!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Monday, November 9, 2015

Трећи светски рат почиње са Блиског истока?

Вожња није завршен (381)

(Део триста осамдесет и један, Депок, Вест Јава, Индонезија, 15. октобар 2015, 15:09 ам)

Трећи светски рат почиње са Блиског истока?

Грађански рат у Сирији, рат у Јемену, сукоб у Кореји, спорне Спратлеи острва у Јужном кинеском мору и сукоба у Украјини и у Северној Африци Чини се да је почетни окидач светски рат ИИИ носиоци у будућности. Ако се то догоди, тешко је замислити да опстанак човечанства данас, јер ако као резултат спора простире на Ворлд Вар ИИИ, судбина људског постојања је угрожена, ово би се могло назвати Кур'ан и Суннет као првим знацима Импендинг Доом (уништавање људски), због делује и немара и кезолиман сам човек.
Због светског рата неминовно ће укључивати војну моћ поседује нуклеарно суперсиле САД, Русију, Кину, Британија, Француска, Немачка, Јапан, Северна Кореја, Индија, Пакистан, Израел и Иран.
Са нуклеарних глава ракете поседује ове државе је довољно да уништи 90 одсто становништва Земље у трећем светском рату.
Вероватно због разарања и уништења становништва Земље, посмртни остаци које још увек може бити тешко да се поново изгради нову цивилизацију уназад попут оних људи данас.
Рат у Сирији, теже ће бити готово, јер је овај рат је укључен политичку конкуренцију и утицај светске војне суперсиле Русије и Сједињених Америчких Држава.
Унитед Статес с НАТО савезницима и члановима Арапске лиге да обезбеди оружје помоћи, муниције и војне обуке за опозиционих група у Сирији против Асада режима који су помогли Иран, шиитске Хезболах у Либану и Русији.
Поред политичког сукоба у сиријском сукобу је такође постала бојно поље џихад за већински сунитске опозиције против режима Асада-бацкед шиитски Хезболах и шиитски Иран и Русија
Осим тога, идеологија шиита и сунита (Ехлул Суннах ваљамаах) стоји у оштром контрасту са 90 одсто, сунити оптужују шиитске као јерес јер има менгкафиркан асхаба Посланика Мухаммеда,
Сунити оптужују шиитски мусхаб Кур'ан користи другачију мусхаб сунита. Сунити користећи Куран Мусхаб Усмани, сдангкан шиитски Фатимидски мусхаб што је много дебљи него Мусхаб Усмани.
Сунити чине већину Индонезија представља Индонезије улема савет (МУИ) издао фетву (јер МУИ председник проф Хамка да шиитски доктрина је јерес Тако и фетва издала познате сунитске научника из Саудијске Арабије, Пакистана, Индије и Северне Африке. (Египат ).
Док шиитски свештеници имају свој аргумент да су пратиоци били паганин, између осталог оптужују су другови Посланика Мухаммеда дозвољено три дана после смрти ново сахрањен. Иако истраживачи сунитски мелилаи кашњење није због намерна, али због пријатељи тресла, шокирани и нису могли да верују пророка Мухамеда, који је управо видио да умрем, па се као резултат кашњења је различито тумачен од стране следбеника шиитске.
Тако су сукоби у Сирији и Ираку између ИСИС (исламска држава) је сада не само политички рат, али то доводи до рата идеологије. Између ирачког шиитског режима који је помагао шиитске Иран и либански Хезболах, против шиитску ИСИС, који је подржан од 25000 џихадиста из преко 100 земаља, укључујући из Русије, Таџикистана, Авганистана, САД и чланица НАТО-а.
Саудијска Арабија и њени савезници у Арапске лиге да подржи коалицију 18 земаља предвођених САД и НАТО борбене ИСИС. Саудијска Арабија оптужени ИСИС као група хариџити, као и шиитске оптужен за јерес.
Саудијска свештеници тврдили да нису пронашли Сплинтер групе муслимана у складу са асхаба Ахл Суннах вал Јама'ах осим међу следбеницима Као Салаф-ал-Салиха Ехлул Суннета.

Му'тазилах како би одговарају пратилаца великих фигура, док су откаже велике фигуре правде и спустио свог пријатеља и оптужио их за јерес, као што је Ал-Васил бин атхо 'у којем се наводи: Ако Али, АЗ-Зубаир Тхолхах а онда сам није сведочио кажњени због свог сведочења. [види Ал-Фарку Баинал Фирак хал.119-120]

На Кхаријитес је изашао из религије и мениемпал од састанка муслимана, јер неке основне тачке њиховог учења је менгкафиркан Али и његов син, Ибн Абас, Осман, Талха, Аисха и Му'авииах и не налази се на својства пратилаца људи малтретира и менгкафиркан их.

Као Схуфииах, они потцењују наслеђе пророка и понижавајући предајник на књиге и Суннета и њихових менсифаткан као покојника. Велики човек кажу: Узмеш своје знање, умрлих, док узимамо наше знање о великој живота који није мртав (Бога) директно. Због тога, кажу-у устима да одбаци Санад хадитс-: Да ли је менгкхабаркан ми срце Рабб.

Што се тиче шиита, они су веровали да су другови истекао после смрти Посланика саллаллаху алејхи ве селлем, осим неколико људи, види Ал-Кисиии -он од свештеника и сами коментатори кон- приповеда историју књиге Ријалниа случају. 12.13 из Абу Садика, да је рекао: Све отпадника, након смрти Посланика саллаллаху алејхи ве селлем, осим тројице, рекао сам: Ко је трећа особа? Он је одговорио: Ал Микдаад бин Ал-Асваад, Абу Дхар Ал-Гхифари и Салман Ал-Фарисии.

И испричао у стр.13 Абу Садика, рекао је: Емигранти и Ансхор је изашао (религије), осим за три. [Види Ал Каафии рад Ал-Кулании, хал.115]

Хомеини видети своје велико -токох у време ово- осудио и проклео Ебу Бекра и у својој књизи Касифул Асроор случају, 131, изјавио је: Заиста сиаикхани (Ебу Бекр и Омер) ... и одавде налазимо се приморани да достави доказе доказ њихових одступања су обоје врло јасно о Курану како би доказали да су двојица имала мениелисихиниа.

И рекао је поново услови 137: ... и Посланик затворио очи (д), док су му оба уши нема примедбе на Ибн ал-Хаттаб који усправне лаж и куфр потичу из праксе, кезиндикан и пениелисихан на стихове из Кур ' славно.

Као Мурји'ах, они верују да је вера оних лицемјера који су у истој вери кенифакан Ассабикунал Авалун (првих људи који преобратили у ислам) од исељеника и помагачи.

Како су сви кореспондира са пријатељима док су:

Менгкафиркан изабрани људи из међу њима
Не прихватајте уопште да се приповеда од Посланика саллаллаху алејхи ве селлем у Акеедах и Шеријат закона.
Прати византијску цивилизацију и грчку филозофију

У закључку
Ове групе сви желе да се одрекну сведоци књиге и Суннета и раскринкава их док су још достојни прекора, и они су зиндик.

Стога је јасно да је разумевање ал-селефа је Манхај Фиркатун Најииах и АТХ-Тхаифах Ал-Мансурах у концепту разумевања, прихватања и Истидлал (правна одлука).

Док они који следе пример асхаба су они који раде са нарације (хадис) су аутентични и аутентичан далах шеријатском праву права, са пута и разумевање пријатеља, а то је његов начин живота Ехлул хадиса, а не у току Ахл-ул-Бид'ах и пожуда. Дакле, истина и јака оно што описују када смо објаснили њихов успех у облику арбитрира Посланику саллаллаху алејхи ве селлем са успехом особе која је Суннет саллаллаху алејхи ве селлем и суннета од четири халифа након њега.
Спорови између сунитски са шиијских према многим историчарима ислама не може одвојити од старог ривалства између етничких Персијанаца и Арапа на Блиском истоку.
Штавише, након што краљ Д'Андреа (Персиа / Иран) су доминирали од много Блиског Истока и Централне Азије и деловима Европе онда могли освојили и поражени од исламског калифата, чиме оригинални персијски религију Зороастеријанизам у ислам.
Али очигледно утиче и културни Ривалри Зороастрианс не желе да се елиминисати само од стране Персијанаца, тако ислама која се развила у Ирану је веома разликује од ислама на Блиском истоку доминирају арапске нације.
Карактеристике различите од сунитског ислама који се зове шиитски групе. Историја овог расцепа је први изазван растом бин Еби Талиб Али постао халифа Осман заменити убијених побуњеника.
Када расте Али постао халифа у знак подршке свим пријатељима, осим Муавииа, који је морао да призна Али после Али процесуира једном су побуњеници убица Усман, али Али наћи тог времена он је само заузет жели да уједини муслимане су подељена, јединство је постао приотитас нови тражи тражити и гонити убице Усман.
Муавија да је једна Цлан Гроуп (порекло са Усман) врши иџтихад да се правда први пут основана, било је признање владе Алија. Иџтихада разлика између Али и Муавија групе коју боју оригинални порекло несугласица између муслимана и сада је развио у идеолошким разликама између шиита и сунита.
Осим тога, недавни Шаја преузму све другови Посланика су кафир (отпадник), осим персијских пристојним пратилаца као што Салман Ал Фариси.
Шаја Рафидах чак сматрам и очисти Али, да је Али био тај који заиста заслужује да буде Последњи пророк. Чак и шиитског превише обожавати крвне линије и лозу Али Хусеин Алијев син оженио се ћерком бившег краља Персије освојио је калифа Умара бин Хаттаба.
Иако Али је много деце, као и Хасан, али је култ само потомци Хусеина који је оженио ћерку краља Персије, тако да 12 шиитске Имами су сви из рода Али Хусеина, унука пророка Мухамеда.
Друга разлика је проблем Куран, када сунитски користећи Мусхаб Усмани (Мусхаб прикупљени током калифата на Усман), а затим помоћу Мусхаб Схиа Фатимидску (Фатима је била кћи пророка Мухамеда и супруга Али).
Чак и реч Шаја Света Књига Кур'ан Фатимис верзија је дебљи од Мусхаб Усмани.
Зато Људи Шаја менгкафиркан на Цомпанионс (сунитски никада менгкафиркан Алија и пријатељ персијског порекла), чак их менхормати, тако да је Хадис (Суннет / Ал Хикмах) Мухаммед испричао све пријатеље укључујући и оне из Салман Ал Фариси усед сунитског ислама, након Где поредани аутентично хадиси, или Хасан хадис дхоиф (слаб санадниа или Фалсе).
Свештеници који су их сакупљају имам Буцхори овај хадис, имам муслиманско, имам Сиафеи, имам Хамбали, имам ханефијски и Малики је имам.
Зато је Индонезијски улема савет (МУИ), која је доминирала улема НУ, Мухаммадииах, Хидаиатуллах, тачно, све сунитске, јер председник МУИ проф Доктор Хамка менгеллуаркан фетву да је Шаја као Сесат Флов (са 10 критеријума разума).
Тако да је сукоб у Сирији, Ираку и Јемену може бити компликовано и тешко помирити, за сваку од зараћених страна осећају једнако свети рат Џихад.


Сновден: ИСИС Угаоно исецање Израел, САД и Велика Британија

РЕПУБЛИКА.ЦО.ИД, бивши запослени у Агенцији за националну безбједност (АНБ) Сједињене Америчке Државе Едвард Сноуден рекао да Исламска Држава Ирака и Сирије (ИСИС) је организација формирана од обавештајне сарадње три земље.
Цитирано од Глобал Ресеарцх, независна истраживачка организација у канадским медијима, Сновден открио да је обавјештајна служба Велике Британије, САД и Израелског Мосада раде заједно да створе нови калифат државу под називом ИСИС.
Сновден је рекао да су обавештајне агенције три земље формирају терористичку организацију да привуче екстремисте широм света. Зову ову стратегију као "саћа".
НСА објавила документе Смовден показује колико је кошница стратегија која је дизајнирана да заштити интересе циониста да створи слоган ислама. На основу ових докумената, једини начин да се заштите интереси Јевреја је да створи непријатеља на граници.
Стратегија је израђена да стави све екстремисте на истом месту тако лако циљано. Не само то, ИСИС би продужити нестабилност на Блиском истоку, посебно у арапским земљама.
На основу ових докумената, лидер Исис Абу Бакр ел Багдади добијају пуну годину војне обуке из Мосада, Израела. Ал Багдади добијају курс теологије и реторике ционистичког обавештајних служби.

Позив Ирана ИСИС САД лутака Протецтор Израел

Шеф оружаних снага Ирана, генерал Масуд Јазаиери Бигадир зову ИСИС формирана од стране САД да заштити Израел. (Специјално)
ТЕХЕРАН - Ирански оружане снаге шеф, генерал Масуд Јазаиери Бигадир зову ИСИС формирана од стране САД (САД) ради заштите Израела. Према Јазаиери, се види из датог тајне америчке помоћи ИСИС.

"Међутим, видимо ово питање, гледамо подршку САД за терористичке групе су то учине како би заштитили Израел од опасности у овом региону исСЛ.", Рекао је Јаиазери, како је наведено Фарсневс у петак (16/10).

Јаиазери кажу, начин на који нам је помогла ИСИС је са мембентанган ланцем утицаја на Блиском истоку, који се полако јачање ИСИС. Ланац је показало да би могли да се ограничи кретање Хезболаха у Либану, сузбијању отпора снагама Исис и чак у стању да изврши притисак на Иран, тако да не може да уради много на Блиском истоку.

Сирија, рекао је Јаиазери, је главна поента да покида ланце ту моћ. Дакле, Иран ће покушати да помогне Сирија прекине ланац, који такође траже да збаци сиријска влада.

Он сматра да, уз помоћ Ирана, онда Сирија ће моћи да добије битку, и сломи ланце који су прешли у САД током протекле четири године у Сирији.

"У" владари "Током протекле четири године непрестано покушавају да збаце сиријска влада. Под подршку Ирана, не само сиријска влада неће бити срушен, али и Сирија да добије нову победу", рекао је он.

Русија и Сједињене Државе због наслова састанак сиријском ваздушном простору

(ББЦ) - Пентагон је рекао да су авиони морају да маневрисање одвајање који није превише близу руских авиона.
Русија је пристала да одржи састанак са Сједињеним Државама о актуелним безбедносним бомбашких напада у Сирији, према Пентагону.
Састанак је био "веома вероватно да се деси овог викенда", рекао је портпарол Петер Цоок.
Постоје страхови це пасти судар јер су Сједињене Државе и Русија су обе бомбашких напада у Сирији, упркос одвојено.
САД и НАТО савезници поремећен због млазних авиона Русија има неколико пута прекршио ваздушни простор Турске.
Раније ове недеље, званичници Пентагона је рекао да они морају да раде најмање један маневарски "безбедну" да борбени авиони Сједињене Америчке Државе Немојте се превише близак руској авиона изнад Сирије.
Овај инцидент догодио 1. октобра, али Пентагон није дао објашњење.
Овај састанак се очекује да разговарају о томе колико је растојање раздвајања између авиона Сједињене Државе и Русија и шта је стандардни језик комуникације посаде.
Русија је такође покренула ракете из ратних бродова у Каспијском мору.
Постоји забринутост да је Русија заиста напали противници председника Башара Ал Асада, а не милитантне позиције ИСИС.
Амерички секретар за одбрану Ештон Картер је у петак (9/10) оптужио Русију војних операција "суштински погрешна" у Сирији и да ће "запалити грађански рат који подстиче екстремизам".
Међутим, Москва негирао изјаву да у протеклој недељи су напали циљеве уместо ИСИС.

"Пад у Ирану 'руских крстареће ракете
Званичници у Министарству одбране рекао да Сједињене Државе, Руска ракета испаљена из крстареће Каспијског мора до мете у Сирији падне у Ирану.
Двојица званичника који су тражили анонимност, каже да је нејасно да ли је штета због ватру ове ракете.
Један званичник је рекао четири ракете од линије ватре.
Иран, новинска агенција гувернера провинције Такаб, западне Ирана, који каже страни предмети падају на село.
Руски Министарство одбране је рекао све ракета погодила жељене циљеве у Сирији.
Руски званичници изјавио је у среду (07/08) испалио 26 крстареће ракете руских борбених бродова у Каспијском мору са циљем џихад група у северној Сирији бране северозападу.
Тврдња да су руске ракете у Ирану ове јесени се појављује када је НАТО потврдио да ће бранити своје савезнике.
НАТО каже да је променио процедуру која омогућава распоређивање трупа бити бржи.
Овакав развој долази као Русија повећава своју војну учешће у сиријском конфликту.
Сама Сирија је поздравио "помоћ из Русије" од руске војске изјавио је да су напади су ослабила моћ групе која себе назива Исламска држава или познатији као ИСИС.

Четири Руски ратни бродови наводно испалио ракете 26 на 11 циљева ИСИС.
Русија је саопштила да је покренула ракетни напад на циљне групе која себе назива Исламска држава или ИСИС у Сирији својих ратних бродова у Каспијском мору које је око 1.500км.
Министар одбране Сергеј Шојгу изјавио је четири ратна брода испалио 26 ракета на 11 циљева мору и уништи га.
Док су сиријске снаге са клима копнене поклопцем да нападне Русију, рекао је сиријских званичника.
Русија негира оптужбе да је већина напада који су кренули на циљном не ИСИС.
Институције активисти, сиријска Опсерваторија за људска права, пријавио напредак '' жестоке борбе за неколико месеци "у провинцији Хама и Идлиб.
Сукоби дошло након лансирања руске зрачном нападу у истој области.
Процењује се да су напади из Каспијског мора је први координирана напада од бомбардовања, Русију, близак савезник сиријским председником Башара Ал Асада, почела је 30. септембра.
Русија је саопштила да је циљање "све терористе", али барем део ваздушних напада су пријавили на цивиле и побуњеничке групе подржао Запад.

Сиријски председник Башар ал-Асад приказује Русија интервенисала у грађанском рату у Сирији, као веома важан за безбедност читавог Блиског истока.
Сиријска лидер је рекао да је војна акција против предводе САД коалиционе групе која себе назива Исламска држава или ИСИС пропустио да спријечи ширење тероризма.
Он је тврдио да је само коалиција Сирији, Русији, Ирану и Ираку могла да спречи оштећења у региону.
"Ова коалиција мора успјети, ако не, ми ћемо сведоци уништење целог региона. Верујемо да ова коалиција ће бити успешна", рекао је сиријски председник у интервјуу за иранску телевизију емитован у недељу (04/10).
Према његовим речима, четири земље уједињени да превазиђу тероризма и на крају ће доћи "практичне резултате", за разлику од коалицији коју предводе САД.
Русија је покренула ваздушне нападе против ИСИС у Сирији од прошле недеље.
Када је председник Башар ал-Асад поднеске, Русија је наставила да покрене ваздушне нападе у Сирији.
Поменули да су Руси напали положаје ИСИС, али активисти кажу да је фокус циљ је група које се противе председнику Асаду.

Чланови коалицији коју предводе САД, која је покренула отпорност на групи која себе назива Исламска Држава или ИСИС, позвао Русију да заустави ваздушне нападе да су рекли ударио сиријски опозиционе групе и цивили.
У заједничком саопштењу издатом у петак (2. октобар), Сједињене Америчке Државе, Велика Британија, Турска и остали чланови коалиције, рекао је руски напад би "само довести до више екстремизма".
Русија, која према изјавама свједока вратио у нападу у петак (02/10), рекао је да је циљање ИСИС.
Виши руски званичник рекао да је напад може да траје три до четири месеца.
Алексеј Пушков, председник Управног одбора страних руског парламента, додајући САД само "претварају" бомбардован ИСИС.
Он је обећао да ће Русија бити ефикаснији рад.
Руссиан Аир снаге покренули штрајк ваздуха у Сирији у среду (30. септембра).
Сиријска војска је рекао да Русија је извршила 18 ваздушних удара од четвртка увече.
Међу њима се врши у провинцији Хама и Идлиб, у покрајини где постоје предности ИСИС.

Русија каже 'хиљаде руских грађана "се придружио ИСИС у Сирији.
Руска горњи дом парламента у среду (30/09) једногласно одобрио захтев председника Владимира Путина послао трупе у некој другој земљи.
Ова одлука отворио је пут за руске владе да покрене ваздушни удари бомбардовали групу која себе назива Исламска држава или ИСИС.
Портпарол руске владе Сергеј Иванов рекао је да не би послати копнене трупе у Сирији и да ће користити само моћ у ваздуху.
Према Иванов, Русија има интересе у Сирији због "хиљаде руских грађана придружили се ИСИС и они су постали претња по националну безбедност".
"То није питање постизања циљ или амбицију наше спољне политике, како тврди западних земаља. То је једноставно зато што постоје национални интереси Русије", рекао је Иванов.
Иванов је додао Сиријски председник Башар ал-Асад, је званично затражила војну помоћ Русије.
Раније, током говора у седишту УН, председник Путин је позвао на већу коалиције у борби против тероризма.
Поред Русије, под вођством САД коалиција је први почео ваздушне нападе у Сирији у протеклих годину дана.
Русија и Сједињене Државе због наслова састанак сиријском ваздушном простору
Пентагон је рекао да су авиони морају да маневрисање одвајање који није превише близу руских авиона.
Русија је пристала да одржи састанак са Сједињеним Државама о актуелним безбедносним бомбашких напада у Сирији, према Пентагону.
Састанак је био "веома вероватно да се деси овог викенда", рекао је портпарол Петер Цоок.
Постоје страхови це пасти судар јер су Сједињене Државе и Русија су обе бомбашких напада у Сирији, упркос одвојено.
САД и НАТО савезници поремећен због млазних авиона Русија има неколико пута прекршио ваздушни простор Турске.
Раније ове недеље, званичници Пентагона је рекао да они морају да раде најмање један маневарски "безбедну" да борбени авиони Сједињене Америчке Државе Немојте се превише близак руској авиона изнад Сирије.
Овај инцидент догодио 1. октобра, али Пентагон није дао објашњење.
Овај састанак се очекује да разговарају о томе колико је растојање раздвајања између авиона Сједињене Државе и Русија и шта је стандардни језик комуникације посаде.
Русија је такође покренула ракете из ратних бродова у Каспијском мору.
Постоји забринутост да је Русија заиста напали противници председника Башара Ал Асада, а не милитантне позиције ИСИС.
Амерички секретар за одбрану Ештон Картер је у петак (9/10) оптужио Русију војних операција "суштински погрешна" у Сирији и да ће "запалити грађански рат који подстиче екстремизам".
Међутим, Москва негирао изјаву да у протеклој недељи су напали циљеве уместо ИСИС.

"Пад у Ирану 'руских крстареће ракете
Фотографије са руског Министарства одбране показује руске ракете испаљене из Каспијског мора.
Званичници у Министарству одбране рекао да Сједињене Државе, Руска ракета испаљена из крстареће Каспијског мора до мете у Сирији падне у Ирану.
Двојица званичника који су тражили анонимност, каже да је нејасно да ли је штета због ватру ове ракете.
Један званичник је рекао четири ракете од линије ватре.
Иран, новинска агенција гувернера провинције Такаб, западне Ирана, који каже страни предмети падају на село.
Руски Министарство одбране је рекао све ракета погодила жељене циљеве у Сирији.
Руски званичници изјавио је у среду (07/08) испалио 26 крстареће ракете руских борбених бродова у Каспијском мору са циљем џихад група у северној Сирији бране северозападу.
Тврдња да су руске ракете у Ирану ове јесени се појављује када је НАТО потврдио да ће бранити своје савезнике.
НАТО каже да је променио процедуру која омогућава распоређивање трупа бити бржи.
Овакав развој долази као Русија повећава своју војну учешће у сиријском конфликту.
Сама Сирија је поздравио "помоћ из Русије" од руске војске изјавио је да су напади су ослабила моћ групе која себе назива Исламска држава или познатији као ИСИС.

Четири Руски ратни бродови наводно испалио ракете 26 на 11 циљева ИСИС.
Русија је саопштила да је покренула ракетни напад на циљне групе која себе назива Исламска држава или ИСИС у Сирији својих ратних бродова у Каспијском мору које је око 1.500км.
Министар одбране Сергеј Шојгу изјавио је четири ратна брода испалио 26 ракета на 11 циљева мору и уништи га.
Док су сиријске снаге са клима копнене поклопцем да нападне Русију, рекао је сиријских званичника.
Русија негира оптужбе да је већина напада који су кренули на циљном не ИСИС.
Институције активисти, сиријска Опсерваторија за људска права, пријавио напредак '' жестоке борбе за неколико месеци "у провинцији Хама и Идлиб.
Сукоби дошло након лансирања руске зрачном нападу у истој области.
Процењује се да су напади из Каспијског мора је први координирана напада од бомбардовања, Русију, близак савезник сиријским председником Башара Ал Асада, почела је 30. септембра.
Русија је саопштила да је циљање "све терористе", али барем део ваздушних напада су пријавили на цивиле и побуњеничке групе подржао Запад.

Интервју председника Башара Ал Асада иранске телевизије у недељу (04/10).
Сиријски председник Башар ал-Асад приказује Русија интервенисала у грађанском рату у Сирији, као веома важан за безбедност читавог Блиског истока.
Сиријска лидер је рекао да је војна акција против предводе САД коалиционе групе која себе назива Исламска држава или ИСИС пропустио да спријечи ширење тероризма.
Он је тврдио да је само коалиција Сирији, Русији, Ирану и Ираку могла да спречи оштећења у региону.
"Ова коалиција мора успјети, ако не, ми ћемо сведоци уништење целог региона. Верујемо да ова коалиција ће бити успешна", рекао је сиријски председник у интервјуу за иранску телевизију емитован у недељу (04/10).
Према његовим речима, четири земље уједињени да превазиђу тероризма и на крају ће доћи "практичне резултате", за разлику од коалицији коју предводе САД.
Русија је покренула ваздушне нападе против ИСИС у Сирији од прошле недеље.
Када је председник Башар ал-Асад поднеске, Русија је наставила да покрене ваздушне нападе у Сирији.
Поменули да су Руси напали положаје ИСИС, али активисти кажу да је фокус циљ је група које се противе председнику Асаду.

Дим због ваздушних удара у Кафр Магла, Идлиб покрајини.
Чланови коалицији коју предводе САД, која је покренула отпорност на групи која себе назива Исламска Држава или ИСИС, позвао Русију да заустави ваздушне нападе да су рекли ударио сиријски опозиционе групе и цивили.
У заједничком саопштењу издатом у петак (2. октобар), Сједињене Америчке Државе, Велика Британија, Турска и остали чланови коалиције, рекао је руски напад би "само довести до више екстремизма".
Русија, која према изјавама свједока вратио у нападу у петак (02/10), рекао је да је циљање ИСИС.
Виши руски званичник рекао да је напад може да траје три до четири месеца.
Алексеј Пушков, председник Управног одбора страних руског парламента, додајући САД само "претварају" бомбардован ИСИС.
Он је обећао да ће Русија бити ефикаснији рад.
Руссиан Аир снаге покренули штрајк ваздуха у Сирији у среду (30. септембра).
Сиријска војска је рекао да Русија је извршила 18 ваздушних удара од четвртка увече.
Међу њима се врши у провинцији Хама и Идлиб, у покрајини где постоје предности ИСИС.

Парламент пристао на Русију покреће ваздушне нападе у Сирији
Русија каже 'хиљаде руских грађана "се придружио ИСИС у Сирији.
Руска горњи дом парламента у среду (30/09) једногласно одобрио захтев председника Владимира Путина послао трупе у некој другој земљи.
Ова одлука отворио је пут за руске владе да покрене ваздушни удари бомбардовали групу која себе назива Исламска држава или ИСИС.
Портпарол руске владе Сергеј Иванов рекао је да не би послати копнене трупе у Сирији и да ће користити само моћ у ваздуху.
Према Иванов, Русија има интересе у Сирији због "хиљаде руских грађана придружили се ИСИС и они су постали претња по националну безбедност".
"То није питање постизања циљ или амбицију наше спољне политике, како тврди западних земаља. То је једноставно зато што постоје национални интереси Русије", рекао је Иванов.
Иванов је додао Сиријски председник Башар ал-Асад, је званично затражила војну помоћ Русије.
Раније, током говора у седишту УН, председник Путин је позвао на већу коалиције у борби против тероризма.
Поред Русије, под вођством САД коалиција је први почео ваздушне нападе у Сирији у протеклих годину дана.

Иран и Русија противи ИСИС, подржава Ал-Ассад
Руски председник Владимир Путин (десно) подржава сиријску владу на челу са председником Башара Ал Асада (лево).
Ирански председник Хасан Рухани и руски председник Владимир Путин изразио своју одлучност да се укључе владавине председника Башара Ал Асада у борби против милиције ИСИС.
На састанку са бројем истраживачких институција и новинара пре седнице Генералне скупштине Уједињених нација почела, Роухани је рекао да правило ал-Асад не сме бити ослабљена ако ИСИС жели да буде поражен.

Диленгсеркан
Сикап Иран Русиа Ништа сејалан рада Позиција Страна-Земља Западни.
Пердана Ментери гуруа хонорер Дејвид Камерон, Пресиден САД Барак Обама, син Пресиден Франце Францоис Холланде беруланг пати мендесак агар ал-Асад стотина диленгсеркан тампук кекуасаан себагаи Требованиа кесепакатан тераса.
"(Башар ал-) Асад Ништа у складу Постаните Одељак га Дома стотина Сиријска Арапска Република. Диа телах мењагал ракиатниа сендири. Диа телах Помоћ менциптакан конфлик Крисис миграси данас. Диалах уреда јанг мерекрут Анггор ИСИС, "Ката Цамерон.
Ди Нев Иорк, став Пемимпин Страна бердатанган Прогноза менгхадири сиданг Мајелис умум ПББ ди везни Крисис мигран пенгунгси Асал Сиријске Арапске Републике.
Сејак конфлик берлангсунг ди-Сиријска Арапска Република Падан 2011, ВИШЕ стотина 200.000 оранг Ч П С свет рада. Идући иу околини града емпат Јутан Варкентин Сиријске Арапске Републике телах меларикан Дири Разни Држава термасук Турску, Либан, Јордан, хингга Европа.
Подели Бери Данас Подели Рецензије

Операси Данас дигелар мениусул кепутусан очекује проширити Упаиа Серанган терхадап келомпок Милитар, Сеперти дилапоркан Канто Бери АФП.
Гвајана прогноза Пертама калиниа мелакукан Серанган удара терхадап кекуатан келомпок Милитар јанг менамакан Дири Цоунтри Ислам или ИСИС ди Сиријске Арапске Републике, у уторак (27/09).
Операси Данас дигелар мениусул кепутусан очекује проширити Упаиа Серанган терхадап келомпок Милитар терсебут Сеперти дилапоркан Канто Бери АФП.
Кантон Кепресиденан Француска менгатакан своју удара Серанган Данас дилакукан Сетелах пихакниа мелакукан оперативног пенгинтаиан селама Дуа понедељак седмица.
Селама Данас француски начин менгамбил Одељак слики во Серанган удара ди-Ирак, демикиан извештај Канто Бери Реутерс.
Операси "мелаван анцаман терорис" Држава Имена дикоординасикан рада лепоту Регионални демикиан перниатаан терсебут.
Сиа-сиа Ништа реалистис
Падан Авал септембар лалу, Пресиден Францоис Холланде мениатакан бахва пихакниа телах мелакукан персиапан времена мемулаи Серанган удара терхадап келомпок Милитар Страна ислам ди-Сиријска Арапска Република.
Вилдлифе демикиан лањутниа, Француска Сејак Авал менгесампингкан Пенгириман Пасукан времена мелакукан Серанган терхадап Исис јанг дисебутниа "СИА-Ас Ништа реалистис".
Сејаух данас више стотина 220.000 Варкентин Сиријска Арапска Република телах тевас ВИШЕ стотина сембилан Јутан Варкентин Страна монтигеноус Напустити Страна монтигеноус рада берстатус себагаи пенгунгси.
Подели Бери Данас Подели Рецензије

Организације ХАМ протес Парагвај Кина Герман Суриах

Келомпок Перлаванан Сиријске Арапске Републике Месиха гигих мелаван Пресиден Басхар ал-Ассад.
Коалиси секитар 200 Организације Хак темељ манусиа мемперингати сетахун мунцулниа протес ди-Сиријска Арапска Република рада мениеру кепада Парагвај Кина очекује мендукунг Политика ПББ терхадап пемеринтахан Пресиден Асада.
Мерека меминта Деуан Безбедност ПББ мелолоскан Резолуциа јанг менекан пемеринтах Сиријска Арапска Република очекује Хитно Даљински менгакхири Серанган терхадап став пенгуњук изгубио.
Суриах, Средњи исток
Мерека менеканкан перлуниа ЗАЈЕДНИЦА Интернасионал вклучаа Парагвај Кина очекује мендукунг Резолуциа данас.
Серуан монтигеноус Одлазак мењеланг кембалиниа утусан Кхусус ПББ лига Арапски Кофи Анан очекује Сиријске Арапске Републике, Ианг напад у среду данас (16/3) на мениампаикан резултатима извештај куњунганниа.
Новсеехеарт хангус
Сементара ди-Сиријска Арапска Република Битка терус берлањут, рада Пасукан Пресиден Башар ал-Асад мелакукан Геракан фрее довнлоад хангус ди Разни кота ианг мерека Серанг демикиан превод Деливеред Организације Хуман Ригхтс Ватцх (ХРВ).
'' Пасукан Сиријска Арапска Република мелакукан фрее довнлоад хангус ди Разни схафт сементара слом Деван Безбедност тертеликунг врата Палау Кина, '' Ката Сарах Леах Витсон стотина ХРВ.
Ди-часовно пертемуран терус берлањут, Сингапур Италија мемутускан очекује менгикути Беберапа Цоунтри Претходно Лабор менутуп кедутаан Бесар мерека заштити тиндак кекерасан Ианг Терус терјади.
ХРВ је менгатакан Пасукан пемеринтах менггунакан сењата Египат Објекат Калибер сајт, резервоар менембаккан Мортир Случајни мембаби Бута Разни Верска атаупун оранг ди-ди-јаланан Кота-Кота јанг Постаните Сасаран Сербуан мерека.

Кинески Вхиттингтон КАО Теркаит Лаут Цхина Селатан
Вашингтон меиакини Лангках Беијинг мембангун Установе Војни бертујуан времена мемперкуат КЛАИМ.
Кинески мениеранг Балик САД Сродне пертикаиан Куала Лаут Кина Јужна.
Јуру Бицара Јајце Луар Негери Хуа Цхуниинг, мениинггунг КАО часовно мениалахкан "сејумлах Земља" јанг "терус менерус менггунакан кекуатан милитерниа" ди-Краса монтигеноус.
Среда лалу, уреда Америка менгатакан мерека седанг мемпертимбангкан менгарахкан Капал Рат против ди-Даерах секитар Сомалија јанг диниатакан Кина Себагаи вилаиахниа.
Хал Данас мемицу Рат против Ката-ката Диантара Кеду Страна адикуаса данас.
Кинески направите брините сејумлах тетангганиа, КАО Карен проширити серангкаиан Острво Кецил, Лапорта Рустанто ББЦ-Мајкл Бристоу.
Вашингтон меиакини Лангках Беијинг мембангун Установе Војни бертујуан прогнозу мемперкуат КЛАИМ ОСТ Краса сенгкета монтигеноус.
Кинески мениатакан Пембангунан терсебут праведни син рекуиред времена мелиндунги кедаулатанниа.
Пертикаиан почињу кетика став уреда КАО мениатакан седанг мемпертимбангкан Пенгириман Капал Рат против ди-далам Уилаиах 12 миља Лаут Ианг Кина КЛАИМ себагаи даерахниа иу околини града Спратли Исландс.

Саудијска Арабија Назад на Серанг Јемен
22. април 2015
Кисео
вез корпорација Серанг
Слика Натпис
Сеоранг Анггор Пасукан Јемен берјага ди Дома мал јанг дитолак заштити Серанган удара Сауди.
Пасукан коалиси јанг дипимпин врата Саудијска Арабија Назад на мелакукан Серанган удара терхадап пемберонтак створена симпатија ди-Јемен, сементара Битка Дарат терус берлангсунг.
Серанган Данас терјади начин Беберапа џем Саја сесудах Саудијска Арабија менгумумкан бахва мерека менгхентикан Серанган удара терхадап Јемен.
Саудијска Арабија Пасукан коалиси телах мелакукан своју удара Серанган Данас селама Четири Пекан месец.
Сеоранг дипломата Саудијска Арабија мениатакан бахва Серанган удара јанг мерека Лакукан селама Данас телах менцапаи с јанг дикехендаки далам мениеранг Сасаран-Сасаран Милитер.
Мениусул своју удара Серанган Тодаи, Пасукан пемберонтак мелакукан Акси Баласан Лабор меребут Маркас Војни ди кота Таез.
Битка Југан дилапоркан терјади ди-Кота Аден, вратила Релак син себуах вратила кецил Далех.
Секалипун мелакукан Серанган удара, пемеринтах Саудијска Арабија мениатакан бахва перјањиан Никах Сири Месих терус берлангсунг седанг далам просес финалисаси.
Иран јанг дитудух берада ди-Белаканг пемберонтак створена симпатија, семпат мемуји Лангках Саудијска менгхентикан његова удара Серанган Данас себагаи себуах Лангках мају слики во перундинган Никах Сири.

Конфлик ди-Јемен направите Аден Јади Кота Мати '
7. април 2015
Кисео

Слика Натпис
Себуах танк мелинтас ди-центар схафт Аден ианг теркоиак врата Рат против Сејак Беберапа фазе месец.
Пемимпин Паланге Мерах Интернационално (углавном) мениатакан кепада ББЦ-ди-Аден, бахва конфлик телах измените вратила монтигеноус Постаните "вратила Мати".
Роберта Гхосе менгатакан пасокан Обат-обатан Врло рекуиред-ди Кота монтигеноус. Падан напад у среду, себуах Типови авиона помоћ Јемен дибаталкан пенербанганниа заштити ПуриБоробудур Логистик.
Организације Здравство Такбир (СЗО) мениатакан ВИШЕ стотина 540 оранг Ч П С такбир акибат конфлик терсебут.
Беберапа фазе седмица, Јемен телах теркоиак врата Рат против додељивања Беберапа келомпок бербеда.
Конфлик Сторинка терјади лекције пемберонтак настале симпатије јанг Лоиал мелаван пемеринтахан Пресиден Абдраббух Мансоур Хади, Ианг телах мениеламаткан Дири у Сингапуру.
Аден седанг дикепунг Где пемберонтак створена симпатија стотина дидоронг Јужна Ибукота Сана.
Селама дуа Понедељак седмица Серанган удара Саудијска Арабија менаргеткан пемберонтак створио симпатије, сине пендудук сипил терјебак ди везни-Тенгах.

Слика Натпис
Сату Породица Индија Напустити Иаман Ианг Семакин неравномерног врата пеперанган.

Слика Натпис
Пендукунг Пресиден Абдуррабух Мансур Хади менгамбил Позиција _АТ_сафванфдјри менембак.
'Так Ада оранг'
"Нас преглед баниак јеназах диангкут Румах Сакит, или С Ч П С часовно Ново сцооп," Ката Гхосе кепада ББЦ.
"Румах сакит так Мемилики пасокан ианг Цукуп Стаф јанг тепат," катаниа Лаги.
"Так Ада оранг ианг мерека терлихат сембунии. Економи Берхенти сепенухниа," катаниа менамбахкан јаланан "дикотори" врата сампах пуинг верске сто Религиоус јанг дитолак.
"[Кота Данас дипенухи стотина оранг берсењата Разни келомпок јанг берперанг. Ово Кота Бесар так ада ианг берфунгси," Ката Гходен Лаги.
УНИЦЕФ је мениатакан сетидакниа 74 јанг тевас слики во конфлик монтигеноус адалах анак-анак. СЗО менамбахкан 1.700 оранг терлука.
Углавном Претходно мениерукан генцатан сењата 24 сата ди-Аден, сементара Парагвај меминта Деуан Безбедност ПББ очекује мендукунг "Једа Интернасионал" Серанган удара.
Углавном телах дибери дозвола врата Пасукан коалиси јанг дипимпин Саудијска Арабија времена мендараткан Типови авиона јанг чланова Стаф Здравство пасокан обат-обатан.

Ал Џазира тербиткан документу рахасиа

Пемукиман Јеврејски
Перундинган Тимур Тенгах тергањал врата ПуриБоробудур пемукиман Јеврејски

Мрежа пемберитаан Арапска Ал Џазира менербиткан ратусан документу рахасиа јанг дисебуткан ринциан перундинган Тимур Тенгах.

Документ монтигеноус лекције Лаин мениебуткан палестински Оторита Случајни пречник-пречник мембиаркан Израел мендудуки Случајни илегал облачно Бесар Краса Иерусалем Тимур.

Перундинган Саат ини лекције Израелу за палестинске терхенти селама берминггу-Сенин заштити пенолакан Израел очекује менгхентикан Пембангунан пемукиман јеврејски Палестинац ди-Краса јанг дидудуки.

Тетапи боцорниа документу рахасиа Данас Менуњуккан бахва за палестински Пемимпин меманг телах _АТ_сафванфдјри времена мемберикан Краса Бесар јанг дидудуки од Израела Сејак тахун 1967 рада имбалан кесепакатан.

Теме јанг коље контроверсиал Далам конфлик Средњи исток Данас адалах Иерусалем јанг диклаим врата Израелу за палестинске Себагаи Ибукота.

Документ јанг белум дапат диинвестигаси Случајни Индепенден заглављу врата, менгклаим Јуру палестински Рундинг _АТ_сафванфдјри прогнозе мембицаракан ПуриБоробудур сенситиф вклучаа приступате као Масјид Умар ди Комплекс Масјидил Ал Акса.

Селама бертахун-година, за Пемимпин Палетина јанг небо менгадакан перундинган Лабор, Израел, Сједињене Америчке Државе, дивље животиње Ништа менцапаи резултата апапун.

Палестински Варкентин сендири Затим следи Серинг мелакукан протес терутама ди сејумлах Места Важно Сеперти Иерусалем Тимур, менентанг Апа ианг мерека себагаи Види експанси Израел лемахниа за Пемимпин мерека сендири.

Палестински Пемуда, апарат Израел бентрок ди Ал Акса
28. септембар 2015
Кисео
Ал АксаИмаге цопиригхтГетти слике
Слика Натпис
Апарати Безбедност Израел тампак менгамбил Позиција ди сејумлах судут ди Комплекс Масјид.
Кекерасан Назад на Пецах часова Пасукан Безбедност Израел Палестински Варкентин иу околини града Комплекс Масјид Ал Акса ди-Јерусалиму.
Полиси менембаккан гаса ваздух њен син Гранат кејут приступачне палестински став пемуда јанг мелемпаркан тачка бомба молотов приступачан апарат Безбедност Израел Падан понедељак (28/09).
Палестински став Пемуда селањутниа мембарикаде Дири ди-далам Масјид. Мерека боравак ди-Масјид терсебут Претходно берјањи на "мемпертаханкан" џамији.
Масјид Ал Акса терлетак ди-Краса харам Ал Шариф или дикенал рада месо Букит мамац врата умат јеврејска јанг дианггап себагаи темпат ангажују Баги умат ислам маупун Јевреји.
Кауасан монтигеноус берада ди-Јерусалим Иимур јанг дидудуки Израел.
Посети Јеврејин мендапат пенгавалан кетат ди-КОМПЛЕКС Масјид Ал Акса.
Ди ЛОКАЦИЈА терсебут Претходно меманг Серинг терјади бентрокан тетапи кетеганган менингкат белаканган.
Ди лекције пениебабниа адалах кецуригаан ди-палестински пихак бахва Израел жели да измените Настројки ди-ЛОКАЦИЈА терсебут тетапи Израел мембантах кецуригаан монтигеноус.
Перистива Данашњи терјади бертепатан рада Дана Пертама Сукот или Раиа Пондок Даун Баги умат Јевреји.

Пратио причвршћен оранг менганггап Сату суперсила Америка, секуранг-курангниа суперсила Милитер. На тетапи Еммануел Тодд, сеоранг Пакар Образовање Пенгетахуан Француска берпендапат лежао. Букуниа. јанг берјудул апрес Л'Емпире. Ессаи сур ла распадање Ду Системе Америцаин (издања, Галлимард, Париз, 2002) телах преведен слики во Разни Стандард. Имена версиниа јанг Бахаса Немачкој, иаиту Велтмацхт САД, еин Нацхруф јанг телах Објављено Пајпер Верлаг ГмбХ, Мунцхен Падан тахун 2003, Еммануел Тодд Менулис бахва потребно суперсила Америка, бицикли слики во Економи маупун Војни .. Економи Рецензије Цукуп превод Деливеред-ди мерило бахва Тод менилаи бесарниа кетергантунган Америка кепада удара шишке Лаин далам Разни АСПЕК Економи себагаи индикаси бахва потребно Сату-суперсила Америца Економи Ианг менгунггули Економи свет рада.

Прогноза мембахас Панданган Тод бахва потребно суперсиле Америку Војни Перл преко телаах Покок-Покок аргументаси Тодд. Ла менгатакан бахва удара Америка мемпуниаи келемахан структурал Далам позиције Милитер. Имена сејарахниа шишке Америка тидак пернах бераду кекуатан рада непријатеља јанг небо кекуатанниа. Почињу рад перангниа Ианг асимметрис Лабор Хаи-Хаи Индијанац. Југан Свет слики во Уар ИИИ КАО берхадапан рада Немачка јанг тинггал рунтух заштити Пукулан Берат врата Тентара Совјетски Уни. Сетелах мелакукан пендаратан ди Нормандија Америца мелакукан оперативног Војни Ианг тидак сеимбанг рада кеунггуланниа слики во материјална Број слободних манусиа. Тод менгемукакан Анкете Лидделл Харт, Пакар Стратегија Историјат Војни Англиски јанг менгатакан Бетапа одвод бирократис цара бергеракниа Тентара АС ди Дарат. Кеунггулан Америка ди-Лаут син удара меманг Врло Бесар себагаи с кекуатан индустриниа. Сетелах меменангкан Битка лаут Мидваи Рат против КАО Вхиттингтон Јапански Сличне перангниа рада Индиан. Кеунггулан материјал Логистик КАО Терлалу Бесар Јапански Ништа МАМПУ менгимбангиниа. На тетапи лаин халниа операсиниа ди Дарат. Сетелах Уар Другог светског тампак Јелас бахва кекуатан Дарат Америка мердевине МАМПУ времена меменангкан Рат против. Ди Кореја кеберхасилан начин сепарох седангкан ди-Вијетнам није успело до секали. Падахал КАО менгхадапи Страна јанг Кецил јаух ВИШЕ рендах кемампуан индустриниа.

Имена тахун тахун Раиа данас као менгембангкан КОНЦЕПТ Перанг јанг тидак мунгкин или семинимал менгакибаткан корбан мати Баги оранг Америци. Цара берпикир демикиан беракибат бахва кемампуан оперативног Дарат изборни мердевине поузданост. Себаб слики во оперативног Дарат критичара предвиђања менгхиндари перјумпаан лангсунг рада кекуатан Вхиттингтон. КОНЦЕПТ КАО терсебут дидасаркан кеунггулан текнологиниа јанг хендак диманфааткан семаксимал могуће. КОНЦЕПТ монтигеноус. менгутамакан Серанган удара јанг бертујуан менгханцуркан Наредни непријатеља мелалуи пембоман удара син Пукулан рада пелуру кендали. Технологија прецизност вођена муниција (ПГМ) мемунгкинкан пенембакан пелуру кендали рада перкенаан тепат Падан Јарак јаух. Ди сампинг монтигеноус дикембангкан паметан бомбе бомбе или јанг перкенаанниа тепат. Седангкан прогноза пенентуан Сасаран коришћен даљинско очитавање или пенињауан саксама селурух Куала рада меманфааткан Сателит удара. Диленгкапи рада Акси интелијен манусиа јанг диленгкапи покушати комуникаси времена мемунгкинкан извештај Инстант дилањуткан врата Серанган удара секетика. Денган цара демикиан диперкиракан бахва непријатеља дапат диханцуркан слики во Цхаирунниса Ништа Лама врата Серанган удара Танпа пенггунаан кекуатан Дарат. Сетелах непријатеља диханцуркан Бару Тентара Дарат Мобител Даерах непријатеља очекује менгконсолидаси Кеменанган .. Цара демикиан дихарапкан на менгакибаткан корбан минимално Падан Тентара АС .. На тетапи КОНЦЕПТ Данас критичари дилаксанакан апабила непријатеља мемпуниаи кемампуан Десни удара јанг ефектиф, Ката Тодд. Од себаб монтигеноус КАО путу на берперанг звук менгхадапи пихак лаин ианг Лемах Тербатас кекуатан милитерниа терутама Одбрана удараниа.

Прогноза Менуњуккан кепада такбир Луар бахва КАО Месих куат куаса диадакан пенемпатан Пасукан КАО слики во Број слободних Бесар ди Луар Негери лекције лаин ди-Немачке 60,053, Јапански 41,257, Кореа Селатан 35,663, Италији 11.677, 11.379 Англиски ди Шпанија 3.575. Селаин монтигеноус ди-Даерах Балкана репутацију 13,774 ди Средњи исток 9,956 оранг. Вилдлифе прогноза менгадакан оперативног Војни КАО Ништа мемпуниаи кемампуан конгкрит јанг сесуаи рада потенсиниа. Меманг Капал-Капал Индук КАО (носач авиона) МАМПУ Мобител лелуаса ди-лингсир свет рада. Хал Данашњи мерупакан пројекција Повер јанга пентинг Баги супремаси Политика. На тетапи заштити мердевине кеседиаан менгоперасикан кекуатан Дарат, ви као мердевина санггуп менгадакан конфронтаси Војни терхадап Вхиттингтон јанг кекуатан милитерниа Цукуп Бесар. Алиен бертиндак терхадап пихак лаин ианг дииакини Лемах. .

Сикап КАО јанг Керас терхадап Ислам врата Тод дијеласкан себагаи следећим:
аданиа пертентанган идеологи Сетелах комунисме Калах;
прогноза менгуасаи Миниак Средњи исток јанг дихуни пендудук маиоритас ислам;
на тетапи терутама заштите такбир Ислам Случајни Војни Лемах;
себагаи демонстраси кекуасаан Стратегија АС Случајни производи Релатиф повраћање.

Демикианлах Покок-Покок аргументаси Тод бахва према потреби суперсиле Милитер.
Dilengserkan
Sikap Iran Rusia Ništa sejalan rada Pozicija Strana-Zemlja Zapadni.
Perdana Menteri gurua honorer Dejvid Kameron, Presiden SAD Barak Obama, sin Presiden France Francois Hollande berulang pati mendesak agar al-Asad stotina dilengserkan tampuk kekuasaan sebagai Trebovania kesepakatan terasa.
"(Bašar al-) Asad Ništa u skladu Postanite Odeljak ga Doma stotina Sirijska Arapska Republika. Dia telah menjagal rakiatnia sendiri. Dia telah Pomoć menciptakan konflik Krisis migrasi danas. Dialah ureda jang merekrut Anggor ISIS, "Kata Cameron.
Di Nev Iork, stav Pemimpin Strana berdatangan Prognoza menghadiri sidang Majelis umum PBB di vezni Krisis migran pengungsi Asal Sirijske Arapske Republike.
Sejak konflik berlangsung di-Sirijska Arapska Republika Padan 2011, VIŠE stotina 200.000 orang Č P S svet rada. Idući iu okolini grada empat Jutan Varkentin Sirijske Arapske Republike telah melarikan Diri Razni Država termasuk Tursku, Liban, Jordan, hingga Evropa.
Podeli Beri Danas Podeli Recenzije

Operasi Danas digelar meniusul keputusan očekuje proširiti Upaia Serangan terhadap kelompok Militar, Seperti dilaporkan Kanto Beri AFP.
Gvajana prognoza Pertama kalinia melakukan Serangan udara terhadap kekuatan kelompok Militar jang menamakan Diri Countri Islam ili ISIS di Sirijske Arapske Republike, u utorak (27/09).
Operasi Danas digelar meniusul keputusan očekuje proširiti Upaia Serangan terhadap kelompok Militar tersebut Seperti dilaporkan Kanto Beri AFP.
Kanton Kepresidenan Francuska mengatakan svoju udara Serangan Danas dilakukan Setelah pihaknia melakukan operativnog pengintaian selama Dua ponedeljak sedmica.
Selama Danas francuski način mengambil Odeljak sliki vo Serangan udara di-Irak, demikian izveštaj Kanto Beri Reuters.
Operasi "melavan ancaman teroris" Država Imena dikoordinasikan rada lepotu Regionalni demikian perniataan tersebut.
Sia-sia Ništa realistis
Padan Aval septembar lalu, Presiden Francois Hollande meniatakan bahva pihaknia telah melakukan persiapan vremena memulai Serangan udara terhadap kelompok Militar Strana islam di-Sirijska Arapska Republika.
Vildlife demikian lanjutnia, Francuska Sejak Aval mengesampingkan Pengiriman Pasukan vremena melakukan Serangan terhadap Isis jang disebutnia "SIA-As Ništa realistis".
Sejauh danas više stotina 220.000 Varkentin Sirijska Arapska Republika telah tevas VIŠE stotina sembilan Jutan Varkentin Strana montigenous Napustiti Strana montigenous rada berstatus sebagai pengungsi.
Podeli Beri Danas Podeli Recenzije

Organizacije HAM protes

Тачно је да је после Другог светског рата је увек мала земља или неразвијене мета САД рат. Никада директно са Совјетским Савезом. Почните са Северном Корејом, и Вијетнам су све мање конкретних резултата. Тада нападају у Панаму да ухапси председника. Заливског рата сам је ограничена само на ослобођења Кувајта и не наставити са освајањем Ирак. Напад на Авганистан одговара нови концепт за разлику од не способности противваздушне одбране. САД копнене снаге преселио је недавно, након авганистанских снага против талибана, северни снага Алијансе, први усељење. Ипак, до сада САД није успела да ликвидира Осама бин Ладен и Ал Каида, иако је циљ да нападне Авганистан. Напад на Ирак тек након пола разоружа самом Ираку, односно да се повинује вољи Уједињених нација да уништи све велике топове. Чак и наизглед Ирак може бити поражен од концепта новог рата, али до сада САД није била у стању да воде земљу. САД преплављени ирачког герилских напада тако придобије помоћ војске других земаља. Командант америчких трупа у Ираку признају да сваки дан у просеку има 15 пута већи од мешања или напада из ирачке стране који угрожава чланова.

Неспособност САД суочава нешто јака војна држава се појављује у данашњем броју Северне Кореје. САД су напале Ирак под изговором да је скривао оружје за масовно уништење, али су оптужбе до сада није могао бити верификован. За разлику од Северне Кореје отворено кажу да има нуклеарно оружје .. Ако САД заиста доследан став и он мора напасти Северну Кореју, која је од самог почетка је назвао осовине зла заједно са Ираком и Ираном. Међутим, севернокорејски војска не може сматрати слаб. Северна Кореја не жели да разоружа своје нуклеарно оружје пре него што су САД, рекао је да га не би напали. Претио је да ће, ако до напада САД, Северна Кореја ће одржати одмазду у натури. Америчке снаге у Јужној Кореји и Јапану могу бити мета напада због освете Северна Кореја. Северна Кореја став може бити нека врста блеф, али у ствари, до сада САД не га нападну. За разлику од америчког става о Ираку.

То опис не Америку не толико као и јак као што мислимо. Емануел Тод процена изгледа тачно да су САД није војни суперсила. Међутим, због америчких хегемоничном став, снага постаје претња за земље са мање моћним војском. То охрабрује мали народи се наоружају за не сматра слаб, чак и ако је потребно са нуклеарним оружјем. То је сада урадио АСКекуатан нападну Иран да би се спречило Индонезије војска је један од главних највећа и најјача на свету. У то време, чак и снага Холандије није упоредива са Индонезијом, а Американци су веома забринути због развоја наших војних снага уз подршку масовно од најновијом технологијом Совјетског Савеза.

1960, Холандија је и даље укорењена у Папуа. Видевши моћ Републике Индонезије која је тежа, Холандија Западна подржава пројектовање лукавство да формирају марионетску државу је изгледало да буде независна, али и даље под контролом Холандије.

Председник Сукарно ускоро преузети екстремне мере, циљеве, преузмемо Папуа. Сукарно одмах издао прокламације о "Трикора" у Иогиакарта, и његов садржај су:
1. осујетила успостављање марионетске државе Папуа остварен у холандском колонијалном.
2. дизалица Санг Сака Мерах Путих широм Западне Ириан
3. Будите спремни за општу мобилизацију, одржава независност и интегритет домовине нације.

Захваљујући близини Индонезије са Совјетима, а затим Индонезија прима масиван морнарицу помоћи и ваздухопловну напредну војску на свету са огромним вредности, УС $ 2,5 милијарди. Тренутно, индонежански војне снаге да буде најјачи у јужној хемисфери.

Главна снага Индонезије у то време то је био један од главних Трикора највећих и најбржих бродова у вештачком свету Совјетског Свердлов класе, са 12 џиновске топове калибра 6 инча. То је КРИ Ириан, са огромним тежине 16,640 тона са посадом од 1 270 људи, укључујући 60 полицајаца. Совјетски, никада није ни дао ову снажну брод на било које друге нације, осим Индонезији. (Невест бродови класе Сигма Индонезији сада само тежак 1600 тона).

Индонезијски ваздухопловство и постао један од најопаснијих авио флоте у свету, која се састоји од више од 100 авиона најнапреднији у то време. Ова флота се састоји од:
1. 20 Суперсониц борац МиГ-21.
2. 30 МиГ-15 авиона.
3. 49 високо-субсонично борац Миг-17.
4. 10 МиГ-19 авиона. Суперсониц

МиГ-21 је један од најнапреднијих главног свету суперсоничног авиона, који су били у стању да лети брзином до Мацх 2. авиона је још снажнији од тренутног америчког најнапреднијих авиона, суперсонични Ф-104 Старфигхтер и Ф-5 Тигар. Док су Холанђани и даље ослања на авионима из Другог светског рата, као што је П-51 Мустанг.
За записник, Авесоменесс авиона МиГ-21 и МиГ-17 у Вијетнамском рату како би се подстакла Американце основао морнарица САД Стрике Фигхтер Тактика инструктор, пилоти центар за обуку најпознатији као ТОП ГУН.

Индонезија има флоту од 26 дугог домета бомбардера стратешки Ту-16 Туполев (Бадгер А и Б). То чини Индонезија је постала једна од само четири нације у свету који имају стратешких бомбардера, односно САД, Русија, и Велика Британија. Држава налази на Исвахиуди Аир Фиелд, Сурабаиа.

Чак и Кина и Аустралија такође нису имали ову врсту стратешких бомбардера. Овај бомбардер је такође опремљен са разним напредним електронским уређајима и специјалним анти ратни брод ракете С-1 Кеннел, чији експлозивна снага може лако потонути на бојна Вест.

Индонезија има 12 Виски класе подморница, десетине Цорветте класе бојних бродова, 9 свијет хеликоптера МИ-6, 41 хеликоптера Ми-4, разни транспортни авион, укључујући тешки саобраћај авиона Антонов Ан-12Б. Све у свему, Индонезија има 104 борбених бродова. Да не спомињем хиљаде најбољих јуришних пушака у то време и даље бити легендарни до данашњег дана, АК-47.

То све чини Индонесиа саласахту мору иу ваздуху војну моћ најјачи на свету. Ефекат је тако велика, тако Америци под вођством Џона Ф. Кенедија натерали да напусте Дутцх Папуа, и наводи у форуму УН да је транзиција власти у Папуа, из Холандије у Индонезији је нешто што може бити прихваћен

Дакле, Кримски Руски војно утврђење
Годину дана након што је Русија анектирала Крим, сада војно утврђење да се суочи Украјину. До 40.000 добро наоружаних руски војници стационирани у војној бази у Црном мору. Али људи пате.
 Руска Панзер ауф дер Крем
Председник Владимир Путин тачно годину дана након анексије Кримског полуострва, тврди да је наредио анексију Украјине у црноморском региону која је важна за стратегију. Разлог више од 75 одсто становника у региону су етнички Руси, који желе да се прикључе Русији.
У једностраног референдуму који је одржан 16. марта 2014, према Русији више од 96 одсто људи изабрати да се придруже на Криму са Русијом. Референдум је строго чувана руске војне снаге у несрећи и не носе униформе или ознаке. Не независни посматрачи било дозвољено да прате. УН осудио је руску акцију као кршење међународног права.
Сада, тачно годину дана након контроверзног референдума, Кримском полуострву регија у војно утврђење руских снага да се суоче Украјину. Пријављено између 25.000 до 40.000 добро наоружаних руских војника стационираних у војној бази у Црном мору. Руски војници уз подршку нове тенкове, оклопна возила, ратне бродове и борбени авиони. Путин је такође није искључио постављање атомског оружја.
Горка стварност у Русији
Годину дана након руске анексије под маском референдума, грађани на Криму региону морају суочити горку спознају. Сада су разна питања у свакодневни живот на полуострву које је направио руски војну базу. Саобраћајних проблема, несташице горива и хране само су неки од проблема са којима се суочавају грађани.
Ко Заправо сепаратисти?
ЧИЊЕНИЦА ЗАШТО сепаратистичке про-руска СТРОНГ
Ко Заправо сепаратисти?
Број про-руских сепаратиста у источној Украјини пријавио око 20.000 људи. Крим са популацијом од 2 милиона, око 60 одсто су про-руски. Процењује се 1.500 до 3.000 Руска регуларна војска борила сепаратистичке. Москва је негирао умешаност својих војника, али уколико се покаже да нико није убијен или заробљен, звали су били на одмору и добровољац да се боре у источној Украјини.
12345
Као резултат западних санкција, све европске компаније и САД поднео оставку. У Криму је сада више није низ ресторана брзе хране Мекдоналдс. МастерЦард и Виса кредитне картице не важе. Такође, продајних објеката водећих смарт телефона и компјутера, као што су Аппле је одавно затворена. Лунпух практичне привредним секторима.
Више се јадни народ у Кримском полуострву је доношење руске валуте, рубље као званични средство плаћања. Рубља курс пао драстично због разних западних санкција, довела је до реалног дохотка становника Крима скупљања за половину.
Намирнице се обично испоручује из Украјине, због ембарга је годину дана од када је укинут. Као резултат тога, храна је била оскудна, цена иде горе, док је са друге стране прихода у ствари пао. Становници пријавио да је активност у Кримског године након анексије, само фокусирана на војна питања. Наводно, схиппинг логистика и гориво за војску више него удвостручен, док Иронија становници доживели недостатак у свим аспектима живота.
ИЗВЕШТАЈ ОПЦИЈЕ

Примирје је договорено у источној Украјини
Украјина самит у Минску пристао на нови прекид ватре у сукобу у источној Украјини. Беган Фебруар 15 сви тешког наоружања да се повуче са тог подручја сукоба. (12.02.2015)
Руски Почетак Вежба у Кримском рату
Русија је почела ратне игре на њеној граници Украјине у време када напори на мирно решења Украјине спроводи интензивно Немачке и Француске. Док су резултати састанка са Обамом Меркел у Вашингтону остају нејасни.

Путин је спремна за нуклеарну рат води због Крима
У документарцу, руски председник Владимир Путин тврди да је "спремна" да користи нуклеарно оружје да брани Кримског полуострва. Он је био директно умешан у кризи у Украјини.
 Владимир Путин је израз Портрат аггрессив вераргерт
Крим је руски председник Владимир Путин и "спреман" ризиковали нуклеарни рат да би покорили полуострво на обалама Црног мора. "Ми у почетку није мислио за одвајање Крима и Украјину, до свргавања владе у Кијеву."

Признање је направљен Путина у документарном филму у продукцији телевизије Россија 1 у циљу обиљежавања прве годишњице анексије Крима. Филм под називом "Крим: Пут до домовине" који описују догађаје догодио пре годину дана захваљујући пажљивим планирањем и прецизан ескекуси.

"Ми смо спремни" побољшати руски нуклеарни статус узбуне на највиши ниво, рекао је Путин. "Али ја верујем да ситуација неће далеко." Председник тврди да размотри ово питање, јер он не зна каква је била реакција Европе и Сједињених Америчких Држава против маневара Русије на Криму.

Крим зарад стабилности у унутрашње послове

Филм се приказује када разних лоше вести хвата Москву. Сам Владимир Путин је изложена овом питању, јер никада није појавио у јавности од 5. марта. Економска криза је и даље бесни, јер западне ембарго и колапса светских цена нафте.
1. САД - 581 милијарди долара
НАЈВЕЋИ војну силу 2015
1. САД - 581 милијарди долара
Овогодишњи буџет за одбрану САД чини око 39 одсто укупног буџета свих земаља у свету за војску, према студији Међународног института за стратешке студије у Лондону. Познати САД има око 1,3 милиона особље, више од 30.000 оклопна возила, 13.000 авиона и борбених хеликоптера, 10 авиона носача, 72 подморница и десетине других бродова.

Ратних припрема наређења из Москве

Путин је требало да се састане са председником Киргистана, у понедељак (16/3) ат Ст. Петербург. Његово присуство ће сигурно сахранити дивље отворених питања. Демонстративно Путин су гласине да је болестан, у недељу (15/3) командовао Северну флоту како би се одржао војну вежбу.

Укупно 40.000 војника, 41 бродова и подморница 15 укључених у акцију. Циљ вежбе је да тестира колико брзо створити Северна флота може да реагује на претње.

Северна флота је део руске морнарице током хладног рата постављен поларног круга. Тренутно Северна флота има сједиште у Североморск суседне Норвешкој.

Кина сан Снага суперсила
Кина подигла свој војни буџет. Развој је у складу са новим поверењем приказане Пекинг. Али сила би се могло показати на различите начине, а не само војске, у складу са Александром Фреунд.

Борба снага као суперсиле свакако није у власништву Кинеза. Пекинг је до сада остварила само наоружани са економском моћи да се шири утицај у свету. Импресиониран, мере искључиво за економски рад мотора.

Кина такође никада се укључе у великим сукобима, барем војно. До сада, економски раст има приоритет. Али, сада је парадигма се верује да се промени, јер се она појавила више самопоуздања Кину, или се може назвати агресивнији.

Утисак је појачан Кине потез додаје да свој одбрамбени буџет, иако мање него прошле године. Годинама Кина уложила огромна средства да модернизује своје војне снаге.


Кина је у праву да постане војна суперсила, након економског раста менганггумкан. Штавише, других моћних земаља и више пута наметну своје интересе кроз војне силе. САД је сигурно, док је Русија недавно је показао кроз сукоб у Украјини.

Али иста логика покрене трка у наоружавању у Азији нису само забринути суседну Кину, али и на међународном плану. Овај развој није само питање заштите економске пулс пулсирајући на азијским море трговинских траке, али развој заједничког парадигме да је сукоб се не одреди дипломатских напора, али силом.

То може довести до катастрофе и њен утицај ће се осетити широм света. Због тог времена, поред Кине, друге земље као што су Индија, Јапан, Филипина, Индонезије и Вијетнама ће помоћи да ојача своју војску.

Постоји доста потенцијала за сукоб у Азији. Посебно у вези са преклапа тврди нема усељива острва у Јужном кинеском мору и источне највећих продавница експлозива да се спали националистичке снаге.

Бомбардер авиона у Спратлис?
ЦХИНЕСЕ војних база у Јужно кинеско море
Бомбардер авиона у Спратлис?
Од средине 2014. године кинеска војска је заузет ширењем "Фиери Цросс Рееф" на западној ивици Спратлис. Стручњаци у "Центру за међународне и стратешке студије у Вашингтону" и Азији Иницијатива за транспарентност поморске верује бамбус завесе земље гради ваздухопловну базу заједно три километра. Дуго писта у стању да прилагођавање врста дугог домета бомбардера авиона који припадају кинеском Х-6
Осврт сукоба у водама који су беснели за осигурање природних ресурса. Али у основи има за циљ да прошири утицај таквих захтева. И Кина испровоцирати изградњу војне базе у на Спратлис.

Слично Јапану, Кини је недавно усвојени закон против тероризма који омогућава војсци да заштити интересе земље у иностранству.

Али када повећања Кине војног буџета не значи Пекинг се припрема за рат. До сада азијске земље су и даље обраћају пажњу на економски раст. због економију која рапидно расте ствара просперитет. И што више дата предност, узимајући минималне такође утичу на националистички покрет, да ли је у Пекингу, Токију или Вашингтона.
Штавише, снага може се демонстрирати на много начина. Јер сада, чак и Кина је постала велесила без најмање користи своју војну моћ.
Индонезијски војна сила заузимају Ранг 12. у свету
 

Снаге Нави разменили пуцњаву са непријатељем када Симулација о интегрисаном Здравље Нави Пиер Мадура Коарматим Ујунг, Сурабаиа, Еаст Јава, у уторак (28/7). (Између // ЗАБУР Каруру)
Снаге Нави разменили пуцњаву са непријатељем када Симулација о интегрисаном Здравље Нави Пиер Мадура Коарматим Ујунг, Сурабаиа, Еаст Јава, у уторак (28/7).
РЕПУБЛИКА.ЦО.ИД, Јакарта - Члан Комисије И ПКС фракције Сукамта рекао, упозоравајући независност могла да буде 70. земља која одражава замах поседује одбрамбене снаге. Индонезија треба да буде јака држава у економском, социјалном, културном, политичком и одбрану и безбедност.

"Јака одбрана Индонезије је да не буде претња другим народима, али за добробит самог народа. Такође је да Индонезија поштује друге народе и дати допринос у очувању мира у свету, као мандат Устава 1945. године", рекао је он, у четвртак (6/8 ).

Дух Индонезије независности 70. треба да се огледа да поправи језик одбрамбене снаге. Свет војна агенција снага рејтинг Глобална Фире Повер Војни у 2015. години рангирана Индонезија спада 12 витх Повер Индек 0.5231.

Са духу независности, Индонезија мора повећати своју Повер Индек. Он се нада да ће у 2016. Индонезија Повер Индек могао Топ 10 војне моћи у свету и у 2024. могао да уђе у првих пет свет.

"Да би се постигао неопходну повећање људских ресурса, војне опреме и буџета. Особље војска тренутно бројеви 400 хиљада и они имају прилично добар борбену способност", рекао је он.

Сукамта објаснио, Индонезија има велики број елитних трупа специјализована у свакој димензији, као што су Копассус и Раидер у АД, Паскхас и Денбраво (одред Браво) 90 АУ Копаска (КОПАСКА), Ионтаифиб (Таифиб), и Дењака ( одред Јала Мангкара) у АЛ.

Цомбат снага војна лица ће и даље бити супериорнији од других земаља када се суочи са вис а вис на терену без оружја.

"Снага опстанак и борбених снага елитне снаге смо већ препознали његову величину од стране других земаља. Ово је тако поносан, али не и задовољни, Индонезија мора да побољша квантитет и квалитет", рекао је он.

Из године у годину, рекао је он, буџет за војне опреме набавне и ажурирање наставља да расте. "Такође смо охрабрени да буџет буде повећан за наредне године", рекао је поново рекао.

Он је додао да ако људски ресурси, војне опреме, и буџети и даље бити побољшана како квантитет и квалитет кроз програм и Стратешки план Минимум Ессентиал снага (МЕФ), Индонезија могли да пет главних светске војне силе у 2024.

Топ 10 земаља са највећих војних Повер 2015
10 Земље са највећим војну силу 2015
Војна Индикатор јачине може се видети из буџета доставили, број војне опреме на располагању, као и софистицираност поседовао. Ко су земље које имају највећу војну силу у 2015-их?

1. САДСа буџетом од око 581 милијарди долара, САД је проглашена као земља са највеће војне силе у свету. Поред тога, САД је снимио око 1,3 милиона особље, више од 30.000 оклопна возила, 13.000 авиона и борбених хеликоптера, 10 авиона носача, 72 подморница и десетине других бродова.

2. КинаСа буџетом од око 129 милијарди долара, Кина све више страхује и чине га као земља са другом по величини војна сила на свету после Сједињених Америчких Држава. Кина је снимио више од 9.000 тенкова, борбених авиона и 3000 хеликоптера и 70 ратних бродова. Поред тога, Кина је такође тренутно развија Стеалтх Фигхтер авион, назван Шењанг Ј-31.

3. Саудијска АрабијаТренутно, Саудијска Арабија је препозната као земља са најјачом војном силом у Азији и трећа у свету. Са буџетом од 81 милијарди долара, Саудијска Арабија могу да приуште да купе око 500 савремених борбених авиона, 800 тенкова Леопард 2, 7000 оклопна возила и око 230 хиљада војника.

4. РусијаСа буџетом од око 70 милијарди долара, Русија смуђ као четврта земља која има највећу војну силу на свету. Руска војска тренутно има 800 хиљада војника, 45 хиљада оклопних возила, 3.000 борбених авиона и хеликоптера и носача авиона Адмирал Кузњецов тип.

5. енглескиБританија има годишњи буџет од око војни 62 милијарди долара, са буџетом да би Велика Британија пета као земља која има највећу војну силу на свету. У принципу, британски војне снаге су умерене, са око 200 хиљада војника, 330 борбених авиона и хеликоптера, као и два носача авиона класе краљице Елизабете.

6. ФранцускаФранцуска има војни буџет износио је 53 милијарди долара, како би земља се оцењује као шести по величини војна сила земље у свету. Главна снага лежи у француског војног ваздуха и тла, са 600 авиона и хеликоптера, 228 борбених хиљада војника и више од 8.000 оклопних возила. Док на мору у срцу ове европске земље има носач нуклеарну-поверед авиона, Шарл де Гол (Р91).

7. ЈапануЈапан, назван као сунце земљи излазећег, такође је ушао као земља са највеће војне силе у свету. Са буџетом од око 48 милијарди долара, чиме Јапан као земље са седмог чин у смислу војне моћи у свету. Јапан има туце извиђачки авион и шест Стеалтх Фигхтер Ф-35. Поред тога Јапану има и носач авиона, тако да је јапанска морнарица Изумо називају најсофистициранији и добро обучени у Азији.

8. ИндијаХиндустан земља очигледно не може потценити, са буџетом од око 45 милијарди долара, што Индиа земљу са осмог највеће војне силе на свету. Рецордед Индија има више од 1000 авиона и борбених хеликоптера и 15 хиљада оклопних возила и два носача авиона, између осталих, бивши Совјетски Савез Кијев класе, ИНС Викрамадитиа недавно завршене подмладити.

9. Немачка


Топ 10 земаља са највећих војних Повер 2015
10 Земље са највећим војну силу 2015
Војна Индикатор јачине може се видети из буџета доставили, број војне опреме на располагању, као и софистицираност поседовао. Ко су земље које имају највећу војну силу у 2015-их?

1. САДСа буџетом од око 581 милијарди долара, САД је проглашена као земља са највеће војне силе у свету. Поред тога, САД је снимио око 1,3 милиона особље, више од 30.000 оклопна возила, 13.000 авиона и борбених хеликоптера, 10 авиона носача, 72 подморница и десетине других бродова.

2. КинаСа буџетом од око 129 милијарди долара, Кина све више страхује и чине га као земља са другом по величини војна сила на свету после Сједињених Америчких Држава. Кина је снимио више од 9.000 тенкова, борбених авиона и 3000 хеликоптера и 70 ратних бродова. Поред тога, Кина је такође тренутно развија Стеалтх Фигхтер авион, назван Шењанг Ј-31.

3. Саудијска АрабијаТренутно, Саудијска Арабија је препозната као земља са најјачом војном силом у Азији и трећа у свету. Са буџетом од 81 милијарди долара, Саудијска Арабија могу да приуште да купе око 500 савремених борбених авиона, 800 тенкова Леопард 2, 7000 оклопна возила и око 230 хиљада војника.

4. РусијаСа буџетом од око 70 милијарди долара, Русија смуђ као четврта земља која има највећу војну силу на свету. Руска војска тренутно има 800 хиљада војника, 45 хиљада оклопних возила, 3.000 борбених авиона и хеликоптера и носача авиона Адмирал Кузњецов тип.

5. енглескиБританија има годишњи буџет од око војни 62 милијарди долара, са буџетом да би Велика Британија пета као земља која има највећу војну силу на свету. У принципу, британски војне снаге су умерене, са око 200 хиљада војника, 330 борбених авиона и хеликоптера, као и два носача авиона класе краљице Елизабете.

6. ФранцускаФранцуска има војни буџет износио је 53 милијарди долара, како би земља се оцењује као шести по величини војна сила земље у свету. Главна снага лежи у француског војног ваздуха и тла, са 600 авиона и хеликоптера, 228 борбених хиљада војника и више од 8.000 оклопних возила. Док на мору у срцу ове европске земље има носач нуклеарну-поверед авиона, Шарл де Гол (Р91).

7. ЈапануЈапан, назван као сунце земљи излазећег, такође је ушао као земља са највеће војне силе у свету. Са буџетом од око 48 милијарди долара, чиме Јапан као земље са седмог чин у смислу војне моћи у свету. Јапан има туце извиђачки авион и шест Стеалтх Фигхтер Ф-35. Поред тога Јапану има и носач авиона, тако да је јапанска морнарица Изумо називају најсофистициранији и добро обучени у Азији.

8. ИндијаХиндустан земља очигледно не може потценити, са буџетом од око 45 милијарди долара, што Индиа земљу са осмог највеће војне силе на свету. Рецордед Индија има више од 1000 авиона и борбених хеликоптера и 15 хиљада оклопних возила и два носача авиона, између осталих, бивши Совјетски Савез Кијев класе, ИНС Викрамадитиа недавно завршене подмладити.

9. НемачкаКада земља је најстрашнији у равницама Европе, сада са буџетом од око 44 милијарди долара да донесе немачки смештен девету позицију као земље са највеће војне силе у свету. Највећа снага немачке војне лежи на земљи са више од 5.000 оклопних возила, између осталог, Леопард 2 модерне технологије. Али немачка војна снага контранападе оцијенио нижа него енглески или француски језик.

10. Јужна КорејаНеочекивано, Гинсенг земља која издаје буџету 34 милијарди долара је једна од земаља које имају највећу војну силу на свету одлука. Познати Јужна Кореја има више од 5.000 тенкова, 650 хиљада војника и 750 борбених авиона и хеликоптера.
Када земља је најстрашнији у равницама Европе, сада са буџетом од око 44 милијарди долара да донесе немачки смештен девету позицију као земље са највеће војне силе у свету. Највећа снага немачке војне лежи на земљи са више од 5.000 оклопних возила, између осталог, Леопард 2 модерне технологије. Али немачка војна снага контранападе оцијенио нижа него енглески или француски језик.

10. Јужна КорејаНеочекивано, Гинсенг земља која издаје буџету 34 милијарди долара је једна од земаља које имају највећу војну силу на свету одлука. Познати Јужна Кореја има више од 5.000 тенкова, 650 хиљада војника и 750 борбених авиона и хеликоптера.

Рецруит 100 милиона Кадер Држава одбране
(ЛКБН Антара) министар одбране представио је Риамизард Риацуду односе на формирање кадрова да брани државу у Џакарти, у понедељак (12/10). (88)
Џакарта желе секретар за одбрану (министар одбране) Риамизард Риацуду запосли 100 милиона грађана Индонезије основана кадар да брани земљу ће ускоро бити реализован.

"Потенцијал је огроман, од 250 милиона становника Индонезије, од којих је око 100 милиона потенцијално може бити милитантни кадрови одбрану земље", рекао је он у Министарству одбране, у Џакарти, у понедељак (12/10). Био је у пратњи директора Државне Министарства одбране одбране, адмирал Прва М Фаисал.

У блиској будућности, влада ће мендадар градитељ 4,500 кадрови регрутовани да брани земљу од 45 округа / градова у Индонезији. Број нових раног ембриона, који ће наставити да достигне све нивое друштва. Чак је и председник Јокови ће учествовати ИНДУЦТ ових кадрова.

"Ово није регрутација као у другим земљама", рекао је Риацуду који је пожурио да подесите осећај одбрану земље уместо обавезног служења војног рока. П Фаизал додаје, да брани државни програм не прати пример Јужне Кореје и Сингапура.

"Ако Јужна Кореја и Сингапур су били војни обвезници, дужни смо да бранимо земљу. Очигледно је да и даље одлучни да побољша дисциплину, и свест о њиховим правима и обавезама према држави ", рекао је Фејсал. У међувремену, министар за политику Координационог Лухут Бинсар Пањаитан обезбеди програма одбране земље другачији од програма регрута. Активности цивилну заштиту да усади више дисциплине, посебно за малу децу.

Бивши шеф ТНИ генерал (рет) Моелдоко процени програм није за обуку људе да користе оружје. Програм је прикладно као припрема за формирање резерви компоненте. Он је објаснио да одбрамбени систем земље постоје три слоја, односно војне компоненте, резервни делови и компоненте за подршку. Ове три компоненте морају бити синергистички.

Лове Хомеланд

О коме ће бити подлежу обавезном брани земљу? Риамизард помињемо за становнике узраста од 50 година и под. "Да би се подстакао љубав према земљи, као што су физичке вежбе и психолошки. Старосна граница од 50 до дна, ово је никад завршава процес, од раног детињства до високог образовања ", објаснио је он. Сви су били старости 50 година и под, без обзира на занимање у распону од професора до канцелара.

Али суровост интензитета вежбања је прилагођена. Као први корак, локација пендадаран користе војне објекте који су тамо били све време. Међу овим Депо борбене образовање и обуку у свакој од регионалног војне команде (Кодам). У ствари, 19. октобра, церемонија спроведена истовремено широм Индонезије.

Материјално, модули и курикулум пендадаран бранити ову земљу је састављен уз учешће свих заинтересованих страна и стручњака који су погодни за све узрасте и сфера живота. Основни материјали укључују афирмацију ПАНЦАСИЛА као држава, љубави према својој земљи, у вредности од кооперативности, спремности да се жртвује за добробит земље.

Оно што је важно јесте неговање моралних вредности, карактер и посвећеност Свемогући Бог. У практичном смислу, корисност кадрова да брани своју земљу може бити у првим редовима да се бави многе проблеме нације. Он је такође поменуо је претња од државе не војни.

Он груписани у осам категорија. У распону од тероризма, природне катастрофе од Индонезије је био у рингу обима пожара. Следећа је кршење државне границе, потенцијал опасност од сепаратистичких покрета, ширење болести, потенцијал за сајбер напада из иностранства. Следећа је дрога. Ово последње је културна инфилтрација.

Док је Представнички дом сматра да је план тешко разумети. Критика је дошао из комисије Дома ПДИП, Тубагус Хасануддин. "Било је тешко разумети", рекао је он. Генерал-мајор (у пензији) је види циљну број људи колико 100 милиона људи су биле фантастичне превише. Док је средстава Одбора за образовање и обуку (образовање и обука Агенција) ТНИ је веома ограничен, само у стању да прими 600 људи.

"Ако је мета 100 милиона људи у 10 година, мета је 10 милиона људи годишње, или 833,000 људи месечно. Ове бројке су биле фантастичне, "соротниа. Правни основ за одбрану земље је такође оценио да недостаје. Индонезија није имао право одбрану земље, док је 1945 Члан 30, став 1 већ захтева да брани земљу и у ставу 5. у циљу одбране стање мандат предвиђено у Закону.

"Према Закону бр 3 2002. о народној одбрани члана 9. став 3. се помиње, пружање грађанског васпитања, обавезног основну војну обуку, и посвећеност професији регулисано у складу са Законом. Дакле, до сада нисмо имали Закон о државној одбране ", рекао је Хасануддин.

Без закона, декрета, или прописа, биће тешко остварити одбрамбену политику земље. Наредне тачке, Хасануддин наглашава о буџету. "По мом мишљењу, морамо разговарати ресетовање, када је држава има ограничене новац морамо да будемо пажљивији одредити којих је један најважнији приоритет за добробит нације", рекао је Хасануддин.

Да ли је Трећи светски рат ће се десити, када људи користе предлог илу упутство за Куран, сигурно никада неће десити име је светски рат, као Бог у Кур'ану каже, грех особа која убије друго људско биће, без разлога сиаррие, онда као да је носио грехе у целини хуман и када неко штити (саве) људску душу, као да је спасио читаво човечанство.
Стога је реч Божија, свако људско биће када умру и на дан васкрсења (оном свијету), онда је проблем односа човека са Богом који је први донео на рачун (сносити одговорност) је ствар молитве (и доследности текућом стубове ислама), те о односу између људи је о крви, о добрим односима смо на нашим ближњима, чинимо добро нашим родитељима, рођацима, Сеама комшијама, расна, етничка, нације, да ли смо добро урадили против њих, као што су да их заштити или да им помогне да се притиском због сиромаштва (глад ) и других животних потешкоће). Ако имамо добар бенрбуат да свако људско биће награђен награду од Бога је Небо, иначе ако повреди а камоли да убије наше комшије одговарати од Бога је пакао.
Да ли је Трећи светски рат би дошло само Бог зна, јер све што је одредио Бог и да је написано у књизи:

"Лавх Махфуз".

Посланик саллаллаху алејхи ве селлем је рекао: "Аллах је поставила сву судбину свих створења од педесет хиљада година пре него што је Бог створио небо и земљу". (Муслиман Нет ХР. 2653.).

"Нико невоља задеси на земљи и (ни) у себе, али је уписан у Књигу (Лавх Махфуз) пре него што смо га донети. Заиста је лако за Аллаха ". (. КС Ал-Хадид: 22).

No comments:

Post a Comment