!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, November 3, 2015

III световна война започва от Близкия изток?

Пътуването не е завършена (381)

(Част триста осемдесет и едно, Depok, Западна Ява, Индонезия, 15 октомври 2015, 15:09 ч)

III световна война започва от Близкия изток?

Гражданската война в Сирия, войната в Йемен, конфликта в Корея, спорните Spratley острови в Южнокитайско море и на конфликта в Украйна и в Северна Африка се очертава като първоначална спусъка световна война III семена в бъдеще. Ако това се случи, то е трудно да си представим ще оцеляването на човечеството днес, защото, ако в резултат на спора се простира до световна война III, съдбата на човешкото съществуване е застрашено, това би могло да се нарече Корана и Сунната като ранните признаци на предстоящата гибел (унищожаването човек), в резултат на действия и небрежност и kezoliman самия човек.
Благодарение на Трета световна война, неизбежно ще включва военна мощ притежава ядрена суперсила САЩ, Русия, Китай, Великобритания, Франция, Германия, Япония, Северна Корея, Индия, Пакистан, Израел и Иран.
С ядрени глави ракети са притежавали тези държави е достатъчно, за да унищожи 90 процента от населението на Земята в третата световна война.
Вероятно се дължи на разрушаването и унищожаването на населението на Земята, останките на човека, че все още може да бъде трудно да се възстанови една нова цивилизация назад като тези на хората днес.
Войната в Сирия, толкова по-трудно ще бъде над, защото тази война е участвал политическа конкуренция и влиянието на световната военна суперсила Русия и Съединените щати.
САЩ със съюзниците от НАТО и членовете на Арабската лига да осигури оръжия помощ, боеприпаси и военно обучение за опозиционните групи в Сирия срещу режима на Асад, че подпомаганите Иран, шиитското Хизбула в Ливан и Русия.
В допълнение към политическия конфликт в сирийския конфликт и се превърна в бойно поле джихад за мнозинството сунити опозиция срещу Асад режим подкрепяния шиитската Хизбула и шиитски Иран и Русия
Още повече, че идеологията на Shia и сунити (Ahlul Суна waljamaah) стои в рязък контраст с 90%, сунити обвиняват шиитското като ерес, защото има mengkafirkan сподвижниците на Пророка Мохамед,
Сунити обвиняват шиитското mushab Коран използва различни mushab сунити. Сунити помощта на Корана Mushab Usmani, sdangkan шиитска фатимидския mushab което е много по-дебел от Mushab Usmani.
Сунити мнозинство Индонезия представена индонезийския Улема съвет (MUI) издал фетва (тъй като председател MUI проф HAMKA че шиитското учение е ерес. Така също фетва, издадена известните Сунна от Саудитска Арабия, Пакистан, Индия и Северна Африка (Египет ).
Докато шиитските духовници имат собствен аргумент, че другарите са били езичници, между другото обвини сподвижниците на Пророка Мохамед право в продължение на три дни след смъртта на наскоро погребани. Докато изследователите сунити melilai закъснението не се дължи на умишлено, но поради приятелите си стиснаха, шокирани и не можеха да повярват на пророка Мохамед, който току-що бе видял умират, така че в резултат на забавянето се тълкува по различен начин от последователи на шиитския.
Така че конфликтите в Сирия и Ирак между ISIS (ислямска държава) сега е не само политически война, а това води до война на идеология. Между иракския шиитски режим, който подпомаганата шиитски Иран и ливанската шиитска Хизбула за, против ISIS, което е подкрепено от 25000 джихадисти от над 100 страни, включително от Русия, Таджикистан, Афганистан, Съединените щати и страните-членки на НАТО.
Саудитска Арабия и нейните съюзници в Арабската лига да подкрепи коалиция от 18 страни, водени от бойната ISIS САЩ и НАТО. Саудитска Арабия обвини ISIS като група Хариджити, както и шиитското обвинен в ерес.
Саудитски духовници заявиха, че не намерите отцепнически групи на мюсюлманите в съответствие с спътници на Ahl Суна Wal Jama'ah изключение сред последователите на As-салаф ал-Salih Ahlul Хадиса.

The Mu'tazilah как би могло да съответства на спътници на великите личности, докато те денонсира най-големите фигури на правосъдието и понижава тяхната приятелка и ги обвинява в ерес, като Al-Wasil бин Atho ", който гласи: Ако Ali, Az-Zubair Tholhah и след това аз не свидетелствам наказан заради техните показания. [Вж Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

На хариджити бяха излезли на религията и menyempal за срещане на мюсюлманите, защото някои основни точки на тяхното учение е mengkafirkan Али и сина му, Ибн Абас, Усман, Талха, Айша и Mu'awiyah и не се намира върху свойствата на спътници на хората тормози и ги mengkafirkan.

Както Shufiyah, че подценяват наследството на пророците и унизителни предавателя на книгата и сунната и техните mensifatkan като починалия. Велик човек се казва: Взимаш си знания, на починалия, докато вземем нашето познание на великия живот, който не е мъртъв (Бог) директно. Поради това, те казват-с устата си, за да отхвърлят Sanad hadits-: Има mengkhabarkan мен сърцето ми на Раб.

Що се отнася до шиитите, те са вярвали, че спътниците са погасени по давност, след смъртта на Пророка sallallaahu "alaihi WA Салам с изключение на няколко души, вижте Al-Kisyiy он от тях- свещеник разказва историята на книгата Rijalnya случая. 12.13 от Абу Джафар, че той е заявил: All Отстъпник след смъртта на Пророка sallallaahu "alaihi WA Салам с изключение на три, аз казах: Кой е третото лице? Той отговорил: Al-Miqdaad бин Ал-Aswaad, Абу Dhar Al-Ghifary и Салман Ал-Farisiy.

И разказана в т.13 на Абу Джафар, той каза: Емигрантите и Anshor е излизат (на религията), с изключение на три. [Виж Al-Kaafiy работата на Al-Kulaniy, hal.115]

Хомейни също да видите голямата им -tokoh към момента на това- денонсиран и проклет Абу Бакр и Умар в книгата си Kasyful Asroor случай, 131, той заяви: Истина syaikhani (Абу Бакр и Умар) ... и от тук ние се оказваме принудени да представят доказателства доказателство за техните отклонения и двете са много ясни за Корана, за да докаже, че двамата имали menyelisihinya.

И каза отново от гледна точка на 137: ... и Пророка затвори очите (г), докато и двете уши без забележки по Ибн ал-Хатаб, които издигат лъжата и куфр идва от практиката, kezindikan и penyelisihan от стиховете в Корана " едно славно.

Както Murji'ah, те смятат, че вярата на тези лицемери, които са в една и съща вяра kenifakan Assabiqunal Awalun (първите хора, приели исляма) от емигрантите и помощници.

Как всички те отговаряше с приятели, докато те са:

Mengkafirkan избрани хора от сред тях
Не приемам изобщо, че те са разказана от Пророка sallallaahu "alaihi WA Sallam в Aqeedah и шериата право.
Следва византийската цивилизация и гръцката философия

В заключение
Всички тези групи искат да се отрече от нас свидетелите на книгата и сунната и ги осъждат, докато те са по-достоен за укор, и те са zindiq.

По този начин става ясно, че разбирането на Ал салаф се manhaj Firqatun Najiyah и Ath-Thaifah Al-Mansurah в концепцията за разбиране, приемане и Istidlal (юридическо решение).

Докато тези, които следват примера на другарите са тези, които се трудят с разказите (хадисите) са автентични и автентична dalah Шериата право с пътя и разбиране приятел, и това е неговия начин на живот Ahlul Хадиса, не хода на Ahl-ул-Bid'ah и похот. Така че истинската и силните, което ние се опише, когато обясняваме успеха им във формата на арбитър при на Пророка sallallaahu "alaihi WA Салам с успеха на човека, който пое сунна sallallaahu" alaihi WA Sallam и Сунната на четири халифи след него.
Споровете между сунити с шиитски според много историци на исляма не могат да бъдат отделени от старата съперничеството между етнически перси и араби в Близкия изток.
Освен това, след като крал D'Andrea (Персия / Иран) беше доминирана голяма част от Близкия изток и Централна Азия и да части на Европа ще могат да завладяват и победен от ислямския халифат на, като по този начин първоначалното Персийския религия зороастризма към исляма.
Но очевидно влияния и културно съперничество зороастрийците не искат да бъдат премахнати само от персите, така че ислямът, който разработи в Иран е много различна от исляма в Близкия изток контролирани арабския народ.
Характеристики, различни от сунитския ислям, който се нарича шиитски групи. История на този сплит първо беше предизвикана от покачването на бин Али Талиб ABI става халиф Осман замени загиналите въстаници.
Когато изгряващото Али става халиф в подкрепа на всички приятели, с изключение Muawiya, които трябваше да признае, Ali след Ali преследване веднъж бунтовниците убийците Усман, но Али намери това време той просто зает иска да обедини мюсюлманите са разделени, единство бе станал priotitas нова търсени търси и съди Usman убийци.
Muawiyah че един клан група (линия с Усман) изпълнява ijtihad, че правосъдието е създадена първата, е имало признаване на правителството на Али. Ijtihad разлика между Али и Muawiyah група е какъв цвят оригиналния произход на раздора сред мюсюлманите и вече е разработена в идеологически различия между шиити и сунити.
Още повече, че последните шиити поема всички спътници на Пророка са кяфир (отстъпник) с изключение на персийски слизане другари като Салман Ал Farisi.
Shia Rafidah дори да помислят и да очисти Ali, че Али беше този, който действително заслужава да бъде на последно Пророка. Дори и шиитското твърде обожавам кръвни линии и сина потекло Али Хюсеин Али женен за дъщерята на бившия крал на Персия покорена от Халиф Умар бин Хаттаб.
Въпреки, че Али е имал много деца, като Хасан, но култът само потомци на Хюсеин, който се оженил за дъщерята на краля на Персия, така че 12 шиитски имами са от приемствеността на Али Хюсеин, внук на пророка Мохамед.
Друга разлика е проблем Корана, когато сунити използвайки Mushab Usmani (Mushab събрана по време на халифата на Усман), а след това използвайте Mushab Shia фатимидския (Фатима е дъщеря на пророка Мохамед и съпруга на Ali).
Дори думата Shia святата книга Коран Fatimis версия е по-дебел от Mushab Usmani.
Затова Хората Shia mengkafirkan Другарите (сунити никога mengkafirkan Али и приятел на персийски произход), дори да ги menhormati, така че хадисите (Суна / Al-Hikmah) пророка Мохамед разказана всички приятели включително и тези от Салман Ал Farisi използва сунитския ислям, след Къде подредени автентични хадиси или хасан хадис dhoif (слабо sanadnya или False).
Свещеници, които ги събират Imam Buchori този хадис, Имам мюсюлмани, Imam Syafei, Imam Hambali, Imam Hanafi и Малики имамски.
Ето защо индонезийския Улема съвет (MUI), който доминираше на Улама Nu, Muhammadiyah, Hidayatullah, ТОЧНО, всички сунити, тъй като председателят на MUI от проф Dr. HAMKA mengelluarkan фетва, че шиитите като Sesat вливат (с 10 критерии на разума).
Така, че конфликтът в Сирия, Ирак и Йемен може да бъде сложно и трудно да се съгласува, за всяка една от воюващите страни се чувстват еднакво Jihad свещена война.


Сноудън: ISIS Назъбване Израел, САЩ и Великобритания

REPUBLIKA.CO.ID, бивши служители на Агенцията за национална сигурност (NSA) на САЩ Едуард Сноудън каза, ако Ислямската държава в Ирак и Сирия (ISIS) е организация, създадена на разузнавателно сътрудничество на трите страни.
Цитиран от Global Research, независима изследователска организация в канадските медии, Сноудън разкри, че разузнаването единица на британски, американски и израелски МОСАД да работят заедно, за да създадете нов халифат състояние, наречено ISIS.
Сноудън заяви, че разузнавателните агенции на трите страни, които са терористична организация за привличане на екстремисти от цял свят. Те наричат тази стратегия като "медена пита".
Документи НСА освободен Smowden показва как кошер стратегия за цел да се защитят интересите на ционистите да създадете лозунга на исляма. Въз основа на тези документи, че единственият начин да се защитят интересите на евреите е да се създаде един враг на границата.
Стратегията е изработена, за да постави всички екстремистите в едно и също място, така че лесно целенасочено. Не само това, на ISIS ще удължи нестабилността в Близкия изток, особено в арабските страни.
Въз основа на тези документи, лидер ISIS Абу Бакр ал Багдади също така да получите пълна година на военно обучение от Мосад, Израел. Ал Багдади получите също и курс по теология и реториката на ционистките разузнавателни агенции.

Покана Иран ISIS US куклен Protector Израел

Ръководител на иранските въоръжени сили, генерал Масуд Jazayeri Bigadir обадя ISIS формира от САЩ, за да защити Израел. (Special)
ТЕХЕРАН - Иран въоръжени сили шеф, генерал Масуд Jazayeri Bigadir обадя ISIS формира от Съединените американски щати (САЩ) за защита на Израел. Според Jazayeri, се вижда от даден под прикритие американската помощ за ISIS.

"Въпреки това, ние виждаме този въпрос, ние гледаме на подкрепата на САЩ за терористични групи ISSL. Те правят това, за да защити Израел от заплахата в този регион", каза Jayazeri, както е докладвано Farsnews в петък (16/10).

Jayazeri кажа, начина, по който САЩ помогнаха ISIS е с membentangan верига на влияние в Близкия изток, която е бавно укрепване ISIS. Веригата е доказано, че е в състояние да ограничи движението на Хизбула в Ливан, потискане на силите на съпротива ISIS и дори могат да окажат натиск на Иран, така че не може да направи много в Близкия изток.

Сирия, заяви Jayazeri, е основната точка да се прекъсне веригите, които властта. Ето защо, Иран ще се опита да помогне на Сирия се прекъсне веригата, които също се стремят да свалят правителството на Сирия.

Той вярва, с помощта на Иран, след това Сирия ще бъде в състояние да спечели битката и разкъсат веригите, които са опънати САЩ през последните четири години в Сирия.

"В" владетели "През последните четири години постоянно се опитват да свалят правителството на Сирия. В рамките на подкрепата на Иран, не само на сирийското правителство няма да бъде свален, но и Сирия да получат нова победа," каза той.

Русия и САЩ за среща заглавието Сирийската въздушното пространство

(BBC) - Пентагонът заяви, че струите те трябва да маневрира раздялата, че не е прекалено близо до руските военни самолети.
Русия се съгласи да проведе среща със Съединените щати за текущите взривовете сигурност в Сирия, според Пентагона.
Срещата е "много вероятно да се случи този уикенд", заяви говорителят Peter Cook.
Има опасения, ще се срине сблъсък, тъй като Съединените щати и Русия са двете бомбени нападения в Сирия, въпреки отделно.
САЩ и НАТО съюзници прекъснати поради реактивни самолети Русия има няколко пъти са нарушили въздушното пространство на Турция.
По-рано тази седмица, Пентагона казаха, че трябва да направите най-малко една маневра "на безопасна сепарация", че изтребители на САЩ не се приближат твърде много на руски самолет над Сирия.
Този инцидент е станало на 01 октомври, но в Пентагона не предостави допълнително обяснение.
Тази среща се очаква да обсъдят колко разстоянието на разделяне между струите на Съединените щати и Русия и това, което е стандартният език за комуникация на екипажа.
Русия също стартира ракети от военни кораби в Каспийско море.
Съществуват опасения, че Русия всъщност атакуваха опоненти на президента Башар ал-Асад, а не войнствени позиции ISIS.
Американският министър на отбраната Аштън Картър в петък (9/10) обвини Русия на военни операции "погрешна" в Сирия и ще се "запали гражданска война, която да насърчава екстремизма".
Москва обаче отрече твърдението, казвайки, че през изминалата седмица те нападнат цели вместо ISIS.

"Попадат в Иран" руски крилати ракети
Представители на Министерството на отбраната заяви, че САЩ, руските крилати ракети, изстреляни от Каспийско море към целите в Сирия попада в Иран.
Двама служители, които са поискали анонимност, заяви, че не е ясно дали има повреди, причинени от огън тези ракети.
Длъжностно лице, каза четири ракети от линията на огъня.
Иран информационна агенция цитира губернатора на провинция Takab, Западен Иран, който казва, чужди обекти, попадащи в селото.
Руски министерство на отбраната заяви, че всички ракети удариха на желаните цели в Сирия.
Руските власти заявиха в сряда (07.08) беше стрелял 26 крилати ракети на руски бойни кораби в Каспийско море с цел джихад групи в северната част на Сирия язовир северозапад.
Твърдението, че руските ракети за Иран през тази есен се появява, когато НАТО потвърди, че те ще защитят своите съюзници.
НАТО заяви, че тя се е променила процедурата, която позволява разполагането на войски да бъдат по-бързо.
Това развитие идва като Русия увеличава военното си участие в сирийския конфликт.
Самата Сирия приветства "помощ от Русия" от руската армия заяви, че нападенията са отслабили силата на група, наричаща себе си Ислямска държава или известни като ISIS.

Съобщава Четири руски бойни кораби, изстреляни 26 ракети срещу 11 цели ISIS.
Русия заяви, че е стартирана ракета атака на целевата група, наричаща себе си Ислямска държава или ISIS в Сирия на нейните военни кораби в Каспийско море, което е около 1,500 км.
Министър на отбраната Сергей Шойгу заяви четири военни кораби, изстреляни 26 ракети срещу 11 цели морето и да го унищожи.
Докато сирийските сухопътни с въздушно прикритие, за да атакуват Русия, заяви сирийски длъжностни лица.
Русия отрича обвиненията, че повечето от нападенията, които те са предприели мишена извън ISIS.
Институции активисти, Сирийската обсерватория за правата на човека, съобщиха напредък '' ожесточени боеве в няколко месеца "в провинция Идлиб и Хама.
Сблъсъците са настъпили след пускането на руската въздушно нападение в същия район.
Смята се, че атаките от Каспийско море е първата координирана атака, тъй като въздушните удари Русия, близък съюзник на сирийския президент Башар Асад, започна на 30 септември.
Русия заяви, че е насочена към "всички терористи", но най-малко част от въздушните нападения са били докладвани на цивилни и бунтовнически групи, подкрепени от Запада.

Сирийският президент Башар Асад изобразява Русия се намесва в гражданската война в Сирия, както много важно за сигурността на целия регион в Близкия изток.
Сирийският лидер заяви, че военните действия срещу водената от САЩ коалиция група, наричаща себе си Ислямска държава или ISIS не успя да се предотврати разпространението на тероризма.
Той твърди, че само една коалиция от Сирия, Русия, Иран и Ирак, които биха могли да се предотврати повреда в региона.
"Тази коалиция трябва да успее, ако не, ще бъдем свидетели на унищожаването на целия регион. Ние вярваме, че тази коалиция ще бъде успешна", каза сирийския президент в интервю за иранската телевизия излъчи в неделя (04.10).
Според него, четирите държави се обединиха, за да се преодолее с тероризма и в крайна сметка ще стигнат до "конкретни резултати", за разлика от водената от САЩ коалиция.
Русия предприе въздушни удари срещу ISIS в Сирия, тъй като миналата седмица.
Когато президентът Башар Асад изявления, Русия продължиха да започне въздушни удари в Сирия.
Споменати че руснаците атакуваха позиции на ISIS, но активисти казват, целта на фокус е групи се противопоставят на президента Асад.

Членове на водената от САЩ коалиция, която започна резистентност към група, наричаща себе си Ислямска държава или ISIS, призоваха Русия да спре въздушните удари, че споменатият удари сирийската опозиция групи и цивилни.
В съвместно изявление, публикувано в петък (02 октомври), Съединените щати, Великобритания, Турция и останалите членове на коалицията заявиха Руската атаката би "само да доведе до по-екстремизъм".
Русия, която според свидетели се завръща в атаката в петък (02.10), заяви, че е насочена ISIS.
Високопоставен руски официален заяви, че атентатът може да продължи от три до четири месеца.
Алексей Пушков, председател на борда на чуждестранен руския парламент, добавяйки САЩ само "преструвам" бомбардиран ISIS.
Той обеща, че Русия би била по-ефективна работа.
Руските военновъздушни сили започнат въздушен удар в Сирия в сряда (30 септември).
Сирийски военен заяви, че Русия е извършила 18 въздушни удари, тъй като в четвъртък вечер.
Сред тях е направено в провинция Идлиб и Хама, провинцията, където има силни ISIS.

Русия казва "хиляди руски граждани се е присъединила към ISIS в Сирия.
Горната камара на Русия на парламента в сряда (30/09) единодушно одобри искане на президента Владимир Путин изпрати войски в друга държава.
Това решение проправи пътя за руското правителство да започне въздушни удари удряха група, наричаща себе си Ислямска държава или ISIS.
Говорителят на руското правителство, Сергей Иванов, заяви, че няма да изпрати сухопътни войски в Сирия и ще използва само силата на въздуха.
Според Иванов, Русия има интереси в Сирия, тъй като "хиляди руски граждани са се присъединили към ISIS и те са се превърнали в заплаха за националната сигурност".
"Това не е въпрос на постигане на целта или стремежът на нашата външна политика, както се твърди от западните страни. Това е просто, защото там са националните интереси на Русия", каза Иванов.
Иванов добави сирийския президент Башар Асад, официално поиска военна помощ на Русия.
По-рано, по време на реч в централата на ООН, президентът Путин призова за по-голяма коалиция за борба с тероризма.
Освен Русия, водената от САЩ коалиция е първата предприе въздушни удари в Сирия през последната година.
Русия и САЩ за среща заглавието Сирийската въздушното пространство
Пентагонът заяви, че струите те трябва да маневрира раздялата, че не е прекалено близо до руските военни самолети.
Русия се съгласи да проведе среща със Съединените щати за текущите взривовете сигурност в Сирия, според Пентагона.
Срещата е "много вероятно да се случи този уикенд", заяви говорителят Peter Cook.
Има опасения, ще се срине сблъсък, тъй като Съединените щати и Русия са двете бомбени нападения в Сирия, въпреки отделно.
САЩ и НАТО съюзници прекъснати поради реактивни самолети Русия има няколко пъти са нарушили въздушното пространство на Турция.
По-рано тази седмица, Пентагона казаха, че трябва да направите най-малко една маневра "на безопасна сепарация", че изтребители на САЩ не се приближат твърде много на руски самолет над Сирия.
Този инцидент е станало на 01 октомври, но в Пентагона не предостави допълнително обяснение.
Тази среща се очаква да обсъдят колко разстоянието на разделяне между струите на Съединените щати и Русия и това, което е стандартният език за комуникация на екипажа.
Русия също стартира ракети от военни кораби в Каспийско море.
Съществуват опасения, че Русия всъщност атакуваха опоненти на президента Башар ал-Асад, а не войнствени позиции ISIS.
Американският министър на отбраната Аштън Картър в петък (9/10) обвини Русия на военни операции "погрешна" в Сирия и ще се "запали гражданска война, която да насърчава екстремизма".
Москва обаче отрече твърдението, казвайки, че през изминалата седмица те нападнат цели вместо ISIS.

"Попадат в Иран" руски крилати ракети
Снимки от руското министерство на отбраната показват руските ракети, изстреляни от Каспийско море.
Представители на Министерството на отбраната заяви, че САЩ, руските крилати ракети, изстреляни от Каспийско море към целите в Сирия попада в Иран.
Двама служители, които са поискали анонимност, заяви, че не е ясно дали има повреди, причинени от огън тези ракети.
Длъжностно лице, каза четири ракети от линията на огъня.
Иран информационна агенция цитира губернатора на провинция Takab, Западен Иран, който казва, чужди обекти, попадащи в селото.
Руски министерство на отбраната заяви, че всички ракети удариха на желаните цели в Сирия.
Руските власти заявиха в сряда (07.08) беше стрелял 26 крилати ракети на руски бойни кораби в Каспийско море с цел джихад групи в северната част на Сирия язовир северозапад.
Твърдението, че руските ракети за Иран през тази есен се появява, когато НАТО потвърди, че те ще защитят своите съюзници.
НАТО заяви, че тя се е променила процедурата, която позволява разполагането на войски да бъдат по-бързо.
Това развитие идва като Русия увеличава военното си участие в сирийския конфликт.
Самата Сирия приветства "помощ от Русия" от руската армия заяви, че нападенията са отслабили силата на група, наричаща себе си Ислямска държава или известни като ISIS.

Съобщава Четири руски бойни кораби, изстреляни 26 ракети срещу 11 цели ISIS.
Русия заяви, че е стартирана ракета атака на целевата група, наричаща себе си Ислямска държава или ISIS в Сирия на нейните военни кораби в Каспийско море, което е около 1,500 км.
Министър на отбраната Сергей Шойгу заяви четири военни кораби, изстреляни 26 ракети срещу 11 цели морето и да го унищожи.
Докато сирийските сухопътни с въздушно прикритие, за да атакуват Русия, заяви сирийски длъжностни лица.
Русия отрича обвиненията, че повечето от нападенията, които те са предприели мишена извън ISIS.
Институции активисти, Сирийската обсерватория за правата на човека, съобщиха напредък '' ожесточени боеве в няколко месеца "в провинция Идлиб и Хама.
Сблъсъците са настъпили след пускането на руската въздушно нападение в същия район.
Смята се, че атаките от Каспийско море е първата координирана атака, тъй като въздушните удари Русия, близък съюзник на сирийския президент Башар Асад, започна на 30 септември.
Русия заяви, че е насочена към "всички терористи", но най-малко част от въздушните нападения са били докладвани на цивилни и бунтовнически групи, подкрепени от Запада.

Интервю на президента Башар Асад иранската телевизионно предаване в неделя (04.10).
Сирийският президент Башар Асад изобразява Русия се намесва в гражданската война в Сирия, както много важно за сигурността на целия регион в Близкия изток.
Сирийският лидер заяви, че военните действия срещу водената от САЩ коалиция група, наричаща себе си Ислямска държава или ISIS не успя да се предотврати разпространението на тероризма.
Той твърди, че само една коалиция от Сирия, Русия, Иран и Ирак, които биха могли да се предотврати повреда в региона.
"Тази коалиция трябва да успее, ако не, ще бъдем свидетели на унищожаването на целия регион. Ние вярваме, че тази коалиция ще бъде успешна", каза сирийския президент в интервю за иранската телевизия излъчи в неделя (04.10).
Според него, четирите държави се обединиха, за да се преодолее с тероризма и в крайна сметка ще стигнат до "конкретни резултати", за разлика от водената от САЩ коалиция.
Русия предприе въздушни удари срещу ISIS в Сирия, тъй като миналата седмица.
Когато президентът Башар Асад изявления, Русия продължиха да започне въздушни удари в Сирия.
Споменати че руснаците атакуваха позиции на ISIS, но активисти казват, целта на фокус е групи се противопоставят на президента Асад.

Пушене увеличава, защото на въздушни удари в Кафр Nabel, провинция Идлиб.
Членове на водената от САЩ коалиция, която започна резистентност към група, наричаща себе си Ислямска държава или ISIS, призоваха Русия да спре въздушните удари, че споменатият удари сирийската опозиция групи и цивилни.
В съвместно изявление, публикувано в петък (02 октомври), Съединените щати, Великобритания, Турция и останалите членове на коалицията заявиха Руската атаката би "само да доведе до по-екстремизъм".
Русия, която според свидетели се завръща в атаката в петък (02.10), заяви, че е насочена ISIS.
Високопоставен руски официален заяви, че атентатът може да продължи от три до четири месеца.
Алексей Пушков, председател на борда на чуждестранен руския парламент, добавяйки САЩ само "преструвам" бомбардиран ISIS.
Той обеща, че Русия би била по-ефективна работа.
Руските военновъздушни сили започнат въздушен удар в Сирия в сряда (30 септември).
Сирийски военен заяви, че Русия е извършила 18 въздушни удари, тъй като в четвъртък вечер.
Сред тях е направено в провинция Идлиб и Хама, провинцията, където има силни ISIS.

Парламентът одобрява Русия пуска въздушни удари в Сирия
Русия казва "хиляди руски граждани се е присъединила към ISIS в Сирия.
Горната камара на Русия на парламента в сряда (30/09) единодушно одобри искане на президента Владимир Путин изпрати войски в друга държава.
Това решение проправи пътя за руското правителство да започне въздушни удари удряха група, наричаща себе си Ислямска държава или ISIS.
Говорителят на руското правителство, Сергей Иванов, заяви, че няма да изпрати сухопътни войски в Сирия и ще използва само силата на въздуха.
Според Иванов, Русия има интереси в Сирия, тъй като "хиляди руски граждани са се присъединили към ISIS и те са се превърнали в заплаха за националната сигурност".
"Това не е въпрос на постигане на целта или стремежът на нашата външна политика, както се твърди от западните страни. Това е просто, защото там са националните интереси на Русия", каза Иванов.
Иванов добави сирийския президент Башар Асад, официално поиска военна помощ на Русия.
По-рано, по време на реч в централата на ООН, президентът Путин призова за по-голяма коалиция за борба с тероризма.
Освен Русия, водената от САЩ коалиция е първата предприе въздушни удари в Сирия през последната година.

Иран и Русия се противопоставя ISIS, подкрепящи Al-Assad
Руският президент Владимир Путин (вдясно) подкрепя сирийското правителство при президента Башар Асад (вляво).
Иранският президент Хасан Рухани и руския президент Владимир Путин изрази решимостта си да се включат върховенството на президента Башар ал-Асад в борбата срещу милициите ISIS.
На среща с редица научноизследователски институции и журналисти преди заседанието на Общото събрание на ООН започна, Rouhani каза това правило Al-Assad, не трябва да бъдат смекчени, ако ISIS иска да бъде победен.

Dilengserkan
Иран и Русия нагласа не е в съответствие с позицията на западните страни.
Британският премиер Дейвид Камерън, американският президент Барак Обама и френският президент Франсоа Оланд призова многократно Al-Assad бе свален от власт, като условие за мирното споразумение.
"(Bashar al-) Асад не може да бъде част от бъдещето на Сирия. Той е заклано собствения си народ. Той е спомогнал за създаването конфликти и кризи на тази миграция. Той е офицер, който набра членове на ISIS ", каза Камерън.
В Ню Йорк, лидерите на страната са дошли да присъстват на Общото събрание на ООН в средата на криза на мигрантите и бежанците сирийски произход.
След конфликта в Сирия през 2011 г., повече от 200,000 души са загинали. След около четири милиона сирийци са избягали в различни страни, включително Турция, Ливан, Йордания, към Европа.
Споделете тази новина За споделяне

Тази операция се проведе след решението за разширяване на усилията на атаките на въоръжени групировки, както е докладвано от АФП информационна агенция.
Френски първата въздушна атака срещу властта на екстремистката групировка, наричаща себе си Ислямска държава или ISIS в Сирия в неделя (27/09).
Тази операция се проведе след решението за разширяване на усилията на атаките срещу войнстващите групи, както е докладвано от АФП информационна агенция.
Френски Президентската служба заяви, че стачката на въздуха се извършва, след като извършва разузнавателни операции през последните две седмици.
Досега Франция да вземе само част при въздушни удари в Ирак, според агенция Ройтерс.
Операция "срещу терористичната заплаха" Ислямска държава координира с регионални партньори, се казва в изявлението.
"Това е безсмислено и нереалистично"
В началото на септември, президент Франсоа Оланд заяви, че се подготвя да започне въздушни удари срещу екстремистката групировка Ислямска държава в Сирия.
Въпреки това, той продължава, Франция от началото изключи изпращането на войски да атакуват ISIS той нарече "безсмислена и нереалистично".
Досега повече от 220,000 сирийци са били убити, а повече от девет милиона граждани са напуснали страната с вътрешно разселените лица.
Споделете тази новина За споделяне

Руски правозащитни организации протестираха и Китай над Сирия

Сирийските опозиционни групи все още адамантил срещу президента Башар Асад.
Коалиция от около 200 правозащитни организации отбелязване на годишнината от появата на протестите в Сирия, като се обадите на Русия и Китай да подкрепят политиката на ООН към правителството на президента Асад.
Те поискаха от Съвета за сигурност на ООН прие резолюция, която притиска сирийското правителство незабавно да прекрати нападенията срещу протестиращите.
Сирия, Близкия Изток
Те подчертаха необходимостта международната общност, включително Русия и Китай да подкрепят тази резолюция.
Призивът идва в навечерието на завръщането на специалния пратеник на ООН и Арабската лига за Сирия Кофи Анан, който този петък (16/3) ще представи резултатите от доклада му посещение.
Изгорена земя
Докато в Сирия продължава борбата, със силите на президента Башар ал-Асад движение изгорена земя в различни градове те атакуват, каза от организацията организация Human Rights Watch (HRW).
'' Сирийските войски извършват изгорена земя в различни градове, докато ръката на Съвета за сигурност на tertelikung от Русия и Китай, '', каза Сара Лий Witson на HRW.
Когато военните действия продължават, Саудитска Арабия и Италия реши да следва някаква предишно състояние чрез затваряне на посолството им заради насилието, което продължава да се случва.
HRW каза правителствените сили, използвайки картечници отлични постижения, танкове и стреля безразборно минохвъргачки в сгради или хора по улиците в големите градове, които са били насочени нашествието им.

Китай се противопостави на САЩ, свързани с Южнокитайско море
Вашингтон смята, че Пекин изграждане на военни съоръжения мерки, насочени към укрепване на претенциите.
Китай отвърна на Съединените щати, свързани с териториалните спорове Южнокитайско море.
Говорителят на Министерството на външните работи, Hua Chunying, сегашната US обидно вината "някои страни", които "да продължат да използват военна мощ" в региона.
Миналата седмица представители на САЩ заявиха, че обмислят насочване военни кораби в района около Spratlys обявени Китай като своя територия.
Това предизвика словесна война между двете суперсили на този.
Китай разтревожен редица съседи, и САЩ, тъй като тя се разширява поредица от малки острови, Michael Бристоу на Би Би Си.
Вашингтон смята, че Пекин сграда военни съоръжения стъпка цели да засили претенции към спорния район.
Китай обявява изграждането на законно и необходимо да се защити своя суверенитет.
Сблъсъкът започна, когато американски служители казаха, че се обмисля изпращането на военни кораби в района на 12 морски мили, които Китай твърди, като областта около Spratlys.

Саудитска Арабия се завърна Йемен атака
22 Април 2015 г.
Подайте
Йемен Саудитска атака
Изображение на надписа
Член на йеменските сили стоят на стража пред търговския център бяха разрушени от въздушни удари Арабия.
Коалицията, водена от Саудитска Арабия отново предприе въздушни удари срещу хуси бунтовници в Йемен, а земята бойна продължи.
Нападението идва само няколко часа след като Саудитска Арабия обяви, че спира въздушните удари срещу Йемен.
Саудитска Арабия и коалиционните сили предприеха въздушни удари през последните четири седмици.
A Саудитска дипломат заяви, че въздушните нападения те са прави досега е постигнат желаните резултати атакува военни цели.
След въздушните удари, въстаническите сили да предприемат действия, за да се възползват от отговора военна база в град Taez.
Боевете се съобщава също в град Аден, гр Хута и малък град, Daleh.
Дори ако въздушните удари, правителството на Саудитска Арабия заяви, че на мирно споразумение все още продължава и е в процес на финализиране.
Иран, който е обвинен, че е зад бунтуват Хути, бе похвалена Саудитска Спиране въздушни удари това като стъпка напред в мирните преговори.

Конфликтът в Йемен прави Aden така "призрачен град"
7-ми април, 2015
Подайте

Изображение на надписа
Танк в центъра на пресичане на Аден са разкъсани от война, тъй като през последните няколко месеца.
Лидерът на Червения кръст (МКЧК) пред Би Би Си в Аден, че конфликтът е превърнал града в "призрачен град".
Robert Ghosen каза медицински консумативи спешно необходими в града. В понеделник, на самолет помощ за Йемен анулирани полети поради логистични проблеми.
Световната здравна организация (СЗО), казва повече от 540 души са загинали в конфликта.
През последните месеци, Йемен е била разкъсана от война между различните групи.
Възникна Основният конфликт между хуси бунтовници лоялни срещу правителството на президента Abdrabbuh Мансур Хади, който е избягал в Саудитска Арабия.
Аден беше под обсада, когато бунтовниците хуси изтласкани на юг от столицата Сана.
През последните две седмици, саудитски въздушни удари, насочени хуси бунтовници и цивилни да попаднат в центъра.

Изображение на надписа
Един индийски семейство напусна Йемен, са все по-разсеяни от войната.

Изображение на надписа
Поддръжници на президента Abdurrabuh Мансур Хади пое позицията готов за стрелба.
"Никой"
"Видяхме много тела са били транспортирани до болницата, или е починал по време на новия преносим," каза Ghosen Би Би Си.
"Болницата не е имал достатъчно снабдяване и дясното персонала", каза той отново.
"Никой не изглежда, те се скрие. Икономическа спре напълно", добави той, улици "постеля" от боклук и отломки от сгради разрушени.
"[Градът е] изпълнен с въоръжени мъже от различни фракции, борещи Това е голям град, и няма функциониране.", Каза отново Ghoden.
УНИЦЕФ каза най-малко 74 са били убити по време на конфликта са деца. СЗО добавя 1700 души са били ранени.
МКЧК по-рано призова 24-часова прекратяване на огъня в Аден, докато Русия иска Съветът за сигурност на ООН за подпомагане на "международната пауза" въздушни удари.
МКЧК е дадено разрешение от коалиционните сили, водени от Саудитска Арабия, за да кацне на въздухоплавателно средство, превозващо медицински персонал и медицински консумативи.

Ал Джазира публикува секретни документи

Еврейски селища
Преговори в Близкия изток възпрепятствани от проблема на еврейски селища

Arab News Network Ал Джазира публикува стотици секретни документи, посочени подробности за преговори в Близкия изток.

В документа се споменава, наред с другото, Палестинската власт тайно пусна Израил незаконно окупирана големи площи на Източен Йерусалим.

Сегашните преговори между Израел и палестинците в застой в продължение на седмици, заради отказа на Израел да спре изграждането на еврейски селища в окупираните палестински територии.

Но изтичането на поверителни документи показват, че палестинският лидер е готов да даде на голяма площ, заета от Израел от 1967 г., в замяна на споразумение.

Най-спорните теми в конфликта в Близкия изток е Ерусалим, твърди от Израел и палестинците като столицата.

Документи, които не могат да бъдат разследвани, независимо от Би Би Си, които твърдят, палестинските преговарящи са готови да обсъдят чувствителни въпроси, включително достъпа до джамията Омар в съединението на джамията Ал Акса.

В продължение на години, лидерите на една и съща Paletina държат преговори с Израел и САЩ, но не са постигнали никакви резултати.

Палестинци самите често са протестирали, особено в някои важни места като Източен Ерусалим, срещу това, което те виждат като израелската експанзия и слабостта на собствените си лидери.

Палестински младежи, израелските сили влязоха в сблъсъци в Ал Акса
28 Септември, 2015
Подайте
Al AqsaImage copyrightGetty Images
Изображение на надписа
Израелските сили за сигурност вдигнаха позиции в редица появява в ъгъла на джамия съединение.
Насилието отново избухна между израелските сили за сигурност и палестинци около Съединението на джамията Ал Акса в Ерусалим.
Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати към палестински младежи, които хвърляха камъни и коктейли Молотов по израелските сили за сигурност в понеделник (28/09).
Палестински младежи-късно се барикадирали в джамията. Те остават в джамията, а преди това обеща да "защитава" джамии.
Джамията Ал Акса се намира в Харам Ал Шариф или известен като Храмовия хълм от евреите, което се счита за свято място за мюсюлманите и евреите.
Районът се намира в израелско-заета Ерусалим Yimur.
Еврейски посетители дойдоха ескорт на Съединението на джамията Ал Акса.
На това място преди това са имали чести сблъсъци, но напрежението се увеличава напоследък.
Сред причините е подозрението от страна на палестинците, че Израел иска да промените настройките на мястото, но Израел отрече, че подозрение.
Това събитие се е случило, за да съвпадне с първия ден на Сукот, или празника на колибите за еврейския народ.

Не е необичайно хора смятат Америка суперсила, поне една военна суперсила. Но Еманюел Тод, френски експерти наука се различават. Book. озаглавено Apres l'империя. Essai сюр ла разлагане дю Systeme Americain (Editions Gallimard, Париж 2002 г.) е преведена на много езици. В немската версия, която Weltmacht САЩ, Ein Nachruf които са били публикувани Piper Verlag GmbH, Мюнхен през 2003 г., Еманюел Тод пише, че САЩ не е суперсила, както икономически, така и във военно отношение в икономиката .. На представи доста тук, че Тод се оцени степента на зависимост US към другите народи в различни аспекти на икономиката като индикация, че Америка не е икономическа суперсила, че превъзхождат в световната икономика.

За да се обсъдят Todd видите, че Америка не е военна свръхсила ние трябва да разгледа основните моменти в аргументацията Тод. Той каза, че американската нация има структурни слабости във военната област. Исторически американци никога не са се сблъскват с враг сила, равна сила. Като се започне с войната, която asimmetris с индиански племена. Също през Втората световна война, САЩ, занимаващи се с германците, които са живели сринаха поради тежък удар от Съветската армия. След кацане в Нормандия американска военна операция, която не е базирана на превъзходството си в материални и брой хора. Todd изразяват мнения Лидъл Харт, стратези и британската военна история, в която се казва, как бавно и бюрократичен начин на движение на американски войници на земята. American примата в морето и въздуха е много голям в резултат на енергетиката. След като спечели морска битка при Мидуей, японците се противопоставиха на САЩ от войната като битка с индианците. Материални и логистични предимства твърде голям САЩ и Япония не са в състояние да компенсират. Още един случай на операции на място. След Втората световна война беше ясно, че САЩ сухопътни сили са по-малко способни да спечелят войната. Успехът на Корея в само половината, а във Виетнам се провали напълно. И все пак САЩ е изправена пред една малка страна и много по-ниска способност на промишлеността.

През последните години САЩ разработи концепцията за война без или с минимален резултат на което броят на загиналите за американците. Този начин на мислене предполага, че възможностите на наземните операции все по-малко надеждни. Защото в наземните операции е трудно да се избегне пряка среща със силата на противника. Концепцията на САЩ въз основа на технологични предимства да се използва колкото е възможно. Това понятие. приоритет на въздушните удари, насочени към унищожаване на съпротива враг и взривяване през въздушното бомбардиране с ракети. Прецизност Tech ръководи боеприпас (PGM) позволява стрелба с ракети полето perkenaan на дълги разстояния. В допълнение, разработен умни бомби или бомба perkenaannya полето. Що се отнася до използването на дистанционно наблюдение насочване или внимателен преглед в целия регион чрез използване на въздух сателит. Оборудван с действието на човешкия интелект, оборудван за комуникация, за да се даде възможност за незабавни отчитане и последвано от въздушни удари веднага. По този начин се оценява, че врагът може да бъде унищожен в не много далечно бъдеще от въздушни атаки, без използването на сухопътни сили. След като новите натрошен вражеските сухопътни войски се движат в територията на врага, за да консолидира победата .. този начин се очаква да доведе до минимални жертви на американските войски .. Но това понятие би било трудно да се реализира, ако врагът има ефективен капацитет за противовъздушна отбрана, заяви Тод. Ето защо, САЩ, само ще се бори, ако другата страна се изправят един слаб и ограничен военна мощ, особено нейната противовъздушна отбрана.

За да покаже на външния свят, че САЩ все още е силна, а захранващият проведе настаняването на американските войски в големи количества в чужбина, между другото в Германия 60 053, 41 257 Япония, Южна Корея 35 663, Италия 11 677, 11 379 британски, в Испания 3575. В допълнение има и 13 774 на Балканите и в Близкия Изток 9956 народ. Въпреки това, за провеждане на военни операции не разполагат с бетона способност до своя потенциал. Наистина, корабите на САЩ самолети превозвач (носител на въздухоплавателни средства) са в състояние да се движат свободно в световните океани. Това е проекция на властта, че е важно за политическото надмощие. Но поради липсата на желание да работят силата на земята, а след това на САЩ е по-малко в състояние да проведе военна конфронтация срещу опоненти, чиято военна мощ е доста голям. и само да действат срещу други лица, които са вярвали слаб. ,

Tough позицията на САЩ срещу исляма, като Тод обясни по следния начин:
идеологически конфликт след поражението на комунизма;
за контрол на Близкия Изток масло, което е населена предимно мюсюлманска;
но най-вече защото ислямския свят военно слаба;
и като демонстрация на сила от стратегията на САЩ е евтин и относително безопасно.

Такива индивиди Todd аргумент, че САЩ не е военна суперсила.

Вярно е, че след края на Втората световна война е винаги една малка страна или недоразвити целенасочена война на САЩ. Никога не директно със Съветския съюз. Започнете с Северна Корея и Виетнам са всички по-конкретни резултати. Тогава атака в Панама да арестува президента. Gulf War I се ограничава само до освобождението на Кувейт и не пристъпи към завладяването на Ирак. Атаката на Афганистан се поберат на новата концепция за разлика не способност за противовъздушна отбрана. Американските сухопътни сили се преместили наскоро след афганистанските сили срещу талибаните, силите на Северния съюз, първото движение инча Но до сега САЩ не успя да ликвидира Осама бин Ладен и Ал Кайда, макар и да е целта да атакуват Афганистан. Нападението срещу Ирак само след половин разоръжи самия Ирак, а именно да се подчини на волята на Организацията на обединените нации, за да унищожи всички големи пушки. Дори на пръв поглед Ирак може да бъде победен от концепцията за нова война, но до този момент САЩ не е бил в състояние да управлява страната. US залети от иракските партизански нападения, така привлече помощта на армиите на други страни. Командир на американските войски в Ирак се съгласявате, че всеки ден средно са 15 пъти по-намеса или атаки от иракска страна, която застрашава членове.

Изправена неработоспособност US малко силна военна състояние се появява в днешния брой на Северна Корея. САЩ нападнат Ирак под предлог, че се е укривал оръжия за масово унищожение, но обвиненията са до сега не може да бъде проверена. За разлика от Северна Корея открито казват, че тя има ядрени оръжия .. Ако САЩ наистина последвалото отношение той трябва също да атакуват Северна Корея, която от самото начало той нарича Оста на злото заедно с Ирак и Иран. Въпреки това, севернокорейската армия не може да се счита за слаб. Северна Корея не иска да се разоръжи ядрените си оръжия, преди САЩ заяви, че няма да го атакува. Той заплаши, че ако от нападението на САЩ, Северна Корея ще проведе отмъщение в натура. Американските сили в Южна Корея и Япония могат да бъдат насочени за отмъщение на Северна Корея. Отношението на Северна Корея може да бъде някакъв вид блъф, но в действителност, до сега САЩ не го атакуват. В рязък контраст с позицията на САЩ за Ирак.

Това описание прави Америка не толкова, колкото или толкова силна, колкото си мислим. Оценка Еманюел Тод изглежда правилно, че САЩ не е военна суперсила. Въпреки това, поради US хегемонна позиция, силата става заплаха за страни с по-малко мощен военен. Това насърчава малките народи се въоръжат за които не се считат слаб, дори и ако е необходимо, с ядрени оръжия. Това вече е направено ASKekuatan атакуват Иран, за да се предотврати военна Индонезия е един от основните и най-големият-силните в света. По това време, дори и силата на Холандия не е сравнимо с Индонезия, а американците са много притеснени за развитието на нашите военни сили подкрепено масово от най-новите технологии на Съветския съюз.

1960 г., Холандия все още се укрепили в Папуа. Виждайки силата на Република Индонезия, която е по-тежка, Холандия Запада проектиране хитрост, за да образуват куклен състояние, което изглежда да бъде независима, но все още под контрола на Холандия.

Президентът Сукарно скоро да вземе крайни мерки, цели, възвърнат Папуа. Сукарно веднага издава прокламации на "Trikora" в Джокякарта, а неговото съдържание:
1. осуетени създаването на куклен състоянието на Папуа направено в холандския колониалния.
2. подемник Санг Saka Merah Putih цяла Западна Irian
3. Бъдете готови за обща мобилизация, поддържане на независимостта и целостта на родината на нацията.

Благодарение на близостта на Индонезия с руснаците, после Индонезия получи масивен флот помощ и военновъздушните сили напреднала военна в света с гигантски стойност US $ 2.5 милиарда. В момента, индонезийските военни сили да бъдат най-силно в южното полукълбо.

Основната сила на Индонезия в момента това е една от основните Trikora най-големите и най-бързите военни кораби в изкуствен свят на класа Съветския Свердлов, с 12 гигантски оръдия калибър 6 инча. Това е KRI Irian, с гигантски тегло 16,640 тона с екипаж от 1 270 души, включително 60 офицери. Съветски, дори не се получи този силен кораб във всеки друг народ, с изключение на Индонезия. (Най-новите кораби от клас Sigma Индонезия сега само тежи 1600 тона).

Индонезийски военновъздушните сили също се превръща в един от най-смъртоносното въздушен флот в света, състояща се от повече от 100 самолета на най-напредналите в това време. Този флот се състои от:
1. 20 свръхзвуков изтребител МиГ-21 Fishbed.
2. 30 МиГ-15, самолети.
3. 49 висока дозвукова изтребител МиГ-17.
4. 10 МиГ-19 свръхзвукови самолети.

МиГ-21 Fishbed е един от най-модерните свръхзвукови самолети основната света, които са били в състояние да лети със скорост до Mach 2. въздухоплавателното средство е още по-мощен от сегашния Америка най-напредналите самолети, свръхзвукова F-104 Starfighter и F-5 Tiger. Докато холандците все още разчитат на самолетите от Втората световна война, като например P-51 Мустанг на.
За протокола, атрактивност на самолети МиГ-21 и МиГ-17 в Виетнамската война за насърчаване на американците основана Tactics инструктор на САЩ Navy Strike Fighter, пилоти учебен център най-известен като TOP GUN.

Индонезия също има флотилия от 26 на далечни разстояния стратегически бомбардировач Ту-16 Туполев (Badger A и B). Това прави Индонезия превръща в една от само четири държави в света, които имат стратегически бомбардировачи, а именно САЩ, Русия, и Обединеното кралство. HomePort намира в Iswahyudi Air Field, Сурабая.

Дори Китай и Австралия също не съм имал този вид стратегически бомбардировачи. Това бомбардировач също е снабден с различни напреднали електронно оборудване и специални анти-военен кораб ракети AS-1 Kennel, чиято експлозивна сила може лесно да потъне бойните кораби Запад.

Индонезия също има 12 Whiskey клас подводници, десетки Corvette клас бойни кораби, 9 свят хеликоптер МИ-6, 41 хеликоптера МИ-4, различни транспортни самолети, включително тежки транспортни самолети Антонов Ан-12Б. Като цяло, Индонезия има 104 бойни кораби. Да не говорим за хилядите най-добрите автомати в момента и все още да легендарната и до днес, АК-47.

Всичко това прави Индонезия salasahtu морския и въздушния военната мощ на най-силните в света. Ефектът е толкова голяма, така че Америка под ръководството на Джон Ф. Кенеди принудени холандците да напусне Папуа, и заяви във форум на ООН, че преходът на властта в Папуа, от Холандия до Индонезия е нещо, което може да бъде прието

Така че Кримската Руската военна крепост
Една година след като Русия анексира Крим, сега е военно укрепление в лице Украйна. До 40,000 добре въоръжени войници, разположени руски във военната база на Черно море. Но хората, които страдат.
 Russische Panzer Покажи на Cream
Президент Владимир Путин точно една година след анексирането на Кримския полуостров, доминираха в нареди анексирането на Украйна в региона на Черно море, което е важно за стратегията. Причината, повече от 75 процента от жителите на региона са етнически руснаци, които искат да се присъединят към Русия.
В едностранно референдум, който се проведе 16-ти март, 2014, според Русия повече от 96% от хората избират да се присъединят към Крим с Русия. Референдумът беше строго пазена руските военни сили под прикритие и не носят униформи или емблеми. Не независими наблюдатели бяха оставени да се наблюдава. ООН осъди Руската действия като нарушение на международното право.
Сега, точно една година след спорен референдум, Кримски полуостров региона в военна крепост на руските сили за да се изправи пред Украйна. Съобщените между 25 000 до 40 000 добре въоръжени войници, разположени руски във военната база на Черно море. Руски войници, подкрепени нови танкове, бронирани автомобили, военни кораби и бойни самолети. Путин също така не изключи поставянето на атомно оръжие.
Bitter реалност по Русия
Една година след Руско анексирането под прикритието на референдум, гражданите в региона Крим трябва да се изправят горчивата реалност. Сега различните въпроси в ежедневието в полуострова, който е направил руска военна база. Проблеми на трафика, недостиг на гориво и храна са само някои от проблемите пред гражданите.
Кой Всъщност Сепаратистите?
FACT ЗАЩО сепаратистки проруски STRONG
Кой Всъщност Сепаратистите?
Брой на проруските сепаратисти в източната част на Украйна съобщи, около 20 000 души. Крим с население от 2 милиона, около 60 процента са про-руски. Около 1500 до 3000 Руската армия воюва редовен сепаратист. Москва отрече участието на своите войници, но ако се окаже никой не е бил убит или заловен, наречена те са били на почивка и доброволци да се бият в източната част на Украйна.
12345
В резултат на западните санкции, всички европейски компании и САЩ е подал оставка. В Крим сега вече не е поредица от заведение за бързо хранене Макдоналдс. Mastercard и Visa кредитни карти не са валидни. Също така на търговски обекти на водещи смартфони и компютри като Apple отдавна са затворени. Lunpuh практически икономически сектори.
Повече направи нещастни хора в Кримския полуостров е влизането в сила на руската валута, рублата като официални платежни средства. Рубла обменен курс е потопил драстично поради различни западни санкции, доведе до жителите реалните доходи на Крим свиване наполовина.
Храните, обикновено се доставят от Украйна, в резултат на ембаргото е една година, тъй преустанови. В резултат на това храната е оскъдна, цената върви нагоре, докато от друга доходите ръчни всъщност падна. Жителите съобщиха, че активността в Кримската година след анексирането, фокусирани само върху военните дела. Според сведенията, логистика и доставка на гориво за военни повече от два пъти, а иронично жителите страдаха от недостиг във всички аспекти на живота.
ДОКЛАД OPTIONS

За прекратяване на огъня, договорени в Източна Украйна
Украйна срещата на върха в Минск се съгласи на нов примирие в конфликта в източната част на Украйна. Започва 15 февруари всички тежки оръжия да бъдат изтеглени от зоната на конфликта. (02.12.2015)
Руски Start Упражнение в Кримската война
Русия започна военни учения по границата си с Украйна в момент, когато усилията за мирно решение на Украйна провеждат интензивно от Германия и Франция. Въпреки че резултатите от срещата Меркел с Обама във Вашингтон остават неясни.

Путин Готов за ядрена война, водена в името на Крим
В документален филм, руският президент Владимир Путин заяви, че е "готов" да използва ядрено оръжие, за да защитават Кримския полуостров. Той е участвал пряко в кризата в Украйна.
 Изразяване Владимир Путин Porträt aggressiv verärgert
Крим е руският президент Владимир Путин и "готов" рискува ядрена война, за да се възползва от полуостров на брега на Черно море. "Ние първоначално не мисля за разделяне на Крим и Украйна, докато свалянето на правителството в Киев."

Признаването е направена Путин в документален произведен от телевизионна станция Rossija 1, за да отбележат първата годишнина от анексирането на Крим. Филмът, озаглавен "Крим: Път за Homeland", които описват събитията настъпили преди една година, благодарение на внимателно планиране и точна eskekusi.

"Ние сме готови" подобри руската ядрена тревога статут на най-високо ниво, каза Путин. "Но аз вярвам, че ситуацията не се случва до момента." Президентът твърди, да разгледа въпроса, защото той не знае какво реакцията на Европа и Съединените щати срещу маневрите на Русия в Крим.

Крим в името на стабилността в МВР

Филмът се показва, когато разни лоши новини стиснал Москва. Владимир Путин се излага на въпроса, защото никога не се появява в обществото, тъй като 05 март. Икономическата криза продължава да бушува, тъй като западната ембарго и срива на световните цени на петрола.
1. САЩ - 581 милиарда щатски долара
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ военна сила 2015
1. САЩ - 581 милиарда щатски долара
Тазгодишния бюджет на отбраната в САЩ се падат около 39% от общия бюджет на всички страни в света, за армията, според проучването на Международния институт за стратегически изследвания в Лондон. Отбеляза САЩ има около 1,3 милиона служители, повече от 30,000 бронирани автомобили, самолети и бойни 13,000 хеликоптери, 10 самолетоносачи, 72 подводници и десетки други военни кораби.

Военни Препарати поръчки от Москва

Путин ще се срещне с президента на Киргизстан, в понеделник (16/3) в St. Petersburg. Неговото присъствие със сигурност ще погребе диви нерешени въпроси. Демонстративно, Путин се носят слухове, че е болно, неделя (15/3) заповяда на Северния флот, за да проведе военно учение.

Общо 40,000 войници, 41 бойни кораба и 15 подводници, участващи в действието. Целта на упражнението е да се тества как бързо да създадете Северния флот може да реагира на заплахи.

Северния флот е част от руския флот по време на Студената война поставя на полярния кръг. В момента Северния флот има седалище в Severomorsk съседните на Норвегия.

Китай мечта Strength Суперсила
Китай вдигна военния си бюджет. Развитието е в хармония с нова увереност показва Пекин. Но силата може да бъде демонстрирано по различни начини, а не само военните, според Александър Freund.

Combat властта като суперсила със сигурност не е собственост на китайски. Пекин досега накара въоръжен само с икономическа мощ, за да разпространи влиянието си в света. Впечатлен, мерките, предприети единствено за икономическата работещ двигател.

Китай също така никога не се ангажират със значителни конфликти, поне във военно отношение. Засега икономическият растеж е с приоритет. Но сега парадигмата се смята, че се променя, тъй като тя се появява все уверен Китай, или също така може да се нарече по-агресивни.

Впечатлението се подсилва от ход на Китай увеличава бюджета си отбрана, въпреки че по-малко от миналата година. В продължение на години Китай инвестира огромни средства за модернизиране на военните си сили.


Китай е правилно да се превърне в суперсила военни, след икономическата menganggumkan растеж. Нещо повече, други мощни държави също многократно налагат своите интереси чрез военна сила. Съединените щати е сигурно, докато Русия наскоро го показа през конфликта в Украйна.

Но същата логика да предизвика надпревара във въоръжаването в Азия не са просто притеснен съседен Китай, но и в международен план. Това развитие не е само въпрос на защита на икономическата пулса пулсираща в азиатските морския търговски алеи, но развитието на обща парадигма, че конфликтът вече не се определя от дипломатическите усилия, но със сила.

Това може да доведе до катастрофа и неговото влияние ще се усети по целия свят. Защото този път в допълнение към Китай, други страни като Индия, Япония, Филипините, Индонезия и Виетнам ще помогнат за засилване на нейната военна.

Има изобилие от възможности за конфликти в Азия. Особено по отношение на припокриващи се искания не обитаеми острови в Южнокитайско море и Източна големите магазини, взривните вещества за изгаряне на националистическите сили.

Bomber самолети в Spratlys?
КИТАЙСКИ военни бази в Южнокитайско море
Bomber самолети в Spratlys?
От средата на 2014 г. китайските военни е зает разширяване на "Fiery Cross риф" в западния край на Spratlys. Експерти в "Центъра за международни и стратегически изследвания" във Вашингтон и Инициативата за прозрачност в Азия Maritime вярва бамбук завеса на страната е изграждането на военновъздушната база в три километра. Дългата писта в състояние да отразяват вида на далечни разстояния бомбардировач въздухоплавателни средства, принадлежащи на китайското H-6
Поглед на конфликта във водите, които бушуваха за обезпечаване на природните ресурси. Но в основата си има за цел да разшири влиянието на тези вземания. И Китай провокира чрез изграждане на военни бази в Spratlys.

Подобно на Япония, Китай наскоро приет закон за борба с тероризма, която позволява на военните да се защитят интересите на страната в чужбина.

Но след като увеличението на военен бюджет на Китай не означава, Пекин се готви да воюва. Досега азиатски страни все още се обръща внимание на икономическия растеж. тъй като на една бързо развиваща се икономика създава просперитет. И колкото по-благоприятно, получаване на минимална също влияят на националистическото движение, независимо дали е в Пекин, Токио или Вашингтон.
Освен това, властта може да бъде доказано в много отношения. Защото сега, дори и Китай се превърне в суперсила, без най-малко използване на военна мощ.
Индонезийската военна сила Occupy класираха 12-ти в света
 

ВМС сили обменят стрелба с врага, когато Simulation Упражняване на Интегрирана здравна Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Сурабая, Източна Ява, във вторник (28/7). (Между // Zabur Karuru)
ВМС сили обменят стрелба с врага, когато Simulation Упражняване на Интегрирана здравна Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Сурабая, Източна Ява, във вторник (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, Джакарта - член на Комисията I на фракцията PKS Sukamta каза, предупреждавайки независимост може да бъде 70-ата страна, която отразява инерция притежаваше сили за отбрана. Индонезия трябва да бъде силна държава в икономически, социален, културен, политически и отбрана и сигурност.

"Силна защита на Индонезия не е да бъде заплаха за другите народи, но за благото на нацията. Това е също така, че уважаван Индонезия и от други народи и да допринесе за поддържането на световния мир, като мандатът на Конституцията от 1945 г.", каза той, четвъртък (6/8 ).

Духът на индонезийската независимост 70-та трябва да бъде отразено да се определи индонезийски отбранителни сили. Световната военна агенция мощност Global Fire Мощност Военни през 2015 г. се класира Индонезия се нарежда 12-ти с индекс Мощност 0.5231.

С духа на независимост, Индонезия трябва да увеличи своя индекс власт. Той се надява, че през 2016 г. индекс Индонезия мощност може да достигне 10 военни сили на света и през 2024 г. може да влезе в топ пет света.

"За да се постигне необходимото нарастване на човешките ресурси, за отбранителна техника, и бюджет. В момента армията численост на персонала 400 хиляди и те имат доста добра боеспособност," каза той.

Sukamta обясни, Индонезия има редица елитни части, специализирана във всяка посока, като Копасус и Raider в AD, Paskhas и Denbravo (Отряд Браво) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), и Denjaka ( Четата Jala Mangkara) в Ал.

Бойни мощност военен персонал може все още да са добри в сравнение с други страни, когато се сблъскат с отношение на власт в областта, без оръжие.

"Власт и оцеляване бойни мощност елитни сили вече са признали неговото величие и от други страни. Това е толкова горд, но не и самодоволни, Индонезия, трябва да се подобри качеството и количеството", каза той.

От година на година, каза той, бюджетът за отбрана на оборудването за закупуване и обновяване продължава да се увеличава. "Ние също така сме насърчени, че бюджетът да бъде увеличен за следващите години", каза той отново.

Той добави, че ако човешките ресурси, за отбранителна техника и бюджети продължават да се подобри количеството, така и качеството чрез програмата и Етерични сили Стратегически план Минимални (MEF), Индонезия може да отиде до пет основна световна военна сила през 2024.

Топ 10 на страните с най-голямата военна сила 2015
10 Страни с най-голямата военна сила 2015
Индикатор за силата на оръжията може да се види от бюджета, предвиден, броят на отбранителна техника са на разположение, както и изтънчеността притежавал. Кои са страните, които имат най-голям военна сила в 2015-те години?

1. САЩС бюджет от около 581 милиарда USD, Съединените щати е бил наречен като страната с най-голяма военна сила в света. В допълнение, в Съединените щати е записан около 1,3 милиона служители, повече от 30,000 бронирани автомобили, самолети и бойни 13,000 хеликоптери, 10 самолетоносачи, 72 подводници и десетки други военни кораби.

2. КитайС бюджет от около 129 000 000 000 USD, Китай все страхува и да го направи като страната с втората по големина военна сила в света след САЩ. Китай е записал над 9000 танка, 3000 бойни самолета и хеликоптера и 70 бойни кораба. Освен това, Китай е също така в момента разработва стелт изтребител, на име Shenyang J-31.

3. Саудитска АрабияВ момента, Саудитска Арабия е била призната като страната с най-силната военна сила в Азия и трета в света. С бюджет от 81 милиарда щатски долара, Саудитска Арабия може да си позволи да купи около 500 модерни изтребители, 800 Leopard 2 танка, 7000 бронирани превозни средства и на около 230 хиляди войници.

4. РусияС бюджет от около 70 милиарда щатски долара, Русия костур като четвърта страна, която има най-голям военна сила в света. Руски военен в момента има 800 хиляди войници, 45 хил бронирани автомобили, 3000 бойни самолети и хеликоптери и самолети тип на носител Адмирал Кузнецов.

5. EnglishВеликобритания има годишен военен бюджет от около 62 милиарда щатски долара, с бюджет, за да направи Великобритания е на пето място като страна, която има най-голям военна сила в света. Като цяло, на британските военни сили са умерени, с около 200 000 войници, 330 бойни самолети и хеликоптери, както и два класа носител на кралица Елизабет самолети.

6. ФранцияФранция има военен бюджет в размер на 53 милиарда щатски долара, така че страната се оценява като шестата по големина военна сила на страната в света. Основната сила се крие във френската военна въздуха и земята, с 600 самолети и бойни хеликоптери, 228 хиляди войници и над 8000 бронирани превозни средства. Докато в морето в сърцето на тази европейска страна има носител ядрена тяга, на Шарл де Гол (R91).

7. ЯпонияЯпония наречен изгряващото слънце страната, също така е въведена като страната с най-голяма военна сила в света. С бюджет от около 48.0 милиарда щатски долара, което прави Япония като страната с най-седми ранг по отношение на военна сила в света. Япония има самолети дузина разузнаване и шест стелт изтребители F-35. В допълнение Япония също има един самолетоносач, така че японския флот Изумо посочена като най-сложните и добре обучени в Азия.

8. ИндияHindustan страна очевидно не е да се подценява, с бюджет от около 45 милиарда щатски долара, което прави Индия страната с осмият по големина военна сила в света. Записана Индия има повече от 1000 самолети и бойни хеликоптери, 15 хиляди бронирани автомобили и два самолетоносача, наред с другото, на бившия Съветски съюз класа Киев, INS Vikramaditya наскоро завършили подмладена.

9. Германия


Топ 10 на страните с най-голямата военна сила 2015
10 Страни с най-голямата военна сила 2015
Индикатор за силата на оръжията може да се види от бюджета, предвиден, броят на отбранителна техника са на разположение, както и изтънчеността притежавал. Кои са страните, които имат най-голям военна сила в 2015-те години?

1. САЩС бюджет от около 581 милиарда USD, Съединените щати е бил наречен като страната с най-голяма военна сила в света. В допълнение, в Съединените щати е записан около 1,3 милиона служители, повече от 30,000 бронирани автомобили, самолети и бойни 13,000 хеликоптери, 10 самолетоносачи, 72 подводници и десетки други военни кораби.

2. КитайС бюджет от около 129 000 000 000 USD, Китай все страхува и да го направи като страната с втората по големина военна сила в света след САЩ. Китай е записал над 9000 танка, 3000 бойни самолета и хеликоптера и 70 бойни кораба. Освен това, Китай е също така в момента разработва стелт изтребител, на име Shenyang J-31.

3. Саудитска АрабияВ момента, Саудитска Арабия е била призната като страната с най-силната военна сила в Азия и трета в света. С бюджет от 81 милиарда щатски долара, Саудитска Арабия може да си позволи да купи около 500 модерни изтребители, 800 Leopard 2 танка, 7000 бронирани превозни средства и на около 230 хиляди войници.

4. РусияС бюджет от около 70 милиарда щатски долара, Русия костур като четвърта страна, която има най-голям военна сила в света. Руски военен в момента има 800 хиляди войници, 45 хил бронирани автомобили, 3000 бойни самолети и хеликоптери и самолети тип на носител Адмирал Кузнецов.

5. EnglishВеликобритания има годишен военен бюджет от около 62 милиарда щатски долара, с бюджет, за да направи Великобритания е на пето място като страна, която има най-голям военна сила в света. Като цяло, на британските военни сили са умерени, с около 200 000 войници, 330 бойни самолети и хеликоптери, както и два класа носител на кралица Елизабет самолети.

6. ФранцияФранция има военен бюджет в размер на 53 милиарда щатски долара, така че страната се оценява като шестата по големина военна сила на страната в света. Основната сила се крие във френската военна въздуха и земята, с 600 самолети и бойни хеликоптери, 228 хиляди войници и над 8000 бронирани превозни средства. Докато в морето в сърцето на тази европейска страна има носител ядрена тяга, на Шарл де Гол (R91).

7. ЯпонияЯпония наречен изгряващото слънце страната, също така е въведена като страната с най-голяма военна сила в света. С бюджет от около 48.0 милиарда щатски долара, което прави Япония като страната с най-седми ранг по отношение на военна сила в света. Япония има самолети дузина разузнаване и шест стелт изтребители F-35. В допълнение Япония също има един самолетоносач, така че японския флот Изумо посочена като най-сложните и добре обучени в Азия.

8. ИндияHindustan страна очевидно не е да се подценява, с бюджет от около 45 милиарда щатски долара, което прави Индия страната с осмият по големина военна сила в света. Записана Индия има повече от 1000 самолети и бойни хеликоптери, 15 хиляди бронирани автомобили и два самолетоносача, наред с другото, на бившия Съветски съюз класа Киев, INS Vikramaditya наскоро завършили подмладена.

9. ГерманияВеднъж на страната най-страховитите в равнините на Европа, сега с бюджет от около 44 милиарда щатски долара, за да донесе на германската кацнал девета позиция, тъй като страната с най-голяма военна сила в света. Най-голямото предимство германската военна лежи на земята с над 5000 бронирани превозни средства, между другото, на модерната технология Leopard 2. Но германската военна мощ атакува класиран по-ниска от английски или френски език.

10. Южна КореяНеочаквано, женшен страна, която е издала бюджет 34 милиарда щатски долара, което е един от страните, които имат най-голяма военна сила в света. Отбеляза Южна Корея има повече от 5000 танка, 650 хиляди войници и 750 бойни самолети и хеликоптери.
Веднъж на страната най-страховитите в равнините на Европа, сега с бюджет от около 44 милиарда щатски долара, за да донесе на германската кацнал девета позиция, тъй като страната с най-голяма военна сила в света. Най-голямото предимство германската военна лежи на земята с над 5000 бронирани превозни средства, между другото, на модерната технология Leopard 2. Но германската военна мощ атакува класиран по-ниска от английски или френски език.

10. Южна КореяНеочаквано, женшен страна, която е издала бюджет 34 милиарда щатски долара, което е един от страните, които имат най-голяма военна сила в света. Отбеляза Южна Корея има повече от 5000 танка, 650 хиляди войници и 750 бойни самолети и хеликоптери.

Набиране 100 Million Кадер членка Defense
(LKBN Antara) Министърът на отбраната представи Ryamizard Ryacudu свързани с формирането на кадри, за да защити държавата в Джакарта, в понеделник (12/10). (88)
Джакарта желая министър на отбраната (министър на отбраната) Ryamizard Ryacudu наемат 100 милиона граждани на Индонезия, установени кадри на защитата на страната скоро ще бъде реализиран.

"Потенциалът е огромен, от 250 милиона население от Индонезия, около 100 милиона от които потенциално биха могли да бъдат въоръжени кадри на защитата на страната", каза той в Министерството на отбраната, в Джакарта, в понеделник (12/10). Той бе придружен от директора на държавната отбраната Министерство на отбраната, First Admiral M Фейсал.

В близко бъдеще, правителството ще mendadar строител 4500 кадри, назначени да защитават страната от 45 области / градове в Индонезия. Броят на ново ранно ембрион, който ще продължи да се достигне до всички нива на обществото. Дори президентът Jokowi ще участва Официално въвеждане на тези кадри.

"Това не е задължителна военна служба, както и в други страни", каза Ryacudu който побърза да определи смисъла на защитата на страната вместо задължителната военна служба. M Faizal добавя, за да защити държавната програма не последва примера на Южна Корея и Сингапур.

"Ако Южна Корея и Сингапур са наборници, ние сме длъжни да защитаваме страната. Очевидно ние оставаме твърдо решен да подобри дисциплината и осъзнаване на техните права и задължения към държавата ", заяви Файсал. Отделно от това, Координационен Министър Политика Luhut Binsar Panjaitan гарантира програма на отбраната на страната е различно от наборници на програмата. Дейности гражданска защита, за да внуши повече дисциплина, особено за малки деца.

Бившият главен TNI Ген (задържане) Moeldoko оцени програмата не е да се обучават хората да използват оръжия. Програмата е подходяща и за подготовката за формиране на резерв за компонент. Той обясни, че системата на отбраната на страната има три слоя, а именно военни компоненти, резервни части и компоненти за подпомагане. Тези три компонента трябва да са синергични.

Обичайте Родината

За кой ще бъде предмет на задължително защитава страната? Ryamizard говорим за жителите на възраст 50 години и по-малко. "За да се насърчи любовта на страната, като физически упражнения и психологически. The възрастовата граница от 50 до долу, това е безкраен процес, от ранното детство до висше образование ", обясни той. Всички са били на възраст 50 години и по-малко, независимо от професията, вариращи от професор за канцлер.

Но тежестта на интензитета на тренировката се регулира. Като първа стъпка, местоположението pendadaran използват военни съоръжения, които са били там през цялото време. Сред тях Depo Combat образование и обучение във всяка от регионалното военно командване (Kodam). В действителност, на 19 октомври, на церемония провежда едновременно в цяла Индонезия.

В материално модули и учебни програми pendadaran защитава тази страна е съставен с участието на всички експерти и заинтересовани страни, които са подходящи за всички възрасти и сфери на живота. Основни материали включват утвърждаване Pancasila като държавата, любовта на страната, стойността на кооперативност, готовността да се жертва в името на страната.

Важното е отглеждането на моралните ценности, характер и преданост към Всемогъщия Бог. От практическа гледна точка на полезността на кадрите, за да защитават тази страна може да бъде в челните редици, за да се справи с много проблеми на нацията. Той също спомена заплахата от държавния е невоенен.

Той групирани в осем категории. Вариращи от тероризъм, природни бедствия, тъй като Индонезия е в обиколката на пръстена от огън. Следваща е нарушение на държавната граница, потенциалната заплаха от сепаратистки движения, на разпространението на болестта, потенциалът за кибератаки от чужбина. Следваща е наркотик. Последното е културен инфилтрация.

Докато в Камарата на представителите счита плана трудно да се разбере. Критика дойде от комисията на Камарата на PDIP, Tubagus Hasanuddin. "Беше трудно да се разбере", каза той. Генерал-майор (Ret) се видя мишена брой хора толкова, колкото 100 милиона души бяха фантастични също. Като има предвид съвета средство за образование и обучение (образование и обучение Agency) TNI е много ограничена, възможност за настаняване на 600 души само.

"Ако целта е 100 милиона души в 10 години, целта е 10 милиона души годишно, или 833,000 души на месец. Тези числа са фантастично ", sorotnya. Правното основание на защитата на страната също е осъден да липсва. Индонезия не е имал право членка отбраната, докато през 1945 г. член 30, параграф 1, вече изисква защитава страната и в параграф 5, за да се защити държавата мандат е предвидено в закона.

"Според Закон № 3 от 2002 г. за националната отбрана член 9, параграф 3 също се споменава, предоставянето на гражданско образование, задължително основно военно обучение, и всеотдайност към професията регулира в съответствие със Закона. Така че до сега не сме имали право членка отбраната ", каза Hasanuddin.

Без закон, указ, или регламент, ще бъде трудно да се реализира политика за отбрана на страната. Следващите точки, Hasanuddin акценти за бюджета. "По мое мнение, трябва да обсъдим нулиране, когато държавата има ограничени средства трябва да сме по-наблюдателни определят коя от тях е най-важният приоритет в името на нацията", каза Hasanuddin.

Дали III световна война ще се случи, когато хората използват предложение или ръководство Корана, със сигурност никога няма да се случи име се Трета световна война, както и Бог в Корана се казва, грях човек, който убива друго човешко същество, без причина syarrie, след като, ако той е понесъл греховете на цялото човека, и когато някой се защити (запазване) на човешката душа, както ако той е спасил цялото човечество.
Затова Божието слово, всяко човешко същество, когато умрат и в деня на възкресението (отвъдното), тогава проблемът на връзката на човека с Бога, че първо се довежда до сметка (потърсена отговорност) е въпрос на молитва (и последователност използвате стълбовете на исляма), и за връзката между хората е за кръв, за добрите отношения ние сме на нашите събратя, правете добро на нашите родители, роднини, Seama съседи, расов, етнически, национални, дали сме се справили добре срещу тях, като например да ги защити или да им помогне да бъдат притиснати от бедност (глада ) и други житейски трудности). Ако имаме добра benrbuat всяка човешко същество възнаградени награда от Бога е Heaven, различно, ако ние нарани камо ли да убиват нашите съседи отговор от Бог е Hell.
Дали III световна война биха възникнали само един Бог знае, защото всичко, което е ръкоположен от Бога и е бил записан в книгата:

"Lawh Mahfuz".

Пророкът sallallaahu alaihi WA Sallam каза: "Аллах е създал всичко съдбата на всички същества от петдесет хиляди години преди Бог сътвори небето и земята". (HR. Мюсюлманския не. 2653).

"Никой не може бедствие сполети на земята и (нито) в себе си, но това е вписан в Книгата (Lawh Mahfuz) преди Ние го донесе. Истина е лесно за Аллах ". (. QS Al-Хадид: 22).


No comments:

Post a Comment