!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, November 7, 2015

Harmadik Világháború indul a Közel-Keleten?

Az út nem volt kész (381)

(Part 381, Depok, Nyugat-Jáva, Indonézia, október 15, 2015, 15:09 pm)

Harmadik Világháború indul a Közel-Keleten?

A polgárháború Szíriában, a háború Jemen, a konfliktus Koreában, vitatott Spratley sziget a Dél-kínai-tenger és a konfliktus Ukrajna és Észak-Afrikában úgy tűnik, hogy a kezdeti ravaszt világháború III magokat a jövőben. Ha ez megtörténik, akkor nehéz elképzelni fog az emberiség fennmaradása szempontjából ma, mert ha ennek eredményeként a vita kiterjed a harmadik világháborút, a sors, az emberi lét kerül veszélybe, ezt nevezhetnénk a Korán és a Sunnah, mint a korai jelei a közelgő végzet (megsemmisítése ember), mivel jár, és a hanyagság és kezoliman maga az ember.
Miatt a World War III elkerülhetetlenül bevonja a katonai erő birtokában nukleáris szuperhatalom Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Japán, Észak-Korea, India, Pakisztán, Izrael és Irán.
A nukleáris fejű rakéták rendelkezett ezekben az államokban is elég, hogy elpusztítsa 90 százaléka a Föld lakosságának a harmadik világháború.
Valószínűleg a rombolás és a pusztítás a Föld népességének, az emberi maradványok szerint azonban továbbra is nehéz újjáépíteni egy új civilizáció vissza, mint azok az emberek ma.
A háború Szíriában, annál nehezebb lesz vége, mert ez a háború részt a politikai verseny és a befolyása a világ katonai szuperhatalom Oroszország és az Egyesült Államok.
Egyesült Államok NATO-szövetségesek és tagjai az Arab Liga, hogy segítséget nyújtson a fegyvereket, lőszert és katonai kiképzés ellenzéki csoportok Szíria ellen Assad rendszer, amely segített Irán, síita Hezbollah Libanonban és Oroszországban.
Amellett, hogy a politikai konfliktus a szíriai konfliktus is vált hadszíntérré dzsihád a többségi szunnita ellenzéki ellen Assad rendszer által támogatott síita Hezbollah síita és Irán és Oroszország
Sőt, az ideológia a síita és szunnita (Ahlul Sunnah waljamaah) éles ellentétben áll 90 százalékkal, a szunniták azzal vádolják a síita eretnekség, mert mengkafirkan társait a Mohamed próféta,
Szunniták azzal vádolják a síita mushab Korán használ különböző mushab szunnita. Szunnita segítségével a Korán Mushab Usmani, sdangkan síita fátimida mushab ami sokkal vastagabb, mint Mushab Usmani.
Szunnita többségű Indonéziában képviselte az indonéz Ulema Tanács (MUI) kiadott egy fatvát (mivel a MUI elnöke Prof. HAMKA, hogy a síita doktrína eretnekség. Így is a fatvát adott ki a híres szunnita tudós Szaúd-Arábia, Pakisztán, India és észak-afrikai (Egyiptom ).
Míg a síita klérus saját érvelését, hogy a társa volt a pogány, többek között azzal vádolják a társait a Mohamed prófétát engedélyezett után három nappal a halála nemrég eltemetett. Bár a kutatók szunnita melilai a késedelem nem volt a szándékos, ám a barátok megrázta, sokkolta, és nem hitt a Mohamed próféta, aki az imént látott meghalni, így ennek eredményeként a késedelem eltérően értelmezik követői síita.
Tehát a konfliktusok Szíria és Irak közötti ISIS (Iszlám Állam) most nem pusztán politikai háborút, de ez vezet a háborús ideológia. Között az iraki síita rezsim segített síita Irán és a libanoni síita Hezbollah ellen ISIS, amely támogatja a 25000 dzsihádisták több mint 100 ország, köztük Oroszország, Tádzsikisztán, Afganisztán, az Egyesült Államok és a NATO-tagországok.
Szaúd-Arábia és szövetségesei az Arab Liga támogatja a koalíció 18 országban vezette az amerikai és a NATO harci ISIS. Szaúd-Arábia vádolta ISIS mint egy csoport Khawarij, valamint a síita vádolták eretnekséggel.
Szaúd papok érveltek, hogy nem találja a szálkát csoportokat a muszlimok szerint a társa ahl Sunnah Wal Jama'ah kivéve között követői As-Salaf al-Salih Ahlul Hadeeth.

A Mu'tazilah hogyan felel meg a társait a nagy számok, miközben felmondja a nagy alakjai igazságosság és leeresztették a barátja, és azzal vádolták őket eretnekséggel mint például az Al-Wasil bin Atho ", amely kimondja: Ha Ali, AZ-Zubair Tholhah és aztán nem tanúskodni megbüntették, mert a vallomását. [Lásd az Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

A Kharijites kijött a vallás és menyempal a gyülekezet a muszlimok, mert néhány alapvető pontjait a doktrína mengkafirkan Ali és fia, Ibn Abbász, Oszmán, Talha, Ayesha és Mu'awiyah, és nem található az ingatlan, a társak emberek zaklattak és mengkafirkan őket.

Ahogy Shufiyah, hogy alábecsülik az öröksége a prófétákat és megalázó az adó a könyvet, és Sunnah és mensifatkan az elhunyt. Egy nagyszerű ember, azt mondják: Veszel tudását, az elhunyt míg vesszük tudásunkat a nagy élet, hogy nem halt meg (Isten) közvetlenül. Ezért mondják-a szájukkal, hogy elutasítja sanad hadits-: Van mengkhabarkan nekem a szívem a Rabb.

Ami a síiták, elhitték, hogy a társa már lejárt halála után a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam kivéve néhány embert, lásd Al-Kisyiy -on a pap által ô meséli történetét a könyv Rijalnya esetében. 12.13 Abu Ja'far, hogy ő kijelentette: Minden a hitehagyott halála után a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, kivéve három, azt mondta: Ki az a harmadik személy? Azt válaszolta: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary és Salman Al-Farisiy.

És elmondott 13.o. Abu Ja'far, azt mondta: az emigránsok és Anshor jött ki (a vallás), kivéve a három. [Lásd az Al-Kaafiy munkáját Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini is látjuk, hogy nagy -tokoh idején this- elítélte és megátkozta Abu Bakr és Omar könyvében Kasyful Asroor esetben 131, kijelentette: Bizony syaikhani (Abu Bakr és Omar) ... és innen találjuk magunkat kénytelenek bizonyítékot, igazolni tudják eltérések egyaránt nagyon világos a Korán annak bizonyítására, hogy a két volt menyelisihinya.

És ismét monda szempontjából 137: ... és a próféta lezárta a szemét (d), miközben mind a két füle sem megjegyzéseket Ibn al-Khattab, aki egyenesen hazugság és kufr származik gyakorlatban kezindikan és penyelisihan a verseket a Qur " Egy dicsőséges.

Ahogy Murji'ah, úgy vélik, hogy azok hitét, képmutatók, akik ugyanazt a hitet kenifakan Assabiqunal Awalun (az első ember, aki áttért az iszlám) az Emigránsok és segítők.

Hogyan mindannyian megfelelt a barátokkal, s ezek a következők:

Mengkafirkan választott nép közülük
Ne fogadjon el egyáltalán, hogy azok narrátora a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam aqeedah shariah törvény.
Követi a bizánci civilizáció és a görög filozófia

Összefoglalva
Ezek a csoportok mind szeretnénk megtagadják tőlünk a tanúk a könyvet, és Sunnah és elítéli őket, amíg méltóbb szemrehányás, és ők a zindiq.

Egyértelmű tehát, hogy a megértés az al-salaf van manhaj Firqatun Najiyah és Ath-Thaifah Al-Mansurah a koncepció megértése, elfogadása és Istidlal (jogi határozat).

Míg azok, akik követik példáját a társak, akik munkaügyi az elbeszélések (Hadísz) valódiak és hitelesek dalah Shari'a törvény, a közúti és megértés barátom, és ez az ő életmódját Ahlul Hadeeth, nem folyamán ahl-ul-bid'ah vágy. Így igaz, és az erős, amit leírni, ha leírjuk a siker formájában döntsön a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam a siker a személy, aki vette a sunnah sallallaahu" alaihi wa sallam és a Sunnah a négy kalifa utána.
Közötti viták szunnita síita szerint sok történész az iszlám nem lehet elválasztani a régi rivalizálás az etnikai perzsák és az arabok a Közel-Keleten.
Sőt, miután király D'Andrea (Perzsia / Irán) volt nagy részét uralta a Közel-Kelet és Közép-Ázsia és Európa egyes részein ezután meghódította, és legyőzte az iszlám kalifátus, így az eredeti perzsa vallás Zoroastrianizmus az iszlám hitre.
De úgy tűnik, hatások és kulturális rivalizálás zoroasztriánusok nem akarja, hogy meg kell szüntetni, csak a perzsák, így az iszlám, hogy a fejlett Iránban nagyon eltér az iszlám Közel-Keleten uralja az arab nemzet.
Jellemzői eltér a szunnita iszlám, hogy az úgynevezett síita csoportok. Történelem e osztott először indítja az emelkedés bin Abi Talib Ali kalifa lett Uthman cserélje ki a megölt lázadók.
Amikor az emelkedő Ali lett a kalifa támogató minden ismerős, kivéve Muawiya vezetésével, aki el kellett ismernie, Ali után Ali büntetőeljárást, ha a lázadók gyilkosok Usman, de Ali úgy találta, hogy mire csak elfoglalt akarja egyesíteni a muzulmánok vannak osztva, az egység lett priotitas új törekedett keresni, és bíróság elé a gyilkosok Usman.
Muawiyah, hogy az egyik klán csoport (a családfa a Usman) ellátja ijtihad, hogy az igazságszolgáltatás először is megállapította, nem volt elismerését a kormány Ali. Ijtihad különbség Ali és Muawiyah csoport milyen színű az eredeti származási viszálykodás a muzulmánok körében, és mára ideológiai különbségek síita és szunnita.
Sőt, a legutóbbi Shia minden, a társa a Próféta kafir (hitehagyott), kivéve a perzsa származású társaival, mint Salman Al Farisi.
Shia Rafidah még úgy és tisztítják Ali, hogy Ali volt az, aki valóban megérdemli, hogy az utolsó próféta. Még a síita túl bálványoz vérvonal és vérvonalat Ali Huszein Ali fia feleségül a lányát az egykori perzsa király elfoglalta a kalifa Umar Bin Khattab.
Bár Ali sok volt a gyerek, mint Hasan, de a kultusz csak leszármazottai Husszein, aki feleségül vette a perzsa király, így 12 síita imámok mind a törzse Ali Husszein, unokája Mohamed próféta.
A másik különbség, a probléma Koránt, amikor szunnita segítségével Mushab Usmani (Mushab során gyűjtött kalifátus Usman), majd Mushab Shia fátimida (Fatima lánya volt a Mohamed prófétát és felesége, Ali).
Maga a szó síita szent könyve a Korán Fatimis verzió vastagabb, mint Mushab Usmani.
Ezért az emberek Shia mengkafirkan a társak (szunnita soha mengkafirkan Ali és barátja perzsa származású), még menhormati őket, így a hadísz (Sunnah / Al-Hikmah) Mohamed próféta narrátora minden ismerős köztük Salman Al Farisi használt szunnita iszlám után Amennyiben válogatni hiteles Hadiths, vagy Hasan hadísz dhoif (gyenge sanadnya vagy hamis).
Papok, akik gyűjteni őket Imam Buchori hadíszt, muszlim imám, Imam Syafei, Imam Hambali, Imam Hanafi és Maliki imám.
Ezért az indonéz Ulema Tanács (MUI), amely uralta a Ulama NU, Muhammadiyah, Hidayatullah, PONTOSAN, az összes szunnita, hiszen az elnök a MUI Prof. Dr. HAMKA mengelluarkan fatwa, hogy a síita mint Sesat flow (10 kritérium az ész).
Ahhoz, hogy a konfliktus Szíriában, Irakban és Jemenben is bonyolult és nehéz összeegyeztetni, mind a hadviselő felek úgy érzik, ugyanolyan Dzsihád szent háborút.


Snowden: ISIS Kivágó Izrael, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság

REPUBLIKA.CO.ID, korábbi alkalmazottai a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) Egyesült Államok Edward Snowden azt mondta, ha Iszlám Állam Irakban és Szíriában (ISIS) egy olyan szervezet alakult a hírszerzési együttműködés a három ország.
Idézet Global Research független kutatási szervezet a kanadai média, Snowden kiderült, hogy a hírszerző brit, amerikai és izraeli Moszad együttműködve hozzon létre egy új kalifátus állam úgynevezett ISIS.
Snowden mondta a hírszerző ügynökségek a három ország alkotó egy terrorista szervezet, hogy vonzza szélsőségesek szerte a világon. Úgy hívják ezt a stratégiát, mint a "méhsejt".
NSA dokumentumok megjelent Smowden mutatja, hogy a méhkaptár stratégia célja, hogy megvédje érdekeit a cionisták, hogy megteremtse a szlogen az iszlám. Mindezek alapján a dokumentumokat, az egyetlen módja annak, hogy megvédje érdekeit a zsidók, hogy létrehozzon egy ellenséges a határon.
A stratégia készül, hogy minden a szélsőségesek ugyanazon a helyen, így könnyen célzott. Nem csak, hogy a ISIS meghosszabbítaná instabilitás a Közel-Keleten, különösen az arab országokban.
Mindezek alapján a dokumentumokat, ISIS vezetője Abu Bakr al-Bagdadi is kap egy teljes év a katonai kiképzés a Moszad, Izrael. Al-Baghdadi is kap egy tanfolyamot a teológia és retorika a cionista hírszerző ügynökségek.

Hívjon Irán ISIS amerikai Bábszínház Protector Izrael

Vezetője Irán fegyveres erők, a General Massoud Jazayeri Bigadir hívja ISIS alakult az USA védelmére Izrael. (Special)
TEHRAN - Irán fegyveres erők vezetője, Általános Massoud Jazayeri Bigadir hívja ISIS alakult az Egyesült Államok (USA), hogy megvédje Izraelt. Szerint Jazayeri, látható egy adott titkos amerikai segítség a ISIS.

"Ugyanakkor azt látjuk, ezt a kérdést, nézzük USA támogatja terrorista csoportok ISSL. Ők ezt annak érdekében, hogy megvédje Izraelt a fenyegetés ebben a térségben," mondta Jayazeri, amint arról Farsnews pénteken (16/10).

Jayazeri mondani, ahogy az amerikai segített ISIS a membentangan egy lánc befolyását a Közel-Keleten, amely lassan erősítése ISIS. A lánc kimutatták, hogy képes legyen korlátozzák a Hezbollah Libanonban, elnyomja az ellenállás erői ISIS és még képesek nyomást Irán, így nem tud sokat a Közel-Keleten.

Szíria, mondta Jayazeri, a lényeg, hogy megtörjék a láncot, hogy a hatalom. Ezért Irán megpróbál segíteni Szíria megtörni a láncot, ami szintén igyekeznek megdönteni a szíriai kormányt.

Úgy véli, a segítségével Irán, Szíria, akkor képes lesz arra, hogy megnyerje a csatát, és megtöri a láncot, hogy megnyúlt, az Egyesült Államokban az elmúlt négy évben Szíriában.

"A" uralkodók "az elmúlt négy évben folyamatosan próbálják megdönteni a szíriai kormányt. Az támogatását Irán, nem csak a szíriai kormány nem fogja megdönteni, hanem Szíria szerezni egy új győzelmet," mondta.

Oroszország és az Egyesült Államok a találkozó címe szíriai légteret

(BBC) - A Pentagon azt mondta, hogy a fúvókák vannak manőverezni a szétválasztás, ami nem túl közel az orosz harci.
Oroszország beleegyezett, hogy ülést tart az Egyesült Államok az aktuális biztonsági merényletek Szíriában szerint a Pentagon.
A találkozó "nagyon valószínű, hogy történni ezen a hétvégén," mondta szóvivője, Peter Cook.
Vannak olyan félelmek összeomlik ütközés miatt az Egyesült Államok és Oroszország egyaránt bombatámadás Szíriában ellenére külön-külön.
Egyesült Államok és NATO-szövetségesei megzavarta miatt repülőkkel Oroszország már többször megsértette a légteret Törökország.
A hét elején, a Pentagon tisztviselői azt mondta, hogy meg kell tennie legalább egy manőver "biztonságos elkülönítés", hogy harci repülőgépek az Egyesült Államok nem túl közel az orosz repülőgép fölött Szíriában.
Ez az eset történt október 1-jén, de a Pentagon nem adott további magyarázatot.
Ez a találkozó várhatóan megvitatják, hogy mennyi az egymástól a fúvókák az Egyesült Államok és Oroszország, és mi az a standard kommunikáció nyelve a legénység.
Oroszország is indított rakétákat hadihajók a Kaszpi-tengeren.
Félő, hogy Oroszország valóban ellenzőket az elnök Bashar al-Assad, nem egy militáns pozíciók ISIS.
US védelmi miniszter Ashton Carter péntek (10/09) azzal vádolta Oroszországot katonai műveletek "alapvetően hibás" Szíriában, és "gyullad polgárháborút, hogy ösztönözze a szélsőségesség".
De Moszkva megtagadta a nyilatkozatot, mondván, hogy az elmúlt héten megtámadták célok helyett ISIS.

Orosz rakéták "bukása Irán
Tisztviselők a Honvédelmi Minisztérium azt mondta, az Egyesült Államok, az Orosz rakéták lőttek a Kaszpi-tengertől a célokat Szíriában esik Iránban.
Két tisztviselők, akik névtelenséget kért, azt mondta, nem világos, hogy van-e károsodás miatt tűz ezek a rakéták.
A tisztviselő azt mondta négy rakétát ki a Tűzvonalban.
Irán hírügynökség idézte a kormányzó Takab tartomány, Irán nyugati, amely azt mondja, idegen tárgy hullott a faluban.
Orosz védelmi minisztérium szerint az összes rakétát megüt a kívánt célokat Szíriában.
Orosz tisztviselők szerint szerdán (07/08) lőtt 26 rakéták orosz harci hajók a Kaszpi-tenger, melynek célja a dzsihádista csoportok Szíria északi gát északnyugati.
Az az állítás, hogy az orosz rakéták Iránnak idén ősszel jelenik meg, amikor a NATO megerősítette, hogy lesz megvédeni a szövetségeseik.
A NATO szerint ez megváltoztatta az eljárás, amely lehetővé teszi a telepítési csapatokat, hogy gyorsabb.
Ez a fejlesztés jön, mint Oroszország növelte katonai részvétel a szíriai konfliktusban.
Szíria maga üdvözölte "támogatás Oroszországból" az orosz hadsereg szerint a támadások gyengült a hatalom egy csoport nevezte magát az iszlám állam vagy más néven ISIS.

Négy orosz hadihajók állítólag lőtt 26 rakétát 11 célokat ISIS.
Oroszország azt mondta, hogy elindított egy rakéta támadás a célcsoport nevezte magát az iszlám állam vagy az ISIS Szíriában a hadihajók a Kaszpi-tenger, amely arról szól, 1.500km.
Védelmi miniszter Szergej Shoigu említett négy hadihajó lőtt 26 rakétát 11 célokat tenger és megsemmisíti azt.
Míg a szíriai szárazföldi erők a légi fedezetet támadni Oroszország, mondta a szíriai tisztviselők.
Oroszország tagadja a vádakat, miszerint a legtöbb támadást, hogy megkezdte a cél nem az ISIS.
Intézmények aktivisták, a szíriai Megfigyelő Emberi Jogok jelentett előrelépést '' heves harcok több hónapos tartományban Hama és Idlib.
Az összetűzések voltak az indulás után egy orosz légitámadás ugyanazon a területen.
Úgy becsülik, hogy támadások a Kaszpi-tenger az első összehangolt támadás óta légicsapások Oroszország, szoros szövetségese szíriai elnök Bashar al-Assad kezdett szeptember 30-án.
Oroszország azt mondta, hogy a célzás "mind terroristák", de legalább egy részét a légi támadások jelentettek a civilek és a lázadó csoportok támogatták a Nyugat.

Szíriai elnök Bashar al-Assad ábrázolja Oroszország beavatkozott a polgárháború Szíriában nagyon fontos a biztonság az egész Közel-Keleten.
A szíriai vezetője elmondta, hogy a katonai akció ellen az Egyesült Államok vezette koalíciós csoport nevezte magát az iszlám állam vagy az ISIS nem sikerült megakadályozni a terrorizmus terjedését.
Azt állította, hogy csak a koalíció Szíria, Oroszország, Irán és Irak, amely megakadályozhatná károkat a térségben.
"Ez a koalíció sikere, ha nem, akkor tanúi a megsemmisítése az egész régióban. Hisszük, ez a koalíció sikeres lesz," a szíriai elnök azt mondta egy interjúban az iráni televízió sugárzott vasárnap (04/10).
Elmondása szerint, a négy ország egyesült legyőzni a terrorizmust, és végül eléri a "gyakorlati eredményeket", ellentétben az USA vezette koalíció.
Oroszország indított légi csapások ellen az ISIS Szíriában, mivel a múlt héten.
Amikor elnök Bashar al-Assad beadványát, Oroszország továbbra is indítsanak légi csapások Szíria.
Említette, hogy az oroszok megtámadták pozícióit ISIS, de aktivisták szerint a hangsúly cél csoportok szemben Assad elnök.

Tagjai az USA vezette koalíció, amely elindította az ellenállás, hogy a csoport nevezte magát az iszlám állam vagy az ISIS, felszólította Oroszországot, hogy megállítsák légi csapásokat, hogy azt mondták sújtotta a szíriai ellenzéki csoportok és civilek.
Egy kiadott közös nyilatkozat pénteken (október 2.), az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Törökország és más tagjai a koalíciós mondta az orosz támadás "csupán fokozott szélsőségesség".
Oroszország, amely szerint a tanúk visszatért a támadást péntek (02/10), azt mondta, hogy célba ISIS.
Egy magas rangú orosz tisztviselő azt mondta, a támadás tarthat 3-4 hónapig.
Alekszej Pushkov, az igazgatóság elnöke az orosz parlament külügyi, hozzátéve, csak az Egyesült Államokban "mintha" bombázták ISIS.
Megígérte, Oroszország lenne a hatékonyabb működés.
Orosz légi erők elindítja a légi sztrájk Szíriában szerdán (szeptember 30.).
Szíriai katonai mondta, Oroszország végzett 18 légi csapásokat, mivel csütörtök este.
Közülük kerül sor a tartomány Hama és Idlib, a tartomány, ahol vannak erősségei ISIS.

Oroszország azt mondja, "több ezer orosz állampolgárok csatlakozott a ISIS Szíriában.
Oroszország parlament felsőháza szerdán (30/09) egyhangúlag jóváhagyta a kérést Vlagyimir Putyin elnök csapatokat küldött egy másik országban.
Ez a döntés előkészítette az utat az orosz kormányt, hogy indítson légi csapások csapott egy csoportja nevezte magát az iszlám állam vagy az ISIS.
A szóvivő az orosz kormány, Szergej Ivanov, azt mondta, hogy nem küld szárazföldi csapatok Szíriába, és csak akkor használja a hatalom a levegő.
Szerint Ivanov, Oroszország érdekeit Szíriában, mert "több ezer orosz állampolgár csatlakozott az ISIS és váltak nemzetbiztonsági kockázatot".
"Ez nem az a kérdés, elérve a cél vagy ambíció külpolitikánk, mint ahogyan azt a nyugati országok. Ez egyszerűen azért, mert vannak olyan nemzeti érdekeit Oroszországban" Ivanov elmondta.
Ivanov hozzátette szíriai elnök Bashar al-Assad, hivatalosan kérte a katonai támogatás Oroszországba.
Korábban során beszédet az ENSZ székhelyén, Putyin elnök sürgette a nagyobb koalíciós terrorizmus elleni harcban.
Emellett Oroszország, az Egyesült Államok vezette koalíció már az első légitámadásokat indított Szíria az elmúlt évben.
Oroszország és az Egyesült Államok a találkozó címe szíriai légteret
A Pentagon azt mondta, hogy a fúvókák vannak manőverezni a szétválasztás, ami nem túl közel az orosz harci.
Oroszország beleegyezett, hogy ülést tart az Egyesült Államok az aktuális biztonsági merényletek Szíriában szerint a Pentagon.
A találkozó "nagyon valószínű, hogy történni ezen a hétvégén," mondta szóvivője, Peter Cook.
Vannak olyan félelmek összeomlik ütközés miatt az Egyesült Államok és Oroszország egyaránt bombatámadás Szíriában ellenére külön-külön.
Egyesült Államok és NATO-szövetségesei megzavarta miatt repülőkkel Oroszország már többször megsértette a légteret Törökország.
A hét elején, a Pentagon tisztviselői azt mondta, hogy meg kell tennie legalább egy manőver "biztonságos elkülönítés", hogy harci repülőgépek az Egyesült Államok nem túl közel az orosz repülőgép fölött Szíriában.
Ez az eset történt október 1-jén, de a Pentagon nem adott további magyarázatot.
Ez a találkozó várhatóan megvitatják, hogy mennyi az egymástól a fúvókák az Egyesült Államok és Oroszország, és mi az a standard kommunikáció nyelve a legénység.
Oroszország is indított rakétákat hadihajók a Kaszpi-tengeren.
Félő, hogy Oroszország valóban ellenzőket az elnök Bashar al-Assad, nem egy militáns pozíciók ISIS.
US védelmi miniszter Ashton Carter péntek (10/09) azzal vádolta Oroszországot katonai műveletek "alapvetően hibás" Szíriában, és "gyullad polgárháborút, hogy ösztönözze a szélsőségesség".
De Moszkva megtagadta a nyilatkozatot, mondván, hogy az elmúlt héten megtámadták célok helyett ISIS.

Orosz rakéták "bukása Irán
Fotók az orosz védelmi minisztérium azt mutatja, orosz rakétákat lőttek a Kaszpi-tengertől.
Tisztviselők a Honvédelmi Minisztérium azt mondta, az Egyesült Államok, az Orosz rakéták lőttek a Kaszpi-tengertől a célokat Szíriában esik Iránban.
Két tisztviselők, akik névtelenséget kért, azt mondta, nem világos, hogy van-e károsodás miatt tűz ezek a rakéták.
A tisztviselő azt mondta négy rakétát ki a Tűzvonalban.
Irán hírügynökség idézte a kormányzó Takab tartomány, Irán nyugati, amely azt mondja, idegen tárgy hullott a faluban.
Orosz védelmi minisztérium szerint az összes rakétát megüt a kívánt célokat Szíriában.
Orosz tisztviselők szerint szerdán (07/08) lőtt 26 rakéták orosz harci hajók a Kaszpi-tenger, melynek célja a dzsihádista csoportok Szíria északi gát északnyugati.
Az az állítás, hogy az orosz rakéták Iránnak idén ősszel jelenik meg, amikor a NATO megerősítette, hogy lesz megvédeni a szövetségeseik.
A NATO szerint ez megváltoztatta az eljárás, amely lehetővé teszi a telepítési csapatokat, hogy gyorsabb.
Ez a fejlesztés jön, mint Oroszország növelte katonai részvétel a szíriai konfliktusban.
Szíria maga üdvözölte "támogatás Oroszországból" az orosz hadsereg szerint a támadások gyengült a hatalom egy csoport nevezte magát az iszlám állam vagy más néven ISIS.

Négy orosz hadihajók állítólag lőtt 26 rakétát 11 célokat ISIS.
Oroszország azt mondta, hogy elindított egy rakéta támadás a célcsoport nevezte magát az iszlám állam vagy az ISIS Szíriában a hadihajók a Kaszpi-tenger, amely arról szól, 1.500km.
Védelmi miniszter Szergej Shoigu említett négy hadihajó lőtt 26 rakétát 11 célokat tenger és megsemmisíti azt.
Míg a szíriai szárazföldi erők a légi fedezetet támadni Oroszország, mondta a szíriai tisztviselők.
Oroszország tagadja a vádakat, miszerint a legtöbb támadást, hogy megkezdte a cél nem az ISIS.
Intézmények aktivisták, a szíriai Megfigyelő Emberi Jogok jelentett előrelépést '' heves harcok több hónapos tartományban Hama és Idlib.
Az összetűzések voltak az indulás után egy orosz légitámadás ugyanazon a területen.
Úgy becsülik, hogy támadások a Kaszpi-tenger az első összehangolt támadás óta légicsapások Oroszország, szoros szövetségese szíriai elnök Bashar al-Assad kezdett szeptember 30-án.
Oroszország azt mondta, hogy a célzás "mind terroristák", de legalább egy részét a légi támadások jelentettek a civilek és a lázadó csoportok támogatták a Nyugat.

Interjú az elnök Bashar al-Assad iráni televíziós vasárnap (04/10).
Szíriai elnök Bashar al-Assad ábrázolja Oroszország beavatkozott a polgárháború Szíriában nagyon fontos a biztonság az egész Közel-Keleten.
A szíriai vezetője elmondta, hogy a katonai akció ellen az Egyesült Államok vezette koalíciós csoport nevezte magát az iszlám állam vagy az ISIS nem sikerült megakadályozni a terrorizmus terjedését.
Azt állította, hogy csak a koalíció Szíria, Oroszország, Irán és Irak, amely megakadályozhatná károkat a térségben.
"Ez a koalíció sikere, ha nem, akkor tanúi a megsemmisítése az egész régióban. Hisszük, ez a koalíció sikeres lesz," a szíriai elnök azt mondta egy interjúban az iráni televízió sugárzott vasárnap (04/10).
Elmondása szerint, a négy ország egyesült legyőzni a terrorizmust, és végül eléri a "gyakorlati eredményeket", ellentétben az USA vezette koalíció.
Oroszország indított légi csapások ellen az ISIS Szíriában, mivel a múlt héten.
Amikor elnök Bashar al-Assad beadványát, Oroszország továbbra is indítsanak légi csapások Szíria.
Említette, hogy az oroszok megtámadták pozícióit ISIS, de aktivisták szerint a hangsúly cél csoportok szemben Assad elnök.

Füst miatt légicsapások Kafr Nabe, Idlib tartományban.
Tagjai az USA vezette koalíció, amely elindította az ellenállás, hogy a csoport nevezte magát az iszlám állam vagy az ISIS, felszólította Oroszországot, hogy megállítsák légi csapásokat, hogy azt mondták sújtotta a szíriai ellenzéki csoportok és civilek.
Egy kiadott közös nyilatkozat pénteken (október 2.), az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Törökország és más tagjai a koalíciós mondta az orosz támadás "csupán fokozott szélsőségesség".
Oroszország, amely szerint a tanúk visszatért a támadást péntek (02/10), azt mondta, hogy célba ISIS.
Egy magas rangú orosz tisztviselő azt mondta, a támadás tarthat 3-4 hónapig.
Alekszej Pushkov, az igazgatóság elnöke az orosz parlament külügyi, hozzátéve, csak az Egyesült Államokban "mintha" bombázták ISIS.
Megígérte, Oroszország lenne a hatékonyabb működés.
Orosz légi erők elindítja a légi sztrájk Szíriában szerdán (szeptember 30.).
Szíriai katonai mondta, Oroszország végzett 18 légi csapásokat, mivel csütörtök este.
Közülük kerül sor a tartomány Hama és Idlib, a tartomány, ahol vannak erősségei ISIS.

A Parlament jóváhagyja Oroszország indít légi csapások Szíria
Oroszország azt mondja, "több ezer orosz állampolgárok csatlakozott a ISIS Szíriában.
Oroszország parlament felsőháza szerdán (30/09) egyhangúlag jóváhagyta a kérést Vlagyimir Putyin elnök csapatokat küldött egy másik országban.
Ez a döntés előkészítette az utat az orosz kormányt, hogy indítson légi csapások csapott egy csoportja nevezte magát az iszlám állam vagy az ISIS.
A szóvivő az orosz kormány, Szergej Ivanov, azt mondta, hogy nem küld szárazföldi csapatok Szíriába, és csak akkor használja a hatalom a levegő.
Szerint Ivanov, Oroszország érdekeit Szíriában, mert "több ezer orosz állampolgár csatlakozott az ISIS és váltak nemzetbiztonsági kockázatot".
"Ez nem az a kérdés, elérve a cél vagy ambíció külpolitikánk, mint ahogyan azt a nyugati országok. Ez egyszerűen azért, mert vannak olyan nemzeti érdekeit Oroszországban" Ivanov elmondta.
Ivanov hozzátette szíriai elnök Bashar al-Assad, hivatalosan kérte a katonai támogatás Oroszországba.
Korábban során beszédet az ENSZ székhelyén, Putyin elnök sürgette a nagyobb koalíciós terrorizmus elleni harcban.
Emellett Oroszország, az Egyesült Államok vezette koalíció már az első légitámadásokat indított Szíria az elmúlt évben.

Irán és Oroszország ellenezte ISIS, támogató Al-Assad
Vlagyimir Putyin orosz elnök (jobbra) támogatja a szíriai kormány alá elnök Bashar al-Assad (balra).
Iráni elnök Hassan Rouhani és Vlagyimir Putyin orosz elnök kifejezte szándékát, hogy többek között a jogállamiság elnök Bashar al-Assad elleni küzdelemben milíciák ISIS.
A találkozón számos kutatási intézmények és az újságírók azon ülése előtt ENSZ Közgyűlés kezdett, Rouhani azt mondta, hogy az Al-Assad-szabály nem csillapítható, ha ISIS akarja, hogy vereséget szenvedett.

Dilengserkan
Sikap Irán Rusia tidak sejalan Labor posisi Ország-Country Barat.
Perdana Menteri guru honorer David Cameron, presiden Egyesült Államok Barack Obama, a fia presiden Franciaország Francois Hollande berulang Kali mendesak agar Al-Assad száz dilengserkan tampuk kekuasaan sebagai persyaratan kesepakatan terasz.
"(Bashar al) Assad tidak szerint menjadi Bagian neki depan száz Szíriai Arab Köztársaság. Dia telah menjagal rakyatnya sendiri. Dia telah membantu menciptakan konflik Krisis migrasi Today. Dialah pejabat yang merekrut Anggor ISIS, "Kata Cameron.
Di New York, para pemimpin Ország berdatangan előrejelzése menghadiri sidang Majelis Umum PBB di Tengah Krisis migran pengungsi Asal Szíriai Arab Köztársaság.
Sejak konflik berlangsung di Szíriai Arab Köztársaság Padan 2011-ig több száz 200.000 orángután meninggal a munka világába. Kemudian sekitar Empat Jutan Warkentin Szíriai Arab Köztársaság telah melarikan diri berbagai Ország termasuk Törökország, Libanon, Jordánia, hingga Eropa.
Berbagi Beri Ma berbagi Vélemények

Operasi Ma digelar menyusul keputusan előrejelzés memperluas upaya serangan terhadap kelompok Militar, seperti dilaporkan Kanto Beri AFP.
Guyana előrejelzése Pertama kalinya melakukan serangan udara terhadap kekuatan kelompok Militar yang menamakan diri Ország iszlám atau ISIS di Szíriai Arab Köztársaság, kedd (27/09).
Operasi Ma digelar menyusul keputusan előrejelzés memperluas upaya serangan terhadap kelompok Militar tersebut seperti dilaporkan Kanto Beri AFP.
Canton Kepresidenan Franciaország mengatakan ő udara serangan Ma dilakukan setelah pihaknya melakukan operasi pengintaian selama Dua hétfő terakhir.
Selama Ma Perancis módon mengambil Bagian dalam serangan udara di Irakban, demikian laporan Kanto Beri Reuters.
Operasi "melawan ancaman teroris" ország nevét dikoordinasikan Labor szépség Regionális demikian pernyataan tersebut.
Sia-Sia tidak realistis
Padan Awal szeptember Lalu, presiden Francois Hollande menyatakan bahwa pihaknya telah melakukan persiapan előrejelzése memulai serangan udara terhadap kelompok Militar Ország iszlám di Szíriai Arab Köztársaság.
Wildlife demikian lanjutnya, Franciaország sejak Awal mengesampingkan pengiriman pasukan előrejelzése melakukan serangan terhadap ISIS yang disebutnya "Sia-Sia tidak realistis".
Sejauh ma is több száz 220.000 Warkentin Szíriai Arab Köztársaság telah tewas több száz olyan Sembilan Jutan Warkentin Ország montigenous meninggalkan Ország montigenous Labor berstatus sebagai pengungsi.
Berbagi Beri Ma berbagi Vélemények

Organisasi HAM protes Paraguay Cina német Suriah

Kelompok perlawanan Szíriai Arab Köztársaság Masih gigih melawan presiden Bashar al-Assad.
Koalisi sekitar 200 organisasi HAK alapítvány manusia memperingati setahun munculnya protes di Szíriai Arab Köztársaság Munkaügyi menyeru kepada Paraguay Cina előrejelzés mendukung kebijakan PBB terhadap pemerintahan presiden Assad.
Mereka meminta Dewan Keamanan PBB meloloskan resolusi yang menekan pemerintah Szíriai Arab Köztársaság előrejelzés segera mengakhiri serangan terhadap para pengunjuk elveszett.
Suriah, Timur Tengah
Mereka menekankan perlunya Komunitas internasional termasuk Paraguay Cina előrejelzés mendukung resolusi Today.
Seruan montigenous keluar menjelang kembalinya utusan khusus PBB Liga Arab, Kofi Annan előrejelzés Szíriai Arab Köztársaság, yang támadás szerda Ma (16/3) a menyampaikan eredmények laporan kunjungannya.
NowSeeHeart hangus
Sementara di Szíriai Arab Köztársaság pertempuran Terus berlanjut, Labor pasukan presiden Bashar al-Assad melakukan Gerakan ingyenesen letölthető hangus di berbagai Kota yang mereka Serang demikian disampaikan organisasi Human Rights Watch (HRW).
'' Pasukan Szíriai Arab Köztársaság melakukan ingyenesen letölthető hangus di berbagai tengely sementara bontás Dewan Keamanan tertelikung ajtót Palau Kínában, '' Kata Sarah Leah Witson száz HRW.
Di Saat pertemuran Terus berlanjut, Szingapúr Italia memutuskan előrejelzés mengikuti beberapa Ország sebelumnya Labor menutup kedutaan Besar mereka védelme tindak kekerasan yang Terus terjadi.
HRW mengatakan pasukan pemerintah menggunakan senjata Egyiptom Létesítmény kaliber Tinggi, tank menembakkan mortir secara membabi buta berbagai Vallási ataupun orángután di jalanan di Kota-Kota yang menjadi sasaran serbuan mereka.

Cina Whittington AS terkait Laut Kína Selatan
Washington meyakini Langkah Peking membangun fasilitas militer bertujuan előrejelzése memperkuat klaim.
Cina menyerang balik Egyesült Államok terkait pertikaian Wilayah Laut Kína Selatan.
Juru bicara kementerian luar Negeri, Hua Chunying, menyinggung AS Saat menyalahkan "sejumlah Ország" yang "Terus menerus menggunakan kekuatan militernya" di Krasa montigenous.
Szerda Lalu, pejabat Amerikában mengatakan mereka sedang mempertimbangkan mengarahkan Kapal perang di Daerah sekitar Spratly-szigetek yang dinyatakan Kína sebagai wilayahnya.
Hal Ma memicu perang Kata-Kata diantara Kedu Ország adikuasa Today.
Cina membuat khawatir sejumlah tetangganya, AS, Karen memperluas serangkaian Pulau Kecil, Laporta Rustanto BBC Michael Bristow.
Washington meyakini Langkah Peking membangun fasilitas militer bertujuan előrejelzése memperkuat klaim ost Krasa sengketa montigenous.
Cina menyatakan pembangunan tersebut igazak fia diperlukan előrejelzése melindungi kedaulatannya.
Pertikaian dimulai ketika para pejabat AS menyatakan sedang mempertimbangkan pengiriman Kapal perang di dalam Wilayah 12 mérföldre laut jang kínai klaim sebagai daerahnya di sekitar Spratly-szigetek.

Arab Szaúd Kembali Serang Jemen
Április 22, 2015
Savanyú
hímzés társasági Serang
Kép Képaláírás
Seorang Anggor pasukan Jemen berjaga di depan mal yang ditolak védelme serangan udara Szaúd.
Pasukan koalisi yang dipimpin ajtót Arab Szaúd Kembali melakukan serangan udara terhadap pemberontak létre szimpátia di Jemenben, sementara pertempuran Darat Terus berlangsung.
Serangan Ma terjadi módon beberapa lekvárt Saja sesudah Arab Szaúd mengumumkan bahwa mereka menghentikan serangan udara terhadap Jemenben.
Arab Szaúd pasukan koalisi telah melakukan ő udara serangan Ma selama Empat Pekan terakhir.
Seorang diplomata Arab Szaúd menyatakan bahwa serangan udara yang mereka lakukan selama Ma telah mencapai eredményez yang dikehendaki dalam menyerang sasaran-sasaran militer.
Menyusul ő udara serangan Ma pasukan pemberontak melakukan aksi balasan Labor merebut Markas militer di Kota Taez.
Pertempuran Jugán dilaporkan terjadi di Kota Aden, tengely Relax fia sebuah tengely Kecil Daleh.
Sekalipun melakukan serangan udara, pemerintah Arab Szaúd menyatakan bahwa perjanjian Nikah Siri Masih Terus berlangsung sedang dalam Proses finalisasi.
Irán, yang dituduh berada di belakang pemberontak létre szimpátia, sempat memuji Langkah Szaúd menghentikan ő udara serangan Ma sebagai sebuah Langkah Maju dalam perundingan Nikah Siri.

Konflik di Jemen membuat Aden Jadi Kota Mati "
Április 7., 2015
Savanyú

Kép Képaláírás
Sebuah tartály melintas di Pusat tengely Aden yang terkoyak ajtót perang sejak beberapa fázisok terakhir.
Pemimpin Palanga Merah Internasional (főleg) menyatakan kepada BBC di Aden, bahwa konflik telah mengubah tengely montigenous menjadi "tengely Mati".
Robert Ghose mengatakan pasokan obat-obatan sangat diperlukan di Kota montigenous. Padan támadás szerda sebuah pesawat bantuan Jemen dibatalkan penerbangannya védelme PuriBorobudur Logistik.
Organisasi Kesehatan Takbir (WHO) menyatakan TÖBB 540 száz orángután meninggal Takbir akibat konflik tersebut.
Beberapa fázisok terakhir, Jemen telah terkoyak ajtót perang rendel beberapa kelompok berbeda.
Konflik Utama terjadi tanulságok pemberontak létre szimpátia yang Loyal melawan pemerintahan presiden Abdrabbuh Mansour Hadi, yang telah menyelamatkan diri Szingapúrba.
Aden sedang dikepung Hol pemberontak létre szimpátia száz didorong Selatan ibukota Sanaa.
Selama Dua hétfő terakhir serangan udara Arab Szaúd menargetkan pemberontak létre szimpátia, fiam penduduk sipil terjebak di Tengah-Tengah.

Kép Képaláírás
Satu keluarga India meninggalkan Yaman yang Semakin egyenetlen ajtót peperangan.

Kép Képaláírás
Pendukung presiden Abdurrabuh Mansour Hadi mengambil posisi _AT_safwanfdjri menembak.
"Tak ada orángután"
"Kami melihat Többet jenazah diangkut Rúmabeli Sakit, atau meninggal Saat Baru gombóc," Kata Ghose kepada BBC.
"Rúmabeli Sakit tak memiliki pasokan yang cukup staf yang tepat," katanya Lagi.
"Tak Ada orángután Yang terlihat mereka sembunyi. Ekonomi berhenti sepenuhnya," katanya menambahkan jalanan "dikotori" ajtó sampah puing Vallási száz Vallási yang ditolak.
"[Kota Ma dipenuhi száz orángután bersenjata berbagai kelompok yang berperang. Ini Kota Besar, tak ada yang berfungsi," Kata Ghoden Lagi.
UNICEF menyatakan setidaknya 74 yang tewas dalam konflik montigenous Adalah anak-anak. WHO menambahkan 1700 orángután terluka.
Főként sebelumnya menyerukan gencatan senjata 24 jam di Aden, sementara Paraguay meminta Dewan Keamanan PBB előrejelzés mendukung "Jeda internasional" serangan udara.
Főként telah diberi engedélye ajtót pasukan koalisi yang dipimpin Arab Szaúd-előrejelzés mendaratkan pesawat yang tagállam staf Kesehatan pasokan obat-obatan.

Al Jazeera terbitkan dokumen rahasia

Pemukiman zsidó
Perundingan Timur Timur terganjal ajtót PuriBorobudur pemukiman zsidó

Jaringan pemberitaan Arab Al Jazeera menerbitkan ratusan dokumen rahasia yang disebutkan rincian perundingan Timur Timur.

Dokumen montigenous tanulságok feküdt menyebutkan palesztin Otorita secara átmérőben-átmérőben membiarkan Izrael menduduki secara ilegal sebagian Besar Krasa Yerusalem Timur.

Perundingan Saat ini tanulságok Izraelbe a palesztin terhenti selama berminggu-Senin védelme penolakan Izrael előrejelzés menghentikan pembangunan pemukiman zsidó palesztin di Krasa yang diduduki.

Tetapi bocornya dokumen rahasia Ma menunjukkan bahwa para palesztin pemimpin memang telah _AT_safwanfdjri előrejelzése memberikan Krasa Besar yang diduduki od Izrael sejak tahun 1967 Labor imbalan kesepakatan.

Topik yang sápította kontroversial dalam konflik Timur Timur Ma Adalah Yerusalem yang diklaim ajtót, hogy Izrael a palesztin sebagai ibukota.

Dokumen yang Belum dapat diinvestigasi secara FÜGGETLEN ajtó fejléc, mengklaim Juru palesztin Runding _AT_safwanfdjri előrejelzése membicarakan PuriBorobudur sensitif termasuk Akses mecset Umar di kompleks Masjidil Al Aksza.

Selama bertahun-tahun, para pemimpin Paletina yang ég mengadakan perundingan Labor, Izrael, Egyesült Államok, vadvédelmi tidak mencapai eredmények apapun.

Palesztin Warkentin sendiri követte sering melakukan protes terutama di sejumlah tempat penting seperti Yerusalem Timur, menentang Apa yang mereka lihat sebagai ekspansi Izrael lemahnya para pemimpin mereka sendiri.

Palesztin Pemuda, aparat Izrael bentrok di Al Aksza
Szeptember 28, 2015
Savanyú
Al AqsaImage copyrightGetty Képek
Kép Képaláírás
Aparat keamanan Izrael Tampak mengambil posisi di sejumlah sudut di kompleks masjid.
Kekerasan Kembali pecah tanulságok pasukan keamanan Izrael palesztin Warkentin di sekitar kompleks Masjid Al Aksza di Jeruzsálemben.
Polisi menembakkan gáz levegő fiát GRANAT kejut megfizethető palesztin para Pemuda yang melemparkan pont bomba Molotov megfizethető aparat keamanan Izrael Padan hétfő (28/09).
Palesztin para Pemuda selanjutnya membarikade diri di dalam masjid. Mereka menginap di masjid tersebut sebelumnya berjanji a "mempertahankan" masjid.
Masjid Al Aksza terletak di Krasa Haram Al Sharif Atau dikenal Labor hús Bukit Bait ajtót UMAT zsidó yang dianggap sebagai tempat vegyenek Bagi UMAT iszlám maupun zsidó.
Kawasan montigenous berada di Jeruzsálemben Yimur yang diduduki Izraelben.
Pengunjung zsidó mendapat pengawalan ketat di kompleks Masjid Al Aksza.
Di HELY tersebut sebelumnya memang sering terjadi bentrokan tetapi ketegangan meningkat belakangan.
Di tanulságok penyebabnya Adalah kecurigaan di Palesztin pihak bahwa Izrael ingin mengubah pengaturan di HELY tersebut tetapi Izrael membantah kecurigaan montigenous.
Peristiwa Ma terjadi bertepatan munkanapot Pertama Sukhót atau Raya Pondok Daun Bagi UMAT zsidó.

Követett rögzítve orángután menganggap Satu szuperhatalom Amerikában, sekurang-kurangnya szuperhatalom militer. On tetapi Emmanuel Todd, seorang pakar Oktatási pengetahuan Perancis berpendapat feküdt. Bukunya. yang berjudul après l'Birodalom. Essai sur la bomlás du Systeme Americain (Editions Gallimard, Paris, 2002) telah diterjemahkan dalam berbagai szabvány. Nevek versinya yang Bahasa Németország, yaitu Weltmacht USA, ein Nachruf yang telah diterbitkan Piper Verlag GmbH, Munchen Padan tahun 2003 Emmanuel Todd menulis bahwa szükséges szuperhatalom Amerikában, kerékpárok dalam Ekonomi maupun militer .. Ekonomi Vélemények cukup disampaikan di riumok bahwa Todd menilai besarnya ketergantungan Amerikában kepada frufru frufru feküdt dalam berbagai aspek Ekonomi sebagai indikasi bahwa szükséges Satu szuperhatalom Amerika Ekonomi yang mengungguli Ekonomi a munka világába.

Előrejelzés membahas pandangan Todd bahwa szükséges szuperhatalom Amerika militer Perl keresztül telaah Pokok-Pokok argumentasi Todd. Ia mengatakan bahwa frufru Amerika mempunyai kelemahan struktural dalam bidang militer. Nevek sejarahnya frufru Amerika tidak pernah beradu kekuatan Labor musuh yang ég kekuatannya. Dimulai Labor perangnya yang asimmetris Labor hai-hai indiai. Jugán Dunia dalam Perang II berhadapan Labor Németország yang tinggal runtuh védelme pukulan berat ajtót tentara szovjet Uni. Setelah melakukan pendaratan di Normandie-Amerika melakukan operasi militer yang tidak seimbang Labor keunggulannya dalam anyagot jumlah manusia. Todd mengemukakan pendapat Liddell Hart, pakar strategi sejarah militer Inggeris yang mengatakan betapa leeresztő birokratis Cara bergeraknya tentara AS di Darat. Keunggulan Amerika di laut fia udara memang sangat Besar sebagai eredményez kekuatan industrinya. Setelah memenangkan pertempuran laut Midway, perang AS Whittington Jepang mirip perangnya Labor indiai. Keunggulan anyag Logistik AS terlalu Besar Jepang tidak mampu mengimbanginya. On tetapi feküdt halnya operasinya di Darat. Setelah Perang világ II Tampak jelas bahwa kekuatan Darat Amerika létra mampu előrejelzése memenangkan perang. Di-Korea keberhasilan módon separoh sedangkan di Vietnam gagal fel sekali. Padahal AS menghadapi Ország yang Kecil jauh TÖBB rendah kemampuan industrinya.

Nevek tahun tahun raya ma mengembangkan konsep perang yang tidak atau seminimal mungkin mengakibatkan korban Mati Bagi orángután-Amerikában. Cara berpikir demikian berakibat bahwa kemampuan operasi Darat választási létrán dapat diandalkan. Sebab dalam operasi Darat kritikusok előrejelzés menghindari perjumpaan langsung Labor kekuatan Whittington. Konsep AS tersebut didasarkan keunggulan teknologinya yang hendak dimanfaatkan semaksimal mungkin. Konsep montigenous. mengutamakan serangan udara yang bertujuan menghancurkan perlawanan musuh melalui pemboman udara fia pukulan Labor peluru kendali. Teknologi precíziós irányított bombák (PGM) memungkinkan penembakan peluru kendali Labor perkenaan tepat Padan Jarak jauh. Di samping montigenous dikembangkan intelligens bombák bomba atau yang perkenaannya tepat. Sedangkan előrejelzése penentuan sasaran digunakan távérzékelés atau peninjauan saksama seluruh Wilayah Labor memanfaatkan Satelit udara. Dilengkapi Labor aksi intelijen manusia yang dilengkapi próbálja komunikasi előrejelzése memungkinkan laporan Azonnali dilanjutkan ajtót serangan udara seketika. Dengan Cara demikian diperkirakan bahwa musuh dapat dihancurkan dalam Chairunnisa tidak láma ajtót serangan udara tanpa penggunaan kekuatan Darat. Setelah musuh dihancurkan Baru tentara Darat bergerak Daerah musuh előrejelzés mengkonsolidasi kemenangan .. Cara demikian diharapkan a mengakibatkan korban minimális Padan tentara AS .. A tetapi konsep Ma a kritikusok dilaksanakan apabila musuh mempunyai kemampuan pertahanan udara yang efektif, Kata Todd. Od sebab montigenous AS utat berperang hang menghadapi pihak LAIN yang Lemah Terbatas kekuatan militernya terutama pertahanan udaranya.

Előrejelzés menunjukkan kepada Takbir luar bahwa AS Masih Kuati kuasa diadakan penempatan pasukan AS dalam jumlah Besar di luar Negeri órákat feküdt di Németországban 60.053, Jepang 41.257, Korea Selatan 35.663, Olaszország 11.677, Inggeris 11.379, di Spanyolország 3575. Selain montigenous di Daerah balkáni állítólag 13.774 di Timur Timur 9956 orángután. Wildlife előrejelzése mengadakan operasi militer AS tidak mempunyai kemampuan kongkrit yang sesuai Labor potensinya. Memang Kapal-Kapal Induk AS (repülőgép-hordozó) mampu bergerak leluasa di lingsir a munka világába. Hal Ma merupakan vetülete Teljesítmény yang penting Bagi supremasi Politika. On tetapi védelme létra kesediaan mengoperasikan kekuatan Darat, akkor létra sanggup mengadakan konfrontasi militer terhadap Whittington yang kekuatan militernya cukup Besar. Alien bertindak terhadap pihak feküdt yang diyakini Lemah. .

Sikap mint Yang keras terhadap iszlám ajtót Todd dijelaskan sebagai berikut:
Alanyába pertentangan ideologi setelah komunisme Kalah;
előrejelzés menguasai Minyak Timur Timur yang dihuni penduduk mayoritas iszlám;
A tetapi terutama védelme Takbir iszlám secara militer Lemah;
sebagai demonstrasi kekuasaan strategi AS secara produk relatif hányás.

Igaz, hogy miután a második világháború mindig egy kis ország, vagy fejletlen célzott amerikai háborút. Soha ne közvetlenül a Szovjetunióval. Kezdje Észak-Korea és Vietnam mind kevesebb konkrét eredményeket. Majd a támadás Panama letartóztatni az elnököt. Öböl-háború Én csak korlátozott Kuvait felszabadítását, és nem folytathatja hódító Irakban. A támadás Afganisztánban illeszkedik az új koncepció, szemben a nem légvédelmi képesség. Amerikai szárazföldi erők költözött az utóbbi időben, miután az afgán erők a tálibok ellen, az Északi Szövetség erői, az első mozgó. Még a mai napig az USA-ban nem sikerült likvidálni Oszama bin Laden és az al-Kaida, annak ellenére, hogy a cél a támadás Afganisztánban. Az Irak megtámadása csak miután fél hatástalanítani Irakban is, nevezetesen, hogy engedelmeskedjenek az lesz az Egyesült Nemzetek, hogy elpusztítsa az összes nagyágyú. Még a látszólag Irak legyőzhető a koncepció egy új háború, de eddig az Egyesült Államok nem volt képes az ország vezetésére. USA túlterheltek az iraki gerillák támadásokat, így igénybe a segítségével hadseregek más országokban. Parancsnoka az amerikai csapatok Irakban tudomásul veszi, hogy naponta átlagosan már csak 15-szer a beavatkozás vagy támadás az iraki oldalán, amelyek veszélyeztetik a tagok.

Keresőképtelenség amerikai arcok egy kissé erős katonai államot jelenik meg a mai számában Észak-Korea. Az amerikai megtámadta Irakot azzal az ürüggyel, hogy bujkál a tömegpusztító fegyverek, de a vádak eddig nem lehetett ellenőrizni. Ezzel szemben Észak-Korea nyíltan mondják, hogy rendelkezik nukleáris fegyverekkel .. Ha az Egyesült Államok valóban következetes hozzáállás azt is meg kell támadni Észak-Korea, amely a kezdetektől fogva nevezte Gonosz tengelye mentén Irakkal és Iránnal. Ugyanakkor az észak-koreai hadsereg nem tekinthető gyenge. Észak-Korea nem akarja hatástalanítani a nukleáris fegyverek, mielőtt az amerikai azt mondta, nem támadni őt. Azzal fenyegetőzött, hogy ha az Egyesült Államok támadást, Észak-Korea tart megtorlásként. Amerikai erők Dél-Koreában és Japánban is célzott a bosszú támadások Észak-Koreában. Észak-Korea hozzáállása talán lehet valami a blöff, de valójában egészen mostanáig az Egyesült Államok nem támadja őt. Éles ellentétben áll az amerikai álláspontot Irakban.

Ez a leírás nem Amerikában nem annyira, mint vagy olyan erős, mint gondolnánk. Emmanuel Todd értékelést helyesnek tűnik, hogy az USA nem egy katonai szuperhatalom. Azonban, mivel az Egyesült Államok hegemón hozzáállás, az erőt válik fenyegetést országok kevésbé erős hadsereg. Ez arra ösztönzi a kis nemzetek felfegyverkeznie nem tekinthető gyenge, akkor is, ha szükséges, a nukleáris fegyverek. Ez most történik ASKekuatan megtámadja Iránt, hogy megakadályozza Indonézia hadsereg egyik fő legnagyobb és legerősebb a világon. Abban az időben, még az erejét a holland nem hasonlítható össze Indonéziában, és az amerikaiak nagyon aggódik a fejlesztés a katonai erők támogatásával tömegesen, a legújabb technológiát a Szovjetunió.

1960-ban, Hollandiában még mindig beépült Pápua. Látva a hatalom az Indonéz Köztársaság, amely súlyosabb, Hollandia Nyugat által támogatott tervezés csel alkotnak egy báb állapotban, hogy úgy tűnt, hogy a független, de még mindig ellenőrzése alatt Hollandiában.

Elnök Sukarno hamarosan rendkívüli intézkedéseket, a célkitűzések, visszaszerezni Pápua. Sukarno azonnal kiadott kiáltványt a "Trikora" Yogyakarta, és annak tartalma:
1. meghiúsította a létesítmény a bábállam Pápua történt a holland gyarmati.
2. emelő Sang Saka Merah Putih egész Nyugat Irian
3. Készülj fel az általános mozgósítást, fenntartása függetlenségét és integritását a nemzet hazáját.

Hála a közelsége Indonézia a szovjetekkel, majd Indonézia kapnak hatalmas támogatást haditengerészet és a légierő fejlett katonai A világ egy hatalmas érték, US $ 2500000000. Jelenleg az indonéz fegyveres erők a legerősebb a déli féltekén.

A fő erőssége Indonézia idején ez volt az egyik fő Trikora legnagyobb és leggyorsabban hadihajók a mesterséges világ, a szovjet Sverdlov osztály, 12 hatalmas ágyú kaliberű 6 hüvelyk. Ez KRI Irian, egy hatalmas tömeg 16.640 tonna a legénység 1 270 ember, köztük 60 tiszt. Szovjet, soha nem is adja ezt az erős hajót bármely más nemzet, kivéve Indonéziában. (Új hajókat az osztály Sigma Indonézia már csak a súlya 1600 tonna).

Indonéz Légierő is lett az egyik leghalálosabb légi flotta a világ, amely több mint 100 repülőgép a legfejlettebb abban az időben. Ez a flotta áll:
1. 20 szuperszonikus vadászgép MiG-21 Fishbed.
2. 30 MiG-15 repülőgépek.
3. 49 nagy szubszonikus vadászgép MiG-17.
4. 10 MiG-19 szuperszonikus repülőgép.

MiG-21 Fishbed egyik fő világ legfejlettebb szuperszonikus repülőgépek, amelyek képesek voltak repülni sebességgel akár Mach 2. A repülőgép még erősebb, mint a jelenlegi Amerika legfejlettebb repülőgép, szuperszonikus F-104 Starfighter és F-5 Tiger. Míg a holland még mindig a repülőgépek a második világháború, mint a P-51 Mustang.
A rekord, awesomeness a repülőgépek MiG-21 és MiG-17-ben a vietnami háború, hogy ösztönözze amerikaiak alapították az Egyesült Államok Haditengerészete Strike Fighter Tactics oktató pilóták képzési központ legismertebb TOP GUN.

Indonéziában is van egy flotta 26 hosszú távú stratégiai bombázó Tu-16 Tupoljev (Badger A és B). Ez teszi Indonézia egyike lett annak a négy nemzet a világon, hogy a stratégiai bombázók, nevezetesen az Egyesült Államok, Oroszország és az Egyesült Királyság. Nemzetiség található Iswahyudi Air Field, Surabaya.

Még Kínában és Ausztráliában is nem volt ez a fajta stratégiai bombázók. Ez a merénylő is fel van szerelve különböző fejlett elektronikus berendezéseket és speciális anti-hadihajó rakéták AS-1 Kennel, akinek kirobbanó erővel könnyen elsüllyed a csatahajók West.

Indonéziában is van 12 Whiskey-osztályú tengeralattjárók, több tucat Corvette osztályú csatahajó, 9 világ helikopter MI-6, 41 helikopter Mi-4, különböző szállító repülőgép ideértve a nehéz szállító repülőgép Antonov An-12B. Összesen Indonéziában 104 harci hajók. Nem is beszélve a több ezer a legjobb támadás puska idején, és még mindig legendás, hogy ezen a napon, az AK-47.

Ezek mind Indonéziában salasahtu tengeri és légi katonai hatalom a legerősebb a világon. A hatás olyan nagy, így Amerikában vezetése alatt John F. Kennedy kénytelen a holland elhagyni Pápua, és azt egy ENSZ-fórumon, hogy az átmenet a hatalom Pápua, Hollandiából Indonéziában van valami, hogy el lehet fogadni

Tehát krími orosz katonai erőd
Egy évvel azután, Oroszország csatolt a Krím-félszigeten, most egy katonai erőd szembenézni Ukrajna. Akár 40.000 jól felfegyverzett orosz katonák állomásoznak a katonai bázis a Fekete-tenger. De az emberek szenvednek.
 Russische Panzer auf der krém
Vlagyimir Putyin elnök Pontosan egy évvel az annexió a Krím-félszigeten, azt állította, hogy elrendelte az annexió Ukrajna a Fekete-tenger térségében, amely fontos a stratégia. Az ok, több mint 75 százaléka a régió lakosok etnikai oroszok, akik szeretnének csatlakozni Oroszország.
Egyoldalú népszavazást tartott március 16, 2014, szerint Oroszország több mint 96 százaléka az emberek úgy döntenek, hogy csatlakozzon a Krím-félszigeten és Oroszország. A népszavazást szigorúan őrzött orosz fegyveres erőknek álruhában, és nem viselnek egyenruhát vagy jelzéseit. Nem független megfigyelők engedték kíséri. Az ENSZ elítélte az orosz lépéseket, mert megsértette a nemzetközi jogot.
Most, pontosan egy évvel a vitatott népszavazás, a Krím-félszigeten térség egy katonai erődítmény orosz erők szembe Ukrajnában. Jelentett között 25.000 40.000 jól felfegyverzett orosz katonák állomásoznak a katonai bázis a Fekete-tenger. Orosz katonák mögött új tankok, páncélozott járművek, hadihajók és harci repülőgép. Putyin azt sem zárja ki a végeredmény az atomfegyverek.
Keserű valóság mellett Oroszország
Egy évvel azután, az orosz annexió leple alatt a népszavazást, a polgárok a Krím-félszigeten régióban szembe kell néznie a keserű valóság. Most a különböző kérdésekben a mindennapi életbe a félszigeten amely lehetővé tette az orosz katonai bázis. A közlekedési problémákat, hiányosságokat az üzemanyag és az élelmiszer csak néhány a problémák a polgárok.
Akik ténylegesen szeparatisták?
TÉNY MIÉRT szeparatista oroszbarát STRONG
Akik ténylegesen szeparatisták?
Száma oroszbarát szeparatisták Kelet-Ukrajnában számolt mintegy 20.000 ember. Krímben a 2 millió lakosú, mintegy 60 százaléka oroszbarát. A becslések szerint 1500 és 3000 orosz reguláris hadsereg harcolt a szeparatista. Moszkva tagadta részvételét a katonák, de ha bizonyítja, senki sem halt meg vagy fogták, úgynevezett voltak nyaralni, és önkéntes harcolni Kelet-Ukrajnában.
12345
Ennek eredményeként a nyugati szankciók, mind az európai vállalatok és az Egyesült Államok lemondott. A Krím-félszigeten ma már nem egy sor McDonalds gyorsétterem. Mastercard és a Visa hitelkártya nem érvényes. Szintén az értékesítési pontokon vezető okostelefonok és a számítógépek, mint az Apple már régóta zárva. Lunpuh gyakorlati gazdasági ágazatokban.
Több elkeserít emberek a Krím-félszigeten a beiktatását az orosz valuta, rubel, mint a hivatalos fizetőeszköz. Rubelárfolyamnak zuhant drasztikusan miatt számos nyugati szankciók, vezetett reáljövedelem lakosok Krím zsugorodás felére.
Élelmiszerek általában szállított Ukrajna miatt az embargó Már egy éve megszűnt. Ennek eredményeként, az élelmiszer kevés volt, az ár megy fel, míg a másik viszont jövedelmek ténylegesen csökkent. A rezidensek ez a tevékenység a krími évről bekebelezése, csak összpontosított katonai ügyek. Állítólag, szállítási logisztika és az üzemanyag a katonai több mint kétszeresére nőtt, míg a ironikusan lakosok tapasztalt hiány az élet minden területén.
Jelentés opciók

Tűzszüneti megállapodást Kelet-Ukrajnában
Ukrajna csúcstalálkozót Minszkben megállapodott egy új tűzszünetet a konfliktus Kelet-Ukrajnában. Kezdett február 15 minden nehézfegyverek ki kell vonni a konfliktus területén. (2015/02/12)
Orosz kezdje meg az edzés a krími háborúban
Oroszország megkezdte háborús játékok annak határán Ukrajnába, amikor erőfeszítéseket a békés megoldások Ukrajna végzett intenzíven Németország és Franciaország. Míg az eredmények a találkozó Merkel Obama Washingtonban is tisztázatlanok.

Putyin kész a nukleáris háború, a kedvéért a Krím
Egy dokumentumfilm, Vlagyimir Putyin orosz elnök azt állította, hogy "kész" használni a nukleáris fegyvert, hogy megvédje a Krím-félszigeten. Ő közvetlenül részt vett a válság Ukrajnában.
 Wladimir Putyin véleménynyilvánítás Porträt aggressiv verärgert
Krímben Vlagyimir Putyin orosz elnök és a "kész" kockára nukleáris háború, hogy megragadják a félsziget partján a Fekete-tenger. "Mi eredetileg nem hiszem elválasztására a Krím-félszigeten és Ukrajnában, míg a megdöntése a kormány Kijevben."

Az elismerés egyik Putyin egy dokumentumfilmet készített a televízió Rossija 1, hogy jelölje meg az első évfordulója az annexió a Krím-félszigeten. A film címe: "Krímben: Útvonal Homeland", hogy írja le a történteket történt egy évvel ezelőtt, köszönhetően a gondos tervezés és pontos eskekusi.

"Készek vagyunk" javítani orosz nukleáris riasztási állapotát, hogy a legmagasabb szinten, mondta Putyin. "De azt hiszem, a helyzet nem fog messzire." Az elnök azt állította, hogy megvizsgálják a kérdést, mert nem tudom, mi a reakció az Európa és az Egyesült Államok ellen, a manőverek Oroszország a Krím-félszigeten.

Krímben a stabilitás érdekében a Belügyminisztérium

A film látható, ha különböző rossz hír szorongatva Moszkvában. Vlagyimir Putyin maga téve a kérdés, mert nem jelent meg a nyilvánosság előtt azóta március 5. A gazdasági válság még mindig tombol, mivel a nyugati embargó, és összeomlott a világpiaci olajárak.
1. Az Egyesült Államok - 581.000.000.000 Ft
LEGNAGYOBB haderő 2015
1. Az Egyesült Államok - 581.000.000.000 Ft
Az idei amerikai védelmi költségvetés mennyisége körülbelül 39 százaléka a teljes költségvetés minden ország a világon, a katonai, a tanulmány szerint a Nemzetközi Stratégiai Tanulmányok Intézete Londonban. Megjegyzendő USA-ban mintegy 1,3 millió személyzet, több mint 30.000 páncélozott járművek, 13.000 repülőgépek és harci helikopterek, 10 repülőgép-hordozók, 72 tengeralattjárók és tucatnyi más hadihajók.

Háborús előkészületek megrendelések Moszkva

Putyin a tervek szerint találkozik az elnök Kirgizisztán, hétfő (16/3) St. Petersburg. Jelenléte biztosan temetni vad lezáratlan kérdések. Demonstratív, Putyin voltak pletykák, hogy beteg, vasárnap (15/3) megparancsolta a Északi Flotta annak érdekében, hogy tartani egy hadgyakorlat.

Összesen 40.000 katona, 41 hadihajó és tengeralattjáró 15 részt az akcióban. A cél a gyakorlat az, hogy tesztelje, hogy gyorsan hozzon létre egy Északi Flotta tud reagálni a fenyegetésekre.

Északi Flotta része az orosz haditengerészet a hidegháború alatt elhelyezett a sarkkör. Jelenleg az Északi Flotta rendelkezik központja Severomorsk szomszédos Norvégiában.

Kína álom Erő Superpower
Kína felvetette a katonai költségvetést. A fejlesztés összhangban van az új bizalmat jelenik Pekingben. De az erő lehetne bizonyítani, különböző módokon, nem csak a katonai szerint Alexander Freund.

Harci erő, mint egy szuperhatalom biztosan nem tulajdonosa a kínai. Peking eddig csak felfegyverkezve gazdasági hatalom elterjedt befolyását a világban. Lenyűgözte, hozott intézkedések kizárólag gazdasági motornál.

Kína is soha nem folytathatnak nagyobb konfliktusok, legalább katonailag. Eddig a gazdasági növekedés az elsődleges. De most a paradigma úgy gondoljuk, hogy kell változtatni, mert az utóbbi megjelent egyre bízik Kínában, vagy is nevezhetjük több agresszív.

Az a benyomás által is megerősített Kína lépés növeli védelmi költségvetését, bár kevesebb, mint tavaly. Évek óta Kínában befektetett hatalmas alapok korszerűsítésére katonai erők.


Kína igaza van, hogy legyen egy katonai szuperhatalom, miután a gazdasági növekedés menganggumkan. Sőt, más erős országok is többször ráerőltetni saját érdekeit katonai erőt. Az Egyesült Államok bizonyos, míg Oroszország a közelmúltban azt mutatta, hogy a konfliktus Ukrajnában.

De ugyanez a logika kiváltó fegyverkezési verseny Ázsiában nem csak attól szomszédos Kínában, hanem nemzetközi szinten is. Ez a fejlődés nem csak egy kérdés, védi a gazdasági impulzus lüktető az ázsiai tengeri kereskedelem sávokat, de a fejlődés közös paradigma, hogy a konfliktus már nem határozza meg a diplomáciai erőfeszítéseket, hanem erõvel.

Ez ahhoz vezethet, hogy a katasztrófa és annak hatása érezhető lesz a világ. Mivel ezúttal mellett Kína, más országok, például India, Japán, a Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Vietnámban segítene megerősítse katonai.

Rengeteg konfliktus lehetősége Ázsiában. Különös tekintettel az egymást átfedő követelések nem lakható szigetek a Dél-Kínai-tenger és Kelet legnagyobb áruház robbanóanyagok égetni a nacionalista erők.

Bombázó repülőgép a Spratlys?
Kínai katonai bázisok Dél-Kínai tengeren
Bombázó repülőgép a Spratlys?
Mivel 2014 közepéig a kínai hadsereg elfoglalt bővül a "Tüzes Kereszt Reef" nyugati szélén a Spratlys. A szakértők a "Center for International és Stratégiai Tanulmányok" Washingtonban és Ázsiában Tengerészeti átláthatósági kezdeményezés úgy véli, az ország bambusz függöny épít a légi bázis mellett három kilométerre. A hosszú kifutópálya képes alkalmazkodni a hosszú távú bombázó típusú tartozó kínai H-6
Egy pillantás a konfliktus a vizek tomboló biztosítására természeti erőforrásokat. De alapvetően célja, hogy bővítse a befolyása az ilyen állítások. És Kína provokálni építésével katonai bázisok a Spratlys.

Hasonló a Japán, Kína a közelmúltban elfogadott terrorizmusellenes törvény, amely lehetővé teszi a katonai érdekeinek védelmében az ország külföldön.

De ha egyszer a növekedés Kína katonai költségvetése nem jelenti azt, Peking arra készül, hogy háborúzni. Eddig ázsiai országban még mindig ügyelve, hogy a gazdasági növekedés. miatt a gyorsan növekvő gazdaság teremt jólétet. És a kedvezőbb helyzetű, egyre minimális is befolyásolják a nacionalista mozgalom, függetlenül attól, hogy Pekingben, Tokióban vagy Washington.
Sőt, a hatalom bizonyítható sok. Mert most, még Kína vált a szuperhatalom anélkül, hogy legalább a katonai erejét.
Az indonéz katonai erő elfoglalva világ 12. a világban
 

Haditengerészet erői cserélt lövöldözés az ellenséggel, ha a szimulációs gyakorlat az Integrált Egészségügyi Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, Kelet-Jáva, kedden (28/7). (Két // Zabur Karuru)
Haditengerészet erői cserélt lövöldözés az ellenséggel, ha a szimulációs gyakorlat az Integrált Egészségügyi Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, Kelet-Jáva, kedden (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID Jakarta - a Bizottság tagja I. A PKS frakció Sukamta mondta, figyelmeztető függetlenség lehet a 70. nemzet, hogy tükrözze a lendület rendelkezett védelmi erők. Indonéziában kell egy erős állam gazdasági, társadalmi, kulturális, politikai, valamint a védelmi és biztonsági.

"Indonézia erős védekezés nem jelent fenyegetést más nemzetek, hanem az adott nemzet jóléte is. Az is, hogy Indonézia tiszteletben más nemzetek és hozzájárul fenntartásában világbéke, a megbízatása 1945 Alkotmány," mondta, csütörtök (6/8 ).

A szellem az indonéz függetlenség 70. tükröződnie kell rögzíteni az indonéz védelmi erők. A világ katonai hatalom hitelminősítő intézet Global Fire Teljesítmény Katonai 2015-ben rangsorolt Indonézia rangsorolja 12. Power Index 0,5231.

A szellem függetlenségét, Indonézia kell erejének növelése index. Reméli, hogy 2016-ban Indonéziában teljesítmény index tudott top 10 katonai hatalmak a világ, és 2024-ben léphetne be az első öt világ.

"Ahhoz, hogy a szükséges személyi állomány, védelmi eszközök és a költségvetést. Személyzeti hadsereg száma jelenleg 400 ezer, és van egy nagyon jó harci képesség," mondta.

Sukamta magyarázta, Indonézia számos elit csapatok szakosodott minden dimenzióban, mint a Kopassus és Raider AD, Paskhas és Denbravo (Különítmény Bravo) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), és Denjaka ( Különítmény Jala Mangkara) az AL.

Harci erő katonák még mindig jobb, mint más országokban, amikor szembesült Vis a Vis területén fegyver nélkül.

"Power túlélés és harci hatalmi elit erők már felismerte a nagyságát a más országokban. Ez olyan büszke, de nem indokolatlan, Indonézia kell javítani a mennyiség és a minőség," mondta.

Évről évre, azt mondta, a költségvetés a beszerzési és frissítés védelmi felszerelések egyre növekszik. "Mi is arra ösztönzik, hogy a költségvetését növeljék a következő évekre," mondta újra.

Hozzátette, hogy ha az emberi erőforrások, a védelmi eszközök és a költségvetés továbbra is javult mind mennyiségi, mind minőségi át a program és a Stratégiai Terv Minimum Essential Erők (MEF), Indonézia lehetett menni öt nagy világ katonai hatalom 2024-ben.

Top 10 országban legnagyobb katonai teljesítmény 2015
10 országban legnagyobb katonai teljesítmény 2015
Katonai erő kijelzője látható legyen a költségvetésből nyújtott, a szám a védelmi felszerelések állnak rendelkezésre, valamint a kifinomultság rendelkezett. Kik azok az országok, amelyek a legnagyobb katonai hatalma az 2015-nál?

1. Egyesült ÁllamokA költségvetése mintegy 581.000.000.000 Ft, az Egyesült Államok nevezték az ország legnagyobb katonai hatalom a világon. Ezen kívül, az Egyesült Államokban már felvett mintegy 1,3 millió személyzet, több mint 30.000 páncélozott járművek, 13.000 repülőgépek és harci helikopterek, 10 repülőgép-hordozók, 72 tengeralattjárók és tucatnyi más hadihajók.

2. KínaA költségvetés mintegy 129 milliárd USD, Kína egyre inkább attól tartott, és ez, mint az ország második legnagyobb katonai erő a világon az Egyesült Államok után. Kína felvett több mint 9000 tartályok, 3000 harci repülőgépek és helikopterek és 70 hadihajó. Ezen kívül Kínában is jelenleg egy lopakodó vadászgép, elemzi Shenyang J-31.

3. Szaúd-ArábiaJelenleg Szaúd-Arábia már elismerten az ország legerősebb katonai hatalma Ázsiában és a harmadik a világon. Amelynek költségvetése 81 milliárd dollár, Szaúd-Arábia engedheti meg magának, hogy megvásárolja mintegy 500 korszerű harci repülőgépek, 800 Leopard 2 tank, 7000 páncélozott járművek és mintegy 230 ezer katona.

4. OroszországA költségvetés mintegy 70 milliárd dollárt, Oroszország sügér, mint a negyedik ország, amely a legnagyobb katonai hatalom a világon. Orosz katonai jelenleg 800 ezer katona, 45 ezer páncélozott járművek, 3000 harci repülőgépek és helikopterek és egy repülőgép-hordozó Admiral Kuznyecov típusát.

5. EnglishNagy-Britanniában évente katonai költségvetése mintegy 62 milliárd USD, a költségvetést, hogy az Egyesült Királyság ötödik helyen, mint olyan országot, amely a legnagyobb katonai hatalom a világon. Általában a brit katonai erők mérsékelt, mintegy 200 ezer katona, 330 harci repülőgépek és helikopterek, valamint két-osztályú repülőgép-hordozó, Erzsébet királyné.

6. FranciaországFranciaország a katonai költségvetése 53 milliárd dollár, így az ország értékelik, mint az ország hatodik legnagyobb katonai erő a világon. A fő erőssége abban rejlik, hogy a francia katonai légi és földi, 600 repülőgép és harci helikopterek, 228.000 katona és több mint 8000 páncélozott járművek. Míg a tengeren szívében az európai országban van egy atommeghajtású repülőgép-hordozó, a Charles de Gaulle (R91).

7. JapánJapán szinkronizált, mint a felkelő nap országban, ez is felkerül az ország legnagyobb katonai hatalom a világon. A költségvetés mintegy 48 milliárd USD, ami Japánban, mint az ország a hetedik helyezés szempontjából a katonai erő a világon. Japánban egy tucat felderítő repülőgépek és hat lopakodó vadászgép F-35. Ezen kívül Japánban is van egy repülőgép-hordozó, hogy a japán haditengerészet Izumo nevezik a legkifinomultabb és jól képzett Ázsiában.

8. IndiaHindustan ország láthatóan nem szabad alábecsülni, amelynek költségvetése mintegy 45 milliárd USD, ami India az ország nyolcadik legnagyobb katonai erő a világon. Felvett Indiában több mint 1000 repülőgép és harci helikopterek, 15 ezer páncélozott járművek és két repülőgép-hordozók, többek között a volt Szovjetunió Kijev osztály, INS Vikramaditya nemrég elkészült megfiatalodott.

9. Németország


Top 10 országban legnagyobb katonai teljesítmény 2015
10 országban legnagyobb katonai teljesítmény 2015
Katonai erő kijelzője látható legyen a költségvetésből nyújtott, a szám a védelmi felszerelések állnak rendelkezésre, valamint a kifinomultság rendelkezett. Kik azok az országok, amelyek a legnagyobb katonai hatalma az 2015-nál?

1. Egyesült ÁllamokA költségvetése mintegy 581.000.000.000 Ft, az Egyesült Államok nevezték az ország legnagyobb katonai hatalom a világon. Ezen kívül, az Egyesült Államokban már felvett mintegy 1,3 millió személyzet, több mint 30.000 páncélozott járművek, 13.000 repülőgépek és harci helikopterek, 10 repülőgép-hordozók, 72 tengeralattjárók és tucatnyi más hadihajók.

2. KínaA költségvetés mintegy 129 milliárd USD, Kína egyre inkább attól tartott, és ez, mint az ország második legnagyobb katonai erő a világon az Egyesült Államok után. Kína felvett több mint 9000 tartályok, 3000 harci repülőgépek és helikopterek és 70 hadihajó. Ezen kívül Kínában is jelenleg egy lopakodó vadászgép, elemzi Shenyang J-31.

3. Szaúd-ArábiaJelenleg Szaúd-Arábia már elismerten az ország legerősebb katonai hatalma Ázsiában és a harmadik a világon. Amelynek költségvetése 81 milliárd dollár, Szaúd-Arábia engedheti meg magának, hogy megvásárolja mintegy 500 korszerű harci repülőgépek, 800 Leopard 2 tank, 7000 páncélozott járművek és mintegy 230 ezer katona.

4. OroszországA költségvetés mintegy 70 milliárd dollárt, Oroszország sügér, mint a negyedik ország, amely a legnagyobb katonai hatalom a világon. Orosz katonai jelenleg 800 ezer katona, 45 ezer páncélozott járművek, 3000 harci repülőgépek és helikopterek és egy repülőgép-hordozó Admiral Kuznyecov típusát.

5. EnglishNagy-Britanniában évente katonai költségvetése mintegy 62 milliárd USD, a költségvetést, hogy az Egyesült Királyság ötödik helyen, mint olyan országot, amely a legnagyobb katonai hatalom a világon. Általában a brit katonai erők mérsékelt, mintegy 200 ezer katona, 330 harci repülőgépek és helikopterek, valamint két-osztályú repülőgép-hordozó, Erzsébet királyné.

6. FranciaországFranciaország a katonai költségvetése 53 milliárd dollár, így az ország értékelik, mint az ország hatodik legnagyobb katonai erő a világon. A fő erőssége abban rejlik, hogy a francia katonai légi és földi, 600 repülőgép és harci helikopterek, 228.000 katona és több mint 8000 páncélozott járművek. Míg a tengeren szívében az európai országban van egy atommeghajtású repülőgép-hordozó, a Charles de Gaulle (R91).

7. JapánJapán szinkronizált, mint a felkelő nap országban, ez is felkerül az ország legnagyobb katonai hatalom a világon. A költségvetés mintegy 48 milliárd USD, ami Japánban, mint az ország a hetedik helyezés szempontjából a katonai erő a világon. Japánban egy tucat felderítő repülőgépek és hat lopakodó vadászgép F-35. Ezen kívül Japánban is van egy repülőgép-hordozó, hogy a japán haditengerészet Izumo nevezik a legkifinomultabb és jól képzett Ázsiában.

8. IndiaHindustan ország láthatóan nem szabad alábecsülni, amelynek költségvetése mintegy 45 milliárd USD, ami India az ország nyolcadik legnagyobb katonai erő a világon. Felvett Indiában több mint 1000 repülőgép és harci helikopterek, 15 ezer páncélozott járművek és két repülőgép-hordozók, többek között a volt Szovjetunió Kijev osztály, INS Vikramaditya nemrég elkészült megfiatalodott.

9. NémetországMiután az ország legrettegettebb a síkságon Európa, most egy költségvetése mintegy 44 milliárd USD, hogy a német ült kilencedik helyét az ország legnagyobb katonai hatalom a világon. Német katonai egyik legnagyobb erőssége a földön fekszik, több mint 5000 páncélozott járművek, többek között, a Leopard 2 modern technológia. De a német katonai hatalom támadó eddig alacsonyabb, mint az angol vagy a francia.

10. Dél-KoreaVáratlanul, ginzeng országban, hogy ki a költségvetés 34 milliárd USD ezzel egyike azon országoknak, amelyek a legnagyobb katonai hatalom a világon. Megjegyzendő, Dél-Koreában több mint 5000 tank, 650 ezer katona és 750 harci repülőgépek és helikopterek.
Miután az ország legrettegettebb a síkságon Európa, most egy költségvetése mintegy 44 milliárd USD, hogy a német ült kilencedik helyét az ország legnagyobb katonai hatalom a világon. Német katonai egyik legnagyobb erőssége a földön fekszik, több mint 5000 páncélozott járművek, többek között, a Leopard 2 modern technológia. De a német katonai hatalom támadó eddig alacsonyabb, mint az angol vagy a francia.

10. Dél-KoreaVáratlanul, ginzeng országban, hogy ki a költségvetés 34 milliárd USD ezzel egyike azon országoknak, amelyek a legnagyobb katonai hatalom a világon. Megjegyzendő, Dél-Koreában több mint 5000 tank, 650 ezer katona és 750 harci repülőgépek és helikopterek.

Recruit 100 millió Kader Államvédelmi
(LKBN Antara) honvédelmi miniszter bemutatott egy Ryamizard Ryacudu kapcsolatos kialakulását káderek, hogy megvédje az állam Jakarta, hétfő (12/10). (88)
JAKARTA vágy védelmi miniszter (védelmi miniszter) Ryamizard Ryacudu toborozni 100 millió polgára Indonézia létrehozott egy káder megvédeni az országot hamarosan rájött.

"A potenciál hatalmas, 250 millió lakosra Indonézia, mintegy 100 millió, amely potenciálisan militáns káderek az ország védelme," mondta a Honvédelmi Minisztérium, Jakarta, hétfő (12/10). Ő kísérte igazgatója az Állami Honvédelmi Minisztérium Védelmi Első Admiral M Faisal.

A közeljövőben a kormány mendadar építőmester 4500 káderek toborzott, hogy megvédje az országot a 45 megyéjében / városok Indonéziában. A számos új, korai embrió, amely továbbra is eléri a társadalom minden szintjén. Még elnök Jokowi részt beiktatni ezeket a káderek.

"Ez nem a sorozás, mint más országokban," mondta Ryacudu, aki sietett beállítani az értelemben az ország védelme helyett a kötelező katonai szolgálatot. M Faizal hozzáteszi, hogy megvédje az állami program nem követi a példáját Dél-Korea és Szingapúr.

"Ha Dél-Korea és Szingapúr voltak sorkatonák, kötelesek vagyunk megvédeni az országot. Természetesen mi továbbra is fejleszteni kívánja a fegyelem és a jogaik és kötelezettségeik az állam, "mondta Faisal. Külön-külön, koordináló miniszter Politika Luhut Binsar Panjaitan biztosítják az ország védelmi programot különbözik a program sorkatonák. Polgári védelmi tevékenységek csepegtetni több fegyelmet, különösen a kisgyermekek.

Volt TNI vezető tábornok (ret) Moeldoko értékeli a program nem a vonat az emberek használni a fegyvereket. A program megfelelő felkészülés kialakulását tartalék alkatrész. Elmondta, hogy az ország védelmi rendszer három rétegből, azaz a katonai elemek, alkatrészek, és a kiegészítő alkatrészek. Ez a három összetevő kell szinergikus.

Szerelem Homeland

Arról, hogy ki lennének téve a kötelező megvédeni az országot? Ryamizard beszélve a lakosok 50 éves és alatt. "Ahhoz, hogy elősegítse a hazaszeretet, mint a testmozgás és pszichológiai. A korhatár 50 és alsó, ez egy soha véget nem érő folyamat, a korai gyermekkortól a felsőoktatásba, "magyarázta. Minden volt 50 éves és alatt, amit a szakma kezdve tanár a kancellár.

De a súlyos edzés intenzitását úgy állítottuk be. Ennek első lépéseként, a helyét pendadaran hasznosítani katonai létesítményeket, amelyek már ott végig. Ezek közül Depo Combat Oktatás és képzés mind a regionális katonai parancsnokság (Kodam). Tény, hogy október 19-én, ünnepélyes keretek között végzett egyidejű egész Indonéziában.

Anyagilag, modulok és tanterv pendadaran megvédeni ebben az országban állították össze kell vonni az összes szakértők és érdekeltek, amelyek alkalmasak a minden korosztály és az élet. Alapvető anyagok közé megerősítése Pancasila, mint az állam, a hazaszeretet, az értéke segítőkészség, kész feláldozni kedvéért az ország.

Ami fontos, az a termesztés erkölcsi értékek, karakter, és odaadás a mindenható Isten. Gyakorlati szempontból a hasznosságát káderek, hogy megvédje az országot is élen jár, hogy foglalkozzon a sok probléma a nemzet. Azt is megemlítette, a fenyegető állapot, nem katonai.

Ő csoportosítva nyolc kategóriában. Kezdve a terrorizmus, a természeti katasztrófák, mivel Indonézia volt kerületű gyűrű a tűz. Következő sérti az államhatár, mekkora veszélyt jelenthet a szeparatista mozgalmak, a betegség terjedését, az esetleges számítógépes támadások külföldről. Következő egy drog. Az utóbbi egy kulturális beszivárgás.

Míg a képviselőház tartja a tervet nehéz megérteni. Kritika érkezett a Bizottsághoz a House of PDIP, Tubagus Hasanuddin. "Nehéz volt megérteni," mondta. Vezérőrnagy (RET) látja a célt emberek száma több mint 100 millió ember fantasztikusak voltak túl. Mivel az eszközök Oktatási Tanács és a képzés (oktatás és képzés Ügynökség) TNI nagyon korlátozott, csak képes befogadni 600 fő.

"Ha a cél 100 millió ember 10 éves, a cél 10 millió ember évente, vagy 833.000 ember havonta. Ezek a számok is fantasztikus, "sorotnya. A jogalap a haza védelmében is megítélni, hogy hiányzik. Indonézia nem volt Államvédelmi törvény, mivel az 1945-ös 30. cikk, 1. bekezdés már előírja, hogy megvédje az országot, és az 5. pontban annak érdekében, hogy megvédje az állam mandátumával törvényben előírt.

"Szerint a törvény 3. számú 2002 honvédelemről szóló 9. cikk 3. bekezdés is említi, a rendelkezés az állampolgári nevelés, a kötelező alapvető katonai kiképzést, és odaadással, hogy a szakma szerint szabályozzák a törvény. Szóval eddig még nem volt olyan állam védelmi törvény, "mondta Hasanuddin.

Anélkül, hogy a törvény, rendelet, vagy szabályozás, nehéz lesz megvalósítani az ország védelmi politikáját. A következő pont, Hasanuddin kiemeli a költségvetés. "Véleményem szerint, meg kell beszélnünk visszaállítás, amikor az állam korlátozta a pénzünk legyen figyelmesebb állapítani, melyik a legfontosabb prioritás a kedvéért a nemzet," mondta Hasanuddin.

World War III fog bekövetkezni, amikor az emberek használni egy ajánlatom, vagy felhasználói Koránt, biztosan soha nem fog megtörténni neve a harmadik világháborút, mint Isten a Koránban azt mondja, a bűn az a személy, aki megöl egy másik embert, ok nélkül syarrie, majd mintha viselte a bűn az egész emberi, és ha valaki védeni (mentés) az emberi lélek, mintha az egész emberiséget mentené.
Ezért az Isten szavát, minden emberi lény, amikor meghalnak, és a feltámadás napján (a továbbiakban), akkor a probléma az ember kapcsolatát Istennel, hogy először hozta számla (felelősségre) kérdése ima (és a következetesség futó pillére az iszlám), és a kapcsolat az ember van vérről, a jó kapcsolatok vagyunk embertársaink, jót a szülők, rokonok, Seama szomszédok, faji, etnikai, nemzet, hogy mi volna jó ellenük, mint például, hogy megvédje őket, vagy segíteni nekik, hogy megszorította a szegénység (éhezés ) és más élet nehézségeit). Ha van jó benrbuat, hogy minden emberi lény jutalma jutalom Isten a mennyország, különben ha fáj is beszélve, hogy megöli a szomszédaink válasza Isten pokol.
World War III bekövetkezett volna csak Isten tudja, mert mindazt, ami Isten által és már írva a könyvben:

"Lawh Mahfuz".

Próféta sallallaahu alaihi wa sallam mondta: "Allah állított valamennyi sorsa minden teremtmény ötvenezer évvel ezelőtt teremtette Isten az eget és a földet". (HR. Muszlim sem. 2653).

"Senki csapás befalls a földön és a (nem) magatokban, de van írva a könyvben (lawh Mahfuz) előtt hozzuk meg. Bizony, ez könnyen Allah ". (QS. Al-Hadid: 22).
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder
No comments:

Post a Comment