!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, November 3, 2015

Tercera Guerra Mundial s'inicia des del Mig Orient?

El viatge no va ser acabada (381)

(Part cents vuitanta-un, Depok, Java Occidental, Indonèsia 15 d'octubre de 2015, 15:09)

Tercera Guerra Mundial s'inicia des del Mig Orient?

La guerra civil a Síria, la guerra al Iemen, el conflicte a Corea, illes Spratley en disputa al Mar de la Xina del Sud i el conflicte a Ucraïna i al nord d'Àfrica sembla ser el desencadenant inicial una guerra mundial llavors III en el futur. Si això succeeix, és difícil imaginar anar a la supervivència de la humanitat avui en dia, ja que si com a resultat de la disputa s'estén a una guerra mundial III, la destinació de l'existència humana es veu amenaçada, això podria ser cridat l'Alcorà i la Sunnah com els primers signes de mort imminent (destrucció humana), a causa de actuar i la negligència i l'home kezoliman si mateix.
A causa de la Tercera Guerra Mundial, inevitablement implicarà poder militar posseïa superpotència nuclear dels Estats Units, Rússia, Xina, Gran Bretanya, França, Alemanya, Japó, Corea del Nord, Índia, Pakistan, Israel i l'Iran.
Amb míssils nuclears encapçalat posseïen aquests estats és suficient per a destruir el 90 per cent de la població de la terra en la tercera guerra mundial.
Probablement a causa de la destrucció i la destrucció de la població de la terra, les restes humanes que encara poden ser difícils de reconstruir una nova civilització enrere com els dels éssers humans en l'actualitat.
La guerra a Síria, més difícil serà de més, perquè aquesta guerra ha suposat la competència política i la influència dels militars mundials superpotència Rússia i els Estats Units.
Estats Units, amb aliats de l'OTAN i els membres de la Lliga Àrab per proporcionar assistència armes, municions i entrenament militar per als grups d'oposició a Síria contra el règim d'Assad que van ajudar a l'Iran, xiïta Hezbollah al Líban i Rússia.
A més del conflicte polític en el conflicte sirià s'ha convertit en una jihad camp de batalla per a la majoria de l'oposició sunnita contra Assad règim recolzats xiïta Hezbollah i xiïta Iran i Rússia
D'altra banda, la ideologia dels xiïtes i sunnites (Ahlul Sunnah waljamaah) està en marcat contrast amb el 90 per cent, els sunnites acusen els xiïtes com una heretgia, ja que té mengkafirkan els companys del Profeta Muhammad,
Sunnites acusen xiïta mushab Alcorà utilitza diferents sunnita mushab. Sunita usant l'Alcorà Mushab Usmani, sdangkan mushab xiïta fatimita, que és molt més gruixuda que Mushab Usmani.
Sunita de majoria Indonèsia va representar al Consell d'Ulemes d'Indonèsia (MUI) va emetre una fatwa (ja que el President Prof. MUI Hamka aquesta doctrina xiïta és heretgia. Així també la fatwa emesa els famosos erudits sunnites d'Aràbia Saudita, el Pakistan, l'Índia i el nord d'Àfrica (Egipte ).
Mentre que els clergues xiïtes tenen el seu propi argument que els companys havien estat pagans, entre d'altres acusen els companys del Profeta Muhammad va permetre durant tres dies després de la mort del recentment enterrat. Mentre que els investigadors sunnita melilai el retard no es va deure a deliberar, però a causa dels amics van sacsejar, sorpresos i no podien creure que el Profeta Muhammad, que acabava vist morir, de manera que com a resultat de la demora va ser interpretada de manera diferent pels seguidors del xiïta.
Així que els conflictes a Síria i l'Iraq entre ISIS (Estat Islàmic) és ara no només una guerra política, sinó que condueix a una guerra d'ideologia. Entre règim xiïta iraquià que va ajudar xiïta Iran i la libanesa xiïta Hezbollah, contra ISIS, que és recolzat per 25000 jihadistes de més de 100 països, incloent a Rússia, Tadjikistan, Afganistan, els Estats Units i els estats membres de l'OTAN.
Aràbia Saudita i els seus aliats de la Lliga Àrab per donar suport a una coalició de 18 països encapçalats pels EUA i l'OTAN combat ISIS. Aràbia Saudita va acusar ISIS com a grup Khawarij, així com xiïta acusada d'heretgia.
Clergues saudites van argumentar que no van trobar els grups escindits dels musulmans, d'acord amb els companys de Ahl Sunnah wal Jama'ah excepte entre els seguidors d'As-Salaf al-Salih Ahlul Hadiz.

El Mu'tazilah com podria correspondre als companys de les grans figures, mentre denuncien les grans figures de la justícia i van baixar el seu amic i els van acusar d'heretgia, com Al-Wasil bin Atho 'que diu: Si Ali, Az-Zubair Tholhah i després jo no testifiquen castigat a causa del seu testimoni. [Veure A-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

Els jariyíes havien sortit de la religió i menyempal de la congregació dels musulmans pel fet que alguns punts bàsics de la seva doctrina és mengkafirkan Ali i el seu fill, Ibn Abbas, Uzman, Talha, Ayesha i Mu'awiyah i no es troba en les propietats dels companys de les persones assetjar i mengkafirkan ells.

Com Shufiyah, subestimen el llegat dels Profetes i degradar el transmissor del Llibre i la Sunnah i els seus mensifatkan com la persona morta. Un gran home que diu: Vostè pren el seu coneixement, de la mort mentre prenem el nostre coneixement de la gran vida que no està mort (Déu) directament. Per tant, diuen amb la boca per rebutjar hadits- sanad: m'ha mengkhabarkan el meu cor de Rabb.

Quant als xiïtes, han cregut que els companys havien transcorregut després de la mort del Profeta, sallallahu 'alaihi wa salam, excepte unes poques persones, veure Al-Kisyiy -un d'ells- sacerdot narra la història del cas Rijalnya llibre. 12.13 d'Abu Jafar, que ha declarat: Tot el apòstata després de la mort del Profeta, sallallahu 'alaihi wa salam, excepte tres, em vaig dir: Qui és la tercera persona? Ell va respondre: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary i Salman Al-Farisiy.

I narra en p.13 d'Abu Jafar, va dir: Els emigrants i Anshor ha sortit (de la religió) a excepció de tres. [Veure el treball d'Al-Kaafiy d'Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini consulta la seva gran -tokoh en el moment de això- denunciats i maleïts Abu Bakr i Umar en el seu llibre cas Kasyful Asroor, 131, va declarar: De cert syaikhani (Abu Bakr i Umar) ... i des d'aquí ens trobem obligat a presentar proves prova de les seves desviacions són alhora molt clar sobre l'Alcorà amb la finalitat de demostrar que els dos tenien menyelisihinya.

I va tornar a dir termes de 137: ... i el Profeta va tancar els ulls (d) mentre que tant les orelles no hi ha comentaris sobre Ibn al-Jattab, que erigeixen la falsedat i kufr provenen de la pràctica, kezindikan i penyelisihan dels versicles en l'Alcorà una gloriosa.

Com Murji'ah, creuen que la fe d'aquests hipòcrites que estan en la mateixa fe kenifakan Assabiqunal Awalun (les primeres persones que es van convertir a l'Islam) dels Emigrants i els ajudants.

Com tots es corresponien amb els amics mentre es troben:

Poble elegit Mengkafirkan d'entre ells
No accepten a tot el que són narrats pel Profeta, sallallahu 'alaihi wa salam en dret aqidah i la xaria.
Segueix la civilització bizantina i la filosofia grega

En conclusió
Aquests grups tots ens volen negar els testimonis del Llibre i la Sunnah i denunciant ells mentre són més dignes de retret, i són la zindiq.

Per tant, és evident que la comprensió d'al-salaf es manhaj Firqatun Najiyah i Ath-Thaifah Al-Mansura en el concepte de comprensió, acceptació i Istidlal (decisió legal).

Mentre que aquells que segueixen l'exemple dels companys són els que treballen amb les narracions (Hadith) són de dret autèntic i autèntic Xara Dalah, amb la carretera i l'entesa amic, i aquesta és la seva forma de vida Ahlul Hadiz, no el curs de Ahl-ul-Bid'ah i luxúria. Tan cert i el fort el que descrivim quan expliquem el seu èxit en la forma arbitrar al Profeta, sallallahu 'alaihi wa salam amb l'èxit de la persona que va prendre la sunna, sallallahu' alaihi wa salam i la Sunnah dels quatre califes després d'ell.
Les disputes entre sunnites amb xiïta segons molts historiadors de l'Islam no es poden separar de la vella rivalitat entre perses ètnics i àrabs en el Mig Orient.
D'altra banda, després que el rei D'Andrea (Pèrsia / Iran) havia dominat gran part de l'Orient Mitjà i d'Àsia Central i parts d'Europa podrien llavors conquerit i derrotat pel Califato islàmic, amb el que l'original de la religió persa zoroastrisme a l'Islam.
Però pel que sembla, influències i rivalitat cultural, zoroastrians no volen ser eliminats simplement pels perses, de manera que l'Islam que es va desenvolupar a l'Iran és molt diferent de l'Islam a l'Orient Mitjà dominat la nació àrab.
Característiques diferents d'Islam sunnita que es diu grups xiïtes. Història d'aquesta divisió es va activar per primera vegada per l'auge de bin Abi Talib Ali es va convertir en califa Uthman reemplaçar els rebels morts.
Quan l'augment de Ali es va convertir en califa en suport de tots els amics, a excepció de Muawiya, que va haver d'admetre Ali després que Ali processar una vegada que els rebels assassins Usman, però Ali va trobar aquest temps només ocupat vol unir els musulmans es divideixen, la unitat s'havia convertit priotitas nova buscats buscar i perseguir la Usman assassins.
Muawiyah que un grup de clan (llinatge amb Usman) realitzar iytihad que la justícia es va establir per primera vegada, es va reconèixer el govern d'Ali. Diferència Ijtihad entre el grup d'Ali i Muawiyah és quin color és l'origen inicial de la discòrdia entre els musulmans i ara s'ha convertit en diferències ideològiques entre xiïtes i sunnites.
D'altra banda, els recents Shia assumeixen tots els companys del Profeta són kafir (apòstata) excepte companys d'ascendència persa com Salman Al Farsi.
Shia Rafidah tan sols considerar i purificar Ali, que Ali era el que realment mereix ser l'últim profeta. Fins i tot el xiïta també idolatren línies de sang i fill llinatge Ali Hussein Ali es va casar amb la filla de l'antic rei de Pèrsia conquerida pel califa Umar bin Jattab.
Encara Ali tenia molts fills, com Hassan, però el culte únics descendents de Hussein que es van casar amb la filla del rei de Pèrsia, perquè 12 imants xiïtes són tots del llinatge d'Ali Hussein, nét del profeta Mahoma.
Una altra diferència és el problema Alcorà, quan sunnita usant Mushab Usmani (Mushab recollit durant el Califat de Usman), a continuació, utilitzar Mushab Shia fatimí (Fàtima era la filla del profeta Mahoma i esposa d'Ali).
Fins i tot la paraula versió xiïta Llibre Sagrat Alcorà fatimis és més gruixuda que Mushab Usmani.
Per tant Gent Shia mengkafirkan els companys (sunnita Mai mengkafirkan Ali i amic d'ascendència persa), fins i tot menhormati ells, de manera que el Hadith (Sunnah / A-Hikma) Profeta Muhammad va narrar tots els amics, inclosos els de Salman Al Farsi utilitzat Islam sunnita, després de On ordenats autèntics hadices o dhoif hadiz hasan (sanadnya feble o Fals).
Sacerdots que els recullen Imam Buchori aquest hadiz, el Imam musulmà, Imam Syafei, Imam Hambali, Imam Hanafi i Maliki Imant.
Per això, el Consell d'Ulemes d'Indonèsia (MUI), que va dominar la Ulama NU, Muhammadiyah, Hidayatullah, EXACTAMENT, tots sunnites, ja que el President de la MUI pel Prof. Dr. Hamka mengelluarkan fatwa que els xiïtes com Sesat flux (amb 10 criteris de la raó).
Així que el conflicte a Síria, l'Iraq i el Iemen pot ser complicat i difícil de conciliar, per a cadascuna de les parts en conflicte sentir igualment Jihad guerra santa.


Snowden: ISIS Osques Israel, els EUA i el Regne Unit

REPUBLIKA.CO.ID, extreballadors de l'Agència de Seguretat Nacional (NSA) dels Estats Units Edward Snowden va dir que si Estat Islàmic de l'Iraq i Síria (ISIS) és una organització formada per la cooperació d'intel·ligència dels tres països.
Citat de Global Research, una organització de recerca independent en els mitjans canadencs, Snowden va revelar que la unitat d'intel·ligència de la britànica, nord-americana i el Mossad israelià, treballant junts per crear un nou estat califat anomenat ISIS.
Snowden va dir que les agències d'intel·ligència dels tres països que formen una organització terrorista per atraure els extremistes de tot el món. Ells criden a aquesta estratègia com el 'niu d'abella'.
Documents de la NSA llançat Smowden mostra com l'estratègia rusc dissenyat per protegir els interessos dels sionistes per crear el lema de l'Islam. Sobre la base d'aquests documents, l'única manera de protegir els interessos dels Jueus és crear un enemic a la frontera.
L'estratègia es fa per posar tots els extremistes en el mateix lloc amb tanta facilitat apuntat. No només això, el ISIS perllongaria la inestabilitat a l'Orient Mitjà, especialment als països àrabs.
Sobre la base d'aquests documents, el líder ISIS Abu Bakr al-Baghdadi també obtenir un any complet d'entrenament militar del Mossad, Israel. Al-Baghdadi també aconseguir un curs de teologia i de la retòrica de les agències d'intel·ligència sionistes.

Truqui a l'Iran ISIS nord-americà Titelles Protector d'Israel

Cap de les Forces Armades de l'Iran, el general Massud Jazayeri Bigadir diuen ISIS format pels EUA per protegir Israel. (Especial)
TEHERAN - El cap de les forces armades de l'Iran, el general Massud Jazayeri Bigadir cridar ISIS format pels Estats Units (US) per protegir Israel. Segons Jazayeri, és vist des d'una assistència americana encoberta donat al ISIS.

"No obstant això, veiem aquest tema, ens fixem en el suport nord-americà als grups terroristes ISSL. Ho fan amb la finalitat de protegir Israel de l'amenaça en aquesta regió", va dir Jayazeri, segons ha informat Farsnews divendres (16/10).

Jayazeri a dir, la forma en els EUA va ajudar ISIS és amb membentangan una cadena d'influència a l'Orient Mitjà, que està enfortint lentament ISIS. La cadena ha demostrat ser capaç de limitar el moviment de Hezbollah al Líban, la supressió de les forces de la resistència ISIS i fins i tot capaços de pressionar l'Iran, pel que no pot fer molt a l'Orient Mitjà.

Síria, va dir Jayazeri, és el principal punt de trencar les cadenes que poder. Per tant, l'Iran tractarà d'ajudar a Síria a trencar la cadena, que també tracten d'enderrocar al govern sirià.

Ell creu que, amb l'ajuda de l'Iran, Síria i després serà capaç de guanyar la batalla, i trencar les cadenes que han estirat els EUA en els últims quatre anys a Síria.

"Els" governants "en els últims quatre anys constantment tractant d'enderrocar al govern sirià. Sota el suport de l'Iran, no només el govern sirià no serà enderrocat, sinó també a Síria per obtenir una nova victòria", va dir.

Rússia i els Estats Units sobre el títol reunió espai aeri sirià

(BBC) - El Pentàgon va dir que els avions han de maniobrar la separació que no està massa a prop dels avions de guerra russos.
Rússia ha acordat celebrar una reunió amb els Estats Units sobre els atemptats de seguretat actual a Síria, segons el Pentàgon.
La reunió va ser "molt probable que succeeixi aquest cap de setmana", va dir el portaveu Peter Cook.
Hi ha el temor impactaran col·lisió causa de que els Estats Units i Rússia són els dos atemptats amb bomba a Síria malgrat separat.
Estats Units i l'OTAN aliats interromput a causa dels avions a reacció Rússia té diverses vegades van violar l'espai aeri de Turquia.
A principis d'aquesta setmana, funcionaris del Pentàgon va dir que han de fer almenys una maniobra de "separació segura" que els avions de combat dels Estats Units no s'acosten massa a l'aeronau russa sobre Síria.
Aquest incident es va produir l'1 d'octubre, però el Pentàgon no va donar més explicacions.
S'espera que aquesta reunió per discutir la quantitat de la distància de separació entre els dolls dels Estats Units i Rússia i el que és el llenguatge estàndard de comunicació de la tripulació.
Rússia també ha llançat coets des de bucs de guerra al Mar Caspi.
Hi ha la preocupació que Rússia realment atacat opositors al president Bashar al-Assad, no una posicions militants ISIS.
El secretari de Defensa nord-americà Ashton Carter divendres (9/10) ha acusat Rússia de les operacions militars "fonamentalment defectuós" a Síria i es "encendre una guerra civil que fomenten l'extremisme".
Però Moscou va negar la declaració dient que en l'última setmana van atacar objectius en lloc de ISIS.

'Caiguda a l'Iran míssils de creuer russos
Els funcionaris del Ministeri de Defensa va dir que els Estats Units, els míssils de creuer russos disparats des del Mar Caspi als objectius a Síria cau a l'Iran.
Dos funcionaris que van demanar l'anonimat, va dir que no està clar si hi ha danys per incendi aquests míssils.
Un funcionari va dir que quatre míssils fora de la línia de foc.
L'agència de notícies iraniana va citar al governador de la província Takab, l'oest de l'Iran, que diu que els objectes estranys que cau sobre el poble.
Ministeri de Defensa rus va dir que tots els míssils van arribar als objectius desitjats a Síria.
Van dir funcionaris russos dimecres (07/08) havia disparat 26 míssils de creuer dels vaixells de combat russos al Mar Caspi amb l'objectiu de grups jihadistes al nord de Síria presa nord-oest.
L'afirmació que els míssils russos a l'Iran aquesta tardor apareix quan l'OTAN va reafirmar que van a defensar els seus aliats.
L'OTAN diu que ha canviat el procediment que permet el desplegament de tropes per ser més ràpid.
Aquest desenvolupament ve com Rússia va augmentar la seva participació militar en el conflicte sirià.
La mateixa Síria va donar la benvinguda a la "ajuda de Rússia" per l'exèrcit rus va dir que els atacs s'han debilitat el poder d'un grup autodenominat Estat Islàmic o conegut com ISIS.

Quatre vaixells de guerra russos segons informes van disparar 26 míssils contra 11 objectius ISIS.
Rússia va dir que havia llançat un atac amb coets contra el grup objectiu autodenominat Estat Islàmic o ISIS a Síria dels seus vaixells de guerra al Mar Caspi, que és d'aproximadament 1,500 quilòmetres.
El ministre de Defensa, Serguei Shoigu, va dir que quatre vaixells de guerra van disparar 26 míssils contra 11 objectius mar i destrueixen.
Mentre les forces de terra de Síria amb cobertura aèria per atacar Rússia, va dir que els funcionaris sirians.
Rússia nega les acusacions que la major part dels atacs que s'han embarcat en el blanc no ISIS.
Institucions activistes, l'Observatori Sirià per als Drets Humans, va informar dels avenços '' intensos combats en diversos mesos "a la província de Hama i Idlib.
Els enfrontaments es van produir després que el llançament d'un atac aeri de Rússia a la mateixa zona.
S'estima que els atacs des del mar Caspi és el primer atac coordinat des de l'aire colpeja a Rússia, un aliat pròxim del president sirià Bashar al-Assad, va començar el 30 de setembre.
Rússia ha dit que apunta a "tots els terroristes", però almenys part dels atacs aeris van ser reportats en la població civil i els grups rebels recolzats Occident.

El president sirià, Bashar al-Assad representa Rússia va intervenir en la guerra civil a Síria com a molt important per a la seguretat de tota la regió de l'Orient Mitjà.
El líder sirià va dir que l'acció militar contra el grup de la coalició liderada pels Estats Units autodenominat Estat Islàmic o ISIS no van aconseguir evitar la propagació del terrorisme.
Va afirmar que només una coalició de Síria, Rússia, Iran i Iraq que podria prevenir danys a la regió.
"Aquesta coalició ha de tenir èxit, si no, serem testimonis de la destrucció de tota la regió. Creiem que aquesta coalició serà un èxit", va dir el president sirià en una entrevista amb la televisió iraniana va emetre el diumenge (04/10).
Segons ell, quatre països es van unir per vèncer el terrorisme i amb el temps arribarà a "resultats pràctics", a diferència de la coalició liderada pels Estats Units.
Rússia ha llançat atacs aeris contra el ISIS a Síria des de la setmana passada.
Quan presentacions president Bashar al-Assad, Rússia van continuar llançant atacs aeris a Síria.
Va esmentar que els russos van atacar posicions de ISIS, però els activistes diuen que l'objectiu d'enfocament són els grups que s'oposen al president Assad.

Els membres de la coalició liderada pels Estats Units, que va llançar una resistència a un grup autodenominat Estat Islàmic o ISIS, van instar Rússia a posar fi als atacs aeris que aquestes van colpejar el sirià grups d'oposició i civils.
En un comunicat conjunt emès el divendres (2 d'octubre), els Estats Units, Gran Bretanya, Turquia i altres membres de la coalició van dir que l'atac rus seria "només condueixen a més extremisme".
Rússia, que segons testimonis tornar a l'atac divendres (02/10), va dir que està apuntant a ISIS.
Un alt funcionari rus va dir que l'atac pot durar de tres a quatre mesos.
Alexei Pushkov, president de la junta d'Exteriors del Parlament rus, l'addició dels EUA només "pretendre" bombardejar ISIS.
Va prometre Rússia seria un funcionament més eficaç.
Forces aèries russes llancen un atac aeri a Síria el dimecres (30 de setembre).
Militar siriana va dir que Rússia ha dut a terme 18 atacs aeris des de dijous a la nit.
Entre ells es realitza a la província de Hama i Idlib, la província on hi ha fortaleses ISIS.

Rússia diu que "milers de ciutadans russos s'ha unit al ISIS a Síria.
La casa de Rússia alta del parlament dimecres (30/09), va aprovar per unanimitat la petició del president Vladímir Putin va enviar tropes a un altre país.
Aquesta decisió va obrir el camí per al govern rus per llançar atacs aeris van colpejar un grup autodenominat Estat Islàmic o ISIS.
Un portaveu del govern rus, Serguei Ivanov, va dir que no enviaria tropes de terra a Síria i només utilitzarà el poder de l'aire.
Segons Ivanov, Rússia té interessos a Síria perquè "milers de ciutadans russos s'han unit a ISIS i s'han convertit en una amenaça per a la seguretat nacional".
"No és una qüestió d'aconseguir una meta o l'ambició de la nostra política exterior, segons l'al·legat pels països occidentals. Això és simplement perquè hi ha interessos nacionals de Rússia", va dir Ivanov.
Ivanov ha afegit el president sirià, Baixar al-Assad, ha sol·licitat formalment l'ajuda militar a Rússia.
Abans, durant un discurs a la seu de l'ONU, el president Putin va demanar una coalició més àmplia per combatre el terrorisme.
A més de Rússia, la coalició liderada pels Estats Units ha posat en marxa la primera atacs aeris a Síria en l'últim any.
Rússia i els Estats Units sobre el títol reunió espai aeri sirià
El Pentàgon va dir que els avions han de maniobrar la separació que no està massa a prop dels avions de guerra russos.
Rússia ha acordat celebrar una reunió amb els Estats Units sobre els atemptats de seguretat actual a Síria, segons el Pentàgon.
La reunió va ser "molt probable que succeeixi aquest cap de setmana", va dir el portaveu Peter Cook.
Hi ha el temor impactaran col·lisió causa de que els Estats Units i Rússia són els dos atemptats amb bomba a Síria malgrat separat.
Estats Units i l'OTAN aliats interromput a causa dels avions a reacció Rússia té diverses vegades van violar l'espai aeri de Turquia.
A principis d'aquesta setmana, funcionaris del Pentàgon va dir que han de fer almenys una maniobra de "separació segura" que els avions de combat dels Estats Units no s'acosten massa a l'aeronau russa sobre Síria.
Aquest incident es va produir l'1 d'octubre, però el Pentàgon no va donar més explicacions.
S'espera que aquesta reunió per discutir la quantitat de la distància de separació entre els dolls dels Estats Units i Rússia i el que és el llenguatge estàndard de comunicació de la tripulació.
Rússia també ha llançat coets des de bucs de guerra al Mar Caspi.
Hi ha la preocupació que Rússia realment atacat opositors al president Bashar al-Assad, no una posicions militants ISIS.
El secretari de Defensa nord-americà Ashton Carter divendres (9/10) ha acusat Rússia de les operacions militars "fonamentalment defectuós" a Síria i es "encendre una guerra civil que fomenten l'extremisme".
Però Moscou va negar la declaració dient que en l'última setmana van atacar objectius en lloc de ISIS.

'Caiguda a l'Iran míssils de creuer russos
Fotos del Ministeri de Defensa de Rússia mostra míssils russos llançats des del mar Caspi.
Els funcionaris del Ministeri de Defensa va dir que els Estats Units, els míssils de creuer russos disparats des del Mar Caspi als objectius a Síria cau a l'Iran.
Dos funcionaris que van demanar l'anonimat, va dir que no està clar si hi ha danys per incendi aquests míssils.
Un funcionari va dir que quatre míssils fora de la línia de foc.
L'agència de notícies iraniana va citar al governador de la província Takab, l'oest de l'Iran, que diu que els objectes estranys que cau sobre el poble.
Ministeri de Defensa rus va dir que tots els míssils van arribar als objectius desitjats a Síria.
Van dir funcionaris russos dimecres (07/08) havia disparat 26 míssils de creuer dels vaixells de combat russos al Mar Caspi amb l'objectiu de grups jihadistes al nord de Síria presa nord-oest.
L'afirmació que els míssils russos a l'Iran aquesta tardor apareix quan l'OTAN va reafirmar que van a defensar els seus aliats.
L'OTAN diu que ha canviat el procediment que permet el desplegament de tropes per ser més ràpid.
Aquest desenvolupament ve com Rússia va augmentar la seva participació militar en el conflicte sirià.
La mateixa Síria va donar la benvinguda a la "ajuda de Rússia" per l'exèrcit rus va dir que els atacs s'han debilitat el poder d'un grup autodenominat Estat Islàmic o conegut com ISIS.

Quatre vaixells de guerra russos segons informes van disparar 26 míssils contra 11 objectius ISIS.
Rússia va dir que havia llançat un atac amb coets contra el grup objectiu autodenominat Estat Islàmic o ISIS a Síria dels seus vaixells de guerra al Mar Caspi, que és d'aproximadament 1,500 quilòmetres.
El ministre de Defensa, Serguei Shoigu, va dir que quatre vaixells de guerra van disparar 26 míssils contra 11 objectius mar i destrueixen.
Mentre les forces de terra de Síria amb cobertura aèria per atacar Rússia, va dir que els funcionaris sirians.
Rússia nega les acusacions que la major part dels atacs que s'han embarcat en el blanc no ISIS.
Institucions activistes, l'Observatori Sirià per als Drets Humans, va informar dels avenços '' intensos combats en diversos mesos "a la província de Hama i Idlib.
Els enfrontaments es van produir després que el llançament d'un atac aeri de Rússia a la mateixa zona.
S'estima que els atacs des del mar Caspi és el primer atac coordinat des de l'aire colpeja a Rússia, un aliat pròxim del president sirià Bashar al-Assad, va començar el 30 de setembre.
Rússia ha dit que apunta a "tots els terroristes", però almenys part dels atacs aeris van ser reportats en la població civil i els grups rebels recolzats Occident.

Entrevista del president Bashar al-Assad emissió de televisió iraniana diumenge (04/10).
El president sirià, Bashar al-Assad representa Rússia va intervenir en la guerra civil a Síria com a molt important per a la seguretat de tota la regió de l'Orient Mitjà.
El líder sirià va dir que l'acció militar contra el grup de la coalició liderada pels Estats Units autodenominat Estat Islàmic o ISIS no van aconseguir evitar la propagació del terrorisme.
Va afirmar que només una coalició de Síria, Rússia, Iran i Iraq que podria prevenir danys a la regió.
"Aquesta coalició ha de tenir èxit, si no, serem testimonis de la destrucció de tota la regió. Creiem que aquesta coalició serà un èxit", va dir el president sirià en una entrevista amb la televisió iraniana va emetre el diumenge (04/10).
Segons ell, quatre països es van unir per vèncer el terrorisme i amb el temps arribarà a "resultats pràctics", a diferència de la coalició liderada pels Estats Units.
Rússia ha llançat atacs aeris contra el ISIS a Síria des de la setmana passada.
Quan presentacions president Bashar al-Assad, Rússia van continuar llançant atacs aeris a Síria.
Va esmentar que els russos van atacar posicions de ISIS, però els activistes diuen que l'objectiu d'enfocament són els grups que s'oposen al president Assad.

Fum pujant a causa dels atacs aeris a Kafr Nabel, província d'Idlib.
Els membres de la coalició liderada pels Estats Units, que va llançar una resistència a un grup autodenominat Estat Islàmic o ISIS, van instar Rússia a posar fi als atacs aeris que aquestes van colpejar el sirià grups d'oposició i civils.
En un comunicat conjunt emès el divendres (2 d'octubre), els Estats Units, Gran Bretanya, Turquia i altres membres de la coalició van dir que l'atac rus seria "només condueixen a més extremisme".
Rússia, que segons testimonis tornar a l'atac divendres (02/10), va dir que està apuntant a ISIS.
Un alt funcionari rus va dir que l'atac pot durar de tres a quatre mesos.
Alexei Pushkov, president de la junta d'Exteriors del Parlament rus, l'addició dels EUA només "pretendre" bombardejar ISIS.
Va prometre Rússia seria un funcionament més eficaç.
Forces aèries russes llancen un atac aeri a Síria el dimecres (30 de setembre).
Militar siriana va dir que Rússia ha dut a terme 18 atacs aeris des de dijous a la nit.
Entre ells es realitza a la província de Hama i Idlib, la província on hi ha fortaleses ISIS.

Parlament va acordar Rússia llança atacs aeris a Síria
Rússia diu que "milers de ciutadans russos s'ha unit al ISIS a Síria.
La casa de Rússia alta del parlament dimecres (30/09), va aprovar per unanimitat la petició del president Vladímir Putin va enviar tropes a un altre país.
Aquesta decisió va obrir el camí per al govern rus per llançar atacs aeris van colpejar un grup autodenominat Estat Islàmic o ISIS.
Un portaveu del govern rus, Serguei Ivanov, va dir que no enviaria tropes de terra a Síria i només utilitzarà el poder de l'aire.
Segons Ivanov, Rússia té interessos a Síria perquè "milers de ciutadans russos s'han unit a ISIS i s'han convertit en una amenaça per a la seguretat nacional".
"No és una qüestió d'aconseguir una meta o l'ambició de la nostra política exterior, segons l'al·legat pels països occidentals. Això és simplement perquè hi ha interessos nacionals de Rússia", va dir Ivanov.
Ivanov ha afegit el president sirià, Baixar al-Assad, ha sol·licitat formalment l'ajuda militar a Rússia.
Abans, durant un discurs a la seu de l'ONU, el president Putin va demanar una coalició més àmplia per combatre el terrorisme.
A més de Rússia, la coalició liderada pels Estats Units ha posat en marxa la primera atacs aeris a Síria en l'últim any.

Iran i Rússia es van oposar a ISIS, el suport a Al-Assad
El president rus, Vladímir Putin (dreta) dóna suport al govern sirià sota el president Bashar al-Assad (esquerra).
El president iranià, Hassan Rouhani i el president rus, Vladímir Putin, van expressar la seva determinació d'incloure el govern del president Bashar al-Assad en la lluita contra les milícies ISIS.
En una reunió amb una sèrie d'institucions de recerca i els periodistes abans de la sessió de les Nacions Unides va començar Assemblea General, Rouhani va dir que el govern d'Al-Assad no ha de ser atenuada si ISIS vol ser derrotat.

Dilengserkan
L'actitud de l'Iran i de Rússia no està en línia amb la posició dels països occidentals.
El primer ministre britànic, David Cameron, el president nord-americà Barack Obama i el president francès, François Hollande, va instar repetidament Al-Assad va ser expulsat del poder com a condició de l'acord de pau.
"(Baixar al-) Assad no pot ser part del futur de Síria. Ha sacrificat el seu propi poble. Ell ha ajudat a crear conflictes i crisis d'aquesta migració. Ell és l'oficial que va reclutar membres de ISIS ", va dir Cameron.
A Nova York, els líders del país van venir a assistir a l'Assemblea General de l'ONU enmig d'una crisi dels migrants i refugiats origen sirià.
Des del conflicte a Síria el 2011, més de 200.000 persones van morir. Després, al voltant de quatre milions de sirians han fugit a diversos països, entre ells Turquia, Líban, Jordània, a Europa.
Comparteix aquesta notícia Sobre compartir

Aquesta operació es va dur a terme arran de la decisió d'ampliar els esforços dels atacs contra els grups militants, segons ha informat l'agència de notícies AFP.
Francès primer atac aeri contra el poder del grup militant autodenominat Estat Islàmic o ISIS a Síria el diumenge (27/09).
Aquesta operació es va dur a terme arran de la decisió d'ampliar els esforços dels atacs contra els grups militants, segons ha informat l'agència de notícies AFP.
Oficina Presidencial francès va dir que l'atac aeri es va dur a terme després que es va dur a terme operacions de reconeixement en les últimes dues setmanes.
Fins al moment, França no va participar en els atacs aeris a l'Iraq, segons l'agència de notícies Reuters.
Operació "contra l'amenaça terrorista" Estat Islàmic en coordinació amb els socis regionals, va dir el comunicat.
'És inútil i poc realista'
A principis de setembre, el president François Hollande va dir que ha estat preparant per llançar atacs aeris contra l'estat islàmic grup militant a Síria.
No obstant això, va continuar, França des del principi va descartar l'enviament de tropes per atacar ISIS que va cridar "inútil i poc realista".
Fins al moment més de 220.000 sirians han mort i més de nou milions de ciutadans van sortir del país amb els desplaçats interns.
Comparteix aquesta notícia Sobre compartir

Les organitzacions russes de drets humans van protestar i la Xina sobre Síria

Grups d'oposició sirians encara rotundament en contra el president Bashar al-Assad.
Una coalició d'unes 200 organitzacions de drets humans commemorar l'aniversari de l'aparició de les protestes a Síria trucant a Rússia i Xina per donar suport a la política de les Nacions Unides cap al govern del president Assad.
Van demanar al Consell de Seguretat de l'ONU va aprovar una resolució en la qual pressiona al govern sirià a posar fi immediatament als atacs contra els manifestants.
Síria, Orient Mitjà
Van fer èmfasi en la necessitat que la comunitat internacional, incloent a Rússia i Xina per donar suport a aquesta resolució.
La trucada es produeix abans de la declaració de l'enviat especial de l'ONU i la Lliga Àrab per a Síria, Kofi Annan, que aquest divendres (16/3) presentarà els resultats del seu informe sobre la visita.
Terra cremada
Mentre que a Síria continuen els combats, les forces del president Bashar al-Assad, el moviment de terra cremada en diverses ciutats que ataquen, dit per l'organització Human Rights Watch (HRW).
'' Les tropes sirianes duen a terme una terra cremada en diverses ciutats mentre que Consell de Seguretat tertelikung mà per Rússia i la Xina '', va dir Sarah Leah Witson de HRW.
Quan les hostilitats continuen, Aràbia Saudita i Itàlia van decidir seguir algun estat anterior mitjançant el tancament de la seva ambaixada a causa de la violència que continua succeint.
HRW va dir que les forces del govern usant metralladores d'alt calibre, tancs, i va disparar morters indiscriminadament contra edificis o persones als carrers a les ciutats que van ser dirigits a la seva invasió.

Xina es va oposar als EUA en relació amb el Mar de la Xina Meridional
Washington creu Beijing construcció d'instal·lacions militars mesures dirigides a reforçar les reivindicacions.
Xina va arribar de tornada als Estats Units en relació amb les disputes territorials del Mar del Sud de Xina.
El portaveu del Ministeri de Relacions Exteriors, Hua Chunying, el corrent culpa ofensiva nord-americana "alguns països", que "segueixen fent servir el seu poder militar" a la regió.
La setmana passada, funcionaris nord-americans van dir que estaven considerant la direcció dels vaixells de guerra a la zona al voltant de les Spratly va declarar a la Xina com el seu territori.
Això ha desencadenat una guerra de paraules entre les dues superpotències d'això.
De la Xina va alarmar un nombre de veïns, i els EUA, ja que s'expandeix una sèrie de petites illes, de la BBC, Michael Bristow.
Washington creu que Pequín instal·lacions militars edifici pas té com a objectiu enfortir les reclamacions sobre la disputada regió.
Xina va declarar la construcció d'una legítima i necessària per protegir la seva sobirania.
L'enfrontament va començar quan funcionaris nord-americans van dir que estava considerant l'enviament de vaixells de guerra a la zona de 12 milles nàutiques de la que la Xina reclama com l'àrea al voltant de les Spratly.

Aràbia Saudita va tornar Iemen atac
22 abril 2015
Presentar
iemen atac saudita
Peu de foto
Un membre de les forces iemenites munten guàrdia al davant del centre comercial van ser destruïts per atacs aeris d'Aràbia.
La coalició, liderada per Aràbia Saudita rellançar atacs aeris contra els rebels Houthi al Iemen, mentre lluita a terra va continuar.
L'atac es produeix només unes hores després d'Aràbia Saudita va anunciar que s'aturen els atacs aeris contra Iemen.
Aràbia Saudita i les forces de la coalició han llançat atacs aeris durant les últimes quatre setmanes.
Un diplomàtic saudita va declarar que els atacs aeris que estan fent fins al moment ha aconseguit els resultats desitjats en l'atac a objectius militars.
Després dels atacs aeris, les forces rebels a prendre mesures de resposta per apoderar-se de la base militar a la ciutat de Taez.
Els combats també es va informar en la ciutat d'Aden, ciutat Huta i una petita ciutat, Daleh.
Fins i tot si els atacs aeris, el govern d'Aràbia Saudita va dir que un acord de pau encara està en curs i està en el procés de finalització.
Iran, que està acusat d'estar darrere dels rebels Houthi, havia lloat els atacs aeris halt Aràbia això com un pas endavant en les converses de pau.

El conflicte al Iemen fa Aden pel que 'ciutat fantasma'
7 abril 2015
Presentar

Peu de foto
Un tanc, al centre de la cruïlla d'Aden es esquinçat per la guerra des dels últims mesos.
El líder de la Creu Roja (CICR) va dir a la BBC a Aden, que el conflicte s'ha transformat la ciutat en un "poble fantasma".
Robert Ghosen dir subministraments mèdics necessiten amb urgència a la ciutat. Dilluns, un avió d'ajuda al Iemen vols cancel·lats a causa de problemes logístics.
L'Organització Mundial de la Salut (OMS) diu que més de 540 persones han mort en el conflicte.
En els últims mesos, el Iemen ha estat esquinçat per la guerra entre els diferents grups.
El principal conflicte es va produir entre els rebels Houthi lleials contra el govern del president Abdrabbuh Mansour Hadi, que ha fugit a Aràbia Saudita.
Aden estava assetjada, on els rebels Houthi empesos al sud de la capital Sanà.
En les últimes dues setmanes, els atacs aeris saudites dirigits rebels Houthi i els civils atrapats en el medi.

Peu de foto
Una família índia esquerra Iemen es distreia cada vegada més per la guerra.

Peu de foto
Els partidaris del president Abdurrabuh Mansour Hadi van prendre la posició llista per al tret.
'Ningú'
"Vam veure un munt de cossos van ser transportats a l'hospital, o va morir durant el nou portàtil", va dir Ghosen la BBC.
"L'hospital no tenia un subministrament adequat i el personal adequat", va dir de nou.
"Ningú mira, s'amaguen. Econòmic aturar del tot", va afegir, carrers "plena" de les escombraries i la runa dels edificis destruïts.
"[La ciutat es] ple d'homes armats de diverses faccions que lluiten. És una gran ciutat, i no hi ha funcionament", va dir Ghoden nou.
UNICEF va dir que almenys 74 persones van morir en el conflicte són nens. Afegeix la OMS 1.700 persones van resultar ferides.
El CICR abans havia cridat a un alto el foc de 24 hores a Aden, mentre que Rússia demana a Consell de Seguretat de les Nacions Unides per recolzar els atacs aeris "aturada".
El CICR ha rebut el permís de les forces de la coalició liderada per Aràbia Saudita per aterrar un avió que transportava personal mèdic i subministraments mèdics.

Al Jazeera va publicar documents secrets

Assentaments jueus
Converses Orient Mitjà obstaculitzats pel problema dels assentaments jueus

Cadena de notícies àrab Al Jazeera va publicar centenars de documents secrets esmenten detalls de les negociacions a l'Orient Mitjà.

El document esmenta, entre d'altres, l'Autoritat Palestina en secret va deixar Israel va ocupar il·legalment grans àrees de Jerusalem Est.

Les actuals negociacions entre Israel i els palestins es van estancar durant setmanes a causa de la negativa d'Israel a aturar la construcció d'assentaments jueus als territoris palestins ocupats.

Però la filtració de documents confidencials indiquen que el líder palestí estava disposat a donar una àmplia zona ocupada per Israel des de 1967, a canvi d'un acord.

Els temes més controvertits en el conflicte de l'Orient Mitjà és Jerusalem, reclamada per Israel i els palestins com la capital.

Els documents que no poden ser investigats de forma independent per la BBC, al·legant negociadors palestins preparats per discutir temes sensibles, com l'accés a la mesquita d'Omar al complex de la Mesquita d'Al-Aqsa.

Durant anys, els líders de la mateixa Paletina mantenen negociacions amb Israel i els Estats Units, però no van aconseguir cap resultat.

Propis palestins sovint han protestat, especialment en alguns llocs importants com l'est de Jerusalem, contra el que veuen com l'expansió israeliana i la debilitat dels seus propis líders.

Joves palestins, les forces israelianes es van enfrontar a la mesquita d'Al-Aqsa
28 setembre 2015
Presentar
A l'AqsaImage copyrightGetty Imatges
Peu de foto
Les forces de seguretat israelianes van prendre posicions en un nombre apareix a la cantonada del complex de la mesquita.
La violència va esclatar de nou entre les forces de seguretat israelianes i palestins de tot el complex de la Mesquita d'Al-Aqsa a Jerusalem.
La policia va llançar granades de gasos lacrimògens i paralitzants cap joves palestins que van llançar pedres i còctels Molotov contra les forces de seguretat israelianes dilluns (28/09).
Joves palestins tard es van atrinxerar a la mesquita. Es queden a la mesquita i anteriorment es van comprometre a "defensar" les mesquites.
Mesquita d'Al-Aqsa es troba al Haram Al-Sharif o conegut com la Muntanya del Temple pels jueus, que es considera un lloc sagrat per als musulmans i els jueus.
L'àrea va ser localitzat en la Jerusalem Yimur ocupada per Israel.
Visitants jueus van aconseguir una escorta al complex de la mesquita d'Al-Aqsa.
En aquest lloc anteriorment tingut freqüents enfrontaments, però la tensió va augmentar últimament.
Entre les causes és la sospita per part dels palestins que Israel vol canviar la configuració en el lloc, però Israel va negar que sospita.
Aquest esdeveniment va coincidir amb el primer dia de Sucot, o Festa dels Tabernacles per al poble jueu.

No és gent inusual considerar Llatina una superpotència, almenys una superpotència militar. Però Emmanuel Todd, a experts científics francesos difereixen. Llibre. titulat imperi Après l '. Essai sud la descomposició du système Americain (Edicions Gallimard, París, 2002) ha estat traduït a molts idiomes. En la versió alemanya, que Weltmacht EUA, ein Nachruf que s'han publicat Piper Verlag GmbH, Munic el 2003, Emmanuel Todd escriu que els EUA no és una superpotència, tant econòmica com militarment en l'economia .. Per bastant presentat aquí que Todd avaluar la magnitud de la dependència Estats Units a altres nacions en diversos aspectes de l'economia com una indicació que els Estats Units no és una superpotència econòmica que superen l'economia mundial.

Per discutir Todd veure que els Estats Units no és una superpotència militar necessitem examinar els principals punts de l'argumentació Todd. Va dir que la nació nord-americana té debilitats estructurals en l'àmbit militar. Històricament els nord-americans no han de topar amb una força igual força enemiga. A partir de la guerra que asimmetris amb les tribus índies. També en la Segona Guerra Mundial, els Estats Units davant els alemanys que vivien es va ensorrar a causa d'un fort cop per l'exèrcit soviètic. Després d'aterrar a Normandia operació militar nord-americà que no està equilibrat per la seva superioritat en material i nombre de persones. Todd expressar opinions Liddell Hart, estrategs i d'història militar britànica, que diu com forma lenta i burocràtica del moviment de tropes nord-americanes al terreny. Primacia nord-americana al mar i l'aire és molt gran com a resultat de la indústria de l'energia. Després de guanyar la batalla naval de Midway, els japonesos es van oposar a la guerra d'Estats Units per la guerra com amb els indis. Materials i logístics avantatges massa gran d'Estats Units i el Japó no són capaços de compensar. No obstant això, un altre cas d'operacions sobre el terreny. Després de la Segona Guerra Mundial, estava clar que les forces terrestres dels Estats Units són menys capaços de guanyar la guerra. L'èxit de Corea en només la meitat, mentre que al Vietnam fallar completament. No obstant això, els EUA s'enfronta un país petit i una capacitat molt més baixa de la indústria.

En els últims anys els Estats Units va desenvolupar el concepte d'una guerra sense o mínim com a resultat la xifra de morts pels nord-americans. Aquesta manera de pensar implica que les capacitats d'operacions en terra cada vegada menys fiable. Perquè en les operacions de terra és difícil evitar una trobada directa amb el poder del seu oponent. El concepte dels EUA basat en els avantatges tecnològiques per ser utilitzat tant com sigui possible. Aquest concepte. prioritzar els atacs aeris dirigits a la destrucció de la resistència enemiga i volar a través del bombardeig aeri amb míssils. Precisió Tech munició guiada (PGM) permet disparar míssils a perkenaan dret a llargues distàncies. A més, desenvolupat bombes intel·ligents o bomba perkenaannya dreta. Quant a l'ús de la focalització teledetecció o d'una revisió acurada de tota la regió mitjançant la utilització de satèl·lits d'aire. Equipat amb l'acció de la intel·ligència humana equipat per a la comunicació per permetre la presentació d'informes a l'instant i seguit per atacs aeris immediatament. D'aquesta manera s'estima que l'enemic pot ser destruïda en un futur no molt llunyà per atacs d'aire sense l'ús de les forces de terra. Després que les noves tropes terrestres enemigues triturat es mouen en territori enemic per consolidar la victòria .. Si ho fa, s'espera que resulti en víctimes mínims sobre les tropes nord-americanes .. Però aquest concepte seria difícil d'implementar si l'enemic té una capacitat de defensa aèria eficaç, va dir Todd. Per tant, els EUA només lluitaríem si l'altra part s'enfronten a un poder militar feble i limitat, especialment la seva defensa aèria.

Per mostrar al món exterior que els EUA segueix sent forta i el poder col·locació celebrada de les tropes nord-americanes en gran nombre a l'estranger, entre d'altres a Alemanya 60.053, 41.257 Japó, Corea del Sud 35.663, Itàlia 11.677, 11.379 britànics, a Espanya 3575. A més, hi ha 13 774 en els Balcans i en el Mig Orient 9956 persones. No obstant això, per dur a terme operacions militars no tenen la concreta capacitat altura del seu potencial. De fet, els vaixells de portaavions nord-americans (portaavions) són capaços de moure lliurement en els oceans del món. Aquesta és una projecció de l'energia que és important per a la supremacia política. Però a causa de la falta de voluntat per operar en el poder de la terra, llavors els EUA és menys capaç de mantenir una confrontació militar contra els opositors el poder militar és bastant gran. i només actuar en contra d'altres que van creure feble. ,

Tough postura dels Estats Units contra l'Islam per Todd va explicar de la següent manera:
el conflicte ideològic després de la derrota del comunisme;
pel control del petroli de l'Orient Mitjà que s'omple de majoria musulmana;
però sobretot perquè el món islàmic militarment feble;
i com una demostració de poder de l'estratègia dels Estats Units és barat i relativament segur.

Tals temes Todd argument que els EUA no és una superpotència militar.

És cert que després de la Segona Guerra Mundial sempre és un país petit o subdesenvolupat guerra d'Estats Units dirigida. Mai directament amb la Unió Soviètica. Comenceu amb Corea del Nord i Vietnam són els resultats menys concretes. Llavors atacar Panamà per arrestar al president. Guerra del Golf es limita només a l'alliberament de Kuwait i no procedir amb la conquesta de l'Iraq. L'atac a l'Afganistan encaixa en el nou concepte en comparació amb cap capacitat de defensa aèria. Forces terrestres nord-americanes es van mudar recentment després que les forces afganeses contra els talibans, les forces de l'Aliança del Nord, passant per primera vegada en. No obstant això, fins ara els EUA no ha aconseguit liquidar a Osama Bin Laden i Al-Qaida, tot i que és l'objectiu d'atacar l'Afganistan. L'atac a l'Iraq només després de mig desarmar el propi Iraq, a saber obeir la voluntat de les Nacions Unides per a destruir totes les armes grans. Fins i tot aparentment Iraq pot ser derrotat pel concepte d'una nova guerra, però fins ara els EUA no ha estat capaç de governar el país. Els EUA aclaparats pels atacs de la guerrilla iraquiana així comptar amb l'ajuda d'exèrcits d'altres països. Comandant de les tropes nord-americanes a l'Iraq reconeix que cada dia, de mitjana, hi ha 15 vegades el ingerències o atacs des del costat iraquià que posi en perill els membres.

Incapacitat Estats Units s'enfronta apareix un estat militar tant fort en l'edició d'avui de Corea del Nord. Els EUA ataquem Iraq amb el pretext que estava ocultant armes de destrucció massiva, però els càrrecs van ser fins ara no s'ha pogut verificar. A diferència de Corea del Nord obertament dir que té armes nuclears .. Si els EUA realment actitud conseqüent ell devem també atacar Corea del Nord, que des del principi ell va cridar eix del mal, juntament amb l'Iraq i l'Iran. No obstant això, els militars de Corea del Nord no pot ser considerat feble. Corea del Nord no vol desarmar a les seves armes nuclears abans dels EUA va dir que no li anava a atacar. Va amenaçar que si per l'atac d'Estats Units, Corea del Nord durà a terme una represàlia en espècie. Les forces nord-americanes a Corea del Sud i Japó podrien ser blanc d'atacs de venjança de Corea del Nord. L'actitud de Corea del Nord podria haver algun tipus de fanal, però de fet, fins ara, els EUA no atacar-lo. En marcat contrast amb la postura dels Estats Units a l'Iraq.

Aquesta descripció que fan els Estats Units no tant o tan fort com pensem. Avaluació Emmanuel Todd sembla correcte que els EUA no és una superpotència militar. No obstant això, a causa de US actitud hegemònica, la força es converteix en una amenaça per als països amb menor potència militar. Això anima les petites nacions s'armen perquè no es considera feble, fins i tot si cal amb les armes nuclears. Això es fa ara ASKekuatan atacar l'Iran per evitar militar d'Indonèsia és un dels principals major i més fort del món. En aquest moment, fins i tot la força dels Països Baixos no és comparable amb Indonèsia, i els nord-americans estan molt preocupats pel desenvolupament de les nostres forces militars recolzat massivament per l'última tecnologia de la Unió Soviètica.

1960, els Països Baixos se segueix arrelada a Papua. En veure el poder de la República d'Indonèsia, que és més greu, recolzat per Occident Holanda artifici disseny per formar un estat titella que semblava ser independent, però encara sota el control dels Països Baixos.

President Sukarno aviat prendre mesures extremes, objectius, reprendre Papua. Sukarno va emetre immediatament proclames sobre "Trikora" a Yogyakarta, i els seus continguts són:
1. frustrar l'establiment de l'estat titella de Papua fet al colonial holandès.
2. alçament Sang Saka Merah Putih tota Irian Occidental
3. Estigui preparat per a una mobilització general, mantenir la independència i la integritat de la pàtria de la nació.

Gràcies a la proximitat d'Indonèsia amb els soviètics, a continuació, Indonèsia va rebre ajuda massiva armada i la força aèria militar d'avançada al món, amb un valor enorme, US $ 2,5 mil milions. Actualment, les forces militars indonèsies a ser més fort en l'hemisferi sud.

La principal fortalesa d'Indonèsia en el moment en què va ser un dels principals Trikora vaixells de guerra més grans i més ràpids del món artificial de la classe Sverdlov Soviètica, amb 12 gegant calibre canó de 6 polzades. És KRI Irian, amb un pes gegant de 16.640 tones amb una tripulació de 1 270 persones, inclosos 60 oficials. Soviètica, ni tan sols donar aquest fort nau en qualsevol altre país, excepte Indonèsia. (Més nous vaixells de la classe Sigma Indonèsia ara només pesa 1600 tones).

Força Aèria d'Indonèsia també es va convertir en un de la flota aèria més mortal al món, que consta de més de 100 avions dels més avançats en aquest moment. Aquesta flota es compon de:
1. 20 supersònic de combat MiG-21 Fishbed.
2. 30 MiG-15 avions.
3. lluitador 49 d'alt subsònica MiG-17.
4. 10 MiG-19 avions supersònics.

MiG-21 Fishbed és un dels avions supersònics més avançat del món principal, que han estat capaços de volar a velocitats de fins a Mach 2. L'avió és encara més poderós que els avions més avançats del corrent dels Estats Units, supersònic F-104 Starfighter i F-5 Tiger. Mentre que els holandesos encara depenen dels avions de la Segona Guerra Mundial, com el P-51 Mustang.
Per al registre, la meravella d'avions MiG-21 i MiG-17 en la guerra de Vietnam per encoratjar als nord-americans va fundar la Tàctiques instructor United States Navy Strike Fighter, centre de formació de pilots més conegut com TOP GUN.

Indonèsia també té una flota de 26 de llarg abast bombarder estratègic El teu-16 Tupolev (Badger A i B). Això fa que Indonèsia va esdevenir un dels quatre països al món que té bombarders estratègics, és a dir, la dels Estats Units, Rússia i el Regne Unit. Port Base situada a Iswahyudi Air Field, de Surabaya.

Fins i tot la Xina i Austràlia també no han tingut aquest tipus de bombarders estratègics. Aquest bombarder també està equipat amb diversos equips d'electrònica avançada i míssils anti-vaixell de guerra especials AS-1 de la gossera, la potència explosiva pot enfonsar fàcilment els cuirassats Occidentals.

Indonèsia també té 12 submarins de la classe Whiskey, desenes de vaixells de guerra de classe Corvette, helicòpter setembre món MI-6, 41 helicòpter MI-4, diversos avions de transport incloent avions de transport pesat Antonov An-12B. En total, Indonèsia compta amb 104 naus de combat. Per no parlar dels milers dels millors fusells d'assalt en el moment i tot i així ser llegendària a aquest dia, l'AK-47.

Tot això fa que el poder marítim i aeri militar Indonèsia salasahtu dels més forts en el món. L'efecte és tan gran, tan Llatina sota la direcció de John F. Kennedy va obligar als holandesos a abandonar Papua, i va declarar en un fòrum de l'ONU que la transició del poder a Papua, dels Països Baixos a Indonèsia és una cosa que es pot acceptar

Així Crimea Rússia Fortalesa Militar
Un any després que Rússia es va annexionar la península de Crimea, ara un fort militar per fer front a Ucraïna. Fins a 40.000 soldats russos bé armades estacionades a la base militar del Mar Negre. Però la gent està patint.
 Russische Panzer Crema auf der
El president Vladímir Putin exactament un any després de l'annexió de la península de Crimea, va dir haver ordenat l'annexió d'Ucraïna a la regió del Mar Negre que és important per a l'estratègia. La raó, més del 75 per cent dels residents de la regió són russos ètnics que volen unir-se a Rússia.
En un referèndum unilateral que es va celebrar 16 març 2014, d'acord a Rússia més de 96 per cent de les persones opten per unir-se a la guerra de Crimea amb Rússia. El referèndum va ser estretament vigilat les forces militars russes en l'encobriment i no porten uniformes o insígnies. Sense observadors independents se'ls va permetre controlar. L'ONU va condemnar l'acció russa com una violació del dret internacional.
Ara, exactament un any després de la controversial referèndum, la regió península de Crimea en uns militars forces russes fortalesa per fer front a Ucraïna. Va informar entre 25.000 i 40.000 soldats russos bé armades estacionades a la base militar del Mar Negre. Soldats russos recolzats nous tancs, vehicles blindats, vaixells de guerra i avions de combat. Putin també no va descartar la col.locació d'armes atòmiques.
Amarga realitat en virtut de Rússia
Un any després de l'annexió de Rússia sota l'aparença d'un referèndum, els ciutadans de la regió de Crimea s'han d'enfrontar a l'amarga realitat. Ara les diverses qüestions en la vida quotidiana a la península que va fer que la base militar russa. Els problemes de trànsit, l'escassetat de combustible i els aliments són només alguns dels problemes que enfronten els ciutadans.
Qui realitat separatistes?
PER FET separatista pro russa FORT
Qui realitat separatistes?
Nombre de separatistes pro-russos a l'est d'Ucraïna va informar de prop de 20.000 persones. Crimea amb una població de 2 milions de dòlars, aproximadament el 60 per cent són pro-rus. Un 1500 a 3000 l'exèrcit regular rus estimat lluitar un separatista. Moscou va negar la participació dels seus soldats, però si resulta que ningú va ser assassinat o capturat, va trucar estaven de vacances i voluntaris per lluitar a l'est d'Ucraïna.
12345
Com a resultat de les sancions occidentals, totes les empreses europees i els EUA ha renunciat. En Crimea és ja no una sèrie de restaurant de menjar ràpid McDonalds. Targetes de crèdit Mastercard i Visa no són vàlids. També els punts de venda dels principals telèfons intel·ligents i ordinadors com Apple sempre s'ha tancat. Sectors econòmics pràctics Lunpuh.
Més que la gent miserables a la península de Crimea és la promulgació de la moneda russa, el ruble com el mitjà oficial de pagament. El tipus de canvi del ruble es va desplomar dràsticament a causa d'una varietat de sancions occidentals, va portar als residents d'ingressos reals de Crimea contracció pel mig.
Els productes alimentaris es subministren normalment d'Ucraïna, causa de l'embargament ha passat un any des s'abandoni. Com a resultat, el menjar era escassa, el preu puja, mentre que en els altres ingressos mà realitat va caure. Els residents van informar que l'activitat en l'any després de l'annexió de Crimea, només se centra en els assumptes militars. Segons s'informa, la logística d'enviament i de combustible per als militars en més del doble, mentre que irònicament residents van experimentar escassetat en tots els aspectes de la vida.
OPCIONS D'INFORME

Alto el foc acordat a l'est d'Ucraïna
Cimera Ucraïna a Minsk va accedir a un nou alto el foc en el conflicte a l'est d'Ucraïna. Va començar el 15 de febrer d'armes pesades a tot ésser retirats de la zona de conflicte. (2015.12.02)
Rússia Inici Exercici en la Guerra de Crimea
Rússia va començar jocs de guerra en la seva frontera a Ucraïna en moments en què els esforços per a la solució pacífica d'Ucraïna van realitzar intensivament per Alemanya i França. Si bé els resultats de la reunió de Merkel amb Obama a Washington segueixen sense estar clars.

Putin a punt per a la guerra nuclear empresa pel bé de Crimea
En un documental, el president rus, Vladímir Putin, va afirmar ser "llest" per utilitzar armes nuclears per defensar la península de Crimea. Va estar involucrat directament en la crisi a Ucraïna.
 L'expressió de Wladimir Putin Retrat aggressiv verärgert
Crimea és el president rus, Vladímir Putin, i el "llest" arriscar guerra nuclear amb la finalitat d'apoderar de la península a la vora del mar Negre. "Al principi no pensem per a la separació de la península de Crimea i Ucraïna, fins l'enderrocament del govern a Kíev."

El reconeixement es va fer Putin en un documental produït per la cadena de televisió Rossija 1 per tal de commemorar el primer aniversari de l'annexió de Crimea. La pel·lícula titulada "Crimea: Ruta de la Pàtria" que descriuen els fets ocorreguts fa un any gràcies a una acurada planificació i eskekusi exacta.

"Estem preparats" millorar l'estat d'alerta nuclear de Rússia al nivell més alt, va dir Putin. "Però crec que la situació no va molt lluny." El president va afirmar que considerar l'assumpte perquè no sap quina és la reacció d'Europa i els Estats Units en contra de les maniobres de Rússia en la guerra de Crimea.

Crimea pel bé de l'estabilitat en l'Interior

La pel·lícula es mostra quan diverses males notícies agafant Moscou. El mateix Vladímir Putin exposada a la qüestió perquè no apareix en públic des del 5 de març. La crisi econòmica continua fent estralls des l'embargament occidental i el col·lapse dels preus mundials del petroli.
1. Estats Units - 581.000.000.000 de dòlars
MAJOR FORÇA MILITAR 2015
1. Estats Units - 581.000.000.000 de dòlars
Representa el pressupost de defensa dels Estats Units d'enguany per prop de 39 per cent del pressupost total de tots els països del món per als militars, segons l'estudi de l'Institut Internacional d'Estudis Estratègics de Londres. Va prendre nota dels Estats Units té al voltant de 1,3 milions de personal, més de 30.000 vehicles blindats, 13.000 avions i helicòpters de combat, 10 portaavions, 72 submarins i desenes d'altres vaixells de guerra.

Preparatius de guerra ordres de Moscou

Putin té previst reunir-se amb el president del Kirguizistan, dilluns (16/3) al St. Petersburg. La seva presència sense dubte enterrarà qüestions pendents salvatges. Demostrativament, Putin es rumoreja que és dolenta, el diumenge (15/3) va ordenar a la Flota del Nord per tal de mantenir un exercici militar.

Un total de 40.000 soldats, 41 vaixells de guerra i 15 submarins que participen en l'acció. El propòsit de l'exercici és posar a prova la rapidesa crear una Flota del Nord pogués reaccionar a les amenaces.

Flota del Nord és part de l'Armada de Rússia durant la Guerra Freda col·loca el cercle polar. Actualment la Flota del Nord té la seu a Severomorsk adjacents a Noruega.

Xina, somni Resistència superpower
Xina va elevar el seu pressupost militar. El desenvolupament està en harmonia amb la nova confiança mostrada Beijing. Però la força es va poder demostrar de diverses maneres, no només els militars, d'acord amb Alexander Freund.

Poder de combat com una superpotència sens dubte no és propietat de la Xina. Beijing ha fet fins ara només armat amb el poder econòmic per estendre la seva influència al món. Impressionat, les mesures adoptades amb l'únic motor en marxa econòmica.

Xina també no participar en els grans conflictes, almenys militarment. Fins ara, el creixement econòmic té prioritat. Però ara es creu que el paradigma de canviar, perquè aquest últim va aparèixer cada vegada més segurs de la Xina, o també es pot cridar més agressiu.

La impressió es veu reforçada per la decisió de la Xina se suma al seu pressupost de defensa, encara que menys que l'any passat. Durant anys, la Xina va invertir enormes fons per modernitzar les seves forces militars.


Xina és el dret a convertir-se en una superpotència militar, després de menganggumkan creixement econòmic. D'altra banda, altres països poderosos imposen també en repetides ocasions els seus interessos a través de la força militar. Els Estats Units és certa, mentre que Rússia ha mostrat recentment pel conflicte a Ucraïna.

Però la mateixa lògica a desencadenar una cursa armamentista a Àsia no són només preocupat veïna Xina, sinó també a nivell internacional. Aquest desenvolupament no és només una qüestió de protegir el pols econòmic palpitant en els carrils comercials asiàtics mar, però el desenvolupament d'un paradigma comú que el conflicte ja no està determinada pels esforços diplomàtics, sinó per la força.

Això pot conduir al desastre i el seu impacte se sentirà arreu del món. Perquè aquesta vegada, a més de la Xina, altres països, com l'Índia, el Japó, Filipines, Indonèsia i Vietnam ajudarien a enfortir el seu exèrcit.

Hi ha un munt de possibilitats de conflicte a Àsia. Especialment respecte de les reclamacions superposades no hi ha illes habitables al Mar de la Xina del Sud i de l'Est més grans explosius botiga per cremar les forces nacionalistes.

Avions Bombarder en les Spratly?
BASES MILITARS XINESOS A Mar de la Xina Meridional
Avions Bombarder en les Spratly?
Des de mitjans de 2014 l'exèrcit xinès està ocupat expandint el "Fiery Cross Reef" en la vora occidental de les Spratly. Experts en el "Centre d'Estudis Internacionals i Estratègics" a Washington i la Iniciativa de Transparència Marítima Àsia creu cortina de bambú del país és la construcció de la base aèria al llarg de tres quilòmetres. La llarga pista d'aterratge capaç d'acomodar tipus d'avions bombarder de llarg abast que pertanyen a la H-6 de la Xina
Un indici de conflicte en les aigües que es van perllongar per l'obtenció de recursos naturals. Però, bàsicament, té com a objectiu ampliar la influència de tals afirmacions. I la Xina provoca mitjançant la construcció de bases militars a les Spratly.

Igual que a Japó, Xina recentment promulgada llei antiterrorista que permet als militars per protegir els interessos del país a l'exterior.

Però una vegada que l'augment del pressupost militar de la Xina no vol dir que Pequín es prepara per a la guerra. Fins ara els països asiàtics encara estan prestant atenció al creixement econòmic. a causa d'una economia en ràpid creixement crea prosperitat. I com més afavorits, aconseguint mínima també influir en el moviment nacionalista, ja sigui a Beijing, Tòquio o Washington.
D'altra banda, la potència es pot demostrar de moltes maneres. Perquè ara, fins i tot la Xina s'ha convertit en una superpotència sense almenys usant el seu poder militar.
La força militar d'Indonèsia Ocupar el lloc 12 en el món


Forces de la Marina van intercanviar trets amb l'enemic quan l'exercici de simulació sobre el Navy Pier integrat de salut Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, Java Oriental, dimarts (28/7). (Entre // Zabur Karuru)
Forces de la Marina van intercanviar trets amb l'enemic quan l'exercici de simulació sobre el Navy Pier integrat de salut Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, Java Oriental, dimarts (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA - Membre de la Comissió I de la facció PKS Sukamta dir, advertint a la independència podria ser la nació número 70 per a reflectir l'impuls posseïa forces de defensa. Indonèsia hauria de ser un Estat fort en defensa i la seguretat econòmica, social, cultural, polític i.

"Defensa fort d'Indonèsia no ha de ser una amenaça per a altres nacions, sinó pel benestar de la nació mateixa. També és que Indonèsia respectat per altres nacions i contribuir en el manteniment de la pau mundial, ja que el mandat de la Constitució de 1945", va dir, el dijous (06.08 ).

L'esperit de la 70a independència d'Indonèsia hauria de reflectir-fixar les forces de defensa d'Indonèsia. Agència de qualificació potència militar del món Poder Militar Mundial d'Incendis en 2015 va ocupar Indonèsia ocupa el lloc 12 amb l'índex de potència 0,5231.

Amb l'esperit d'independència, Indonèsia ha d'augmentar el seu índex de poder. S'espera que el 2016 l'índex de poder Indonèsia podria superar els 10 potències militars del món i en 2024 podria entrar en els cinc món superior.

"Per aconseguir l'augment necessari dels recursos humans, equips de defensa, i el pressupost. Exèrcit Personal Actualment números 400 milers i tenen una molt bona capacitat de combat", va dir.

Sukamta explicat, Indonèsia té un nombre de tropes d'elit especialitzada en cada dimensió, com Kopassus i Raider en AD, Paskhas i Denbravo (Destacament Bravo) 90 UA, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib) i Denjaka ( destacament Jala Mangkara) a la Lliga Americana.

El personal militar de potència de combat encara pot ser superior al d'altres països quan s'enfronten a vis a vis al camp sense una arma.

"La supervivència d'energia i combatre les forces d'elit d'energia que ja han reconegut la seva grandesa per altres països. Això és molt orgullós, però no complaent, Indonèsia ha de millorar la quantitat i la qualitat", va dir.

D'any en any, va dir, el pressupost per a l'equip de defensa de compra i actualització continua augmentant. "També ens encoratja que el pressupost s'incrementi per als anys següents", va dir de nou.

Va afegir que si els recursos humans, equips de defensa i pressupostos segueixen millorant la quantitat i qualitat a través del programa i les Forces Essencials Pla Estratègic mínims (MEF), Indonèsia podria anar a cinc grans potència militar mundial el 2024.
No comments:

Post a Comment