!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, November 3, 2015

Tercera Guerra Mundial s'inicia des del Mig Orient?

El viatge no va ser acabada (381)

(Part cents vuitanta-un, Depok, Java Occidental, Indonèsia 15 d'octubre de 2015, 15:09)

Tercera Guerra Mundial s'inicia des del Mig Orient?

La guerra civil a Síria, la guerra al Iemen, el conflicte a Corea, illes Spratley en disputa al Mar de la Xina del Sud i el conflicte a Ucraïna i al nord d'Àfrica sembla ser el desencadenant inicial una guerra mundial llavors III en el futur. Si això succeeix, és difícil imaginar anar a la supervivència de la humanitat avui en dia, ja que si com a resultat de la disputa s'estén a una guerra mundial III, la destinació de l'existència humana es veu amenaçada, això podria ser cridat l'Alcorà i la Sunnah com els primers signes de mort imminent (destrucció humana), a causa de actuar i la negligència i l'home kezoliman si mateix.
A causa de la Tercera Guerra Mundial, inevitablement implicarà poder militar posseïa superpotència nuclear dels Estats Units, Rússia, Xina, Gran Bretanya, França, Alemanya, Japó, Corea del Nord, Índia, Pakistan, Israel i l'Iran.
Amb míssils nuclears encapçalat posseïen aquests estats és suficient per a destruir el 90 per cent de la població de la terra en la tercera guerra mundial.
Probablement a causa de la destrucció i la destrucció de la població de la terra, les restes humanes que encara poden ser difícils de reconstruir una nova civilització enrere com els dels éssers humans en l'actualitat.
La guerra a Síria, més difícil serà de més, perquè aquesta guerra ha suposat la competència política i la influència dels militars mundials superpotència Rússia i els Estats Units.
Estats Units, amb aliats de l'OTAN i els membres de la Lliga Àrab per proporcionar assistència armes, municions i entrenament militar per als grups d'oposició a Síria contra el règim d'Assad que van ajudar a l'Iran, xiïta Hezbollah al Líban i Rússia.
A més del conflicte polític en el conflicte sirià s'ha convertit en una jihad camp de batalla per a la majoria de l'oposició sunnita contra Assad règim recolzats xiïta Hezbollah i xiïta Iran i Rússia
D'altra banda, la ideologia dels xiïtes i sunnites (Ahlul Sunnah waljamaah) està en marcat contrast amb el 90 per cent, els sunnites acusen els xiïtes com una heretgia, ja que té mengkafirkan els companys del Profeta Muhammad,
Sunnites acusen xiïta mushab Alcorà utilitza diferents sunnita mushab. Sunita usant l'Alcorà Mushab Usmani, sdangkan mushab xiïta fatimita, que és molt més gruixuda que Mushab Usmani.
Sunita de majoria Indonèsia va representar al Consell d'Ulemes d'Indonèsia (MUI) va emetre una fatwa (ja que el President Prof. MUI Hamka aquesta doctrina xiïta és heretgia. Així també la fatwa emesa els famosos erudits sunnites d'Aràbia Saudita, el Pakistan, l'Índia i el nord d'Àfrica (Egipte ).
Mentre que els clergues xiïtes tenen el seu propi argument que els companys havien estat pagans, entre d'altres acusen els companys del Profeta Muhammad va permetre durant tres dies després de la mort del recentment enterrat. Mentre que els investigadors sunnita melilai el retard no es va deure a deliberar, però a causa dels amics van sacsejar, sorpresos i no podien creure que el Profeta Muhammad, que acabava vist morir, de manera que com a resultat de la demora va ser interpretada de manera diferent pels seguidors del xiïta.
Així que els conflictes a Síria i l'Iraq entre ISIS (Estat Islàmic) és ara no només una guerra política, sinó que condueix a una guerra d'ideologia. Entre règim xiïta iraquià que va ajudar xiïta Iran i la libanesa xiïta Hezbollah, contra ISIS, que és recolzat per 25000 jihadistes de més de 100 països, incloent a Rússia, Tadjikistan, Afganistan, els Estats Units i els estats membres de l'OTAN.
Aràbia Saudita i els seus aliats de la Lliga Àrab per donar suport a una coalició de 18 països encapçalats pels EUA i l'OTAN combat ISIS. Aràbia Saudita va acusar ISIS com a grup Khawarij, així com xiïta acusada d'heretgia.
Clergues saudites van argumentar que no van trobar els grups escindits dels musulmans, d'acord amb els companys de Ahl Sunnah wal Jama'ah excepte entre els seguidors d'As-Salaf al-Salih Ahlul Hadiz.

El Mu'tazilah com podria correspondre als companys de les grans figures, mentre denuncien les grans figures de la justícia i van baixar el seu amic i els van acusar d'heretgia, com Al-Wasil bin Atho 'que diu: Si Ali, Az-Zubair Tholhah i després jo no testifiquen castigat a causa del seu testimoni. [Veure A-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

Els jariyíes havien sortit de la religió i menyempal de la congregació dels musulmans pel fet que alguns punts bàsics de la seva doctrina és mengkafirkan Ali i el seu fill, Ibn Abbas, Uzman, Talha, Ayesha i Mu'awiyah i no es troba en les propietats dels companys de les persones assetjar i mengkafirkan ells.

Com Shufiyah, subestimen el llegat dels Profetes i degradar el transmissor del Llibre i la Sunnah i els seus mensifatkan com la persona morta. Un gran home que diu: Vostè pren el seu coneixement, de la mort mentre prenem el nostre coneixement de la gran vida que no està mort (Déu) directament. Per tant, diuen amb la boca per rebutjar hadits- sanad: m'ha mengkhabarkan el meu cor de Rabb.

Quant als xiïtes, han cregut que els companys havien transcorregut després de la mort del Profeta, sallallahu 'alaihi wa salam, excepte unes poques persones, veure Al-Kisyiy -un d'ells- sacerdot narra la història del cas Rijalnya llibre. 12.13 d'Abu Jafar, que ha declarat: Tot el apòstata després de la mort del Profeta, sallallahu 'alaihi wa salam, excepte tres, em vaig dir: Qui és la tercera persona? Ell va respondre: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary i Salman Al-Farisiy.

I narra en p.13 d'Abu Jafar, va dir: Els emigrants i Anshor ha sortit (de la religió) a excepció de tres. [Veure el treball d'Al-Kaafiy d'Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini consulta la seva gran -tokoh en el moment de això- denunciats i maleïts Abu Bakr i Umar en el seu llibre cas Kasyful Asroor, 131, va declarar: De cert syaikhani (Abu Bakr i Umar) ... i des d'aquí ens trobem obligat a presentar proves prova de les seves desviacions són alhora molt clar sobre l'Alcorà amb la finalitat de demostrar que els dos tenien menyelisihinya.

I va tornar a dir termes de 137: ... i el Profeta va tancar els ulls (d) mentre que tant les orelles no hi ha comentaris sobre Ibn al-Jattab, que erigeixen la falsedat i kufr provenen de la pràctica, kezindikan i penyelisihan dels versicles en l'Alcorà una gloriosa.

Com Murji'ah, creuen que la fe d'aquests hipòcrites que estan en la mateixa fe kenifakan Assabiqunal Awalun (les primeres persones que es van convertir a l'Islam) dels Emigrants i els ajudants.

Com tots es corresponien amb els amics mentre es troben:

Poble elegit Mengkafirkan d'entre ells
No accepten a tot el que són narrats pel Profeta, sallallahu 'alaihi wa salam en dret aqidah i la xaria.
Segueix la civilització bizantina i la filosofia grega

En conclusió
Aquests grups tots ens volen negar els testimonis del Llibre i la Sunnah i denunciant ells mentre són més dignes de retret, i són la zindiq.

Per tant, és evident que la comprensió d'al-salaf es manhaj Firqatun Najiyah i Ath-Thaifah Al-Mansura en el concepte de comprensió, acceptació i Istidlal (decisió legal).

Mentre que aquells que segueixen l'exemple dels companys són els que treballen amb les narracions (Hadith) són de dret autèntic i autèntic Xara Dalah, amb la carretera i l'entesa amic, i aquesta és la seva forma de vida Ahlul Hadiz, no el curs de Ahl-ul-Bid'ah i luxúria. Tan cert i el fort el que descrivim quan expliquem el seu èxit en la forma arbitrar al Profeta, sallallahu 'alaihi wa salam amb l'èxit de la persona que va prendre la sunna, sallallahu' alaihi wa salam i la Sunnah dels quatre califes després d'ell.
Les disputes entre sunnites amb xiïta segons molts historiadors de l'Islam no es poden separar de la vella rivalitat entre perses ètnics i àrabs en el Mig Orient.
D'altra banda, després que el rei D'Andrea (Pèrsia / Iran) havia dominat gran part de l'Orient Mitjà i d'Àsia Central i parts d'Europa podrien llavors conquerit i derrotat pel Califato islàmic, amb el que l'original de la religió persa zoroastrisme a l'Islam.
Però pel que sembla, influències i rivalitat cultural, zoroastrians no volen ser eliminats simplement pels perses, de manera que l'Islam que es va desenvolupar a l'Iran és molt diferent de l'Islam a l'Orient Mitjà dominat la nació àrab.
Característiques diferents d'Islam sunnita que es diu grups xiïtes. Història d'aquesta divisió es va activar per primera vegada per l'auge de bin Abi Talib Ali es va convertir en califa Uthman reemplaçar els rebels morts.
Quan l'augment de Ali es va convertir en califa en suport de tots els amics, a excepció de Muawiya, que va haver d'admetre Ali després que Ali processar una vegada que els rebels assassins Usman, però Ali va trobar aquest temps només ocupat vol unir els musulmans es divideixen, la unitat s'havia convertit priotitas nova buscats buscar i perseguir la Usman assassins.
Muawiyah que un grup de clan (llinatge amb Usman) realitzar iytihad que la justícia es va establir per primera vegada, es va reconèixer el govern d'Ali. Diferència Ijtihad entre el grup d'Ali i Muawiyah és quin color és l'origen inicial de la discòrdia entre els musulmans i ara s'ha convertit en diferències ideològiques entre xiïtes i sunnites.
D'altra banda, els recents Shia assumeixen tots els companys del Profeta són kafir (apòstata) excepte companys d'ascendència persa com Salman Al Farsi.
Shia Rafidah tan sols considerar i purificar Ali, que Ali era el que realment mereix ser l'últim profeta. Fins i tot el xiïta també idolatren línies de sang i fill llinatge Ali Hussein Ali es va casar amb la filla de l'antic rei de Pèrsia conquerida pel califa Umar bin Jattab.
Encara Ali tenia molts fills, com Hassan, però el culte únics descendents de Hussein que es van casar amb la filla del rei de Pèrsia, perquè 12 imants xiïtes són tots del llinatge d'Ali Hussein, nét del profeta Mahoma.
Una altra diferència és el problema Alcorà, quan sunnita usant Mushab Usmani (Mushab recollit durant el Califat de Usman), a continuació, utilitzar Mushab Shia fatimí (Fàtima era la filla del profeta Mahoma i esposa d'Ali).
Fins i tot la paraula versió xiïta Llibre Sagrat Alcorà fatimis és més gruixuda que Mushab Usmani.
Per tant Gent Shia mengkafirkan els companys (sunnita Mai mengkafirkan Ali i amic d'ascendència persa), fins i tot menhormati ells, de manera que el Hadith (Sunnah / A-Hikma) Profeta Muhammad va narrar tots els amics, inclosos els de Salman Al Farsi utilitzat Islam sunnita, després de On ordenats autèntics hadices o dhoif hadiz hasan (sanadnya feble o Fals).
Sacerdots que els recullen Imam Buchori aquest hadiz, el Imam musulmà, Imam Syafei, Imam Hambali, Imam Hanafi i Maliki Imant.
Per això, el Consell d'Ulemes d'Indonèsia (MUI), que va dominar la Ulama NU, Muhammadiyah, Hidayatullah, EXACTAMENT, tots sunnites, ja que el President de la MUI pel Prof. Dr. Hamka mengelluarkan fatwa que els xiïtes com Sesat flux (amb 10 criteris de la raó).
Així que el conflicte a Síria, l'Iraq i el Iemen pot ser complicat i difícil de conciliar, per a cadascuna de les parts en conflicte sentir igualment Jihad guerra santa.


Snowden: ISIS Osques Israel, els EUA i el Regne Unit

REPUBLIKA.CO.ID, extreballadors de l'Agència de Seguretat Nacional (NSA) dels Estats Units Edward Snowden va dir que si Estat Islàmic de l'Iraq i Síria (ISIS) és una organització formada per la cooperació d'intel·ligència dels tres països.
Citat de Global Research, una organització de recerca independent en els mitjans canadencs, Snowden va revelar que la unitat d'intel·ligència de la britànica, nord-americana i el Mossad israelià, treballant junts per crear un nou estat califat anomenat ISIS.
Snowden va dir que les agències d'intel·ligència dels tres països que formen una organització terrorista per atraure els extremistes de tot el món. Ells criden a aquesta estratègia com el 'niu d'abella'.
Documents de la NSA llançat Smowden mostra com l'estratègia rusc dissenyat per protegir els interessos dels sionistes per crear el lema de l'Islam. Sobre la base d'aquests documents, l'única manera de protegir els interessos dels Jueus és crear un enemic a la frontera.
L'estratègia es fa per posar tots els extremistes en el mateix lloc amb tanta facilitat apuntat. No només això, el ISIS perllongaria la inestabilitat a l'Orient Mitjà, especialment als països àrabs.
Sobre la base d'aquests documents, el líder ISIS Abu Bakr al-Baghdadi també obtenir un any complet d'entrenament militar del Mossad, Israel. Al-Baghdadi també aconseguir un curs de teologia i de la retòrica de les agències d'intel·ligència sionistes.

Truqui a l'Iran ISIS nord-americà Titelles Protector d'Israel

Cap de les Forces Armades de l'Iran, el general Massud Jazayeri Bigadir diuen ISIS format pels EUA per protegir Israel. (Especial)
TEHERAN - El cap de les forces armades de l'Iran, el general Massud Jazayeri Bigadir cridar ISIS format pels Estats Units (US) per protegir Israel. Segons Jazayeri, és vist des d'una assistència americana encoberta donat al ISIS.

"No obstant això, veiem aquest tema, ens fixem en el suport nord-americà als grups terroristes ISSL. Ho fan amb la finalitat de protegir Israel de l'amenaça en aquesta regió", va dir Jayazeri, segons ha informat Farsnews divendres (16/10).

Jayazeri a dir, la forma en els EUA va ajudar ISIS és amb membentangan una cadena d'influència a l'Orient Mitjà, que està enfortint lentament ISIS. La cadena ha demostrat ser capaç de limitar el moviment de Hezbollah al Líban, la supressió de les forces de la resistència ISIS i fins i tot capaços de pressionar l'Iran, pel que no pot fer molt a l'Orient Mitjà.

Síria, va dir Jayazeri, és el principal punt de trencar les cadenes que poder. Per tant, l'Iran tractarà d'ajudar a Síria a trencar la cadena, que també tracten d'enderrocar al govern sirià.

Ell creu que, amb l'ajuda de l'Iran, Síria i després serà capaç de guanyar la batalla, i trencar les cadenes que han estirat els EUA en els últims quatre anys a Síria.

"Els" governants "en els últims quatre anys constantment tractant d'enderrocar al govern sirià. Sota el suport de l'Iran, no només el govern sirià no serà enderrocat, sinó també a Síria per obtenir una nova victòria", va dir.





Rússia i els Estats Units sobre el títol reunió espai aeri sirià

(BBC) - El Pentàgon va dir que els avions han de maniobrar la separació que no està massa a prop dels avions de guerra russos.
Rússia ha acordat celebrar una reunió amb els Estats Units sobre els atemptats de seguretat actual a Síria, segons el Pentàgon.
La reunió va ser "molt probable que succeeixi aquest cap de setmana", va dir el portaveu Peter Cook.
Hi ha el temor impactaran col·lisió causa de que els Estats Units i Rússia són els dos atemptats amb bomba a Síria malgrat separat.
Estats Units i l'OTAN aliats interromput a causa dels avions a reacció Rússia té diverses vegades van violar l'espai aeri de Turquia.
A principis d'aquesta setmana, funcionaris del Pentàgon va dir que han de fer almenys una maniobra de "separació segura" que els avions de combat dels Estats Units no s'acosten massa a l'aeronau russa sobre Síria.
Aquest incident es va produir l'1 d'octubre, però el Pentàgon no va donar més explicacions.
S'espera que aquesta reunió per discutir la quantitat de la distància de separació entre els dolls dels Estats Units i Rússia i el que és el llenguatge estàndard de comunicació de la tripulació.
Rússia també ha llançat coets des de bucs de guerra al Mar Caspi.
Hi ha la preocupació que Rússia realment atacat opositors al president Bashar al-Assad, no una posicions militants ISIS.
El secretari de Defensa nord-americà Ashton Carter divendres (9/10) ha acusat Rússia de les operacions militars "fonamentalment defectuós" a Síria i es "encendre una guerra civil que fomenten l'extremisme".
Però Moscou va negar la declaració dient que en l'última setmana van atacar objectius en lloc de ISIS.

'Caiguda a l'Iran míssils de creuer russos
Els funcionaris del Ministeri de Defensa va dir que els Estats Units, els míssils de creuer russos disparats des del Mar Caspi als objectius a Síria cau a l'Iran.
Dos funcionaris que van demanar l'anonimat, va dir que no està clar si hi ha danys per incendi aquests míssils.
Un funcionari va dir que quatre míssils fora de la línia de foc.
L'agència de notícies iraniana va citar al governador de la província Takab, l'oest de l'Iran, que diu que els objectes estranys que cau sobre el poble.
Ministeri de Defensa rus va dir que tots els míssils van arribar als objectius desitjats a Síria.
Van dir funcionaris russos dimecres (07/08) havia disparat 26 míssils de creuer dels vaixells de combat russos al Mar Caspi amb l'objectiu de grups jihadistes al nord de Síria presa nord-oest.
L'afirmació que els míssils russos a l'Iran aquesta tardor apareix quan l'OTAN va reafirmar que van a defensar els seus aliats.
L'OTAN diu que ha canviat el procediment que permet el desplegament de tropes per ser més ràpid.
Aquest desenvolupament ve com Rússia va augmentar la seva participació militar en el conflicte sirià.
La mateixa Síria va donar la benvinguda a la "ajuda de Rússia" per l'exèrcit rus va dir que els atacs s'han debilitat el poder d'un grup autodenominat Estat Islàmic o conegut com ISIS.

Quatre vaixells de guerra russos segons informes van disparar 26 míssils contra 11 objectius ISIS.
Rússia va dir que havia llançat un atac amb coets contra el grup objectiu autodenominat Estat Islàmic o ISIS a Síria dels seus vaixells de guerra al Mar Caspi, que és d'aproximadament 1,500 quilòmetres.
El ministre de Defensa, Serguei Shoigu, va dir que quatre vaixells de guerra van disparar 26 míssils contra 11 objectius mar i destrueixen.
Mentre les forces de terra de Síria amb cobertura aèria per atacar Rússia, va dir que els funcionaris sirians.
Rússia nega les acusacions que la major part dels atacs que s'han embarcat en el blanc no ISIS.
Institucions activistes, l'Observatori Sirià per als Drets Humans, va informar dels avenços '' intensos combats en diversos mesos "a la província de Hama i Idlib.
Els enfrontaments es van produir després que el llançament d'un atac aeri de Rússia a la mateixa zona.
S'estima que els atacs des del mar Caspi és el primer atac coordinat des de l'aire colpeja a Rússia, un aliat pròxim del president sirià Bashar al-Assad, va començar el 30 de setembre.
Rússia ha dit que apunta a "tots els terroristes", però almenys part dels atacs aeris van ser reportats en la població civil i els grups rebels recolzats Occident.

El president sirià, Bashar al-Assad representa Rússia va intervenir en la guerra civil a Síria com a molt important per a la seguretat de tota la regió de l'Orient Mitjà.
El líder sirià va dir que l'acció militar contra el grup de la coalició liderada pels Estats Units autodenominat Estat Islàmic o ISIS no van aconseguir evitar la propagació del terrorisme.
Va afirmar que només una coalició de Síria, Rússia, Iran i Iraq que podria prevenir danys a la regió.
"Aquesta coalició ha de tenir èxit, si no, serem testimonis de la destrucció de tota la regió. Creiem que aquesta coalició serà un èxit", va dir el president sirià en una entrevista amb la televisió iraniana va emetre el diumenge (04/10).
Segons ell, quatre països es van unir per vèncer el terrorisme i amb el temps arribarà a "resultats pràctics", a diferència de la coalició liderada pels Estats Units.
Rússia ha llançat atacs aeris contra el ISIS a Síria des de la setmana passada.
Quan presentacions president Bashar al-Assad, Rússia van continuar llançant atacs aeris a Síria.
Va esmentar que els russos van atacar posicions de ISIS, però els activistes diuen que l'objectiu d'enfocament són els grups que s'oposen al president Assad.

Els membres de la coalició liderada pels Estats Units, que va llançar una resistència a un grup autodenominat Estat Islàmic o ISIS, van instar Rússia a posar fi als atacs aeris que aquestes van colpejar el sirià grups d'oposició i civils.
En un comunicat conjunt emès el divendres (2 d'octubre), els Estats Units, Gran Bretanya, Turquia i altres membres de la coalició van dir que l'atac rus seria "només condueixen a més extremisme".
Rússia, que segons testimonis tornar a l'atac divendres (02/10), va dir que està apuntant a ISIS.
Un alt funcionari rus va dir que l'atac pot durar de tres a quatre mesos.
Alexei Pushkov, president de la junta d'Exteriors del Parlament rus, l'addició dels EUA només "pretendre" bombardejar ISIS.
Va prometre Rússia seria un funcionament més eficaç.
Forces aèries russes llancen un atac aeri a Síria el dimecres (30 de setembre).
Militar siriana va dir que Rússia ha dut a terme 18 atacs aeris des de dijous a la nit.
Entre ells es realitza a la província de Hama i Idlib, la província on hi ha fortaleses ISIS.

Rússia diu que "milers de ciutadans russos s'ha unit al ISIS a Síria.
La casa de Rússia alta del parlament dimecres (30/09), va aprovar per unanimitat la petició del president Vladímir Putin va enviar tropes a un altre país.
Aquesta decisió va obrir el camí per al govern rus per llançar atacs aeris van colpejar un grup autodenominat Estat Islàmic o ISIS.
Un portaveu del govern rus, Serguei Ivanov, va dir que no enviaria tropes de terra a Síria i només utilitzarà el poder de l'aire.
Segons Ivanov, Rússia té interessos a Síria perquè "milers de ciutadans russos s'han unit a ISIS i s'han convertit en una amenaça per a la seguretat nacional".
"No és una qüestió d'aconseguir una meta o l'ambició de la nostra política exterior, segons l'al·legat pels països occidentals. Això és simplement perquè hi ha interessos nacionals de Rússia", va dir Ivanov.
Ivanov ha afegit el president sirià, Baixar al-Assad, ha sol·licitat formalment l'ajuda militar a Rússia.
Abans, durant un discurs a la seu de l'ONU, el president Putin va demanar una coalició més àmplia per combatre el terrorisme.
A més de Rússia, la coalició liderada pels Estats Units ha posat en marxa la primera atacs aeris a Síria en l'últim any.
Rússia i els Estats Units sobre el títol reunió espai aeri sirià
El Pentàgon va dir que els avions han de maniobrar la separació que no està massa a prop dels avions de guerra russos.
Rússia ha acordat celebrar una reunió amb els Estats Units sobre els atemptats de seguretat actual a Síria, segons el Pentàgon.
La reunió va ser "molt probable que succeeixi aquest cap de setmana", va dir el portaveu Peter Cook.
Hi ha el temor impactaran col·lisió causa de que els Estats Units i Rússia són els dos atemptats amb bomba a Síria malgrat separat.
Estats Units i l'OTAN aliats interromput a causa dels avions a reacció Rússia té diverses vegades van violar l'espai aeri de Turquia.
A principis d'aquesta setmana, funcionaris del Pentàgon va dir que han de fer almenys una maniobra de "separació segura" que els avions de combat dels Estats Units no s'acosten massa a l'aeronau russa sobre Síria.
Aquest incident es va produir l'1 d'octubre, però el Pentàgon no va donar més explicacions.
S'espera que aquesta reunió per discutir la quantitat de la distància de separació entre els dolls dels Estats Units i Rússia i el que és el llenguatge estàndard de comunicació de la tripulació.
Rússia també ha llançat coets des de bucs de guerra al Mar Caspi.
Hi ha la preocupació que Rússia realment atacat opositors al president Bashar al-Assad, no una posicions militants ISIS.
El secretari de Defensa nord-americà Ashton Carter divendres (9/10) ha acusat Rússia de les operacions militars "fonamentalment defectuós" a Síria i es "encendre una guerra civil que fomenten l'extremisme".
Però Moscou va negar la declaració dient que en l'última setmana van atacar objectius en lloc de ISIS.

'Caiguda a l'Iran míssils de creuer russos
Fotos del Ministeri de Defensa de Rússia mostra míssils russos llançats des del mar Caspi.
Els funcionaris del Ministeri de Defensa va dir que els Estats Units, els míssils de creuer russos disparats des del Mar Caspi als objectius a Síria cau a l'Iran.
Dos funcionaris que van demanar l'anonimat, va dir que no està clar si hi ha danys per incendi aquests míssils.
Un funcionari va dir que quatre míssils fora de la línia de foc.
L'agència de notícies iraniana va citar al governador de la província Takab, l'oest de l'Iran, que diu que els objectes estranys que cau sobre el poble.
Ministeri de Defensa rus va dir que tots els míssils van arribar als objectius desitjats a Síria.
Van dir funcionaris russos dimecres (07/08) havia disparat 26 míssils de creuer dels vaixells de combat russos al Mar Caspi amb l'objectiu de grups jihadistes al nord de Síria presa nord-oest.
L'afirmació que els míssils russos a l'Iran aquesta tardor apareix quan l'OTAN va reafirmar que van a defensar els seus aliats.
L'OTAN diu que ha canviat el procediment que permet el desplegament de tropes per ser més ràpid.
Aquest desenvolupament ve com Rússia va augmentar la seva participació militar en el conflicte sirià.
La mateixa Síria va donar la benvinguda a la "ajuda de Rússia" per l'exèrcit rus va dir que els atacs s'han debilitat el poder d'un grup autodenominat Estat Islàmic o conegut com ISIS.

Quatre vaixells de guerra russos segons informes van disparar 26 míssils contra 11 objectius ISIS.
Rússia va dir que havia llançat un atac amb coets contra el grup objectiu autodenominat Estat Islàmic o ISIS a Síria dels seus vaixells de guerra al Mar Caspi, que és d'aproximadament 1,500 quilòmetres.
El ministre de Defensa, Serguei Shoigu, va dir que quatre vaixells de guerra van disparar 26 míssils contra 11 objectius mar i destrueixen.
Mentre les forces de terra de Síria amb cobertura aèria per atacar Rússia, va dir que els funcionaris sirians.
Rússia nega les acusacions que la major part dels atacs que s'han embarcat en el blanc no ISIS.
Institucions activistes, l'Observatori Sirià per als Drets Humans, va informar dels avenços '' intensos combats en diversos mesos "a la província de Hama i Idlib.
Els enfrontaments es van produir després que el llançament d'un atac aeri de Rússia a la mateixa zona.
S'estima que els atacs des del mar Caspi és el primer atac coordinat des de l'aire colpeja a Rússia, un aliat pròxim del president sirià Bashar al-Assad, va començar el 30 de setembre.
Rússia ha dit que apunta a "tots els terroristes", però almenys part dels atacs aeris van ser reportats en la població civil i els grups rebels recolzats Occident.

Entrevista del president Bashar al-Assad emissió de televisió iraniana diumenge (04/10).
El president sirià, Bashar al-Assad representa Rússia va intervenir en la guerra civil a Síria com a molt important per a la seguretat de tota la regió de l'Orient Mitjà.
El líder sirià va dir que l'acció militar contra el grup de la coalició liderada pels Estats Units autodenominat Estat Islàmic o ISIS no van aconseguir evitar la propagació del terrorisme.
Va afirmar que només una coalició de Síria, Rússia, Iran i Iraq que podria prevenir danys a la regió.
"Aquesta coalició ha de tenir èxit, si no, serem testimonis de la destrucció de tota la regió. Creiem que aquesta coalició serà un èxit", va dir el president sirià en una entrevista amb la televisió iraniana va emetre el diumenge (04/10).
Segons ell, quatre països es van unir per vèncer el terrorisme i amb el temps arribarà a "resultats pràctics", a diferència de la coalició liderada pels Estats Units.
Rússia ha llançat atacs aeris contra el ISIS a Síria des de la setmana passada.
Quan presentacions president Bashar al-Assad, Rússia van continuar llançant atacs aeris a Síria.
Va esmentar que els russos van atacar posicions de ISIS, però els activistes diuen que l'objectiu d'enfocament són els grups que s'oposen al president Assad.

Fum pujant a causa dels atacs aeris a Kafr Nabel, província d'Idlib.
Els membres de la coalició liderada pels Estats Units, que va llançar una resistència a un grup autodenominat Estat Islàmic o ISIS, van instar Rússia a posar fi als atacs aeris que aquestes van colpejar el sirià grups d'oposició i civils.
En un comunicat conjunt emès el divendres (2 d'octubre), els Estats Units, Gran Bretanya, Turquia i altres membres de la coalició van dir que l'atac rus seria "només condueixen a més extremisme".
Rússia, que segons testimonis tornar a l'atac divendres (02/10), va dir que està apuntant a ISIS.
Un alt funcionari rus va dir que l'atac pot durar de tres a quatre mesos.
Alexei Pushkov, president de la junta d'Exteriors del Parlament rus, l'addició dels EUA només "pretendre" bombardejar ISIS.
Va prometre Rússia seria un funcionament més eficaç.
Forces aèries russes llancen un atac aeri a Síria el dimecres (30 de setembre).
Militar siriana va dir que Rússia ha dut a terme 18 atacs aeris des de dijous a la nit.
Entre ells es realitza a la província de Hama i Idlib, la província on hi ha fortaleses ISIS.

Parlament va acordar Rússia llança atacs aeris a Síria
Rússia diu que "milers de ciutadans russos s'ha unit al ISIS a Síria.
La casa de Rússia alta del parlament dimecres (30/09), va aprovar per unanimitat la petició del president Vladímir Putin va enviar tropes a un altre país.
Aquesta decisió va obrir el camí per al govern rus per llançar atacs aeris van colpejar un grup autodenominat Estat Islàmic o ISIS.
Un portaveu del govern rus, Serguei Ivanov, va dir que no enviaria tropes de terra a Síria i només utilitzarà el poder de l'aire.
Segons Ivanov, Rússia té interessos a Síria perquè "milers de ciutadans russos s'han unit a ISIS i s'han convertit en una amenaça per a la seguretat nacional".
"No és una qüestió d'aconseguir una meta o l'ambició de la nostra política exterior, segons l'al·legat pels països occidentals. Això és simplement perquè hi ha interessos nacionals de Rússia", va dir Ivanov.
Ivanov ha afegit el president sirià, Baixar al-Assad, ha sol·licitat formalment l'ajuda militar a Rússia.
Abans, durant un discurs a la seu de l'ONU, el president Putin va demanar una coalició més àmplia per combatre el terrorisme.
A més de Rússia, la coalició liderada pels Estats Units ha posat en marxa la primera atacs aeris a Síria en l'últim any.

Iran i Rússia es van oposar a ISIS, el suport a Al-Assad
El president rus, Vladímir Putin (dreta) dóna suport al govern sirià sota el president Bashar al-Assad (esquerra).
El president iranià, Hassan Rouhani i el president rus, Vladímir Putin, van expressar la seva determinació d'incloure el govern del president Bashar al-Assad en la lluita contra les milícies ISIS.
En una reunió amb una sèrie d'institucions de recerca i els periodistes abans de la sessió de les Nacions Unides va començar Assemblea General, Rouhani va dir que el govern d'Al-Assad no ha de ser atenuada si ISIS vol ser derrotat.






Peu de foto

Dilengserkan
L'actitud de l'Iran i de Rússia no està en línia amb la posició dels països occidentals.
El primer ministre britànic, David Cameron, el president nord-americà Barack Obama i el president francès, François Hollande, va instar repetidament Al-Assad va ser expulsat del poder com a condició de l'acord de pau.
"(Baixar al-) Assad no pot ser part del futur de Síria. Ha sacrificat el seu propi poble. Ell ha ajudat a crear conflictes i crisis d'aquesta migració. Ell és l'oficial que va reclutar membres de ISIS ", va dir Cameron.
A Nova York, els líders del país van venir a assistir a l'Assemblea General de l'ONU enmig d'una crisi dels migrants i refugiats origen sirià.
Des del conflicte a Síria el 2011, més de 200.000 persones van morir.
Aquesta operació es va dur a terme arran de la decisió d'ampliar els esforços dels atacs contra els grups militants, segons ha informat l'agència de notícies AFP.
Francès primer atac aeri contra el poder del grup militant autodenominat Estat Islàmic o ISIS a Síria el diumenge (27/09).
Aquesta operació es va dur a terme arran de la decisió d'ampliar els esforços dels atacs contra els grups militants, segons ha informat l'agència de notícies AFP.
Oficina Presidencial francès va dir que l'atac aeri es va dur a terme després que es va dur a terme operacions de reconeixement en les últimes dues setmanes.
Fins al moment, França no va participar en els atacs aeris a l'Iraq, segons l'agència de notícies Reuters.
Operació "contra l'amenaça terrorista" Estat Islàmic en coordinació amb els socis regionals, va dir el comunicat.
'És inútil i poc realista'
A principis de setembre, el president François Hollande va dir que ha estat preparant per llançar atacs aeris contra l'estat islàmic grup militant a Síria.
No obstant això, va continuar, França des del principi va descartar l'enviament de tropes per atacar ISIS que va cridar "inútil i poc realista".
Fins al moment més de 220.000 sirians han mort i més de nou milions de ciutadans van sortir del país amb els desplaçats interns.
Grups d'oposició sirians encara rotundament en contra el president Bashar al-Assad.
Una coalició d'unes 200 organitzacions de drets humans commemorar l'aniversari de l'aparició de les protestes a Síria trucant a Rússia i Xina per donar suport a la política de les Nacions Unides cap al govern del president Assad.
Van demanar al Consell de Seguretat de l'ONU va aprovar una resolució en la qual pressiona al govern sirià a posar fi immediatament als atacs contra els manifestants.
Van fer èmfasi en la necessitat que la comunitat internacional, incloent a Rússia i Xina per donar suport a aquesta resolució.
La trucada es produeix abans de la declaració de l'enviat especial de l'ONU i la Lliga Àrab per a Síria, Kofi Annan, que aquest divendres (16/3) presentarà els resultats del seu informe sobre la visita.
Terra cremada
Mentre que a Síria continuen els combats, les forces del president Bashar al-Assad, el moviment de terra cremada en diverses ciutats que ataquen, dit per l'organització Human Rights Watch (HRW).
'' Les tropes sirianes duen a terme una terra cremada en diverses ciutats mentre que Consell de Seguretat tertelikung mà per Rússia i la Xina '', va dir Sarah Leah Witson de HRW.
Quan les hostilitats continuen, Aràbia Saudita i Itàlia van decidir seguir algun estat anterior mitjançant el tancament de la seva ambaixada a causa de la violència que continua succeint.
HRW va dir que les forces del govern usant metralladores d'alt calibre, tancs, i va disparar morters indiscriminadament contra edificis o persones als carrers a les ciutats que van ser dirigits a la seva invasió.

Xina es va oposar als EUA en relació amb el Mar de la Xina Meridional
Washington creu Beijing construcció d'instal·lacions militars mesures dirigides a reforçar les reivindicacions.
Xina va arribar de tornada als Estats Units en relació amb les disputes territorials del Mar del Sud de Xina.
El portaveu del Ministeri de Relacions Exteriors, Hua Chunying, el corrent culpa ofensiva nord-americana "alguns països", que "segueixen fent servir el seu poder militar" a la regió.
La setmana passada, funcionaris nord-americans van dir que estaven considerant la direcció dels vaixells de guerra a la zona al voltant de les Spratly va declarar a la Xina com el seu territori.
Això ha desencadenat una guerra de paraules entre les dues superpotències d'això.
De la Xina va alarmar un nombre de veïns, i els EUA, ja que s'expandeix una sèrie de petites illes, de la BBC, Michael Bristow.
Washington creu que Pequín instal·lacions militars edifici pas té com a objectiu enfortir les reclamacions sobre la disputada regió.
Xina va declarar la construcció d'una legítima i necessària per protegir la seva sobirania.


Kini mao ang tinuod nga human sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan mao ang kanunay nga ang usa ka gamay nga nasod o atrasado target sa US nga gubat. Wala direkta uban sa Unyon Sobyet. Sugdi uban sa North Korea, ug Vietnam ang tanan dili kaayo kongkreto nga resulta. Unya-atake sa Panama sa pagdakop sa presidente. Gulf Gubat lamang limitado ngadto sa kagawasan sa Kuwait ug wala mopadayon sa pagbuntog sa Iraq. Ang pag-atake sa Afghanistan mohaom sa bag-o nga konsepto ingon nga supak ngadto sa walay hangin nga depensa kapabilidad. US nga yuta nga pwersa mibalhin bag-o lang human sa Afghan nga pwersa batok sa mga Taliban, sa Northern Alliance mga pwersa, una nagalihok sa. Apan hangtud karon, ang US nga wala nakahimo sa liquidate Osama bin Laden ug Al Qaeda, bisan pa nga kini mao ang tumong sa pag-atake sa Afghanistan. Ang pag-atake sa Iraq lamang human sa katunga sa dis-armahan Iraq sa iyang kaugalingon, nga mao ang pagtuman sa kabubut-on sa United Nations sa paglaglag sa tanan nga mga dagko nga mga armas. Bisan daw Iraq mahimong gipildi sa konsepto sa usa ka bag-o nga gubat, apan hangtud karon ang US wala makahimo sa pagdagan sa nasud. US nalumsan sa mga Iraqi gerilya sa pag-atake sa ingon pagkuha sa sa tabang sa mga panon sa ubang mga nasud. Commander sa mga tropa sa US sa Iraq-ila nga sa adlaw-adlaw sa aberids adunay 15 ka mga panahon sa pagbalda o pag-atake gikan sa Iraqi nga bahin nga mameligro sa mga miyembro.

Katakos US-atubang sa usa ka lig-on nga medyo militar sa estado makita sa karon nga isyu sa North Korea. Ang US giatake Iraq sa pasumangil nga kini nagtago hinagiban sa masa nga kalaglagan, apan ang mga kaso sa mga hangtud karon dili mapamatud-an. Sukwahi sa North Korea sa dayag ingon nga kini may armas nukleyar .. Kon ang US tinuod nga miresulta nga kinaiya siya kinahanglan usab nga pag-atake sa North Korea, nga gikan sa sinugdan iyang gitawag Axis sa dautan uban sa Iraq ug Iran. Apan, ang North Korea sa militar dili isipon nga mahuyang. North Korea dili gusto nga dis-armahan ang mga nukleyar nga mga armas sa wala pa ang US miingon nga dili moatake sa kaniya. Siya gihulga nga kon sa US pag-atake, North Korea og usa ka pagbalos sa matang. US mga pwersa sa South Korea ug Japan mahimong target alang sa panimalos pag-atake sa North Korea. North Korea sa tinamdan ni mahimong sa pipila ka mga matang sa bluff, apan sa pagkatinuod, hangtud karon sa US wala-atake kaniya. Sukwahi sa US baroganan sa Iraq.

Kana nga paghulagway nagabuhat America dili ingon sa daghan nga sama o ingon nga lig-on samtang kita maghunahuna. Emmanuel Todd assessment daw husto nga ang US mao ang dili usa ka sa militar superpower. Apan, tungod sa US hegemonic tinamdan, ang kalig-on mahimo nga usa ka hulga sa mga nasud uban sa dili kaayo gamhanan militar. Kini nagdasig sa gagmay nga mga nasud-armas sa ilang kaugalingon alang sa wala giisip nga maluya, bisan pa kon gikinahanglan sa nukleyar nga mga armas. Nga karon nahimo ASKekuatan-atake Iran sa pagpugong sa Indonesia militar mao ang usa sa mga nag-unang kinadak-ug lig-on nga sa kalibutan. Niadtong panahona, bisan pa ang mga kalig-on sa Netherlands dili ikatandi sa Indonesia, ug ang mga Amerikano kaayo nabalaka mahitungod sa kalamboan sa atong mga pwersang militar gisuportahan massively pinaagi sa pinaka-ulahing teknolohiya sa Soviet Union.

1960, ang mga Netherlands gihapon entrenched sa Papua. Pagtan-aw sa gahum sa Republika sa Indonesia nga mao ang mas grabe, Netherlands Western-gipaluyohan pagdisenyo panglansis sa pagporma sa usa ka itoy nga estado nga daw independente, apan sa gihapon ubos sa pagkontrolar sa Netherlands.

Presidente Sukarno madugay grabeng mga lakang, mga tumong, pagbawi Papua. Sukarno dayon nga gi-isyu proklamasyon sa "Trikora" sa Yogyakarta, ug ang mga sulod niini mao ang:
1. gipakyas sa pagtukod sa itoy nga estado sa Papua gihimo sa pinulongang Dutch kolonyal.
2. pagsakwat Sang Saka Merah Putih sa tibuok West Irian
3. Pag-andam alang sa usa ka kinatibuk-ang mobilisasyon, sa pagpadayon sa kagawasan ug integridad sa nasud sa yutang natawhan.

Salamat sa sa duol sa Indonesia uban sa mga Sobyet, unya Indonesia makadawat kaylap nga tabang panon sa mga sakayan ug sa air force abante nga militar sa kalibutan uban sa usa ka higante nga bili, US $ 2.5 bilyon. Sa pagkakaron, ang Indonesian nga pwersang militar nga mahimong lig-on nga sa habagatang bahin sa kalibutan.

Ang nag-unang kusog sa Indonesia sa panahon nga kini mao ang usa sa mga nag-unang Trikora kinadak-ug labing paspas barko de gera sa artipisyal nga kalibutan sa mga Sobyet Sverdlov klase, uban sa 12 higante kanyon kalibre sa 6 pulgada. Kini mao ang kri Irian, uban sa usa ka higante nga gibug-aton 16.640 tonelada sa usa ka crew sa 1 270 nga mga tawo, lakip na sa 60 ka mga opisyal. Sobyet, wala gayud bisan pa sa paghatag niini nga lig-on nga barko sa bisan unsa nga lain nga mga nasud, gawas sa Indonesia. (Bag-o nga mga sakayan sa klase Sigma Indonesia karon lamang motimbang 1600 tonelada).

Indonesian nga air force nahimo usab nga usa sa mga deadliest hangin panon sa mga sakayan sa kalibutan, nga naglangkob sa mga labaw pa kay sa 100 eroplano sa labing abante nga sa maong panahon. Kini nga panon sa mga sakayan naglangkob sa:
1. 20 supersonic fighter MIG-21 Fishbed.
2. 30 mig-15 aircraft.
3. 49 high-subsonic fighter MIG-17.
4. 10 mig-19 supersonic eroplano.

Mig-21 Fishbed mao ang usa sa mga nag-unang kalibutan sa labing abante nga supersonic eroplano, nga makahimo sa molupad sa gikusgon sa Mach 2. Ang eroplano mao ang bisan pa sa mas gamhanan pa kay sa kasamtangan nga Amerika sa labing abante nga eroplano, supersonic F-104 Starfighter ug F-5 Tiger. Samtang ang mga Olandes pa mosalig sa eroplano sa Gubat sa Kalibotan II sama sa P-51 Mustang.
Kay ang talaan, ang katingalahang mga butang sa mga eroplano mig-21 ug MIG-17 sa Gubat sa Vietnam sa pagdasig sa mga Amerikano gitukod sa United States Navy Strike Fighter Tactics Magtutudlo, mga piloto training center labing maayo nga nailhan nga TOP armas.

Indonesia usab nga adunay usa ka panon sa mga sakayan sa 26 hataas-nga-laing estratehikong bomber Tu-16 Tupolev (Badger A ug B). Kini naghimo sa Indonesia nahimong usa sa upat lamang ka mga nasud sa kalibutan nga adunay estratehikong tigpamomba, nga mao ang US, Russia, ug sa United Kingdom. Homeport nahimutang sa Iswahyudi Air Field, Surabaya.

Bisan China ug Australia usab wala niini nga matang sa estratehikong bombers. Kini nga bomber usab himan sa lain-laing mga abante nga electronic equipment ug espesyal nga anti-warship missiles AS-1 Kennel, kansang explosive gahum dali rang mohubas ang mga panggubatan West.

Indonesia usab 12 whiskey-klase submarino, daghang Corvette klase sa panggubatan, 9 sa kalibutan helicopter MI-6, 41 helicopter MI-4, nagkalain-laing transport aircraft lakip na ang bug-at nga transport aircraft Antonov Usa ka-12b. Sa kinatibuk-an, Indonesia adunay 104 combat mga barko. Dili sa naghisgot sa mga linibo sa mga labing maayo nga pag-atake pusil sa panahon ug sa gihapon mahimong legendary niining adlawa, ang AK-47.

Kini ang tanan naghimo sa Indonesia salasahtu dagat ug hangin militar gahum sa lig-on nga sa kalibutan. Ang epekto mao ang sa ingon ka dako nga, mao nga Amerika ubos sa pagpangulo ni Juan F. Kennedy nagpugos sa mga pinulongang Dutch sa pagbiya sa Papua, ug miingon diha sa usa ka UN forum nga ang transisyon sa gahum sa Papua, gikan sa Netherlands ngadto sa Indonesia mao ang usa ka butang nga mahimong gidawat

Busa Crimean Russian nga Military Kuta
Usa ka tuig human sa Russia sa dugang nga gipadayag sa Crimea, karon usa na ka militar kuta sa pag-atubang sa Ukraine. Mosangko sa 40,000-ayo-mga armadong Russian nga mga sundalo nga nagbantay sa base militar sa Itom nga Dagat. Apan ang mga tawo nag-antos.
 Russische Panzer auf der Cream
Presidente Vladimir Putin gayud sa usa ka tuig human sa annexation sa mga Crimean peninsula, nag-angkon nga nagsugo sa mga annexation sa Ukraine sa Black Sea rehiyon nga mao ang importante alang sa mga pamaagi. Ang rason, labaw pa kay sa 75 porsiyento sa rehiyon sa mga residente sa mga etniko nga mga Ruso nga gusto sa pag-apil sa Russia.
Sa usa ka unilateral nga referendum nga gipahigayon sa Marso 16, 2014, sumala sa Rusya sa kapin sa 96 porsiyento sa mga tawo mopili sa pag-apil sa mga Crimea uban sa Russia. Ang reperendum hugot nga gibantayan Russian nga pwersang militar nga nagtakuban ug dili magsul-ob uniporme o insigniya. Walay independenteng tigpaniid gitugotan sa pag-monitor. Ang UN silot sa Russian nga aksyon ingon nga usa ka paglapas sa internasyonal nga balaod.
Karon, tukma gayud sa usa ka tuig human sa kontrobersyal nga referendum, ang Crimean peninsula rehiyon ngadto sa usa ka militar nga kuta Russian nga mga pwersa sa pag-atubang sa Ukraine. Panghimatuod sa taliwala sa 25,000 ngadto sa 40,000-ayo-mga armadong Russian nga mga sundalo nga nagbantay sa base militar sa Itom nga Dagat. Russian nga mga sundalo gipaluyohan bag-ong tangke, armored sakyanan, barko de gera ug combat aircraft. Putin usab wala magmando sa placement sa atomic hinagiban.
Mapait nga kamatuoran sa ilalum sa Russia
Usa ka tuig human sa Russian nga annexation sa ilalum sa mga ngalan sa usa ka referendum, citizens sa Crimea rehiyon kinahanglan nga-atubang sa mapait nga kamatuoran. Karon ang mga nagkalain-laing mga isyu ngadto sa matag adlaw nga kinabuhi sa peninsula nga naghimo sa Russian nga base militar. Traffic problema, kanihit sa gasolina ug pagkaon nga mao ang lang ang pipila sa mga problema nga giatubang sa mga lungsoranon.
Kinsa tinuod Separatista?
KAMATUORAN KON NGANONG separatista PRO-RUSSIA LIG-ON
Kinsa tinuod Separatista?
Gidaghanon sa mga pro-Russian nga separatists sa silangan nga bahin sa Ukraine report sa mga 20,000 ka mga tawo. Crimea uban sa usa ka populasyon sa 2 milyon, mga 60 porsiyento sa mga pro-Russian nga. Usa ka gibana-bana nga 1,500 ngadto sa 3,000 ka Russian nga regular nga kasundalohan nakig-away sa usa ka separatist. Moscow gilimod kalambigitan sa iyang mga sundalo, apan kon kini nagpamatuod nga walay usa nga namatay o nadakpan, nga gitawag sila sa bakasyon ug sa volunteer sa pagpakig-away sa sidlakang Ukraine.
12345
Ingon sa usa ka resulta sa kasadpang silot, ang tanan nga European nga mga kompaniya ug sa US miluwat. Sa Crimea mao ang karon dili na sa usa ka serye sa mga McDonald ni pagpuasa sa pagkaon restaurant. Mastercard ug Visa credit cards dili balido. Usab ang mga sales outlets sa nag-unang smartphones ug mga computer sama sa Apple dugay na sirado. Lunpuh praktikal nga sektor sa ekonomiya.
More sa paghimo sa makalolooy nga mga tawo sa Crimean peninsula mao ang enactment sa mga Russian nga currency, ruble ingon sa mga opisyal nga paagi sa pagbayad. Ruble exchange rate plunged ayo tungod sa usa ka matang sa kasadpang silot, nga gipangulohan sa tinuod nga kinitaan sa mga residente sa Crimea shrinkage sa katunga.
Pagkaon kasagaran supplied gikan sa Ukraine, tungod sa embargo na sa usa ka tuig sukad gihunong. Ingon sa usa ka resulta, nihit ang pagkaon, ang bili mitungas, samtang sa laing bahin kita sa tinuod nahulog. Residente mitaho nga kalihokan sa Crimean tuig human sa annexation, lamang naka-focus sa militar sa mga kalihokan. Gikataho, shipping logistics ug sugnod alang sa militar labaw pa kay sa midoble, samtang sa laing mga residente nasinati kanihit sa tanang bahin sa kinabuhi.
REPORT OPSIYON

Hunong-buto miuyon sa Eastern Ukraine
Ukraine summit sa Minsk miuyon sa usa ka bag-o nga hunong-buto diha sa panagbangi sa sidlakang Ukraine. Nagsugod Pebrero 15 sa tanan nga mga bug-at nga mga hinagiban nga mipahawa gikan sa gubot nga dapit. (12.02.2015)
Russian nga Sugdi ehersisyo sa Crimean Gubat
Russia nagsugod sa gubat dula sa iyang utlanan sa Ukraine sa usa ka panahon sa diha nga ang mga paningkamot sa malinawon nga solusyon sa Ukraine gipahigayon intensively sa Germany ug France. Samtang ang mga resulta sa miting Merkel uban sa Obama sa Washington magpabilin nga klaro.

Putin Andam alang sa Gubat Nukleyar gilunsad tungod sa Crimea
Sa usa ka documentary, Russia Presidente Vladimir Putin nag-angkon nga "andam" sa paggamit sa armas nukleyar sa pagpanalipod sa Crimean Peninsula. Siya direkta nga nalambigit sa krisis sa Ukraine.
 Wladimir Putin sa ekspresyon Porträt aggressiv verärgert
Crimea mao ang Russia Presidente Vladimir Putin ug sa "andam" nagpameligro sa nukleyar nga gubat aron sa pagdakop sa peninsula sa kabaybayonan sa Itom nga Dagat. "Kami sa sinugdanan wala maghunahuna sa pagbulag sa Crimea ug Ukraine, hangtud sa pagkapukan sa sa gobyerno sa Kiev."

Ang pag-ila gihimo Putin sa usa ka documentary nga gipatungha sa telebisyon station Rossija 1 aron sa pagtimaan sa unang anibersaryo sa annexation sa Crimea. Ang pelikula nga giulohan og "Crimea: Route sa Homeland" nga naghulagway sa mga panghitabo nahitabo sa usa ka tuig na ang milabay sa mga pasalamat sa mainampingon nga pagplano ug tukmang eskekusi.

"Kita andam" sa pagpalambo sa Russian nga nukleyar alert status sa labing taas nga ang-ang, Putin miingon. "Apan ako nagtuo nga ang kahimtang dili halayo." Ang presidente sa nag-angkon sa paghunahuna sa mga butang tungod kay siya wala masayud kon unsa ang reaksyon sa Europe ug Estados Unidos batok sa mga maniobra sa Russia sa Crimea.

Crimea tungod sa kalig-on diha sa Interior

Ang pelikula nga gipakita sa diha nga nagkalain-laing mga dili maayo nga mga balita nga nagkupot sa Moscow. Vladimir Putin sa iyang kaugalingon abong sa sa isyu tungod kay wala gayud mipakita sa publiko sukad pa sa 5 Marso. Ang krisis sa ekonomiya mao ang pa pagkasuko sukad kasadpang embargo ug ang pagkahugno sa kalibutan nga presyo sa lana.
1. Estados Unidos - 581 bilyones USD
Kinadak MILITAR KUSOG 2015
1. Estados Unidos - 581 bilyones USD
Kini nga tuig nga US defense budget hinungdan sa mga 39 porsiyento sa kinatibuk-ang budget sa tanan nga mga nasud sa kalibutan alang sa militar, sumala sa pagtuon sa International Institute alang sa Strategic Studies sa London. Nakamatikod US adunay bahin sa 1.3 ka milyon nga mga personahe, labaw pa kay sa 30,000 armored sakyanan, 13,000 eroplano ug combat helicopter, 10 aircraft carriers, 72 submarino ug daghang sa uban nga mga barkong iggugubat.

Gubat Pagpangandam sugo gikan sa Moscow

Putin gikatakda sa pagsugat sa mga Presidente sa Kyrgyzstan, Lunes (16/3) sa St. Petersburg. Ang presensya sa pagkamatuod ilubong ihalas nga talagsaong mga isyu. Ipakita, Putin ang rumored nga mahimong masakiton, Domingo (15/3) nagsugo sa Northern Fleet aron sa paghupot sa usa ka militar nga ehersisyo.

Mokabat sa 40,000 tropa, 41 barko de gera ug 15 submarino nga nalambigit sa aksyon. Ang katuyoan sa ehersisyo sa pagsulay sa unsa nga paagi sa madali paghimo sa usa ka Northern Fleet nga reaksiyon sa mga hulga.

Northern Fleet mao ang bahin sa mga Russian nga Navy sa panahon sa Cold Gubat gibutang sa polar nga lingin. Sa pagkakaron ang Northern Fleet may headquarters sa Severomorsk tapad sa Norway.

China damgo Kalig-on superpower
China sa pagbanhaw sa iyang militar nga budget. Ang kalamboan anaa sa panag-uyon uban sa mga bag-o nga pagsalig nga gipakita Beijing. Apan ang puwersa sa mahimong gipakita diha sa nagkalain-laing mga paagi, dili lang sa militar, sumala sa Alexander Freund.

Combat gahum ingon nga usa ka superpower sa pagkatinuod dili gipanag-iya sa mga Chinese. Beijing nga sa ingon nga layo gihimo lamang nga sangkap sa hinagiban sa ekonomiya sa gahum sa pagsabwag impluwensya sa kalibutan. Nakadayeg, lakang gikuha lamang alang sa ekonomiya engine running.

China usab gayud moapil sa mga mayor nga mga panagbangi, sa labing menos militar. Busa sa halayo, sa ekonomiya nga pagtubo adunay prayoridad. Apan karon ang paradigm gituohan nga nausab, tungod kay ang ulahing mitungha mas masaligon sa China, o usab nga gitawag nga mas agresibo.

Ang impresyon nga gipalig-on sa China lakang midugang sa iyang depensa budget, bisan tuod dili kaayo kay sa miaging tuig. Kay ka tuig China puhunan dako nga pundo aron sa modernize sa iyang pwersang militar.


China mao ang katungod nga mahimong usa ka sa militar nga gahum, human sa ekonomikanhon nga pagtubo menganggumkan. Dugang pa, sa ubang mga gamhanan nga mga nasod usab balik-balik nga magpahamtang sa iyang mga mga interes pinaagi sa puwersa militar. Ang Estados Unidos mao ang pipila ka mga, samtang ang Russia bag-o lang gipakita kini pinaagi sa panagbangi sa Ukraine.

Apan sa sama nga lohika gitikan, sinugdan sa usa ka bukton sa lumba sa Asia dili lamang mabalaka silingang China, apan usab sa internasyonal. Kini nga kalamboan dili lamang usa ka butang sa pagpanalipod sa ekonomiya pulso uyog-uyog sa Asian dagat trade mga agianan, apan ang mga kalamboan sa usa ka komon nga paradigm nga ang panagbangi wala na gitinguha sa diplomatiko nga mga paningkamot, apan pinaagi sa kusog.

Kini modala ngadto sa katalagman ug ang epekto niini mabati sa tibuok kalibutan. Tungod kay kini nga panahon sa dugang pa sa China, uban nga mga nasud sama sa India, Japan, sa Pilipinas, Indonesia ug Vietnam nga makatabang sa pagpalig-on sa iyang militar.

Adunay daghang mga potensyal alang sa panagbangi sa Asia. Ilabi na sa bahin sa nagsapaw-sapaw-angkon nga walay kapuy-an isla sa South China Sea ug sa East kinadak-tindahan explosives sa pagsunog sa pungsodnon nga pwersa.

Bomber eroplano sa Spratlys?
INSEK mga base militar SA SOUTH CHINA SEA
Bomber eroplano sa Spratlys?
Sukad tunga-tunga sa 2014 sa China sa militar mao ang busy pagpalapad sa "Nagdilaab nga Krus Reef" sa kasadpang daplin sa Spratlys. Mga eksperto sa "Centre alang sa International ug Strategic Studies" sa Washington ug sa Asia Maritime Transparency Initiative nagtuo sa nasud sa kawayan tabil ang pagtukod sa hangin base diha sa tulo ka kilometro. Ang taas nga runway makahimo sa pagdawat sa hataas-nga-laing bomber aircraft matang nga iya sa sa Chinese H-6
Usa ka panan-awon sa mga panagbangi diha sa mga tubig nga raged sa pagkuha sa natural nga mga kapanguhaan. Apan batakan nagtumong sa pagpalapad sa impluwensya sa maong mga pangangkon. Ug China paghagit pinaagi sa pagtukod sa mga base militar sa Spratlys.

Susama sa Japan, China bag-o lang nga nahimo nga balaod nga anti-terorismo nga balaod nga nagtugot sa militar aron sa pagpanalipod sa interes sa nasud sa gawas sa nasud.

Apan sa higayon nga ang pagtaas sa China sa militar budget wala magpasabot Beijing nangandam sa pagpakiggubat. Busa sa halayo mga nasod sa Asia gihapon pagbayad sa pagtagad sa sa ekonomiya nga pagtubo. tungod sa usa ka paspas nga nagtubo nga ekonomiya nagmugna kauswagan. Ug ang labaw nga kapuslanan, og dyutay usab impluwensya sa pungsodnon nga kalihukan, bisan kini sa Beijing, Tokyo o Washington.
Dugang pa, ang gahum nga gipakita sa daghang paagi. Tungod kay karon, bisan sa China nahimong usa ka superpower nga wala sa labing menos sa paggamit sa iyang mga militar nga gahom.
Ang Indonesian nga militar nga kalig-on okupar sa Pwesto ika-12 sa Kalibutan
 

Navy nga pwersa giilisan buto sa kaaway sa diha nga ang simulation ehersisyo sa Integrated Health Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, sa Martes (28/7). (Tunga-tunga sa // Zabur Karuru)
Navy nga pwersa giilisan buto sa kaaway sa diha nga ang simulation ehersisyo sa Integrated Health Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, sa Martes (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA - Member sa Commission ako sa PKS pundok Sukamta miingon, nga nagpasidaan sa kagawasan mahimo nga ang ika-70 nga nasud sa pagpamalandong kakusog-iya depensa nga pwersa. Indonesia kinahanglan nga usa ka lig-on nga estado sa ekonomiya, sa sosyal, kultural, politika, ug sa depensa ug seguridad.

"Indonesia sa lig-on nga depensa nga dili usa ka hulga sa uban nga mga nasud, apan alang sa kaayohan sa nasud sa iyang kaugalingon. Kini usab nga Indonesia gitahod sa ubang mga nasod ug pagtampo sa paghupot kalinaw sa kalibotan, ingon nga ang mando sa 1945 Konstitusyon," siya miingon, Huwebes (6/8 ).

Ang espiritu sa Indonesian nga kagawasan ika-70 nga kinahanglan nga makita sa pag-ayo sa Indonesian nga depensa nga pwersa. World militar nga gahum sa kabubut-on rating Global Fire Power Military sa 2015 pwesto Indonesia han-ay ika-12 nga uban sa Gahum Index 0,5231.

Uban sa espiritu sa kagawasan, Indonesia kinahanglan sa pagdugang sa sa iyang gahum index. Siya naglaum nga sa 2016 Indonesia gahum index nga top 10 sa militar nga mga gahum sa kalibutan, ug sa 2024 makasulod sa top lima ka mga kalibutan.

"Aron makab-ot ang gikinahanglan nga pagdaghan sa mga tawo nga mga kapanguhaan, mga kasangkapan sa depensa, ug budget. Personnel kasundalohan karon numero 400 linibo ug sila adunay usa ka pretty maayo nga combat kapabilidad," siya miingon.

Sukamta mipasabut, Indonesia nga adunay usa ka gidaghanon sa mga elite tropa espesyalista sa matag sukod, sama sa Kopassus ug Raider sa AD, Paskhas ug Denbravo (Detachment Bravo) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), ug Denjaka ( Detachment Jala Mangkara) sa AL.

Combat gahum militar personnel mahimo gihapon nga labaw pa kay sa ubang mga nasud sa diha nga giatubang sa usa ka vis vis sa kapatagan nga walay usa ka hinagiban.

"Power survival ug combat gahum sa elite nga pwersa nga atong na nga giila sa iyang pagkadaku sa ubang mga nasud. Kini mao ang sa ingon nga mapahitas-on, apan dili nga danghag, Indonesia kinahanglan sa pagpalambo sa gidaghanon ug kalidad," siya miingon.

Gikan sa tuig ngadto sa tuig, siya miingon, ang budget alang sa pagpalit ug update nga kahimanan sa depensa nagpadayon sa pagdugang sa. "Kita usab gidasig nga ang budget nga misaka sa sunod-sunod nga mga tuig," siya miingon pag-usab.

Dugang pa niya nga kon ang tawhanong mga kapanguhaan, mga kasangkapan sa depensa, ug badyet padayon nga milambo sa mga gidaghanon ug kalidad sa mga programa ug sa mga Strategic Plan Minimum Importante Forces (MEF), Indonesia makaadto ngadto sa lima ka mga mayor nga kalibutan militar nga gahum sa 2024.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Ma

N'zoona kuti pambuyo nkhondo yachiwiri yapadziko lonse nthawi zonse lili kapena underdeveloped akulimbana US nkhondo. Konse mwachindunji ndi Soviet Union. Yambani ndi North Korea, ndi Vietnam onse kupatula konkire zotsatira. Ndiye kuukira kwa Panama kudzagwira pulezidenti. Gulf nkhondo yoyamba kokha okha kumasulidwa kwa Kuwait ndi sanapitemo ndi kugonjetsa Iraq. Kuukira Afghanistan agwirizane yachilendo zotsutsana palibe mpweya chitetezo imapanga. US pansi mphamvu anasamukira posachedwapa pambuyo Afghanstan mphamvu yolimbana ndi Taliban, kumpoto Alliance mphamvu, choyamba chikusuntha. Koma mpaka pano pa US alibe anakwanitsa liquidate Osama bin othodwa ndi Al Qaeda, ngakhale kuti cholinga kuukira Afghanistan. Kuukira Iraq pokhapokha theka kungafooketse Iraq lokha, akuti kumvera chifuniro cha United Nations kuwononga onse aakulu mfuti. Ngakhale zimaoneka Iraq akhoza agonjetsedwa ndi mfundo yatsopano nkhondo, koma kufikira tsopano US sanathe kuthamanga dziko. US amatopa ndi aku Iraq zigaŵenga kuukira kotero Pemphani thandizo la ankhondo a mayiko ena. Mtsogoleri wa asilikali a US ku Iraq kuvomereza kuti tsiku lililonse pafupifupi 15 pali zina zichitika ku aku Iraq mbali amene amaika anthu.

Chodwala US loyang'anizana penapake wamphamvu asilikali boma limapezeka lero nkhani ya North Korea. The US anaukira Iraq ndi malingaliro kuti kubisala zida zoopsa, koma mlandu mpaka tsopano sakanakhoza umboni. Mosiyana ndi North Korea poyera kuti iwo ali zida za nyukiliya .. Ngati US kwenikweni kuipa mtima ayenera kuukira North Korea, amene kuyambira pachiyambi anaitana olamulira Kuipa pamodzi ndi Iraq ndi Iran. Komabe, North Korea asilikali sangakhoze tikambirana ofooka. North Korea sakufuna kungafooketse ake zida za nyukiliya pamaso pa US anati izo sizikanakhala kuukira iye. Anamuopseza kuti ngati ndi US kuukira, North Korea adzakangamira ndi kubwezera mu mtundu. US yoipa South Korea ndipo Japan ankatha akulimbana kubwezera kuukira North Korea. North Korea maganizo a zikhoza kukhala mtundu wina wa chonyenga, koma kwenikweni, mpaka tsopano US si kuukira iye. Mosiyana ndi US mochititsa pa Iraq.

Oterowo amachita America si mmene kapena wamphamvu monga ife timaganizira. Emmanuel Todd ziyenera zikuoneka olondola kuti US si nkhondo mayiko amphamvu. Komabe, chifukwa US hegemonic mtima, ndi mphamvu kuopseza mayiko zochepa mphamvu asilikali. Zimalimbikitsa yaing'ono mitundu mkono okha chifukwa ankaona ofooka, ngakhale ngati n'koyenera ndi zida za nyukiliya. Kuti tsopano anachita ASKekuatan kuukira Iran kuteteza Indonesia a asilikali ndi imodzi yothandiza waukulu kwambiri mu dziko. Pa nthawi imeneyo, ngakhale mphamvu ya Netherlands si ofanana ndi Indonesia, ndipo Achimereka ali ndi nkhawa kwambili za chitukuko athu ankhondo amapereka massively ndi luso lamakono la Soviet Union.

1960, Netherlands akadali mizu Papua. Kuona mphamvu ya Republic of Indonesia umene uli kwambiri, Netherlands Western-amatidwa mapulani artifice kupanga zidole boma kuti ankaoneka kuti asadalire, koma pansi pa ulamuliro wa Netherlands.

Pulezidenti Sukarno posachedwapa kwambiri zoyezera, zolinga, retake Papua. Sukarno yomweyo anapereka walengeza pa "Trikora" mu Yogyakarta, ndipo nkhani zake ndi:
1. analepheretsa kukhazikitsidwa kwa zidole boma la Papua anapanga Dutch atsamunda.
2. hoist Sang Saka Merah Putih lonse West chigawo cha Irian
3. Konzekerani ambiri yolimbikitsa, kukhalabe ufulu ndi kukhulupirika kwa mtundu wa kwawo.

Chifukwa cha kuyandikana kwa Indonesia ndi ku Russia, ndiye Indonesia kulandira chithandizo chachikulu bulu ndi ndege patsogolo asilikali m'dzikoli ndi chimphona wapatali, US $ 2.5 biliyoni. Panopa, ku Indonesia ankhondo kukhala kwambiri kum'mwera kwa dziko lapansi.

Waukulu mphamvu ya Indonesia pa nthawi iyo inali imodzi yothandiza Trikora yaikulu komanso yachangu Zombo Zankhondo mu yokumba dziko la Soviet Sverdlov m'kalasi, ndi 12 chimphona Cannon akanaonabe of 6 mainchesi. Ndi KRI chigawo cha Irian, ndi chimphona kulemera 16.640 matani ndi oyendetsa 1 270, kuphatikizapo 60 akapitawo. Soviet, konse zimenezi wamphamvu ngalawa dziko lina lililonse, koma Indonesia. (Zatsopano zombo a kalasi Sigma Indonesia tsopano akulemera 1600 tonnes).

Indonesia ndege n'kukhala wa azifa mpweya zombo mu dziko, wopangidwa oposa 100 ndege zapamwamba kwambiri pa nthawi imeneyo. Izi zombo tichipeza:
1. 20 supersonic womenya MiG-21 Fishbed.
2. 30 MiG-15 ndege.
3. 49 apamwamba subsonic womenya MiG-17.
4. 10 MiG-19 supersonic ndege.

MiG-21 Fishbed ndi imodzi yothandiza kwambiri padziko lonse patsogolo supersonic ndege, amene akwanitsa kuuluka pa liwiro kwa Mach 2. ndege ngakhale wamphamvu kuposa panopa America a zapamwamba kwambiri ndege, supersonic F 104 Starfighter ndi F-5 Amabereka. Pamene Dutch akadali kudalira ndege za nkhondo II monga P-51 Mustang.
Pakuti umboni, ndi zoopsa a ndege MiG-21 ndi MiG-17 mu Vietnam nkhondo kulimbikitsa America anayambitsa United States Navy Menyani Wankhondo Wopezerera Mlangizi, ndege maphunziro likulu wodziwika monga TOP mfuti.

Indonesia ali ndi zombo 26 okhalitsa njira mabomba Lachiwiri-16 Tupolev (akatumbu A ndipo B). Izi zimapangitsa Indonesia anakhala wa anayi okha mitundu m'dzikoli kuti ndi njira zoponya mabomba, mosonyeza US, Russia, ndi United Kingdom. Homeport ili pa Iswahyudi Air Field, Surabaya.

Ngakhale China ndi Australia kuti si anali ndi mtima njira zoponya mabomba. Izi mabomba amadziwikanso zida ndi zipangizo zosiyanasiyana zipangizo wapadera odana warship zida AS-1 kennel, amene sachedwa mphamvu mosavuta kumira pa Nkhondo West.

Indonesia alinso 12 Akachaso kalasi sitima zankhondo, ambiri Corvette kalasi Nkhondo, 9 dziko ndege MI-6, 41 ndege MI-4, osiyanasiyana zoyendera ndege kuphatikizapo katundu zoyendera ndege Antonov An-12b. Okwana Indonesia ali 104 kumenyana zombo. Osanenapo zikwi yabwino kumenya mfuti pa nthawi ndipo nkukhalabe lodziwika bwino kwa tsiku lino, AK-47.

Izi zimapangitsa onse Indonesia salasahtu nyanja ndi mpweya asilikali mphamvu kwambiri mu dziko. Zotsatira ndi kwakukulu, kotero America motsogozedwa ndi John F. Kennedy anakankha Dutch kusiya Papua, ndipo ananena mu UN Forum kuti kusintha mphamvu Papua, ku Netherlands kuti Indonesia chinachake kuti akhoza analandira

Choncho Crimea Russian usilikali linga
A chaka Russia linalanda Crimea, tsopano gulu linga ndi maso Ukraine. Mpaka 40,000 ndi zida zamphamvu Russian asilikali pamalo asilikali m'munsi mwa Black Sea. Koma anthu akuvutika.
 Russische Panzer auf kaidi Kirimu
Pulezidenti Vladimir Putin ndendende chaka pambuyo analanda dziko la Crimea chilumba ankati analamula analanda dziko la Ukraine mu Black Sea dera kuti n'kofunika kuti njira. Chifukwa oposa 75 peresenti ya dera okhala ndi mitundu Russia amene akufuna kuti agwirizane Russia.
Mu unilateral zpani umene unachitikira March 16, 2014, malinga Russia oposa 96 peresenti ya anthu kusankha kuloŵa Crimea ndi Russia. The zpani anali kulondera mosamala Russian asilikali yodzibisa ndi samavala yunifolomu kapena kanali. No palokha openyerera analola kuti aziona. The UN anadzudzula Russian kanthu ngati waphwanya malamulo adziko lonse lapansi.
Tsopano, chaka chimodzi pambuyo pa maganizo zpani, Crimea chilumba dera la asilikali achitetezo Russian mphamvu ndi maso Ukraine. Umboni pakati pa 25,000 ndi 40,000 ndi zida zamphamvu Russian asilikali pamalo asilikali m'munsi mwa Black Sea. Russian asilikali amatidwa latsopano akasinja, oti muli nazo zida magalimoto, Zombo Zankhondo ndi kumenyana ndege. Putin komanso sunaletse ndi Mayikidwe wa atomiki zida.
Zowawa chenicheni pansi Russia
A chaka cha Russian analanda dziko pansi amati ndi zpani, nzika Crimea dera amavutika ndi zowawa chenicheni. Tsopano nkhani zosiyanasiyana mu tsiku ndi tsiku mu chilumba amene anapanga Russian asilikali m'munsi. Magalimoto mavuto, kusowa kwa mafuta ndi chakudya ndi zina chabe mwa mavuto akukumana nzika.
Amene Odzipatula?
DZIWANI CHIFUKWA Odzipatula ovomereza-Russia MWAMPHAMVU
Amene Odzipatula?
Chiwerengero cha ovomereza-Russian Odzipatula kum'mawa Ukraine ponena za anthu 20,000. Crimea ya anthu 2 miliyoni, 60 peresenti ndi ovomereza-Russian. Pafupifupi 1,500 kuti 3,000 Russian wokhazikika asilikali anamenya Odzipatula. Moscow anakana kulowerera wa asilikali ake, koma ngati izo zikutsimikizira palibe amene anaphedwa kapena anagwidwa, wotchedwa anali pa tchuti ndi wodzipereka kulimbana kum'mawa Ukraine.
12345
Chifukwa cha kumadzulo kusala pantchito zamalonda, onse European makampani ndi US wakhala ntchito. Mu Crimea tsopano salinso angapo McDonald wa kudya chakudya odyera. MasterCard ndi Visa makhadi si zomveka. Komanso malonda ogulitsira yotsogolera mafoni ndi makompyuta monga apulo kale kutsekedwa. Lunpuh zothandiza zachuma Boma.
More kupanga womvetsa chisoni anthu Crimea chilumba ndi enactment cha Russian ndalama, ruble ngati mwambo njira malipiro. Ruble kusinthitsa ndalama analumphira kwambiri chifukwa zosiyanasiyana kumadzulo kusala pantchito zamalonda, zinachititsa weniweni ndalama okhala Crimea shrinkage ndi theka.
Chakudya zambiri amaperekedwa ku Ukraine, chifukwa embargo wakhala chaka kuyambira anasiya. Chifukwa, chakudya chinali chosowa, mtengo ukupita mmwamba, pamene Komano ndalama kwenikweni anagwa. M'dzikoli inanena kuti ntchito Crimea chaka analanda dziko okha lolunjika pa zankhondo. Akuti kutumiza kukumana ndi mafuta a asilikali oposa kawiri, pamene N'zochititsa okhala anakumana kusowa m'mbali zonse za moyo.
LIPOTI Mungasankhe

Ceasefire anavomera kum'mawa Ukraine
Ukraine womwe udachitikira ku Minsk anavomera latsopano ceasefire mu mkangano kum'mawa Ukraine. Anayamba February 15 onse katundu zida kuti awatenge ku nkhondo m'deralo. (12.02.2015)
Russian Start Khalani mu Crimea Nkhondo
Russia anayamba nkhondo masewera ake malire kwa Ukraine panthawi imene pofuna mtendere vutolo Ukraine maphunziro intensively ndi Germany ndi France. Pamene zotsatira za msonkhano Merkel ndi Obama ku Washington kukhala bwinobwino.

Putin Okonzeka zida za nyukiliya yolimbirana cha Crimea
Mu zopelekedwa, Russian Pulezidenti Vladimir Putin ankati ndi "wokonzeka" kugwiritsa ntchito zida za nyukiliya kuteteza Crimea Peninsula. Iye amagwira ntchito mu mavuto mu Ukraine.
 Wladimir Putin akuti Porträt aggressiv verärgert
Crimea ndi Russian Pulezidenti Vladimir Putin ndi "wokonzeka" anapereka nkhondo kuti kulanda chilumba pa nyanja ya Black Sea. "Ife poyamba sanaganize kuti kulekanitsa Crimea ndi Ukraine, mpaka anawonongera boma Kiev."

Kuzindikira anapangidwa Putin mu zopelekedwa opangidwa ndi televizioni siteshoni Rossija 1 kuti awonetse woyamba chikumbutso cha analanda dziko la Crimea. Mufilimuyi lotchedwa "Crimea: Route kwa kwawo" ofotokoza zinachitika chaka chapitacho chifukwa kukonzekera ndi zolondola eskekusi.

"Ndife okonzeka" kusintha Russian nyukiliya tcheru udindo kwa apamwamba msinkhu, Putin anati. "Koma ine ndikukhulupirira zinthu sinditi kwambiri." Pulezidenti ankanena kuti nkhani chifukwa iye sakudziwa chimene zimene Europe ndi United States motsutsa ayendetsa la Russia mu Crimea.

Crimea chifukwa cha kukhazikika mkati

Mufilimuyi amasonyeza zosiyanasiyana zoipa wabwino nditagwira Moscow. Vladimir Putin yekha poyera kuti nkhani chifukwa konse anaonekera poyera kuyambira 5 March. The mavuto azachuma ndi ili mkati kuchokera kumadzulo embargo ndi kugwa kwa dziko mafuta mitengo.
1. United States - 581 biliyoni USD
Yaikulu lankhondo 2015
1. United States - 581 biliyoni USD
Chaka chino cha US chitetezo bajeti nkhani pafupifupi 39 peresenti ya okwana bajeti ya mayiko onse mu dziko zankhondo, malinga ndi kafukufuku wa bungwe la International Institute for Strategic Studies mu London. Katswiri wina US ali pafupi 1.3 miliyoni ogwira oposa 30,000 oti muli nazo zida magalimoto, okwana 13,000 ndege ndi kumenyana Helicopters, 10 ndege onyamula, 72 sitima zankhondo ndipo ambiri zina Zombo Zankhondo.

Nkhondo Kukonzekera malangizo a Moscow

Putin ndi ndandanda kukakumana ndi mutsogoleli wa Kyrgyzstan, Monday (16/3) pa St. Petersburg. Kukhalapo kwake ndithu m'manda zilombo kwambiri nkhani. Demonstratively, Putin anali mphekesera kuvutikira, Sunday (15/3) analamula kumpoto zombo kuti kusungira asilikali thupi.

A okwana 40,000 asilikali, 41 Zombo Zankhondo ndi 15 sitima zankhondo nawo kanthu. Cholinga cha thupi ndi kuyesa mmene mwamsanga kulenga kumpoto zombo akanakhoza anatani kumuopseza.

Kumpoto zombo ndi mbali ya Russian Navy pa Chidani anaika kumalo ozizira bwalo. Panopa kumpoto zombo ali likulu ku Severomorsk pafupi Norway.

China loto Mphamvu mayiko amphamvu
China anakweza asilikali bajeti. Kukula ndi yogwirizana ndi latsopano chidaliro anasonyeza Beijing. Koma mphamvu zikhoza anasonyeza m'njira zosiyanasiyana, osati asilikali, monga Alexander Freund.

Kumenyana mphamvu monga mayiko amphamvu ndithu zokhala ndi Chinese. Beijing chotero mpaka anangopempha okhala ndi mphamvu pa zachuma kufalitsa chikoka mu dziko. Chidwi Zimene pongofuna zachuma injini kuthamanga.

China komanso konse kuchita zazikulu nkhondo, osachepera nkhondo. Padakali chitukuko ali patsogolo. Koma tsopano mawonedwe Amakhulupirira kuti asinthidwe, chifukwa chakumapeto anaonekera kwambiri chikhulupiriro China, kapena angatchedwe ndewu.

Kuganiza anatsindika China kusamuka akuwonjezera pa chitetezo bajeti, ngakhale pasanathe chaka chatha. Kwa zaka China padera yaikulu ndalama modernize ake ankhondo.


China ndi ufulu kukhala asilikali mayiko amphamvu, pambuyo chitukuko menganggumkan. Komanso, ena wamphamvu m'mayiko komanso ankakonda zambiri zofuna zake mwa asilikali. The United States ndi zina, pamene Russia zaposachedwapa anasonyeza izo mwa mikangano mu Ukraine.

Koma ndi mfundo zomveka hule ndi manja mpikisano mu Asia sikuti nkhawa oyandikana China, koma padziko lonse lapansi. Zimenezi si nkhani kuteteza chuma zimachitika throbbing mu Asia nyanja malonda kunjira, koma chitukuko cha wamba mawonedwe kuti kulimbana samatsimikiziridwanso ndi mgwirizano wa mayiko khama, koma mwa mphamvu.

Zimenezi zingachititse ngozi ndipo zotsatira zake udzamvedwa padziko lonse. Chifukwa chakuti kuwonjezera China, mayiko ena monga India, Japan, ndi Philippines, Indonesia ndi Vietnam zingathandize kulimbitsa asilikali.

Pali kuthekera kwa nkhondo ku Asia. Makamaka pankhani Timamba zonena palibe lokhalamo zilumba mu South China Sea ndi East waukulu sitolo mabomba anatentha mtundu mphamvu.

Mabomba ndege mu Spratlys?
CHINA asilikali zapansi KU SOUTH CHINA NYANJA
Mabomba ndege mu Spratlys?
Popeza m'ma 2014 Chinese asilikali ndi wotanganidwa yowonjezera "Ng'anjo Cross Reef" pa kumadzulo m'mphepete mwa Spratlys. Akatswiri mu "Centre for International ndi Strategic Studies" mu Washington ndi Asia Maritime Transparency Initiative amakhulupirira kuti dziko la nsungwi nsalu yotchinga akumanga mlengalenga m'munsi pamodzi atatu makilomita. The yaitali msewu wonyamukira ndege angathe malo okhalitsa mabomba ndege mitundu a Chinese H-6
A yonena za nkhondo ya m'madzi kuti Ye- kuti apeze zinthu zachilengedwe. Koma kwenikweni cholinga chake zambiri zochita za zonena. Ndipo China imfayo ndi kumanga usilikali zapansi mu Spratlys.

Ofanana Japan, China posachedwapa akhazikitsa odana ndi uchigawenga lamulo kuti akulola asilikali kuteteza zofuna za dziko kunja.

Koma pamene kuwonjezeka China wa asilikali bajeti sizikutanthauza Beijing akukonzekera nkhondo. Padakali Asia adakali powasamalira ndi chitukuko. chifukwa cha chikukula chuma amalenga kutukuka. Ndipo kwambiri advantaged, kupeza kochepa komanso kulimbikitsa mtundu kayendedwe, ngati ziri mu Beijing, Tokyo kapena Washington.
Komanso, mphamvu anasonyeza m'njira zambiri. Chifukwa tsopano, ngakhale China wakhala mayiko amphamvu popanda osachepera ntchito asilikali mphamvu.
The Indonesia asilikali mphamvu zatenga lili pa nambala 12 mu World
 

Navy mphamvu anasinthanitsa chowomberedwa ndi mfuti ndi mdani pamene kayeseleledwe Khalani pa Integrated Health Navy Doko Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, Lachiwiri (28/7). (Pakati // Zabur Karuru)
Navy mphamvu anasinthanitsa chowomberedwa ndi mfuti ndi mdani pamene kayeseleledwe Khalani pa Integrated Health Navy Doko Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, Lachiwiri (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, Jakarta - M'Bungwe Commission I ya PKS kagulu Sukamta anati, kuchenjeza ufulu zingakhale 70 mtundu kusonyeza patsogolo wogwidwa asilikali a chitetezo. Indonesia ayenera kukhala amphamvu boma zachuma, zikhalidwe, ndale, ndi chitetezo ndi mtendere.

"Indonesia a yachitetezo si kusokoneza mitundu ina, koma ubwino wa mtunduwo wokha. Ndi kuti Indonesia kulemekezedwa ndi mitundu ina ndi ndalama kukhalabe dziko mtendere, monga lamulo la 1945 Constitution," iye anati, Thursday (6/8 ).

Mzimu wa Indonesia ufulu 70 tiyenera kusonyeza kuti akonze Indonesia asilikali a chitetezo. World asilikali mphamvu mlingo bungwe Global Moto Mphamvu usilikali mu 2015 lili pa nambala Indonesia tithe 12 ndi Mphamvu Index 0,5231.

Ndi mzimu wa ufulu, Indonesia ayenera kukula mphamvu yake Index. Iye timayembekezera kuti 2016 Indonesia mphamvu cholozera akanakhoza pamwamba 10 asilikali mphamvu za dziko ndi mu 2024 sakanatha pamwamba asanu dziko.

"Pofuna kukwaniritsa zofunika kuchuluka kwa anthu chuma, chitetezo zipangizo, ndi bajeti. Ogwira asilikali panopa manambala 400 zikwi ndipo ndi zabwino kwambiri kumenyana imapanga," iye anati.

Sukamta anafotokoza, Indonesia ali ndi chiwerengero cha osankhika asilikali apadera uliwonse gawo, monga Kopassus ndi Raider mu AD, Paskhas ndi Denbravo (Detachment Bravo) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), ndipo Denjaka ( Detachment Jala Mangkara) mu AL.

Kumenyana mphamvu asilikali mwina adakali wapamwamba kuposa mayiko ena tikakumana ndi vis ndi vis m'munda popanda chida.

"Mphamvu kupulumuka ndi kumenyana mphamvu osankhika mphamvu ife kale anazindikira ukulu wake ndi mayiko ena. Zimenezi ndi onyada, koma motayirira Indonesia ayenera kusintha kuchuluka ndi quality," iye anati.

Chaka ndi chaka, iye anati, bajeti ogulidwa ndi pomwe chitetezo zida akupitiriza kuonjezera. "Timalimbikitsidwanso kuti bajeti ziwonjezeke kwa zaka wotsatira," iye anati kachiwiri.

Iye ananenanso kuti ngati munthu chuma, chitetezo zipangizo, ndi ndalama kupitiriza bwino onse kuchuluka ndi khalidwe mwa pulogalamuyi ndi Strategic Plan Posachepera N'kofunika Asilikali (MEF), Indonesia amakhoza kupita asanu akuluakulu dziko asilikali mphamvu mu 2024.

Top 10 dels països amb més potència militar 2015
10 Els països amb més potència militar 2015
Indicador de potència militar es pot veure des del pressupost previst, el nombre d'equips de defensa estan disponibles, així com la sofisticació posseïa. Qui són els països que tenen el major poder militar a la dècada de 2015?

1. Estats Units



Amb un pressupost d'al voltant de 581 milions de dòlars, dels Estats Units ha estat nomenat com el país amb la major potència militar del món. A més, els Estats Units s'han registrat al voltant de 1,3 milions de personal, més de 30.000 vehicles blindats, 13.000 avions i helicòpters de combat, 10 portaavions, 72 submarins i altres dotzenes de vaixells de guerra.

2. Xina



Amb un pressupost d'al voltant de 129 milions de dòlars, la Xina té por cada vegada més i que sigui com el país amb la força militar de segon més gran del món després dels Estats Units. Xina ha registrat més de 9.000 tancs, 3.000 avions de combat i helicòpters i 70 vaixells de guerra. A més, la Xina també està desenvolupant actualment un avió caça furtiu, anomenada Shenyang J-31.

3. Aràbia Saudita



Actualment, Aràbia Saudita ha estat reconegut com el país amb la major potència militar a Àsia i el tercer en el món. Amb un pressupost de 81 milions de dòlars, Aràbia Saudita es pot permetre el luxe de comprar aproximadament 500 avions moderns de combat, 800 Leopard 2 tancs, 7000 vehicles blindats i uns 230 mil soldats.

4. Rússia



Amb un pressupost d'uns 70 milions de dòlars, Rússia perca com el quart país que té la major potència militar del món. Militar russa actualment compta amb 800 mil soldats, 45 mil vehicles blindats, 3.000 avions i helicòpters de combat i un portaavions tipus Almirall Kuznetsov.

5. Anglès



Gran Bretanya té un pressupost militar anual de prop de 62 mil milions de dòlars, amb el pressupost perquè el Regne Unit va ocupar el cinquè lloc com un país que té la major potència militar del món. En general, les forces militars britàniques són moderats, amb prop de 200 mil soldats, 330 avions de combat i helicòpters, així com portaavions de dues classes de la reina Isabel.

6. França



França té un pressupost militar va ascendir a 53 milions de dòlars, de manera que el país s'avalua com la força militar de sisè més gran del país al món. La principal fortalesa rau en l'aire militar francès i terra, amb 600 avions i helicòpters de combat, 228 mil soldats i més de 8.000 vehicles blindats. Mentre que al mar al cor d'aquest país europeu té un portaavions de propulsió nuclear, el Charles de Gaulle (R91).

7. Japó



Japó anomenat com el país sol naixent, també s'introdueix com el país amb la major potència militar del món. Amb un pressupost de prop de 48 milions de dòlars, de manera que Japó com el país amb la setena fila en termes de poder militar del món. Japó té un avió de reconeixement dotzena i de sis caça furtiu F-35. A més el Japó també té un portaavions perquè la marina japonesa Izumo coneix com el més sofisticat i ben entrenats a Àsia.

8. L'Índia



Hindustan país està, aparentment, no s'ha de subestimar, amb un pressupost d'al voltant de 45 mil milions de dòlars, que l'Índia sigui el país amb la vuitena força militar més gran al món. Gravat Índia té més de 1000 avions i helicòpters de combat, 15 mil vehicles blindats i dos portaavions, entre d'altres, l'antiga classe Unió Soviètica Kíev, INS Vikramaditya recentment completat rejovenit.

9. Alemanya


Top 10 dels països amb més potència militar 2015
10 Els països amb més potència militar 2015
Indicador de potència militar es pot veure des del pressupost previst, el nombre d'equips de defensa estan disponibles, així com la sofisticació posseïa. Qui són els països que tenen el major poder militar a la dècada de 2015?

1. Estats Units



Amb un pressupost d'al voltant de 581 milions de dòlars, dels Estats Units ha estat nomenat com el país amb la major potència militar del món. A més, els Estats Units s'han registrat al voltant de 1,3 milions de personal, més de 30.000 vehicles blindats, 13.000 avions i helicòpters de combat, 10 portaavions, 72 submarins i altres dotzenes de vaixells de guerra.

2. Xina



Amb un pressupost d'al voltant de 129 milions de dòlars, la Xina té por cada vegada més i que sigui com el país amb la força militar de segon més gran del món després dels Estats Units. Xina ha registrat més de 9.000 tancs, 3.000 avions de combat i helicòpters i 70 vaixells de guerra. A més, la Xina també està desenvolupant actualment un avió caça furtiu, anomenada Shenyang J-31.

3. Aràbia Saudita



Actualment, Aràbia Saudita ha estat reconegut com el país amb la major potència militar a Àsia i el tercer en el món. Amb un pressupost de 81 milions de dòlars, Aràbia Saudita es pot permetre el luxe de comprar aproximadament 500 avions moderns de combat, 800 Leopard 2 tancs, 7000 vehicles blindats i uns 230 mil soldats.

4. Rússia



Amb un pressupost d'uns 70 milions de dòlars, Rússia perca com el quart país que té la major potència militar del món. Militar russa actualment compta amb 800 mil soldats, 45 mil vehicles blindats, 3.000 avions i helicòpters de combat i un portaavions tipus Almirall Kuznetsov.

5. Anglès



Gran Bretanya té un pressupost militar anual de prop de 62 mil milions de dòlars, amb el pressupost perquè el Regne Unit va ocupar el cinquè lloc com un país que té la major potència militar del món. En general, les forces militars britàniques són moderats, amb prop de 200 mil soldats, 330 avions de combat i helicòpters, així com portaavions de dues classes de la reina Isabel.

6. França



França té un pressupost militar va ascendir a 53 milions de dòlars, de manera que el país s'avalua com la força militar de sisè més gran del país al món. La principal fortalesa rau en l'aire militar francès i terra, amb 600 avions i helicòpters de combat, 228 mil soldats i més de 8.000 vehicles blindats. Mentre que al mar al cor d'aquest país europeu té un portaavions de propulsió nuclear, el Charles de Gaulle (R91).

7. Japó



Japó anomenat com el país sol naixent, també s'introdueix com el país amb la major potència militar del món. Amb un pressupost de prop de 48 milions de dòlars, de manera que Japó com el país amb la setena fila en termes de poder militar del món. Japó té un avió de reconeixement dotzena i de sis caça furtiu F-35. A més el Japó també té un portaavions perquè la marina japonesa Izumo coneix com el més sofisticat i ben entrenats a Àsia.

8. L'Índia



Hindustan país està, aparentment, no s'ha de subestimar, amb un pressupost d'al voltant de 45 mil milions de dòlars, que l'Índia sigui el país amb la vuitena força militar més gran al món. Gravat Índia té més de 1000 avions i helicòpters de combat, 15 mil vehicles blindats i dos portaavions, entre d'altres, l'antiga classe Unió Soviètica Kíev, INS Vikramaditya recentment completat rejovenit.

9. Alemanya



Un cop del més temut en les planes d'Europa, ara amb un pressupost d'al voltant de 44 mil milions de dòlars perquè la novena posició enfilat alemany com el país amb la major potència militar del món el país. La major fortalesa de militars alemanys jeu a terra amb més de 5.000 vehicles blindats, entre d'altres, la tecnologia moderna Leopard 2. No obstant això, l'atacant poder militar alemany una classificació inferior a anglès o francès.

10. Corea del Sud



Inesperadament, el ginseng país que va emetre el pressupost de 34 mil milions de dòlars pel que és un dels països que tenen la major potència militar del món. Va prendre nota de Corea del Sud té més de 5.000 tancs, 650 mil soldats i 750 avions de combat i helicòpters.
Un cop del més temut en les planes d'Europa, ara amb un pressupost d'al voltant de 44 mil milions de dòlars perquè la novena posició enfilat alemany com el país amb la major potència militar del món el país. La major fortalesa de militars alemanys jeu a terra amb més de 5.000 vehicles blindats, entre d'altres, la tecnologia moderna Leopard 2. No obstant això, l'atacant poder militar alemany una classificació inferior a anglès o francès.

10. Corea del Sud



Inesperadament, el ginseng país que va emetre el pressupost de 34 mil milions de dòlars pel que és un dels països que tenen la major potència militar del món. Va prendre nota de Corea del Sud té més de 5.000 tancs, 650 mil soldats i 750 avions de combat i helicòpters.

Reclutar 100 milions Kader Defensa de l'Estat
(Antara LKBN) ministre de Defensa va presentar un Ryamizard Ryacudu relacionada amb la formació de quadres per defensar l'Estat a Jakarta, dilluns (12/10). (88)
JAKARTA desig Secretari de Defensa (ministre de Defensa) Ryamizard Ryacudu reclutar 100 milions de ciutadans d'Indonèsia van establir un grup de defensa del país aviat es va adonar.

"El potencial és enorme, des de 250 milions d'habitants d'Indonèsia, al voltant de 100 milions dels quals podrien ser quadres militants de la defensa del país", va dir en el Ministeri de Defensa, a Jakarta, dilluns (10.12). Va estar acompanyat pel director del Ministeri de Defensa de l'Estat de Defensa, Primer Almirall M Faisal.

En un futur pròxim, el govern mendadar constructor 4.500 quadres reclutats per defensar el país dels 45 districtes / ciutats d'Indonèsia. El nombre de nous embrió d'hora, que seguirà per arribar a tots els nivells de la societat. Fins i tot el president Jokowi participarà induct aquests quadres.

"Aquest no és el servei militar obligatori, com en altres països", va dir Ryacudu qui es va afanyar a establir el sentit de la defensa del país en lloc del servei militar obligatori. M Faizal afegeix, per defensar el programa estatal no segueix l'exemple de Corea del Sud i Singapur.

"Si Corea del Sud i Singapur eren conscrits, estem obligats a defensar el país. Òbviament seguim decidits a millorar la disciplina, i el coneixement dels seus drets i obligacions per a l'Estat ", va dir Faisal. Per separat, Ministre Coordinador de Política Luhut Binsar Panjaitan assegurar programa de defensa del país diferent als conscriptos del programa. Activitats de defensa civil per inculcar una major disciplina, especialment per als nens petits.

L'excap de TNI el general (retirat) Moeldoko avaluar el programa no és formar la gent a utilitzar armes. El programa és apropiat com a preparació per a la formació de component de la reserva. Va explicar que el sistema de defensa del país hi ha tres capes, és a dir, els components militars, peces i components de suport. Aquests tres components han de ser sinèrgics.

L'amor de la Pàtria

Sobre que estaria subjecte a obligatòriament defensar el país? Ryamizard esmentar per als residents majors de 50 anys o menys. "Per fomentar l'amor a la pàtria, com l'exercici físic i psicològic. El límit d'edat de 50 a baix, aquest és un procés que mai acaba, des de la primera infància fins a l'educació superior ", va explicar. Tots eren majors de 50 anys i baix, qualsevol que sigui la professió que van des del professor al canceller.

Però la gravetat de la intensitat de l'exercici es va ajustar. Com a primer pas, la ubicació pendadaran utilitzar instal·lacions militars que han estat allà tot el temps. Entre ells Combat Depo formació en cadascun dels comandos militars regionals (Kodam). De fet, el 19 d'octubre, un acte dut a terme de forma simultània a tot Indonèsia.

Materialment, mòduls i el currículum pendadaran defensar aquest país ha estat elaborat amb la participació de tots els experts i parts interessades que són adequats per a totes les edats i classes socials. Materials bàsics inclouen afirmació Pancasila com l'estat, amor a la pàtria, el valor de la cooperació, disposició a sacrificar-se pel bé del país.

El que és important és el cultiu dels valors morals, el caràcter, i la devoció a Déu Totpoderós. En termes pràctics, la utilitat dels quadres per defensar aquest país pot estar a l'avantguarda per fer front als molts problemes de la nació. També va esmentar l'amenaça d'estat és no militar.

S'agrupen en vuit categories. Que van des del terrorisme, els desastres naturals des d'Indonèsia va ser en l'anell circumferència de foc. Següent és una violació de la frontera de l'estat, l'amenaça potencial dels moviments separatistes, la propagació de la malaltia, el potencial dels atacs cibernètics procedents de l'estranger. Següent és una droga. Aquesta última és una infiltració cultural.

Mentre que la Cambra de Representants considera el pla difícil d'entendre. La crítica va venir de la comissió de la Cambra de PDIP, Tubagus Hasanuddin. "Va ser difícil d'entendre", va dir. El General de Divisió (Ret) està veient un nombre de destinació de les persones tant com 100 milions de persones eren fantàstics. Atès que el Consell dels mitjans d'ensenyament i formació professional (Educació i l'Agència de Formació) TNI és molt limitada, només és capaç d'albergar a 600 persones.

"Si l'objectiu és de 100 milions de persones en 10 anys, la meta és de 10 milions de persones per any, o 833.000 persones per mes. Aquests números van ser fantàstics ", sorotnya. La base legal de la defensa del país també es jutja faltar. Indonèsia no ha tingut una Llei de Defensa de l'Estat, mentre que l'any 1945 l'article 30, apartat 1, ja es requereix que defensar el país i en l'apartat 5 amb la finalitat de defensar l'Estat el mandat estipulat en la Llei.

"D'acord amb la Llei N ° 3 de 2002 sobre Defensa Nacional l'article 9 paràgraf 3 també s'ha esmentat, la provisió de l'educació cívica, la formació militar bàsica obligatòria, i la dedicació a la professió regulada de conformitat amb la Llei. Així que fins ara no hem tingut una Llei de Defensa de l'Estat ", va dir Hasanuddin.

Sense la llei, decret o reglament, serà difícil adonar-se de la política de defensa del país. Els següents punts, Hasanuddin destaca sobre el pressupost. "Al meu entendre, hem de parlar de reposició, quan l'Estat ha limitat els diners que hem de ser més observador determinar quina és la prioritat més important per al bé de la nació", va dir Hasanuddin.

És la tercera guerra mundial es produirà, quan la gent fa servir una proposició o usuari Alcorà, certament mai passarà nom III Guerra Mundial, com Déu en l'Alcorà diu, el pecat d'una persona que mata a un altre ésser humà, sense causa syarrie, a continuació, com si ell portat el pecat de la totalitat humana, i quan algú a protegir (guardar) de l'ànima humana, com si hagués salvat a tota la humanitat.
Per tant la paraula de Déu, cada ésser humà quan mor, i el dia de la resurrecció (el més enllà), llavors el problema de la relació de l'home amb Déu, que es va presentar per primera vegada a compte (retre comptes) és un assumpte de l'oració (i consistència executant els pilars de l'Islam), i sobre la relació entre els éssers humans és sobre la sang, sobre les bones relacions que estem en els nostres semblants, fer el bé als nostres pares, parents, veïns Seama, racial, ètnica, nació, si hem fet bé contra ells, com per protegir-los o ajudar-los a ser espremut per la pobresa (fam ) i altres dificultats de la vida). Si tenim bona benrbuat a qualsevol recompensa ésser humà recompensat de Déu és el cel, en cas contrari si ens dol molt menys per matar els nostres veïns resposta de Déu és l'Infern.
És la tercera guerra mundial s'hauria produït només Déu sap, perquè tot el que ha estat ordenat per Déu i que s'ha escrit en el llibre:

"Lawh Mahfuz".

Profeta, sallallahu alaihi wa salam, va dir: "Allah ha posat tot el destí de totes les criatures de cinquanta mil anys abans que Déu va crear el cel i la terra". (HR. Cap musulmà. 2653).

"Ningú calamitat esdevé en la terra i (ni) en vosaltres mateixos, sinó que s'inscriu en el Llibre (Lawh Mahfuz) abans de portar-lo. En veritat, és fàcil per a Al·là ". (. QS Al-Hadid: 22)....







...

No comments:

Post a Comment