthisi Kína, í epísis boreí na onomázetai pio epithetikí.

I entýposi aftí enischýetai apó tin kínisi tis Kínas na prosthétei amyntikoú proüpologismoú tis, an kai ligótero apó ó, ti pérysi. Gia chrónia i Kína ependýsei terástia kefálaia gia na eksynchronísei tis stratiotikés tou dynámeis.


I Kína eínai sostó na gínei mia stratiotikí yperdýnami, metá tin oikonomikí anáptyxi menganggumkan. Epipléon, álles ischyrés chóres, epísis, epaneilimména epiválei ta symféronta tis méso stratiotikís dýnamis. Oi Inoménes Politeíes eínai vévaio, enó i Rosía den édeixe prósfata me ti sýnkrousi stin Oukranía.

Ómos, i ídia logikí na prokalései mia koúrsa exoplismón stin Asía den eínai aplós anisychoún geitonikí Kína, allá kai se diethnés epípedo. I exélixi aftí den eínai móno théma tis prostasías ton oikonomikón palmó sfýzei stis asiatikés thálassa emporikés grammés, allá i anáptyxi enós koinoú protýpou pou i sýnkrousi den kathorízetai pléon apó diplomatikés prospátheies, allá me ti dýnami.

Aftó boreí na odigísei se katastrofí kai tis synépeiés tis tha gínoun aisthités se ólo ton kósmo. Dióti aftí ti forá ektós apó tin Kína, se álles chóres ópos i Indía, i Iaponía, tis Filippínes, tin Indonisía kai to Vietnám tha symválei stin eníschysi ton stratiotikón tou.

Ypárchei afthonía ton pithanón synkroúseon stin Asía. Eidiká óson aforá allilepikalyptómenes diekdikíseis den katoikísima nisiá sti Thálassa tis Nótias Kínas kai tis Anatolikís megalýteri ekriktiká katástima gia na kápsei tis ethnikistikés dynámeis.

Vomvardistikón aeroplánon stis Spratlys?
Váseis kinézoi STRATOU STI Thálassa tis Nótias Kínas
Vomvardistikón aeroplánon stis Spratlys?
Apó ta mésa tou 2014, i kinezikí stratiotikí eínai apascholiménos epéktasi tou "Fiery Stavró Reef" sto dytikó ákro tis Spratlys. Oi eidikoí sto «Kéntro Diethnón kai Stratigikón Spoudón" stin Ouásinkton kai tin Asía Protovoulía gia ti Diafáneia sti Thálassa pistévei bampoú avlaía tis chóras chtízei tin aeroporikí vási katá míkos trión chiliométron. To makrý diádromo pou boroún na filoxenísoun týpon aeroskafón vomvardistikó megális emvéleias pou aníkei stin kinezikí H-6
Mia géfsi apó ti sýnkrousi sta ýdata pou mainótan gia tin exasfálisi fysikón póron. Allá vasiká stochévei na epekteínei tin epirroí ton ischyrismón aftón. Kai i Kína prokalései me ti dimiourgía stratiotikón váseon stis Spratlys.

Parómoia tis Iaponías, tis Kínas prósfata psifístike nomothesía gia tin katapolémisi tis tromokratías, pou epitrépei sto strató na prostatéfsei ta symféronta tis chóras sto exoterikó.

Allá mólis tin áfxisi tou stratiotikoú proüpologismoú tis Kínas den simaínei óti to Pekíno etoimázetai na exapolýsei pólemo. Méchri stigmís asiatikés chóres exakolouthoún na dínoun prosochí stin oikonomikí anáptyxi. lógo tis tachéos anaptyssómenis oikonomías dimiourgeí evimería. Kai to pio evnoiménes, na párei eláchisti epireásei epísis tin ethnikistikó kínima, eíte eínai sto Pekíno, to Tókio í tin Ouásinkton.
Epipléon, i ischýs boreí na apodeichtheí me polloús trópous. Giatí tóra, akómi kai i Kína échei gínei mia yperdýnami chorís touláchiston ti chrísi stratiotikís ischýos tis.
I indonisiakí stratiotikí dýnami Occupy Katatáchthike 12i ston kósmo
 

Naftikó dynámeis antállaxan pyrá me ton echthró, ótan i áskisi prosomoíosis gia tin Olokliroméni Ygeía Navy Pier Madura Koarmatim Outzoún'nk, Sourampágia, Anatolikí Iáva, tin Tríti (28/7). (Metaxý // Zabur Karuru)
Naftikó dynámeis antállaxan pyrá me ton echthró, ótan i áskisi prosomoíosis gia tin Olokliroméni Ygeía Navy Pier Madura Koarmatim Outzoún'nk, Sourampágia, Anatolikí Iáva, tin Tríti (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, Tzakárta - Mélos tis Epitropís I tis parátaxis PKS Sukamta dílose, proeidopoióntas anexartisía tha boroúse na eínai i 70i chóra pou antanaklá tin ormí diéthete énoples dynámeis. Indonisía tha prépei na eínai éna ischyró krátos stin oikonomikí, koinonikí, politistikí, politikí kai ámyna kai tin asfáleia.

"Ischyrí ámyna tis Indonisías eínai na min eínai mia apeilí gia tous állous laoús, allá kai gia tin evimería tou ídiou tou éthnous. Eínai, epísis, óti i Indonisía sevastí apó álles chóres kai na symválei sti diatírisi tis pankósmias eirínis, dedoménou óti i entolí tou Syntágmatos tou 1945», eípe, tin Pémpti (6/8 ).

To pnévma tis Indonisías 70is anexartisía tha prépei na antikatoptrízetai na kathorísoun tis indonisiakés dynámeis ámynas. Pankósmia stratiotikí ypiresía onomastikí ischýs Pankósmia Stratiotikí dýnami pyrós to 2015 katetági Indonisía katatássetai 12i me deíkti ischýos 0,5231.

Me to pnévma tis anexartisías, tis Indonisías prépei na afxísei tin ischý tou deíkti. Elpízei óti to 2016 i Indonisía deíkti révmatos tha boroúse koryfí 10 stratiotikés dynámeis tou kósmou kai to 2024 tha boroúsan na eisélthoun stin próti pentáda pankosmíos.

«Gia na epitefchtheí i anankaía áfxisi ton anthrópinon póron, tou amyntikoú exoplismoú, kai ton proüpologismó. Prosopikoú tou stratoú arithmeí símera 400 chiliádes kai échoun mia arketá kalí ikanótita máchis», eípe.

Sukamta exígise, i Indonisía échei mia seirá apó elít stratiótes, eidiká se káthe diástasi, ópos Kopassus kai Raider m.CH. Paskhas kai Denbravo (Apóspasma Bravo) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), kai Denjaka ( Apóspasma Tzála Mangkara) sti DE.

Katapolémisi tis stratiotikís dýnamis tou prosopikoú boreí na exakoloutheí na eínai anóteri apó álles chóres, ótan antimetopízoun apénanti sto pedío chorís óplo.

«Epivíosi Dýnami kai máchimes dynámeis elít exousías pou échoume ídi anagnorísei to megaleío tou apó álles chóres. Aftó eínai tóso perífanoi, allá den efisycházoume, i Indonisía prépei na veltiósoun tin posótita kai tin poiótita», eípe.

Apó chróno se chróno, eípe, o proüpologismós gia tin agorá kai enimérosi ton amyntikón exoplismón synechízei na afxánetai. «Mas entharrýnei, epísis, óti o proüpologismós na afxitheí ta epómena éti», eípe kai páli.

O ídios prósthese óti an to anthrópino dynamikó, amyntikoú exoplismoú, kai oi proüpologismoí exakolouthoún na veltiotheí posotiká kai poiotiká, méso tou prográmmatos kai tou stratigikoú schedíou Eláchisto Aparaítito Dynámeon (YPOIO), i Indonisía tha boroúse na páei se pénte megáles kósmo stratiotikí dýnami sto 2024.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder
Turn off instant translationAbout Google TranslateMobileCommunityPrivacy & TermsHelpSend feedback

Top 10 χώρες με το μεγαλύτερο στρατιωτική ισχύ το 2015
10 Οι χώρες με το μεγαλύτερο στρατιωτική ισχύ το 2015
Ένδειξη στρατιωτική ισχύς μπορεί να δει κανείς από τον προϋπολογισμό που προβλέπεται, ο αριθμός των αμυντικών εξοπλισμών είναι διαθέσιμα, καθώς και την εκλέπτυνση κατείχε. Ποιοι είναι οι χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στα 2015 του;

1. Ηνωμένες ΠολιτείεςΜε προϋπολογισμό περίπου 581 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχει ονομαστεί ως η χώρα με τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταγραφεί περίπου 1,3 εκατομμύρια προσωπικό, πάνω από 30.000 τεθωρακισμένα οχήματα, 13.000 αεροσκάφη και μαχητικά ελικόπτερα, 10 αεροπλανοφόρα, 72 υποβρύχια και δεκάδες άλλα πολεμικά πλοία.

2. ΚίναΜε προϋπολογισμό περίπου 129 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, η Κίνα όλο και περισσότερο ο φόβος και να καταστεί ως η χώρα με τη δεύτερη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Κίνα έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 9000 άρματα μάχης, μαχητικά αεροσκάφη 3000 και ελικόπτερα και 70 πολεμικά πλοία. Επιπλέον, η Κίνα έχει επίσης τη στιγμή αναπτύσσει ένα stealth μαχητικό τζετ, που ονομάζεται Shenyang J-31.

3. Σαουδική ΑραβίαΕπί του παρόντος, η Σαουδική Αραβία έχει αναγνωριστεί ως η χώρα με την ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στην Ασία και την τρίτη θέση στον κόσμο. Με προϋπολογισμό 81 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία μπορεί να αντέξει οικονομικά να αγοράσει περίπου 500 σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη, 800 Leopard 2 δεξαμενές, 7000 τεθωρακισμένα οχήματα και περίπου 230.000 στρατιώτες.

4. ΡωσίαΜε προϋπολογισμό περίπου 70 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, η Ρωσία πέρκα ως η τέταρτη χώρα που έχει τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Οι ρωσικές στρατιωτικές διαθέτει σήμερα 800 χιλιάδες στρατιώτες, 45.000 τεθωρακισμένα οχήματα, 3.000 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα και ένα αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov τύπου.

5. αγγλικάΗ Βρετανία έχει ετήσιο στρατιωτικό προϋπολογισμό της περίπου 62 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, με τον προϋπολογισμό να κάνει το Ηνωμένο Βασίλειο κατατάσσεται στην πέμπτη θέση ως χώρα που έχει τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Σε γενικές γραμμές, οι βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις είναι μέτρια, με περίπου 200 χιλιάδες στρατιώτες, 330 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, καθώς και δύο-class αεροπλανοφόρο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

6. ΓαλλίαΗ Γαλλία διαθέτει ένα στρατιωτικό προϋπολογισμό ανήλθε σε 53 δισεκατομμύρια δολάρια, έτσι ώστε η χώρα αξιολογείται ως έκτη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη της χώρας στον κόσμο. Η κύρια δύναμη έγκειται στη γαλλική στρατιωτική του αέρα και του εδάφους, με 600 αεροσκάφη και ελικόπτερα μάχης, 228 χιλιάδες στρατιώτες και πάνω από 8.000 τεθωρακισμένα οχήματα. Ενώ στη θάλασσα, στην καρδιά αυτής της ευρωπαϊκής χώρας έχει πυρηνοκίνητο αεροσκάφος, το Charles de Gaulle (R91).

7. ΙαπωνίαΙαπωνία βαπτιστεί ως η αυξανόμενη χώρα του ήλιου, είναι επίσης εισαχθεί ως η χώρα με τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Με προϋπολογισμό περίπου 48 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την Ιαπωνία ως η χώρα με την έβδομη τάξη από την άποψη της στρατιωτικής δύναμης του κόσμου. Η Ιαπωνία έχει ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος δωδεκάδα και έξι μαχητικό stealth F-35. Επιπλέον, η Ιαπωνία έχει επίσης ένα αεροπλανοφόρο, έτσι ώστε το ιαπωνικό ναυτικό Ιζούμο αναφέρεται ως το πιο εξελιγμένο και καλά εκπαιδευμένο στην Ασία.

8. ΙνδίαHindustan χώρα προφανώς δεν πρέπει να υποτιμηθεί, με προϋπολογισμό περίπου 45 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την Ινδία τη χώρα με την όγδοη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Η Ινδία έχει καταγραφεί πάνω από 1000 αεροσκάφη και μαχητικά ελικόπτερα, 15 χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα και δύο αεροπλανοφόρα, μεταξύ άλλων, η πρώην Σοβιετική Ένωση τάξη Κίεβο, INS Vikramaditya ολοκληρώθηκε πρόσφατα ανανεωμένο.

9. Γερμανία


Top 10 χώρες με το μεγαλύτερο στρατιωτική ισχύ το 2015
10 Οι χώρες με το μεγαλύτερο στρατιωτική ισχύ το 2015
Ένδειξη στρατιωτική ισχύς μπορεί να δει κανείς από τον προϋπολογισμό που προβλέπεται, ο αριθμός των αμυντικών εξοπλισμών είναι διαθέσιμα, καθώς και την εκλέπτυνση κατείχε. Ποιοι είναι οι χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στα 2015 του;

1. Ηνωμένες ΠολιτείεςΜε προϋπολογισμό περίπου 581 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχει ονομαστεί ως η χώρα με τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταγραφεί περίπου 1,3 εκατομμύρια προσωπικό, πάνω από 30.000 τεθωρακισμένα οχήματα, 13.000 αεροσκάφη και μαχητικά ελικόπτερα, 10 αεροπλανοφόρα, 72 υποβρύχια και δεκάδες άλλα πολεμικά πλοία.

2. ΚίναΜε προϋπολογισμό περίπου 129 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, η Κίνα όλο και περισσότερο ο φόβος και να καταστεί ως η χώρα με τη δεύτερη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Κίνα έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 9000 άρματα μάχης, μαχητικά αεροσκάφη 3000 και ελικόπτερα και 70 πολεμικά πλοία. Επιπλέον, η Κίνα έχει επίσης τη στιγμή αναπτύσσει ένα stealth μαχητικό τζετ, που ονομάζεται Shenyang J-31.

3. Σαουδική ΑραβίαΕπί του παρόντος, η Σαουδική Αραβία έχει αναγνωριστεί ως η χώρα με την ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στην Ασία και την τρίτη θέση στον κόσμο. Με προϋπολογισμό 81 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία μπορεί να αντέξει οικονομικά να αγοράσει περίπου 500 σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη, 800 Leopard 2 δεξαμενές, 7000 τεθωρακισμένα οχήματα και περίπου 230.000 στρατιώτες.

4. ΡωσίαΜε προϋπολογισμό περίπου 70 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, η Ρωσία πέρκα ως η τέταρτη χώρα που έχει τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Οι ρωσικές στρατιωτικές διαθέτει σήμερα 800 χιλιάδες στρατιώτες, 45.000 τεθωρακισμένα οχήματα, 3.000 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα και ένα αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov τύπου.

5. αγγλικάΗ Βρετανία έχει ετήσιο στρατιωτικό προϋπολογισμό της περίπου 62 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, με τον προϋπολογισμό να κάνει το Ηνωμένο Βασίλειο κατατάσσεται στην πέμπτη θέση ως χώρα που έχει τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Σε γενικές γραμμές, οι βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις είναι μέτρια, με περίπου 200 χιλιάδες στρατιώτες, 330 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, καθώς και δύο-class αεροπλανοφόρο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

6. ΓαλλίαΗ Γαλλία διαθέτει ένα στρατιωτικό προϋπολογισμό ανήλθε σε 53 δισεκατομμύρια δολάρια, έτσι ώστε η χώρα αξιολογείται ως έκτη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη της χώρας στον κόσμο. Η κύρια δύναμη έγκειται στη γαλλική στρατιωτική του αέρα και του εδάφους, με 600 αεροσκάφη και ελικόπτερα μάχης, 228 χιλιάδες στρατιώτες και πάνω από 8.000 τεθωρακισμένα οχήματα. Ενώ στη θάλασσα, στην καρδιά αυτής της ευρωπαϊκής χώρας έχει πυρηνοκίνητο αεροσκάφος, το Charles de Gaulle (R91).

7. ΙαπωνίαΙαπωνία βαπτιστεί ως η αυξανόμενη χώρα του ήλιου, είναι επίσης εισαχθεί ως η χώρα με τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Με προϋπολογισμό περίπου 48 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την Ιαπωνία ως η χώρα με την έβδομη τάξη από την άποψη της στρατιωτικής δύναμης του κόσμου. Η Ιαπωνία έχει ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος δωδεκάδα και έξι μαχητικό stealth F-35. Επιπλέον, η Ιαπωνία έχει επίσης ένα αεροπλανοφόρο, έτσι ώστε το ιαπωνικό ναυτικό Ιζούμο αναφέρεται ως το πιο εξελιγμένο και καλά εκπαιδευμένο στην Ασία.

8. ΙνδίαHindustan χώρα προφανώς δεν πρέπει να υποτιμηθεί, με προϋπολογισμό περίπου 45 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την Ινδία τη χώρα με την όγδοη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Η Ινδία έχει καταγραφεί πάνω από 1000 αεροσκάφη και μαχητικά ελικόπτερα, 15 χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα και δύο αεροπλανοφόρα, μεταξύ άλλων, η πρώην Σοβιετική Ένωση τάξη Κίεβο, INS Vikramaditya ολοκληρώθηκε πρόσφατα ανανεωμένο.

9. ΓερμανίαΜόλις η χώρα πιο φόβος στις πεδιάδες της Ευρώπης, τώρα με προϋπολογισμό περίπου 44 δισεκατομμύρια δολάρια για να φέρει τη γερμανική σκαρφαλωμένο ένατη θέση ως η χώρα με τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Η μεγαλύτερη δύναμη του γερμανικού στρατού βρίσκεται στο έδαφος με πάνω από 5.000 τεθωρακισμένα οχήματα, μεταξύ άλλων, τη σύγχρονη τεχνολογία Leopard 2. Αλλά η γερμανική επίθεση στρατιωτική δύναμη βαθμολογία χαμηλότερη από αγγλικά ή τα γαλλικά.

10. Νότια ΚορέαΑπροσδόκητα, το ginseng χώρα που εξέδωσε την προϋπολογισμό 34 δισεκατομμύρια δολάρια που μία από τις χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο αποφάσεων. Σημειώνεται η Νότια Κορέα έχει πάνω από 5.000 άρματα μάχης, 650.000 στρατιώτες και 750 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.
Μόλις η χώρα πιο φόβος στις πεδιάδες της Ευρώπης, τώρα με προϋπολογισμό περίπου 44 δισεκατομμύρια δολάρια για να φέρει τη γερμανική σκαρφαλωμένο ένατη θέση ως η χώρα με τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Η μεγαλύτερη δύναμη του γερμανικού στρατού βρίσκεται στο έδαφος με πάνω από 5.000 τεθωρακισμένα οχήματα, μεταξύ άλλων, τη σύγχρονη τεχνολογία Leopard 2. Αλλά η γερμανική επίθεση στρατιωτική δύναμη βαθμολογία χαμηλότερη από αγγλικά ή τα γαλλικά.

10. Νότια ΚορέαΑπροσδόκητα, το ginseng χώρα που εξέδωσε την προϋπολογισμό 34 δισεκατομμύρια δολάρια που μία από τις χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο αποφάσεων. Σημειώνεται η Νότια Κορέα έχει πάνω από 5.000 άρματα μάχης, 650.000 στρατιώτες και 750 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Προσλαμβάνουν 100 εκατομμύρια Καντέρ μέλος Άμυνας
(LKBN Antara) ο υπουργός Άμυνας παρουσίασε Ryamizard Ryacudu σχετίζονται με το σχηματισμό των στελεχών να υπερασπιστεί την κατάσταση στην Τζακάρτα, τη Δευτέρα (12/10). (88)
Τζακάρτα επιθυμούν Υπουργός Άμυνας (Υπουργός Άμυνας) Ryamizard Ryacudu προσλάβει 100 εκατομμύρια πολίτες της Ινδονησίας συσταθεί ένα μόνιμο προσωπικό για την υπεράσπιση της χώρας σύντομα θα πραγματοποιηθεί.

«Οι δυνατότητες είναι τεράστιες, από τα 250 εκατομμύρια του πληθυσμού της Ινδονησίας, περίπου 100 εκατομμύρια εκ των οποίων θα μπορούσαν δυνητικά να είναι μαχητική στελέχη της άμυνας της χώρας", είπε στο Υπουργείο Άμυνας, στην Τζακάρτα, τη Δευτέρα (12/10). Τον συνόδευαν ο Διευθυντής του κράτους Άμυνας Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αρχιναύαρχο Μ Faisal.

Στο εγγύς μέλλον, η κυβέρνηση θα mendadar οικοδόμος 4.500 στελέχη που προσλαμβάνονται για να υπερασπιστούν τη χώρα από 45 περιοχές / πόλεις στην Ινδονησία. Ο αριθμός των νέων πρώιμου εμβρύου, το οποίο θα συνεχίσει να φτάσει σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Ακόμη και ο Πρόεδρος Jokowi θα συμμετάσχει εισάγω αυτά τα στελέχη.

"Αυτό δεν είναι υποχρεωτική στράτευση όπως και σε άλλες χώρες", δήλωσε ο Ryacudu οι οποίοι έσπευσαν να ρυθμίσετε την αίσθηση της άμυνας της χώρας, αντί της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας. Μ Faizal προσθέτει, να υπερασπιστεί το κρατικό πρόγραμμα δεν ακολουθεί το παράδειγμα της Νότιας Κορέας και της Σιγκαπούρης.

"Αν η Νότια Κορέα και η Σιγκαπούρη ήταν κληρωτοί, είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τη χώρα. Προφανώς, είμαστε αποφασισμένοι να βελτιωθεί η πειθαρχία, και η συνειδητοποίηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών τους προς το κράτος, "δήλωσε ο Φαϊζάλ. Ξεχωριστά, ο υπουργός Συντονισμού για την πολιτική Luhut Binsar Panjaitan εξασφαλίσει το πρόγραμμα της άμυνας της χώρας είναι διαφορετικοί από τους στρατευμένους του προγράμματος. Δραστηριότητες της πολιτικής άμυνας για να ενσταλάξει την μεγαλύτερη πειθαρχία, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά.

Ο πρώην επικεφαλής της ΤΝΙ Γεν (ε.α.) Moeldoko αξιολογεί το πρόγραμμα δεν είναι να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα όπλα. Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο ως προετοιμασία για το σχηματισμό αποθεματικού συστατικό. Εξήγησε ότι το αμυντικό σύστημα της χώρας, υπάρχουν τρία στρώματα, δηλαδή τα στρατιωτικά εξαρτήματα, ανταλλακτικά, εξαρτήματα και υποστήριξη. Αυτά τα τρία συστατικά πρέπει να είναι συνεργική.

Αγαπούν την πατρίδα

Σχετικά με το ποιος θα υπόκεινται σε υποχρεωτική υπερασπιστεί τη χώρα; Ryamizard αναφέρω για τους κατοίκους ηλικίας 50 ετών και κάτω. "Για την προώθηση αγάπη για την πατρίδα, όπως η σωματική άσκηση και ψυχολογική. Το όριο ηλικίας των 50 προς τα κάτω, αυτό είναι μια ατέρμονη διαδικασία, από την παιδική ηλικία μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση ", εξήγησε. Όλα ήταν ηλικίας 50 ετών και κάτω, ανεξάρτητα από το επάγγελμα που κυμαίνεται από καθηγητή σε καγκελάριος.

Αλλά η σοβαρότητα της έντασης της άσκησης προσαρμόστηκε. Ως πρώτο βήμα, η τοποθεσία pendadaran χρησιμοποιεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις που έχουν εκεί όλοι μαζί. Μεταξύ αυτών Depo Combat Εκπαίδευσης και Κατάρτισης σε κάθε περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης (Kodam). Στην πραγματικότητα, στις 19 Οκτωβρίου, μια τελετή που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλη την Ινδονησία.

Υλικά, ενότητες και διδακτέα ύλη pendadaran υπερασπιστεί αυτή τη χώρα έχει συνταχθεί με τη συμμετοχή όλων των εμπειρογνωμόνων και των ενδιαφερομένων που είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα. Βασικά υλικά περιλαμβάνουν επιβεβαίωση Pancasila όπως το κράτος, αγάπη για την πατρίδα, την αξία της συνεργατικότητας, προθυμία να θυσιάσει για χάρη της χώρας.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι η καλλιέργεια των ηθικών αξιών, χαρακτήρα, και αφοσίωση στο Θεό Παντοδύναμος. Στην πράξη, η χρησιμότητα των στελεχών να υπερασπιστεί αυτή τη χώρα μπορεί να είναι στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα του έθνους. Ανέφερε, επίσης, η απειλή του κράτους είναι μη στρατιωτικών.

Ο ομαδοποιούνται σε οκτώ κατηγορίες. Ξεκινώντας από την τρομοκρατία, τις φυσικές καταστροφές δεδομένου ότι η Ινδονησία ήταν στην περιφέρεια του δακτυλίου της φωτιάς. Επόμενο είναι μια παραβίαση των συνόρων του κράτους, η πιθανή απειλή του αυτονομιστικά κινήματα, η εξάπλωση της νόσου, η απειλή για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο από το εξωτερικό. Επόμενο είναι ένα φάρμακο. Το τελευταίο είναι μια πολιτιστική διείσδυση.

Ενώ η Βουλή των Αντιπροσώπων θεωρεί ότι το σχέδιο είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Κριτική ήρθε από την Επιτροπή της Βουλής των PDIP, Tubagus Hasanuddin. "Ήταν δύσκολο να κατανοηθεί», είπε. Υποστράτηγος (ε.α.) βλέπει ως στόχο τον αριθμό των ανθρώπων όσο 100 εκατομμύρια άνθρωποι ήταν επίσης φανταστική. Εκτιμώντας τα μέσα Διοικητικού Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Εκπαίδευση και Κατάρτιση του Οργανισμού) ΤΝΙ είναι πολύ περιορισμένη, μπορεί να φιλοξενήσει 600 άτομα μόνο.

«Εάν ο στόχος είναι 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε 10 χρόνια, ο στόχος είναι 10 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως, ή 833.000 άτομα ανά μήνα. Αυτοί οι αριθμοί ήταν φανταστική, "sorotnya. Η νομική βάση για την υπεράσπιση της χώρας κρίνεται επίσης να απουσιάζει. Ινδονησία δεν είχε μέλους Άμυνας νόμου, ενώ η 1945 Άρθρο 30, παράγραφος 1, υποχρεούται ήδη να υπερασπιστούν τη χώρα και στην παράγραφο 5, προκειμένου να υπερασπιστεί το κράτος επέβαλε τη προβλέπονται στο νόμο.

"Σύμφωνα με το Νόμο αρ 3 του 2002 περί Εθνικής Άμυνας άρθρο 9, παράγραφος 3, αναφέρεται επίσης, η παροχή της αγωγής του πολίτη, της υποχρεωτικής βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης, και αφοσίωση στο επάγγελμα ρυθμίζεται σύμφωνα με το νόμο. Έτσι, μέχρι τώρα δεν είχαμε ένα νόμο μέλος Άμυνας », δήλωσε ο Hasanuddin.

Χωρίς το νόμο, διάταγμα ή κανονισμό, θα είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε πολιτικής άμυνας της χώρας. Τα επόμενα σημεία, Hasanuddin τονίζει σχετικά με τον προϋπολογισμό. "Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να συζητήσουμε την επαναφορά, όταν η κατάσταση έχει περιορίσει τα χρήματα θα πρέπει να είμαστε πιο παρατηρητικοί καθορίσουν ποια είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα για το καλό του έθνους", δήλωσε ο Hasanuddin.

Είναι Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο θα συμβεί, όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια πρόταση ή χρήστη Κοράνι, σίγουρα δεν θα συμβεί ποτέ το όνομα Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως ο Θεός στο Κοράνι λέει, αμαρτία ένα άτομο που σκοτώνει ένα άλλο ανθρώπινο ον, χωρίς αιτία syarrie, στη συνέχεια, σαν να έφερε την αμαρτία του συνόλου ανθρώπινα, και όταν κάποιος την προστασία (εκτός) την ανθρώπινη ψυχή, σαν να έχει σώσει όλη την ανθρωπότητα.
Ως εκ τούτου, ο λόγος του Θεού, κάθε άνθρωπος όταν πεθάνει και την ημέρα της ανάστασης (η συνέχεια), τότε το πρόβλημα της σχέσης του ανθρώπου με τον Θεό, που για πρώτη φορά έφερε στο λογαριασμό (λογοδοτήσουν) είναι θέμα της προσευχής (και της συνέπειας σε λειτουργία τους πυλώνες του Ισλάμ), και για τη σχέση μεταξύ των ανθρώπων είναι για το αίμα, για τις καλές σχέσεις που είναι σε συνανθρώπους μας, κάνουμε καλό στους γονείς μας, οι συγγενείς, Seama γείτονες, φυλετικών, εθνοτικών, το έθνος, αν έχουμε κάνει καλά εναντίον τους, όπως για την προστασία τους ή να τους βοηθήσει να πιέζεται από τη φτώχεια (την πείνα ) και άλλες δυσκολίες της ζωής). Αν έχουμε καλή benrbuat σε κάθε ανθρώπινο ον ανταμείβεται ανταμοιβή του Θεού είναι ο Ουρανός, διαφορετικά αν θέλουμε να βλάψει πόσο μάλλον για να σκοτώσουν τους γείτονές μας απαντήσουν από το Θεό είναι κόλαση.
Είναι Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο θα συμβεί μόνο Μόνο ο Θεός γνωρίζει, γιατί το μόνο που έχει χειροτονηθεί από τον Θεό και έχει γραφτεί στο βιβλίο:

"Lawh Mahfuz".

Προφήτη sallallaahu wa Sallam είπε: «ΑΛΛΑΧ έχει θέσει όλη τη μοίρα όλων των πλασμάτων από πενήντα χιλιάδες χρόνια πριν ο Θεός δημιούργησε τους ουρανούς και τη γη». (ΥΕ. Μουσουλμανικό αρ. 2653).

"Κανείς δεν επέρχεται καταστροφή στη γη και (ούτε) στον εαυτό σας, αλλά αυτό είναι εγγεγραμμένο στο Βιβλίο (lawh Mahfuz) πριν το φέρει. Αληθώς είναι εύκολο για τον Αλλάχ ». (. QS Al-Hadid: 22).
Top 10 chóres me to megalýtero stratiotikí ischý to 2015
10 Oi chóres me to megalýtero stratiotikí ischý to 2015
Éndeixi stratiotikí ischýs boreí na dei kaneís apó ton proüpologismó pou provlépetai, o arithmós ton amyntikón exoplismón eínai diathésima, kathós kai tin ekléptynsi kateíche. Poioi eínai oi chóres pou échoun ti megalýteri stratiotikí dýnami sta 2015 tou?

1. Inoménes PoliteíesMe proüpologismó perípou 581 disekatommýria dolária IPA, oi Inoménes Politeíes échei onomasteí os i chóra me ti megalýteri stratiotikí dýnami ston kósmo. Epipléon, oi Inoménes Politeíes échoun katagrafeí perípou 1,3 ekatommýria prosopikó, páno apó 30.000 tethorakisména ochímata, 13.000 aeroskáfi kai machitiká elikóptera, 10 aeroplanofóra, 72 ypovrýchia kai dekádes álla polemiká ploía.

2. KínaMe proüpologismó perípou 129 disekatommýria dolária IPA, i Kína ólo kai perissótero o fóvos kai na katasteí os i chóra me ti défteri megalýteri stratiotikí dýnami ston kósmo metá tis Inoménes Politeíes. I Kína échei ichografísei perissótera apó 9000 ármata máchis, machitiká aeroskáfi 3000 kai elikóptera kai 70 polemiká ploía. Epipléon, i Kína échei epísis ti stigmí anaptýssei éna stealth machitikó tzet, pou onomázetai Shenyang J-31.

3. Saoudikí AravíaEpí tou paróntos, i Saoudikí Aravía échei anagnoristeí os i chóra me tin ischyróteri stratiotikí dýnami stin Asía kai tin tríti thési ston kósmo. Me proüpologismó 81 disekatommýria dolária IPA, i Saoudikí Aravía boreí na antéx


No comments:

Post a Comment