!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Monday, November 9, 2015

Al treilea război mondial începe din Orientul Mijlociu?

Plimbare nu a fost finalizat (381)

(Partea 381, Depok, West Java, Indonezia, 15 octombrie 2015, 15:09 pm)

Al treilea război mondial începe din Orientul Mijlociu?

Războiul civil din Siria, războiul din Yemen, conflictul din Coreea, în litigiu insulele Spratley din Marea Chinei de Sud și conflictul din Ucraina și din Africa de Nord pare să fie declanșatorul inițial un război mondial III semințe în viitor. Dacă se întâmplă acest lucru, este greu de imaginat a merge la supraviețuirea omenirii de astăzi, pentru că în cazul în care, ca urmare a litigiului se extinde la un război mondial III, soarta a existenței umane este amenințată, aceasta ar putea fi numit Coranul si Sunnah ca primele semne de doom iminentă (distrugerea umane), ca urmare a acționa și neglijență și om kezoliman însuși.
Datorită Treilea Război Mondial va implica în mod inevitabil, puterea militară superputere nucleară posedat Statele Unite, Rusia, China, Marea Britanie, Franța, Germania, Japonia, Coreea de Nord, India, Pakistan, Israel și Iran.
Cu rachete nucleare cu capul posedat aceste state este suficient pentru a distruge 90 la suta din populatia Pamantului, în al treilea război mondial.
Probabil din cauza distrugerii și distrugerea populației pământului, rămășițele umane care pot fi încă dificil de a reconstrui o nouă civilizație spate, ca cele ale oamenilor de azi.
Războiul din Siria, cu atat mai greu va fi de peste, deoarece acest război a implicat concurența politică și influența lumii militare superputere Rusia și Statele Unite ale Americii.
Statele Unite ale Americii cu aliații NATO și membrii Ligii Arabe de a oferi asistență arme, muniții și pregătire militară pentru grupurile de opoziție din Siria împotriva regimului Assad, care beneficiază de ajutor Iran, siit Hezbollah în Liban și Rusia.
În plus față de conflictul politic în conflictul sirian, a devenit, de asemenea, un câmp de luptă pentru jihad majoritate opoziție sunnită împotriva Assad siit Hezbollah și Iran și Rusia siit garantate regim
Mai mult decât atât, ideologia Shia și Sunni (Ahlul Sunna waljamaah) stă în contrast puternic cu 90 la suta, sunniti acuza siit ca erezie, deoarece are mengkafirkan însoțitorii Profetului Mohamed,
Sunniti acuza șiit mushab Coran folosește diferite mushab sunnit. Sunni folosind Coran Mushab Usmani, sdangkan mushab siit Fatimid, care este mult mai groase decât Mushab Usmani.
Sunni-majoritate Indonezia a reprezentat indoneziană Ulema Consiliului (MUI) a emis o fatwa (de la MUI președintele Prof. HAMKA că doctrina șiită este erezie. Deci, de asemenea, fatwa emisă celebre savanți sunniți din Arabia Saudită, Pakistan, India și Africa de Nord (Egipt ).
În timp ce clericii șiiți au propria lor argument că însoțitorii au fost păgân, printre altele acuza însoțitorii Profetului Mohamed a permis timp de trei zile după moartea lui nou îngropat. In timp ce cercetatorii Sunni melilai întârzierea nu sa datorat în mod deliberat, dar din cauza prietenii zguduit, șocat și nu putea să creadă Profetul Muhammad, care tocmai văzuse mor, astfel ca urmare a întârzierii a fost interpretată în mod diferit de către adepții șiit.
Deci, conflictele din Siria și Irak între ISIS (stat islamic) este acum nu numai un război politic, dar conduce la un război de ideologie. Între regim siit din Irak, care a ajutat siit Iran și Hezbollah libanez șiită, împotriva ISIS, care este susținută de 25000 jihadiști din peste 100 de țări, inclusiv din Rusia, Tadjikistan, Afganistan, Statele Unite ale Americii și statele membre NATO.
Arabia Saudită și aliații săi din Liga Arabă pentru a sprijini o coaliție de 18 țări conduse de luptă ISIS SUA și NATO. Arabia Saudită a acuzat ISIS ca un grup Khawarij, precum și siit acuzat de erezie.
Clerici saudiți au susținut că nu au găsit grupuri desprinse de musulmani, în conformitate cu însoțitorii Ahl Sunnah wal Jama'ah excepția printre urmașii lui As-Salaf al-Salih Ahlul Hadith.

Mu'tazilah cum ar putea corespunde însoțitorii marile figuri în timp ce denunța marile figuri ale justiției și a redus prietenul lor și i-au acuzat de erezie, cum ar fi Al-Wasil bin Atho ", care prevede: Dacă Ali, Az-Zubair Tholhah și apoi nu am depune mărturie pedepsit din cauza mărturiei lor. [A se vedea Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

Cele Kharijites au ieșit de religie și menyempal de adunarea musulmanilor deoarece unele puncte de bază ale doctrinei lor este mengkafirkan Ali și fiul său, Ibn Abbas, Uthman, Talha, Aisha și Mu'awiyah și nu se află pe proprietățile însoțitorii persoanelor hartuirea si le mengkafirkan.

Ca Shufiyah, ei subestimează moștenirea Profeților și înjositor transmițătorul cărții și Sunnah și mensifatkan lor ca persoana decedată. Un mare om se spune: Luați-vă cunoștințele, de decedat în timp ce luăm cunoștințele noastre de viață de mare, încât nu este mort (Dumnezeu) direct. Prin urmare, spun ei, cu gura lor de a respinge Sanad hadits-: A mengkhabarkan-mi inima mea de Rabb.

În ceea ce privește șiiți, au crezut că însoțitorii au expirat după moartea profetul "alaihi wa sallam, cu excepția câtorva oameni, a se vedea Al-Kisyiy onă de le- preot povestește istoria cazului Rijalnya carte. 12.13 de la Abu Ja'far, că a declarat: Toate Apostatul după moartea profetul "alaihi wa sallam, cu excepția trei, i-am spus: Cine este a treia persoană? El a răspuns: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary și Salman Al-Farisiy.

Și relatat în p.13 din Abu Ja'far, el a spus: Cele emigranți și Anshor a ieșit (de religie), cu excepția trei. [Vezi lucru Al-Kaafiy de Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini a se vedea, de asemenea, o mare -tokoh lor la momentul de this- denunțat și blestemat Abu Bakr și Omar în cartea cazul său Kasyful Asroor, 131, el a declarat: Cu adevărat syaikhani (Abu Bakr și Omar) ... si de aici ne gasim obligați să prezinte probe dovada de abateri lor sunt ambele foarte clare cu privire la Coranul, pentru a dovedi că cei doi au avut menyelisihinya.

Și a zis din nou punctul de vedere al 137: ... și Profetul a închis ochii (d) în timp ce atât urechi nu remarci pe Ibn al-Khattab care erect minciună și kufr provenind din practica, kezindikan și penyelisihan a versete din Coranul " un glorios.

Ca Murji'ah, ei cred că credința celor ipocriți care se află în aceeași credință kenifakan Assabiqunal Awalun (primii oameni care sa convertit la islam) din emigranți și ajutoare.

Modul în care acestea toate corespondat cu prietenii în timp ce acestea sunt:

Oameni Mengkafirkan aleși dintre ele
Nu accepta deloc că acestea sunt relatat de la profetul "alaihi wa sallam în drept Aqeedah și Shariah.
Urmează civilizația bizantină și filozofia greacă

În concluzie
Aceste grupuri toți vrem să ne negăm martorilor la cartea și Sunnah și denunță ele în timp ce acestea sunt mai demn de ocară, și ei sunt zindiq.

Astfel, este clar că înțelegerea Al-Salaf este manhaj Firqatun Najiyah și Ath-Thaifah Al-Mansurah în conceptul de înțelegere, acceptare și Istidlal (decizie juridică).

În timp ce cei care urmează exemplul companioni sunt cei care lucrează cu relatarile (Hadith) sunt de drept autentic și autentic Dalah Shari'a, cu drum și prietenul înțelegere, iar acest lucru este modul lui de viață Ahlul Hadith, nu cursul de Ahl-ul-bid'ah și pofta. Atât de adevărat și puternic ce vom descrie când vom explica succesul lor în forma arbitra la profetul "alaihi wa sallam cu succes a persoanei care a luat Sunnah" alaihi wa sallam și Sunnah a celor patru califi după el.
Litigiile dintre sunniți cu șiiți în conformitate cu mulți istorici Islamului nu pot fi separate de rivalitatea dintre vechea etnice persani și arabi din Orientul Mijlociu.
Mai mult decât atât, după ce regele D'Andrea (Persia / Iran) au dominat o mare parte din Orientul Mijlociu și Asia Centrală și părți din Europa ar putea, apoi cucerit și învins de Califatului islamic, făcând astfel original religie persană Zoroastrismul la Islam.
Dar se pare că influențează și rivalitate cultural zoroastrieni nu doresc să fie eliminate doar de persani, așa Islam care sa dezvoltat în Iran este foarte diferit de Islamului în Orientul Mijlociu dominat națiunii arabe.
Caracteristici diferite de la islamismului sunnit care se numește grupuri șiite. Istoria acestui divizat a fost declanșată mai întâi de creșterea bin Talib ABI Ali a devenit calif Uthman înlocui rebelii uciși.
În cazul în care în creștere Ali a devenit Calif în sprijinul tuturor prietenilor, cu excepția Muawiya, care a trebuit să recunoască Ali după Ali urmări o dată rebelilor ucigași Usman, dar Ali a constatat că timp el doar ocupat vrea să se unească musulmanii sunt împărțite, unitate a devenit priotitas nou căutat căuta și urmări Usman criminali.
Muawiyah că un grup clan (descendenta cu Usman) efectuează ijtihad că justiția este stabilit mai întâi, a fost o recunoaștere a guvernului de Ali. Diferență între Ijtihad grup Ali și Muawiyah este ceea ce culoare de origine original al discordiei printre musulmani și sa dezvoltat într-diferențele ideologice dintre șiiți și sunniți.
În plus, recentele șiiții își asumă toate companionii Profetului sunt Kafir (apostat), cu excepția însoțitorii coborâre persane ca Salman Al Farisi.
Shia Rafidah ia în considerare chiar și purifica Ali, că Ali a fost cel care, de fapt merită să fie ultimul profet. Chiar șiit prea idolatrizeze linii de sange si fiul neam Ali Husein Ali căsătorit cu fiica fostului rege al Persiei cucerit de califul Umar Bin Khattab.
Deși Ali a avut mulți copii, cum ar fi Hasan, dar cultul numai descendenții Hussein, care sa căsătorit cu fiica regelui Persiei, astfel încât 12 imamilor șiiți sunt toate de la linia de Ali Hussein, nepotul profetului Mahomed.
O altă diferență este problema Coranul, atunci când sunniți folosind Mushab Usmani (Mushab colectate în timpul Califatul de Usman), apoi utilizați Mushab Shia Fatimid (Fatima a fost fiica Profetului Muhammed și soția lui Ali).
Chiar și cuvântul versiune Shia Sfântul Coran Book Fatimis este mai gros decât Mushab Usmani.
Prin urmare, Oamenii Shia mengkafirkan însoțitorii (sunniți nu mengkafirkan Ali și prietenul de origine persană), chiar le menhormati, astfel Hadith (Sunnah / Al-Hikmah) Profetul Muhammad a relatat toți prietenii, inclusiv cele de la Salman Al Farisi utilizate islamismului sunnit, după În cazul în care sortate autentic hadis, sau dhoif Hasan hadith (sanadnya slab sau Fals).
Preoți care le colectează Imam Buchori acest hadith, Imam Muslim, Imam Syafei, Imam Hambali, Imam Hanafi și Maliki imam.
Acesta este motivul pentru ulema Consiliului indoneziană (MUI), care a dominat Ulama Nu, Muhammadiyah, Hidayatullah, exact, toate sunniți, de la președintele MUI de Prof. Dr. HAMKA mengelluarkan fatwa că Shia ca Sesat flux (cu 10 criterii de motiv).
Astfel încât conflictul din Siria, Irak și Yemen poate fi complicat și dificil de conciliat, pentru fiecare dintre părțile aflate în conflict la fel de simt Jihad război sfânt.


Snowden: ISIS crestare Israel, SUA si Marea Britanie

REPUBLIKA.CO.ID, foști angajați ai Agenției Naționale de Securitate (NSA) Statele Unite Edward Snowden a spus că dacă statul islamic al Irakului și Siria (ISIS) este o organizație formată de cooperare informații din cele trei țări.
Citat din cercetare Global, o organizație independentă de cercetare în mass-media din Canada, Snowden a arătat că unitatea de informații britanice, americane și israeliene Mossad lucrează împreună pentru a crea un nou stat numit califat ISIS.
Snowden a declarat agențiile de informații din cele trei țări care formează o organizație teroristă a atrage extremiști din întreaga lume. Ei numesc această strategie ca "fagure".
Documente NSA lansat Smowden arată modul în care strategia stup conceput pentru a proteja interesele sionistilor de a crea sloganul Islamului. Pe baza acestor documente, singura modalitate de a proteja interesele evreilor este de a crea un inamic la frontieră.
Strategia se face pentru a pune toate extremiștii în același loc atât de ușor vizate. Nu numai că, ISIS ar prelungi instabilitatea din Orientul Mijlociu, în special în țările arabe.
Pe baza acestor documente, liderul ISIS Abu Bakr al-Baghdadi primi, de asemenea un an plin de pregătire militară de la Mossad, Israel. Al-Baghdadi obține, de asemenea un curs de teologie și retorică a agențiile de informații sioniste.

Suna Iran ISIS SUA Păpuși Protector Israel

Șeful Forțelor Armate ale Iranului, Massoud Jazayeri General Bigadir apel ISIS format de SUA pentru a proteja Israelul. (Special)
TEHRAN - șef armate forțele Iranului, Massoud Jazayeri General Bigadir apel ISIS format de către Statele Unite ale Americii (SUA) pentru a proteja Israelul. Potrivit Jazayeri, se vede de la o anumită asistență sub acoperire SUA la ISIS.

"Cu toate acestea, vom vedea această problemă, ne uităm la sprijinul SUA pentru grupurile teroriste ISSL. Ei fac acest lucru pentru a proteja Israelul de amenințarea în această regiune", a declarat Jayazeri, astfel cum a raportat Farsnews vineri (16/10).

Jayazeri spun, modul în care Statele Unite au ajutat ISIS este cu membentangan un lanț de influență în Orientul Mijlociu, care este consolidarea lent ISIS. Lanțul a fost dovedit a fi în măsură să limiteze circulația Hezbollah în Liban, suprimarea forțelor de rezistență Isis si chiar posibilitatea de a face presiuni Iran, astfel că nu se poate face mai mult în Orientul Mijlociu.

Siria, a declarat Jayazeri, este principalul punct de a rupe lanțurile că puterea. Prin urmare, Iranul va încerca să ajute Siria rupe lantul, care încerca să răstoarne guvernul sirian.

El crede, cu ajutorul Iranului, atunci Siria va fi capabil să câștige bătălia, și rupe lanțurile care-am întins în SUA în ultimii patru ani, în Siria.

"Cele" conducătorii "In ultimii patru ani în mod constant încearcă să răstoarne guvernul sirian. În sprijinul Iranului, nu numai guvernul sirian nu va fi nimicită, dar, de asemenea Siria să obțină o nouă victorie", a spus el.

Rusia și Statele Unite ale Americii cu privire la titlu întâlnire spațiul aerian sirian

(BBC) - Pentagonul a spus că jeturile au pentru a manevra de separare, care nu este prea aproape de avioane rusești.
Rusia a fost de acord să organizeze o reuniune cu Statele Unite cu privire la atentatele cu bombă de securitate actuale din Siria, conform Pentagonului.
Reuniunea a fost "foarte probabil să se întâmple în acest weekend", a declarat purtătorul de cuvânt al Peter Cook.
Există temeri se va prăbuși coliziune, deoarece Statele Unite și Rusia sunt ambele atacuri cu bombă din Siria, în ciuda separat.
Statele Unite și NATO aliații perturbat din cauza avioane cu reacție Rusia are mai multe ori încălcat spațiul aerian al Turciei.
La începutul acestei săptămâni, oficialii Pentagonului a declarat că au de a face cel puțin o manevră "separare de siguranță", care avioane de luptă Statele Unite nu te prea aproape de avionul rusesc peste Siria.
Acest incident a avut loc la 1 octombrie, dar Pentagonul nu a furnizat explicații suplimentare.
Această întâlnire este de așteptat pentru a discuta cât de mult distanța de separare dintre jeturile Statele Unite și Rusia și care este limba standard de comunicare a echipajului.
Rusia a lansat, de asemenea, rachete de nave de război în Marea Caspică.
Există temeri că Rusia atacat de fapt adversarii președintelui Bashar al-Assad, nu un pozitiile militante ISIS.
US Secretarul Apararii Ashton Carter vineri (9/10) a acuzat Rusia a operațiunilor militare "fundamental greșită" în Siria și va "aprinde un război civil, care să încurajeze extremismul".
Dar Moscova a negat afirmația spunând că în ultima săptămână au atacat obiective în loc de ISIS.

"Se încadrează în Iran" rachete de croazieră din Rusia
Oficialii de la Ministerul Apărării a declarat că Statele Unite, rachete de croazieră din Rusia a tras de la Marea Caspică la obiectivele în Siria se încadrează în Iran.
Doi oficiali care a solicitat anonimatul, a declarat că este clar dacă există deteriorări cauzate de foc aceste rachete.
Un oficial a declarat patru rachete din linia de foc.
Agenția de știri Iran citat guvernatorul provinciei Takab, vestul Iranului, care spune obiecte străine care intră pe localitate.
Ministerul Apărării rus a declarat că toate rachetele lovit obiectivele dorite în Siria.
Oficialii rusi au declarat miercuri (07/08) au tras 26 de rachete de croazieră de nave de luptă rusești în Marea Caspică, cu scopul de a grupurilor jihadiste în nordul nord-vest baraj Siria.
Afirmația că rachetele rusești în Iran în această toamnă apare atunci când NATO a reafirmat că vor apăra aliații lor.
NATO spune că a schimbat procedura care permite desfășurarea de trupe pentru a fi mai rapid.
Această evoluție vine ca Rusia a crescut implicarea militară în conflictul sirian.
Siria se salutat "ajutor din partea Rusiei" de către armată rus a spus atacurile au slăbit puterea unui grup autointitulat statul islamic sau cunoscut sub numele de ISIS.

Patru nave de război rusești tras relatărilor 26 de rachete la 11 obiective ISIS.
Rusia a anuntat ca a lansat un atac cu rachete asupra grupului țintă autointitulat statul islamic sau ISIS în Siria de navele sale de război în Marea Caspică, care este de aproximativ 1.500 km.
Ministrul Apărării, Serghei Șoigu a declarat patru nave de război a tras 26 de rachete la 11 obiective de mare si distruge-l.
În timp ce forțele terestre siriene cu capac de aer pentru a ataca Rusia, au declarat oficialii sirieni.
Rusia neagă acuzațiile că cele mai multe dintre atacurile pe care le-au angajat la țintă non ISIS.
Instituții activiști, Observatorul sirian pentru drepturile omului, a raportat progrese '' lupte grele în mai multe luni ", în provincia Hama și Idlib.
Ciocnirile au avut loc după lansarea unui raid aerian rus în aceeași zonă.
Se estimează că atacurile de la Marea Caspică este primul atac coordonat de la aerul greve Rusia, un aliat apropiat al președintelui sirian Bashar al-Assad, a început la 30 septembrie.
Rusia a declarat că vizează "toate teroriști", dar cel puțin o parte din atacurile aeriene au fost raportate pe civili și grupurile rebele susținute de Vest.

Președintele sirian Bashar al-Assad descrie Rusia a intervenit în războiul civil din Siria ca fiind foarte importante pentru securitatea întregii regiuni din Orientul Mijlociu.
Liderul sirian a declarat că acțiunea militară împotriva grupului coaliția condusă de SUA autointitulat statul islamic sau ISIS nu pentru a preveni răspândirea terorismului.
El a afirmat că doar o coaliție de Siria, Rusia, Iran și Irak, care ar putea preveni deteriorarea în regiune.
"Această coaliție trebuie să reușească, dacă nu, vom asista la distrugerea întregii regiuni. Noi credem ca aceasta coalitie va fi de succes," președintele sirian a declarat într-un interviu cu televiziunea iraniană a difuzat duminică (04/10).
Potrivit lui, patru țări au unit pentru a depăși terorismul și va ajunge în cele din urmă "rezultate practice", spre deosebire de coaliția condusă de SUA.
Rusia a lansat atacuri aeriene împotriva ISIS în Siria de săptămâna trecută.
Când observațiile președintelui Bashar al-Assad, Rusia a continuat să lanseze lovituri aeriene în Siria.
A menționat că rușii au atacat poziții ale ISIS, dar activiștii spun că ținta de focalizare este de grupuri spre deosebire de președintele Assad.

Membrii coaliției conduse de SUA, care a lansat o rezistență la un grup autointitulat statul islamic sau ISIS, a cerut Rusiei să oprească atacuri aeriene care au spus lovit Sirul grupurilor de opoziție și civili.
Într-o declarație comună emisă vineri (2 octombrie), Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Turcia și ceilalți membri ai coaliției a declarat că atacul rus va "duce ​​doar la mai mult extremism".
Rusia, care potrivit martorilor a revenit la atacul de vineri (02/10), a declarat că vizează ISIS.
Un înalt oficial rus a declarat că atacul poate dura trei-patru luni.
Alexei Pushkov, președinte al consiliului de externe a Parlamentului rus, adăugând Statele Unite doar "pretinde" bombardat ISIS.
El a promis Rusia ar fi o operațiune mai eficientă.
Forțele aerieni ruși lansa un atac aerian în Siria miercuri (30 septembrie).
Militar sirian a declarat ca Rusia a efectuat 18 atacuri aeriene de la joi seara.
Printre ei se face în provincia Hama și Idlib, provincia cazul în care există sunt punctele forte ISIS.

Rusia spune "mii de cetățeni ruși" a aderat la ISIS în Siria.
Casa Rusia superioară a parlamentului miercuri (30/09) a aprobat în unanimitate cererea președintelui Vladimir Putin a trimis trupe în altă țară.
Această decizie a deschis calea pentru guvernul rus pentru a lansa atacuri aeriene pounded un grup autointitulat statul islamic sau ISIS.
Un purtator de cuvant al guvernului rus, Serghei Ivanov, a declarat că nu va trimite trupe la sol în Siria și va utiliza numai puterea aerului.
Potrivit Ivanov, Rusia are interese în Siria din cauza "mii de cetățeni ruși s-au alăturat la ISIS și au devenit o amenințare la adresa securității naționale".
"Nu este o chestiune de a ajunge la un scop sau ambiție a politicii noastre externe, astfel cum a susținut de către țările occidentale. Acest lucru este pur și simplu pentru că există interese naționale ale Rusiei", a declarat Ivanov.
Ivanov a adăugat președintele sirian Bashar al-Assad, a cerut în mod oficial ajutorul militar pentru Rusia.
Anterior, in timpul unui discurs la sediul ONU, Președintele Putin a cerut o coaliție mai mare pentru a lupta împotriva terorismului.
În afară de Rusia, coaliția condusă de SUA a fost lansat primul lovituri aeriene în Siria în anul trecut.
Rusia și Statele Unite ale Americii cu privire la titlu întâlnire spațiul aerian sirian
Pentagonul a declarat că avioanele au pentru a manevra separarea, care nu este prea aproape de avioane rusești.
Rusia a fost de acord să organizeze o reuniune cu Statele Unite cu privire la atentatele cu bombă de securitate actuale din Siria, conform Pentagonului.
Reuniunea a fost "foarte probabil să se întâmple în acest weekend", a declarat purtătorul de cuvânt al Peter Cook.
Există temeri se va prăbuși coliziune, deoarece Statele Unite și Rusia sunt ambele atacuri cu bombă din Siria, în ciuda separat.
Statele Unite și NATO aliații perturbat din cauza avioane cu reacție Rusia are mai multe ori încălcat spațiul aerian al Turciei.
La începutul acestei săptămâni, oficialii Pentagonului a declarat că au de a face cel puțin o manevră "separare de siguranță", care avioane de luptă Statele Unite nu te prea aproape de avionul rusesc peste Siria.
Acest incident a avut loc la 1 octombrie, dar Pentagonul nu a furnizat explicații suplimentare.
Această întâlnire este de așteptat pentru a discuta cât de mult distanța de separare dintre jeturile Statele Unite și Rusia și care este limba standard de comunicare a echipajului.
Rusia a lansat, de asemenea, rachete de nave de război în Marea Caspică.
Există temeri că Rusia atacat de fapt adversarii președintelui Bashar al-Assad, nu un pozitiile militante ISIS.
US Secretarul Apararii Ashton Carter vineri (9/10) a acuzat Rusia a operațiunilor militare "fundamental greșită" în Siria și va "aprinde un război civil, care să încurajeze extremismul".
Dar Moscova a negat afirmația spunând că în ultima săptămână au atacat obiective în loc de ISIS.

"Se încadrează în Iran" rachete de croazieră din Rusia
Fotografii de la Ministerul Apărării rus arată rachete rusești concediat de la Marea Caspică.
Oficialii de la Ministerul Apărării a declarat că Statele Unite, rachete de croazieră din Rusia a tras de la Marea Caspică la obiectivele în Siria se încadrează în Iran.
Doi oficiali care a solicitat anonimatul, a declarat că este clar dacă există deteriorări cauzate de foc aceste rachete.
Un oficial a declarat patru rachete din linia de foc.
Agenția de știri Iran citat guvernatorul provinciei Takab, vestul Iranului, care spune obiecte străine care intră pe localitate.
Ministerul Apărării rus a declarat că toate rachetele lovit obiectivele dorite în Siria.
Oficialii rusi au declarat miercuri (07/08) au tras 26 de rachete de croazieră de nave de luptă rusești în Marea Caspică, cu scopul de a grupurilor jihadiste în nordul nord-vest baraj Siria.
Afirmația că rachetele rusești în Iran în această toamnă apare atunci când NATO a reafirmat că vor apăra aliații lor.
NATO spune că a schimbat procedura care permite desfășurarea de trupe pentru a fi mai rapid.
Această evoluție vine ca Rusia a crescut implicarea militară în conflictul sirian.
Siria se salutat "ajutor din partea Rusiei" de către armată rus a spus atacurile au slăbit puterea unui grup autointitulat statul islamic sau cunoscut sub numele de ISIS.

Patru nave de război rusești tras relatărilor 26 de rachete la 11 obiective ISIS.
Rusia a anuntat ca a lansat un atac cu rachete asupra grupului țintă autointitulat statul islamic sau ISIS în Siria de navele sale de război în Marea Caspică, care este de aproximativ 1.500 km.
Ministrul Apărării, Serghei Șoigu a declarat patru nave de război a tras 26 de rachete la 11 obiective de mare si distruge-l.
În timp ce forțele terestre siriene cu capac de aer pentru a ataca Rusia, au declarat oficialii sirieni.
Rusia neagă acuzațiile că cele mai multe dintre atacurile pe care le-au angajat la țintă non ISIS.
Instituții activiști, Observatorul sirian pentru drepturile omului, a raportat progrese '' lupte grele în mai multe luni ", în provincia Hama și Idlib.
Ciocnirile au avut loc după lansarea unui raid aerian rus în aceeași zonă.
Se estimează că atacurile de la Marea Caspică este primul atac coordonat de la aerul greve Rusia, un aliat apropiat al președintelui sirian Bashar al-Assad, a început la 30 septembrie.
Rusia a declarat că vizează "toate teroriști", dar cel puțin o parte din atacurile aeriene au fost raportate pe civili și grupurile rebele susținute de Vest.

Interviul președintelui Bashar al-Assad iranian emisiune de televiziune duminică (04/10).
Președintele sirian Bashar al-Assad descrie Rusia a intervenit în războiul civil din Siria ca fiind foarte importante pentru securitatea întregii regiuni din Orientul Mijlociu.
Liderul sirian a declarat că acțiunea militară împotriva grupului coaliția condusă de SUA autointitulat statul islamic sau ISIS nu pentru a preveni răspândirea terorismului.
El a afirmat că doar o coaliție de Siria, Rusia, Iran și Irak, care ar putea preveni deteriorarea în regiune.
"Această coaliție trebuie să reușească, dacă nu, vom asista la distrugerea întregii regiuni. Noi credem ca aceasta coalitie va fi de succes," președintele sirian a declarat într-un interviu cu televiziunea iraniană a difuzat duminică (04/10).
Potrivit lui, patru țări au unit pentru a depăși terorismul și va ajunge în cele din urmă "rezultate practice", spre deosebire de coaliția condusă de SUA.
Rusia a lansat atacuri aeriene împotriva ISIS în Siria de săptămâna trecută.
Când observațiile președintelui Bashar al-Assad, Rusia a continuat să lanseze lovituri aeriene în Siria.
A menționat că rușii au atacat poziții ale ISIS, dar activiștii spun că ținta de focalizare este de grupuri spre deosebire de președintele Assad.

Fum în creștere din cauza lovituri aeriene în Kafr Nabel, provincia Idlib.
Membrii coaliției conduse de SUA, care a lansat o rezistență la un grup autointitulat statul islamic sau ISIS, a cerut Rusiei să oprească atacuri aeriene care au spus lovit Sirul grupurilor de opoziție și civili.
Într-o declarație comună emisă vineri (2 octombrie), Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Turcia și ceilalți membri ai coaliției a declarat că atacul rus va "duce ​​doar la mai mult extremism".
Rusia, care potrivit martorilor a revenit la atacul de vineri (02/10), a declarat că vizează ISIS.
Un înalt oficial rus a declarat că atacul poate dura trei-patru luni.
Alexei Pushkov, președinte al consiliului de externe a Parlamentului rus, adăugând Statele Unite doar "pretinde" bombardat ISIS.
El a promis Rusia ar fi o operațiune mai eficientă.
Forțele aerieni ruși lansa un atac aerian în Siria miercuri (30 septembrie).
Militar sirian a declarat ca Rusia a efectuat 18 atacuri aeriene de la joi seara.
Printre ei se face în provincia Hama și Idlib, provincia cazul în care există sunt punctele forte ISIS.

Parlamentul a aprobat Rusia lansează atacuri aeriene din Siria
Rusia spune "mii de cetățeni ruși" a aderat la ISIS în Siria.
Casa Rusia superioară a parlamentului miercuri (30/09) a aprobat în unanimitate cererea președintelui Vladimir Putin a trimis trupe în altă țară.
Această decizie a deschis calea pentru guvernul rus pentru a lansa atacuri aeriene pounded un grup autointitulat statul islamic sau ISIS.
Un purtator de cuvant al guvernului rus, Serghei Ivanov, a declarat că nu va trimite trupe la sol în Siria și va utiliza numai puterea aerului.
Potrivit Ivanov, Rusia are interese în Siria din cauza "mii de cetățeni ruși s-au alăturat la ISIS și au devenit o amenințare la adresa securității naționale".
"Nu este o chestiune de a ajunge la un scop sau ambiție a politicii noastre externe, astfel cum a susținut de către țările occidentale. Acest lucru este pur și simplu pentru că există interese naționale ale Rusiei", a declarat Ivanov.
Ivanov a adăugat președintele sirian Bashar al-Assad, a cerut în mod oficial ajutorul militar pentru Rusia.
Anterior, in timpul unui discurs la sediul ONU, Președintele Putin a cerut o coaliție mai mare pentru a lupta împotriva terorismului.
În afară de Rusia, coaliția condusă de SUA a fost lansat primul lovituri aeriene în Siria în anul trecut.

Iran și Rusia s-au opus ISIS, sprijinirea Al-Assad
Președintele rus Vladimir Putin (dreapta) sprijină guvernul sirian condus de președintele Bashar al-Assad (stânga).
Președintele iranian Hassan Rohani și președintele rus Vladimir Putin și-a exprimat hotărârea de a include regula președintelui Bashar al-Assad în lupta împotriva milițiilor ISIS.
Într-o întâlnire cu un număr de instituții de cercetare și a jurnaliștilor înainte de sesiunea Națiunilor Unite a Adunării Generale a început, Rouhani a spus că regula Al-Assad nu trebuie să fie atenuată dacă ISIS vrea să fie învins.

Dilengserkan
Sikap Iran Rusia tidak sejalan Muncii posisi țară-țară Barat.
Perdana Menteri guru honorer David Cameron, Presiden Statele Unite, Barack Obama, fiul lui Presiden Franța, Francois Hollande berulang Kali mendesak agar Al-Assad sute dilengserkan tampuk kekuasaan sebagai persyaratan kesepakatan terasă.
"(Bashar Al) Assad tidak conform menjadi Bagian l DEPAN sute de Republica Arabă Siriană. Dia Telah menjagal rakyatnya sendiri. Dia Telah membantu menciptakan konflik Krisis migrasi Today. Dialah pejabat yang merekrut Anggor ISIS, "Kata Cameron.
Di New York, alin pemimpin Tara berdatangan Prognoza menghadiri sidang Majelis Umum PBB di Tengah Krisis migran pengungsi ASAL Republica Arabă Siriană.
Sejak konflik berlangsung di Republica Arabă Siriană Padan 2011 MAI 200.000 sute orang lume meninggal de muncă. Sekitar Kemudian Empat Jutan Warkentin Republica Arabă Siriană Telah melarikan Diri berbagai Tara termasuk Turcia, Liban, Iordania, hingga Eropa.
Berbagi Beri Opinii Astăzi berbagi

Operasi Astăzi digelar menyusul keputusan prognoza memperluas upaya serangan terhadap kelompok Militar, seperti dilaporkan Kanto Beri AFP.
Prognoza Guiana Pertama kalinya melakukan serangan Udara terhadap kekuatan kelompok Militar yang menamakan Diri Țara Islam atau ISIS di Republica Arabă Siriană, marți (27/09).
Operasi Astăzi digelar menyusul keputusan prognoza memperluas upaya serangan terhadap kelompok Militar tersebut seperti dilaporkan Kanto Beri AFP.
Canton Kepresidenan Franța mengatakan serangan lui Udara Astăzi dilakukan setelah pihaknya melakukan operasi pengintaian Selama dua luni terakhir.
Selama Astăzi Perancis mod mengambil Bagian Dalam serangan Udara di Irak, demikian laporan Kanto Beri Reuters.
Operasi "melawan ancaman teroris" Țară denumiri dikoordinasikan frumusete regionale a muncii tersebut pernyataan demikian.
SIA-Sia tidak realistis
Padan Awal septembrie Lalu, Presiden Francois Hollande menyatakan bahwa pihaknya Telah melakukan persiapan Prognoza memulai serangan Udara terhadap kelompok Militar Țara Islam di Republica Arabă Siriană.
Wildlife lanjutnya demikian, Franța sejak Awal mengesampingkan pengiriman pasukan Prognoza melakukan serangan terhadap ISIS yang disebutnya "Sia-Sia tidak realistis".
Sejauh astăzi mai sute de 220.000 Warkentin Republica Arabă Siriană Telah tewas MAI sute Sembilan Jutan Warkentin Tara montigenous meninggalkan Tara montigenous Muncii berstatus sebagai pengungsi.
Berbagi Beri Opinii Astăzi berbagi

Protes Organisasi HAM Paraguay Cina Suriah germană

Kelompok perlawanan Republica Arabă Siriană Masih gigih melawan Presiden Bashar al-Assad.
Koalisi sekitar 200 organisasi fundație hak manusia memperingati setahun munculnya protes di Republica Arabă Siriană Muncii menyeru kepada Paraguay Cina prognoza mendukung kebijakan terhadap PBB pemerintahan Presiden Assad.
Mereka meminta Dewan Keamanan PBB meloloskan resolusi yang menekan pemerintah Republica Arabă Siriană prognoza segera mengakhiri serangan terhadap alin pengunjuk pierdut.
Suriah, Timur Tengah
Mereka menekankan perlunya Komunitas Internasional termasuk Paraguay Cina prognoza resolusi mendukung Today.
Seruan montigenous keluar menjelang kembalinya utusan khusus PBB Liga Arabă, Kofi Annan prognoza Republica Arabă Siriană, atac yang miercuri Astazi (16/3) cu privire la rezultatele menyampaikan kunjungannya laporan.
NowSeeHeart hangus
Sementara di Republica Arabă Siriană pertempuran terus berlanjut, Muncii pasukan Presiden Bashar al-Assad melakukan Gerakan free download hangus di berbagai Kota yang mereka Serang demikian disampaikan organisasi Human Rights Watch (HRW).
'' Pasukan Republica Arabă Siriană melakukan free download hangus di berbagai ax sementara defalcare Dewan Keamanan tertelikung ușă Palau China, '' Kata Sarah Leah Witson sute HRW.
Di Saat pertemuran terus berlanjut, Singapore Italia memutuskan prognoza mengikuti beberapa Țara sebelumnya Muncii menutup kedutaan Besar mereka proteja tindak kekerasan yang terus terjadi.
HRW mengatakan pasukan pemerintah menggunakan senjata Egipt Facilitatea kaliber Tinggi, rezervor menembakkan mortir Secara membabi Buta berbagai religios ataupun orang di jalanan di Kota-Kota yang menjadi Sasaran serbuan mereka.

Cina Whittington AS terkait Laut China Selatan
Washington meyakini langkah Beijing fasilitas membangun militer bertujuan klaim prognoză memperkuat.
Cina menyerang Balik Statele Unite terkait pertikaian Wilayah Laut China Selatan.
Juru bicara kementerian Luar Negeri, Hua Chunying, menyinggung AS Saat menyalahkan "sejumlah Țară" yang "terus menerus menggunakan kekuatan militernya" di Krasa montigenous.
Miercuri Lalu, pejabat America de mengatakan mereka sedang mempertimbangkan mengarahkan Kapal perang di Daerah sekitar Spratly Insulele yang dinyatakan China sebagai wilayahnya.
Hal Astăzi memicu perang Kata Kata-diantara Kedu Țara adikuasa Today.
Cina membuat khawatir sejumlah tetangganya, AS, Karen memperluas serangkaian Pulau Kecil, Laporta Rustanto BBC Michael Bristow.
Washington meyakini langkah Beijing fasilitas membangun militer Prognoza bertujuan memperkuat klaim Ost Krasa sengketa montigenous.
Cina menyatakan pembangunan tersebut drept fiul diperlukan Prognoza melindungi kedaulatannya.
Pertikaian dimulai Ketika alin pejabat AS menyatakan sedang mempertimbangkan pengiriman Kapal perang di Dalam Wilayah 12 mile laut yang China klaim sebagai daerahnya di sekitar Insulele Spratly.

Arab Serang kembali Arabia Yemen
22.4.2015
Acru
broderie Corporation Serang
Image Caption
Seorang Anggor pasukan Yemen berjaga di DEPAN mal yang ditolak proteja serangan Udara Arabia.
Pasukan koalisi yang ușă dipimpin Arabe Arabia kembali melakukan serangan Udara terhadap pemberontak creat simpatie di Yemen, sementara pertempuran Darat terus berlangsung.
Serangan Astăzi mod terjadi gem beberapa Saja sesudah Arabe Arabia mengumumkan bahwa mereka menghentikan serangan Udara terhadap Yemen.
Arab Arabia Telah koalisi pasukan melakukan serangan lui Udara Astăzi Selama Empat Pekan terakhir.
Seorang diplomat arab Saudi menyatakan bahwa serangan Udara yang mereka lakukan Selama Astăzi Telah mencapai Rezultate yang dikehendaki Dalam menyerang militer Sasaran-Sasaran.
Menyusul Udara serangan astăzi, pasukan pemberontak melakukan Aksi Balasan Muncii merebut Markas militer di Kota Taez.
Pertempuran Jugan dilaporkan terjadi di Kota Aden, ax Relax ax fiul sebuah Kecil Daleh.
Sekalipun melakukan serangan Udara, pemerintah Arab Arabia menyatakan bahwa perjanjian Nikah Siri Masih terus berlangsung sedang Dalam proze finalisasi.
Iran, yang dituduh berada di belakang pemberontak simpatie creat, sempat memuji langkah Arabia menghentikan lui Udara serangan Astăzi sebagai sebuah langkah Maju Dalam perundingan Nikah Siri.

Konflik di Yemen membuat Aden jadi Kota mati "
7 apr 2015
Acru

Image Caption
Sebuah melintas cisternă di ax pusat Aden yang terkoyak perang ușă faze sejak beberapa terakhir.
Pemimpin Palanga Merah Internasional (în principal) kepada menyatakan BBC di Aden, bahwa konflik Telah mengubah arbore montigenous menjadi "arbore mati".
Robert Ghose mengatakan pasokan-obat obatan Sangat diperlukan di Kota montigenous. Padan atac Miercuri, sebuah pesawat bantuan Yemen dibatalkan penerbangannya proteja PuriBorobudur Logistik.
Organisasi Kesehatan Allahu Akbar (OMS) menyatakan MAI 540 sute de orang meninggal Allahu Akbar akibat konflik tersebut.
Beberapa faze terakhir, Yemen Telah terkoyak ușă perang atribuirea beberapa kelompok berbeda.
Konflik Utama terjadi lecții pemberontak create simpatie yang Loial melawan pemerintahan Presiden Abdrabbuh Mansour Hadi, yang Telah menyelamatkan Diri la Singapore.
Aden sedang dikepung În cazul în care pemberontak creat simpatie sute didorong Selatan ibukota Sanaa.
Selama dua luni terakhir serangan Udara Arabe pemberontak menargetkan Arabia creat simpatie, fiul penduduk sipil terjebak di Tengah-Tengah.

Image Caption
Satu keluarga India meninggalkan Yaman yang semakin inegale peperangan ușă.

Image Caption
Pendukung Presiden Abdurrabuh Mansour Hadi mengambil posisi _AT_safwanfdjri menembak.
"Tak Ada orang"
"Kami melihat banyak jenazah diangkut Rumah Sakit, atau meninggal Saat Baru lingura," Kata Ghose kepada BBC.
"Rumah Sakit tak memiliki pasokan yang cukup STAF yang tepat" katanya Lagi.
"Tak Ada orang yang terlihat mereka sembunyi. Ekonomi sepenuhnya berhenti," katanya menambahkan jalanan "dikotori" ușă sampah puing religios sute-religios yang ditolak.
"[Kota Astăzi dipenuhi sute orang bersenjata berbagai kelompok yang berperang. Ini Kota Besar, tak ada yang berfungsi," Kata Ghoden Lagi.
UNICEF setidaknya menyatakan 74 yang tewas Dalam konflik montigenous adalah Anac-Anac. OMS menambahkan 1700 terluka Orang.
În principal sebelumnya menyerukan gencatan senjata 24 gem di Aden, sementara Paraguay meminta Dewan Keamanan PBB prognoza mendukung "Jeda Internasional" serangan Udara.
În principal Telah diberi ușă permisiunea pasukan koalisi yang dipimpin Arabe mendaratkan Prognoza Arabia pesawat yang membre STAF Kesehatan pasokan-obat obatan.

Al Jazeera terbitkan dokumen RaHasIA

Pemukiman evreiesc
Perundingan Timur Tengah terganjal ușă PuriBorobudur pemukiman evreiesc

Jaringan pemberitaan arab Al Jazeera menerbitkan ratusan dokumen RaHasIA yang disebutkan perundingan rincian Timur Tengah.

Dokumen lecții montigenous culcat menyebutkan palestinian Otorita Secara diam-diam membiarkan Israel menduduki Secara ilegal sebagian Besar Krasa Yerusalem Timur.

Lecții Perundingan Saat ini pentru Israel palestinian terhenti Selama berminggu-Senin proteja penolakan Israel prognoza menghentikan pembangunan pemukiman evreu palestinian di Krasa yang diduduki.

Tetapi bocornya dokumen RaHasIA Astăzi menunjukkan bahwa alin palestinian pemimpin memang Telah _AT_safwanfdjri Prognoza memberikan Krasa Besar yang diduduki from Israel sejak tahun 1967 Muncii kesepakatan imbalan.

Subiecte yang paling Dalam kontroversial konflik Timur Tengah Astăzi adalah Yerusalem yang diklaim ușă în Israel pentru palestinian ibukota sebagai.

Dokumen yang Belum dapat diinvestigasi Secara Independen antet usa, mengklaim Juru Runding palestinian Prognoza _AT_safwanfdjri membicarakan PuriBorobudur Sensitif termasuk Akses Masjid Umar di kompleks Masjidil Al Aqsa.

Selama bertahun-tahun, para pemimpin Paletina yang cer mengadakan perundingan Muncii, Israel, Statele Unite ale Americii, faunei sălbatice tidak rezultate mencapai apapun.

Palestinian Warkentin sendiri Urmat sering melakukan protes terutama di sejumlah Tempat penting seperti Yerusalem Timur, menentang Apa Yang mereka Vizualizare în sebagai ekspansi Israel lemahnya alin pemimpin mereka sendiri.

Palestinian Pemuda, Aparat Israel bentrok di Al Aqsa
09.28.2015
Acru
Al AqsaImage copyrightGetty Imagini
Image Caption
Aparat keamanan Israel Tampak mengambil posisi di sejumlah sudut di kompleks Masjid.
Kekerasan lecții kembali pecah keamanan pasukan Israel palestinian Warkentin kompleks di sekitar Masjid Al Aqsa di Ierusalim.
Polisi menembakkan aer-gaz fiul ei GRANAT kejut accesibil palestinian Pemuda alin yang punct melemparkan bombă Molotov aparat accesibil keamanan Israel Padan luni (28/09).
Palestinian para Pemuda selanjutnya membarikade Diri di Dalam Masjid. Mereka menginap di Masjid tersebut sebelumnya berjanji pe Masjid "mempertahankan".
Masjid Al Aqsa terletak di Krasa Haram Al Sharif atau carne Muncii dikenal Bukit Bait ușă UMAT evreiesc yang dianggap sebagai Tempat angaja Bagi UMAT Islam maupun evreiesc.
Kawasan montigenous berada di Ierusalim Yimur yang diduduki Israel.
Pengunjung evreiesc mendapat pengawalan ketat di kompleks Masjid Al Aqsa.
Di LOCALIZARE tersebut sebelumnya memang sering terjadi bentrokan tetapi ketegangan meningkat belakangan.
Lecții di penyebabnya adalah kecurigaan di palestinian bahwa pihak Israel ingin mengubah pengaturan di LOCAȚIE tersebut tetapi Israel membantah kecurigaan montigenous.
Peristiwa Astăzi terjadi bertepatan Muncii Zile Pertama Sucot atau Raya Pondok Daun Bagi UMAT evreiesc.

Urmat fixate orang menganggap Satu superputere America, sekurang-kurangnya superputere militer. Pe tetapi Emmanuel Todd, seorang Pakar Educație pengetahuan Perancis berpendapat culcat. Bukunya. yang berjudul après l'Empire. Essai sur la descompunere du Systeme Americain (Editions Gallimard, Paris, 2002) Telah diterjemahkan Dalam berbagai Standard. Alte denumiri versinya yang întreagă Germania, Statele Unite ale Americii yaitu Weltmacht, ein Nachruf yang Telah diterbitkan Piper Verlag GmbH, Munchen Padan tahun 2003 Emmanuel Todd menulis bahwa superputere necesar Americii, biciclete Dalam Ekonomi maupun militer .. Ekonomi Comentarii cukup disampaikan di Teria bahwa Todd menilai besarnya ketergantungan America de kepada breton breton culcat Dalam berbagai aspek Ekonomi sebagai indikasi bahwa necesar Satu superputere America de Ekonomi yang mengungguli Ekonomi lumea muncii.

Membahas prognoza pandangan Todd bahwa superputere necesar Americii militer Perl prin telaah-pokok pokok argumentasi Todd. Ia bahwa mengatakan breton Americii mempunyai kelemahan struktural Dalam bidang militer. Alte denumiri sejarahnya breton Americii tidak pernah beradu kekuatan Muncii musuh yang cer kekuatannya. Dimulai Muncii perangnya yang asimmetris Muncii Hai-hai indian. Jugan Dunia Dalam perang II AS berhadapan Muncii Germania yang tinggal runtuh proteja ușă Berat pukulan tentara Uni sovietic. Setelah melakukan pendaratan di Normandie Americii melakukan operasi militer yang tidak seimbang Muncii keunggulannya materiale Dalam jumlah manusia. Todd mengemukakan pendapat Liddell Hart, Pakar STRATEGI sejarah militer Inggeris yang mengatakan scurgere betapa birokratis cara bergeraknya tentara AS di Darat. Rezultate Keunggulan America de di laut fiul Udara memang Sangat Besar sebagai industrinya kekuatan. Setelah memenangkan pertempuran Laut Midway, perang AS Whittington Jepang mirip perangnya Muncii Indian. Keunggulan Logistik material terlalu Besar Jepang tidak mampu mengimbanginya. Pe tetapi Mai mult halnya di operasinya Darat. Setelah perang Mondial Tampak jelas bahwa kekuatan Darat Americii Prognoza scara mampu memenangkan perang. Di Coreea mod keberhasilan separoh sedangkan di Vietnam gagal sus sekali. Padahal AS menghadapi Țara yang Kecil jauh MAI rendah industrinya kemampuan.

Alte denumiri tahun tahun Raya astăzi ca mengembangkan konsep perang yang tidak atau seminimal mungkin mengakibatkan Korban mati Bagi Orang Americii. Cara berpikir demikian berakibat bahwa kemampuan operasi Darat scara electoral dapat diandalkan. Dalam Sebab operasi critici Darat prognoza menghindari perjumpaan langsung Muncii kekuatan Whittington. Konsep AS tersebut didasarkan keunggulan teknologinya yang hendak dimanfaatkan semaksimal mungkin. Montigenous Konsep. mengutamakan serangan Udara yang bertujuan menghancurkan perlawanan musuh melalui pemboman Udara fiul pukulan Muncii peluru kendali. Teknologi precizie muniție ghidată (PGM) memungkinkan penembakan peluru kendali Muncii perkenaan tepat Padan Jarak jauh. Di samping montigenous dikembangkan inteligent atau bombe bombe yang perkenaannya tepat. Prognoza Sedangkan penentuan Sasaran digunakan teledetecție atau peninjauan saksama seluruh Wilayah Muncii memanfaatkan satelit Udara. Dilengkapi Muncii Aksi intelijen manusia yang dilengkapi încerca komunikasi laporan Prognoza memungkinkan ușă dilanjutkan Instant serangan Udara seketika. Dengan cara demikian diperkirakan bahwa musuh dapat dihancurkan Dalam Chairunnisa tidak lama usa serangan Udara tanpa penggunaan kekuatan Darat. Setelah musuh dihancurkan Baru tentara Darat bergerak Daerah musuh prognoza mengkonsolidasi kemenangan .. Cara diharapkan demikian pe mengakibatkan Korban tentara minim Padan AS .. Pe tetapi konsep Astăzi critici dilaksanakan apabila musuh mempunyai kemampuan pertahanan Udara yang efektif, Kata Todd. Od sebab montigenous AS cale pe berperang menghadapi sunet pihak Lain yang lemah terbatas kekuatan militernya terutama pertahanan udaranya.

Prognoza menunjukkan kepada Allahu Akbar Luar bahwa AS Masih Kuat kuasa diadakan penempatan pasukan AS Dalam jumlah Besar di Luar lecții Negeri Mai mult di Germania 60053, 41257 Jepang, Coreea Selatan 35663, Italia 11677, 11379 Inggeris, di Spania 3575. Selain montigenous di Daerah Balkan reputatia 13774 di Timur Tengah 9956 Orang. Wildlife Prognoza mengadakan operasi militer AS potensinya tidak mempunyai kemampuan kongkrit yang sesuai Muncii. Memang Kapal-Kapal Induk AS (portavion) ​​mampu bergerak leluasa di lingsir lumea muncii. Proiecție Hal Astăzi merupakan de putere Yang penting Bagi supremasi Politika. Pe tetapi proteja scară kesediaan mengoperasikan kekuatan Darat, vă AS scara sanggup mengadakan konfrontasi militer terhadap Whittington yang kekuatan militernya cukup Besar. Alien pihak bertindak terhadap Mai mult yang lemah diyakini. .

Sikap AS yang Keras terhadap Islam ușă Todd dijelaskan sebagai berikut:
adanya pertentangan ideologi setelah komunisme Kalah;
Prognoza menguasai Minyak Timur Tengah yang dihuni penduduk mayoritas Islam;
pe tetapi terutama proteja Allahu Akbar Islam Secara militer lemah;
sebagai demonstrasi STRATEGI kekuasaan AS Secara Produk relatif vărsături.

Demikianlah pokok-pokok argumentasi Todd bahwa PREVĂZUTE militer superputere.

Este adevărat că, după al doilea război mondial este întotdeauna o țară mică sau subdezvoltate vizate de război din SUA. Nu direct cu Uniunea Sovietică. Începeți cu Coreea de Nord, Vietnam și sunt toate rezultatele mai puțin concrete. Apoi ataca în Panama pentru a aresta președintelui. Războiul din Golf I se limitează doar la eliberarea de Kuweit și nu continuați cu cucerirea Irakului. Atacul asupra Afganistanului se potrivi cu noul concept, spre deosebire de nici capacitatea de apărare aeriană. Forțele terestre americane mutat recent după ce forțele afgane împotriva talibanilor, forțele Alianței Nord, primul se deplasează în. Cu toate acestea, până în prezent SUA nu a reușit să lichideze Osama bin Laden și Al Qaeda, chiar dacă acesta este scopul de a ataca Afganistan. Atacul asupra Irakului după jumătate dezarma Irakul în sine, și anume să se supună voinței Națiunilor Unite de a distruge toate armele mari. Chiar aparent Irak poate fi învins prin conceptul unui nou război, dar până în prezent SUA nu a fost în măsură să conducă țara. US copleșit de atacurile de gherila irakiene astfel înrola ajutorul armatelor din alte țări. Comandantul trupelor americane din Irak recunosc că în fiecare zi, în medie, există 15 de ori de imixtiuni sau atacuri din partea irakiană care pune în pericol membri.

Incapacitatea SUA se confruntă cu o stare militar oarecum puternic apare in discutie zilele de Coreea de Nord. SUA au atacat Irakul sub pretextul că aceasta a fost ascunde arme de distrugere în masă, dar taxele erau până acum nu au putut fi verificate. Spre deosebire de Coreea de Nord spun în mod deschis că are arme nucleare .. Dacă SUA într-adevăr atitudinea consecventă el trebuie, de asemenea, ataca Coreea de Nord, care de la începutul el a numit Axa Răului, împreună cu Irak și Iran. Cu toate acestea, armata nord-coreean nu poate fi considerat slab. Coreea de Nord nu vrea să dezarmeze armele sale nucleare înainte de SUA a declarat că nu-l va ataca. El a amenințat că, dacă de atac SUA, Coreea de Nord va organiza o represalii în natură. Forțele americane din Coreea de Sud și Japonia, ar putea fi directionate pentru atacuri de răzbunare Coreea de Nord. Atitudinea Coreea de Nord ar putea fi un fel de cacealma, dar, de fapt, până în prezent Statele Unite nu-l atace. În contrast evident cu poziția SUA cu privire la Irak.

Această descriere nu America nu fel de mult ca și la fel de puternic ca noi credem. Evaluarea Emmanuel Todd pare corect că SUA nu este o superputere militară. Cu toate acestea, din cauza atitudinii SUA hegemonic, puterea devine o amenințare pentru țările cu mai puțin militare puternice. Aceasta încurajează națiunile mici se înarmeze pentru care nu este considerat slab, chiar dacă este necesar, cu arme nucleare. Care acum se face ASKekuatan ataca Iranul pentru a preveni militare Indonezia este una dintre principalele cea mai mare și mai puternică din lume. La acea vreme, chiar puterea de Jos nu este comparabilă cu Indonezia, iar americanii sunt foarte îngrijorați de dezvoltarea forțelor noastre militare susținute masiv de cea mai recentă tehnologie a Uniunii Sovietice.

1960, Țările de Jos este încă înrădăcinată în Papua. Văzând puterea Republicii Indonezia, care este mult mai severă, Olanda Western sprijinit de artificiu proiectare, pentru a forma un stat marionetă, care pare a fi independent, dar încă sub controlul de Jos.

Președintele Sukarno lua în curând măsuri extreme, obiective, relua Papua. Sukarno a emis imediat proclamații pe "Trikora" în Yogyakarta, iar conținutul său sunt:
1. dejucat înființarea statului marionetă de Papua făcut în coloniale olandeze.
2. ridicare Sang Saka Merah Putih de-a lungul West Irian
3. Fii pregatit pentru o mobilizare generală, să mențină independența și integritatea patriei națiunii.

Datorită apropierii de Indonezia cu sovieticii, apoi Indonezia primi bleumarin ajutor masiv și forță aerian militar avansat din lume, cu o valoare gigant, 2,5 miliarde $. În prezent, forțele militare indoneziene pentru a fi mai puternic în emisfera sudică.

Principalul puterea Indonezia în momentul în care a fost unul din principalele Trikora mai mari și mai rapide nave de război din lume artificială a clasei Sverdlov sovietic, cu 12 gigantul calibru tun de 6 inci. Este KRI Irian, cu o greutate gigant 16,640 tone, cu un echipaj de 1 270 de persoane, inclusiv 60 de ofițeri. Sovietic, nu da chiar nava puternic pe orice altă națiune, cu excepția Indonezia. (Cele mai noi nave din clasa Sigma Indonezia acum doar cantareste 1600 de tone).

Air Force a devenit, de asemenea, una indoneziană dintre cele mai mortale flotei de aer din lume, format din mai mult de 100 de aeronave cele mai avansate la acea vreme. Această flotă este format din:
1. 20 luptător supersonic MiG-21 Fishbed.
2. 30 MiG-15 de aeronave.
3. luptător 49 de înaltă subsonic MiG-17.
4. 10 MiG-19 de aeronave supersonice.

MiG-21 Fishbed este unul dintre avioane supersonice cele mai avansate din lume principal, care au fost capabili să zboare la viteze de până la Mach 2. aeronava este chiar mai puternic decât aeronavele cele mai avansate curent Americii, supersonic F-104 Starfighter și F-5 Tiger. În timp ce olandezii se bazează încă pe planurile de al doilea război mondial, cum ar fi P-51 Mustang.
Pentru înregistrare, măreția de avioane MiG-21 și MiG-17 în războiul din Vietnam pentru a încuraja americani fondat Statele Unite ale Americii Marinei Strike Fighter Tactica instructor, piloți centru de formare cel mai bine cunoscut sub numele de TOP GUN.

Indonezia are, de asemenea, o flotă de 26 de rază lungă de bombardier strategic Tu-16 Tupolev (Badger A și B). Acest lucru face Indonezia a devenit una din cele patru națiuni din lume care au bombardiere strategice, și anume SUA, Rusia, și Regatul Unit. Naționalitate situat la Iswahyudi Air Field, Surabaya.

Chiar China și Australia, de asemenea, nu au avut acest tip de bombardiere strategice. Acest bombardier este de asemenea echipat cu diverse echipamente avansate electronice si rachete speciale anti-nave de război AS-1 Kennel, a cărui putere de explozie poate scufunda cu ușurință cuirasatele Vest.

Indonezia are, de asemenea, 12 de submarine Whiskey-clasa, zeci de nave de luptă de clasă Corvette, elicopter 9 lume MI-6, 41 de elicoptere MI-4, aeronave de transport diverse, inclusiv aeronave de transport greu Antonov An-12B. În total, Indonezia dispune de 104 nave de luptă. Nu mai vorbim de miile de cele mai bune puști de asalt la momentul respectiv și să fie legendar pentru această zi, AK-47 mai.

Acest lucru face toată puterea maritim și aerian militar Indonezia salasahtu dintre cele mai puternice din lume. Efectul este atât de mare, astfel încât America de sub conducerea lui John F. Kennedy forțat olandezii să plece Papua, și a declarat într-un forum al ONU că tranziția de putere în Papua, din Țările de Jos în Indonezia este ceva ce poate fi acceptată

Deci, Crimeea Cetatea militare ruse
Un an de la Rusia anexat Crimeea, acum o militară fort pentru a face față Ucraina. Până la 40.000 de soldați ruși și-armate staționate la baza militară de la Marea Neagră. Dar oamenii suferă.
 Russische Panzer auf der Cream
Președintele Vladimir Putin exact un an de la anexarea peninsulei Crimeea, a susținut că a ordonat anexarea Ucrainei în regiunea Mării Negre, care este importantă pentru strategia. Motivul, mai mult de 75 la suta din locuitorii din regiune sunt etnici ruși care doresc să se alăture Rusiei.
Într-un referendum unilateral care a avut loc 3.16.2014, în conformitate cu Rusia mai mult de 96 la suta din oameni aleg să se alăture în Crimeea cu Rusia. Referendumul a fost bine păzit forțele militare ruse deghizat și nu purta uniforme sau insigne. Nu observatori independenți au fost lăsate să monitorizeze. ONU a condamnat acțiunea rus ca o încălcare a dreptului internațional.
Acum, exact un an de la referendumul controversat, regiunea Peninsula Crimeea într-un militar forțele ruse cetate pentru a face față Ucraina. Raportat între 25.000 la 40.000 de soldați bine armate ruse staționate la baza militară de la Marea Neagră. Soldații ruși sprijinit noi tancuri, vehicule blindate, nave de război și avioane de lupta. Putin, de asemenea, nu a exclus plasarea de arme atomice.
Realitate amară în Rusia
Un an de la anexarea rus sub pretextul unui referendum, cetățenii din regiunea Crimeea trebuie să se confrunte cu realitatea amar. Acum diferitele aspecte în viața de zi cu zi din Peninsula care a făcut bazei militare ruse. Probleme de trafic, lipsa de combustibil și alimente sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă cetățenii în.
Care de fapt Separatiștii?
FACT CE separatist pro-rus STRONG
Care de fapt Separatiștii?
Numărul de separatiștilor pro-ruse din estul Ucrainei au raportat aproximativ 20.000 de oameni. Crimeea cu o populație de 2 milioane, aproximativ 60 la suta sunt pro-rus. O 1.500 la 3.000 armata regulată rusă estimat a încercat un separatist. Moscova a negat implicarea soldații săi, dar dacă dovedește nimeni nu a fost ucis sau capturat, numit erau în vacanță și voluntari pentru a lupta în estul Ucrainei.
12345
Ca urmare a sancțiunilor occidentale, toate companiile europene și SUA a demisionat. În Crimeea este acum nu mai este o serie de restaurant fast-food McDonalds. Carduri de credit MasterCard și Visa nu sunt valabile. De asemenea, punctele de vânzare de smartphone-uri de top și calculatoare, cum ar fi Apple a fost mult timp închis. Sectoare economice practice Lunpuh.
Mai face pe oameni nefericiți în peninsula Crimeea este adoptarea monedei ruse, rubla ca mijloc oficial de plată. Rata de schimb rublei scazut drastic din cauza la o varietate de sancțiuni occidentale, a dus la locuitorii cu venituri reale din Crimeea contracție la jumătate.
Produse alimentare sunt de obicei furnizate din Ucraina, ca urmare a embargoului a fost un an de la întrerupt. Ca rezultat, produse alimentare a fost limitate, prețul merge în sus, în timp ce pe de altă parte, de fapt venituri a scăzut. Locuitorii au raportat că activitatea în anul Crimeea după anexare, concentrat numai pe domeniul militar. Potrivit surselor, logistica de transport maritim și de combustibil pentru armata mai mult decât dublu, în timp ce locuitorii ironic experienta deficite în toate aspectele vieții.
Opțiuni de raportare

De încetare a focului a fost de acord în Europa de Est Ucraina
Ucraina summit la Minsk a fost de acord la un nou armistițiu în conflictul din estul Ucrainei. A început la 15 februarie arme tot grele pentru a fi retrase din zona de conflict. (12.02.2015)
Start Exercitarea rus în războiul Crimeei
Rusia a început jocuri de război la frontiera sa în Ucraina într-un moment când eforturile de soluții pașnice din Ucraina efectuate intensiv de Germania și Franța. In timp ce rezultatele reuniunii Merkel cu Obama la Washington rămân neclare.

Putin gata pentru al doilea război nuclear purtat de dragul Crimeea
Într-un documentar, președintele rus Vladimir Putin a pretins a fi "gata" pentru a folosi arme nucleare pentru a-și apăra Peninsula Crimeea. El a fost direct implicat în criza din Ucraina.
 Expresie Wladimir Putin Porträt agresivă verärgert
Crimeea este Președintele rus Vladimir Putin și "gata" riscat război nuclear, în scopul de a profita de peninsula pe malul Mării Negre. "Noi initial nu cred pentru separarea Crimeea și Ucraina, până la răsturnarea guvernului de la Kiev."

Recunoașterea a fost făcută Putin într-un documentar produs de postul de televiziune Rossija 1 pentru a marca prima aniversare a anexarea din Crimeea. Filmul intitulat "Crimeea: Route de Homeland", care descriu evenimentele au avut loc acum un an, datorită planificare atentă și eskekusi exacte.

"Suntem gata" îmbunătățirea nuclear stare de alertă Ruse la cel mai înalt nivel, a spus Putin. "Dar cred că situația nu se va departe." Președintele a susținut să ia în considerare problema, pentru că nu știe ce reacția Europa și Statele Unite împotriva manevrele Rusiei în Crimeea.

Crimeea de dragul stabilității din interior

Filmul este afișat atunci când diferite vești proaste strîngînd Moscova. Vladimir Putin sa expus la problema, deoarece nu a apărut în public din 5 luna martie. Criza economică este încă ravagii, deoarece embargo vest și prăbușirea prețurilor mondiale la petrol.
1. Statele Unite ale Americii - 581 miliarde de dolari
MAI MARE forță militară 2,015
1. Statele Unite ale Americii - 581 miliarde de dolari
Conturile bugetului american de apărare din acest an pentru aproximativ 39 la sută din bugetul total al tuturor țărilor din lume pentru militari, potrivit studiului de la Institutul Internațional pentru Studii Strategice de la Londra. Remarcat SUA are aproximativ 1,3 milioane de persoane, mai mult de 30.000 de vehicule blindate, 13.000 de avioane de luptă și elicoptere, 10 portavioane, submarine și 72 de alte nave de război zeci.

Pregătirile de război comenzi de la Moscova

Putin este programat să se întâlnească cu președintele Kârgâzstan, luni (16/3) la St. Petersburg. Prezența sa va îngropa cu siguranță probleme nerezolvate sălbatice. Demonstrativ, Putin s-au zvoneste ca ar fi bolnav, duminică (15/3) a poruncit Flotei de Nord, în scopul de a organiza un exercițiu militar.

Un total de 40.000 de militari, 41 de nave de război și submarine 15 implicate în acțiune. Scopul exercițiului este de a testa cât de repede a crea un Flotei de Nord ar putea reacționa la amenințări.

Flotei de Nord este parte a Marinei ruse în timpul Războiului Rece plasat cercul polar. În prezent, Flotei de Nord are sediul central în Severomorsk adiacente Norvegia.

China vis Forța Superputere
China a ridicat bugetul militar. Dezvoltarea este în armonie cu noul încrederea afișată Beijing. Dar forța a putut fi demonstrată în diverse moduri, nu doar militare, în conformitate cu Alexander Freund.

Puterea de luptă ca o superputere cu siguranță nu deținute de chinezi. Beijingul a făcut până acum înarmat doar cu o putere economică să se răspândească influență în lume. Impresionat, măsurile luate numai motorul pornit economice.

China, de asemenea nu se angajeze în conflicte majore, cel puțin militar. Până în prezent, creșterea economică are prioritate. Dar acum paradigma este considerat a fi schimbat, deoarece aceasta a apărut din ce în ce încrezător China, sau, de asemenea, poate fi numit mai agresiv.

Impresia este întărită de mutare a Chinei adaugă la bugetul de apărare, deși mai puțin decât anul trecut. De ani de zile a investit fonduri imense China pentru modernizarea forțelor sale militare.


China este dreptul de a deveni o superputere militară, după menganggumkan creșterea economică. Mai mult decât atât, în alte țări, de asemenea, să impună în mod repetat puternice a intereselor sale prin forță militară. Statele Unite ale Americii este sigur, în timp ce Rusia le-a arătat recent prin conflictul din Ucraina.

Dar aceeași logică declanșa o cursă a înarmării în Asia nu sunt doar îngrijorat vecine China, dar, de asemenea la nivel internațional. Această evoluție nu este doar o chestiune de protejare a impulsului economic trepidant în Asia benzi comerciale de mare, dar dezvoltarea unei paradigme comune care conflictul nu mai este determinată de eforturi diplomatice, ci prin forță.

Acest lucru poate duce la dezastru și impactul său va fi resimțit în întreaga lume. Pentru că de această dată în plus față de China, în alte țări, cum ar fi India, Japonia, Filipine, Indonezia și Vietnam ar contribui la consolidarea armatei sale.

Exista o multime de potențial de conflict în Asia. Mai ales în ceea ce privește suprapunerea revendicările nu insule locuibile din Marea Chinei de Sud și de Est cele mai mari explozivilor magazin pentru a arde forțele naționaliste.

Aeronave bombardier în Spratlys?
Baze militare chineze în Marea Chinei de Sud
Aeronave bombardier în Spratlys?
Începând cu mijlocul lunii 2014, armata chineză este ocupat extinderea "Fiery Cross Reef" pe marginea de vest a Spratlys. Experți în "Centrul de Studii Internaționale și Strategice", în Washington și Asia maritimă Transparency Initiative consideră cortina de bambus a țării este construirea bazei aeriene de-a lungul trei kilometri. Lunga pista capabile de adaptare tipuri de aeronave bombardier cu rază lungă de care aparțin H-6 chinez
O bucatica a conflictului în apele dezlănțuite pentru asigurarea resurselor naturale. Dar în principiu are scopul de a extinde influența unor astfel de creanțe. Și China provoca prin construirea bazelor militare din Spratlys.

Similar cu Japonia, China a adoptat recent legea anti-terorism, care permite armatei să protejeze interesele țării în străinătate.

Dar, odată ce creșterea bugetul militar al Chinei nu înseamnă Beijing se pregătește să război. Până în prezent, țările din Asia sunt încă acordând o atenție la creșterea economică. din cauza unei economii în creștere rapidă creează prosperitate. Și mai avantajate, obtinerea minim influențează, de asemenea, mișcarea naționalistă, fie că este vorba de la Beijing, Tokyo sau Washington.
Mai mult decât atât, puterea poate fi demonstrată în mai multe moduri. Pentru că acum, chiar China a devenit o superputere fără cel puțin utilizarea puterii sale militare.
Puterea militară indoneziene Occupy clasat pe locul 12 în lume
 

Forțele Marinei schimbat focuri de armă cu inamicul atunci când exercițiului de simulare pe de sanatate integrate Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, marți (28/7). (Între // Zabur Karuru)
Forțele Marinei schimbat focuri de armă cu inamicul atunci când exercițiului de simulare pe de sanatate integrate Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, marți (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, Jakarta - Membru al Comisiei I a fracțiunii PKS Sukamta spus, avertizând independență ar putea fi națiunea 70 pentru a reflecta ritmul posedat forțelor de apărare. Indonezia ar trebui să fie un stat puternic în domeniile economic, social, cultural, politic, și apărării și securității.

"Apărare puternică Indonezia nu este de a fi o amenințare la adresa altor națiuni, dar pentru bunăstarea națiunii în sine. De asemenea, este că Indonezia respectat de alte națiuni și să contribuie la menținerea păcii în lume, ca mandatul Constituției 1945", a spus el, joi (6/8 ).

Spiritul indonezian 70 independenței ar trebui să se reflecte de a stabili forțelor de apărare indoneziene. Lume militar agenție de rating de putere globala Foc puterea militară în 2015 pe locul Indonezia se afla pe locul al 12-lea cu Index Putere 0.5231.

Cu spiritul de independență, Indonezia trebuie să crească indicele de energie. El speră că în 2016 indicele de putere Indonezia ar putea Top 10 puteri militare ale lumii și, în 2024 ar putea intra în primele cinci lume.

"Pentru a realiza creșterea necesară în resurse umane, a echipamentelor de apărare, și bugetul. Armată de personal în prezent 400 de mii de numere și au o capacitate de luptă destul de bine", a spus el.

Sukamta explicat, Indonezia are o serie de trupe de elită specializată în fiecare dimensiune, cum ar fi Kopassus și Raider in AD, Paskhas și Denbravo (Detașamentul Bravo) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), și Denjaka ( Detașamentul Jala Mangkara) in AL.

Personalul militar puterea de luptă ar putea fi totuși superioară decât alte țări atunci când se confruntă cu un vis în vis pe teren fără o armă.

"Supraviețuire de alimentare și de luptă forțele de elită de putere care le-am recunoscut deja măreția lui de către alte țări. Acest lucru este atât de mândru, dar nu complacem, Indonezia trebuie să îmbunătățească calitatea și cantitatea", a spus el.

De la an la an, a spus el, bugetul pentru echipamente de apărare de achiziție și de actualizare continuă să crească. "Suntem, de asemenea incurajati ca bugetul să fie crescută pentru anii următori", a spus el din nou.

El a adăugat că, dacă resursele umane, a echipamentelor de apărare, și bugetele continuă să fie îmbunătățite, atât cantitatea și calitatea prin programul și planul strategic minime Forțele esențiale (MEF), Indonezia ar putea merge până la cinci puterea militară mondială majoră în 2024.

Top 10 țări cu cea mai mare putere militară 2015
10 Țările cu cea mai mare putere militară 2,015
Indicator puterea militară se poate observa din bugetul prevăzut, numărul de echipamente de apărare sunt disponibile, precum și gradul de sofisticare posedat. Cine sunt țările care au cea mai mare putere militară din anii 2015?

1. Statele Unite ale AmericiiCu un buget de aproximativ 581 miliarde de dolari, Statele Unite ale Americii a fost numit ca țara cu cea mai mare putere militară din lume. În plus, Statele Unite au înregistrat aproximativ 1,3 milioane de persoane, mai mult de 30.000 de vehicule blindate, 13.000 de avioane de luptă și elicoptere, 10 portavioane, submarine și 72 de alte nave de război zeci.

2. ChinaCu un buget de aproximativ 129 miliarde de dolari, China ce în ce mai de temut și să-l în calitate de țară cu al doilea mare forță militară din lume, după Statele Unite ale Americii. China a înregistrat mai mult de 9000 de tancuri, avioane de lupta si 3000 elicoptere și 70 de nave de război. În plus, China este, de asemenea, în curs de dezvoltare în prezent un avion de vânătoare stealth, numit Shenyang J-31.

3. Arabia SaudităÎn prezent, Arabia Saudită a fost recunoscut ca fiind țara cu cea mai mare putere militară în Asia și a treia din lume. Cu un buget de 81 de miliarde de dolari, Arabia Saudită își pot permite să cumpere aproximativ 500 de avioane de luptă moderne, 800 de Leopard 2 tancuri, 7000 vehicule blindate și circa 230 de mii de soldați.

4. RusiaCu un buget de aproximativ 70 de miliarde de dolari, Rusia biban ca a patra țară care are cea mai mare putere militară din lume. Militar rus are în prezent 800 de mii de soldați, 45 de mii de vehicule blindate, 3.000 de avioane și elicoptere de luptă și un portavion tip Admiral Kuznetsov.

5. EnglishMarea Britanie are un buget militar anual de aproximativ 62 miliarde de dolari, cu bugetul pentru a face Marea Britanie pe locul cinci ca o țară care are cea mai mare putere militară din lume. În general, forțele militare britanice sunt moderate, cu circa 200 mii de militari, 330 avioane de luptă și elicoptere, precum și două clase de aeronave de transport de Regina Elisabeta.

6. FranțaFranța are un buget militar ridicat la 53 miliarde de dolari, astfel încât țara este evaluat ca al șaselea cel mai mare forță militară a țării în lume. Puterea principală constă în aer militar francez și sol, cu 600 de avioane de luptă și elicoptere, 228 de mii de soldați și mai mult de 8.000 de vehicule blindate. În timp ce pe mare, în inima acestei țări europene are o portavion cu propulsie nucleară, Charles de Gaulle (R91).

7. JaponiaJaponia numit ca țară de soare în creștere, este, de asemenea introdus ca țara cu cea mai mare putere militară din lume. Cu un buget de circa 48 de miliarde de dolari, ceea ce face ca Japonia tara cu a șaptea rang în termeni de putere militară a lumii. Japonia are un avion de recunoastere duzină și șase luptător stealth F-35. În plus, Japonia are, de asemenea, un portavion, astfel încât flota japoneză Izumo mentionat ca cele mai sofisticate și bine pregătiți în Asia.

8. IndiaȚară Hindustan nu pare să fie subestimată, cu un buget de aproximativ 45 miliarde de dolari, ceea ce face India țara cu cea mai mare forță militară a opta din lume. Înregistrate India are mai mult de 1000 de avioane de luptă și elicoptere, 15 de mii de vehicule blindate și două portavioane, printre altele, fosta Uniune Sovietică clasa Kiev, INS Vikramaditya finalizat recent intinerit.

9. Germania


Top 10 țări cu cea mai mare putere militară 2015
10 Țările cu cea mai mare putere militară 2,015
Indicator puterea militară se poate observa din bugetul prevăzut, numărul de echipamente de apărare sunt disponibile, precum și gradul de sofisticare posedat. Cine sunt țările care au cea mai mare putere militară din anii 2015?

1. Statele Unite ale AmericiiCu un buget de aproximativ 581 miliarde de dolari, Statele Unite ale Americii a fost numit ca țara cu cea mai mare putere militară din lume. În plus, Statele Unite au înregistrat aproximativ 1,3 milioane de persoane, mai mult de 30.000 de vehicule blindate, 13.000 de avioane de luptă și elicoptere, 10 portavioane, submarine și 72 de alte nave de război zeci.

2. ChinaCu un buget de aproximativ 129 miliarde de dolari, China ce în ce mai de temut și să-l în calitate de țară cu al doilea mare forță militară din lume, după Statele Unite ale Americii. China a înregistrat mai mult de 9000 de tancuri, avioane de lupta si 3000 elicoptere și 70 de nave de război. În plus, China este, de asemenea, în curs de dezvoltare în prezent un avion de vânătoare stealth, numit Shenyang J-31.

3. Arabia SaudităÎn prezent, Arabia Saudită a fost recunoscut ca fiind țara cu cea mai mare putere militară în Asia și a treia din lume. Cu un buget de 81 de miliarde de dolari, Arabia Saudită își pot permite să cumpere aproximativ 500 de avioane de luptă moderne, 800 de Leopard 2 tancuri, 7000 vehicule blindate și circa 230 de mii de soldați.

4. RusiaCu un buget de aproximativ 70 de miliarde de dolari, Rusia biban ca a patra țară care are cea mai mare putere militară din lume. Militar rus are în prezent 800 de mii de soldați, 45 de mii de vehicule blindate, 3.000 de avioane și elicoptere de luptă și un portavion tip Admiral Kuznetsov.

5. EnglishMarea Britanie are un buget militar anual de aproximativ 62 miliarde de dolari, cu bugetul pentru a face Marea Britanie pe locul cinci ca o țară care are cea mai mare putere militară din lume. În general, forțele militare britanice sunt moderate, cu circa 200 mii de militari, 330 avioane de luptă și elicoptere, precum și două clase de aeronave de transport de Regina Elisabeta.

6. FranțaFranța are un buget militar ridicat la 53 miliarde de dolari, astfel încât țara este evaluat ca al șaselea cel mai mare forță militară a țării în lume. Puterea principală constă în aer militar francez și sol, cu 600 de avioane de luptă și elicoptere, 228 de mii de soldați și mai mult de 8.000 de vehicule blindate. În timp ce pe mare, în inima acestei țări europene are o portavion cu propulsie nucleară, Charles de Gaulle (R91).

7. JaponiaJaponia numit ca țară de soare în creștere, este, de asemenea introdus ca țara cu cea mai mare putere militară din lume. Cu un buget de circa 48 de miliarde de dolari, ceea ce face ca Japonia tara cu a șaptea rang în termeni de putere militară a lumii. Japonia are un avion de recunoastere duzină și șase luptător stealth F-35. În plus, Japonia are, de asemenea, un portavion, astfel încât flota japoneză Izumo mentionat ca cele mai sofisticate și bine pregătiți în Asia.

8. IndiaȚară Hindustan nu pare să fie subestimată, cu un buget de aproximativ 45 miliarde de dolari, ceea ce face India țara cu cea mai mare forță militară a opta din lume. Înregistrate India are mai mult de 1000 de avioane de luptă și elicoptere, 15 de mii de vehicule blindate și două portavioane, printre altele, fosta Uniune Sovietică clasa Kiev, INS Vikramaditya finalizat recent intinerit.

9. GermaniaDupă țării cel mai de temut în câmpiile din Europa, acum cu un buget de aproximativ 44 miliarde de dolari pentru a aduce în poziția nouă cocoțat german ca țară cu cea mai mare putere militară din lume. Cea mai mare putere militară germană stă pe teren, cu mai mult de 5.000 de vehicule blindate, printre altele, Leopard 2 tehnologia modernă. Dar Atacurile putere militară germană nominală mai mică de engleză sau franceză.

10. Coreea de SudÎn mod neașteptat, țara care a eliberat ginseng bugetul 34 miliarde de dolari se una dintre țările care au cea mai mare putere militară din lume face. Remarcat Coreea de Sud are mai mult de 5.000 de tancuri, 650 de mii de trupe și 750 avioane de luptă și elicoptere.
După țării cel mai de temut în câmpiile din Europa, acum cu un buget de aproximativ 44 miliarde de dolari pentru a aduce în poziția nouă cocoțat german ca țară cu cea mai mare putere militară din lume. Cea mai mare putere militară germană stă pe teren, cu mai mult de 5.000 de vehicule blindate, printre altele, Leopard 2 tehnologia modernă. Dar Atacurile putere militară germană nominală mai mică de engleză sau franceză.

10. Coreea de SudÎn mod neașteptat, țara care a eliberat ginseng bugetul 34 miliarde de dolari se una dintre țările care au cea mai mare putere militară din lume face. Remarcat Coreea de Sud are mai mult de 5.000 de tancuri, 650 de mii de trupe și 750 avioane de luptă și elicoptere.

Recrutarea 100 de milioane de Kader stat defensiva
(Antara LKBN) Ministrul Apărării a prezentat un Ryamizard Ryacudu legate de formarea de cadre de a apăra statul în Jakarta, luni (12/10). (88)
JAKARTA doresc Secretar al Apărării (ministru al Apărării) Ryamizard Ryacudu recruta 100 de milioane de cetățeni din Indonezia a stabilit un cadru de apărare a țării va fi realizat în curând.

"Potențialul este enorm, de la 250 milioane de locuitori din Indonezia, aproximativ 100 de milioane de care ar putea fi cadre militante de apărare a țării", a declarat el la Ministerul Apărării, în Jakarta, luni (12/10). El a fost însoțit de directorul Ministerului Apărării de Stat al Apărării, în prima amiralul M Faisal.

În viitorul apropiat, guvernul va mendadar Modele 4.500 de cadre recrutat pentru a apăra țara de la 45 de districte / orașe din Indonezia. Numărul de noi embrion timpuriu, care va continua pentru a ajunge la toate nivelurile societății. Chiar președintele Jokowi vor participa Induct aceste cadre.

"Acest lucru nu este recrutarea ca și în alte țări", a declarat Ryacudu care s-au grăbit să se stabilească sensul de apărare a țării în loc de serviciu militar obligatoriu. M Faizal adaugă, pentru a apăra programul de stat nu urmeze exemplul de Coreea de Sud și Singapore.

"În cazul în care Coreea de Sud și Singapore au fost recruți, suntem obligați să-și apere țara. Evident, rămânem determinat pentru a îmbunătăți disciplina, și gradul de conștientizare a drepturilor și obligațiilor lor de a statului ", a spus Faisal. Separat, ministrul de Coordonare pentru Politici Luhut Binsar Panjaitan asigura program de apărare a țării diferit de recruților programului. Activități de protecție civilă pentru a insufla mai multă disciplină, mai ales pentru copiii mici.

Fostul șef al TNI Gen. (r) Moeldoko evalua programul nu este de a instrui oamenii să folosească arme. Programul este adecvat ca pregătire pentru formarea de componente de rezervă. El a explicat că sistemul de apărare al țării există trei straturi, și anume componente militare, piese de schimb și componente de sprijin. Aceste trei componente trebuie să fie sinergice.

Dragoste Homeland

Despre care ar fi supuse obligatoriu apăra țara? Ryamizard menționa pentru locuitorii în vârstă de 50 de ani si sub. "Pentru a favoriza dragostea de țară, cum ar fi exercitii fizice si psihologice. Limita de vârstă de la 50 la fund, acesta este un proces fără sfârșit, de la copilarie la învățământul superior ", a explicat el. Toate au fost in varsta de 50 de ani și sub, indiferent de profesia variind de la profesor la cancelar.

Dar severitatea intensitate exercitiu a fost ajustat. Ca un prim pas, care este locatia pendadaran utiliza instalații militare care au fost acolo tot timpul. Printre acestea Depo Educație și Formare Combat în fiecare comandamentului militar regional (Kodam). De fapt, la 19 octombrie, o ceremonie realizat simultan în întreaga Indonezia.

Material, module și curriculum pendadaran apăra această țară a fost elaborat cu participarea tuturor părților interesate și a experților care sunt potrivite pentru toate vârstele și categoriile sociale. Materiale de bază includ afirmarea Pancasila ca starea, dragostea de țară, valoarea cooperativeness, disponibilitatea de a-și sacrifice de dragul țării.

Ceea ce este important este cultivarea valorilor morale, caracter, și devotamentul față de Dumnezeu cel Atotputernic. În termeni practici, utilitatea cadre pentru a apăra această țară poate fi în fruntea pentru a aborda numeroasele probleme ale națiunii. El a menționat, de asemenea amenințarea de stat nu este militar.

El grupate în opt categorii. Variind de la terorism, dezastre naturale de la Indonezia a fost în ring circumferinta de foc. Următorul este o încălcare a frontierei de stat, amenințarea potențială a mișcărilor separatiste, raspandirea bolii, potențialul de atacuri cibernetice din străinătate. Următorul este un medicament. Aceasta din urmă este o infiltrare cultural.

În timp ce Camera Reprezentanților consideră că planul de greu de înțeles. Critica a venit de la Comisia de la Casa de PDIP, Tubagus Hasanuddin. "A fost greu de înțeles", a spus el. General-maior (r) este de a vedea un număr țintă de persoane cat mai multe de 100 de milioane de oameni au fost prea fantastic. Întrucât Consiliul mijloc de educație și formare (educație și formare Agenția) TNI este foarte limitat, doar putea găzdui 600 de persoane.

"În cazul în care obiectivul este de 100 de milioane de oameni în 10 de ani, obiectivul este de 10 de milioane de oameni pe an, sau 833,000 de oameni pe lună. Aceste numere au fost fantastice, "sorotnya. Temeiul juridic de apărare a țării este, de asemenea considerată a fi lipsit. Indonezia nu a avut o lege de apărare stat, în timp ce 1,945 articolul 30, alineatul 1 prevede deja că apărarea țării și la alineatul 5, în scopul de a apăra statul mandate prevăzute în lege.

"În conformitate cu Legea nr 3 din 2002 privind Apărării Naționale articolul 9 alineatul 3 este, de asemenea menționat, furnizarea de educație civică, instruire militară de bază obligatoriu, și dăruire pentru profesia reglementată în conformitate cu legea. Deci, până acum nu am avut o lege de apărare stat ", a spus Hasanuddin.

Fără lege, decret, sau regulamentul, va fi dificil de a realiza politica de apărare a țării. Următorii puncte, Hasanuddin evidențiază despre buget. "În opinia mea, trebuie să discutăm de resetare, atunci când statul a limitat bani trebuie să fie mai atent determina care unul este cea mai importantă prioritate de dragul națiunii", a spus Hasanuddin.

Este al doilea război mondial III va avea loc, atunci când oamenii folosesc o propunere sau utilizator Coran, cu siguranta nu se va întâmpla nume este al treilea război mondial, așa cum Dumnezeu în Coran spune, păcatul o persoană care ucide o altă ființă umană, fără motiv syarrie, atunci ca și cum el a purtat păcatul întregii umane, iar atunci când cineva a proteja (cu excepția) sufletul uman, ca și cum el a salvat întreaga omenire.
Prin urmare, Cuvântul lui Dumnezeu, fiecare ființă umană atunci când mor și în ziua învierii (Viața de Apoi), atunci problema relației omului cu Dumnezeu, care a fost adus în primul rând în contul (trași la răspundere) este o chestiune de rugăciune (și coerență difuzate stâlpii Islamului), și despre relația dintre om este despre sânge, despre bunele relații suntem pe semenii noștri, face bine la părinții noștri, rude, vecini seamă, rasială, etnică, națiune, dacă am făcut bine împotriva lor, cum ar fi pentru a le proteja sau de a le ajuta să fie stoarse de sărăcie (foame ) și alte dificultăți de viață). Dacă avem benrbuat bun pentru orice recompensă ființă umană recompensat lui Dumnezeu este Rai, altfel dacă am rănit să nu mai vorbim de a ucide vecinii noștri răspuns de la Dumnezeu este iad.
Este al treilea război mondial ar fi avut loc numai Dumnezeu singur știe, pentru că tot ceea ce a fost rânduit de Dumnezeu și a fost scris în carte:

"Lawh Mahfuz".

Profetul alaihi wa sallam a spus: "Allah a stabilit toate destinul tuturor creaturilor din cincizeci de mii de ani înaintea lui Dumnezeu a creat cerurile și pământul". (HR. Nr musulman. 2653).

"Nimeni nu calamitate se abate asupra pe pământ și (nici), în voi înșivă, dar este înscris în Cartea (Lawh Mahfuz) înainte de a le aduce. Adevărat este ușor pentru Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlob


No comments:

Post a Comment