!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, November 10, 2015

World War III startar från Mellanöstern?

Resan var inte klar (381)

(Del 381, Depok, West Java, Indonesien den 15 oktober, 2015 15:09 pm)

World War III startar från Mellanöstern?

Inbördeskriget i Syrien, kriget i Jemen, konflikten i Korea, omtvistade Spratley öar i Sydkinesiska havet och konflikten i Ukraina och i Nordafrika verkar vara den första utlösande ett världskrig III frön i framtiden. Om det händer, är det svårt att föreställa sig att gå till mänsklighetens överlevnad i dag, för om som en följd av tvisten sträcker sig till ett världskrig III, öde människans existens är hotad, detta skulle kunna kallas Koranen och Sunnah som tidiga tecken på hotande undergång (förstörelse människa), på grund av att agera och vårdslöshet och kezoliman människan själv.
På grund av World War III kommer oundvikligen att innebära militär makt besatt kärn supermakt USA, Ryssland, Kina, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Japan, Nordkorea, Indien, Pakistan, Israel och Iran.
Med kärn-headed missiler besatt dessa stater är tillräckligt för att förstöra 90 procent av jordens befolkning i det tredje världskriget.
Förmodligen på grund av förstörelse och förstörelsen av jordens befolkning, de mänskliga kvarlevor som fortfarande kan vara svåra bygga en ny civilisation tillbaka som de av människor idag.
Kriget i Syrien, desto svårare blir det att vara över, eftersom detta krig har inneburit politisk konkurrens och påverkan av världens militär supermakt Ryssland och USA.
USA med Nato-allierade och medlemmar av Arabförbundet för att ge bistånd vapen, ammunition och militär utbildning för oppositionsgrupper i Syrien mot Assad regimen som understödda Iran, shiitiska Hizbollah i Libanon och Ryssland.
Förutom den politiska konflikten i den syriska konflikten har också blivit ett slagfält jihad för de flesta sunnitiska oppositionen mot Assad regimen stödda shiitiska Hizbollah och shiitiska Iran och Ryssland
Dessutom ideologi Shia och sunni (Ahl al Sunnah waljamaah) står i bjärt kontrast till 90 procent, sunniter anklagar shiitiska som kätteri eftersom det har mengkafirkan följeslagare av profeten Muhammed,
Sunniter anklagar shia mushab Koranen använder olika mushab sunni. Sunni användning Koranen Mushab Usmani, sdangkan Shi'ite fatimidiske mushab som är mycket tjockare än Mushab Usmani.
Sunni majoritet Indonesien representerade den indonesiska Ulema rådet (MUI) utfärdade en fatwa (eftersom MUI ordförande Prof. Hamka att shiitiska läran är kätteri. Så även fatwan utfärdade berömda Sunnilärda från Saudiarabien, Pakistan, Indien och Nordafrika (Egypten ).
Även om shiitiska präster har sina egna argument att de följeslagare hade varit hedningar, bland annat anklagar följeslagare av profeten Muhammed tillät tre dagar efter döden av nyligen begravda. Även forskare Sunni melilai förseningen berodde inte på avsiktliga, men på grund av vänner skakade, chockad och kunde inte tro profeten Muhammed, som just hade sett dör, så som en följd av förseningen tolkades olika av anhängare av shiitiska.
Så konflikterna i Syrien och Irak mellan ISIS (Islamic State) är nu inte bara ett politiskt krig, men det leder till ett krig av ideologi. Mellan irakiska shiitiska regim som hjälpt shia Iran och den libanesiska shiitiska Hizbollah mot ISIS, som stöds av 25000 jihadister från över 100 länder, bland annat från Ryssland, Tadzjikistan, Afghanistan, USA och Natoländernas.
Saudiarabien och dess allierade i Arabförbundet att stödja en koalition av 18 länder som leds av USA: s och Natos strids ISIS. Saudi Arabien anklagade ISIS som grupp Khawarij samt shi'itisk anklagas för kätteri.
Saudi präster hävdade att de inte hitta utbrytargrupper muslimer i enlighet med följeslagare Ahl Sunnah wal Jama'ah utom bland anhängarna av As-Salaf al-Salih Ahl al hadith.

Mu`tazilah hur kunde motsvara följeslagare de stora siffrorna medan de fördömer de stora siffrorna för rättvisa och sänkte sin vän och anklagade dem för kätteri, såsom Al-Wasil bin Atho 'där det står: Om Ali, Az-Zubair Tholhah och då jag inte vittna straffas på grund av deras vittnesmål. [se Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

De Kharijites hade kommit ut ur religion och menyempal menighet muslimerna eftersom vissa grundläggande punkter i deras doktrin är mengkafirkan Ali och hans son, Ibn Abbas, Uthman, Talha, Ayesha och Mu'awiyah och ligger inte på egenskaperna hos följeslagare av människor trakasserande och mengkafirkan dem.

Som Shufiyah, de underskattar arvet av profeterna och förnedrande sändaren av boken och Sunnah och deras mensifatkan som den avlidne. En stor man säger: Du tar dina kunskaper, den avlidne medan vi tar vår kunskap om bra liv som inte är död (Gud) direkt. Därför säger-med de sina munnar att förkasta Sanad hadits-: Har mengkhabarkan mig mitt hjärta Rabb.

När det gäller shiiterna, har de trodde att de följeslagare hade upphört att gälla efter döden av Profeten 'aleihi wa sallam utom ett fåtal personer, se Al-Kisyiy-en av dem- präst berättar historien om boken Rijalnya fallet. 12.13 från Abu Ja'far, att han har sagt: All avfallna efter döden av Profeten 'aleihi wa sallam utom tre, sa jag: Vem är den tredje personen? Han svarade: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary och Salman Al-Farisiy.

Och berättas i s.13 Abu Ja'far, sade han: Utvandrarna och Anshor har kommit ut (religion) med undantag för tre. [Se Al-Kaafiy arbete Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini se också deras stora -tokoh vid tidpunkten för this- fördömde och förbannade Abu Bakr och Umar i sin bok Kasyful Asroor fall 131, sade han: Sannerligen syaikhani (Abu Bakr och Umar) ... och härifrån vi befinner oss tvingade att lämna bevis bevis för deras avvikelser är båda mycket tydlig om Koranen för att bevisa att de två hade menyelisihinya.

Och sade återigen gäller 137: ... och profeten stängde ögonen (d) medan både öronen inga kommentarer om Ibn al-Khattab som upprättstående lögn och kufr kommer från praktiken kezindikan och penyelisihan av verserna i Koranen " en härlig.

Som murjiter, tror de att tro de hycklare som befinner sig i samma tro kenifakan Assabiqunal Awalun (de första människorna som konverterat till islam) i Utvandrarnas och hjälpredor.

Hur de alla överensstämde med vänner medan de är:

Mengkafirkan utvalda folk från bland dem
Acceptera inte alls att de är berättad ur Profeten 'aleihi wa sallam i aqeedah och Shariah lag.
Följer den bysantinska civilisationen och grekisk filosofi

Sammanfattningsvis
Dessa grupper alla vill förneka oss vittnen till boken och Sunnah och fördömde dem medan de är mer värda förebråelse, och de är zindiq.

Det är således klart att förståelsen av al-salaf är manhaj Firqatun Najiyah och Ath-Thaifah Al-Mansurah i begreppet förståelse, acceptans och Istidlal (rättsligt beslut).

Medan de som följer exempel på följeslagare är de som arbetar med berättelser (Hadith) är äkta och autentiskt Dalah Sharia lag, med vägen och förstående vän, och detta är hans sätt att leva Ahl Hadith, inte under Ahl-ul-bid'ah och lust. Så sant och den starka vad vi beskriver när vi förklarar deras framgång i form medla till Profeten 'aleihi wa sallam med framgång på den person som tog Sunnah' aleihi wa sallam och Sunnah av de fyra kalifer efter honom.
Tvister mellan sunni med shia enligt många historiker av islam kan inte skiljas från den gamla rivaliteten mellan etniska perser och araber i Mellanöstern.
Dessutom, efter kung D'Andrea (Persien / Iran) hade dominerat stora delar av Mellanöstern och Centralasien och delar av Europa skulle då erövrat och besegrade av den islamiska kalifatet, vilket gör den ursprungliga persiska religion Zoroastrianism till islam.
Men tydligen influenser och kultur rivalitet Zoroastrians inte vill elimineras bara genom perserna, så islam som utvecklades i Iran är mycket skiljer sig från islam i Mellanöstern dominerade den arabiska nationen.
Egenskaper som skiljer sig från sunniislam som kallas shia grupper. Historien om denna uppdelning först utlöstes av ökningen av bin abi Talib Ali blev kalif Uthman ersätta de dödade rebellerna.
När den stigande Ali blev kalif till stöd för alla vänner, förutom Muawiya, som var tvungen att erkänna Ali efter Ali åtala när rebeller mördare Usman, men Ali fann då han bara upptagen vill förena muslimer indelas hade enhet blivit priotitas nya eftersträvas söka efter och åtala mördarna Usman.
Muawiyah att en klan grupp (härstamning med Usman) utföra ijtihad att rättvisa först, det var ett erkännande av regeringen i Ali. Ijtihad skillnaden mellan Ali och Muawiyah gruppen är vilken färg den ursprungliga ursprung stridigheter bland muslimer och har nu utvecklats till ideologiska skillnader mellan shia och sunni.
Dessutom, den senaste tidens Shia ansvara för alla följeslagare av profeten är kafir (avfälling) utom persiska härkomst följeslagare som Salman Al Farisi.
Shia Rafidah ens överväga och rena Ali, att Ali var den som faktiskt förtjänar att vara den sista profeten. Även den shiitiska för avguda blodslinjer och härstamning Ali Husein Alis son gift med dottern till den förre kungen av Persien erövrades av kalifen Umar Bin Khattab.
Även Ali hade många barn, som Hasan, men kulten endast ättlingar till Hussein som gifte sig dottern av konungen av Persien, så att 12 shiitiska imamer är allt från linjen av Ali Hussein, barnbarn till profeten Muhammed.
En annan skillnad är problemet Koranen, när Sunni använder Mushab Usmani (Mushab samlas in under kalifat Usman), använd sedan Mushab Shia Fatimid (Fatima var dotter till profeten Muhammed och hustru till Ali).
Även ordet Shia heliga boken Koranen Fatimis version är tjockare än Mushab Usmani.
Därför Människor Shia mengkafirkan följeslagare (Sunni aldrig mengkafirkan Ali och vän av persisk härkomst), även menhormati dem, så Hadith (Sunnah / Al-Hikmah) profeten Muhammed berättade alla vänner inklusive de från Salman Al Farisi används sunniislam, efter Där sorteras autentiska Hadith, eller hasan hadith dhoif (svag sanadnya eller falskt).
Präster som samlar dem Imam Buchori denna hadith, Imam Muslim, imam Syafei, Imam Hambali, Imam Hanafi och Maliki imamen.
Det är därför den indonesiska Ulema rådet (MUI), som dominerade Ulama NU, Muhammadiyah, Hidayatullah, exakt, alla Sunni, eftersom ordföranden för MUI av Prof. Dr Hamka mengelluarkan fatwa att Shia som Sesat flöde (med 10 kriterier för anledning).
Så att konflikten i Syrien, Irak och Jemen kan vara komplicerade och svåra att förena, för var och en av de stridande parterna känna sig lika Jihad heligt krig.


Snowden: ISIS hack Israel, USA och Storbritannien

REPUBLIKA.CO.ID, tidigare anställda i National Security Agency (NSA) USA Edward Snowden sa att om Islamiska staten Irak och Syrien (ISIS) är en organisation bildad av underrättelsesamarbete i de tre länderna.
Citerat från Global Research, ett oberoende forskningsorgan i den kanadensiska medier, avslöjade Snowden att underrättelseenheten av brittiska, amerikanska och israeliska Mossad arbetar tillsammans för att skapa en ny kalifatet tillstånd som kallas ISIS.
Snowden sade underrättelsetjänster i de tre länder som utgör en terroristorganisation att locka extremister runt om i världen. De kallar denna strategi som "honeycomb".
NSA dokument släpptes Smowden visar hur bikupa strategi för att skydda de intressen som sionist att skapa parollen om islam. På grundval av dessa handlingar, är det enda sättet att skydda intressena hos judarna att skapa en fiende vid gränsen.
Strategin är gjord för att sätta alla extremister på samma ställe så lätt riktade. Inte bara det, skulle ISIS förlänga instabiliteten i Mellanöstern, särskilt i arabländerna.
På grundval av dessa dokument, ISIS ledare Abu Bakr al-Baghdadi får också ett helt år av militär utbildning från Mossad, Israel. Al-Baghdadi får också en kurs i teologi och retorik de sionistiska underrättelsetjänsten.

Ring Iran ISIS US Dockfilm Israel

Chef för Irans väpnade styrkor, general Massoud Jazayeri Bigadir ringa ISIS bildas av USA för att skydda Israel. (Special)
Teheran - Irans väpnade styrkor chef, general Massoud Jazayeri Bigadir ringa ISIS bildas av Förenta staterna (US) för att skydda Israel. Enligt Jazayeri, framgår av en viss hemlig US-hjälp till ISIS.

"Men vi ser den här frågan, vi tittar på USA: s stöd för terroristgrupper ISSL. De gör det för att skydda Israel från hotet i regionen", säger Jayazeri, som rapporterats Farsnews på fredag ​​(16/10).

Jayazeri säga, hur USA hjälpte ISIS är med membentangan en kedja av inflytande i Mellanöstern, som långsamt stärker ISIS. Kedjan visade sig kunna begränsa den fria rörligheten för Hizbollah i Libanon, trycka motståndskrafterna Isis och ens kunna pressa Iran, så det kan inte göra mycket i Mellanöstern.

Syrien, sade Jayazeri, är den viktigaste punkten att bryta de kedjor som makten. Därför kommer Iran försöker hjälpa Syrien bryta kedjan, som också syftar till att störta den syriska regeringen.

Han tror, ​​med hjälp av Iran, då Syrien kommer att kunna vinna kampen, och bryta de kedjor som har sträckt USA under de senaste fyra åren i Syrien.

"De" härskare "under de senaste fyra åren som försöker ständigt att störta den syriska regeringen. Under stöd av Iran, kommer inte bara den syriska regeringen inte störtas, men också Syrien för att få en ny seger", sade han.

Ryssland och Förenta staterna om mötet titeln syriska luftrum

(BBC) - Pentagon sade att strålarna de måste manövrera separation som inte är alltför nära den ryska stridsflygplan.
Ryssland har kommit överens om att hålla ett möte med USA om de aktuella säkerhets bombningarna i Syrien, enligt Pentagon.
Mötet var "mycket troligt att det händer i helgen", sade talesmannen Peter Cook.
Det finns farhågor att krascha kollision eftersom Förenta staterna och Ryssland är båda bombattacker i Syrien trots separat.
USA och Nato-allierade avbryts på grund av jetplan Ryssland har flera gånger brutit mot luftrum Turkiet.
Tidigare i veckan Pentagon sade att de måste göra minst en manöver "säker separation" som stridsflygplan Förenta staterna inte får alltför nära den ryska flygplan över Syrien.
Denna incident inträffade den 1 oktober, men Pentagon har inte lämnat ytterligare förklaring.
Detta möte väntas diskutera hur mycket avståndet mellan strålarna Förenta staterna och Ryssland och vad som är standardspråket för kommunikation av besättningen.
Ryssland har också lanserat raketer från krigsfartyg i Kaspiska havet.
Det finns farhågor om att Ryssland faktiskt attackerade motståndare till president Bashar al-Assad, inte en militant positioner ISIS.
USA: s försvarsminister Ashton Carter på fredag ​​(10/09) har anklagat Ryssland för militära operationer "fundamentala brister" i Syrien och kommer att "tända ett inbördeskrig som uppmuntrar extremism".
Men Moskva förnekade uttalande som säger att under den senaste veckan de attackerade mål i stället för ISIS.

Ryska kryssningsmissiler "nedgång i Irans
Tjänstemän vid försvarsministeriet sade att USA, den ryska kryssningsmissiler avfyrade från Kaspiska havet till målen i Syrien faller i Iran.
Två tjänstemän som begärt anonymitet, sade att det är oklart om det finns skador på grund av brand dessa missiler.
En tjänsteman sade fyra missiler ur skottlinjen.
Iran nyhetsbyrån citerade guvernör i Takab provinsen, västra Iran, som säger främmande föremål faller på byn.
Ryska försvarsdepartementet sade att alla missiler slog de önskade målen i Syrien.
Ryska tjänstemän sade på onsdagen (07/08) hade avfyrat 26 kryssningsmissiler av ryska strids fartyg i Kaspiska havet med målet att jihadgrupper i norra Syrien dammen nordväst.
Påståendet att de ryska missiler till Iran i höst visas när Nato bekräftade att de kommer att försvara sina allierade.
Nato säger att det har förändrat förfarande som tillåter utplaceringen av trupper för att bli snabbare.
Denna utveckling kommer som Ryssland ökade sin militära inblandning i den syriska konflikten.
Syrien själv välkomnade "stöd från Ryssland" av den ryska militären sade att attackerna har försvagat effekten av en grupp som kallar sig Islamiska staten eller känd som ISIS.

Fyra ryska krigsfartyg enligt rapporten avfyrade 26 missiler mot 11 mål ISIS.
Ryssland sade den hade inlett en raketattack på målgruppen som kallar sig Islamiska staten eller ISIS i Syrien av sina krigsfartyg i Kaspiska havet som handlar om 1.500km.
Försvarsminister Sergej Shoigu sade fyra krigsfartyg sköt 26 missiler mot 11 mål havet och förstöra den.
Medan de syriska marktrupper med luft lock för att anfalla Ryssland, sade syriska tjänstemän.
Ryssland förnekar anklagelser om att de flesta av de attacker som de har inlett målet inte ISIS.
Institutioner aktivister, den syriska observatoriet för mänskliga rättigheter, rapporterade framsteg '"hårda strider i flera månader" i provinsen Hama och Idlib.
Sammandrabbningarna inträffade efter lanseringen av en rysk flygräd i samma område.
Det uppskattas att attacker från Kaspiska havet är den första samordnade attacken eftersom luften slår Ryssland, en nära allierad till Syriens president Bashar al-Assad, började den 30 september.
Ryssland har sagt att det riktar "alla terrorister", men åtminstone en del av flyganfall rapporterades på civila och rebellgrupper backade väst.

Syriens president Bashar al-Assad visar Ryssland ingrep i inbördeskriget i Syrien är mycket viktigt för säkerheten i hela Mellanösternregionen.
Den syriska ledare sade att militära aktioner mot den USA-ledda koalitionen grupp som kallar sig Islamiska staten eller ISIS misslyckats med att förhindra spridningen av terrorism.
Han hävdade att endast en koalition av Syrien, Ryssland, Iran och Irak som skulle kunna förhindra skador i regionen.
"Denna koalition måste lyckas, om inte, kommer vi att bevittna förstörelsen av hela regionen. Vi tror att denna koalition kommer att lyckas", den syriske presidenten sade i en intervju med iransk tv sändes på söndagen (10/4).
Enligt honom, fyra länder förenas för att övervinna terrorism och kommer så småningom att nå "konkreta resultat", till skillnad från den USA-ledda koalitionen.
Ryssland har lanserat flyganfall mot ISIS i Syrien sedan förra veckan.
När president Bashar al-Assad inlagor, Ryssland fortsatte att lansera flyganfall i Syrien.
Nämnde att ryssarna anföll ståndpunkter ISIS, men aktivister säger fokusmål är grupper som motsätter sig president Assad.

Medlemmar av den USA-ledda koalitionen, som inledde en resistens mot en grupp som kallar sig Islamiska staten eller ISIS, uppmanade Ryssland att stoppa flyganfall som de sade drabbade syriska oppositionsgrupper och civila.
I ett gemensamt uttalande fredag ​​(2 oktober), USA, Storbritannien, Turkiet och andra medlemmar av koalitionen sade den ryska attacken skulle "bara leda till mer extremism".
Ryssland, som enligt vittnen gick tillbaka till attacken på fredag ​​(02/10), sade att det riktar ISIS.
En högt uppsatt rysk tjänsteman sade att attacken kan pågå i tre till fyra månader.
Alexei Pushkov, ordförande i styrelsen för den ryska parlamentets utrikes, lägga till USA bara "låtsas" bombade ISIS.
Han lovade Ryssland skulle vara en mer effektiv drift.
Ryska flygvapnet starta ett flyganfall i Syrien på onsdagen (30 september).
Syrian militären sade Ryssland har genomfört 18 flyganfall sedan torsdag kväll.
Bland dem görs i provinsen Hama och Idlib, den provins där det finns starka ISIS.

Ryssland säger "tusentals ryska medborgare" har anslutit sig till ISIS i Syrien.
Rysslands överhus i parlamentet på onsdag (30/09) enhälligt godkänt en begäran från president Vladimir Putin skickade trupper till ett annat land.
Beslutet banade väg för den ryska regeringen att lansera flyganfall dunkade en grupp som kallar sig Islamiska staten eller ISIS.
En talesman för den ryska regeringen, Sergej Ivanov, sa att det inte skulle skicka marktrupper till Syrien och kommer endast att använda kraften i luften.
Enligt Ivanov, Ryssland har intressen i Syrien, eftersom "tusentals ryska medborgare har anslutit sig till ISIS och de har blivit ett hot mot den nationella säkerheten".
"Det är inte en fråga om att nå ett mål eller ambition i vår utrikespolitik, som påstått västländer. Detta är helt enkelt eftersom det finns nationella intressen i Ryssland", sade Ivanov.
Ivanov lagt Syriens president Bashar al-Assad, har formellt begärt militärt bistånd till Ryssland.
Tidigare, under ett tal vid FN: s högkvarter, kallade president Putin för en större koalition för att bekämpa terrorismen.
Förutom Ryssland har den USA-ledda koalitionen har först lanserades flyganfall i Syrien under det senaste året.
Ryssland och Förenta staterna om mötet titeln syriska luftrum
Pentagon sade att strålarna de måste manövrera separation som inte är alltför nära den ryska stridsflygplan.
Ryssland har kommit överens om att hålla ett möte med USA om de aktuella säkerhets bombningarna i Syrien, enligt Pentagon.
Mötet var "mycket troligt att det händer i helgen", sade talesmannen Peter Cook.
Det finns farhågor att krascha kollision eftersom Förenta staterna och Ryssland är båda bombattacker i Syrien trots separat.
USA och Nato-allierade avbryts på grund av jetplan Ryssland har flera gånger brutit mot luftrum Turkiet.
Tidigare i veckan Pentagon sade att de måste göra minst en manöver "säker separation" som stridsflygplan Förenta staterna inte får alltför nära den ryska flygplan över Syrien.
Denna incident inträffade den 1 oktober, men Pentagon har inte lämnat ytterligare förklaring.
Detta möte väntas diskutera hur mycket avståndet mellan strålarna Förenta staterna och Ryssland och vad som är standardspråket för kommunikation av besättningen.
Ryssland har också lanserat raketer från krigsfartyg i Kaspiska havet.
Det finns farhågor om att Ryssland faktiskt attackerade motståndare till president Bashar al-Assad, inte en militant positioner ISIS.
USA: s försvarsminister Ashton Carter på fredag ​​(10/09) har anklagat Ryssland för militära operationer "fundamentala brister" i Syrien och kommer att "tända ett inbördeskrig som uppmuntrar extremism".
Men Moskva förnekade uttalande som säger att under den senaste veckan de attackerade mål i stället för ISIS.

Ryska kryssningsmissiler "nedgång i Irans
Bilder från det ryska försvarsdepartementet visar ryska missiler avfyrades från Kaspiska havet.
Tjänstemän vid försvarsministeriet sade att USA, den ryska kryssningsmissiler avfyrade från Kaspiska havet till målen i Syrien faller i Iran.
Två tjänstemän som begärt anonymitet, sade att det är oklart om det finns skador på grund av brand dessa missiler.
En tjänsteman sade fyra missiler ur skottlinjen.
Iran nyhetsbyrån citerade guvernör i Takab provinsen, västra Iran, som säger främmande föremål faller på byn.
Ryska försvarsdepartementet sade att alla missiler slog de önskade målen i Syrien.
Ryska tjänstemän sade på onsdagen (07/08) hade avfyrat 26 kryssningsmissiler av ryska strids fartyg i Kaspiska havet med målet att jihadgrupper i norra Syrien dammen nordväst.
Påståendet att de ryska missiler till Iran i höst visas när Nato bekräftade att de kommer att försvara sina allierade.
Nato säger att det har förändrat förfarande som tillåter utplaceringen av trupper för att bli snabbare.
Denna utveckling kommer som Ryssland ökade sin militära inblandning i den syriska konflikten.
Syrien själv välkomnade "stöd från Ryssland" av den ryska militären sade att attackerna har försvagat effekten av en grupp som kallar sig Islamiska staten eller känd som ISIS.

Fyra ryska krigsfartyg enligt rapporten avfyrade 26 missiler mot 11 mål ISIS.
Ryssland sade den hade inlett en raketattack på målgruppen som kallar sig Islamiska staten eller ISIS i Syrien av sina krigsfartyg i Kaspiska havet som handlar om 1.500km.
Försvarsminister Sergej Shoigu sade fyra krigsfartyg sköt 26 missiler mot 11 mål havet och förstöra den.
Medan de syriska marktrupper med luft lock för att anfalla Ryssland, sade syriska tjänstemän.
Ryssland förnekar anklagelser om att de flesta av de attacker som de har inlett målet inte ISIS.
Institutioner aktivister, den syriska observatoriet för mänskliga rättigheter, rapporterade framsteg '"hårda strider i flera månader" i provinsen Hama och Idlib.
Sammandrabbningarna inträffade efter lanseringen av en rysk flygräd i samma område.
Det uppskattas att attacker från Kaspiska havet är den första samordnade attacken eftersom luften slår Ryssland, en nära allierad till Syriens president Bashar al-Assad, började den 30 september.
Ryssland har sagt att det riktar "alla terrorister", men åtminstone en del av flyganfall rapporterades på civila och rebellgrupper backade väst.

Intervju med president Bashar al-Assad iranska tv-sändning på söndag (10/04).
Syriens president Bashar al-Assad visar Ryssland ingrep i inbördeskriget i Syrien är mycket viktigt för säkerheten i hela Mellanösternregionen.
Den syriska ledare sade att militära aktioner mot den USA-ledda koalitionen grupp som kallar sig Islamiska staten eller ISIS misslyckats med att förhindra spridningen av terrorism.
Han hävdade att endast en koalition av Syrien, Ryssland, Iran och Irak som skulle kunna förhindra skador i regionen.
"Denna koalition måste lyckas, om inte, kommer vi att bevittna förstörelsen av hela regionen. Vi tror att denna koalition kommer att lyckas", den syriske presidenten sade i en intervju med iransk tv sändes på söndagen (10/4).
Enligt honom, fyra länder förenas för att övervinna terrorism och kommer så småningom att nå "konkreta resultat", till skillnad från den USA-ledda koalitionen.
Ryssland har lanserat flyganfall mot ISIS i Syrien sedan förra veckan.
När president Bashar al-Assad inlagor, Ryssland fortsatte att lansera flyganfall i Syrien.
Nämnde att ryssarna anföll ståndpunkter ISIS, men aktivister säger fokusmål är grupper som motsätter sig president Assad.

Rök stiger på grund av flyganfall i Kafr Nabel, Idlib provinsen.
Medlemmar av den USA-ledda koalitionen, som inledde en resistens mot en grupp som kallar sig Islamiska staten eller ISIS, uppmanade Ryssland att stoppa flyganfall som de sade drabbade syriska oppositionsgrupper och civila.
I ett gemensamt uttalande fredag ​​(2 oktober), USA, Storbritannien, Turkiet och andra medlemmar av koalitionen sade den ryska attacken skulle "bara leda till mer extremism".
Ryssland, som enligt vittnen gick tillbaka till attacken på fredag ​​(02/10), sade att det riktar ISIS.
En högt uppsatt rysk tjänsteman sade att attacken kan pågå i tre till fyra månader.
Alexei Pushkov, ordförande i styrelsen för den ryska parlamentets utrikes, lägga till USA bara "låtsas" bombade ISIS.
Han lovade Ryssland skulle vara en mer effektiv drift.
Ryska flygvapnet starta ett flyganfall i Syrien på onsdagen (30 september).
Syrian militären sade Ryssland har genomfört 18 flyganfall sedan torsdag kväll.
Bland dem görs i provinsen Hama och Idlib, den provins där det finns starka ISIS.

Parlamentet godkände Ryssland lanserar flyganfall i Syrien
Ryssland säger "tusentals ryska medborgare" har anslutit sig till ISIS i Syrien.
Rysslands överhus i parlamentet på onsdag (30/09) enhälligt godkänt en begäran från president Vladimir Putin skickade trupper till ett annat land.
Beslutet banade väg för den ryska regeringen att lansera flyganfall dunkade en grupp som kallar sig Islamiska staten eller ISIS.
En talesman för den ryska regeringen, Sergej Ivanov, sa att det inte skulle skicka marktrupper till Syrien och kommer endast att använda kraften i luften.
Enligt Ivanov, Ryssland har intressen i Syrien, eftersom "tusentals ryska medborgare har anslutit sig till ISIS och de har blivit ett hot mot den nationella säkerheten".
"Det är inte en fråga om att nå ett mål eller ambition i vår utrikespolitik, som påstått västländer. Detta är helt enkelt eftersom det finns nationella intressen i Ryssland", sade Ivanov.
Ivanov lagt Syriens president Bashar al-Assad, har formellt begärt militärt bistånd till Ryssland.
Tidigare, under ett tal vid FN: s högkvarter, kallade president Putin för en större koalition för att bekämpa terrorismen.
Förutom Ryssland har den USA-ledda koalitionen har först lanserades flyganfall i Syrien under det senaste året.

Iran och Ryssland motsatte ISIS, stödja al-Assad
Rysslands president Vladimir Putin (höger) stöder den syriska regeringen under president Bashar al-Assad (till vänster).
Irans president Hassan Rouhani och Rysslands president Vladimir Putin uttryckte sin beslutsamhet att inkludera regeln om president Bashar al-Assad i kampen mot milis ISIS.
I ett möte med ett antal forskningsinstitutioner och journalister innan mötet i FN: s generalförsamling började, sade Rouhani att Al-Assads styre inte får dämpas om ISIS vill besegras.

Dilengserkan
Sikap Iran Rusia tidak sejalan Labor posisi Land-Country Barat.
Perdana Menteri guru honorer David Cameron, Pres USA Barack Obama, son till Pres France Francois Hollande berulang kali mendesak agar Al-Assad hundra dilengserkan tampuk kekuasaan sebagai persyaratan kesepakatan terrass.
"(Bashar al-) Assad tidak enligt menjadi Bagian honom depan hundra Syrien. Dia telah menjagal rakyatnya sendiri. Dia telah membantu menciptakan konflik Krisis migrasi Today. Dialah pejabat Yang merekrut Anggor ISIS, "Kata Cameron.
Di New York, para pemimpin Land berdatangan prognos menghadiri sidang Majelis umum PBB di Tengah Krisis Migrän pengungsi Asal Syrien.
Sejak konflik berlangsung di Syrien Paddan 2011, MER 200.000 hundra Orang meninggal arbetslivet. Kemudian sekitar Fyra Jutan Warkentin Syrien telah melarikan diri berbagai Land termasuk Turkiet, Libanon, Jordanien, hingga Eropa.
Berbagi Beri Idag berbagi omdömen

Operasi Idag digelar menyusul keputusan prognos memperluas upaya Serangan terhadap kelompok Militar, seperti dilaporkan Kanto Beri AFP.
Guyana prognos Pertama kalinya melakukan Serangan udara terhadap kekuatan kelompok Militar yang menamakan diri Country Islam atau ISIS di Syrien, tisdag (27/09).
Operasi Idag digelar menyusul keputusan prognos memperluas upaya Serangan terhadap kelompok Militar tersebut seperti dilaporkan Kanto Beri AFP.
Canton Kepresidenan Frankrike mengatakan hans udara Serangan Idag dilakukan setelah pihaknya melakukan operasi pengintaian Selama dua måndag terakhir.
Selama Dagens Perancis sätt mengambil Bagian Dalam Serangan udara di Irak demikian laporan Kanto Beri Reuters.
Operasi "melawan ancaman teroris" Land Namn dikoordinasikan Labor skönhet Regional demikian pernyataan tersebut.
Sia-sia tidak realistis
Paddan Awal September Lalu, Pres Francois Hollande menyatakan bahwa pihaknya telah melakukan persiapan prognos memulai Serangan udara terhadap kelompok Militar Country Islam di Syrien.
Djurliv demikian lanjutnya, Frankrike sejak Awal mengesampingkan pengiriman Pasukan prognos melakukan Serangan terhadap ISIS Yang disebutnya "Sia-Sia tidak realistis".
Sejauh Idag MER hundra 220.000 Warkentin Syrien telah tewas MER hundra Sembilan Jutan Warkentin Land montigenous meninggalkan Land montigenous Labor berstatus sebagai pengungsi.
Berbagi Beri Idag berbagi omdömen

Organisasi HAM protes Paraguay Cina tysk Suriah

Kelompok perlawanan Syrien Masih gigih melawan Pres Bashar al-Assad.
Koalisi sekitar 200 organisasi hak fundament Manusia memperingati setahun munculnya protes di Syrien Arbeten menyeru kepada Paraguay Cina prognos mendukung kebijakan PBB terhadap pemerintahan Pres Assad.
Mereka meminta Dewan Keamanan PBB meloloskan resolusi yang menekan pemerintah Syrien prognos Segera mengakhiri Serangan terhadap para pengunjuk förlorade.
Suriah, Timur Tengah
Mereka menekankan perlunya komunitas Internasional termasuk Paraguay Cina prognos mendukung resolusi Today.
Seruan montigenous keluar menjelang kembalinya utusan khusus PBB Liga Arab Kofi Annan prognos Syrien, yang attack onsdag Idag (16/3) på menyampaikan resultat laporan kunjungannya.
NowSeeHeart hangus
Sementara di Syrien pertempuran terus berlanjut, Labor Pasukan Pres Bashar al-Assad melakukan Gerakan gratis nedladdning hangus di berbagai kota yang mereka Serang demikian disampaikan organisasi Human Rights Watch (HRW).
'' Pasukan Syrien melakukan gratis nedladdning hangus di berbagai axeln sementara uppdelning Dewan Keamanan tertelikung dörr Palau Kina, '' Kata Sarah Leah Witson hundra HRW.
Di Saat pertemuran terus berlanjut, Singapore Italia memutuskan prognos mengikuti beberapa Land sebelumnya Arbeten menutup kedutaan Besar mereka skydda tindak kekerasan Yang terus terjadi.
HRW mengatakan Pasukan pemerintah menggunakan senjata Egypten Facility Kaliber Tinggi, tank menembakkan mortir Secara membabi buta berbagai Religiösa ataupun orang di jalanan di kota-kota yang menjadi sasaran serbuan mereka.

Cina Whittington AS terkait Laut Kina Selatan
Washington meyakini Langkah Beijing membangun fasilitas Militär bertujuan prognos memperkuat klaim.
Cina menyerang balik USA terkait pertikaian Wilayah Laut Kina Selatan.
Juru bicara kementerian luar Negeri, Hua Chunying, menyinggung AS Saat menyalahkan "sejumlah Land" yang "terus menerus menggunakan kekuatan militernya" di Krasa montigenous.
Onsdag Lalu, pejabat Amerika mengatakan mereka Sedang mempertimbangkan mengarahkan Kapal perang di Daerah sekitar Spratlyöarna Yang dinyatakan Kina sebagai wilayahnya.
Hal Idag memicu perang Kata-Kata diantara Kedu Land adikuasa Idag.
Cina membuat khawatir sejumlah tetangganya, AS, Karen memperluas serangkaian Pulau Kecil, Laporta Rustanto BBC Michael Bristow.
Washington meyakini Langkah Beijing membangun fasilitas Militär bertujuan prognos memperkuat klaim OST Krasa sengketa montigenous.
Cina menyatakan Pembangunan tersebut rättfärdiga son diperlukan prognos melindungi kedaulatannya.
Pertikaian dimulai ketika para pejabat AS menyatakan Sedang mempertimbangkan pengiriman Kapal perang di Dalam Wilayah 12 miles laut Yang Kina klaim sebagai daerahnya di sekitar Spratlyöarna.

Arab Saudi Kembali Serang Jemen
22 April 2015
Sura
broderi Corporation Serang
Bild Bildtext
Seorang Anggor Pasukan Jemen berjaga di depan mal Yang ditolak skydda Serangan udara Saudi.
Pasukan koalisi Yang dipimpin dörr arabiska Saudi Kembali melakukan Serangan udara terhadap pemberontak skapade sympati di Jemen, sementara pertempuran Darat terus berlangsung.
Serangan Idag terjadi sätt beberapa sylt saja sesudah Arab Saudi mengumumkan bahwa mereka menghentikan Serangan udara terhadap Jemen.
Arab Saudi Pasukan koalisi telah melakukan hans udara Serangan Idag Selama Fyra pekan terakhir.
Seorang diplomaten Arab Saudi menyatakan bahwa Serangan udara Yang mereka lakukan Selama Idag telah mencapai resultat Yang dikehendaki Dalam menyerang sasaran-sasaran Militär.
Menyusul hans udara Serangan Idag Pasukan pemberontak melakukan Aksi Balasan Arbeten merebut Markas Militär di kota Taez.
Pertempuran Jugan dilaporkan terjadi di kota Aden, axel Koppla son sebuah axeln Kecil Daleh.
Sekalipun melakukan Serangan udara, pemerintah arabiska Saudi menyatakan bahwa perjanjian Nikah Siri Masih terus berlangsung Sedang Dalam Proses finalisasi.
Iran, yang dituduh berada di belakang pemberontak skapade sympati, sempat memuji Langkah Saudi menghentikan hans udara Serangan Idag sebagai sebuah Langkah Maju Dalam perundingan Nikah Siri.

Konflik di Jemen membuat Aden Jadi Kota mati '
7 April 2015
Sura

Bild Bildtext
Sebuah tank melintas di Pusat axeln Aden Yang terkoyak dörr perang sejak beberapa faser terakhir.
Pemimpin Palanga Merah Internasional (huvudsakligen) menyatakan kepada BBC di Aden, bahwa konflik telah mengubah axeln montigenous menjadi "axeln mati".
Robert Ghose mengatakan pasokan obat-obatan Sangat diperlukan di kota montigenous. Paddan attack onsdag, sebuah pesawat bantuan Jemen dibatalkan penerbangannya skydda PuriBorobudur logistik.
Organisasi Kesehatan takbir (WHO) menyatakan MER 540 hundra orang meninggal takbir akibat konflik tersebut.
Beberapa faser terakhir, Jemen telah terkoyak dörr perang tilldela beberapa kelompok berbeda.
Konflik Utama terjadi lektioner pemberontak skapade sympati yang Loyal melawan pemerintahan Pres Abdrabbuh Mansour Hadi, yang telah menyelamatkan diri till Singapore.
Aden Sedang dikepung Var pemberontak skapade sympati hundra didorong Selatan Ibukota Sana.
Selama dua Måndag terakhir Serangan udara Arab Saudi menargetkan pemberontak skapade sympati, son penduduk sipil terjebak di Tengah-Tengah.

Bild Bildtext
Satu Keluarga Indien meninggalkan Yaman Yang semakin ojämn dörr peperangan.

Bild Bildtext
Pendukung Pres Abdurrabuh Mansour Hadi mengambil posisi _AT_safwanfdjri menembak.
'Tak ada orang'
"Kami melihat banyak jenazah diangkut Rumah sakit, atau meninggal Saat Baru scoop" Kata Ghose kepada BBC.
"Rumah sakit tak memiliki pasokan Yang cukup staf Yang tepat" katanya Lagi.
"Tak Ada orang yang terlihat mereka sembunyi. Ekonomi berhenti sepenuhnya" katanya menambahkan jalanan "dikotori" dörr sampah puing Religiösa hundra religiösa yang ditolak.
"[Kota Idag dipenuhi hundra orang bersenjata berbagai kelompok Yang berperang. Ini Kota Besar Tak ada Yang berfungsi," Kata Ghoden Lagi.
Unicef ​​menyatakan setidaknya 74 Yang tewas Dalam konflik montigenous Adalah anak-anak. VEM menambahkan 1700 orang terluka.
Huvudsakligen sebelumnya menyerukan gencatan senjata 24 sylt di Aden, sementara Paraguay meminta Dewan Keamanan PBB prognos mendukung "Jeda Internasional" Serangan udara.
Huvudsakligen telah diberi tillstånd dörr Pasukan koalisi Yang dipimpin arabiska Saudi prognos mendaratkan pesawat Yang Medlem staf Kesehatan pasokan obat-obatan.

AlJazeera terbitkan dokumen Rahasia

Pemukiman Jewish
Perundingan Timur Tengah terganjal dörr PuriBorobudur pemukiman Jewish

Jaringan pemberitaan arabiska AlJazeera menerbitkan ratusan dokumen Rahasia Yang disebutkan rincian perundingan Timur Tengah.

Dokumen montigenous lektioner legat menyebutkan palestinsk Otorita Secara diam-diam membiarkan Israel menduduki Secara ilegal sebagian Besar Krasa Yerusalem Timur.

Perundingan Saat ini lektioner till Israel för palestinska terhenti Selama berminggu-Senin skydda penolakan Israel prognos menghentikan Pembangunan pemukiman judiska palestinsk di Krasa yang diduduki.

Tetapi bocornya dokumen Rahasia Idag menunjukkan bahwa para palestinsk pemimpin memang telah _AT_safwanfdjri prognos memberikan Krasa Besar Yang diduduki od Israel sejak Tahun 1967 Labor imbalan kesepakatan.

Topik yang Paling kontroversial Dalam konflik Timur Tengah Idag Adalah Yerusalem yang diklaim dörren till Israel för palestinska sebagai Ibukota.

Dokumen Yang belum dapat diinvestigasi Secara independen dörr sidhuvud, mengklaim Juru palestinsk Runding _AT_safwanfdjri prognos membicarakan PuriBorobudur sensitif termasuk Akses Masjid Umar di kompleks Masjidil Al Aqsa.

Selama bertahun-Tahun, para pemimpin Paletina yang himmel mengadakan perundingan Labor, Israel, USA, djurliv tidak mencapai resultat apapun.

Palestinian Warkentin sendiri Följt Sering melakukan protes terutama di sejumlah Tempat penting seperti Yerusalem Timur, menentang Apa Yang mereka Lihat sebagai ekspansi Israel lemahnya para pemimpin mereka sendiri.

Palestinian Pemuda, Aparat Israel bentrok di Al Aqsa
28 September 2015
Sura
Al AqsaImage copyrightGetty Images
Bild Bildtext
Aparat keamanan Israel Tampak mengambil posisi di sejumlah sudut di kompleks masjid.
Kekerasan Kembali pecah lektioner Pasukan keamanan Israel Palestina Warkentin di sekitar kompleks Masjid Al Aqsa di Jerusalem.
Polisi menembakkan gas luft hennes son GRANAT kejut prisvärda palestinska para Pemuda yang melemparkan punkt bomb molotov prisvärda aparat keamanan Israel Paddan måndag (28/09).
Palestinska para Pemuda selanjutnya membarikade diri di Dalam moskén. Mereka menginap di masjid tersebut sebelumnya berjanji på "mempertahankan" masjid.
Masjid al Aqsa terletak di Krasa Haram Al Sharif atau dikenal Arbeten kött Bukit Bete dörr umat Jewish Yang dianggap sebagai Tempat ingrepp Bagi umat Islam maupun judar.
Kawasan montigenous berada di Jerusalem Yimur Yang diduduki Israel.
Pengunjung Jewish mendapat pengawalan ketat di kompleks Masjid al Aqsa.
Di LÄGE tersebut sebelumnya memang Sering terjadi bentrokan tetapi ketegangan meningkat belakangan.
Di lektioner penyebabnya Adalah kecurigaan di palestinsk pihak bahwa Israel ingin mengubah pengaturan di PLATS tersebut tetapi Israel membantah kecurigaan montigenous.
Peristiwa Idag terjadi bertepatan Arbeten Dagar Pertama Succoth atau Raya Pondok Daun Bagi umat judar.

Följt fäst orang menganggap Satu supermakt Amerika, sekurang-kurangnya supermakt Militär. På tetapi Emmanuel Todd, berpendapat seorang Pakar Utbildning pengetahuan Perancis lain. Bukunya. yang berjudul après l'Empire. Essai sur la sönderfall du Systeme Americain (Editions Gallimard, Paris, 2002) telah diterjemahkan Dalam berbagai Standard. Namn versinya Yang Bahasa Tyskland, yaitu Weltmacht USA, ein Nachruf Yang telah diterbitkan Piper Verlag GmbH, Munchen Paddan Tahun 2003, Emmanuel Todd menulis bahwa krävs supermakt Amerika, cyklar Dalam ekonomi maupun Militär .. ekonomi omdömen cukup disampaikan di terier bahwa Todd menilai besarnya ketergantungan Amerika kepada smällar smällar legat Dalam berbagai Aspek ekonomi sebagai indikasi bahwa krävs Satu supermakt Amerika ekonomi yang mengungguli ekonomi i arbetslivet.

Prognos membahas pandangan Todd bahwa krävs supermakt Amerika Militär Perl via telaah Pokok-Pokok argumentasi Todd. La mengatakan bahwa smällar Amerika mempunyai kelemahan struktural Dalam bidang Militär. Namn sejarahnya smällar Amerika tidak pernah beradu kekuatan Arbeten musuh Yang himmel kekuatannya. Dimulai Labor perangnya yang asimmetris Labor hai-hai indiska. Jugan Dunia Dalam Perang II AS berhadapan Arbeten Tyskland Yang tinggal runtuh skydda pukulan berat dörr tentara sovjetiska Uni. Setelah melakukan pendaratan di Norm Amerika melakukan operasi Militär Yang tidak seimbang Arbeten keunggulannya Dalam material jumlah Manusia. Todd mengemukakan pendapat Liddell Hart, Pakar Strategy sejarah Militär Inggeris Yang mengatakan betapa dränerings birokratis cara bergeraknya tentara AS di Darat. Keunggulan Amerika di laut son udara memang Sangat Besar sebagai resultat kekuatan industrinya. Setelah memenangkan pertempuran laut Midway, perang AS Whittington Jepang mirip perangnya Labor indiska. Keunggulan material logistik SOM terlalu Besar Jepang tidak mampu mengimbanginya. På tetapi lain halnya operasinya di Darat. Setelah Perang World II Tampak Jelas bahwa kekuatan Darat Amerika stege mampu prognos memenangkan perang. Di Sydkorea keberhasilan sätt separoh sedangkan di Vietnam gagal upp sekali. Padahal AS menghadapi Land Yang Kecil jauh MER rendah kemampuan industrinya.

Namn Tahun Tahun raya Idag AS mengembangkan konsep perang Yang tidak atau seminimal mungkin mengakibatkan korban mati Bagi orang Amerika. Cara berpikir demikian berakibat bahwa kemampuan operasi Darat val- stege dapat diandalkan. SEBAB Dalam operasi Darat kritiker prognos menghindari perjumpaan langsung Labor kekuatan Whittington. Konsep AS tersebut didasarkan keunggulan teknologinya Yang hendak dimanfaatkan semaksimal mungkin. Konsep montigenous. mengutamakan Serangan udara Yang bertujuan menghancurkan perlawanan musuh melalui pemboman udara son pukulan Labor peluru kendali. Teknologi precision guidad ammunition (PGM) memungkinkan penembakan peluru kendali Labor perkenaan tepat Paddan Jarak jauh. Di samping montigenous dikembangkan smarta bomber bomb atau yang perkenaannya tepat. Sedangkan prognos penentuan sasaran digunakan fjärranalys atau peninjauan saksama seluruh Wilayah Arbeten memanfaatkan satelit udara. Dilengkapi Arbeten Aksi intelijen Manusia Yang dilengkapi prova komunikasi prognos memungkinkan laporan Omedelbar dilanjutkan dörr Serangan udara seketika. Dengan Cara demikian diperkirakan bahwa musuh dapat dihancurkan Dalam Chairunnisa tidak lama dörr Serangan udara tanpa penggunaan kekuatan Darat. Setelah musuh dihancurkan Baru tentara Darat bergerak Daerah musuh prognos mengkonsolidasi kemenangan .. Cara demikian diharapkan på mengakibatkan korban minimal Paddan tentara AS .. På tetapi konsep Idag kritiker dilaksanakan apabila musuh mempunyai kemampuan pertahanan udara yang efektif, Kata Todd. Od SEBAB montigenous AS stig på berperang ljud menghadapi pihak Lain Yang lemah Terbatas kekuatan militernya terutama pertahanan udaranya.

Prognos menunjukkan kepada takbir luar bahwa AS Masih Kuat kuasa diadakan penempatan Pasukan AS Dalam jumlah Besar di Luar Negeri lektioner lain di Tyskland 60.053, Jepang 41.257, Korea Selatan 35.663, Italien 11.677, Inggeris 11.379, di Spanien 3575. Selain montigenous di Daerah Balkan sägs 13.774 di Timur Tengah 9956 Orang. Djurliv prognos mengadakan operasi Militär AS tidak mempunyai kemampuan kongkrit Yang sesuai Arbeten potensinya. Memang Kapal-Kapal Induk AS (hangarfartyg) mampu bergerak leluasa di lingsir i arbetslivet. Hal Idag merupakan projektion Power yang penting Bagi supremasi Politika. På tetapi skydda stege kesediaan mengoperasikan kekuatan Darat du som stege sanggup mengadakan konfrontasi Militär terhadap Whittington yang kekuatan militernya cukup Besar. Främmande bertindak terhadap pihak lain Yang diyakini lemah. .

Sikap AS Yang Keras terhadap Islam dörr Todd dijelaskan sebagai berikut:
adanya pertentangan ideologi setelah komunisme Kalah;
prognos menguasai minyak Timur Tengah Yang dihuni penduduk mayoritas Islam;
på tetapi terutama skydda takbir Islam Secara Militär lemah;
sebagai demonstrasi kekuasaan Strategi AS Secara Produk relatif kräkningar.

Demikianlah Pokok-Pokok argumentasi Todd bahwa SOM KRÄVS supermakt Militär.

Det är sant att efter andra världskriget är alltid ett litet land eller outvecklad riktade USA: s krig. Aldrig direkt med Sovjetunionen. Börja med Nordkorea, och Vietnam är alla mindre konkreta resultat. Sedan attackera till Panama för att arrestera presidenten. Gulfkriget I begränsad till befrielsen av Kuwait och ville inte gå ut med att erövra Irak. Attacken mot Afghanistan passa det nya konceptet i motsats till ingen luft försvarsförmåga. USA: s marktrupper nyligen flyttat efter afghanska styrkor mot talibanerna, Norra alliansen styrkor, först flytta in. Ändå tills nu USA inte har lyckats att likvidera Usama bin Ladin och al-Qaida, även om det är målet att anfalla Afghanistan. Attacken mot Irak först efter halva avväpna Irak själv, nämligen att lyda vilja FN att förstöra alla de stora kanonerna. Även till synes Irak kan besegras av begreppet ett nytt krig, men hittills USA inte har kunnat styra landet. USA överväldigade av de irakiska gerillaattacker så ta hjälp av arméer i andra länder. Befälhavare för USA: s trupper i Irak erkänner att varje dag i genomsnitt finns det 15 gånger ingripanden eller angrepp från den irakiska sidan som äventyrar medlemmar.

Oförmåga USA står inför en något stark militär tillstånd visas i dagens nummer av Nordkorea. Den amerikanska anföll Irak under förevändning att det gömde massförstörelsevapen, men anklagelserna var hittills inte kunde verifieras. I motsats till Nordkorea öppet säga att det har kärnvapen .. Om USA verkligen konsekvent attityd han måste också attackera Nordkorea, som från början kallade han Axis of Evil tillsammans med Irak och Iran. Däremot kan den nordkoreanska militären inte anses svag. Nordkorea inte vill avväpna sina kärnvapen innan USA sa att det inte skulle attackera honom. Han hotade med att om man med den amerikanska attacken, kommer Nordkorea att hålla en vedergällning in natura. USA: s styrkor i Sydkorea och Japan skulle kunna utformas för hämndattacker Nordkorea. Nordkoreas inställning kan vara någon form av bluff, men i själva verket hittills USA inte attackera honom. I skarp kontrast till den amerikanska hållning mot Irak.

Denna beskrivning gör Amerika inte lika mycket som eller så stark som vi tror. Emmanuel Todd bedömning förefaller korrekt att USA är inte en militär supermakt. Men på grund av USA: s hegemoniska attityd, blir styrkan ett hot mot länder med mindre kraftfull militär. Detta uppmuntrar små nationer beväpna sig för att inte anses svag, även om det är nödvändigt med kärnvapen. Det är nu klar ASKekuatan attackera Iran för att förhindra Indonesiens militären är en av de viktigaste största och starkaste i världen. Vid den tiden är ännu styrkan i Nederländerna inte jämföras med Indonesien, och amerikanerna är mycket oroad över utvecklingen av våra militära styrkor som stöds kraftigt av den senaste tekniken i Sovjetunionen.

1960, är ​​Nederländerna fortfarande förankrade i Papua. Att se kraften i Republiken Indonesien som är allvarligare, till Nederländerna Western-stödda utforma artifice bilda en marionettstat som tycktes vara oberoende, men fortfarande under kontroll av Nederländerna.

President Sukarno snart vidta extrema åtgärder, mål, återta Papua. Sukarno utfärdas omedelbart kungörelser på "Trikora" i Yogyakarta, och dess innehåll är:
1. omintetgjorde inrättandet av marionettstat Papua gjorts i den holländska koloniala.
2. lyftanordning Sang Saka Merah Putih hela West Irian
3. Var beredd på en allmän mobilisering, upprätthålla oberoende och integritet nationens hemland.

Tack vare närheten till Indonesien med Sovjet, sedan Indonesien får massivt stöd marinen och flygvapnet avancerad militär i världen med en gigantisk värde, US $ 2,5 miljarder dollar. För närvarande är de indonesiska militära styrkor vara starkast i södra halvklotet.

Den främsta styrka Indonesien vid den tidpunkt då var en av de viktigaste Trikora största och snabbast krigsfartyg i konstgjord värld av Sovjet Sverdlov klassen, med 12 jätte kanon kaliber 6 inches. Det är KRI Irian, med en gigantisk vikt 16,640 ton med en besättning på 1 270 personer, varav 60 tjänstemän. Sovjet, inte ens ge denna starka fartyg på någon annan nation, förutom Indonesien. (Nyaste fartyg av klass Sigma Indonesien nu bara väger 1600 ton).

Indonesiska flygvapnet blev också en av de dödligaste flygflottan i världen, som består av mer än 100 flygplan den mest avancerade på den tiden. Denna flotta består av:
1. 20 supersonic kämpen MiG-21 Fishbed.
2. 30 MiG-15 flygplan.
3. 49 hög ljuds fighter MiG-17.
4. 10 MiG-19 ljudsflygplan.

MiG-21 Fishbed är en av de viktigaste världens mest avancerade överljudsflygplan, som har kunnat flyga i hastigheter upp till Mach 2. Flygplanet är ännu mer kraftfull än den nuvarande USA: s mest avancerade flygplan, supersonic F-104 Starfighter och F-5 Tiger. Medan holländarna fortfarande förlitar sig på planen under andra världskriget, såsom P-51 Mustang.
För att undvika missförstånd, awesomeness av flygplan MiG-21 och MiG-17 i Vietnamkriget att uppmuntra amerikanerna grundade Förenta staterna marinen Strike Fighter Tactics Instruktör, piloter utbildningscentrum mest känd som TOP GUN.

Indonesien har också en flotta av 26 långdistans strategisk bombplan Tu-16 Tupolev (Badger A och B). Detta gör Indonesien blev en av endast fyra länder i världen som har strategiska bombplan, det vill säga USA, Ryssland och Storbritannien. Homeport ligger på Iswahyudi Air Field, Surabaya.

Även Kina och Australien har inte heller haft den här typen av strategiska bombplan. Denna bombplan är också utrustad med olika avancerad elektronisk utrustning och specialutrustning örlogsfartyg missiler AS-1 Kennel, vars sprängkraft kan lätt sänka slagskepp West.

Indonesien har även 12 Whiskey-class ubåtar, dussintals Corvette klass slagskepp, 9 världs helikopter MI-6, 41 helikopter MI-4, olika transportflygplan, inklusive tunga transportflygplan Antonov An-12B. Totalt har Indonesien 104 bekämpa fartyg. Att inte tala om tusentals av de bästa automatkarbiner vid den tiden och fortfarande vara legendarisk i dag, AK-47.

Detta gör alla Indonesien salasahtu sjöss och i luften militära makt av de starkaste i världen. Effekten är så stor, så Amerika under ledning av John F. Kennedy tvingade holländarna att lämna Papua, och anges i FN: s forum att övergången av makten i Papua, från Nederländerna till Indonesien är något som kan accepteras

Så Krim ryska militära Fortress
Ett år efter Ryssland annekterade Krim, nu en militär fort att möta Ukraina. Upp till 40.000 väl beväpnade ryska soldater stationerade vid militärbasen i Svarta havet. Men folket lider.
 Russische Panzer auf der Kräm
President Vladimir Putin exakt ett år efter annekteringen av Krimhalvön, uppgav sig ha beställt annektering av Ukraina i Svartahavsområdet som är viktigt för strategin. Anledningen, mer än 75 procent av invånarna i regionen är etniska ryssar som vill ansluta sig till Ryssland.
I en ensidig folkomröstning som hölls 16 mars 2014, enligt Ryssland mer än 96 procent av människor väljer att ansluta sig till Krim med Ryssland. Folkomröstningen var väl bevarad ryska militära styrkor i förklädnad och inte bära uniform eller insignier. Ingen oberoende observatörer tilläts övervaka. FN fördömde den ryska åtgärden som ett brott mot internationell rätt.
Nu, exakt ett år efter den kontroversiella folkomröstningen, Krimhalvön regionen i en militär fästning ryska styrkor för att möta Ukraina. Rapporterade mellan 25.000 till 40.000 väl beväpnade ryska soldater stationerade vid militärbasen i Svarta havet. Ryska soldater backas nya tankar, pansarfordon, krigsfartyg och stridsflygplan. Putin inte heller utesluta placeringen av atomvapen.
Bittra verkligheten enligt Ryssland
Ett år efter den ryska annekteringen under täckmantel av en folkomröstning, måste medborgarna i Krim regionen möta den bittra verkligheten. Nu olika frågor i vardagen på halvön som gjorde den ryska militärbasen. Trafikproblem, brist på bränsle och livsmedel är bara några av de problem som medborgarna.
Som faktiskt separatisterna?
FACT VARFÖR separatistiska PRO-RUSSIAN STRONG
Som faktiskt separatisterna?
Antal pro-ryska separat i östra Ukraina rapporterade omkring 20.000 personer. Krim med en befolkning på 2 miljoner, ca 60 procent är pro-ryska. Uppskattningsvis 1500 till 3000 ryska reguljära armén slogs en separatistisk. Moskva förnekade inblandning av dess soldater, men om det visar sig att ingen blev dödad eller fångas, ringde de var på semester och frivilliga att kämpa i östra Ukraina.
12345.
Som en följd av västerländska sanktioner, har alla europeiska företag och USA avgick. I Krim är inte längre en serie av McDonalds snabbmatsrestaurang. Mastercard och Visa kreditkort är ogiltiga. Även försäljningsställen ledande smartphones och datorer som Apple har länge varit stängd. Lunpuh praktiska ekonomiska sektorer.
Mer gör eländiga människor i Krimhalvön är antagandet av den ryska valutan, rubel som de officiella betalningsmedel. Rubelkursen störtade drastiskt på grund av ett antal västerländska sanktioner, ledde till verkliga inkomster bosatta i Krim krympning med hälften.
Livsmedel levereras vanligtvis från Ukraina på grund av embargot har varit ett år sedan upphört. Som ett resultat, mat var knappa, priset går upp, medan å andra sidan inkomster faktiskt föll. Invånarna rapporterade att aktiviteten i Krim år efter annektering, bara fokuserat på militära angelägenheter. Enligt uppgift, sjöfart logistik och bränsle för militären mer än fördubblats, samtidigt som ironiskt nog invånarna upplevde brister i alla aspekter av livet.
RAPPORT ALTERNATIV

Eldupphör enades i östra Ukraina
Ukraina-toppmötet i Minsk överens om att en ny vapenvila i konflikten i östra Ukraina. Började februari 15 alla tunga vapen dras tillbaka från konfliktområdet. (2015/02/12)
Ryska Start Övning i Krimkriget
Ryssland inledde krig spel på gränsen till Ukraina vid en tidpunkt då insatserna till fredliga lösningar i Ukraina genomfördes intensivt av Tyskland och Frankrike. Även om resultaten från mötet Merkel med Obama i Washington fortfarande oklara.

Putin Redo för kärnvapenkrig utkämpas till förmån för Krim
I en dokumentär, hävdade Rysslands president Vladimir Putin för att vara "klar" för att använda kärnvapen för att försvara Krimhalvön. Han var direkt inblandade i krisen i Ukraina.
 Wladimir Putins uttryck Porträt aggressiv verärgert
Krim är Rysslands president Vladimir Putin och "redo" riskerade kärnvapenkrig i syfte att beslagta halvön vid stranden av Svarta havet. "Vi från början inte trodde för att separera Krim och Ukraina, tills störtandet av regeringen i Kiev."

Erkännandet gjordes Putin i en dokumentär producerad av tv-stationen Rossija 1 för att markera den första årsdagen av annekteringen av Krim. Filmen med titeln "Krim: Route till Homeland" som beskriver händelserna inträffade för ett år sedan, tack vare noggrann planering och korrekt eskekusi.

"Vi är redo" förbättra ryska atom alert status till den högsta nivån, sade Putin. "Men jag tror att situationen kommer inte långt." Presidenten hävdade att överväga frågan eftersom han inte vet vad reaktionen av Europa och Förenta staterna mot manövrar i Ryssland på Krim.

Krim för stabilitetens skull i Interior

Filmen visas när olika dåliga nyheter kramade Moskva. Vladimir Putin själv utsatt för frågan eftersom aldrig dök upp i offentliga sedan den 5 mars. Den ekonomiska krisen är fortfarande rasar sedan västra embargo och kollapsen av världsmarknadspriset på olja.
1. USA - 581 miljarder USD
Största militära FORCE 2015
1. USA - 581 miljarder USD
Årets amerikanska försvarsbudget står för cirka 39 procent av den totala budgeten för alla länder i världen för militären, enligt studien av Internationella institutet för strategiska studier i London. Noterade USA har cirka 1,3 miljoner anställda, mer än 30.000 pansarfordon, 13.000 flygplan och stridshelikoptrar, 10 hangarfartyg, 72 ubåtar och dussintals andra krigsskepp.

Krigsförberedelser order från Moskva

Putin planerat att träffa president Kirgizistan, måndag (16/3) på St. Petersburg. Dess närvaro kommer säkert att begrava vilda olösta frågor. Demonstrativt, var Putin ryktas vara sjuk, söndag (15/3) befallde den nordliga flottan för att hålla en militärövning.

Totalt 40.000 soldater, 41 krigsfartyg och 15 ubåtar som deltar i åtgärden. Syftet med övningen är att testa hur snabbt skapa en nordlig flottan skulle kunna reagera på hot.

Northern Fleet är en del av den ryska flottan under det kalla kriget placerade polcirkeln. För närvarande Norra flottan har huvudkontor i Severomorsk intill Norge.

Kina dröm Styrka Superpower
Kina höjde sin militära budget. Utvecklingen är i harmoni med den nya tillförsikt visade Peking. Men kraften kunde påvisas på olika sätt, inte bara militären, enligt Alexander Freund.

Combat makt som en supermakt verkligen inte ägs av kinesiska. Peking har hittills gjort endast beväpnade med ekonomisk makt att sprida inflytande i världen. Imponerad, åtgärder som vidtagits uteslutande för den ekonomiska motorn igång.

Kina heller aldrig engagera sig i större konflikter, åtminstone militärt. Hittills har den ekonomiska tillväxten prioritet. Men nu paradigmet tros ändras, eftersom de senare verkade allt säker Kina, eller också kan kallas mer aggressiv.

Intrycket förstärks av Kinas drag bidrar till dess försvarsbudget, men mindre än i fjol. För år Kina investerat enorma pengar för att modernisera sina militära styrkor.


Kina är rätt att bli en militär supermakt, efter den ekonomiska tillväxten menganggumkan. Dessutom kan andra mäktiga länder också upprepade gånger införa sina intressen genom militärt våld. USA är säker, medan Ryssland har nyligen visade genom konflikten i Ukraina.

Men samma logik utlösa en kapprustning i Asien är inte bara oroliga grannlandet Kina, utan även internationellt. Denna utveckling är inte bara en fråga om att skydda den ekonomiska pulsen bultande i de asiatiska havet handelsrutter, men utvecklingen av en gemensam paradigm att konflikten inte längre bestäms av diplomatiska ansträngningar, men med våld.

Detta kan leda till katastrof och dess effekter kommer att märkas runt om i världen. Eftersom den här gången förutom Kina, skulle andra länder som Indien, Japan, Filippinerna, Indonesien och Vietnam bidra till att stärka sin militära.

Det finns gott om potential för konflikter i Asien. Särskilt när det gäller överlappande anspråk inga beboeliga öar i Sydkinesiska havet och östra största butiks sprängämnen för att bränna de nationalistiska krafterna.

Bomber flygplan i Spratlysen?
KINESISKA militärbaser i Sydkinesiska havet
Bomber flygplan i Spratlysen?
Sedan mitten av 2014 den kinesiska militären är upptagen expandera "Fiery Cross Reef" på den västra kanten av Spratlysen. Experter på "Centrum för internationella och strategiska studier" i Washington och Asien Maritime Transparency Initiative anser landets bambu gardin bygger flygbasen längs tre kilometer. Den långa banan kan ta emot långväga bombflygplanstyper som hör till den kinesiska H-6
En glimt av konflikten i de vatten som rasade för att säkra naturresurser. Men i grund och botten syftar till att öka inflytandet av sådana påståenden. Och Kina provocera genom att bygga militärbaser i Spratlysen.

I likhet med Japan, Kina nyligen antagit antiterroristlagen som tillåter militären att skydda landet utomlands.

Men när ökningen av Kinas militära budgeten inte betyder Peking förbereder sig för att föra krig. Hittills asiatiska länder fortfarande uppmärksamma den ekonomiska tillväxten. på grund av en snabbt växande ekonomi skapar välstånd. Och ju mer gynnade, få minimal också påverka den nationalistiska rörelsen, oavsett om det är i Peking, Tokyo eller Washington.
Dessutom kan effekt påvisas på många sätt. För nu har även Kina blivit en supermakt utan åtminstone med hjälp av sin militära makt.
Den indonesiska militära styrka upptar rankad 12 i världen
 

Navy styrkor utbytte skottlossning med fienden när simulering om integrerad Health Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, på tisdag (28/7). (Mellan // Zabur Karuru)
Navy styrkor utbytte skottlossning med fienden när simulering om integrerad Health Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, på tisdag (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA - ledamot av kommissionen I PKS fraktion Sukamta sade, kunde varnings oberoende vara den 70: e nationen att reflektera fart hade försvarsmakten. Indonesien bör vara en stark stat i det ekonomiska, sociala, kulturella, politiska och försvar och säkerhet.

"Indonesiens starkt försvar är inte att vara ett hot mot andra nationer, men för välfärd för nationen själv. Det är också att Indonesien respekteras av andra nationer och bidra till att upprätthålla fred i världen, eftersom mandatet för 1945 konstitutionen", sade han, torsdag (08/06 ).

Den anda av indonesiska självständighet 70 bör återspeglas att åtgärda de indonesiska försvaret. Världens militär makt kreditvärderingsinstitutet Global Fire Power militären i 2015 rankad Indonesien rankas 12: e med Power Index 0,5231.

Med andan av självständighet, måste Indonesien ökar sin makt index. Han hoppas att Indonesien makten index år 2016 kunde topp 10 militärmakter i världen och 2024 kunde komma in i fem världstoppen.

"För att uppnå den nödvändiga ökningen av mänskliga resurser, försvarsmateriel, och budgeten. Personal armé för närvarande nummer 400 tusen och de har en ganska bra bekämpa kapacitet", sade han.

Sukamta förklarade, Indonesien har ett antal elittrupper som specialiserat sig på varje dimension, såsom Kopassus och Raider i AD, Paskhas och Denbravo (Detachment Bravo) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), och Denjaka ( Detachment Jala Mangkara) i AL.

Combat makt militär personal kan fortfarande vara bättre än andra länder när de konfronteras med gentemot inom området utan vapen.

"Power överlevnad och bekämpa makten elitstyrkor har vi redan erkänt sin storhet genom att andra länder. Detta är så stolt, men inte självbelåtna måste Indonesien förbättra kvantitet och kvalitet", sade han.

Från år till år, sade han, budgeten för inköp och uppdatera försvarsmateriel fortsätter att öka. "Vi uppmuntras också att budgeten ökas för kommande år", sade han igen.

Han tillade att om mänskliga resurser, försvarsmateriel, och budgetar fortsätter att förbättras både kvantitet och kvalitet genom programmet och strategiska planen Minsta Viktiga Forces (MEF), kan Indonesien gå till fem av världens viktigaste militära makten i 2024.

op 10 länder med största militärmakt 2015
10 Länder med största militärmakt 2015
Militär styrkeindikator kan ses från den budget som antalet försvarsutrustning är tillgängliga, liksom den sofistikerade besatt. Vilka är de länder som har den största militära makten i 2015: s?

1. Förenta staternaMed en budget på cirka 581 miljarder USD, har USA utsetts till landet med den största militärmakten i världen. Dessutom har USA registreras ca 1,3 miljoner anställda, mer än 30.000 pansarfordon, 13.000 flygplan och stridshelikoptrar, 10 hangarfartyg, 72 ubåtar och dussintals andra krigsskepp.

2. KinaMed en budget på cirka 129 miljarder USD, Kina allt fruktade och göra det som landet med den näst största militärmakt i världen efter USA. Kina har spelat mer än 9000 stridsvagnar, 3000 stridsflygplan och helikoptrar och 70 krigsfartyg. Dessutom är Kina också utvecklar för närvarande ett stealth stridsflygplan, som heter Shenyang J-31.

3. SaudiarabienFör närvarande har Saudiarabien erkänts som landet med den starkaste militärmakten i Asien och trea i världen. Med en budget på 81 miljarder USD, kan Saudiarabien har råd att köpa cirka 500 moderna stridsflygplan, 800 Leopard 2 stridsvagnar, 7000 pansarfordon och cirka 230000 soldater.

4. RysslandMed en budget på cirka 70 miljarder USD, Ryssland abborre som det fjärde landet som har den största militärmakten i världen. Ryska militären har för närvarande 800 tusen soldater, 45 tusen pansarfordon, 3000 stridsflygplan och helikoptrar och ett hangarfartyg Admiral Kuznetsov typ.

5. EngelskaStorbritannien har en årlig militärbudget på cirka 62 miljarder USD, med budgeten att göra Storbritannien femte som ett land som har den största militärmakten i världen. I allmänhet är de brittiska militära styrkorna är måttlig, med ca 200 tusen soldater, 330 stridsflygplan och helikoptrar samt två-klass hangarfartyg av drottning Elizabeth.

6. FrankrikeFrankrike har en militärbudget uppgick till 53 miljarder dollar, så landet bedöms som landets sjätte största militärmakt i världen. Den främsta styrka ligger i den franska militären luft och mark, med 600 flygplan och stridshelikoptrar, 228 tusen soldater och mer än 8000 pansarfordon. Även vid havet i hjärtat av detta europeiska land har en atomdrivna hangarfartyg, Charles de Gaulle (R91).

7. JapanJapan dubbad som den uppgående solen landet, är det också anges som det land med den största militärmakten i världen. Med en budget på cirka 48 miljarder USD, vilket gör Japan som landet med den sjunde rang när det gäller militära makten i världen. Japan har ett dussin spaningsplan och sex Stealth Fighter F-35. Dessutom Japan har också ett hangarfartyg, så att den japanska flottan Izumo kallad mest sofistikerade och välutbildade i Asien.

8. IndienHindustan land uppenbarligen inte underskattas, med en budget på cirka 45 miljarder USD, vilket gör Indien det land som har den åttonde största militärmakt i världen. Inspelad Indien har mer än 1000 flygplan och stridshelikoptrar, 15 tusen pansarfordon och två hangarfartyg, bland annat fd Sovjetunionen Kiev klass, INS Vikramaditya nyligen avslutade föryngras.

9. Tyskland


Top 10 länder med största militärmakt 2015
10 Länder med största militärmakt 2015
Militär styrkeindikator kan ses från den budget som antalet försvarsutrustning är tillgängliga, liksom den sofistikerade besatt. Vilka är de länder som har den största militära makten i 2015: s?

1. Förenta staternaMed en budget på cirka 581 miljarder USD, har USA utsetts till landet med den största militärmakten i världen. Dessutom har USA registreras ca 1,3 miljoner anställda, mer än 30.000 pansarfordon, 13.000 flygplan och stridshelikoptrar, 10 hangarfartyg, 72 ubåtar och dussintals andra krigsskepp.

2. KinaMed en budget på cirka 129 miljarder USD, Kina allt fruktade och göra det som landet med den näst största militärmakt i världen efter USA. Kina har spelat mer än 9000 stridsvagnar, 3000 stridsflygplan och helikoptrar och 70 krigsfartyg. Dessutom är Kina också utvecklar för närvarande ett stealth stridsflygplan, som heter Shenyang J-31.

3. SaudiarabienFör närvarande har Saudiarabien erkänts som landet med den starkaste militärmakten i Asien och trea i världen. Med en budget på 81 miljarder USD, kan Saudiarabien har råd att köpa cirka 500 moderna stridsflygplan, 800 Leopard 2 stridsvagnar, 7000 pansarfordon och cirka 230000 soldater.

4. RysslandMed en budget på cirka 70 miljarder USD, Ryssland abborre som det fjärde landet som har den största militärmakten i världen. Ryska militären har för närvarande 800 tusen soldater, 45 tusen pansarfordon, 3000 stridsflygplan och helikoptrar och ett hangarfartyg Admiral Kuznetsov typ.

5. EngelskaStorbritannien har en årlig militärbudget på cirka 62 miljarder USD, med budgeten att göra Storbritannien femte som ett land som har den största militärmakten i världen. I allmänhet är de brittiska militära styrkorna är måttlig, med ca 200 tusen soldater, 330 stridsflygplan och helikoptrar samt två-klass hangarfartyg av drottning Elizabeth.

6. FrankrikeFrankrike har en militärbudget uppgick till 53 miljarder dollar, så landet bedöms som landets sjätte största militärmakt i världen. Den främsta styrka ligger i den franska militären luft och mark, med 600 flygplan och stridshelikoptrar, 228 tusen soldater och mer än 8000 pansarfordon. Även vid havet i hjärtat av detta europeiska land har en atomdrivna hangarfartyg, Charles de Gaulle (R91).

7. JapanJapan dubbad som den uppgående solen landet, är det också anges som det land med den största militärmakten i världen. Med en budget på cirka 48 miljarder USD, vilket gör Japan som landet med den sjunde rang när det gäller militära makten i världen. Japan har ett dussin spaningsplan och sex Stealth Fighter F-35. Dessutom Japan har också ett hangarfartyg, så att den japanska flottan Izumo kallad mest sofistikerade och välutbildade i Asien.

8. IndienHindustan land uppenbarligen inte underskattas, med en budget på cirka 45 miljarder USD, vilket gör Indien det land som har den åttonde största militärmakt i världen. Inspelad Indien har mer än 1000 flygplan och stridshelikoptrar, 15 tusen pansarfordon och två hangarfartyg, bland annat fd Sovjetunionen Kiev klass, INS Vikramaditya nyligen avslutade föryngras.

9. TysklandNär landets mest fruktade i slätterna i Europa, nu med en budget på omkring 44 miljarder dollar för att få den tyska uppflugen nionde position som det land med den största militärmakten i världen. Tyska militären största styrka ligger på marken med mer än 5000 pansarfordon, bland annat, Leopard 2 modern teknik. Men den tyska militärmakt anfall betyget lägre än engelska eller franska.

10. SydkoreaOväntat, ginseng land som utfärdat budget 34 miljarder USD vilket gör det till ett av de länder som har den största militärmakten i världen. Noterade Sydkorea har mer än 5.000 stridsvagnar, 650 tusen soldater och 750 stridsflygplan och helikoptrar.
När landets mest fruktade i slätterna i Europa, nu med en budget på omkring 44 miljarder dollar för att få den tyska uppflugen nionde position som det land med den största militärmakten i världen. Tyska militären största styrka ligger på marken med mer än 5000 pansarfordon, bland annat, Leopard 2 modern teknik. Men den tyska militärmakt anfall betyget lägre än engelska eller franska.

10. SydkoreaOväntat, ginseng land som utfärdat budget 34 miljarder USD vilket gör det till ett av de länder som har den största militärmakten i världen. Noterade Sydkorea har mer än 5.000 stridsvagnar, 650 tusen soldater och 750 stridsflygplan och helikoptrar.

Rekrytera 100 miljoner Kader State Defense
(LKBN Antara) försvarsminister fram ett Ryamizard Ryacudu i samband med bildandet av kadrer att försvara staten i Jakarta, måndag (12/10). (88)
JAKARTA lust försvarsminister (försvarsminister) Ryamizard Ryacudu rekrytera 100 miljoner medborgare i Indonesien etablerat en kader av att försvara landet kommer snart att förverkligas.

"Potentialen är enorm, från 250 miljoner invånare Indonesien, cirka 100 miljoner varav skulle kunna vara militanta kadrer att försvara landet", sade han vid försvarsministeriet i Jakarta, måndag (12/10). Han åtföljdes av chefen för den statliga försvarsdepartementet försvars Första Admiral M Faisal.

Inom en snar framtid kommer regeringen mendadar builder 4500 kadrer rekryteras för att försvara landet från 45 distrikt / städer i Indonesien. Antalet nya tidiga embryot, som kommer att fortsätta att nå alla nivåer i samhället. Även president Jokowi deltar intag dessa kadrer.

"Detta är inte värnplikt som i andra länder", säger Ryacudu som skyndade sig att ställa in känslan av att försvara landet i stället för värnplikt. M Faizal tillägger att försvara det statliga programmet inte följa exemplet från Sydkorea och Singapore.

"Om Sydkorea och Singapore var värnpliktiga, är vi skyldiga att försvara landet. Självklart fortsätter vi fast beslutna att förbättra disciplinen, och medvetenhet om sina rättigheter och skyldigheter gentemot staten ", säger Faisal. Separat samordningsminister Politik Luhut Binsar Panjaitan säkerställa landets försvarsprogram skiljer sig från de program värnpliktiga. Civilförsvars aktiviteter för att ingjuta mer disciplin, särskilt för små barn.

Tidigare TNI chief Gen (ret) Moeldoko bedöma programmet är inte att utbilda människor att använda vapen. Programmet är lämpligt som en förberedelse för bildningen av reservkomponent. Han förklarade att landets försvarssystem finns det tre skikt, nämligen militära komponenter, reservdelar, och stödkomponenter. Dessa tre komponenter måste vara synergistisk.

Kärlek Homeland

Om vem som skulle bli föremål för obligatoriska försvara landet? Ryamizard nämna för de boende i åldern 50 år och yngre. "För att främja kärlek till landet, såsom fysisk träning och psykologiska. Åldersgränsen på 50 till botten, det är en aldrig sinande process, från tidig barndom till högre utbildning ", förklarade han. Alla var i åldern 50 år och under, oavsett yrke som sträcker sig från professor till kansler.

Men svårighetsgraden av träningens intensitet justerades. Som ett första steg, pendadaran platsen utnyttja militära anläggningar som har varit där hela tiden. Bland dessa Depo Combat utbildning i varje regionala militära kommandot (Kodam). I själva verket, den 19 oktober genomförde en ceremoni samtidigt i hela Indonesien.

Materiellt, har moduler och läroplan pendadaran försvara landet tagits fram med deltagande av alla experter och aktörer som är lämpliga för alla åldrar och samhällsskikt. Basmaterial inkluderar bekräftelse Pancasila som staten, kärlek land, värdet av samarbetsvilja, villighet att offra till förmån för landet.

Vad som är viktigt är odling av moraliska värderingar, karaktär, och hängivenhet till Gud allsmäktig. I praktiken kan nyttan av kadrer för att försvara landet ligga i framkant för att ta itu med de många problem för nationen. Han nämnde också hotet om tillståndet är icke-militära.

Han grupperade i åtta kategorier. Allt från terrorism, naturkatastrofer sedan Indonesien var i omkrets ring av eld. Nästa är en kränkning av statsgränsen, det potentiella hotet om separatiströrelser, spridning av sjukdomen, potentialen för cyberattacker från utlandet. Nästa är en drog. Det senare är en kulturell infiltration.

Medan representanthuset anser att planen är svårt att förstå. Kritiken kom från kommissionen av huset PDIP, Tubagus Hasanuddin. "Det var svårt att förstå", sa han. Generalmajor (Ret) är att se ett mål antal människor så många som 100 miljoner människor var fantastisk också. Medan de medel Board of Education and Training (utbildning Agency) TNI är mycket begränsad, bara kunna rymma 600 personer.

"Om målet är 100 miljoner människor i 10 år, är målet 10 miljoner människor per år, eller 833,000 personer per månad. Dessa siffror var fantastiskt, "sorotnya. Den rättsliga grunden för att försvara landet bedöms också saknas. Indonesien har inte haft en statlig Defense lag, medan 1945 Artikel 30, punkt 1 redan kräver att försvara landet och i punkt 5 för att försvara staten uppdrag som anges i lagen.

"Enligt lag nr 3 från 2002 om försvars Artikel 9 Punkt 3 nämns också, tillhandahållande av medborgarkunskap, obligatorisk militär grundutbildning, och hängivenhet till yrket regleras i enlighet med lagen. Så tills nu har vi inte haft en statlig Defense Law ", sade Hasanuddin.

Utan lag, dekret eller reglering, kommer det att bli svårt att förverkliga landets försvarspolitik. De närmaste punkterna, Hasanuddin belyser om budgeten. "Enligt min mening måste vi diskutera ställs när staten har begränsad pengar vi måste vara mer observanta avgöra vilken som är den viktigaste prioriteringen till förmån för nationen", sade Hasanuddin.

Är World War III kommer att inträffa, när människor använder en proposition eller användare Koranen, säkert kommer aldrig att hända namn World War III, som Gud i Koranen säger, synd en person som dödar en annan människa, utan orsak syarrie, då som om han bar synd hela mänsklig, och när någon skyddar (spara) den mänskliga själen, som om han har räddat hela mänskligheten.
Därför Guds ord, varje människa när de dör och uppståndelsens dag (livet efter detta), då problemet med människans förhållande till Gud som först kom till svars (svars) är en fråga om bön (och konsekvens kör pelarna av islam), och om relationen mellan människa är om blod, om de goda relationer vi är på våra medmänniskor, gör gott mot våra föräldrar, släktingar, Seama grannar, ras, etnisk, nation, om vi har gjort bra mot dem, såsom att skydda dem eller hjälpa dem att pressas av fattigdom (hunger ) och andra svårigheter life). Om vi ​​har bra benrbuat till någon människa belönas belöning Gud är himlen, annars om vi skadar inte tala om att döda våra grannar svar från Gud är helvetet.
Är World War III skulle ha inträffat bara Gud ensam vet, eftersom alla som har instiftat av Gud och har skrivits i boken:

"Lawh Mahfuz".

Profeten aleihi wa Sallam sa: "Allah har satt all öde alla varelser från femtio tusen år före skapade Gud himmel och jord". (HR. Muslim nr. 2653).

"Ingen olycka drabbar på jorden och (eller) i er, men det är inskrivet i boken (Lawh Mahfuz) innan vi få det. Sannerligen är det lätt för Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Mark

No comments:

Post a Comment